תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מנסה לבנות תוכנת שרת \לקוח רציתי לדעת אם באמצעות המחלקה socket שאני מעביר הודעות האם אני יכול להביר רק string כהודעה כי רוצה להעביר אובייקטים בין הלקוח לשרת ואם כן אפשר אז איך... תודה לעוזארים
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
שלום. יש לי אתר פרטי ובו מערכת פורמים כמו שלכם smf. הבעיה היא שכל איזה כמה ימים נרשמים לי למערכת אנשים בלתי מזוהיים, בפרופיל שלהם רשום שהם ממדינות אחרות כמו(גרמניה עוד) והם סתם רושמים לי בפורומים באנגלית. הבעיה היא שזה לא אחד. אלה כמה וכמה אנשים. מה קורה פה? הפורום שלי בגירסה הכי עדכנית
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
אהלן, יצא לי "לשבור" את הראש בנושא הזה, אבל לא עולה בדעתי לבניה. ברצוני לבנות לוח תשדירים דינאמי. הכוונה, שכל שידור ושידור יוצג במסד הנתונים שלי, וה-PHP ידע כיצד להציג את זה בתור טבלה כמו "מערכת שעות". יש למשהוא רעיון כיצד לגשת לנושא שכזה?
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
אני רוצה ללמוד את ASP.NET. מצאתי ספר ענק שהוא אך ורק על זה של הוד-עמי, אך שם מתואר על הASP.NET עם VB.NET ואני רוצה להשתמש בC# לא בVB.NET. בספרים על C# יש פרק על ASP.NET, אבל בכל מקרה אני רוצה המלצה לספר כשהמטרה העיקרית היא לימוד ASP.NET (בשימוש בC#), לא משנה מה הנושא העיקרי של הספר כל עוד הכיסוי לגבי הASP.NET מקיף. נ.ב. - איפה ניתן לברר ולקנות ספרי MICROSOFT PRESS בארץ? האם אתם ממליצים לקנות אחד אולי לגבי ASP.NET? יש מתורגמים לעברית?
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, למישהו יש רעיון איך אפשר לבצע ב - SILVERLIGHT DRAG AND DROP בין עמודות טבלה. אני מעוניין להעביר בין עמודות הטבלה ריבוע(כמו פתקית) עם טקסט. רעיונות יתקבלו בברכה,
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחיקת משתמש ממסד הנתונים למרות שהמשתמש קיים במסד איך פותרים את הבעיה ? הקוד של הקובץ : <% if session("iao")="no" then response.redirect("admin.html") end if %> <HTML> <HEAD> <TITLE>מחיקת משתמש</TITLE> </HEAD> <BODY> <% '======= שליפת נתוני המשתמש מהטופס ======= username = Request.Form("username") '======= חיבור למסד הנתונים ופתיחתו ======= Set con = Server.CreateObject("ADODB.connection") con.Open("Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0; Data Source=" & Server.MapPath("db/members.mdb")) '=========== בדיקה האם כבר קיימת רשומת משמתמש בטבלה ========== sqlSelectCmd = "SELECT * FROM users WH…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש פקודה בשפה הזו שמעתיקה תיקיות והיא Set FSO =CreateObject("scripting.FileSystemObject") FSO.CopyFolder "\\Pta-srv\sjvwebsite\*", "c:\Backup\" ,True (זה הפוך פה) הבעיה שלי היא שאני מעביר תיקיה אני עושה את זה ברשת (שזה לא בעיה) הדבר שמפריע לי זה שבמחשב שאני שולח אליו את התיקיה הכל עובר בסדר אבל הסקריפט שלי עושה את כל זה באופן אוטומטי לכל המחשבים ולא תמיד יש למחשבים את את אותה תיקיה שבחרתי שאליה יועבר התיקיה המקורית והוא נותן לי שגיאה שהוא לא מכיר את ה PATH מישהו יכול לעזור לי מה עלי לעשות בכדי שהוא פשוט יצור את התיקיה במידע ואין שם את התיקיות?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אין לי ממש ידע בתכנות מעבר לקצת C של כיתה י"א, אבל אני מעוניין ליצור "תוכנה" או יותר נכון מאגר נתונים עם קצת אופציות אוטומטיות ואפשרות להוצאת דוחות במטרה לחסוך שעות עבודה וטעויות לחיילי האומללים. לפי תיאור הנושא לחברים נאמר לי כי ACCESS יכולה לעזור לי. יש לי הבנה טכנית אך אני לא יודע ממש איך לגשת לתוכנה ומה-אומר-מה כדי לבצע זאת למי שהיה בצבא והכיר את הנושא, מדובר על פק"ל חלוקה\דפי תפוצה של הק"שים. למי שלא יודע מה זה אומר, נקרא לזה "מוצרים" רקע אני מעוניין מראש להגדיר טבלאות. אחת של בעלי תפקידים במדרגים שונים (מפקד אוגדה, קצין אג"מ בחטיבה, מ"מ בחטיבה וכל מה שבאמצע) אחר כך להגדיר "סוג מוצרים" על כל מאפייניהם כשהעיקר הוא כמות עותקים מעותק X עד עותק X+Y הגדרות מכינות 1…
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
שלום. אתר שנבנה באמצעות WordPress, האם עריכתו ושינויו תמיד מתבצעים דרך הממשק שלהם (קרי, דרך XXXXXXXX.XXX/site/wp-login.php), או שניתן לערוך את האתר גם באמצעות Dreamweaver ו FileZilla (קרי, עריכת הקבצים עצמם)? תודה!
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להכניס בתוכנית מילה מחרוזת של 4 אותיות ושהיא תראה לי אותם לאחר מכן בפלט, ככה: #include<stdio.h> void main(void) { char x; printf("Insert four-letter word\n"); scanf("%s",&x); printf("the word is:%s\n",x); } מה לא טוב בה?
-
- 1 תגובה
- 5.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש הסבר או טוטוריאל בנוגע לסליקה אוטומטית בASP. כלומר איך עושים בASP טופס שמבקש מהגולש כרטיס אשראי, ולאחר שליחת הטופס מבצע את החיוב הדרוש אוטומטית...
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת איך מקובל לצייר משפטי Switch Case, האם מציירים אותם כמספר תנאים ? האם יש דרך מקוצרת ? בתודה מראש, מייק.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כחלק מפתרון של משוואות לא לינאריות אני צריך להגדיר מערך של 40 איברים סימבוליים ואחר כך להשתמש בהם( כמו למשל לבצע יעקוביים עם פונקציות מסוימות והמשתנים..) בכל מקרה אם מישהו יוכל להסביר לי איך מגדירים וקטור של משתנים סימבולים ואיך משתמשים בהם אחר כך אני אשמח תודה מראש גיא
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
איך ניתן ללחוץ על תוכנה אחרת (לא שלי) דרך VISUAL BASIC .NET הכוונה אני פותח את התוכנה שלי (שפותחה ב VB) והיא לוחצת קליק על תוכנה אחרת שפתוחה (לא שלי)
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
יש לי בעיה שרמת האבטחה של הדטה בייס שלי אינה מאפשרת לי בתור משתמש לבצע שינויים על ידי שרת הIIS. מצאתי מדריך שמורה כיצד לתקן את הבעיה, אך הבעיה היא שאין לי טאב (לשונית) של אבטחה כשאני לוחץ על התיקייה של הדטה בייס. אם מישהו יודע כיצד להוריד את רמת האבטחה של הדטהבייס אשמח מאוד. מצורף העזרה באנגלית, אך לי כפי שאמרתי אינה מופיעה הלשונית של האבטחה שהוא מדבר עליה שאותה אני מחפש: http://www.webmasterworld.com/forum47/959.htm התגובה הרלוונטית מתוך הבעיה: This happens to me all the time since I changed to a computer with Windows 2000 pro - on Win 98 never had the problem. It happens after you open the Access database. The only way I found to fix it, was to create another fo…
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה שתעזור לי בעבודה. כבר שאלתי בעבר בפורום אחר, ונאמר לי להשתמש באקסל, אבל אקסל לא מספיק נגישה וקלה לשימוש עבור אנשי המשרד. מדובר במשרד שמקבל תרומות. אנחנו רוצים לעקוב אחרי התרומות הללו. התרומות מתקבלות בדרכים מסוימות - פייפאל, מזומן, אשראי. אנחנו שומרים על השם, שם המשפחה, מקום המגורים (כתובת מלאה), וכן הלאה. אין צורך להאריך - אנחנו רוצים כמה שיותר מידע על התורם. הבעיה היא לגשת למידע. למשל - כמה תרם "ישראל ישראלי" בסך הכל, מאז שנת 2005. כמה מהמשתתפים באירוע ההתרמה X, תרמו בפועל? מה היה הסכום הכולל? היכן מתגוררים התורמים הגדולים ביותר (באיזה עיר). אנחנו מחפשים תוכנה שיכולה לא רק לעשות זאת, אלא גם להיות נגישה למשתמש ההדיוט (יש לנו עובדים מבוגרים). …
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
אחרי שעות של חשיבה, אשמח לקבל הסבר איך פותרים את 17-18 (גם רעיונית יספיק לי) תודה רבה לעוזרים!! http://www.cs.bgu.ac.il/~shimony/arch2009/Midterm2Examples.pdf
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש הרבה במסמכי טקסט TXT. בכדי ליצור חדש, אני עושה באקספלורר: קליק ימני > חדש > מסמך טקסט. האם ישנה פקודת שורה, שניתן לעשות זאת? אני רוצה ליצור מקש חם Hotkey (קיצור דרך) לפעולה הזו. [אני משתמש בתוכנה HotkeyP, המאפשרת להריץ פקודות שורה, על ידי מקשים חמים] תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה בVB.NET... אני עשיתי טיימר בפורם מסויים. לאחר X זמן, הוא פותח את הפורום הבא, וסוגר את הנוכחי. בשביל לסגור פורם, כותבים "Close". כתבתי ככה בערך: Form2.Show Close() הסגירה מתייחסת אוטומטית לפורם 1. אבל, מה שקורה הוא שזה סוגר את כל התוכנית. כמו "End" ב-VB6.... אז, האם יש שיטה אחרת? unload לא פועל לי...
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
תקשיבו יש לי WIN 7 32BIT פרוץ! עכשיו הרבה זמן לא עדכנתי עדכונים ולא נגעתי בקראק שלי רימוב וואט... עכשיו אני יודע שתמיד צריך לעשות רימוב וואט נכון??? אז למה אצלי זה ככה ולא על הרימוב וואט?????חבר שלי יש אצלו ואצלו זה לחוץ!!! ללחוץ על זה??ואני לאא יודע מה קרה כי במאפייני מערכת מראה שיש לי מקורי =/ ללחוץ על זה או לא??? מה לעשות פה? הוא אומר שזה בסדר??? ^^^ לעזוב את זה ככה.?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
בנייתי טופס צור קשר עם אפשרות לעלת קובץ לשרת אך יש לי בעיה עם קובץ Php אשמח עם תעזרו לי למצוא את הבעיה הנה הקוד <?php $name = $_REQUEST['name'] ; $email = $_REQUEST['email'] ; $phone = $_REQUEST['phone'] ; $status = $_REQUEST['status'] ; $company = $_REQUEST['company'] ; $job = $_REQUEST['job'] ; $reference = $_REQUEST['reference'] ; //*** Attachment ***// if($_FILES["fileAttach"]["name"] != "") { $strFilesName = $_FILES["fileAttach"]["name"]; $strContent = chunk_split(base64_encode(file_get_contents($_FILES["fileAttach"]["filetmp"]))); $strHeader .= "--".$strSid."\n"; $strHeader .= "Content-Type: application/octet-stream; name=\"".$strFilesName."\"\n"…
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה היא כזאת יש לי אתר ויש חוסר סינכרון בתצוגה של האתר בין האקספלורר לכרום. באקספלורר האתר מסודר והכל במקום ובכרום אין סדר , צריך להוריד את הגלגלת בשביל לראות את האתר. מה יכול להיות הבעיה? זה האתר asmagnetim.co.il תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לכתוב תוכנית פשוטה בC שמגרילה שלןשה שברים עשרוניים בין 0 ל-1 (לא כולל 1) למשתנים n1,n2,n3 ומדפיסה את ממוצע המספרים שהתקבלו בהגרלה כתבתי את התוכנית כך: #include<stdio.h> #include<stdlib.h> void main() { float n1,n2,n3,avg; randomize(); n1=rand(); n2=rand(); n3=rand(); avg=(n1+n2+n3)/3; printf("avg=%4.2f",avg); } אז ניסיתי להריץ את זה על וויזואל סטודיו ושלח לי שגיאות אחרי זה ניסיתי על בורלנד ואותו סיפור אז הבנתי שהמהדרים האלה לא מכירים את ה-randomize יכול להיות שה-dev יעזור? היה לי dev אבל לא היה נראה לי שהוא מתאים רק לכתיבה בשפת C אלא יותר ל- C++ אז מחקתי אותו מישהו מכיר dev טוב ל-C? או בכלל איך אני יכול להריץ את ההגרלה הזו? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי תוכנית שאני צריך ליצור ב win32 api אני רוצה להוסיף תמונה מקובץ במסך הראשי + איזה אלמנט של גרפיקה לדוגמא שעון כלשהוא מישהו יכול לסייע? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-