עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by i_D_A_n,

אני עושה עבודת גמר במחשבים , העבודה היא בניית המשחק טטריס.. עכשיו איזה אלגוריתמים יכול להיות שאני יצטרך להשתמש בהם? ואיזה שפת תכנות הכי כדאי להשתמש?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by anubis,

הכנתי עמוד שיקפוץ ברגע שנכנס לעמוד מסויים. אני רוצה שרק בפעם הראשונה שאני לוחץ העמוד שהכנתי יקפוץ לי, ולאחר מכן, אם אני עושה ריענון העמוד לא יקפוץ. האם יש כזה סקריפט? אודה לכם אם תוכלו לכתוב אותו כאן.

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  3. אני לא מבין את העיקרון של זה.. אני רוצה לעשות, תגובה לנושא. אני רוצה שהתגובה תיהיה שייכת לנושא! על אותו עיקרון, אני גם רוצה לעשות פורום, שבתוכו יש נושאים, והנושאים האלה שייכים לפורום מסויים! אם אני יודע את זה אני מסיים את כל המערכת שלי.. אבל לא הבנתי איך? וניסיתי וניסיתי.. ומישהו כאן בפורום שלח לי קובץ מדריך - אבל באנגלית, ולא כל כך הסתדרתי עם האנגלית שם וזה אפילו קצת יותר סיבך אותי.. אמ, כבר חיפשתי בהמון מקומות ולא מצאתי משהו בדיוק בעברית, אם למישהו יש מדריך בעברית או חמש דקות בכדי לכתוב לי, אני מממממש אשמח, תודה רבה לכל מי שיעזור, ינסה לעזור, יתן לי כיוון וכו'..

4. Started by lmlm,

אני אשמח לדעת איך בונים כזה משחק .. איזה שפות דרוש לדעת וכ'ו תודה

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  5. Started by shimon956,

שלום לכולם מישהו יכול לומר לי או לכוון אותי למדריך שמסביר איך לכתוב לקובץ ולקרוא ממנו בjavascript? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 951 צפיות
  6. שלום אני עובד עם API Winsock ב VB6 ובניתי תוכנה שמתקשרת עם שרת, שולחת מידע ואמורה לקבל בחזרה מידע. הקטע שהיא צריכה לעשות את זה חצי מליון פעם (חצי מליון פעם לשלוח מידע וחצי מליון לקבל). אם אני עושה את זה עם סוקט אחד, זה לוקח שנים (כל פעם לשלוח מידע, לחכות שהמידע יתקבל, לסגור תסוקט, לפתוח מחדש.... בחישוב שלי זה יקח המון שעות). לכן רציתי לזרז תקצב, לא להכפיל פי 2 אלה פי 100, לכן ניסתי לעשות את זה עם מערך של 100 סוקטים, שכל אחד שולח מידע ומקבל, אב קיבלתי את השגיאה הבאה: --------------------------- Microsoft Visual Basic --------------------------- Compile error: Constants, fixed-length strings, arrays, user-defined types and Declare statements not allowed as Public m…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. בשביל לשמור את הקובץ כ-exe... (יענו אחרי שאני מסיים את היישום...) אמרו לי שאני צריך את התוכנה "Visual Basic 6"... שרק איתה אני יכול לשמור את היישום כ-exe... יש מצב אתם מביאים לי את הקישור אלייה? אני לא מוצא... אני רוצה להתחיל שוב פעם ללמוד

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  8. Started by jeyjey,

אפשר הסבר עליה בקצרה? ואיך משתמשים בה?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by יריב,

אוקי.. קודם כל תודה רבה באמת עזרתם לי בשאלה הקודמת התשובה הייתה שימוש ב (shell) ועכשיו יש לי בעיה אחרת... אני רוצה להעתיק את התוכן שנימצא בקובץ cmd.exe לקובץ טקסט.... ניסתי כל מיני דרכים אך כלום לא עובד... הוא כותב לי שהפונקיציה לא יכולה לרוץ בסביבת דוס.. וזורק לי ג'יבריש (סתם מחרוזות זבל)

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  10. Started by idan1836,

מישהו יכול לעזור לי עם השאלה הזו: לכתוב תוכנית שהופכת את סדר הספרות באוגר bl (לא הסיביות, אלא את הספרות !). לדוגמה A3 יהפוך ל3A. תודה!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by יריב,

אז ככה ..... קודם כל רציתי לציין שאני דיי מתחיל בשפת c (יש רקע בשפות אחרות) ככה שתשתדלו בהסבר לו לסבך במושגים .. אוקי אז ככה אני רוצה לבנות תוכנה שבסך הכול פותחת לי קובץ שכבר קיים ..אני יתן דוגמא: אני רוצה לפתוח את הקובץ yariv.txt (הכוונה בלפתח זה לא ליצור אותו אלה שהוא פיזית יפתח לי במסך...) תודה רבה לכולם ... אהה ועוד משהו(אם הוא לא בתקיה שבו רצה התוכנית איך אני מנווט אותו , פקודות דוס פשוטות?

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  12. Started by erap129,

יש לי תתוכנה ורציתי לבדוק אותה אז שמתי את הקוד הכי פשוט שיכול להיות והתוכנה לא מריצה אותו (יש לי את כללל ספריית הMSDN שהיא 2 GB ואת התוכנה עצמה הסיבת עבודה שהיא 1 GB) ואני מקבל הודעה כזאת שאני עושה DEBUG או START WITHOUT DEBUG 'devenv.exe': Loaded 'C:\Program Files\Microsoft Visual Studio .NET 2003\Common7\IDE\devenv.exe', No symbols loaded. 'devenv.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\ntdll.dll', No symbols loaded. 'devenv.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\kernel32.dll', No symbols loaded. 'devenv.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\user32.dll', No symbols loaded. 'devenv.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\gdi32.dll', No symbols loaded. 'devenv.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\syste…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by big foot,

איך אני טוען תמונה לתוך BITMAP ועוד שאלה איך אפשר ליקרא פיקסלים מתוך התמונה ולהחניסם למשתנה INT בגודל של 16 סיביות

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  14. Started by matteo,

מישהו יכול להסביר לי לעזאזל במה נכנס השימוש במצביעים אני לא מוצא תוכנה שתימצא בזה שימוש ואל תגידו לי - כגדי לגשת לתאים בזיכרון את זה אני יודע תביאו לדוגמא איזה תוכנה שאמורה להשתמש בזה תודה

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  15. שלום. אני מחפש ספר טוב שילמד אותי אלגוריטמיקה ושפת с. אני מדבר על מדריך שלם לאנשים בלי רקע בתכנות (כמוני.... ) תודה על כל המלצה מראש.

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  16. Started by PhoenixBoy,

שלום לכולם, יש לי חבר טוב שממש תותח בתכנות תוכנות ומשחקים אז הנה דוגמא קטנה למשחק שהוא בנה: http://planet.nana.co.il/v7n/TriWares.rar תגידו מה דעתכם.. (הוא גם בנה מנוע תלת מימד, מנוע פיזיקלי ועכשיו הוא עובד על משחק עם תלת מימד משהו רציני) תנו תגובות!! ==================== Keys ==================== Up arrow - move forwared Down arrow - move backwardes Left & Right arrows - rotate the ship Spacebar - fire T key - use the tracking device systems X key - use sheild Z key - use machinegun (if you have any bullets). C key - stop all sheild movement. P key - Pause... עריכה: בגלל התלונות על מהירות המשחק הוא הוציא גרסא עם אפשרות לבחירת מהירות: http://planet…

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  17. Started by shay33,

שלום בזמן האחרון חשבתי ללמוד שפת תיכנות ולהתקדם קצת.. עכשיו אני רוצה ללמוד רק לא יודע מה... אני יודע קצת HTML בסיסי שזה כלום :-[ אני חושב שאני צריך פירוט קצת על השפות שיש -מה הם עושות? האם קשה ללמוד בתור מתחיל? ולמה זה שימושי..? כי אני לא יודע באמת מה אני רוצה ללמוד ומה לעשות אם זה... ד"א אשמח אם תמליצו לי על שפה קלה למתחיל כמוני .... תודה רבה ; :xyxthumbs: ;)D ;D ;D

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. זה תרגיל שנתנו לי בספר שאני לומד איתו java script. זה תרגיל שבמקרה של שגיאות בטופס הוא עושה alert ואומר לי מה הבעיה. הנה התחביר: <html dir="rtl"> <head> <link rel="stylesheet" href="izuv.css" type="text/css" /> <title>club</title> <script> var formErrors; function checkEmpty() { var name ; name = window.document.seinfeldForm.name.value ; if (name.length > 0) { return true ; } else { formErrors += 'שם ריק' + '\n' ; return false ; } } function checkEmail() { var eMail ; eMail = window.document.seinfeldForm.eMail.value ; if (eMail.length > 0) { if((eMail.indexOf('@')>0) &&a…

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  19. Started by skywalker13,

שלום. נתנו לי לעשות את התרגיל הבא: " בנה את משחק הזיכרון לפי הכללים הבאים: א. מטרת המשחק לגלות את כל זוגות התמונות ב. במשחק 6 תמונות (3 זוגות זהים). ג. המשחק מיועד לשחקן אחד. ד. התמונות מסודרות ב-3 שורות. בכל שורה 2 תמונות. ה. מיקום של כל תמונה. ו. התמונה מוצגות כלפי מטה. ז. יש לבחור שתי תמונות אחת אחרי השנייה. ח. אם שתי התמונות זהות, אז המשחק ממשיך לגילוי הזוג הבא. ט. אם התמונות אינן זהות, אז המשחק ממשיך לגילוי הזוג הבא. י. המשחק מסתיים כשהמשתמש מגלה את כל הזוגות. " זהו זה מה שאני צריך לעשות ב-java script אז כעיקרון די ברור לי אבל יש לי כמה דברים לא מובנים פה. אז אני מתכוון לעשות את זה בטבלה. שברגע שאני לוחץ על אחד התאים התמונה שם משתנה נגיד מהכתובת "תמונה מס'…

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  20. Started by talgold,

אני רוצה לקחת תמונה ולשבש אותה כלומר לשנות את הביטים שלה כך שהיא תיראה מטושטשת בעזרת לולאה איך עושים זאת???

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by שרה144,

אני רוצה להוציא דו"ח פלט בWORD איך אני עושה את הקישוריות לWORD,כלומר איך אני יוצרת אובייקט WORD (כך שתהיה לי גישה לכל ההגדרות,למשל אוכל להגדיר שהדף יוצג במאונך,הכתב יהיה מודגש וכדומה.) תודה מראש

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by skywalker13,

שלום. איך אני מוריד את הקו התחתון מהקישור ב-сss? תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by borg,

כתבתי קוד ב-C ב-++Visual C. הגדרתי ב-"h file" את TRUE ,FALSE ו-bool. השאלה שלי היא איפה הם מוגדרים ב-++Visual C, כך שאני לא אצטרך להגדיר אותם ב-"h file" שלי.

• 13 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. Started by borg,

א. צריך ליצור פונקציה aligned_malloc המקצה מקום בזיכרון בגודל size. אבל, שהכתובת שלו תתחלק ב-16, כלומר תהיה כפולה של 16. ב. צריך ליצור פונקציה aligned_free המשחררת את כל הבלוק שהוקצה (לא רק את הבלוק בגודל size)! ג. אסור להחזיר פוינטר לבלוק שקטן מ-size. ד. יש לפתור את הבעיה בשפת C תוך שימוש בפונקציות הספריה malloc ו-free. מה דעתכם על הפתרון הבא: #include <malloc.h> void *aligned_malloc( int sz ) { //first we allocate memory using malloc. We allocate more than required to have spare //for aligning to 16 byte boundary and to keep a record with alignment info void *p = malloc( sz + 16 + 4 ); //check the returned pointer to see if somehow we are aligned or not…

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by שרה144,

לא מזמן שאלתי על קישור לcontact באאוטלוק,והצלחתי לעשות זאת. הבעיה היא, שאני אמורה לשלוף את כל השדות על כל איש קשר. כלומר (שם,טלפון בבית,טלפון בעבודה וכדו') אני עושה את זה ע"י שהגדרתי אובייקט item כלומר: בלולאה על כל הitems שיש בתקיה Dim ContactFolder As Object Dim objItem As ContactItem Dim Name As String Dim Company As String (Set objItem = ContactFolder.Items(i לדוגמא עבור שם וחברה- Name = objItem.FullName Company = objItem.CompanyName הבעיה כזו: יש שדה מסוים שאני לא מצליחה להגיע אליו בשום אופן. זה הריבוע הגדול להערות שיש בכל איש קשר. אם תפתחו איש קשר חדש תוכלו לראות את זה בצד ימין למטה בצורה בולטת. איך מגיעים לשדה הזה???אני מתחרפנת! :kopfpatsch:

• 0 תגובות
    • 538 צפיות

דיונים חדשים בפורומים