עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by JVT,

להלן קטע של תוכנית הבודקת אם הערכים שבאוגרים DL ו-DH הם תקינים. הגדרה: באוגר ערך הוא תקין אם הוא מכיל את הסיבית 1 לפחות פעם אחת. התכנית בודקת אם שני האוגרים ת'ינים. ואם כן - היא שמה את הערך '1' באוגר AL. אם לא - היא שמה '0' באוגר AL. mov al, 0 mov dl, 0 mov dh, 5eh cmp dx, 0 jnz end mov al, 1 end: . . . הקטע המוצע אינו נכון. א. כתבו דוגמה נוספת שלפיה הפתרון נכון. ב. כתבו דוגמה המראה כי הפתרון אינו נכון. ג. תקנו את התכנית. ד. האם אפשר למחוק את ההוראה הראשונה: mov al, 0?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by shilo90,

שלום! אני לומד עכשיו לתכנת בC++ ורציתי לדעת איפה אני יכול לראות את הפונקציות ספרייה שיש בתוכנה למשל אני ממש צריך לדעת לממש פונקציות מהספרייה STRING אם מישהו יודע איך אני רואה את מימוש הפונקציות דרך visual studio או באינטרנט אני אשמח אם יגיב תודה

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  3. Started by TUCG,

קיבלתי כמה תרגילים לעשות ב-C/C++ (למורה שלי לא אכפת באיזה כותבים) ויש לי בעיה עם כמה מהם. אשמח אם תוכלו לעזור לי. 1. כתוב תוכנית הקולטת מספר n מהמקלדת ומציגה n מספרים כעמודה לפי סדרת פיבונצ'י (בסדרה זו המספר הבא הוא סכום שני המספרים שלפניו כאשר מתחילים מ-0 ו-1). לדוגמא הוכנס המספר 4: יתקבלו 4 מספרים: 1 1 2 2 1+2 3 2+3 5 טוב. אז כאן מה שאני לא מצליח זה לעשות את הקטע שאמור לשנות את המספר המוצג כל פעם שוב ושוב n פעמים ככה שהוא יתחבר עם המספר שהיה קודם לו. אני מבין שצריך להשתמש בלולאת while אבל זה לא מצליח לי. 2. כתוב תוכנית לסווג סימנים במקלדת בעזרת הפקודה while לפי החלוקה הבאה: אותיות קטנות, אותיות גדולות, מספרים. המספרים יוכנסו כתווים עד ללחיצה על א…

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  4. Started by nehmia,

יש לי ידע מאוד בסיסי במחשבים ואני רוצה ללמוד C ו C++ למשהו יש אתר מדריך או ספר טוב שיכול לתת לי תודה מראש עומר

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. תודה מראש !!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by iem,

נתנו לי את השיטה הבאה: public static boolean what (Node n) { if (n == null) return true; if (n.getLeftSon()==null && n.getRightSon()==null) return true; if (n.getRightSon()==null) return (n.getNumber() % n.getLeftSon().getNumber() == 0) && what (n.getLeftSon()); if (n.getLeftSon()==null) return (n.getNumber() % n.getRightSon().getNumber() == 0) && what (n.getRightSon()); return (n.getNumber() % n.getLeftSon().getNumber() == 0) && (n.getNumber() % n.getRightSon().getNumber() == 0) && what (n.getLeftSon()) && what (n.getLeftSon()); } וה- Node שלה די פשוט והוא: public class N…

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  7. אני בתהליך של למידת PHP כרגע.... אני רוצה ליצור אתר שמאפשר לי לשמור נתונים על המשתמש בזמן הגלישה שלו באתר ושאותם נתונים ימחקו ברגע היציאה מהאתר.. משהו בסגנון פייסבוק(או כל אתר שנרשמים אליו תאכלס)... השאלה שלי אם חייבים לעשות את זה עם COOKIES? לצורך העניין: ליצור עוגיה בכניסת המשתמש לאתר, ולמחוק אותה כשהמשתמש עוזב את האתר. אם כן, אז איך עושים את זה? או-- שמשתמשים בSESSIONS.... ואם כן, אז איך עושים את זה? תודה רבה מראש!!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. מדובר בתוכנית פשוטה , תרגול כיתתי למתחילים . כתוב תוכנית למערכת אשר פותחת כספת של בנק כאשר שניים לפחות מבין שלושה מפסקים לחוצים , אם מפסק אחד לחוץ המערכת מפעילה אזעקה . כאשר המפסקיםA,B,Cלחוצים הם מספקים '1' . משתנה המוצאKAS פותח את הכספת כאשר הוא מקבל '1'. משתנה המוצאALמפעיל את האזעקה כאשר הוא מקבל '1'. שרטט את היישות כתוב טבלת אמת למערכת צמצם את מוצאי המערכת כתוב קודVHDLמתאים. המון תודה (-:

• 15 תגובות
    • 5.6k צפיות
  9. הנה הפרויקט הסופי שלי שאני יגיש עוד שבוע-שבועיים.. http://www30.websamba.com/safetypro/ תנו חוות דעת בונות והצעות לשיפור

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום ברצוני להפוך מספר המופיע כ long ל char* או ל string. האם קיימת פונקציה built in ב ++c המבצעת זאת ? כנ"ל לגבי הפיכת string או *char ל int או long. תודה !

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Lethal_Acid,

שלום רב, אני כותב משחק בC שמבוסס על לוח משחק ריבועי-דמקה. הייתי רוצה לכתוב את קוד המשחק עצמו בעזרת מטריצת כיוונים. אני מחפש חומר והסברים על מטריצת כיוונים. אשמח לכמה קישורים אם מישהו מכיר. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by ~שירה,

יש אפשרות לכתוב פונקציות כלליות שיקראו מכמה class?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. שלום לכולם. אני נבחן ביום חמישי במחשבים על C# ואני יודע בדר"כ בשאלות 9-10 צריך מחלקה. אבל לפעמים זה לא רשום בפרוש . לדוגמא בשאלה שהבאתי. רשום פתח אלגוריתם. ורשום לעשות תת משימות שזה יכול להעשות ללא מחלקה. אז איך מבינים למה הם התכוונו? (מה גם שלעשות ללואת WHILE יותר הגיוני לעשות בMAIN מאשר בתוך מחלקה) תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by omerikomic,

היי להלן השאלה, " צמד מספרים יקרא "צמד מראה" אם סדר הספרות שלהם הפוך, וכן בתנאי ששני המספרים חיוביים. דוגמאות: - 123 ו- 321 הינם "צמד מראה" - 121 ו- 121 הינם "צמד מראה" מערך נקרא "מערך מראה" אם כל זוג ערכים מההתחלה והסוף הינם "צמד מראה"." הדוגמא הזו לא עובדת לי ואני מתקשה להבין למה. 123 121 45 54 -123 32 זה הקוד שלי אשמח שמישהו יציץ ויאבחן/ייעל את התקלה. int arraySize; boolean isMirror = true; int pow1 = 10, pow2 = 1, sum = 0, digitCounter = 0; int duplicate[] = new int[1]; System.out.println("Please Enter an even Arrayג Size"); arraySize = s.nextInt(); if (arraySize % 2 != 0) { System.out.…

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  15. Started by bm1125,

יש בעיה באתר שלי קישור כשאני נכנס פעם ראשונה לאתר שלי דרך מוזילה אז יש איזה כמה שורות הפרגש בין השתי קופסאות העליוניות לזאת התחתחונה (איפה שהטופס הקצר). רק אחרי שאני מפרפרש זה מסתדר. מה גורם לזה? וגם השתמשתי ב fieldset בשביל ליצור את הקופסאות האלה, למה במוזילה הם נראות יותר רחבות מבאינטרנט אקספלורר? תודה !

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  16. Started by shlomiah,

שלום רב, פתחתי פרוייקט Win32 ב-c++ ואני מנסה ליצור שם כפתור, השאלות שלי: 1. מדוע אין אפשרות כמו בc# באפליקציות חלונאיות לבחור בכפתור מתוך toolbox? 2. מצאתי את הקוד הבא: button = CreateWindow( "BUTTON", // predefined class "OK", // button text WS_VISIBLE | WS_CHILD | BS_DEFPUSHBUTTON, // styles // Size and position values are given // explicitly, because the CW_USEDEFAULT // constant gives zero values for buttons. 100, // starting x position 100, // starting y position 200, // button w…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by connex_fiend,

יש למישהו מושג למה זה לא פועל לי: javascript:alert("1");axmlhttp=null;alert("2");axmlhttp=new%20XMLHttpRequest();alert("3");axmlhttp.open("GET",'[url]http://google.com',false[/url]);alert("4");axmlhttp.send(null);alert("5");alert(axmlhttp.status);alert(axmlhttp.responseText()); ואם כבר פתחתי פוסט, אם אני מצרף פלאש הוא לא מראה אותו רץ, כלומר הוא מושג כקישור רגיל?

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  18. Started by adirze,

שלום לכולם, רק התחלתי ללמוד מספר JAVA לפני כמה ימים ולא כ"כ הבנתי אם אני יכול ליצור שני עצמים ולהציב עצם אחד בשני לדוגמא: Class X כלשהו X p1=new X; X p2= new X; האם ניתן לרשום p1=p2 ולהציב עצם אחד בשני ואם כן מה למעשה תעשה הפעולה הזאת? ועוד שאלה קטנה אפשר להגיד דומה איך זה הולך עם מערך של עצמים האם ניתן להציב מערך אחד בשני? תודה.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by שלום2017,

שלום, אני מתכנת משחק ואני אשמח אם מי שיודע זאת טוב ויכול לעזור יוכל ליצור איתי קשר בפרטי . תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אני מעונין להציג את התאריך הנוכחי (system date) והשעה ע"ג המסך ולשמור ערכם במשתנה (אובייקט או string, או double). מישהו יכול להסביר לי כיצד עושים זאת ב c++?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by zahiz007,

אני צריך לעשות השוואה בין שני תאריכים: היום ותאריך שקיים בעמודה. אני צריך לשלוח את הפרמטר של [היום] כל פעם מחדש ולבדוק האם עברה שנה. הזכרון בגד בי מעט בארוע הזה, מי יכול לעזור? C# הגעתי ל: "select * from ERT where DATEDIFF(YEAR, StartingDate, " + TODAY + ") order by "+d+""; תודה!

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  22. Started by nir567,

מישהו יודע לעשות סיהוס ו -קו-סינוס בפסקל וכמו כן shift sin,cos תודה..

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  23. Started by 11iceman11,

שלום לכולם, אני רוצה להשתמש בקוד שקיים באתר הנ"ל: http://www.codeproject.com/jscript/TableFilter.asp עם שינוי מסוים שאני לא יודע איך עושים אותו ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי או לשלוח לי קוד המאפשר זאת כי אני לא בדיוק מתמצא ב-JS. כפי שניתן לראות באתר ניתן להזין את השדה הרצוי לחיפווש או לסנן מתוך רשימה. במקום האפשרויות הנ"ל, אני רוצה שיהיו לינקים שמהם יבוצע החיפוש, לדוגמא : יהיה לינק שבו רשום המילה "Joe" ובעת לחיצה על המילה תבצע את החיפוש ותציג לי רק את האפשרויות שעונות על החיפוש בטבלה... איך עושים את זה, מישהו יכול לעזור לי ? תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by carman6,

שלום, אני לומד מחשבים שנה ראשונה בכיתה י' ואנחנו עכשיו לומדים c#. בקיצור, קיבלתי עבודה לחופש ויש לי תרגיל אחד שעדיין לא הצלחתי לעשות כי יש שם פקודות שעדיין לא למדתי. זה התרגיל- כתוב תוכנית המקבלת כקלט את השעה הנוכחית (שעה ודקות). התוכנית תחשב ותדפיס את השעה בעוד X דקות (X קלא לתוכנית). שים לב: ביממה 24 שעות. תודה לכל העוזרים.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by iem,

עולם הרובוטים זוהי השיטה שלומדים בה JAVA היום ברוב האוניברסיטאות... אם יש לי את התוכנית הבאה: void main() { RightTurner bill = new RightTurner (2,1,north,0); BasicWorld myWorld = new BasicWorld (...) ; while (myWorld.frontIsClear(xLoc(),yLoc(),facing())) bill.move(); bill.pickBeeper(); bill.turnRight(); while(!myWorld.leftIsClear(xLoc(),yLoc(),facing())) bill.move(); bill.turnLeft(); bill.turnLeft(); bill.move(); bill.putbeeper(); bill.move(); bill.turnOff(); { d (הוספתי האות d לא קשורה לתוכנית אחרת הוא לא מסדר את הסימנים בפורום כאן...) בקיצור הצלחתי להבין כי הרובוט ביל, לוקח את הזמזם הנמצא לפני הקיר הראשון אותו יפגוש תוך כדי הליכה צפונה, לאחר לקיחת הזמזם מיד נוטה ימינה …

• 23 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.