תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אני פותח בינהם סוקטים אני רוצה לדעת כיצד אני יכול להעביר מידע בינהם לדוגמא יש לי מחלקה של POINT בC++ ומחלקה שלPOINT בJAVA אין אני מעביר בין שני הסוקטים האלה את המחלקה ?
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
היי אשמח לתשובה ממי שיודע , מה קורה למידע שמכניסים כשנרשמים לאתר ואז מבטלים את הרשמה באותו אתר, המידע נמחק אוטומטית מהממסד נתונים או שאחרי זמן מסוים הוא נמחק ? זה ממש חשוב לי, תודה רבה .
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי אפשרות להזיז כפתורים(JBUTTON) הזזה של הכפתורים מתבצעת ע"י פונקציות DRAG AND DROP כשאני ממזער, או מוחק מהרשימה את כפתור אחד, אז הכפתורים קופצים לנקודה אחרת על המסך בלי שהזזתי מה הבעיה??
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
הוספתי 2 webservice לפרוייקט שלי,איך אני משייך אותם לתוכנית ? איך אני רואה את זה עובד? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני התחלתי לילמוד ++VC ואני צריך קצט עזרה בכל מיני פקדים תחונות שלהם ופעולות שניתן לבצע עליהם אם משהוא מכיר אתר טוב שנותן מידע על הפקדים השונים נ.ב עדיף בעברית כי אני לא יודע כל כך אנגלית תודה מראש BIG FOOT
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
שאלה לי עליכם מי שיוכל לעזור אומר לו המון תודה יש להביא הוכחה למה צבע לבן וצבע שחור בעולם המקצועי לא נחשבים צבעים? כל העוזר תבוא עליו הברכה רונן
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפשת איזשהו מדריך ל sql express אם מישו יודע על אחד כזה , אשמח אם יידע אותי.. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את דף הההתקנה של הפורום (install.php) זה רושם לי את ההודעה הבאה: מה אני צריך לעשות כדי לפתור את הבעיה הזאת?
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני צריך עזרה באסמבלי (8086) אני צריך אתר טוב כדי לעשות רענון תודה לכולם זה דיי דחוף
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
הבנתי שקודם אני צריך להוריד JAVA ולהתקין ורק אחרי זה להתקין את התוכנה שמריצה? זה נכון? אני משתמש ב JELIOT
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
החלטתי להתחיל ללמוד תיכנות בדרל עצמאית ואחרי בדיקה קטנה החלטתי ללמוד את השפות הבאות C/C++, Java, Perl,LISP , XSLT. , Scheme, python שאלתי היא באיזה סדר ללמוד את השפות הנ"ל מהראשונה לאחרונה .
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום. יש לי עמוד שאני רוצה שכשהמשתמש ינסה לעזוב אותו- יקפוץ הודעה שתשאל אותו אם הוא בטוח שהוא רוצה לעזוב - ותתנהג בהתאם לתשובה. אני מודע לזה שהרבה דפדפנים מונעים אפשרויות כאלו מטעמי אבטחה- אבל גם נתקלתי בלא מעט אתרים שיש להם מנגנונים כאלו (גימייל- לדוגמא) מחיפוש קצר בגוגל הבנתי שהאירוע unload בjavascript לא יעזור ושאני צריך להשתמש בDOM. אף פעם לא התעסקתי בDOM ואני גם לא סגור על מה זה בדיוק- אין לי ידע לכלום מעבר לPHP וjavascript בסיסי. אשמח אם מישהו יכול לעזור. אני רוצה גם לבצע בדיקה קטנה אם המשתמש כבר התחיל למלות את הטופס- כי רק אז אני רוצה לשאול אם הוא בטוח שהוא רוצה לעזוב. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני צריך להשלים חומר בתוך שבועיים למדתי C# ועכשיו אני עובר מגמה ואני צריך להשלים תחומר בפסקל אז יש לי שאלה די טיפשית מתי אני משתמש ביותר מבלוק אחד? כאשר יש לי כמה תנאים? כאשר יש לי יותר מפקודה אחת לביצוע? תודה
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום.. חיפשתי ושאלתי בכול מקום ולא מצאתי . איך אני לוקח מידע ממקום אחד ומעביר אותו למקום אחר ושבוא עדין יתעדכן כרגיל כמו במקור! לדוגמא מד צפיות של YOUTUBE נגיד הוא ב 270,418 אני רוצה שבאתר שלי הוא תדעדכן כמו שהוא מתעדכן באתר של יוטוב (זה לאתרים שלי! אז אין כמבון בעיה של חוקיות*)
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש ב VISUAL2005 השתמשתי בפקד DEATAILSVIEW ומשכתי בעזרת SQLDATASOURCE מידע לפקד ,עכשוי יש לי בפקד שדה בשם TESTID ויש לו ערך או 0 או 1 ואני רוצה לדעת איך אני מגיע לערך עצמו אם אני עושה questionview.fields[1 זה מחזיר לי את שם השדה עצמו כלומר TESTID ואני רוצה שזה יחזיר לי את הערך שיש בשדה .
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
כשאני מריץ את התוכנית הפלט הינו : 113 למה זה? char str1[20] = "question 4"; char str2[] = "second"; int i; char *prt; printf("%d\n",*str1);
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי קובץ טקסט שמכיל אלפי רשומות מידע fixed-width כאשר בסופו יש שורת סיכום ששונה מהתבנית הקבועה. אני צריך ליבא את הקובץ ל sql server 2008 כאשר אני מנסה ליבא אותו באמצעות ssis הוא נופל על השורת סיכום. למישהו יש פתרון??? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
למדתי לפני כמה שנים ויזואל בייסיק אבל די שכחתי את השפה. רציתי בשביל רענון סתם לעבוד על מאקרו באקסל לפתוח איזשהו טופס ולמקם עליו כדור קטן, ואני רוצה שבהיבהוב של עכבר מעל הכדור הוא יקפוץ למשבצת אחרת אפילו רק שהסמן מתקרב אליו שהכדור יברח משם. ורק במקום מסויים בטופס הוא לא יזוז. יש בויזואל בייסיק פקודה בשם click משהו ? אפשר בעקרון להזכיר לי עם אלו פקודות אני צריך לעבוד כדי לבצע את זה ? כי ממש שכחתי הכל
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אוקיי... הרבה זמן שלא הייתי פה בפורומים, ואני פונה לפה לאנשים שאני חושב שאמינים לעומת כל האתרים מארה"ב שמצאתי שנראים כמו שקר כלשהו.. ככה זה מתחיל, לי ולשותף העסקי שלי יש כבר כמה זמן רעיון (שאת הרעיון המדויק אני לא יגיד) אבל הוא דומה לרעיון שאני לא יודע אם שמעתם עליו: -מישהו שם מצלמת אינטרנט 24 שעות על הארנב שלו ורשם שאין לי כסף לאוכל טוב והיה ניתן באתר לשלם לו כי הוא אמר שאם לא יהיה לו כסף לארוחה טובה הוא יצטרך להרוג את הארנב ולאכול אותו, האיש קיבל אלפי דולרים.- מה שאנחנו בעצם צריכים זה: 1. לדעת מאיפה או למי אני משלם כדי ליצור אתר משלי ולא HOST כלשהו ושיהיה .com 2. שבאתר יוכלו לשלם לנו דרך כרטיס אשראי\פייפל 3. נגיד ואם אני נותן להם שהשם שלהם יהיה באתר בתמורה ל5$ א…
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
שלום חברה , מה שלומכם ? נתנו לי לתקן TEMPLATE של ג'ומלה , והבעיה היא כאשר אני הולך ללינק מסוים הTEMPLATE זזה שמאלה אני מצרף את הקוד .. אני מצרף תמונות כדי שתדעו על מה אני מדבר : תמונה ראשונה זה המצב הראשון , והטוב התמונה השנייה כאשר אני מעביר את הסמן של העכבר על הלינק וחצי הTEMPLATE זזה שמאלה כמו שנראה בתמונה צריך עזרה חברים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי לפתור שאלה בפסקל? השאלה: כתוב תוכנית הקולטת מספר שלם ארוך חיובי. על תוכנית להדפיס את המספר מחולק ע"י " ," כמקובל במתמטיקה. תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני עוזר לחבר שלי בC++ OOP והבעיה היא שOOP אני יודע מJAVA אז הרוב מובן לי אבל עם רישמות מקושרות נתקעתי , ואין לי זמן להבין את הכל לעומק אז אני צריך ממישהו שיתן לי בבקשה קוד אני צריך קוד של אוביקט רשימה שמכילה אוביקטים שמסוגלת לעשות: לאתחל רשימה חדשה להוסיף לרשימה אוביקט (להתחלה) למחוק אוביקט מהרשימה לפני נתונים שינתנו לפונקציה רק בשביל רקע הרשימה צריכה להכיל אוביקטים מהסוג BU וSP שיש להם יחס ירושה מהאוביקט TX כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני רוצה במקום להדפיס על המסך אם printf לשלוח למדפסת יש פקודה כזאת?
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היי אני מנסה להקים אתר לעסק קטן שהקמתי. אחרי הרבה מאוד אתרים ישראלים ל"בניית אתרים חינם" די התייאשתי ועברתי לחפש בחו"ל. את האתר .weebly.com דווקא אהבתי אבל חסרים לי שם כל מני דברים (נגן מובנה, אופציה להעלות תמונות מפיקסה ולא מפליקר ..). האם אתם מכירים אתרים לבניית אתרים חינם שיהיו לי ידידותיים כמו .weebly.com?? (אין לי ידע בבניית אתרים ולכן אני צריך אתר שיהיה כמה שיותר נוח.) מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה ושבוע טוב!
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
לא הבנתי מה צריך לרשום פה FTP -s:PutFiles.ftp [hostname] ופה [User_id] [ftp_password] binary mput *.html cd images mput *.gif quit אני רוצה לעלות תיקיה שנקרת firefoxbackup לתיקיה בשרת c
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-