תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
היי אנשים, יש לי בעיה שאני עובד בפלאש (ליתר דיוק בKOOLMOVES) אבל היא די דומה, ואני רוצה להכניס תמונה של אובייקט שהרגע שלו שקוף (לא קיים). ניסיתי לשמור בפיינט שופ פרו את הרקע כצבע "שקוף" אבל מסתבר שזה לא תקף לגבי הפלאש. למישהו יש רעיון איך עושים את זה ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הי אני מחפש קומפיילר לאסמבלי, הורדתי כבר 2 ואחד הוא דמו שלא עושה build והשני סתם לא עובד. אני כותב באסמבלי של 80286 (בעיקרון 8086 אבל כתוב בספר שלי שיש שימוש בכמה דברים מ- 286). וגם אני מחפש אלגוריתם לציור מעגל, קוראים לו bresenham's circle algorithm. אני יודע שאפשר לצייר מעגל עם sin ו- cos בדרך הרגילה אבל שמעתי שהאלגוריתם הזה הרבה יותר יעיל, ואלגוריתם לקו אני יודע רק בדרך y=mx+n. למי שתוהה אני כותב ספריה גרפית ל- mode13h. ואני מכיר את google... פשוט לא מצאתי שם. תודה למי שיעזור. עריכה: את האלגוריתם מצאתי http://www.ecse.rpi.edu/Homepages/wrf/Research/Short_Notes/bresenham.html אבל אני לא מבין אותו..
-
- 20 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד C וצריך מהדר שיעבוד תחת XP האם יש בעיה??? צריך לינק והוראות התקנה, האם בכלל יש התקנה או רק העתקת קבצים??? צריך עזרה דחוף!!!!!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש מדריכים\אתרים שיוכלו לעזור לי ללמוד רמה בסיסית של שפת תכנות C ואז אסמבל . יותר יעזור לי בעברית. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא כ"כ הצליתי להבין מה ההבדל מהמדריך שפורסם פה.... תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 5.5k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 305 צפיות
-
-
שלום לכולם , אולי מישהו יודע מהי הדרך לקבל את שפת המערכת ( ווינדוס בלבד ) ב C ? לדוגמא אנגלית או עברית..... כמו כן אני מניח שיש שוני בין גרסאות הווינדוס השונות XP ומעלה......
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לייצר לולאת FOR שתסייע לי בהמרת כתובות IP (אל תשאלו למה בבקשה ) המטרה היא לייצר לולאה שתקח משתנה כתובת - תוריד את כל מה שנמצא אחרי הנקודה האחרונה - תחליף פעם אחת ב-1 ופעם שניה ב-254 המחשה הלולאה מקבלת משתנה (רק לשם המחשה) 192.168.10.25 ומחזירה 192.168.10.1-192.168.10.254 טוב - אם אתם מתעקשים - אני רוצה לבצע סקריפט יותר גדול שמבצע סריקה על טווח נתון תודה מראש על הסיוע, גבריאל
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכנת חדש ב JAVA ולא ממש יודע היכן אני יכול להוריד ספריות של ECLIPSE ( וכמה שיותר ) על מנת שתהיה לי היכולת להשתמש בחלקות מוכנות מראש. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משהו יודע אולי איך נותנים הוראה שיראה את כל הקבצים שבמחשב שהם עם הסיומת avi
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי מה הפונקציה ליצור קובץ על שרת נגיד יש לי דבר כזה <? $username = $_POST['username']; ?> אז אני צריך פונצקיה שתיצור לי קובץ $username.something עם תוכן שאני יקבע.. תודה
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
היי חיברתי את הארדואינו נאנו שקיבלתי או יותר נכון את הסטריפ לדים לרגל מספר 2 חיברתי גם את הGND מהארדואינו לסטריפ לדים ומהסטריפ , למקור מתח (5V ) חיברתי כמובן את הלדים גם למקור מתח של 5 החץ בכוון הנכון עכשיו אני מעתיק תוכנה רושם לה רגל 2 במקום 7 שהיה במקור ורושם 30 לדים כמו שיש , במקום 60 ומקבל הודעת שגיאה כזאתי , אחרי 10 נסיונות , הוא לא מצליח להעתיק את זה לארדואינו Arduino:1.8.13 (Windows Store 1.8.39.0) (Windows 10), לוח:"Arduino Nano, ATmega328P" In file included from C:\Users\אבירם אוחנה\Desktop\sketch_jul03a\sketch_jul03a\sketch_jul03a.ino:1:0: C:\Users\���…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה.. תכנתתי ללקוח מערכת כלשהי על המחשב שלי הכל עבד טוב ויפה.. ועכשיו אחרי התקנה של המערכת אצלו בשרת מופיעה השגיאה הבאה: 1111: Invalid use of group function השאילת שאני משתמש בא ב group היא: select `downloads`.`id`,`downloads`.`name`,avg(`ranks`.`rank`) as `rank` from `downloads` left join `ranks` on `ranks`.`download`=`downloads`.`id` group by `downloads`.`id` order by avg(`ranks`.`rank`) desc limit 4 ועוד שאלה.. האם השגיאה: 1203: User ***** has already more than 'max_user_connections' active connections נובעת מאי שימוש בפונקציה mysql_close()? (אם לא אז ממה?) כי הבנתי שהחיבור למסד נסגר אוטומטית בסיום הטעינה.
-
- 6 תגובות
- 963 צפיות
-
-
איך אני מקפיץ חלון ושיהיה רשום בו מה שהיה רשום בTEXTAREA? יש לי את הקוד הבא: function PopUp() { // open the window win3 = window.open("", "Text", "width=320,height=210,scrollbars=yes"); // write to window win3.document.writeln(frm1.text2speach.value); } אבל הוא לא עובד בFF. וגם איך אני משנה את התכונות של החלון החדש (לדוגמה צבע רקע)?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי תרגיל שבו היוזר אמור להכניס PATH ויפתח TASK שיביא את כל הקבצים באותו ה-PATH, כל PATH שהיוזר יכניס יפתח TASK חדש. קודם כל רשמתי CLASS שסורקת רקורסיבית את כל ה-PATH ומביאה את כל הקבצים ותוך SortedDictionary אבל עניין ה-TASK עושה לי בעיות, אני לא ממש הצלחתי ליצור אחד והוא מבקש ממני (ב-MAIN) את שם המתודה. זה ה-CLASS שלי: public class recursion { SortedDictionary<string, FileInfo> mAllFilesWithinPath; public recursion() { mAllFilesWithinPath = new SortedDictionary<string, FileInfo>(); } public SortedDictionary<string, FileInfo> getDirsFiles(object d) { List<string> allFiles = new List<string>(); …
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מעוניין בסי שארפ לדעת אם מישהו מדבר למיקרופון ואם כן אז אני רוצה להקליט את המידע מממ אני לא השתמשתי בשום כלי של המייקרופון אז אין לי כל כך שמץ של מושג מאיפה להתחיל למישהו יש מושג עם איזה כלים אני צריך לעבוד? איזה usingים אני צריך להוסיף בשביל להשתמש ואיך אני עושה את זה אשמח לעזרה ועוד שאלונת, האם זה אומר שאם אני צריך לדעת אם מישהו מדבר למייקרופון זה אומר שאני צריך להפעיל אותו פתוח כל הזמן או שזה אפשרי שהוא יפתח ויעבוד אך ורק כאשר מישהו מדבר
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! ניסיתי לעשות את זה: http://stackoverflow.com/questions/3707591/regular-expression-to-match-only-letters כלומר: ValidationExpression="^[^\W\d_]+$" זה עובד, אבל זה גם לא מרשה למשתמש להכניס אותיות בעברית... אני צריך הגבלה למספרים, אבל שיהיה אפשר להכניס כל אות בכל שפה! תודה :-)
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך עושים שיפתח עוד חלון עם תכנית חוץ מהתכנית הרגילה בפסקל אני מנסה עם WINCRT אבל אין לי UNIT כזה
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום, יצרתי לעצמי אובייקט, נראה כרגע מאוד דומה ל- <?php class myobject1{ function __autoload($class){ echo 'test-string1'; include $class.php; } public function somthing(){ echo 'test-string 2'; return new myobject2(); } } $a = new myobject(); $b = $a->somthing(); ?> הפלט שאני מקבל מהדוגמא שכתבתי היא test-string 2 ושגיאה שהוא לא מוצא את ה-class של myobject2. אין בפלט את המחרוזת 'test -string1' כך שאני מבין שהפונקציה של autoload בכלל לא בשימוש. אני משתמש בPHP בגרסה 5.4.1. מישהו אולי מכיר את הבעיה ויכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
יש לי שאלה יש נגיד מערך של כפתורים צמודים אחד לשני, עכשיו אני גורר מחץ עליהם, איך אני יכול לגרום להם להלחץ גם כאשר החפץ עליהם וגם שאוכל לגרור את החפץ לאן שאחפוץ ? זה חשוב אני בונה משחק כבר סיימתי אחרי הרבה עבודה וזה משהו קריטי לי..תודה
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
צהריים טובים, רציתי לדעת, האם כאשר פונקציה מקבלת מחרוזות זה משפיעה על הסיבוכיות שלה? למשל בקוד הבא: int begins_with(char *s1, char *s2) { while (*s1 && *s2) { if (*s1 != *s2) return 0; s1++; s2++; } return (*s2==0); } האם בחישוב סיבוכיות מקום יש צורך לקחת את אורך החרוזות או שהסיבוכיות מקום היא סדר גודל של 1? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 14k צפיות
-
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה ירד בנושא זה כי יש לי מורה מפגרת שלא יודעת כלום מהחיים שלה תודה לכל העונים ;D
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
יש לי מבחן ואני לא מצליח להבין את הנושא הזה: נניח ויש לי את הפקודה: l: mov eax, 0x12345678 ווניח סתם לצורך הדוגמא שקידוד הפקודה של העברת מספר לאוגר הוא 214365 אז 1. מה יהיה קידוד כל ההוראה הנ"ל? האם 78563412214365, כלומר מימין לשמאל? 2. ולהיכן בדיוק מצביע l בזיכרון? 3. איך מצויר הזיכרון שבו מופיע הפקודה? קודם קידוד הפקודה ואז 0x12345678? אשמח להסבר כמה שיותר מפורט על כל הסיפור הזה..תודה רבה לעוזרים! אם יש קישור להסבר טוב באינטרנט שמישהו מכיר, גם אשמח לקבל
-
- 2 תגובות
- 5k צפיות
-