תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
והאם זה יעבוד אצל כולם, וחא ינסה להוריד את הקובץ להרד דיסק אצל חלק מהאנשים תודה
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש לי כרגע swing שיוצר לי frame עם פנל וכפתור עכשיו ברגע שאני לוחץ על הכפתור אני מעוניין לפתוח frame חדש עם מאזין לארוע בחירה מתוך רשימה בו איך אני עושה בעצם את ההפרדה בין האזנה לארועים בין frames שונים? אני מעוניין שכל דבר יהיה בפני עצמו לדוגמה תגובה לסגירת frame אחד לא תגרור סגירה של כל הframes או לחילופין לחיצה על כפתור תבצע בדיוק את מה שאני רוצה ללא תלות בין הframes אני רוצה ליצור מעין אפליקציה ע"י הswing שאני יכול לעבור מframe לframe ע"י לחיצה על כפתור או בחירת choice מסויים מרשימה... עכשיו פרט לאלה איך אני יכול להוסיףלפנל תמונה? כמו שאמרתי מדובר בswing ולא בapplet! תודה לכל מי שיעזור לירון.
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
הורדתי mysql והתקנתי אותה ע"ג win2000. כל פקודה שאני מנסה לכתוב אני מקבל הודעת שגיאה: connect to server at localhost failed צריך להתחבר לשרת ? כיצד עושים זאת ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לבנות App קטן בPHP שאני מזין לו תאריך בעתיד, הוא משווה עם התאריך העכשווי ועושה ספירה לאחור שמראה כמה ימים, שעות, דקות ושניות נשארו. הבעיה שאני די חדש בPHP ולא יודע ממש איך לבנות את זה.. מישהו יכול לתת לי קוד או להסביר לי? עריכה: לא משנה... הצלחתי לעשות את זה... אבל יש לי שאלה אחרת... עכשיו שיש את השעון ספירה לאחור, הוא סטטי. איך אני יכול לעשות שכל שניה הוא יתעדכן אבל לא יעשה "הבהובים"?
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
כתבתי אתר לנייד, תראו למשל את הדף הזה (בנייד): http://srayasite.somee.com/procedures.htm בצד שמאל טיפה נחתכת המילה. לפעמים לא רואים את האות האחרונה. ציפיתי שבמקרה כזה המילה תרד לשורה הבאה, ויהיה מרווח בקצה השמאלי. איך אני פותר את הבעיה הזו? תודה :-)
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במדריך ללמידת שפת תכנות ומדריך לבניית תוכנות, למתחילים - ואני מעדיף בעיברית. מתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
-
אני יודע שיש אפשרות בחלון דוס לגלות מה הם האי פיים של כל מי שהמחשב שלי "מדבר" איתו באותו הרגע אשמח לדעת מה הקוד דחוף ביותר תעזרו לי זה חשוב תודה
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני צריך עזרה ב HTML.. מישהו יודע מה הסקריפט לזה שאם אתה עובר עם העכבר על תמונה היא הופכת לתמונה אחרת? (כן, ככה משתמשים כולם בכפתורים, אתה עובר עליהם והם "נדלקים"), ועוד קוד אחד, קוד שעושה סרטון וידיאו בתוך הדף (מובנה על הדף.. מתוך סרטון שהעלתי לשרת). תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש פה שורה מאוד פשוטה, שמטרתה להכניס ספרה בודדת ממספר num בעל מספר ספרות i .לתוך num_chk אך כשJ=1 אני מקבל ערך 0 בNUM_CHK מישהו מבין למה? (++for (j=1; j<i; j (num_chk=(num%(10^j)-num%(10^(j-1)))/10^(j-1);
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי קובץ HTML שהוא טופס "ספר לחבר על האתר" <html> <head> <title>Tell a friend</title> </head> <body bgcolor="#ffffff" text="#000000^a€³ link="#0000ff" vlink="#800080^a€³ alink="#ff0000^a€³> <? $status = "OK"; $msg=""; $y_email=$_POST['y_email']; $y_name=$_POST['y_name']; $f_email=$_POST['f_email']; $f_name=$_POST['f_name']; $y_msg=$_POST['y_msg']; if(substr_count($y_email,"@") > 1 or substr_count($f_email,"@") > 1){ $msg .="Use only one email address<BR>"; $status= "NOTOK"; } if (!stristr($y_email,"@") OR !stristr($y_email,".")) { // checking your email $msg .="Your email address is not correct<…
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
אני יודע שזאת שאלת צעירות ממש... אבל אחרי עבודה מרובה עם וויזואל סטודיו, נסגר לי טאב של העורך הוויזואלי(איפה שמוסיפים כפתורים, טקסטים וכולי לתוכנה). נשארתי עם שני קבצים, קובץ הקוד המקורי Program.cs, ועוד קובץ Program.Designer.cs... אין לי מושג איך להחזיר את החלון של העריכה, שלוחצים על DEBUG, התוכנה קופצת והכל רץ חלק, זה לא שנמחק לי משהו.. מישהו יודע איך מחזירים אותו?
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם. מהו הקוד הטוב ביותר לשפה העברית שכדאי לשים אותו ככידוד העמוד? אני כרגע משתמש בתוכנה HEBMASTER, והקידוד שהם נותנים הוא כזה: <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-8"> <meta name=Generator content="HebMaster V1.50"> תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנת c# ואני רוצה לתכנת סרגל כלים לאינטרנט אקספלורר. דוגמא לסרגל כלים שפותח באופן עצמאי: http://israelradio.lihi.co.il/ מישהו יכול לכוון אותי למידע בנושא? מדריכים? מידע? כל דבר שיעזור לי ללמוד לבנות סרגל כלים.
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני צריך לתחזק כמה מערכות שכתובות בASP וכמעט בתיקיה של כל מערכת יש תיקיה בשם vti_cnf_ אם בצי ASP עם תוכן לא ברור (לי אישית...) מישהו יכול להסביר למה זה והאם זה נחוץ או שאפשר לא להתייחס לזה ואולי אפילו למחוק את זה? אני אמור לשנות דברים בכל הקוד של כל המערכות ואני מעדיף שלא להתעסק עם הקבצים בתיקיות האלה כי הצורה שהקוד כתוב שם לא משהו בכלל...
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני צריך לכתוב תוכנית רקורסיבית אשר מקבלת מערך של המספרים שלמים ומחזירה את האורך של התת סדרה העולה הכי ארוכה במערך. יש לי רעיון והוא כך f(i)- מוגדר להיות תת הסדרה הארוכה ביותר עד האיבר i f(1)=1 f(i+1)=max{f(j)|1=<j=<i and A[j]<=A[i+1]} אוקיי זהו הפיתרון תודה
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
שלום רב, אני מנסה לשים טופס שתהיה בו תמונה, שהרקע שלה שקוף, וכן הטופס יהיה שקוף והוא יהיה על גבי תוכנת וידאו. משום מה כשאני מבצע את זה, הטופס מתחיל לרצד הוא כביכול עושה ריפרשים בהתאם לריפרש של הוידאו או משהו כזה. האם יש פתרון הגיוני לבעיה הזו? אני משתמש בטפסי Winform בvs 2005. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אהלן אני חייב פונקציה שתשנה לי שם של קובץ זה קשור לתוכנה בVB עריכה: בעצם יותר חשוב לי פונקציה שתעתיק לי קובץ ותשנה לו את השם יעני ההבדל הוא שהפונקציה הראשונה משנה את השם והשניה מעתיקה ומשנה את השם ככה שהקובץ המקורי נשאר עם השם שלו
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות שדף כלשהוא באתר, יוחלף בדף אחר ()response.redirect אחרי זמן מסויים (5 שניות בערך). חשבתי לעשות את זה עם לולאה כלשהיא שתרוץ מלא פעמים, אבל זה דיי מכוער, ואני מעדיף דרך יותר היגיונית. ואני צריך את זה בC#, כי הפרוייקט שלי הוא בנוי על C#+asp.net.
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום, מאמין שכאן אמצא מי שידע... באתרים מסויימים כגון: http://www.muvtal.co.il/jobs/NewJobs.asp http://yjobs.co.il//Jobs/.aspx ישנו טופס למשלוח מייל אך כתובת המייל לא גלוייה. האם יש דרך לגלות את כתובת המייל או שהיא מוצפנת(או שכל המיילים נשלחים לכתובת של האתר ומשם מנותבים לנמען המקורי)? אודה לעזרתכם, תודה.
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
אני מעוניין להתחיל ללמוד תיכנות (לא לתואר,תואר ראשון במשהו אחר כבר יש לי). אני מעוניין במסלול של כמה חודשים שמשלב בתוכו יותר משפה אחת. 1 של מכללת סלע שזה קורס של 1000 שעות אקדמאיות הכוללות 680 שעות של הרצאות ו-320 שעות של תרגול מודרך וביצוע פרויקטים עצמיים http://www.sela.co.il/?CategoryID=1717&courseId=1 2 מפתח תוכנה מוסמך מיקרוסופט (MCPD) - התמחות בWEB שזה קורס של 440 שעות http://www.hi-tech.co.il/college/default.asp?PageID=12&CourseNum=1205 אשמח להסבר לגבי ההבדלים בין המסלולים,מה יותר כדאי,איפה אני לומד יותר דברים,מה זה בדיוק MCPD,למה יש ביקוש . תודה !
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
הוספתי 2 webservice לפרוייקט שלי,איך אני משייך אותם לתוכנית ? איך אני רואה את זה עובד? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני רוצה לכתוב תוכנית שתדע להחליף שמות של קצבי MP3 לפי הID3 TAG שלהם: נגיד לקובץ קוראים 09_nelly_grillz_www.xyz.com.mp3 והפרטים שלו ב ID3 TAG הם Nelly - Grillz אז השם החדש יהיה: Nelly - Grillz.mp3 זה יעשה הרבה סדר להרבה אנשים. כמובן שהתוכנה תעשה את זה לתיקיה שלמה ולא קובץ קובץ.
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-