תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אם אני לומד מדעי המחשב? רוצה מילון בבילון שיעזור לי
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. כרגע אני עובד על פרוייקטון (Java) המאפשר בין היתר להתחבר לשרת באמצעות שם משתמש וסיסמה. אני רוצה לאפשר למשתמש לשמור פרטים אלה כדי שיוכל לשחזר אותם בצורה נוחה (כתובת שרת, שם משתמש וסיסמה). את הסיסמה חשבתי לשמור ב-one-way encryption (ע"ע hashing) הבעיה היא שאין לי שום מקור נוסף להשוות אליו את ה-hash (המשתמש לא יקליד את הסיסמה כל פעם מחדש). מישהו יודע איך תוכנות "רציניות" מתמודדות עם הדבר הזה? למי שמכיר, כמו ב-Pspad למשל.
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם. מהו הקוד הטוב ביותר לשפה העברית שכדאי לשים אותו ככידוד העמוד? אני כרגע משתמש בתוכנה HEBMASTER, והקידוד שהם נותנים הוא כזה: <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-8"> <meta name=Generator content="HebMaster V1.50"> תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
הורדתי והתקנתי קומפיילר טורבו פסקל 7.0 ויש לי בעיות הבאות זה לא נפתח על כל המסך כשאני לוחץ קומפייל ואז רן לא קורה כלום והתוכנית לא רצה מישהו נתקל בבעיות אלה?
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
אני צריך עזרה באסמבלי (8086) אני צריך אתר טוב כדי לעשות רענון תודה לכולם זה דיי דחוף
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול מה לומדים בעיצוב תוכנה בבית ספר? זה אמור להיות קשה? יש לי דילמה.. עשיתי כבר 3 יחידות במדעי המחשב/פסקל ואלו ה-2 האחרונות. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
היי חברה, מישהו מתנדב לפתור בשבילי תרגיל ב C#? זה יעזור לי מאד!
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
אם למישהו יש איזה מאגר של שאלות במבני נתונים אני אשמח אם הוא יביא לי תודה. :]
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
חבר'ה, התכנית שכתבתי עפה לי במהלך אחת הפונקציות אך אני לא מבין למה. מצ"ב הקובץ של התכנית (היא עדיין לא גמורה, יש 9 אפשרויות ומתוכן כתבתי רק 4). כאשר מקישים 4, המערכת מבקשת להכניס חודש בפורמט Aaa (לדוגמא Jan ) ואחריו יום בחודש במספרים 1-30. ואחריו להכניס משימה, המשימה אמורה להיכנס כstring. התכנית עפה בדיוק אחרי ההדפסה "please enter a task. הבעיה היא בהקצאות במקרה והתנאים בif-ים מתקיימים. אני לא כל כך מבין למה התכנית עפה, אולי תוכלו לעזור לי. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בזה. תודה מראש לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
-
זאת השאלה http://img207.imageshack.us/my.php?image=61097479ob8.jpg מה שסיבך אותי זה המשוואה שרשמו שם(ל J אין התקדמות). אני חושב שb[j] = לסכום כל המספרים מ0 ועד לJ במערך a. לדוגמא a= 1,2,3,-2,2 b=1,3,6,4,6 אני צודק?
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
כשאני רושם "קאוט" , ואז מרכאות ואז "סלש" , a , המחשב אמור לצפצפף לי ומשום מה הוא לא מצפצף .. אשמח לדעת עם מישהי\ו יודע מה קרה למחשב שלי או איך לפתור את הבעיה ע"י כתיבה או משהו שצריך להוסיף ..
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה עם איזה תרגיל רקורסיה קטן צריך לקבל מערך וגודל, ולהחזיר מערך חדש שמכיל כל איבר פעם אחת (כלומר אם יש כפולים אז להשמיט אותם) חשבתי בהתחלה אולי למיין אותו ואז לבדוק כל פעם מתי משתנה מספר, אבל העניין הוא שברקורסיה זה קצת מסבך לי את החיים ובכלל המערך מוגדר כ const אז אני לא בטוח אם מותר לקשקש אותו ככה, אפשר אולי כיוון מחשבה? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש קומפיילר לשפת C# ומאיפה אפשר להוריד אותו. שאלה שנייה, אני עכשיו בתיכון בכיתה י' ואני לומד מדעי המחשב שפת C# ולומדים שם ממש בסיסי, עכשיו אני מחפש ספר ללימוד C# לרמה שלי (אני לא יודע כלום, אני יודע לרשום רק Hello World), איזה ספר אתם ממליצים בשבילי? תודה לכל העוזרים!!! :s05:
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום, רק התחלתי לתכנת בECLIPSE תכנות של HTML וJAVA ביחד... אני צריך לפתח עמוד JSP ועם הeclipse שיש לי אני לא מצליח.. מישהו יכול לשלוח לי קישור להורדת eclipse עם התוספת של JSP תודה לעוזרים! ברק
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
הורדתי mysql והתקנתי אותה ע"ג win2000. כל פקודה שאני מנסה לכתוב אני מקבל הודעת שגיאה: connect to server at localhost failed צריך להתחבר לשרת ? כיצד עושים זאת ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
שלום חברים מחפש בערכת בASP לחיפוש שמות מתחם " דומיין" פנוי או תפוס דרך האתר שלי תודה מראש! תודה
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יש לי תוכנית בפסקל ואני רוצה לראות אותה כתוכנה כמו כל תוכנה (כפתורים,תיבות.....) בצורה ויזואלית על הווינדוס איך אני עושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
פתח ויישם תוכנית שהקלט שלה הוא שני מספרים שלמים, חיוביים, דו ספרתיים ופלט שלו הוא הודעה האם שני המספרים מורכבים מאותן ספרות. למשל, עבור הקלטים 17 71 , 25 52 יהיה הפלט של ההודעה שמהספרים מורכבים מאותם ספרות. לא מצליח לעשות את זה בפסקל...
-
- 7 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יש פונקציית ספריה בC שהופכת מחרוזת לאותיות גדולות/קטנות? משהו כמו toupper אבל על המחרוזת שלמה
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
לא הבנתי מה צריך לרשום פה FTP -s:PutFiles.ftp [hostname] ופה [User_id] [ftp_password] binary mput *.html cd images mput *.gif quit אני רוצה לעלות תיקיה שנקרת firefoxbackup לתיקיה בשרת c
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לגשת לאלמנט בטופס דרך JS ישירות כשהעמוד עולה, ולא ע"י פעולה כגון OnClick שקוראת לפונקציה?
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום, אני כותב צאט בשיטת לקוח-שרת, שאלה שלי זה איך אני בודק שהמשתמש שהתחבר באמת משתמש בקליינט שלי ולא התחבר דרך טלנט למשל? תודה ויום טוב
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך קצת הכוונה טכנולוגית. נתחיל בכך שאני מפתח מערכת Web-ית בטכנולגית JEE. כידוע java script היא שפה מאד מוגבלת בגישתה לclient ואני לא יכול דרך פקודת java script למחוק קבצים כרצוני במחשב של המשתמש לדוגמא. המערכת שלי משלבת הדפסה דרך מדפסת כרטיסים וקיבלתי מהחברה SDK שכתוב וניתן להתממשקות ב.NET. עכשיו אני חייב להתממשק לאותו SDK שכתוב ב.NET, וכאן אני צריך את עזרתכם: לא באיך אני עושה.. אלא מה בכלל אני צריך לעשות? באיזה טגנולוגיות משתמשים בשביל כזה דבר? יש לי כבר במערכת רכיבי ActiveX שכתבנו אבל הם כתובים במשהו מאד מיושן VB6. מה האופציות הרלוונטיות היום כדי לעשות את מה שאני רוצה? המון תודה!
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-