תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
כתבתי אתר לנייד, תראו למשל את הדף הזה (בנייד): http://srayasite.somee.com/procedures.htm בצד שמאל טיפה נחתכת המילה. לפעמים לא רואים את האות האחרונה. ציפיתי שבמקרה כזה המילה תרד לשורה הבאה, ויהיה מרווח בקצה השמאלי. איך אני פותר את הבעיה הזו? תודה :-)
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי אם מגדירים MASTER PAGE מסוים , אז כל הדפים רק יורשים ממנו את העיצוב. מה שאומר שאם נניח יש לי קישורים בתוך הMASTERPAGE , הם לא יתאימו לדפים שנמצאים בתוך תקיה ויורשים את העיצוב של הMASTER PAGE. אין דרך לעשות שאותם דפים רק "ישלחו" מידע לתוך הMASTER PAGE ? (כמו בIFRAME) תודה
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל ללמוד בשפות הבאות java ו c שארפ : רמה בסיסית רצוי אנגלית אבל עברית זה בסדר תודה על כל עזרה
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
-
1>------ Rebuild All started: Project: 3-94, Configuration: Debug Win32 ------ 1>Deleting intermediate and output files for project '3-94', configuration 'Debug|Win32' 1>Compiling... 1>stdafx.cpp 1>Compiling... 1>3-94.cpp 1>c:\users\q\documents\visual studio 2008\projects\3-94\3-94.cpp(12) : error C2784: 'std::basic_ostream<char,_Traits> &std::operator <<(std::basic_ostream<char,_Traits> &,unsigned char)' : could not deduce template argument for 'std::basic_ostream<char,_Traits> &' from 'std::istream' 1> c:\program files\microsoft visual studio 9.0\vc\include\ostream(930) : see declaration of 'std::operator &l…
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
שלום רב, אני מנסה לשים טופס שתהיה בו תמונה, שהרקע שלה שקוף, וכן הטופס יהיה שקוף והוא יהיה על גבי תוכנת וידאו. משום מה כשאני מבצע את זה, הטופס מתחיל לרצד הוא כביכול עושה ריפרשים בהתאם לריפרש של הוידאו או משהו כזה. האם יש פתרון הגיוני לבעיה הזו? אני משתמש בטפסי Winform בvs 2005. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום, מאמין שכאן אמצא מי שידע... באתרים מסויימים כגון: http://www.muvtal.co.il/jobs/NewJobs.asp http://yjobs.co.il//Jobs/.aspx ישנו טופס למשלוח מייל אך כתובת המייל לא גלוייה. האם יש דרך לגלות את כתובת המייל או שהיא מוצפנת(או שכל המיילים נשלחים לכתובת של האתר ומשם מנותבים לנמען המקורי)? אודה לעזרתכם, תודה.
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
או בכל התקן אחר בתיכנות??? אני מתכנת בC#...
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
העלתי אתר הכתוב ב vb.net (aspx) לשרת ובמקום עברית הטקסט מופיע בג'יבריש. ה encoding לא עזר לי. כשהאתר שלי היה על השרת הוירטואלי במחשב שלי הכל היה תקין והיה עברית. אודה לכם את תוכלו לעזור לי.
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
http://img299.imageshack.us/my.php?image=pic1kl4.jpg איך אני יכול להוריד את זה?
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
והאם זה יעבוד אצל כולם, וחא ינסה להוריד את הקובץ להרד דיסק אצל חלק מהאנשים תודה
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני לומר בבית ספר פסקל ואנחנו משתמשים בטורבו פסקל 7, שנה שעברה היינו במעבדה עם מחשבים איטיים רצח והכל היה סבבה, השנה תקעו אותנו במרתף, אבל יש שם מחשבים לא רעים בכלל (חדשים, קיבלו אותם השנה), גילינו שכמעט בשום מחשב לא עובד CRT, אחרי שזה עיצבן אותי קצת חיפשתי באינטרנט ומסתבר שזאת בעיה מוכרת (משהו עם הדרך שdelay עובד) אבל לא הצלחתי למצוא פתרון (שלא כולל את ביטול הdelay), מישהו אולי מכיר איזה פתרון לבעיה???
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אהלן, שאלונת... אם אני צריך למצוא את החודש הנוכחי (לפי שעון המחשב \ אינטרנט = לא קריטי), האם המחלקה Date והשיטה getMonth ייתנו לי את החודש הנוכחי או שאני צריך להשתמש במח' אחרת ? תודה !!
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
נתנו לי עבודה מעצבנת בc# ובקושי לימדו אותנו משהו ואין ספר אין כלום .. אני יודע פחות או יותר אבל יש דברים שאני לא זוכר.. בקיצור אני צריך אתרים ללימוד c# תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בreport שמגיע עם הVB6. איך ניתן לטעון אובייקטים בזמן ריצה לתוך אחד הSECTIONS? חיפשתי בגוגל, אך מצאתי רק עבור הCRYSTAL REPORT. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
חברים אני צריך את העזרה שלכם אבל זה בעצם יעזור לכולנו לפתור תקלות, בשם "אקספלורר"....דפדפן מגעיל שלצערי אחוז גדול מהגולשים בישראל משתמשים בו כדפדפן ברית מחדל, והבעיה גוברת שאנחנו בוני האתרים צריכים להתמודד גם עם אקספלורר 9, 8, וגם 7 כאשר פיירפוקס וכרום מתנהגים יפה....אז העזרה שאני צריך היא להכנס ללינק הזה באקספלורר ולראות את השגיאות, וכמובן לנסות לתקן. לדוגמא, באקספלורר 9 השגיאה היא למטה שאומרת "התוכן אינו מאובטח" ועד שלא נלחץ על הכפתור הארור לא נראה את האתר וזה גם כמובן מפחיד גולשים ללחוץ כי הם מפחדים מוירוסים אז איך מונעים מאקספלורר להקפיץ שגיאות מפחידות ללקוחות שלנו? https://www.facebook.com/computersfix?sk=app_187356887981808
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לבנות App קטן בPHP שאני מזין לו תאריך בעתיד, הוא משווה עם התאריך העכשווי ועושה ספירה לאחור שמראה כמה ימים, שעות, דקות ושניות נשארו. הבעיה שאני די חדש בPHP ולא יודע ממש איך לבנות את זה.. מישהו יכול לתת לי קוד או להסביר לי? עריכה: לא משנה... הצלחתי לעשות את זה... אבל יש לי שאלה אחרת... עכשיו שיש את השעון ספירה לאחור, הוא סטטי. איך אני יכול לעשות שכל שניה הוא יתעדכן אבל לא יעשה "הבהובים"?
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני צריך לתחזק כמה מערכות שכתובות בASP וכמעט בתיקיה של כל מערכת יש תיקיה בשם vti_cnf_ אם בצי ASP עם תוכן לא ברור (לי אישית...) מישהו יכול להסביר למה זה והאם זה נחוץ או שאפשר לא להתייחס לזה ואולי אפילו למחוק את זה? אני אמור לשנות דברים בכל הקוד של כל המערכות ואני מעדיף שלא להתעסק עם הקבצים בתיקיות האלה כי הצורה שהקוד כתוב שם לא משהו בכלל...
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני מנסה ליצור footer שתמיד (בלי קשר לרזולוציה) ישב דבוק לתחתית המסך. יש כמובן שני מצבים: 1. כאשר התוכן בחלק העיקרי של האתר לא ממלא את כל המסך ואז יש רווח בין הFOOTER לבין התוכן. 2. כאשר התוכן מלא את כל המקום (תלוי כמובן ברזולוציה) ואז הFOOTER "דבוק" לתוכן וגם לתחתית המסך. אני פשוט לא מצליח לעשות את זה כמו שצריך עם CSS. מישהו בטח כבר נתקל בזה ויכול לעזור. נ.ב - נא לא לשלוח אותי סתם לגוגל - כבר חיפשתי שם ואפילו די הרבה ולא מצאתי משהו שעובד כמו שצריך בכל הדפדפנים.
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
מה קורה מזמן לא הייתי פה ! כיף לחזור ... רציתי לדעת איך עושים מערכת תגובות פשוטה בדף HTML , משהו כמו כפתור ששולח את ההודעה ומציג אותה ברשימה ממוספרת . תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אם למישהו יש איזה מאגר של שאלות במבני נתונים אני אשמח אם הוא יביא לי תודה. :]
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי DATAGRID,שהשורות צבועות לסרוגין בשני צבעים והגובה של השורות הוא 25. הבעיה היא שהתוכן של השורות לא באמצע, ואם אני עושה MARGIN התוכן באמצע, אבל חסר לי צבע בשורה. איך מתקנים את זה?
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
כאשר מבקשים להעזר באשף, מתקבלת הודעה : activex component can't object ללא האשף ניתו ליצור טבלאות טפסים וכ' מה הסיבה? איך יוצאים מזה ?
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
אהלן אני חייב פונקציה שתשנה לי שם של קובץ זה קשור לתוכנה בVB עריכה: בעצם יותר חשוב לי פונקציה שתעתיק לי קובץ ותשנה לו את השם יעני ההבדל הוא שהפונקציה הראשונה משנה את השם והשניה מעתיקה ומשנה את השם ככה שהקובץ המקורי נשאר עם השם שלו
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלוםם יש לי בעיה במוד שאני מנסה להתקין כבר הרבה זמן בפורום שלי (זה מוד שאתה מכין עוד דרגות ב "מי מחובר") התקנתי את המוד הכל הלך חלק והוא נתן לי את האפשרות בלוח הבקרה למנהלים אבל שאני מכין דרגה חדשה עם צבע והוא אומר שהדרגה הוכנה בהצלחה אבל בכל זאת לא רואים את הדרגה... למישהו יש רעיון למה? אולי אני לא משתמש בזה כמו שצריך.. תודה מראש על העזרה !
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-