עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by The-Devil,

מישהו יודע אולי מה זה פולינג?? או פונקציות API??

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  2. 2 מגה זאת סתם דוגמא בגדול אני רוצה להגביל אותו סתם לקילו בייט מסויים

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  3. Started by Gilo2005,

סליחה פעמיים לנעול

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  4. Started by moo2004,

היי, יש לי פה בערך 60 מחשבים ב Workgroup ואני רוצה לשנות להם את השעה. איך אני עושה את זה בעזרת Batch File?

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  5. Started by orninyo,

שלום למה שאני מציג אייקון/לוגו שהכנתי בפוטושופ/פלאש בIE הוא נראה באיכות ירודה לאומת בFF ? ניסיתי בכל הפורמטים PNG JPG ואפילו BMP התמונה גדולה יותר מגודל תצוגתה בדפדפן

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  6. לא כדוגמת FrontPage שמתכנתת את העמוד לבד. אלא, תוכנה שתסדר את כל ההזחות, שתהיה אם קצת צבעים על משתנים, פונקציות, וכד' - בקיצור, שתקל על הצפייה בקוד. (כדוגמת Microsoft Visual Studio, למעשה). יש המלצות? תודה!

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  7. Started by assaf990,

מדוע צורת הכתיבה הנ"ל תקינה? איך זה עובד אחרי הקלעים? int x, y, z; x = (y=4, z=5); ב- X יהיה 5

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  8. Started by אתי :),

היי. איך אני יכולה להוסיף עוד איבר לרשימה המקושרות אבל לסוף שלה? ואיך אני עושה את זה שישמר לי המצביע להתחלה שלה גם. תודה.

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  9. Started by Liran -,

שלום לכם, כמו שכבר ראיתם בכותרת הנושא, אני צריך קצת עזרה בקשר לפונטים של אתרים : אמממ .. בוא נגדיר זאת כך ; כאשר אני בונה אתר, כשאני כותב את כל הדברים באתר עצמו ואני רוצה להשתמש בפונט שהורדתי מהאינטרנט, איך אני עושה זאת ? הורדתי את הפונט הרצוי, העברתי אותו לתיקית הפונטים של Windows וכן הלאה והלאה, אבל כאשר אני נכנס לאתר אני רואה את הדברים הכתובים בפונט כמו שבחרתי, אבל אחרים שנכנסים לאתר לא רואים את הפונט ??? אמרו לי שזה בגלל שלי יש את הפונט במחשב ולאחרים אין אותו אז הם רואים את הפונט ברירת מחדל ולא את הפונט שאני בחרתי. כיצד ניתן לסדר זאת אם זה אפשרי בכלל ? תודה מראש, The Wizard

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  10. Started by yk1,

אני צריכה לעשות איזושהי תוכנית בעזרת Mathematica. הבעיה היא שעלי ללמוד את השפה לבד ונתקעתי עם כמה דברים: (אל דאגה, הרשיון חוקי! אבל האנגלית שלי לא משהו, ככה שההסברים שלהם לא תמיד עוזרים... ) 1. איך יוצרים את התוכנית כמו תכנה עצמאית, כך שהמשתמש יוכל להפעיל אותה מכל מחשב, ויראה רק את החלקים של הפלט? 2. איך יוצרים לחצן (כמו Button) שקולט לתוך משתנה? וזוהי רק ההתחלה.............. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  11. Started by lordgod,

לדוגמה במבנה של HWZONE ...

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  12. Started by Zeev86,

יש לי שרת אחסון (אצל yahoo small business). אני צריך לבנות דף PHP פשוט שמציג לי את מסד הנתונים בדף אינטרנט. (מסד נתונים access שנבנה בoffice2003) ניסיתי כל קוד אפשרי שמצאתי באינטרנט והוא לא מזהה את הקובץ. נתתי הרשאות לכל הקבצים וזה לא עזר. האם אני צריך להתקין איזשהן "תוספות" לשרת על מנת שיוכל לתמוך במסד נתונים זה?

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  13. שלום לכולם, אני יוצר מסמך word דרך קוד v.b. המסמך עצמו מכיל טבלאות שאני יוצר דרך הקוד, אני פשוט לא מבין מהם כל המאפינים של הטבלה, אני מחפש מאפיין שיגרום לכך שלא יהיה מצב שטבלה אחת תקטע ע"י מעבר עמוד, אם מישהו יודע מהו המאפיין המתאים אשמח מאד, וכן אם יש למישהו חומר שמפרט בעברית ומסביר את מאפייני הטבלה ואיך בדיוק להשתמש. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  14. שלום לכולם, אני משתמש בגרסה האנגלית של אקסל, ואני רוצה לקבל קלט מחרוזת מהמשתמש. אני משתמש בפעולה inputbox. הבעיה היא, שכשאני מנסה לכתוב בעברית, בחלון שאליו אני כותב הוא כותב ג'יבריש, ואז המקרו לא עובד. הערה- הרגע ניסיתי להעתיק דוגמא למה שמופיע בחלון של הקלט, אבל פה זה הופיע בעברית נורמלית.

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  15. Started by s_b54,

יש לי שאלה יש לי את הקוד הבא <div style="width:420px; margin-bottom:30px;"> <div><strong>{title}</strong></div> <div style="text-align:justify; Arial:3px; margin-top:3px; margin-bottom:5px; border-top:1px solid #D3D3D3;">{short-story}</div> <div style="float: right;">[full-link]קרא עוד [/full-link] [com-link]{comments-num} Comments[/com-link]</div> <div><em>Posted on {date} by {author}</em></div> [[/code עכשיו איך אני אומר לזה לכתוב בעיברית כי את החדשות שאני כותב הוא מראה בג'יבריש תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  16. שלום לכולם, יש לי תוכנה מאוד חשובה שלא פועלת כמו שצריך!!!! התוכנה בנויה ל WIN98 ואני צריך לגרום לה לעבוד כמו שצריך ב2000 או XP. הבעיה היא שחלק מהמסכים מתבלבלים ויש הרבה ג'יבריש וחלק מהמסכים עובדים כמו שצריך.... נירא לי שהתוכנה בנויה על בסיס DOS אבל אני לא בטוח... אני חייב עזרה דחוף!!!! מה אתם ממליצים??? EMULATUR/SIMULATOR - מומליצים??? הגדרות קומפילציה??? מה אפשר לעשות??? בבקשה עזרה..... תודה רבה לכולם....

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  17. Started by roma4k,

לילה טוב, אני צריך להגיש שאלה מסוימת שבה מבקשים מהמשתמש להכניס מספרים כלשהם כשבניהם יש סימני חיבור וחיסור, על התוכנית להראות את תוצאת פעולות החיבור והחיסור. אני לא מצליח להבין איך אני יכול לקלוט את הערכים של המספרים כאשר בעצם לא ידוע לי על הכמות שלהם? הכיוון שלי הוא שלאחר קליטת המספרים אוכל להשתמש בפקודת SWITCH וכך בהתאם לסימן שהוכנס אוכל לעשות את הפעולה המתאימה.. תודה רבה מראש.

18. Started by elad_jacoby,

יש לי home edition, ומצאתי מדריך שצריך דיסק של windows 2000 ומתקינים דרכו את הIIS על windows xp home edition. למישהו יש דרך אחרת? או תוכנה אחרת במקום IIS שעובדת על Windows XP - Home Edition?

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  19. Started by Tamir007,

אני יודע שזאת שאלת צעירות ממש... אבל אחרי עבודה מרובה עם וויזואל סטודיו, נסגר לי טאב של העורך הוויזואלי(איפה שמוסיפים כפתורים, טקסטים וכולי לתוכנה). נשארתי עם שני קבצים, קובץ הקוד המקורי Program.cs, ועוד קובץ Program.Designer.cs... אין לי מושג איך להחזיר את החלון של העריכה, שלוחצים על DEBUG, התוכנה קופצת והכל רץ חלק, זה לא שנמחק לי משהו.. מישהו יודע איך מחזירים אותו?

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  20. Started by sharonp,

כשמודבר בסרטוני רשת למשל ביוטיוב שאני מעלה על דף שלי, יש לי אפשרות לעשות מעין AutoPlay לסרטון שיתנגן אוטומטית עם העלאת הדף ללא צורך מצד הגולש ללחוץ על כפתור ה PLAY? זה למשל ה embed של סרטון מסוים: <object width="425" height="350"><param name="movie" value=" name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=I6lmIchRlD4" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object> אני אשמח, אם זה אפשרי, לקבל הדגמה עליו. תודה

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  21. Started by johnynardi,

היי , מה בדיוק מבצע ה IF הזה? ומה זה הסימן קריאה הזה? IF(!(j%i) )

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  22. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  23. Started by idofr,

היייייייייי אז ככה התחלנו ללמוד C בבצפר עכשיו אני יודע (בעיקר ידעתי אבל יודע) VB ולכן יש לי את הקומפיילרים של VS6 ו VS.NET ויש עוד קומפיילר חינמי שאין לי מושג מהו (המורה אומרת שהוא לא משו) הקיצר עכשיו בטוח שמבחינת חדישות עדיף להתקין את ה.NET אבל אני יודע שברוב ב.NET לא כול הפקודות הן אותו דבר כמו בקודמים ו.NET אנחנו לא לומדים בבצפר אז השאלה היא אם C נישאר אותו דבר ואפשר להתקין את ה.NET או שגם הוא השתנה וכדאי להתקין את ה6 ? בתודה ושנה טובה עידו

24. Started by s_b54,

אני הכנתי טופס שהמטרה שלו היא לאפשר למשתמשים להתחבר ל"מועדון חברים" אני משתמש באפשרות של ההרשמה וההתחברות של הפורום שיש לי באתר עכשיו זה הקוד של הטופס ויש לי כמה שאלות: <FORM action=http://manga-il.byethost.com/forum/login.php method=post target=index> <TABLE class=forumline cellSpacing=1 cellPadding=3 width="106" border=0><TBODY> <TR> <center> שם משתמש: </center> <TD class=row1 vAlign=center align=middle height=28 width="90"><SPAN class=gensmall><INPUT class=post size=12 name=username value=""><br> <center> סיסמא: </center> <INPUT class=post type=password size=12 …

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  25. פחות או יותר מה שכתוב בכותרת אל תשאלו אותי למה אני לא לומד בC או בJAVA גרפיקה בעיקרון שנה הבאה יש לי פרוייקט 5 יחידות בגרפיקה 3D בVB כעיקרון אני יכול לעבור לגרפיקה בJAVA אבל מניסיוני העבודה בJAVA ממש לא נוחה (לא עסקתי בגרפיקה בJAVA אלה סתם בתכנות) קיצר אשמח לחומרי לימוד וכל מה שיעזור לי ללמוד(אני צריך לדעת קודם 2D ורק אחרי זה אני יתחיל 3D) רק אל תגידו לי לך לאתר של דר ויבי כי אין שם גרפיקה משום מה האתר לא עוסק בזה

• 2 תגובות
    • 811 צפיות

דיונים חדשים בפורומים