עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by free fraek,

אני לא מבין מה הדבאגר רוצה ממני ניסיתי כל דבר.. מצורפת תמונה.. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 766 צפיות
  2. Started by X-It,

אני מעוניין ללמוד תכנות זאת אומרת איך עושים תוכנות........ אני מעוניין ללמוד PHP SQL ובקשר לאיך עושים תוכנות אני לא יודע באיזו תוכנה אבל שמעתי על C וC++... ואני חדש מאוד בעניין הזה ואין לי שום ידע בזה... ואני לא יודע מה זה פסקל וכאלה דברים... בבקשה עזרו לי

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  3. Started by gkman,

שלום. יש לי עמוד שאני רוצה שכשהמשתמש ינסה לעזוב אותו- יקפוץ הודעה שתשאל אותו אם הוא בטוח שהוא רוצה לעזוב - ותתנהג בהתאם לתשובה. אני מודע לזה שהרבה דפדפנים מונעים אפשרויות כאלו מטעמי אבטחה- אבל גם נתקלתי בלא מעט אתרים שיש להם מנגנונים כאלו (גימייל- לדוגמא) מחיפוש קצר בגוגל הבנתי שהאירוע unload בjavascript לא יעזור ושאני צריך להשתמש בDOM. אף פעם לא התעסקתי בDOM ואני גם לא סגור על מה זה בדיוק- אין לי ידע לכלום מעבר לPHP וjavascript בסיסי. אשמח אם מישהו יכול לעזור. אני רוצה גם לבצע בדיקה קטנה אם המשתמש כבר התחיל למלות את הטופס- כי רק אז אני רוצה לשאול אם הוא בטוח שהוא רוצה לעזוב. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  4. אם אני לומד מדעי המחשב? רוצה מילון בבילון שיעזור לי

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  5. Started by Component,

אהלן, מישהו יכול להסביר לי את ההוכחה של נכונות ה-Termination condition של אלגוריתם graphplan המקורי? תודה, עדי.

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  6. שלום לכולם. מהו הקוד הטוב ביותר לשפה העברית שכדאי לשים אותו ככידוד העמוד? אני כרגע משתמש בתוכנה HEBMASTER, והקידוד שהם נותנים הוא כזה: <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-8"> <meta name=Generator content="HebMaster V1.50"> תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  7. Started by creative,

יש לי תוכנית בפסקל ואני רוצה לראות אותה כתוכנה כמו כל תוכנה (כפתורים,תיבות.....) בצורה ויזואלית על הווינדוס איך אני עושה את זה?

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  8. Started by gevAA,

אם למישהו יש איזה מאגר של שאלות במבני נתונים אני אשמח אם הוא יביא לי תודה. :]

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  9. Started by Rule The Pc,

אהלן אני חייב פונקציה שתשנה לי שם של קובץ זה קשור לתוכנה בVB עריכה: בעצם יותר חשוב לי פונקציה שתעתיק לי קובץ ותשנה לו את השם יעני ההבדל הוא שהפונקציה הראשונה משנה את השם והשניה מעתיקה ומשנה את השם ככה שהקובץ המקורי נשאר עם השם שלו

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  10. Started by liran2003,

כתבתי טופס התחברות שברגע שהקלט מתאים לנתונים שבמסד, אמור לשמור קוקיז עם פרטי המשתמש. אבל לא נשמר כלום. זה קטע הקוד: elseif ($_POST['username'] == $info['name'] && $pass== $info['password']) { setcookie("pass_hash", $info['password'], time()+3600); setcookie("member_id", $info['id'], time()+3600); $connect = 'מתחבר, אנא המתן...'; echo ('<META HTTP-EQUIV="refresh" content="0;URL=index.php">'); } else { $error = "שגיאה: שם משתמש ו/או סיסמא אינם נכונים"; }

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  11. Started by LiroN,

יש לי כרגע swing שיוצר לי frame עם פנל וכפתור עכשיו ברגע שאני לוחץ על הכפתור אני מעוניין לפתוח frame חדש עם מאזין לארוע בחירה מתוך רשימה בו איך אני עושה בעצם את ההפרדה בין האזנה לארועים בין frames שונים? אני מעוניין שכל דבר יהיה בפני עצמו לדוגמה תגובה לסגירת frame אחד לא תגרור סגירה של כל הframes או לחילופין לחיצה על כפתור תבצע בדיוק את מה שאני רוצה ללא תלות בין הframes אני רוצה ליצור מעין אפליקציה ע"י הswing שאני יכול לעבור מframe לframe ע"י לחיצה על כפתור או בחירת choice מסויים מרשימה... עכשיו פרט לאלה איך אני יכול להוסיףלפנל תמונה? כמו שאמרתי מדובר בswing ולא בapplet! תודה לכל מי שיעזור לירון.

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  12. Started by JediMaster,

שלום לכולם! רציתי לבנות App קטן בPHP שאני מזין לו תאריך בעתיד, הוא משווה עם התאריך העכשווי ועושה ספירה לאחור שמראה כמה ימים, שעות, דקות ושניות נשארו. הבעיה שאני די חדש בPHP ולא יודע ממש איך לבנות את זה.. מישהו יכול לתת לי קוד או להסביר לי? עריכה: לא משנה... הצלחתי לעשות את זה... אבל יש לי שאלה אחרת... עכשיו שיש את השעון ספירה לאחור, הוא סטטי. איך אני יכול לעשות שכל שניה הוא יתעדכן אבל לא יעשה "הבהובים"?

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  13. Started by D-M-X,

אני צריך לתחזק כמה מערכות שכתובות בASP וכמעט בתיקיה של כל מערכת יש תיקיה בשם vti_cnf_ אם בצי ASP עם תוכן לא ברור (לי אישית...) מישהו יכול להסביר למה זה והאם זה נחוץ או שאפשר לא להתייחס לזה ואולי אפילו למחוק את זה? אני אמור לשנות דברים בכל הקוד של כל המערכות ואני מעדיף שלא להתעסק עם הקבצים בתיקיות האלה כי הצורה שהקוד כתוב שם לא משהו בכלל...

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  14. Started by big foot,

מה לא בסדר בפקודה הזואת? temp=savepicture(image1.picture,save_fileName) הוא אומר שיש לי טעות או שהוא לא מכיר את הפונקציה למרות שהוא מראה לי מה הפונקציה צריחה לקבל בדקתי גם ב MSDN ואני לא מבין מה הבעיה שלו

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  15. אז ככה... אני עובד עם מודלים (Module)... עכשיו יש לי טופס בשם form1 ויש בו קבוע (Const) בשם BlockSize אני רוצה שהקבוע הזה (BlockSize) ישמש אותי גם במודלים...איך אני עושה את זה?? משהו עם Public??

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  16. אני פותר תרגיל בג'אווה אבל יש לי בעיית קומפילציה עם מערך של עצמים שבניתי.. זהו הבנאי של העצם: (שם העצם הוא Rabbit) public Rabbit (double s1,double s2,double s3,String name) { score1=s1; score2=s2; score3=s3; this.name=name; avg=(s1+s2+s3)/3.0; } זהו השלב שבו יצרתי את המערך: int rabbits=in.nextInt(); Rabbit [] ra=new Rabbit [rabbits]; וזהו השלב שזימנתי את הבנאים (זה בתוך לולאה): System.out.println("Please Enter Rabbit's Name"); name=in.next(); System.out.println("Please Enter All 3 Scores:"); s1=in.nextDouble(); s2=in.nextDouble(); s3=in.nextDouble(); ra=new Rabbit(s1,s2,s3,name); והבעיה שלי לפי הקומפיילר היא בקטע הזה: ra=new Rabbit(…

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  17. או בכל התקן אחר בתיכנות??? אני מתכנת בC#...

18. האם בC++ אפשר לגשת (ואם כן, איך) לטקסט בזיכרון הCOPY/PASTE של חלונות? יש לי ישום (בשפה אחרת) שמכניס את התשובות שלו לזיכרון, ואני רוצה שהתוכנה בC++ תיקח את המידע מהזיכרון ותשתמש בו לצרכים שלה. תודה, LazyBoy

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  19. Started by or ziv,

אני יודע שיש אפשרות בחלון דוס לגלות מה הם האי פיים של כל מי שהמחשב שלי "מדבר" איתו באותו הרגע אשמח לדעת מה הקוד דחוף ביותר תעזרו לי זה חשוב תודה

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  20. Started by CyberBot,

לא הבנתי מה צריך לרשום פה FTP -s:PutFiles.ftp [hostname] ופה [User_id] [ftp_password] binary mput *.html cd images mput *.gif quit אני רוצה לעלות תיקיה שנקרת firefoxbackup לתיקיה בשרת c

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  21. Started by Gilo2005,

אני חייב את התוכנה דלפי 5 אם אפשר לינק להורדה ומדריכים לתוכנה בבקשה עדיף בעיברית בבקשה עזרה דחופפפ

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  22. Started by morany,

הוספתי 2 webservice לפרוייקט שלי,איך אני משייך אותם לתוכנית ? איך אני רואה את זה עובד? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  23. כשאני רושם "קאוט" , ואז מרכאות ואז "סלש" , a , המחשב אמור לצפצפף לי ומשום מה הוא לא מצפצף .. אשמח לדעת עם מישהי\ו יודע מה קרה למחשב שלי או איך לפתור את הבעיה ע"י כתיבה או משהו שצריך להוסיף ..

24. אני רוצה שברגע שאני לוחץ על מקש במקלדת התוכנה תגיב למרות שהיא לא בפוקוס, למשל אם אני לוחץ F4 אז התוכנה תראה הודעה כלשהי. הבעיה היא כמובן שהאירועים של הפקדים הם רק שהם בפוקוס אז איך אפשר לעשות מה שביקשתי שטופס ממוזער?

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  25. Started by ross,

יש לי קובץ טקסט שמכיל אלפי רשומות מידע fixed-width כאשר בסופו יש שורת סיכום ששונה מהתבנית הקבועה. אני צריך ליבא את הקובץ ל sql server 2008 כאשר אני מנסה ליבא אותו באמצעות ssis הוא נופל על השורת סיכום. למישהו יש פתרון??? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 763 צפיות

דיונים חדשים בפורומים