עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by syaron66,

שלום לכולם! אני מנסה לכתוב תוכנה שגולשת לאתרים ומרידה משם מידע (ב C#), הבעיה שלי היא שכרגע הקוד שלי מאוד מסורבל וגם לא תמיד עובד.......... תהיתי אם מישהו יודע על מימוש שכזה כלומר אחד שתומך בגלישה לאתר, לחיצה על לחצנים, קומובו בוקסים וכו'. תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  2. היי , מחפש פונקציה שתחזיר לי את התקייה הנוכחית בה אני נמצא בהרצת התוכנית , C סביבת יוניקס , האם קיימת ? תודה.

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  3. הבנתי שבדרייבר למסך אין הרבה מידע, רזולוציות וקצב רענון, שם של המסך וכו... יש אפשרות לכתוב לבד דרייבר כזה? תודה.

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  4. Started by roi19,

יש לי שאלה קטנה.... יש לי דף אחד עם המון מידע, ובמקום לחלק אותו לכמה דפים, בראש הדף יש לי מס' לינקים. עכשיו, לכל כמות מידע מסוימת יש שם(ע"י נתינת ID בתגית הdiv). כיצד אני יכול לעשות שבעת לחיצה על הקישור(שנמצא בראש הדף) זה יעבור לחלק הזה בדף? ניסיתי לעשות ככה: <a href="#onlinegames" class="link2"> אבל זה לא ממש הצליח לי....(onlinegames הוא הID שבתגית הdiv) מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך אני עושה את זה?

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  5. שלום לכולם ברצוני להתקין מודול, מעולם לא עשיתי שכן תמיד הספיק לי ללא מודלים חדשים לקחתי את המודול הבא: http://cpansearch.perl.org/src/JIRO/Image-ObjectDetect-0.11/lib/Image/ObjectDetect.pm הורדתי את הקובץ, הרצתי את הקבצים הנדרשים הבעיה שאין לי קומפלייר מסויים של C, ניסיתי להוריד MINGW, התקנתי אותו ועדיין סיים שיט: It looks like you don't have a C compiler on your PATH, so you will not be able to compile C or XS extension modules. You can install GCC from the MinGW package using the Perl Package Manager by running: ppm install MinGW

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  6. Started by davidcohen,

איך אני יכול לקלוט מחרוזת ולהדפיס אותה פעמיים, נגיד ומהמחרוזת היא ABC אז להדפיס ABCABC אני יותר צריך שתדיגו לי איך מגיעים לדף עם הנוסחאות של הג'אווה , משהו עם ה F1 , (התוכנה זה eclipse )

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  7. Started by roma4k,

צהריים טובים, אשמח אם תוכלו לעזור לי, איך אפשר לממש בצורה רקורסיבית הדפסת כל הסידורים האפשריים של רצף ספרות אשר ניצא במערך. למשל אם יש לי מערך שמכיל באינדקס 0 את הספרה 1, באינדקס 1 את 2 ובאינדקס 2 את 3, התוצאה צריכה להיות: 123 132 213 231 312 321 תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  8. Started by Liran -,

שלום לכם, כמו שכבר ראיתם בכותרת הנושא, אני צריך קצת עזרה בקשר לפונטים של אתרים : אמממ .. בוא נגדיר זאת כך ; כאשר אני בונה אתר, כשאני כותב את כל הדברים באתר עצמו ואני רוצה להשתמש בפונט שהורדתי מהאינטרנט, איך אני עושה זאת ? הורדתי את הפונט הרצוי, העברתי אותו לתיקית הפונטים של Windows וכן הלאה והלאה, אבל כאשר אני נכנס לאתר אני רואה את הדברים הכתובים בפונט כמו שבחרתי, אבל אחרים שנכנסים לאתר לא רואים את הפונט ??? אמרו לי שזה בגלל שלי יש את הפונט במחשב ולאחרים אין אותו אז הם רואים את הפונט ברירת מחדל ולא את הפונט שאני בחרתי. כיצד ניתן לסדר זאת אם זה אפשרי בכלל ? תודה מראש, The Wizard

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  9. האלן, אני כותב תוכנה שתחשב לי ולחברים שלי כל מני דברים שקשורים לנסיעות ולאם עדיף לנסוע באוטובוס או רכב לכולנו כי יש לנו הרבה נסיעות.. בכל מקרה אני צריך דרך לייצר מערך נתונים של המרחקים וזמן הנסיעה בין כל המקומות לכל המקומות בארץ כדי שאני לא אצטרך לגשת לאינטרנט ולעשות את זה כל פעם מחדש, ז"א אני צריך שכל צומת בארץ יהיה לה פוינטר למקום הבא ממנה ואת המרחק וזמן הנסיעה אליו ככה שאני אוכל לייצר מפה של מרחקים וזמן נסיעה בין כל המקומות בארץ לכל המקומות בארץ.. אני לא צריך ייצוג גרפי של זה אני פשוט צריך בתוכנה שלי לשלוח המון אפשרויות כדי למצוא מסלול אופטימלי להרבה אנשים ביחד אז אני מעדיף לא לגשת לאינטרנט אלא שיהיה לי database על המחשב כדי שזה ירוץ יותר מהר, יש את הפונקציה CDXroutemp…

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  10. Started by mnizri,

שלום, קיבלתי מטלה לכתוב תכנית : עלי להכניס 4 מספרים ועל התוכנית לבצע סכום של המספרים וממוצע. מה שקורה שזה עובד רק המסך השחור עף מיד אחרי שהתוצאה מוצגת להלן התוכנית: roject1.cpp : Defines the entry point for the console application. // #include "stdafx.h" #include <iostream.h> #define MAX_NUMBERS 4 int main(int argc, char* argv[]) { int i; double Numbers[MAX_NUMBERS]; double sum, average; sum = 0.0; average = 0.0; for ( i = 0; i < MAX_NUMBERS; i++ ) { cout << "Please enter number " << i+1 << " (press enter to continue): "; cin >> Numbers; …

11. Started by hilakonin,

???????

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  12. Started by נגה,

איזו סביבת עבודה צריך לשם כך? (האם הEXPRESS EDITION של Microsoft Visual C# 2008 מספיק? אם כן - איזה פרוייקט צריך לפתוח?)

13. Started by efod26,

איך אני משנה בויז'ואל את התיקיה שבה הקומפיילר מחפש קובץ מסוים? לדוגמא יש לי מסך שלחיצה מסוימת מקפיצה תמונה ששמורה במחשב, הקומפיילר מחפש אותה תמיד ב-Bin\Release איך אני משנה את זה?? תודה,

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  14. שלום, מישהו יודע כיצד ניתן להגדיר file type בעזרת סי-שארפ? אני רק יודע שסיומות הקבצים והתוכנות בהן הן נפתחות מצויות ברג'יסטרי ב-HKEY_CLASSES_ROOT... תודה רבה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  15. Started by ironman405,

שלום לכולם אני עובד עם VISUAL STUDIO 2005 וSQL EXPRESS 2005 עכשיו הכנסתי נתונים לטבלה ובכל שורה בטבלה יש נתיב של קובץ. אני מושך את הנתונים לתוך GRIDVIEW עכשיו הGRIDVIEW מציג לי את הנתיב של הקובץ ,מה שאני רוצה שיתבצע ,שאני אוכל ללחוץ על הנתיב ולשמור/לפתוח את הקובץ אשמח לקבל עזרה תודה מראש

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  16. Started by Shay Frishwasser,

איך לעשות שאם אתה כותב מספר בקונסול הוא ישנה לך את המשתנה לפי מה שכתבת בקונסול? בגאווה סקריפט.

17. הי לכולם אני רוצה לתרגל קצת MultiThreading, ואני מחפש רעיון לתוכנית שתהיה MultiThreaded וגם תהיה שימושית.. אני רוצה גם לשלב תקשורת נתונים בסיפור, אז זה עוזר לי למקד קצת: אני מעוניין לכתוב MultiThreaded Server. מישהו יכול לתת לי רעיונות?

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  18. היי, אני טרי מאוד בכל הקשור לSQL ,WORDPRESS, תכנות אתרים ובתכנות בכלל. ככה שאם אני מפספס משהו פשוט לכאורה, אז יש לומר לי בעדינות כי באמת שאין לי מושג מספק. (אני לומד לבד דבר דבר מכל פיתוח קטן שאני עושה לשם הניסיון, כך שאני לא באמת שוחה בכל הידע הזה ויש לי חורים גדולים.) הסיפור הוא שבהתחלה רציתי לבנות מעך של "משתמשים" ("חשבונות") בSQL לטובת מערכת WEB כך שכל חשבון יכיל ערכים מסוימים שיוצגו על גביה בעמוד אחר בהמשך. כשהתחלתי לבצע אז בחרתי במערכת הניהול של WORDPRESS סתם כי זה עושה חצי עבודה ועוד ברמה גבוה. גיליתי שכבר קיימת בתוכה מערכת משתמשים מבוססת SQL (בעבור הבלוגים שמוצעים שם). במקום להתחיל מ0 חשבתי פשוט "להסב" את המערכת הקיימת בW…

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  19. Started by אתי :),

היי. איך אני יכולה להוסיף עוד איבר לרשימה המקושרות אבל לסוף שלה? ואיך אני עושה את זה שישמר לי המצביע להתחלה שלה גם. תודה.

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  20. Started by Zeev86,

היי. אני מנסה לדמות את הסימון של אוביקטים מרובים כמו שיש בחלונות, למשל בשולחן העבודה: כשאני מחזיק את הכפתור השמאלי של העכבר ומתחיל לגרור אותו לאיזשהו כיוון, מופיע ריבוע, וכל האוביקטים שבתוכו מסומנים ועליהם אני יכול לעשות לאחר מכן פעולות. אני מנסה לתכנת דבר זהה אצלי בתוכנה, אך עם הצלחה חלקית. הצלחתי עד עכשיו לעשות ריבוע, שאותו אני יכול לגרור רק לכיוון אחד. הבעיה מתחילה בזיהוי כיוון שאת החישובים שלו אני מתקשה ליישם. (למשל אם אני מתחיל סימון למעטה זה עובד, אבל כשאני רוצה לשנות כיוון למעלה, אני מקבל שגיאה, כי הגובה והרוחב של ריבוע לא יכול להיות שלילי) אין לי מושג אפילו איך הנושא הזה נקרא, לכן אשמח אם מישהו יכוון אותי לאיזשהו אתר שבו אני יכול להעזר. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  21. שלום, אני זקוק לאדם שמבין ב PHP לתמיכה שאתר אינטרנט שבנוי בשפה זו. התמיכה היא ברמה של תחזוקה מספר שעות בחודש בשעות הפנאי. נא להתקשר לעמית: 0508865557 או למייל meyraz@gmail.com חובה ידע טוב ב PHP

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  22. אני חייב דרייבר אשר דרכו אני יכול לראות פריימים של צילום בתוכנת וויזואל בייסיק תודה

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  23. ערב טוב, אני מעוניין לבנות סקריפט פשוט בperl שירוץ לי כול כמה זמן ויוריד לי תמונות מהרשת (לפי אתרים שאני ינחה אותו) אני יכול לגשת לאתר מסויים ולבצע עליו parsing השאלה זה איך אני מוריד את התמונה למחשב? ואם אנחנו פה, יש לכם הצעה טובה איך להריץ אותו ברקע ללא שימוש במשאבים וש"יפעל" פעם בשעה (או בזמנים אחרים שאני יגדיר לו) (עוד לא בדקתי את זה אבל אני מקווה שאפשר גם להדגיר תמונות כwallpaper דרך perl בwindows 7) תודה

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  24. שלום אנשים חיפשתי ברחבי הרשת והבנתי שדברים כאלה הם לא פשוטים כמו להתייחס לערך שנמצא באותו דף כמו הסקריפט מה שאני רוצה זה בעצם, בעזרת Javascript, להוציא מידע שנמצא בhidden או תיבת טקסט, כשהhidden/text box נמצאים בframe/iframe האם זה אפשרי? ואם כן, איך? תודה מראש איל

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  25. שלום לכולם, אני יוצר מסמך word דרך קוד v.b. המסמך עצמו מכיל טבלאות שאני יוצר דרך הקוד, אני פשוט לא מבין מהם כל המאפינים של הטבלה, אני מחפש מאפיין שיגרום לכך שלא יהיה מצב שטבלה אחת תקטע ע"י מעבר עמוד, אם מישהו יודע מהו המאפיין המתאים אשמח מאד, וכן אם יש למישהו חומר שמפרט בעברית ומסביר את מאפייני הטבלה ואיך בדיוק להשתמש. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 747 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.