תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אז המקרה הספציפי- ניסיתי לנתח את הנתונים שלי בפייסבוק- לשלוח בקשת HTTP שתיקח את הדף שלי כאילו אני מחובר, ותעבוד על הHTML שמתקבל כתגובה. לא הצלחתי לשלוח בקשה שמדמה מצב שאני מחובר, ומצאתי פתרון פה- http://stackoverflow.com/questions/8425593/c-sharp-httpwebrequest-post-login-to-facebook (לא בתשובה הראשונה, תתפלאו) מה שהוא עשה בקצרה זה לקבל Cookie של פייסבוק ואז לשלוח אותה בבקשת ההתחברות. אז ניסיתי לאחר ההתחברות לשמור את הCookie ולהשתמש בה כדי לדמות גלישה במצב מחובר, אבל לא הצלחתי. היא כאילו עובדת רק בבקשת החיבור עצמה. חשוב לציין שבגלישה בדפדפן יש יותר מעוגייה אחת ששייכת לפייסבוק, לעומת עוגייה אחת בלבד שמתקבלת בקוד. …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! דבר ראשון אני לא מתכנת, לכן אזדקק לעזרה, בעניין פשוט יחסית להערכתי... בחודשים האחרונים אני בונה מסד נתונים עבור קטלוג תקליטים/ דיסקים. המסד בפורמאט Access, הסבירו לי בצורה ברורה איך עליי למלא את הטבלה והרשומות, כך שתוכנה חיצונית תוכל לקרוא אותן בהתאמה. הבעיה שלי מסתמנת במציאת או יצירת תוכנת/ מנוע חיפוש פשוט שידע לחפש פריטים לפי הקטגוריות שהצבתי בטבלאות. שוב, קחו בחשבון שאין לי כל ידע באיזשהיא שפת תכנות, ואין לי תקציב לקניית תוכנה כזו - לכן אשמח לקבל רעיונות פשוטים וחינמיים תודה
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שלום יש לי שני פורמים (פורם1 ופורם2) בפורם 2 יש טקסטבוקס עכשיו פורם אחד נפתח אני לוחץ על כפתור פורם 2 נפתח מפורם2 אני רוצה להגיע לפעולה להלן public void FindText(string Text) TEXT זה הטקסט שרשום בטקסטבוקס בפורם 2 עכשיו שעשיתי עשיתי עם קונסטרקטור בפורם2 לפורם1 מה שבעצם יצר לי עוד פורם1 ואני רוצה שהוא יתייחס לפורם1 הראשון הבנתי שזה משהו עם PARENT מישהו יכול לעזור לי? תודה
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
הי, אני רוצה לבצע השהייה לדבר הבא: להפוך צבע של לחצן לעשות השהייה להפוך את הצבע שנית מה צריך להיות הקוד של ההשהייה ? נגיד 3 שניות... תודה.
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדשה בנושאי התכנות וגם באתר אני עשיתי כפתור מעוצב משלי ומצאתי קוד לפינות, הוא עובד user control ואני מנסה לעשות לו פינות עגולות <Grid Name="masterGrid" Width="auto" Height="auto"> <Border Padding="2" Name="mask" Background="White" CornerRadius="20" BorderThickness="0" HorizontalAlignment="Stretch" VerticalAlignment="Stretch" /> <StackPanel ClipToBounds="True"> <Button HorizontalAlignment="Stretch" VerticalAlignment="Stretch" ClipToBounds="True" Name="button1" Focusable="False" HorizontalContentAlignment="Center" VerticalContentAlignment="Center" Background="{x:Null}" BorderBrush="{x:Null}" BorderThickness="0" Click="button1_Cli…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מנסה למחוק אובייקט במערך של אובייקטים מסוג מסויים והדבר גורם לתעופה. בעיקרון מה שאני רוצה הוא רק לגרום לDTOR שלו להיקרא כי להשוואות אותו לNULL זאת לא בעיה... הנה חלקים ממה שכתבתי: student.h #ifndef _STUDENT #define _STUDENT #include <iostream> #include <vector> #include <string> using namespace std; class Student{ private: string _name; int _id; vector<int> _grades; float _avg; static int maxGrade; static int gradesCount[100]; static const int MAX_NAME_LENGTH = 20; static const int MIN_ID_LENGTH = 10000; static const int MAX_ID_LENGTH = 99999; static const int PASS_GRADE = 60; static const int MIN_VALID_GRADE = 1; static …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להשתמש ב collections sort ב JAVA. הייתי מעוניין לסדר ARRAYLIST של אובייקטים לפי תכונה שיש לכל אחת בו (INTEGER?). מישהו יכול לתת דוגמה לקוד איך עושים זאת? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
כשפותח קובץ CPP או C נפתח לי רק הקובץ בלי סביסת העבודה של VISUAL STUDIO כיצד לשחזר אותה?
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
-
אני מנסה להכניס קובץ נתונים של תוכנת DOS ישנה (קובץ ASCII נקי, עמודות ברוחב קבוע, ללא מפריד) לטבלת MYSQL קובץ דוגמה (מפושט, אבל אותו מבנה) : 4444333666666 2222666555555 iiiiwwwcccccc ttttxxxaaaaaa mysql> create table t (col1 char(4) , col2 char(3) , col3 char (6) ) ; Query OK, 0 rows affected (0.01 sec) mysql> load data infile '/home/ash/1.txt' into table t fields terminated by '' enclosed by '' ; Query OK, 4 rows affected, 8 warnings (0.00 sec) Records: 4 Deleted: 0 Skipped: 0 Warnings: 8 mysql> select * from t ; +------+------+------+ | col1 | col2 | col3 | +------+------+------+ | 4444 | 6 | | | 2222 | 5 | | | iiii | c | | | tttt | a | | +-----…
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
אני מנסה לכתוב ב-css ככה: body { background-color: black; link: #b78725; vlink: #b78725; alink: #b78725;} אז אם הלינק הכל בסדר אבל אם ה-alink וה-vlink יש בעיה אז או שיש לי בעיה בדפדפן או שב-сss כותבים את זה אחרת. תודה מראש לכל העוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
כיצד אני ממרכז שורת טקסט ב - #C אני רוצה למרכז שורה במסך האפליקציה (מעיין כותרת). תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
מצטער ששוב אני מעלה את זה פשוט לא היה מענה אז נשאל שוב האם אפשרי בC++ להגביל ספרות לפני הנק'!!!?
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
היי אנשים ! יש לי את הפונקציה הנתונה, אני יודע שהיא אמורה לקבל מחרוזת טקסט, ומס' שלם n ואמורה להחזיר את האות השכיחה ביותר במילה n. char Count_Word (char* Str, int n) { int i=0; int j=0; char buff[10000]; int k=n; for (i = 0 ; k > 1 ; i++) if (Str[i] == ' ') k--; for (j = i, i = 0; Str[j] && Str[j] != ' '; j++, i++) buff[i] = Str[j]; buff[i] = 0; return Popular_Letter (buff); } למשל: נניח ויש לנו את המשפט: "hw is the best forum ever" אז אם אני רוצה לדעת איזה אות מופיעה הכי הרבה במילה השלישית, אז לפונקציה אני אכניס n=3, ואת המחרוזת שלי (שהיא המשפט). הפונקציה משתמשת הפונקציה נתונה אחרת כפי שניתן לראות שאותה פונק' אחרת היא מקבלת מצביע ל…
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
שלום, נתקלתי בבעיה עם שינוי רקע לאתר. הרעיון הוא לשנות את הרקע של האתר כאשר המרכז - תוכן האתר יהייה לבן, בדיוק כמו שיש פה ב- hwzone (התוכן על רקע לבן כל השאר אפור). ניסיתי להוסיף בCSS תחת BODY את השורה הבאה: background-color:#CCC !important; הבעיה שהוא משנה לי גם את הרקע של המרכז. איך מסדרים את זה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, התת כותרת למה שאני צריך היא: קישור האפליקציה לבסיס נתונים. יצרתי טבלה באקסס ואני לא מצליח כל כך עם ההגדרות של הBDE על מנת לשפוך את הנתונים לGRID שלי. אחר כך כמובן שאני אצטרך להגדיר בדלפי את הקישור לזה. אודה מאוד אם מישהו מכיר את הנושא ויוכל לעזור לי.
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות דף יצירת קשר , האם זה אפשרי לעשות את זה בhtml5? או שאני חייב לעשות את זה ב web form? יש לי ידידה שאני עושה לה אתר, והיא רוצה דף יצירת קשר.. בדרך כלל אני עושה את זה עם c# אבל אז זה דורש שרת iis ולא שרת איחסון רגיל...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, בעבודה שלי אנו עובדים על פיתוח אפליקציה פנימית עבור המשרד ויש בעיות של אטיות בזמן ההפעלה/הרצה של האפליקציה. אני מנסה לאבחן מה גורם לאיטיות באפליקציה ולזמני המתנה גבוהים במעבר בין חלון לחלון באפליקציה ובכלל בזמני התגובה אשמח לעזרה באיך לאבחן את התקלה קצת נתונים: שרת וירטואלי עם vmware מעבד intel xeon e5-2650 זיכרון 4GB מערכת הפעלה- win2k8R2-64bit דיסק קשיח- 60 גיגה מותקן עליו mssql server 2012 visual sudio 2010 iis7.5 תחנות קצה תחנה ממוצעת מחשב Dell optiplex 3020 i-3-4150 מעבד 6GB זיכרון 500GB דיסק התקשורת אצלנו עובדת במהירות של 1 גיגה, כך שלא סביר שהבעיה היא תקשורת האפליקציה כתובה ב NET. ומופעלת באמצעות גישה לכתובת האתר של השרת (כתובת ip ברשת פנימית) אני לא יוד…
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, איך אפשר לשנות ציור גרפי שציירתי בפאנל מסויים ע"י לחיצה על לחצן שנמצא בפאנל אחר? יצרתי קלאס של ActionListener בתוך הקלאס של ה-Frame שלי (תת-קלאס) אבל הוא לא יכול לגשת למשתנים שנמצאים בפאנל עם הציור הגראפי. מישהו יודע מה הפתרון?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
שבת שלום חברים יש לי טופס הרשמה שאני רוצה שלא יתן ללקוח להמשיך עד שימלא את כל הטופס איך עושים זאת?
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
1. בתכנות בWINDOWS APPLICATION האם יש אפשרות לפנות לפקד בנקודה XY ידועה מראש? 2.רשימה NODE וכל אלה לפי איך שלומדים בבית הספר (וההיגיון) כל NODE מכיל בתוכו 2 תאים אחד של הערך והשני מצביע על הNODE הבא עכשיו לפי המורה שלי ה1 הוא בעל ערך בלבד והבאים אחריו מצביעים עליו ה2 על 1 ה3 על 2 וכל הלאה ולדעתי צריך לעשות את זה הפוך 1 מצביע על 2 2 מצביע על 3 והNEXT של האחרון הוא NULL את הדרך הראשונה אני יודע לעשות בגלל שלימדו בכתה אבל לדעתי זו הדרך השגויה א.מי צודק? ב.אם אפשר דוגמאת קוד ליצירת רשימה מסוג T לפי הדרך השנייה (בקונסול) תודה
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
מישהו מכיר דרך טובה לשלוח מייל עם צרופות (Attachments) ב PHP אבל שיעבוד טוב על שרת Windows ? ניסיתי את הפונקציה mail עם הוספת Headers כמו שיש פה: http://il2.php.net/mail בשרת Linux אין בעיה והכל עובד כמו שצריך. בשרת Windows הוא שולח לי את המייל אבל הוא דופק את הקובץ וה Body נעלם לו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך יוצרים טקסט מתתגלגל למטה עם העכברץ משהו יכול לעזור לי זז דחוף
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
שלום אני אגיד לכם את האמת יש לי איזה עבודה לעשות באסמבלר כדי לתקן את הציון שלי ואין לי מושג איך אני עושה אותה אני מאד מאד יודה למי שיכול לעזור לי כי זה ממש ממש קשה לי האי סי קיו שלי זה 221380692 בתודה מראש .... אם מישהו מכיר מישהו מאזור הצפון שיכול לעזור לי , ותוך כדי לתת לי כמה שעורים פרטיים אני מאד ישמח חיפשתי מורה פרטי באזור ולא מצאתי ולו אחד ... זה ממש חשוב לי , יש לי עכשיו זמן קצוב מאד להשלמת העבודה (היות ואני חייל ) ...
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-