תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
איך אני מפעיל פונקציה שאני יצרתי על כל איברי המטריצה? ניסיתי בדרך הבאה באמצעות הפונקציה funm ומשום מה זה לא עובד לי: (function f = func(x ;f = x+1 end [A= [1 2 3; 4 5 6; 7 8 9 (ans= funm(A, func (אם לא בפונקציה הזאת, באיזה פונקציה אני כן יכול להשתמש?) תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום וערב טוב לכולם. אשמח אם מישהו יעזור לי או יסביר לי איך אני לוקח תוכנית בC# ומתרגם אותה לאלגוריתם. בתודה מראש,אור.
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
מדוע צורת הכתיבה הנ"ל תקינה? איך זה עובד אחרי הקלעים? int x, y, z; x = (y=4, z=5); ב- X יהיה 5
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני כותב פרויקט סיכוםבשפת בc#(משחק frame it שמורכב מלוח בגודל n*n משבצות ומשבצת אחת היא ריקה, המטרה לסדר את המשבצות בתת המטריצה בגודל 2 -n-2*n לפי לוח אחר נתון בגודל n-2*n-2) אני רוצה שהמחשב יעזור לי להגיע לפתרון בצורה הטובה ביותר, המשחק הוא כעין מבוך אבל האלגוריתם של מבוך הפשוטים לא עזרו לי,אם יש למישהו כיוון או רעיון זה יעזור לי מאד! תודה רבה. ???
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
האם הדבר אפשרי? האם אני יכול לכתנת תוכנה "שתאלץ" את העכבר ללחוץ במקום מסוים?
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום. אחד מחברי קיבל תרגיל בMathlab ואינו יודע איך לפתור אותו, אשמח כל עזרה בפיתרון התרגיל. התרגיל והנתונים בקובץ המצורף. בתודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
יש לי לינק מסויים שפותח חלון פופאפ עם תמונה בפנים...איך אני מגדיר שגודל חלון הפופאפ יתאים אוטומטית לגודל התמונה? (בלי להגדיר את הערכים של גודל התמונה). אם אפשר את הפתרון הכי פשוט כי הידע שלי בתכנות לא משהו... תודה
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש לי מסד נתונים של אקסס עם הרבה שאילתות, חלקם נותנות לי לשנות נתונים בטלה דרך השאילתה וחלקם לא. אני רוצה לדעת במה זה תלוי ואיךך אני יכול לשנות את זה שיוכלו לשנות או לא יוכלו.
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
הי לכולם אני רוצה לתרגל קצת MultiThreading, ואני מחפש רעיון לתוכנית שתהיה MultiThreaded וגם תהיה שימושית.. אני רוצה גם לשלב תקשורת נתונים בסיפור, אז זה עוזר לי למקד קצת: אני מעוניין לכתוב MultiThreaded Server. מישהו יכול לתת לי רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
אני צריך קצת עזרה בתכנות עם VB ו Excel . צירפתי גם קובץ פה, יש לי טבלה (חלק א') שאותה אני מקבל מתוכנה אחרת שנבנתה כבר ואין אפשרות לשנותה ואני רוצה לבנות סקריפט שיעביר את הנתונים אל החלק השני של הטבלה (חלק ב') זה בעצם מעייין טבלת מכירות ואני רוצה שהיא תתמלא באופן אוטומטי אחרי שאני אלחץעל כפתור או משהו כזה יש אפשרות שנתונים חלא יופיעו בחלק א אבל הטבלה המקורית היא הטבלה בחלק ב' ששם תמיד יופיעו כול הפרטים עם כול הנתונים, בעצם חלק א הוא מעיין עידכון לנתונים של טבלה ב' אם מישהו יודע איך לתכנת ב Excel עם VB בבקשה שיעזור לי...
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש בגרסה האנגלית של אקסל, ואני רוצה לקבל קלט מחרוזת מהמשתמש. אני משתמש בפעולה inputbox. הבעיה היא, שכשאני מנסה לכתוב בעברית, בחלון שאליו אני כותב הוא כותב ג'יבריש, ואז המקרו לא עובד. הערה- הרגע ניסיתי להעתיק דוגמא למה שמופיע בחלון של הקלט, אבל פה זה הופיע בעברית נורמלית.
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
כשאני רושם (סלש a) אחרי הפקודה cout ושם את זה במרכאות , זה אמור כביכול לצפצף לי פעם אחת .. משום מה המחשב שלי לא מצפצף, אם מישהו יודע את הסיבה או איך אני יכול לפתור אני ממש אשמח לקבל תשובה .. אגב זה בשפת C++ ..
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
שלום, ברצוני להתחבר למסד נתונים באינטרנט(ACCESS בלבד) ע"י פקד הDATA שהVB מספק(זה שמופיע בצד שמאל). לצערי התחלתי להשתמש בו בתחילת העבודה שלי ואינני יכול להשתמש כעת בADO ושות. חיפשתי בGOGLE, אך מצאתי פתרונות לADO בלבד. אודה לכם אם תעזרו לי במציאת פתרון. תודה, אופיר. עריכה: ראיתי עכשיו משהו שנקרא RDO. הR מציינת REMOTE. האם מישהו השתמש בזה ויכול להגיד לי אם אני בכיוון, או שהאובייקט לא יעזור לי. האם הוא מתנהג כמו פקד הDATA הסטנדרטי של VB?
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אז ככה אין לי שום ידע בשפת תיכנות כלום ואני רוצה להתחיל לילמוד 1.אם איזה שפה להתחיל? 2.אפשר מדריכים? 3.אם איזה תוכנה משתמשים לתוכנה?
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
כיצד אני פותח קובץ תמונה דרך תוכנית ב-VB בעזרת פקודת SHELL ?
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
לפי מיטב הבנתי כל קובץ בבסיסו מורכב מהרבה -0,1. האם יש דרך לקרוא את הקבצים ככה? יש עדיפות ל- C#. אבל אם אתם מכירים דרכים בשפות אחרות אני גם אשמח ואמצא איך להסתדר איתן. (כבר ניסיתי BinaryReader ב- C# וזה לא ממש עזר, הוא נתן לי את האותיות או את הערכים שלהם בAscii כשניסיתי לקרוא אותם דרכו) תודה!
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
איכשהו תוך כדי כתיבה גרמתי בטעות לחצים מעצבנים להופיע על המסך... גרמתי לזה ע"י צירוף של CTRL עם איזה שהוא מקש או משהו כזה... אני לא מצליח למצוא איפה מבטלים את הדבר הזה והוא מציק לי אם יש פה מישהו שיודע איך נפתרים מהחצים האלו אני מאוד אודה לו... הצלחתי למצוא פתרון... למעוניינים: http://stackoverflow.com/questions/734306/editor-visual-studio-2008 תודה בכל אופן [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
לאדע בידיוק אם זה קשור לפה אבל רציתי לשאול איך אני מקבל פרטים מהווינאמפ כמו שם השיר שמנגן וכאלה ואיך אני שולח אליו פקודות כמו play stop וכאלה
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש לי home edition, ומצאתי מדריך שצריך דיסק של windows 2000 ומתקינים דרכו את הIIS על windows xp home edition. למישהו יש דרך אחרת? או תוכנה אחרת במקום IIS שעובדת על Windows XP - Home Edition?
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
איך אני יכול לקלוט מחרוזת ולהדפיס אותה פעמיים, נגיד ומהמחרוזת היא ABC אז להדפיס ABCABC אני יותר צריך שתדיגו לי איך מגיעים לדף עם הנוסחאות של הג'אווה , משהו עם ה F1 , (התוכנה זה eclipse )
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום יש לי להגיש פרוייקט בvbs עד יום ראשון לסוף סמסטר ואין לי מושג יש לי פרוייקט מוכן טוב של מישהו לפני שנתיים אבל אני מפחד להגיש ככה אני חייב שמישהו יעשה לי מייק אפ עליו כגון שינוי משתנים אני מוכן לשלם זה דחוף מי שמרחם עליי ויכול לעזור שיתקשר 0542453505
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יודה לכם מאוד : בתחרות ספורט ארצית השתתפו 20 ספורטאים הספורטאים התחרו בשולשה מקצועות : ריצת 100 מטר - מתקבל זמן הריצה ב שניות (X) קפיצה לרוחק -מתקבל במטרים (Y) קפיצה לגובה -מתקבל בס"מ (Z) כתוב תכונית שתדרג את הספורטאים על פי הישגיהם בסדר יורד תוך הפעלת הכללים הבאים : ריצה 100 מטר - NIKUD=50/[X-8 קפיצה לרוחק - NIKUD=Y*10-5 קפיצה לגובה - NIKUD = [Z MOD 5 ]*10+0.01*Z
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
ייצרתי טופס צור קשר שבסופו נשלח לאימייל הטופס שלי הוא מוכן אך איך אני מאפשרת את שליחת התוצאות לאימייל ובאיזה קוד ואיך כותבים זאת מה שאני רק יודעת הוא שאת שם הקובץ מדבקים בנוסחה FORM ACTION בבקשה עזרה זה חשוב מאוד
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
שלום, אני לומד באוניברסיטה את הקורס "מבוא למדעי המחשב ושפת Java" הבעייה היא שבקורס זה ניתנים כחומר לימוד רק דיסקים עם הרצאות שאני לא אוהב להקשיב להם. לכן, אני מחפש קישורים באינטרנט לשאלות ופתרונות מתוך הקורס "מבוא למדעי המחשב לשפת Java" או סתם ככה שאלות ותשובות בשפה זו אבל ברמה אוניברסיטאית. בנוסף, אשמח לקבל המלצות על ספרים מוצלחים בשפת ג'אווה אך בנושאים מקבילים לאלו הנלמדים בקורס זה כגון: רקורסיה, פולימורפיזם וירושה, רשימות מקושרות, עצים בינאריים, מחסניות ומבנים, מחלקות ושיטות וכן הלאה. תודה, רועי.
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
היייייייייי אז ככה התחלנו ללמוד C בבצפר עכשיו אני יודע (בעיקר ידעתי אבל יודע) VB ולכן יש לי את הקומפיילרים של VS6 ו VS.NET ויש עוד קומפיילר חינמי שאין לי מושג מהו (המורה אומרת שהוא לא משו) הקיצר עכשיו בטוח שמבחינת חדישות עדיף להתקין את ה.NET אבל אני יודע שברוב ב.NET לא כול הפקודות הן אותו דבר כמו בקודמים ו.NET אנחנו לא לומדים בבצפר אז השאלה היא אם C נישאר אותו דבר ואפשר להתקין את ה.NET או שגם הוא השתנה וכדאי להתקין את ה6 ? בתודה ושנה טובה עידו
-
- 7 תגובות
- 767 צפיות
-