עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by lordgod,

מה קורה מזמן לא הייתי פה ! כיף לחזור ... רציתי לדעת איך עושים מערכת תגובות פשוטה בדף HTML , משהו כמו כפתור ששולח את ההודעה ומציג אותה ברשימה ממוספרת . תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  2. Started by johnynardi,

היי , מה בדיוק מבצע ה IF הזה? ומה זה הסימן קריאה הזה? IF(!(j%i) )

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  3. Started by adammosa,

צריך מישהו שמבין בC++, זה פרוייקט ואני מעוניין לתת אחוזים מהפרוייקט שזה יעלה לאוויר. תשאירו הודעה או שלחו פרטית עם מסן/סקייפ.

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  4. Started by Little_AKA_Or,

שלום P: אני כרגע בכיתה י', ביום ראשון יש לי בחינת מגן בפסקל. יש לי שאלה שאני חייב לוודא את התשובה שלה. כאשר יש לי פרוצדורה שמחזירה ערך בוליאני של True/False אני עושה את הזימון על המשתנים שעליהם צריכה לרוץ הפונקציה ובסופו של דבר מחזירה את הערך למשתנה בוליאני נוסף שאני יוצר בתכנית הראשית? (ז"א שהמשתנה הבוליאני שיצרתי שנמצא בתכנית הראשית מקבל את הערך True/False בעזרת זימון הפרוצדורה ואז אני בעצם יכול לעשות בו את השימושים שאסור לעשות עם פרוצדורה..) אני רוצה לוודא שזה נכון, ובמידה ולא לדעת איך אני בעצם מאפשר את השימוש בערך שמחזירה הפרוצדורה לכל דבר (ז"א שאני יכול להשתמש בו כתנאי ל- IF, יכול להציג אותו באמצעות WRITELN וכל השאר). תודה רבה

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  5. Started by orninyo,

למה אני מקבל את השגיאה הזאת: error C2106: '=' : left operand must be l-value על השורה הזאת: PP->Name=C->Name; שניהם מוגדרים כ char Name[LEN]; ניסתי גם עם stdup אבל השגיאה נשארה

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  6. כתבתי צ'ט, וכאשר הclient מקבל הודעה פרטית אני רוצה שהכתוב יופיע בצבע שונה מהרגיל. גיליתי שJTextArea לא טוב לשם כך, כך שעלי לשנות את מה שהיה עד עכשיו ולשים במקום component חדש. מצאתי ברשת שJTextPane יכול להציג בצבעים אבל השימוש איתו מסורבל מעט כיוון שאין מתודה append שפשוט מקבלת string וצבע. אמנם מצאתי מתודה מוכנה כזו באתר הבא: http://www.java2s.com/Code/Java/Swing-JFC/ExtensionofJTextPanethatallowstheusertoeasilyappendcoloredtexttothedocument.htm אבל זה לא עובד משום מה ולא מוצג כלום בתוך הקומפוננט הזה. בכל מקרה, אם מישהו יוכל להסביר לי איך להשתמש בJTextPane או אולי מכיר קומפוננט אחרת שטובה למקרה שלי- אודה לו מאוד!

7. Started by Zeev86,

יש לי שרת אחסון (אצל yahoo small business). אני צריך לבנות דף PHP פשוט שמציג לי את מסד הנתונים בדף אינטרנט. (מסד נתונים access שנבנה בoffice2003) ניסיתי כל קוד אפשרי שמצאתי באינטרנט והוא לא מזהה את הקובץ. נתתי הרשאות לכל הקבצים וזה לא עזר. האם אני צריך להתקין איזשהן "תוספות" לשרת על מנת שיוכל לתמוך במסד נתונים זה?

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  8. Started by Ni3t,

אוקי מן הסתם יש כאן הרבה שרוצים להתחיל לילמוד PHP ולא יודעים מאיפה בתור התחלה Www.PHP.NET האתר הרשמי http://php.eitan.ac.il/main.php האתר של PHP בישראל Webmaster.CO.IL סתם אתר עם מדריכים לPHP ושפות שונות http://www.guides.co.il/download.php?guide=132 אתר עם פונקציות לPHP http://apache.org/ תוכנה להתנסות עם PHP על השרת הביתי שלך http://www.apachefriends.org אתר עם התוכנה אפצ'י ועם התוספות של Mysql הPHP 5.4.3 מנהלים לינעוץ

9. Started by Gilo2005,

סליחה פעמיים לנעול

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  10. Started by iem,

אני צריך לכתוב שיטה שבודקת האם בעץ כלשהו האבות יהיו בעצם מכפלת הבנים.. כלומר אם יש לי עץ בו יש אב בערך 20 ושני בנים בערכים 5,4, אזי היא תחזיר true. חובה שכל האבות בעץ יעמדו בתנאי. מישהו יכול לתת לי כיוון \ פסאודו \ אלגו' ? תודה !

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  11. Started by gkman,

שלום לכולם אני לא מזמן כתבתי דף אינטנט חדש עבדתי עם FIREFOX הכל עבד יפה הציג לי הכל כמו שרציתי אבל אז פתחתי את הדף בIE וזה הציג לי את הדף עם יותר רווחים וכל מיני שינויים אחרים איך אני גורם לIE להציג את הדף כמו FIREFOX בדיוק?

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  12. Started by orninyo,

שלום למה שאני מציג אייקון/לוגו שהכנתי בפוטושופ/פלאש בIE הוא נראה באיכות ירודה לאומת בFF ? ניסיתי בכל הפורמטים PNG JPG ואפילו BMP התמונה גדולה יותר מגודל תצוגתה בדפדפן

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  13. יש לי בפרויקט שלי LABEL אשר את רושם את הטקסט בה דרך ה-CAPTION... השאלה שלי היא כיצד אני יכול לסדר/להפוך כך שהטקסט שאני כותב בעברית יופיע בהפעלת/הרצת התוכנית מימין לשמאל ?

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  14. facebook.co.il\myesek פתחתי דף עסק אבל הוא : http://www.facebook.com/pages/mycompcoil/269798649714159 ויש עסקים עם כתובת כזאת : facebook.co.il\myesek ויש למשהו אולי מדריך עיצוב של דף פייסבוק? ראיתי אנשים איך שהוא מעצבים את הדפים האלה.

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  15. Started by nir567,

ההורדה של ה- MSDN בתשלום כי (אני פרסי) ככה הבנתי מאתר הבית של זה? במידה ולא מאיפה אני מוריד..? ואני באמת פרסי אל תעלבו..חח

16. Started by idofr,

היייייייייי אז ככה התחלנו ללמוד C בבצפר עכשיו אני יודע (בעיקר ידעתי אבל יודע) VB ולכן יש לי את הקומפיילרים של VS6 ו VS.NET ויש עוד קומפיילר חינמי שאין לי מושג מהו (המורה אומרת שהוא לא משו) הקיצר עכשיו בטוח שמבחינת חדישות עדיף להתקין את ה.NET אבל אני יודע שברוב ב.NET לא כול הפקודות הן אותו דבר כמו בקודמים ו.NET אנחנו לא לומדים בבצפר אז השאלה היא אם C נישאר אותו דבר ואפשר להתקין את ה.NET או שגם הוא השתנה וכדאי להתקין את ה6 ? בתודה ושנה טובה עידו

17. Started by gimdy,

בין אם בצורת ALERT או משו אחר אני מעוניין להקפיץ הודעה בשלב מסוים שלר שיר שהוא שיר רקע לאתר (דף יחיד עם שיר רקע) כיצד עושים זאת ?

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  18. Started by Mike-,

שלום. אחד מחברי קיבל תרגיל בMathlab ואינו יודע איך לפתור אותו, אשמח כל עזרה בפיתרון התרגיל. התרגיל והנתונים בקובץ המצורף. בתודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  19. Started by idang,

איפה אפשר להשיג VISAL BASIC ולא דמו !! ? ? הבנתי שבאתר של מיקרוסופט יש שם דמו של התוכנה אבל יש מצב להשיג אותה בגרסא מלאה ?

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  20. Started by ranran,

שלום לכם אני צריך קוד פשוט בPHP וJS שבלחיצה על תמונה יוצג קוד כלשהו (שכולל תגיות HTML) וזה בלי שהדף יתרענן מחדש איך אני עושה את זה? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  21. יש לי בעיה אני עוזר לחבר שלי בC++ OOP והבעיה היא שOOP אני יודע מJAVA אז הרוב מובן לי אבל עם רישמות מקושרות נתקעתי , ואין לי זמן להבין את הכל לעומק אז אני צריך ממישהו שיתן לי בבקשה קוד אני צריך קוד של אוביקט רשימה שמכילה אוביקטים שמסוגלת לעשות: לאתחל רשימה חדשה להוסיף לרשימה אוביקט (להתחלה) למחוק אוביקט מהרשימה לפני נתונים שינתנו לפונקציה רק בשביל רקע הרשימה צריכה להכיל אוביקטים מהסוג BU וSP שיש להם יחס ירושה מהאוביקט TX כל עזרה תתקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  22. Started by garnett,

שלום רציתי לשאול מה צריך לעשות כדי שקובץ EXE מוגמר של פלאש יעלה לתוכו קבצי SWF מבחינת הסקריפט אני לא חושב שיש בעיה כי מאותו publish ה SWF המוגמר מעלה לי בלי בעיה. בתודה!

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  23. Started by dolypooh,

אהלן חברים.נתקלתי בבעיה מעצבנת במיוחד שאיני מצליח לפתור עדיין, היא חוזרת על עצמה בשני אתרים שאני בונה.הרכבתי גלריה שאורזת בתוכה Jquery. (גלרית פאנסי בוקס החינמית).בצילום מסך שצירפתי ניתן לראות שלרקע הלבן המחזיק את הטופס יש גובה, 356px. וכתוצאה מכך אני מקבלסקרולר. חיפשתי בסי אס אס ובקלאס לא מוגדר גובה.כפי שניתן לראות ב inspect element הגובה "מגיע" מרמת ה inline, אך שם אין גובה. (בדקתי עשרות פעמים).איך לעזעזאל אני נפטר מהסקרולר למישהו יש מושג? יכול להיות שהגובה מגיע מקובץ JS של הגלריה? את אותה הבעיה בדיוק יש לי עם גלריה אחרת, שמגיע גובה לדיב מסוים ואיני מבין מהיכן.אודה על כל עזרה.

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  24. Started by MATTAN,

היי מה המצב רציתי לדעת איך אני יכול לעשות מין קישור מקובץ אחד לקובץ שני בשפת C למשל יש תפריט כזה 1. מחשבון 2.מעבד תמלילים 3.נגן תקליטורים ואם אני לוחץ על 1 אז תיפתח תוכנת המחשבון שאני בניתי ואחר כך בסיום התוכנית התוכנה הראשית שבה יש את התפריט תעלה שוב תודה לכול העונים

25. שלום לכולם, אני משתמש בגרסה האנגלית של אקסל, ואני רוצה לקבל קלט מחרוזת מהמשתמש. אני משתמש בפעולה inputbox. הבעיה היא, שכשאני מנסה לכתוב בעברית, בחלון שאליו אני כותב הוא כותב ג'יבריש, ואז המקרו לא עובד. הערה- הרגע ניסיתי להעתיק דוגמא למה שמופיע בחלון של הקלט, אבל פה זה הופיע בעברית נורמלית.

• 3 תגובות
    • 787 צפיות

דיונים חדשים בפורומים