עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. http://mrspeaker.webeisteddfod.com/2006/01/07/hacking-pinball/ יש כמה מדריכים כאלו, מעיין מבוא קצר וזריז לתחום של REV ENG וכו'.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by orlupo,

בניתי את הקוד הבא ב-PHP: header("Content-type: image/jpeg"); $dem = getimagesize($file); $dst = imagecreatetruecolor(w_resize, h_resize); $ifile = imagecreatefromjpeg($file); imagecopyresized($dst, $ifile, 0, 0, 0, 0, w_resize, h_resize, $dem[0], $dem[1]); imagejpeg($dst); כיצד אני יכול לקשר את התמונה שמודפסת? בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 866 צפיות
  3. בעזרת פוינטרים? (ומקסימום בעזרת INCLUDE <IOSTREAM>ׂׂ) י

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by HellBoY,

יש לי קוד בג'אווה סקריפט אבל אני צריך להפוך אותו לHTML : <script language="JavaScript1.1" src="[url]http://www.processlibrary.com/addtosite/scripts/search.asp">[/url] </script> זה אפשרי ביכלל? אם כן אז בבקשה תמירו לי אותו ,תודה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by שרה144,

אני צריכה עזרה דחוף! ??? אני אמורה לכתוב תכנית שמתקשרת לאאוטלוק(הצלחתי) ובתוכה לcontacts (אנשי קשר) ועבור כל קטגוריה להדפיס את אנשי הקשר שלה. (כמו שיש אופציה למיון ע"פ קטגוריות) למישהו יש מושג איך אני עושה את ההפרדה בין אנשי בקשר לפי קטגוריה? הדבר היחיד שהצלחתי לעשות זה לשלוף הכל בבת אחת.... פליז מי שיודע איך אני ממיינת?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by orgordin,

איך אני מריץ פקודה של דוס ב C ? איך אני עושה שאני צריך בחלון אקספלורר ללחוץ על כפתור שלח למשל. אז שזה יעשה את זה אוטומטית ב C?

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  7. Started by matteo,

אני מתכנת ב c++ ורציתי לשאול איך אני מכניס גרפיקה למשל איך אני יוצר כפתור(button) שרשום עליך start לדוגמא אני לא רוצה שתאכילו אותי עם כפית אם אפשר יהיה אז שמישהו יתן דוגמא משלו או שפשוט תביאו לי קישור למדריך ותודה נ.ב. חיפשתי הרבה והגעתי לשימוש בדירקס וכל מיני כאלה

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by mega1234,

לא הולך לי , זה מה שכתבתי והוא נותן לי ERROR [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 4.4k צפיות
  9. אני בונה גלרית תמונות לעסק של אחי ואני רוצה ליצרוב את זה על דיסק הגלריה בנויה בשפת HTML אבל יש לי בעיה אחת -אני רוצה שהindex (דף ראשי) יפתח אוטומטית אחרי שמכניסים תדיסק כמובן למחשבי PC מבוססי WIN ובמיקרה שאפשר גם למאק ולינוקס (אין דברים מיוחדים בקוד של הHTML שכתבתי) מה אני צריך לעשות שזה יקרה-אני מבין רק בHTML אז במיקרה שהפיתרון בשפה אחרת אני צריך הסבר בשיטה של א ב בתודה STONE

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אוקיי, אז המורה שלנו הפילה עלינו פרוייקט ב- C במערכות גרפיות(מערכות גרפיות זה גרפיקה דרך שפת C) אנחנו אמורים לבנות או משחק או לומדה. אני הלכתי על לומדה לכיתה ב' שתלמד שם את לוח הכפל עם תרגילים. הדברים שצריכים להיות בפרוייקט הם: לצייר משולש, עיגול,קו, קו מקווקו,מרובע, למלה את הצורה בצבע, צריך שהצורה תסתובב,ותזוז. לא משנה איפה אני שם את הצורות, העיקר שהם יהיו בלומדה בצורה כזאת או אחרת. למשל: 2ריבועם מקווקווים*5 ריבועים מקווקוים=10 ריבועים מקווקווים (כשאם התשובה היתה נכונה אז נצייר 10 ריבועים ועוד צורה שזזה או משהו כזה) אסור לי להכניס מילים בכלל! (כאילו אסור printf("very well!")c אני לא יודע איך לצייר קו אפילו! אז אני ממש זקוק לעזרה! תאריך אחרון להגשה: 12/01/2006 תודה לעוזרי…

• 27 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by NoamPC,

היי אני עזרה בשפת JavaScript, יש לי אתר שאני רוצה שכל יום הוא יעבור תא במערך. איך אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  12. Started by skywalker13,

מטרת התוכנה היא לקלוט משכורת חודשית ואת מספר החודש בשנה, לחשב ולהראות את המשכורת הממוצעת ליום בחודש זה. #include <stdio.h> void main() { int salary,month,days1,days2; float avg_s_day; printf("enter your salary in the last mounth\n"); scanf("%d",&salary); printf("enter the number of the last month 1-12, january-->1,february__>2,...\n"); scanf("%d",&month); switch(month) { case 4: case 6: case 9: case 11:days1=30; break; case 2: days1=28; break; default:days1=31; } printf("this month has %d days\n",days1); days2=days1-8; printf("in this month you work &d-8=%d days\n",days1,days2); avg_s_day=(float)(salary)/d…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם, בניתי בC תוכנה שמחשבת את נוסחת השורשים של פונקציה ריבועית וגם מביאה את הטרינום שלה וכו'...עכשיו,עשיתי גם גרף והשתמשתי בפונקציות הגרפיקה, אחרי שהצצתי פה בפורום גיליתי שצריך להשתמש בקובץ EGAVGA.BGI כדי להפעיל,הצלחתי להפעיל אבל,גיליתי שכאשר אני מיצא את זה מהתוכנה אני עדיין צריך את הקובץ EGAVGA.BGI באותה תקיה עם קובץ הEXE וזה די מעצבן,השאלה שלי האם יש דרך לאחד אותם או משהו בסגנון,תודה מראש ד"א אני משתמש בקומפיילר TC (לא LITE) תודה רבה מראש לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  14. Started by Runny,

אני רוצה ליצור רוטינה קצרה (Batch או WScript) אשר תבדוק גודל קובץ ותגבה אותו לשמות המציניים תאריך ושעה (אפילו בפורמט נומרי) אבל לצערי לא מצאתי אתר עם הסברים לכך, למישהו יש קישור מתאים? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. הדרישות: בנייה באמצעות שימוש ב- MFC שילוב מבנה נתונים ואלגוריתמיקה חכמה שילוב בינה מלאכותית (MiniMax); משחק כנגד המחשב לא משהו יומרני, כגון שחמט, הצפנה וכ'ו משהו פשוט מעולם משחקי הלוח/קלפים (למרות שלא חובה, בחירה אישית) מוכר כגון (רעיונות של חברי הכיתה): רברסי דמקה פתרון סודוקו או משהו כזה סוקובן בקיצור משהו נחמד שלא יסבך אותי יותר מדי. תודה רבה לעוזרים!!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. הי לקולם ברצוני לבנות תוכנית שבודקת האם מחרוזת א' כלולה במחרוזת ב', מחרוזת ב' כלולה במחרוזת ג' וכך הלאה עד מחרוזת N אחרונה נכון לאכשיו בניתי פונ' המחזירה TRUE אם מחרוזת STR1 נמצאת במחרוזת STR2 bool is_inside(const char str1[MAX_STR_LEN], const char str2[MAX_STR_LEN]) { bool same; //Is chars is equal for(int second=0; str2[second]!=CLEAR_CELL; second ++) { same = true; for(int first=0; (str1[first]!=CLEAR_CELL) && (same!=false); first++) if (str1[first]!=str2[first+second]) same = false; return (same); } return (same); } (אשמח לראות את הדוגמה שלכם של הפונ' הנ''ל בצורה יותר יפה) מכאן אני צריך להריץ את הפונ' בלולאה, בתוך לולאה str1 מקבל את המחרוזת…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by ofir-m,

צריך מערכת שליחת ד"שים ב- (PHP) מאיפה אני יכול להשיג? אני חייב.. בקשה תעזרו לי אבל שזה יהיה ב-php ולא ב-asp.

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  18. היי, אשמח מאוד מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי בנדון. הכוונה היא ליצור תוכנית בג'אווה ע"פ class diagram מסויים. אפשרות להוסיף סטודנטים לקורס, קורסים, להסיר סטודנטים מקורס, לתת להם ציונים וכו'. מי שיודע כיצד להתמודד עם דברים כאלה (שימוש ב-ArrayList) מוזמן לפנות אלי. תודה מראש, שאראס.

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  19. Started by liranx,

אם מישהו מכיר אתר טוב בעיברית ללימוד PHP אז בבקשה תשתפו אותי תודה מראש

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  20. Started by goldberg_y,

יש כמה תרגילים שאני לא מבין בבקשה תעזר ו לי איך כתובים תוכנית שמדפיסה תהודעה הבאה: first sec T ומה יהיה הפלט פה: main() } int index, square; for(index = 1 ; index < 13 ; index = index +1)} square = index * index printf('%5d%5d\n", index, square);

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  21. Started by idoleff,

ביום שני יש לנו מבחן בJS ולצערי הפסדתי את השיעור האחרון שדיבר על זימון פונקציות בסיסיות... מישהו יכול להסביר לי מה הולך שם? כאילו, אם אני קולט ערכים לתוך משתנים ואח"כ אני רוצה לשלוח לפונקציה, איך עושים את זה? תודה...

• 5 תגובות
    • 967 צפיות
  22. שלום לכולם, הייתי רוצה לדעת אם אפשר לבנות תוכנה, פשוטה, לרענן דף אינטרנט מסויים שאני אקבע לו וכאשר תהיה אפשרות להירשם לאתר זה הוא יגיד לי? יש אתר שההרשמה שלו מוגבלת, ומדי פעם הוא פתוח, עכשיו אם אפשר לעשות שכשאר ההרשמה פתוחה הוא יודיע לי בהודעה או משהו בסגנון? תודה Nir

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. למשל כמו זאת: Program Tar5; uses crt; Var i,n,mach:integer; Begin clrscr; repeat; randomize; i:=random(10000-0)+0; sound(i); textcolor(i); write('my name is capitan jan luke pikhar'); until keypressed; nosound; End.

24. Started by comix_dude,

אני רוצה ללמוד תיכנות איזה שפות כדאי לי עם אני רוצה לכתוב תוכנות ובניית משחקים למשל ואיפה אני לומד את זה ................. תודה אני אשמח לתגובות.............

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים