עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by sheff2k1,

זה לא במאה אחוז קשור לפורום אבל אתם היחידים שכנראה תוכלו לעזור...: משום מה האקספלורר שלי הפסיק לפתוח עמודים שמסתיימים ב asp. יכול להיות שזה נהיה אחרי שהתקנתי autopatcher xp של גרסת נובמבר..בכל אופן אי אפשר להחזיר את זה חזרה...ניסיתי reset web settings, restore defaultsומחיקה של כל מיני רכיבים- אבל שום דבר לא עוזר. בפיירפוקס הכל עובד בסדר גמור, כך שהבעיה היא באקספלורר. מישהו יכול לתת לי רעיון של מה אני יכול לעשות עם ה ASP הזה?

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  2. Started by frezi,

שלום לכולם אני מחפש הסבר או טוטוריאל בנוגע לסליקה אוטומטית בASP. כלומר איך עושים בASP טופס שמבקש מהגולש כרטיס אשראי, ולאחר שליחת הטופס מבצע את החיוב הדרוש אוטומטית...

3. ה השאלה היא: איך אני יכול להגדיר לאתר שאני עובד עליו להיות מותאם בגודל מלא לכל סוג של משתמש לא משנה אם המשתמש עובד ברזולוציה של 1024X768 או שהוא משתמש ב 800X600 ככה או ככה האתר שלי יכנס בצורה מלאה על המסך לכל אחד שיכנס לאתר שלי, אני יודע שזה דורש עבודה עם אחוזים ולא עם גודל ממשי אבל אני פשוט לא מוצא את האפשרות הזאת ב DREAM WEAVER כשאני עובד עם TEMPLATES. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. שלום פורום תכנות, קיבלתי לא מזמן פרויקט (מביה"ס)-לבנות תוכנה שכותבת לו"ז לארגון. התוכנה אמורה ליצור מערכת שבועית פעם בשבוע, והיא צריכה להתחשב בכל מיני גורמים שונים (כגון כמה אנשים יש בכל משמרת, אילו עובדים כשרים לאילו תפקידים, כמה שעות עובד צריך לעבוד בשבוע וכו'). החלק המסובך הוא שהתוכנה צריכה להתחשב גם בבקשות העובדים-כיום העובדים רושמים לאחראי (על טפסים) אם הם לא יוכלו להגיע למשמרת כלשהי בשבוע ("אחותי מתחתנת"), ואז הוא משבץ את כל העובדים במשמרות לפי הבקשות. חשבתי שהתוכנה תיצור לכל עובד "מד שמחה", שמודד כמה פעמים מולאו הבקשות שלו, ותתחשב במד הזה ובדחיפות הבקשה (נניח מ-1 עד 5) כדי ליצור לו"ז. אין צורך להעלות את הפרויקט לאינטרנט, אבל אני אולי ארצה לשלב אותו ברשת של הארגון, …

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  5. Started by i_D_A_n,

אני מחפש מתכנת מחשבים שיש לו תואר ראשון לפחות במחשבים כדי לעשות עבודה גמר במחשבים של 4 יחידות.. לא משנה איזה שפת תכנות כי תוך כדי הפרויקט הוא צריך ללמד אותי את השפה שהוא עובד בה ועושים את העבודה ביחד. מי שמעוניין שיכתוב לי פה ואני אצור איתו קשר כי אני צריך את זה עד ל25 בדצמבר.. ממש דחוף.. תודה

6. Started by nirkozmin,

אני אוצה לקבל את כל הפונקציות של כל הכלים בלוח שח-מט יש מישהו שעשה פעם לוח שח מט ויכול לתת לי את כל הפונקציות של הכלים?? תודה תצרו איתי קשר

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  7. Started by skywalker13,

אני מנסה לכתוב ב-css ככה: body { background-color: black; link: #b78725; vlink: #b78725; alink: #b78725;} אז אם הלינק הכל בסדר אבל אם ה-alink וה-vlink יש בעיה אז או שיש לי בעיה בדפדפן או שב-сss כותבים את זה אחרת. תודה מראש לכל העוזרים!!

8. שלום לפני כמה ימים התחלתי ללמוד java script ונתקלתי בדבר הבא: a = a + 1 a+= 1 ++a a++ a = a - 1 a-=1 --a a-- a = a+b a+=b a = a - b a-= b a = a * b a* = b a = a / b a/ = b a = a % b a% = b וכל המשפטים באותה שורה עושים אותו דבר אבל אני ממש לא הבנתי את זה. כלומר לא הבנתי נגיד איך a = a + 1 זה אותו דבר כמו a++. מה לעזזל אומר כל פלוס איך אני אמור להבדיל???!!! זה בילבל אותי ממש. תודה לכל העוזרים!!!

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  9. התוכנית שאני צריך לעשות היא כזאת: תוכנית המציגה על המסך טבלה בגודל 6x6 גובה כל תא 30 נקודות ורוחבו 30 נקודות צבע התאים בעמודות (משמאל לימין) הוא: אדום, כחול, צהוב, ירוק, אפור וורוד בשורה הראשונה רק תא אחד צבוע (התא השמאלי ביותר), בשורה השנייה רק שני תאים צבועים (השמאליים ביותר), בשורה השנייה רק שני תאים צבועים (השמאליים ביותר) וכך הלאה עד שבשורה השישית כל התאים יהייו צבועים! תודה מראש לכל העוזרים!

10. אני צריך את התשובה עד הבוקר, אז אם יש מישהו שיכול לבדוק את התרגיל ולתת לי תשובה כמה שיותר מהר אני אשמח. התוכנות של הפסקל במחשב שלי לא עובדות( dev pascal ו turbo pascl) לא יודע למה ואין לי זמן לבדוק למה. אני צריך שתאשרו לי האם הפתרונות שכתבתי נכונים: 1) כתוב פונקציה רקורסיבית המקבלת מערך וגודל המערך ומחזירה את האיבר הגדול במערך. הפתרון שלי: function f(a:vec; n:integer); begin if n=1 then f:=a[n] else if a[n]>f(a,n-1) then f:=a[n]; end; 2) כתוב פונקציה רקורסיבית המקבלת מערך, גודל המערך ומספר נוסף, ומחזירה כמה אברים במערך גדולים מהמספר הנוסף. הפתרון: function f(a:vec; n,x:integer); begin if n=1 then if a[n]>x then f:=1 else f:=0 else if a[n]>x then f:…

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  11. Started by orlupo,

האם התו "n\" הוא אמור להוריד שורה כאשר אני משתמש ב-echo ב-PHP? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  12. יש לי את הספר "תכנות מונחה עצמים בשפת JAVA, הוצאת האוניברסיטה העיברית (עם ציור של איגואנה עליה)" ואני לא מבין כמה דברים: מה זה שיטות? מה זה שיטה "לתת מבלי לקבל?" ואיך אני רושם אותה ? (תנו דוגמא בבקשה) מה זה שיטה "לקבל מבלי להחזיר" ואיך אני רושם אותה? (גם דוגמא) לתת ולקבל (עוד שיטה), איך אני רושם אותה ותנו דוגמא בבקשה. מה זה שיטה בונה ומה תפקידה?ואיך אני רושם/מזהה שיטה בונה? זהוא לבנתיים... תודה לכל העוזרים!!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by madxp,

אני מעוניין לכתוב תוכנית שתחליף כניסה בטבלת הפסיקות (IVT) להצביע על פונקציה שאני אכתוב. כלומר בכל פעם שיזרק exception ע"י המעבד הפונקציה שלי תקרא ולא של מערכת ההפעלה. הסיבה היא על מנת לבצע אמולטור של invalid opcodes , תמיכה בפקודות חדשות למעבד. הבנתי שאין באפשרותי לכתוב למרחב הזכרון האמיתי ב windows בשום דרך, רק עם דרייבר. יש למישהו ניסיון בכתיבה של דרייברים? אם כן אשמח לקבל הסבר קצר מאיפה להתחיל...או כל אינפורמציה שיכולה לעזור לי. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  14. Started by dingo,

שלום לכולם אני משתמש בתוכנת Dreamweaver 8 ויש לי בעיה אני לא מוצא איפה ההגדרות שמסדרות את הרקע של האתר בהתאם לגודל חלון האינטרנט אני מתכוון שהרקע ימתח או יתכווץ בהתאם לרזולוציה או לגודל החלון אשמח לקבל תשובה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  15. Started by liranx,

אם מישהו מכיר אתר טוב בעיברית ללימוד PHP אז בבקשה תשתפו אותי תודה מראש

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  16. Started by darkman,

אני רוצה לעשות תוכנה בC שתשלח לי תו לפורט הטורי בגלל שWINXP לא מאפשר גישה לפורט הטורי אני לא יודע איך לבנות כזאת תוכנה אשמח עם תעזרו לי יש לי קצת ידע ב C...

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  17. Started by big foot,

אני התחלתי לילמוד ++VC ואני צריך קצט עזרה בכל מיני פקדים תחונות שלהם ופעולות שניתן לבצע עליהם אם משהוא מכיר אתר טוב שנותן מידע על הפקדים השונים נ.ב עדיף בעברית כי אני לא יודע כל כך אנגלית תודה מראש BIG FOOT

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  18. שלום. אני מחפש ספר טוב שילמד אותי אלגוריטמיקה ושפת с. אני מדבר על מדריך שלם לאנשים בלי רקע בתכנות (כמוני.... ) תודה על כל המלצה מראש.

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  19. אני לא מבין את העיקרון של זה.. אני רוצה לעשות, תגובה לנושא. אני רוצה שהתגובה תיהיה שייכת לנושא! על אותו עיקרון, אני גם רוצה לעשות פורום, שבתוכו יש נושאים, והנושאים האלה שייכים לפורום מסויים! אם אני יודע את זה אני מסיים את כל המערכת שלי.. אבל לא הבנתי איך? וניסיתי וניסיתי.. ומישהו כאן בפורום שלח לי קובץ מדריך - אבל באנגלית, ולא כל כך הסתדרתי עם האנגלית שם וזה אפילו קצת יותר סיבך אותי.. אמ, כבר חיפשתי בהמון מקומות ולא מצאתי משהו בדיוק בעברית, אם למישהו יש מדריך בעברית או חמש דקות בכדי לכתוב לי, אני מממממש אשמח, תודה רבה לכל מי שיעזור, ינסה לעזור, יתן לי כיוון וכו'..

20. Started by arkady,

אנשים שלום הכנתי עבודה לבית הספר, העבודה היא בשפת C. שאני עושה Comiple אין שום שגיאה והכל עובר חלק, אבל שאני עושה run אני מקבל שגיאה אחת שאומרת: Undefined symbol _main in module TURBO_CCOS.ASM זו ההודעה. אני זקוק לעזרה בהקדם האפשרי תודה! :-) אם זה משנה אני עובד בקומפיילר TcLight

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  21. Started by i_D_A_n,

מישהו יכול לעזור לי אם הוא מכיר מדריך טוב ל-c sharp?

22. Started by skywalker13,

כשמסתכלים במקור הדף בפיירפוקס זה מהודר מאוד יפה ונוח בצבעים והכל. ומאוד נוח לעבוד כך. אבל זה חסום ואי אפשר לעשות שם שינויים ואז לעשות שמירה והכל כמו שעושים שאקספלורר אם ה-notepad. האם יש אפשרות כלשהי לבטל את החסימה הזאת?

23. Started by skywalker13,

האם זה נכון? function changesize(); { document.menu.size = "5"; } </script>

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  24. שלום אני מחפש פלטפורמה כלשהי של File access כלומר מערכת מסוגננת ומוצפנת בסיסמה, שאני יעלה קבצים לשרת ויוכל להיכנס דרך דפדפן מכל מחשב "ולסייר" בקבצים שלי תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  25. שלום רב, אני זקוק לנוסחאות של האלכסונים והמשולשים הנ"ל בדחיפות. האם מישהו יכול לרשום לי את התנאים, להסביר מעט על אופן השימוש ולתת דוגמאות עם לולאות FOR?(אני משתמש בBORLAND C) בתודה

דיונים חדשים בפורומים