תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
אני התחלתי לילמוד ++VC ואני צריך קצט עזרה בכל מיני פקדים תחונות שלהם ופעולות שניתן לבצע עליהם אם משהוא מכיר אתר טוב שנותן מידע על הפקדים השונים נ.ב עדיף בעברית כי אני לא יודע כל כך אנגלית תודה מראש BIG FOOT
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
אהלן, שאלונת... אם אני צריך למצוא את החודש הנוכחי (לפי שעון המחשב \ אינטרנט = לא קריטי), האם המחלקה Date והשיטה getMonth ייתנו לי את החודש הנוכחי או שאני צריך להשתמש במח' אחרת ? תודה !!
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם. כרגע אני עובד על פרוייקטון (Java) המאפשר בין היתר להתחבר לשרת באמצעות שם משתמש וסיסמה. אני רוצה לאפשר למשתמש לשמור פרטים אלה כדי שיוכל לשחזר אותם בצורה נוחה (כתובת שרת, שם משתמש וסיסמה). את הסיסמה חשבתי לשמור ב-one-way encryption (ע"ע hashing) הבעיה היא שאין לי שום מקור נוסף להשוות אליו את ה-hash (המשתמש לא יקליד את הסיסמה כל פעם מחדש). מישהו יודע איך תוכנות "רציניות" מתמודדות עם הדבר הזה? למי שמכיר, כמו ב-Pspad למשל.
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני רוצה לגשת ל-TextBoxes שקיימים בתוך אפליקציות ב- Windows. אם זה החלון כתיבה ב- Notepad, ה- Address Bar ב- Explorer או סתם איזה TextBox. אני רוצה לגשת אליהם כאשר הם יהיו Focused והמשתמש יפעיל איזהשהו Trigger (כמו לחיצה על כפתור שנקבע מראש). האם זה בכלל אפשרי לגשת ל- Focused Text Boxes? אני רוצה לקרוא מהם מידע ולשנות אותו.
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
שלום חבריה אני רוצה לשנות ת'רקע של המחשב, מצאתי פקודה שמביאה לי ת'דיאלוג של מאפייני תצוגה למסך אבל אני רוצה משו קצת שונה בעצם להחליף רקע לפי תמונה מסוימת ששמורה לי באיזה משתנה או לפי נתיב מסויים קבוע על פי אני מודה על כל עזרה
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי אם מגדירים MASTER PAGE מסוים , אז כל הדפים רק יורשים ממנו את העיצוב. מה שאומר שאם נניח יש לי קישורים בתוך הMASTERPAGE , הם לא יתאימו לדפים שנמצאים בתוך תקיה ויורשים את העיצוב של הMASTER PAGE. אין דרך לעשות שאותם דפים רק "ישלחו" מידע לתוך הMASTER PAGE ? (כמו בIFRAME) תודה
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
או בכל התקן אחר בתיכנות??? אני מתכנת בC#...
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלוםם יש לי בעיה במוד שאני מנסה להתקין כבר הרבה זמן בפורום שלי (זה מוד שאתה מכין עוד דרגות ב "מי מחובר") התקנתי את המוד הכל הלך חלק והוא נתן לי את האפשרות בלוח הבקרה למנהלים אבל שאני מכין דרגה חדשה עם צבע והוא אומר שהדרגה הוכנה בהצלחה אבל בכל זאת לא רואים את הדרגה... למישהו יש רעיון למה? אולי אני לא משתמש בזה כמו שצריך.. תודה מראש על העזרה !
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אז ככה, בניתי אתר עם טופס הרשמה שישלח את הנתונים למסד נתונים [Access] בעזרת דף ASP. זה עבד לי בבצפר, אבל עכשיו בבית זה לא פועל לי ם: זה הדף ASP f = Request.form("fn") l = Request.form("ln") p = Request.form("ph") Set oConn = Server.CreateObject("ADODB.Connection") oConn.Open "Driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)};" & _ "Dbq= c:\inetpub\wwwroot\study\israel\rishum.mdb;" & _ "Uid=admin;" & _ "Pwd=;" mySQL = "Insert Into table1(fn,ln,ph) values('"&f&"','"&l&"','"&p&"')" oConn.Execute(mySQL) oConn.close Set oConn= nothing %> <html dir="rtl"> <body background="dot.j…
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני צריך לתחזק כמה מערכות שכתובות בASP וכמעט בתיקיה של כל מערכת יש תיקיה בשם vti_cnf_ אם בצי ASP עם תוכן לא ברור (לי אישית...) מישהו יכול להסביר למה זה והאם זה נחוץ או שאפשר לא להתייחס לזה ואולי אפילו למחוק את זה? אני אמור לשנות דברים בכל הקוד של כל המערכות ואני מעדיף שלא להתעסק עם הקבצים בתיקיות האלה כי הצורה שהקוד כתוב שם לא משהו בכלל...
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי חברה, מישהו מתנדב לפתור בשבילי תרגיל ב C#? זה יעזור לי מאד!
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
-
שלום, נניח ואני צריך לעשות רשימה של מכוניות, זה המבנה שלהן: typedef struct { int num; char name[50]; list owner }CAR אז עפ"י מה שלמדנו, אני ניגש לקובץ של ה list.h ופשוט מגדיר שם איזשהו elementType שיוכל לטפל במבנה הזה (של המכונית) עכשיו מה קורה עם הרשימה של הבעלים (list owner) שצריכה להיות בתוך כל איבר כזה, ומן הסתם צריכה לטפל במבנה אחר? אני אמור להגדיר 2 קבצי list.h ? או להפוך עכשיו כל פונקציה בlist להיות גנרית? בגדול השאלה היא איך להגדיר רשימה בתוך רשימה כאשר הן שונות אחת מהשנייה מבחינת הטיפוס\מבנה של כל איבר, קצת הסתבכתי עם זה ואני מקווה גם שהבנתם מה הבעיה, אם לא אשמח לפרט יותר, תודה.
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
אוקיי... הרבה זמן שלא הייתי פה בפורומים, ואני פונה לפה לאנשים שאני חושב שאמינים לעומת כל האתרים מארה"ב שמצאתי שנראים כמו שקר כלשהו.. ככה זה מתחיל, לי ולשותף העסקי שלי יש כבר כמה זמן רעיון (שאת הרעיון המדויק אני לא יגיד) אבל הוא דומה לרעיון שאני לא יודע אם שמעתם עליו: -מישהו שם מצלמת אינטרנט 24 שעות על הארנב שלו ורשם שאין לי כסף לאוכל טוב והיה ניתן באתר לשלם לו כי הוא אמר שאם לא יהיה לו כסף לארוחה טובה הוא יצטרך להרוג את הארנב ולאכול אותו, האיש קיבל אלפי דולרים.- מה שאנחנו בעצם צריכים זה: 1. לדעת מאיפה או למי אני משלם כדי ליצור אתר משלי ולא HOST כלשהו ושיהיה .com 2. שבאתר יוכלו לשלם לנו דרך כרטיס אשראי\פייפל 3. נגיד ואם אני נותן להם שהשם שלהם יהיה באתר בתמורה ל5$ א…
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
חברים אני צריך את העזרה שלכם אבל זה בעצם יעזור לכולנו לפתור תקלות, בשם "אקספלורר"....דפדפן מגעיל שלצערי אחוז גדול מהגולשים בישראל משתמשים בו כדפדפן ברית מחדל, והבעיה גוברת שאנחנו בוני האתרים צריכים להתמודד גם עם אקספלורר 9, 8, וגם 7 כאשר פיירפוקס וכרום מתנהגים יפה....אז העזרה שאני צריך היא להכנס ללינק הזה באקספלורר ולראות את השגיאות, וכמובן לנסות לתקן. לדוגמא, באקספלורר 9 השגיאה היא למטה שאומרת "התוכן אינו מאובטח" ועד שלא נלחץ על הכפתור הארור לא נראה את האתר וזה גם כמובן מפחיד גולשים ללחוץ כי הם מפחדים מוירוסים אז איך מונעים מאקספלורר להקפיץ שגיאות מפחידות ללקוחות שלנו? https://www.facebook.com/computersfix?sk=app_187356887981808
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
כשאני מריץ את התוכנית הפלט הינו : 113 למה זה? char str1[20] = "question 4"; char str2[] = "second"; int i; char *prt; printf("%d\n",*str1);
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני מנסה ליצור footer שתמיד (בלי קשר לרזולוציה) ישב דבוק לתחתית המסך. יש כמובן שני מצבים: 1. כאשר התוכן בחלק העיקרי של האתר לא ממלא את כל המסך ואז יש רווח בין הFOOTER לבין התוכן. 2. כאשר התוכן מלא את כל המקום (תלוי כמובן ברזולוציה) ואז הFOOTER "דבוק" לתוכן וגם לתחתית המסך. אני פשוט לא מצליח לעשות את זה כמו שצריך עם CSS. מישהו בטח כבר נתקל בזה ויכול לעזור. נ.ב - נא לא לשלוח אותי סתם לגוגל - כבר חיפשתי שם ואפילו די הרבה ולא מצאתי משהו שעובד כמו שצריך בכל הדפדפנים.
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מה קורה מזמן לא הייתי פה ! כיף לחזור ... רציתי לדעת איך עושים מערכת תגובות פשוטה בדף HTML , משהו כמו כפתור ששולח את ההודעה ומציג אותה ברשימה ממוספרת . תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום, הכנתי עמוד, המחולק לשני חלקים בעזרת FRAMESET בעל שני FRAMEים - החלק העליון עם הכפתורים והחלק התחתון עם התוכן. כמובן הכפתורים שבחלק העליון מוגדרים תחת TARGET לחלק התחתון והשאלה שלי זה, האם אפשרי (וכמובן איך) במצב הזה לעשות שברגע שלחצתי על כפתור X ונפתח לי למטה העמוד שלו, הכפתור יתחלף לי נגיד לירוק (תמונה שאגדיר) וכך גם בכל שאר העמודים והכפתורים. כלומר אני רוצה להגיע למצב בו כל פעם שאני נמצא בעמוד ספציפי, הכפתור שהוביל אותי אליו הופך ל-"מיוחד". תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
הבנתי שקודם אני צריך להוריד JAVA ולהתקין ורק אחרי זה להתקין את התוכנה שמריצה? זה נכון? אני משתמש ב JELIOT
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בשלבי למידה של CSS. <style> a:link{ text-decoration: none; color: blue; font-weight: bolder;} a:visited{ text-decoration: none; color: blue; font-weight: bolder;} a:hover{ text-decoration: none; color: green; font-weight: bolder; letter-spacing: 1px;} a:active{ text-decoration: none; color: green; font-weight: bolder;} </style> בניתי לי מן תבנית שאני שם אותה כמעט בכל הדפים באתר שלי, הנה היא למעלה. יש צורך בשינויים לדעתכם? ז"א יש משהו לא טוב? דבר שני - אני לא מוצא באף מקום כיצד לעשות שתהיה תמונה ליד טקסט ללא טבלה! וקראתי בהרבה מקוומת שאפשר לעשות את זה ב CSS.. עוד דבר שלמדתי ב CSS זה איך להדגיש טקסט מסויים בצבע שאני רוצה. <font style=…
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום.. חיפשתי ושאלתי בכול מקום ולא מצאתי . איך אני לוקח מידע ממקום אחד ומעביר אותו למקום אחר ושבוא עדין יתעדכן כרגיל כמו במקור! לדוגמא מד צפיות של YOUTUBE נגיד הוא ב 270,418 אני רוצה שבאתר שלי הוא תדעדכן כמו שהוא מתעדכן באתר של יוטוב (זה לאתרים שלי! אז אין כמבון בעיה של חוקיות*)
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני מבקש מקמפל לשפת C# . תודה לכל מי שיעזור / ינסה
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי לכולם. אני בונה אתר, ואת העיצוב שלו ביססתי על רוחב של 1004. ללא התגיות הנ"ל, גם בפיירפוקס וגם באקספלורר אני רואה פס גלילה אופקי מכוער, אך כאשר אני מוסיף אותן המצב בפיירפוקס מסתדר, אך לא באקספלורר. האם התגיות הללו לא מתקבלות יפה באקספלורר? איזה תחליף הגיוני אפשר למצוא?
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
מישהו פה מכיר מהדר שדומה ל IDE? אני צריך לתכנת מעבד מסוג ATMEL 89C5131 וה IDE משגע אותי איפה אפשר למצוא מדריכים ל C (לא בסיסים של לכתוב HELLO WORLD)? אנחנו משתמשים ב C לתכנות שלו אבל לא למדו אותנו C (למדנו רק C# ו JAVA) אין הרבה הבדל אבל אני לא יודע איך כותבים את הפקודות תודה רבה למי שיוכל לעזור
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-