עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by poltergeits,

היי אני מנסה להתקין את הויזואל סטודיו איך שאני מתחיל את ההתקנה מופעיה לי ההודעה (מוצגת) מה אני אמור לעשות ??? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

2. Started by adammosa,

צריך מישהו שמבין בC++, זה פרוייקט ואני מעוניין לתת אחוזים מהפרוייקט שזה יעלה לאוויר. תשאירו הודעה או שלחו פרטית עם מסן/סקייפ.

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  3. Started by yk1,

אני צריכה לעשות איזושהי תוכנית בעזרת Mathematica. הבעיה היא שעלי ללמוד את השפה לבד ונתקעתי עם כמה דברים: (אל דאגה, הרשיון חוקי! אבל האנגלית שלי לא משהו, ככה שההסברים שלהם לא תמיד עוזרים... ) 1. איך יוצרים את התוכנית כמו תכנה עצמאית, כך שהמשתמש יוכל להפעיל אותה מכל מחשב, ויראה רק את החלקים של הפלט? 2. איך יוצרים לחצן (כמו Button) שקולט לתוך משתנה? וזוהי רק ההתחלה.............. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  4. Started by Mike-,

שלום. אחד מחברי קיבל תרגיל בMathlab ואינו יודע איך לפתור אותו, אשמח כל עזרה בפיתרון התרגיל. התרגיל והנתונים בקובץ המצורף. בתודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  5. Started by idang,

איפה אפשר להשיג VISAL BASIC ולא דמו !! ? ? הבנתי שבאתר של מיקרוסופט יש שם דמו של התוכנה אבל יש מצב להשיג אותה בגרסא מלאה ?

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  6. Started by The-Devil,

מישהו יודע אולי מה זה פולינג?? או פונקציות API??

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  7. כתבתי צ'ט, וכאשר הclient מקבל הודעה פרטית אני רוצה שהכתוב יופיע בצבע שונה מהרגיל. גיליתי שJTextArea לא טוב לשם כך, כך שעלי לשנות את מה שהיה עד עכשיו ולשים במקום component חדש. מצאתי ברשת שJTextPane יכול להציג בצבעים אבל השימוש איתו מסורבל מעט כיוון שאין מתודה append שפשוט מקבלת string וצבע. אמנם מצאתי מתודה מוכנה כזו באתר הבא: http://www.java2s.com/Code/Java/Swing-JFC/ExtensionofJTextPanethatallowstheusertoeasilyappendcoloredtexttothedocument.htm אבל זה לא עובד משום מה ולא מוצג כלום בתוך הקומפוננט הזה. בכל מקרה, אם מישהו יוכל להסביר לי איך להשתמש בJTextPane או אולי מכיר קומפוננט אחרת שטובה למקרה שלי- אודה לו מאוד!

8. Started by Eviljelly,

שלום , אני מנסה להכניס קובץ לתוך טבלה לפי הקוד הבא : <?php $link = mysql_connect("localhost" , "root" ) or die(mysql_error()); ; mysql_select_db("table",$link) or die(mysql_error()); $file_handle = fopen("file.sql", "r"); while (!feof($file_handle)) { $line = fgets($file_handle); echo $line ; echo "<BR>" ; //mysql_query($line , $link); } fclose($file_handle); echo "done" ; ?> הקובץ כולל כמה מאות שורות עם פקודות SQL של הכנסה לטבלה . כשאני מריץ את זה בצורה הנוכחית זה מציג לי את זה תוך פחות משניה . כשאני מוריד את הערה ומנסה להכניס לטבלה זה מחזיר שגיאה אחרי 30 שניות ומכניס בערך 1500 שורות . (כשאני מריץ אני מוריד א…

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  9. Started by zipzip,

הי חברה אני מחפשת דרך לסגור דרך הקוד כל יישום/חלון שפתוח לי וגם עושה שמירה של נתונים אם צריך כמו למסמך וורד פתוח אם מישו יודע משו או כיוון אשמח לשמוע תודה לכולם...

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  10. Started by Cyron,

שלום רציתי לדעת איך אני יכול לשלוט באיקס בפינה הימנית של החלון ? איך אפשר לאבטח את סגירת הפורם ?

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  11. Started by orninyo,

float n1,n2; char c; printf("Please enter the first number: \n"); fflush(stdin); scanf("%.2f",&n1); זה קולט לי זבל לn1 , אני זוכר שיש איזה באג עם float אבל לא זוכר איך מונעים אותו.

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  12. שלום לכולם, אני משתמש בגרסה האנגלית של אקסל, ואני רוצה לקבל קלט מחרוזת מהמשתמש. אני משתמש בפעולה inputbox. הבעיה היא, שכשאני מנסה לכתוב בעברית, בחלון שאליו אני כותב הוא כותב ג'יבריש, ואז המקרו לא עובד. הערה- הרגע ניסיתי להעתיק דוגמא למה שמופיע בחלון של הקלט, אבל פה זה הופיע בעברית נורמלית.

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  13. Started by aerosmith,

שלום. בניתי מספר עמודים באתר חדש שעשיתי.. עשיתי קובץ של CSS נפרד והעמוד שלי בנוי מבאנר למעלה, ומ-2 קטעים של תוכן מימין ומשמאל, ועוד שורה באורך של 2 הקטעים מתחתיהם. זאת אומרת: באנר תוכן ימין, תוכן שמאל תוכן למטה באורך של ימין ושמאל. יש לי 3 עמודים באתר. הבעיה שלי היא שכשאני רושמת יותר דברים והטקסט ארוך יותר מצד ימין מאשר מצד שמאל באחד העמודים, יש מין קפיצה של בערך 2-3 פיקסל שמאלה... כשה DIV הימני ארוך יותר מה DIV השמאלי באחד העמודים יש קפיצה וזה גורם לאתר להיראות בלתי מקצועי כי יש מין קפיצה במעבר לעמוד הספציפי הזה. בבקשה תעזרו לי! תודה.

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  14. Started by roma4k,

צהריים טובים, אשמח אם תוכלו לעזור לי, איך אפשר לממש בצורה רקורסיבית הדפסת כל הסידורים האפשריים של רצף ספרות אשר ניצא במערך. למשל אם יש לי מערך שמכיל באינדקס 0 את הספרה 1, באינדקס 1 את 2 ובאינדקס 2 את 3, התוצאה צריכה להיות: 123 132 213 231 312 321 תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  15. Started by X_Dror,

היי, יש לי Webservice שכתוב ב -PHP. הוא מקבל מ-C# Client, פרמטר מסוג long. לדוגמה - 100000457418757 מ-C# הוא נשלח בסדר, וגם כשאני מאזין בתוכנות כמו Fiddler אני רואה שזה נשלח תקין. אבל בצד של PHP המספר הופך להיות דבר כזה - 1.0000045741876E+14 למה זה קורה? איך אני יכול לתקן את זה? האם המספר ארוך מדי בשביל long ב- PHP?

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  16. יש לי את קובץ הASP הבא, והבעיה שכשאני מפעיל אותו הערכים באנגלית מוצגים כראוי, אך אלה שבעברית כג'יבריש. ניסיתי לשנות קידוד אבל אז העברית מופיע כראוי והאנגלית ג'יבריש... <html dir="rtl"> <table border="1" align="center"> <tr bgcolor="red"> <td align="center">שם העסק</td> <td align="center">בעל העסק</td> <td align="center">עיר</td> <td align="center">פלאפון</td> <td align="center">טלפון</td> <td align="center">פקס</td> <td align="center">כתובת</td> <td align="center">דוא"ל</td> <td align="center">מס' מוסכים</td> <t…

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  17. facebook.co.il\myesek פתחתי דף עסק אבל הוא : http://www.facebook.com/pages/mycompcoil/269798649714159 ויש עסקים עם כתובת כזאת : facebook.co.il\myesek ויש למשהו אולי מדריך עיצוב של דף פייסבוק? ראיתי אנשים איך שהוא מעצבים את הדפים האלה.

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  18. Started by lordgod,

מה קורה מזמן לא הייתי פה ! כיף לחזור ... רציתי לדעת איך עושים מערכת תגובות פשוטה בדף HTML , משהו כמו כפתור ששולח את ההודעה ומציג אותה ברשימה ממוספרת . תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  19. Started by CobraBoy,

יודה לכם מאוד : בתחרות ספורט ארצית השתתפו 20 ספורטאים הספורטאים התחרו בשולשה מקצועות : ריצת 100 מטר - מתקבל זמן הריצה ב שניות (X) קפיצה לרוחק -מתקבל במטרים (Y) קפיצה לגובה -מתקבל בס"מ (Z) כתוב תכונית שתדרג את הספורטאים על פי הישגיהם בסדר יורד תוך הפעלת הכללים הבאים : ריצה 100 מטר - NIKUD=50/[X-8 קפיצה לרוחק - NIKUD=Y*10-5 קפיצה לגובה - NIKUD = [Z MOD 5 ]*10+0.01*Z

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  20. Started by nir567,

ההורדה של ה- MSDN בתשלום כי (אני פרסי) ככה הבנתי מאתר הבית של זה? במידה ולא מאיפה אני מוריד..? ואני באמת פרסי אל תעלבו..חח

21. Started by MasterDK,

לפי מה שידוע לי קיימים שני סוגי קידום PRE ו POST קידום PRE: ++var; קידום POST: var++; עכשיו אני שואל את עצמי מה ההבדל? כבר הרבה זמן אני מנסה להבין את ההבדל.. והאם ה FOR הזה: for(i=0;i<n;++i) שונה מה FOR הזה for(i=0;i<n;i++) ? אם כן במה? תדוה רבה על העזרה.

• 8 תגובות
    • 780 צפיות
  22. יש לי בעיה אני עוזר לחבר שלי בC++ OOP והבעיה היא שOOP אני יודע מJAVA אז הרוב מובן לי אבל עם רישמות מקושרות נתקעתי , ואין לי זמן להבין את הכל לעומק אז אני צריך ממישהו שיתן לי בבקשה קוד אני צריך קוד של אוביקט רשימה שמכילה אוביקטים שמסוגלת לעשות: לאתחל רשימה חדשה להוסיף לרשימה אוביקט (להתחלה) למחוק אוביקט מהרשימה לפני נתונים שינתנו לפונקציה רק בשביל רקע הרשימה צריכה להכיל אוביקטים מהסוג BU וSP שיש להם יחס ירושה מהאוביקט TX כל עזרה תתקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  23. Started by orninyo,

למה אני מקבל את השגיאה הזאת: error C2106: '=' : left operand must be l-value על השורה הזאת: PP->Name=C->Name; שניהם מוגדרים כ char Name[LEN]; ניסתי גם עם stdup אבל השגיאה נשארה

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  24. Started by Pure-Gold,

שלום, אני מעוניין לעשות דף ב ASP שכאשר משתמש נכנס לדף הזה הוא יראה את שם המחשב שלו. אני מצליח לעשות שזה מראה את שם המחשב של השרת. יש למישהו מושג ?

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  25. Started by donkey kong,

יש לי אפשרות להזיז כפתורים(JBUTTON) הזזה של הכפתורים מתבצעת ע"י פונקציות DRAG AND DROP כשאני ממזער, או מוחק מהרשימה את כפתור אחד, אז הכפתורים קופצים לנקודה אחרת על המסך בלי שהזזתי מה הבעיה??

• 1 תגובה
    • 779 צפיות

דיונים חדשים בפורומים