תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אני קצת מסתבכת עם ההרצה, ניסיתי דרך המסוף וכתבתי nj serve כמו ש GPT אמר לי.. ניסיתי גם דרך הטרמינל של ה visual studio כמו שלמדנו הכל זה מביא לי קישור מקומי שאני מריצה בגוגל, זה מציג לי את קוד ה html אבל לא את העיצוב, וגם זה לא מתייחס ל alert שכתבתי לו כמה פעמים, רק עכשיו התחלנו ללמוד את הנושא ולכן אני ממש לא מתמצאת.. אין לי מושג איך אני יכולה לעלות את הקוד כי זה הרבה דפים... אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום, אני עובד עכשיו על פרוייקט שמצריך עבודה על מספר רב של קבצים גדולים בו זמנית. מה שקורה זה שאני כותב רכיבים שמקבל כל הזמן חתיכות קטנות של קבצים ומרכיב מהם קובץ גדול (לכל חתיכה יש מזהה לאיזה קובץ היא שייכת) עד שאני מקבל הודעה של סיום קובץ ואז אני שולח הלאה את הקובץ השלם. החתיכות הן מאוד מאוד קטנות, באיזור ה500 בייט והקבצים הסופיים יכולים להיות די גדולים (בין כמה קילובייט לעשרות מגות). מצד אחד אני לא רוצה להחזיק את כל הקבצים בזיכרון כי הוא ייגמר לי די מהר (אני עובד על Win2K Advanced Server עם 2 ג'יגה זיכרון לתהליך). אבל מצד שני אני לא רוצה לכתוב כל חתיכה לדיסק בגלל שאז אני אטחן IO בטירוף. מה שעשיתי זה מימשתי באפר עבור כל קובץ שמחזיק byte[] של החתיכות הקטנות עד שהוא מגיע …
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
איזו פקודה מוחקת את כל הקבצים ולא חשוב איזה באותה תיקייה בקבצי אצווה?
-
- 7 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לתכנת אתר ב- C# (ASP) ובעת הרצה F5 נפתח לי ה- IE אבל הוא רושם שהוא לא יכול להתחבר ל- localhost. יש לי vista ultimate, והבעיה די חדשה כי עשיתי לא מעט תוכניות כאלו בעבר. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה שלא הצלחתי להתגבר עליה , מקווה שתוכלו לעזור לי: כתבתי תוכנית ב++C עובדת טוב ומתקמפלת על המחשב שלי , הבעיה היא כאשר אני מנסה להריץ אותה על מחשב אחר זה אומר שחסר DLL וכל מיני דברים אחרים. אציין שעל המחשב אין שום סביבת פיתוח כלשהי. איך אני מקמפל את התוכנית שתעבוד על כל פלטפורמה (לא בהכרח על לינוקס , מאק וכו' אני אסתפק בגרסאות של ווינדוס למינהן) , ללא צורך בהתקנה של רכיבים מיוחדים לשם כך? כמו כן ניסית גם לקמפל בגרסת Release אבל עדין אני מקבל את אותה שגיאה. (אני לא יכול לתת את השגיאה במדויק כי מנסים להפעיל את זה על מחשב מרוחק ממני ואמרו לי שזה רושם להם שחסר DLL וכל מיני שאר ירקות). תודה על העזרה, גל נ.ב. גם חבר שלי שעכשיו שלחתי לו טוען לחוסר בDLL. אציי…
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה עם איזה תרגיל רקורסיה קטן צריך לקבל מערך וגודל, ולהחזיר מערך חדש שמכיל כל איבר פעם אחת (כלומר אם יש כפולים אז להשמיט אותם) חשבתי בהתחלה אולי למיין אותו ואז לבדוק כל פעם מתי משתנה מספר, אבל העניין הוא שברקורסיה זה קצת מסבך לי את החיים ובכלל המערך מוגדר כ const אז אני לא בטוח אם מותר לקשקש אותו ככה, אפשר אולי כיוון מחשבה? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
באתי לכתוב פה על איך שאני לא מצליח לגרום לפרוייקט לפעול וכמה אני מיואש מזה וכו', אבל בסוף קלטתי שניסיתי ליצור כל הזמן Win32 Console App ולא פשוט Win32 App.. (אני יכול להשבע שעשיתי פרוייקטים של console על המחשב הקודם שלי עם VC6 והם עבדו עם ספריית SDL..). בכל אופן, כל מה שנשאר לי מהפרשה שלי עם הספרייה הזו היא האזהרה הבאה בעת הבניה: 1>LINK : C:\Users\user\Documents\Visual Studio Codename Orcas\Projects\Breakout\Debug\Breakout.exe not found or not built by the last incremental link; performing full link 1>MSVCRTD.lib(cinitexe.obj) : warning LNK4098: defaultlib 'msvcrt.lib' conflicts with use of other libs; use /NODEFAULTLIB:library 1>Embedding manifest... …
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עובד עם VISUAL STUDIO 2005 וSQL EXPRESS 2005 עכשיו הכנסתי נתונים לטבלה ובכל שורה בטבלה יש נתיב של קובץ. אני מושך את הנתונים לתוך GRIDVIEW עכשיו הGRIDVIEW מציג לי את הנתיב של הקובץ ,מה שאני רוצה שיתבצע ,שאני אוכל ללחוץ על הנתיב ולשמור/לפתוח את הקובץ אשמח לקבל עזרה תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
היי , מחפש פונקציה שתחזיר לי את התקייה הנוכחית בה אני נמצא בהרצת התוכנית , C סביבת יוניקס , האם קיימת ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי? למה זה לא נותן לי להריץ... http://pic-il.net/images/rgh1192354870m.JPG
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
אני מחפש אובייקט Java דומה לDataSet ב NET. השימוש העיקרי שאני מחפש הינו טעינה של הנתונים לתוך הטבלה באמצעות קבצי XML ו XSD. אם יש איזשהו אובייקט אחר שיוכל לענות על הדרישה הזו, גם טוב. תודה מראש- שגיא.
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
מצאתי עד עכשיו רק מדריכים לRAILS 1. זה מאד מתסכל שהמדריך לא עובד כי הפונרציה היא DEPRECATED. יש איזשהו מדריך שנכתב לRAILS 2?
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
היי אנשים ! יש לי את הפונקציה הנתונה, אני יודע שהיא אמורה לקבל מחרוזת טקסט, ומס' שלם n ואמורה להחזיר את האות השכיחה ביותר במילה n. char Count_Word (char* Str, int n) { int i=0; int j=0; char buff[10000]; int k=n; for (i = 0 ; k > 1 ; i++) if (Str[i] == ' ') k--; for (j = i, i = 0; Str[j] && Str[j] != ' '; j++, i++) buff[i] = Str[j]; buff[i] = 0; return Popular_Letter (buff); } למשל: נניח ויש לנו את המשפט: "hw is the best forum ever" אז אם אני רוצה לדעת איזה אות מופיעה הכי הרבה במילה השלישית, אז לפונקציה אני אכניס n=3, ואת המחרוזת שלי (שהיא המשפט). הפונקציה משתמשת הפונקציה נתונה אחרת כפי שניתן לראות שאותה פונק' אחרת היא מקבלת מצביע ל…
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
אני רוצה במקום להדפיס על המסך אם printf לשלוח למדפסת יש פקודה כזאת?
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
ב- C++ בעת ניסיון לקימפול תוכנית למה זה?
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
אני מעוניין להתחיל ללמוד תיכנות (לא לתואר,תואר ראשון במשהו אחר כבר יש לי). אני מעוניין במסלול של כמה חודשים שמשלב בתוכו יותר משפה אחת. 1 של מכללת סלע שזה קורס של 1000 שעות אקדמאיות הכוללות 680 שעות של הרצאות ו-320 שעות של תרגול מודרך וביצוע פרויקטים עצמיים http://www.sela.co.il/?CategoryID=1717&courseId=1 2 מפתח תוכנה מוסמך מיקרוסופט (MCPD) - התמחות בWEB שזה קורס של 440 שעות http://www.hi-tech.co.il/college/default.asp?PageID=12&CourseNum=1205 אשמח להסבר לגבי ההבדלים בין המסלולים,מה יותר כדאי,איפה אני לומד יותר דברים,מה זה בדיוק MCPD,למה יש ביקוש . תודה !
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
-
שלום אני חדש ב XML זה הקוד שלי: <image imageURL="images/image.jpg" thumbURL="thumbs/imahe.jpg" linkURL="" linkTarget="" > <caption>טקסט מסוים שחוזר על עצמו</caption> </image> זה קוד שמקושר לגלירת תמונות של פלאש, השאלה שלי אם אפשר להשתמש במשתנה שמכיל את הטקסט שחוזר על עצמו בכל פעם שעולה תמונה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
שלום (: אני מלמד את עצמי PHP שאני כל כך אוהב , ואני בונה לעצמי פרוייקט בסיס נתונים של סרטים שיש לי או שראיתי. ואז נתקלתי בבעיה, שלא יכולתי לפתור לבד, מקווה שתוכלו לעזור לי. אז ככה, כל קטגוריה אצלי מיוצגת על ידי ID למשל Action=1, Comedy=5, Thriller=25 כשאני בוחר לקטלג סרט בקטגוריות מסוימות אני מכניס לתוך field הנקרא "genre" הנמצא בתוך טייבל "movie" הוא מכיל את ה id's שמייצגים את הקטגוריות. ואז באתי לבנות פונקציה באתר שלי שאם אני לוחץ על לינק של קטגוריה, לפי ה ID שלו הוא יעשה שאילתה מתוך ה קטגוריה ויציג לי את כל הסרטים בקטגוריה גירסה מקוצרת של ה table. אני לא יודע אם אני הכי ברור, ניסוח לא הצד החזק שלי. דוגמאות: חשבתי שאני אוכל לעשות כזה דבר SELECT * FROM…
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
מה עושה הפקודה [m=mat[0 כאשר mat מוגדר כמערך עם 5 מקומות. ???? תודה אנשים !
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני עובד על פתרון לבעיה קטנה בC# והבעיה שלי , שבגלל שירד במיקוד Stringים, ולא מצאתי שום מידע על זה בספר/אינטרנט. אז יש לי שאלה על הפונקציות של סטרינג, מכיוון שזה מחלקה נפרדת ולא מערך של CHARים כמו בC . אז יש לה פעולות, כמה שאני יודע כמו- השוואה בין שתי stringים, חתיכה העתקה, וכו'. הבעיה שלי , שכשאני מנסה לגשת לאות מהstring אני מקבל שגיאה, כאילו זה לא אפשרי לגשת אליו. אני ניגשתי אליו כמו אל מערך - a נגיד והstring הוא a. ולכן השאלה שלי איך אני ניגש אל האותיות של הסטרינג? איך אני "מפרק" את המילה.
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
היי לכולם. אני בונה ממשק משתמש מבוסס dialog ב-visual c++ ומחפש דרך לייעל את הממשק. האם ניתן לקבץ מספר פקדים ל-Group כמו ב-VB שיש index לכל פקד תחת אותו שם? להגיב ל-events מכל הקבוצה וכו'. (לדוגמא יש לי 10 כפתורים, אני רוצה לדעת אם אחד מה-10 נלחץ ) ושאלה נוספת: האם מישהו יוןדע איך עובדים עם tabs control ב-VC? אני יודע איזה tab נלחץ אך לא יודע איך לעדכן את התצוגה ל-dialog שונה בכל לחיצה... כלומר להציג דיאלוג קטן בהתאם ל-tab שנבחר בתוך הדיאלוג הראשי תודה מראש, big foot
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הוספת שורה חדשה בתוכנה שאני בונה ב- C#. התוכנה אמורה להוסיף ולעדכן שורות מטבלאות של SQL Server. אני עובד עם DataBindings ו- CurrencyManager. באחת מהטבלאות כל השדות הם מסוג טקסט. בטבלה הזאת לא הייתה לי שום בעיה עם העידכון וההוספה בעזרת הפעולה AddNew() של ה- CurrencyManager. בטבלה אחרת ישנם שדות מסוג datetime. בשביל להציג את שדות ה- datetime השתמשתי ב- datetimepicker (הוא קצת בעייתי כי אי אפשר להשתמש בו עם null). עשיתי binding כרגיל, והעידכון עובד טוב. הבעיה היא עם ההוספה של שורה חדשה. ההוספה פשוט לא פועלת והמצביע של ה- CurrencyManager נשאר על ה- position שהיה קודם לכן. לדעתי, הבעיה קשורה ל- datetimepicker שלא יכול לקבל null ואז הוא לא יודע איזה ערך לתת בהתחלה…
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
שאלה ראשונה , define# רץ לפני הקומפיילר ולכן טוב רק בקובץ שבו הוא נכתב נכון ? לדוגמא אם אני מגדיר בקובץ א define ובקובץ ב עושה include לקובץ א זה לא ישפיע על התוכן של קובץ ב (כמובן שקובץ א הוא header) יש לי פשוט כמה define זהים בקבצים שונים ואני רוצה לאחד אותם (מסיבות מובנות) ורוצה לבדוק אם זה אפשרי .. שאלה שניה (לא בטוח שאני שולט בכל המושגים). אני מנסה להגדיר קישור בין תהליכים באמצעות קטע הקוד הבא : struct sockaddr_un ServerUNIXstream; ServerUNIXstream.sun_family=AF_UNIX; ServerUNIXstream.sun_path="/user/workplace/socket1"; SocketID[2]=socket(AF_UNIX, SOCK_STREAM,0); וכל הזמן מקבל שגיאות קומפילציה על הניסיון להגדיר את ה path . ניסיתי ליצור משתנים מכל הסוגים (char[…
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
היי יש לי שאלה התקנתי אצלי DB של MYSQL ואני עובד איתו ב .NET ב C# אני מתחבר ועובד מול ה DB שמותקן במחשב שלי עכשיו כאשר אני יסיים את הפרויקט אני מעוניין שכל מחשב יוכל להתקין את הפרויקט ולעבוד איתו כלומר הוא צריך גם להשתמש ב DB שאני עובד איתו איך אני יכול לחבר בין השניים או איך בכלל משתמש הקצה שיתקין את הפרויקט יתקין את הסכמה שלי תודה
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-