עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. אני עכשיו בי'א לומד מחשבים (java, access) עם מורה שלא בדיוק יודעת מהחיים שלה (היא ביקשה מטכנאי לצרוב לה דיסק כי היא לא יודעת | בקיצר לא נראה שזה ממש יעזור לי בתכנות כל הלימודים האלה, מה שגם מתקדמים בקצב איטי וטיפשי... אז החלטתי שאני אלמד לבד בבית כי אני באמת אוהב את זה ורוצה לעסוק בזה כמקצוע. (אני עדיין אשאר במגמה כמובן אבל זה כדי לשחק בפלאש כל השיעורים) קראתי והתעניינתי בנושא ונראה לי שjava היא השפה המתאימה בשבילי ללמוד- מהירה, תומכת בכל המערכות, אפשר להריץ אותה על הרשת ומתקדמת כל הזמן. אז אני רוצה לקנות ספר java רציני כדי ללמוד ממנו, עדיף בעברית אבל לא חובה (יותר קל לקרוא בעברית אבל כל המושגים פשוט נשמעים מטומטמים בשפה שלנו) כרגע יש לי את הספר מבצפר: יסודות מדעי המ…

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  2. Started by G.P.S,

{ int x, y; x = int.Parse(Console.ReadLine()); y = int.Parse(Console.ReadLine()); if (x > 80 && y > 80) { Console.WriteLine("2"); } else { Console.WriteLine("0"); } if (x > 80 || y > 80) { Console.WriteLine("1"); } } פתחו אלגוריתם אשר הקלט שלו הוא שני ציונים של תלמיד, שערכם הוא מספר שלם בין 0 ל- 100 והפלט שלו הוא מספר המציין כמה מן הציונים גבוהים מ-80. הבעיה היא שה-IF הראשון סוטר את ה-IF השני ולהפך למשל אם אני יקליד את הציונים: 90 81 הפלט: 2 1 90 50 הפלט: 1 0 מה אני צריך לעשות כדי שאם הIF הראשון נכון שהתוכנית לא תמשיך לIF השני?

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  3. Started by Eviljelly,

שלום , אני מנסה להכניס קובץ לתוך טבלה לפי הקוד הבא : <?php $link = mysql_connect("localhost" , "root" ) or die(mysql_error()); ; mysql_select_db("table",$link) or die(mysql_error()); $file_handle = fopen("file.sql", "r"); while (!feof($file_handle)) { $line = fgets($file_handle); echo $line ; echo "<BR>" ; //mysql_query($line , $link); } fclose($file_handle); echo "done" ; ?> הקובץ כולל כמה מאות שורות עם פקודות SQL של הכנסה לטבלה . כשאני מריץ את זה בצורה הנוכחית זה מציג לי את זה תוך פחות משניה . כשאני מוריד את הערה ומנסה להכניס לטבלה זה מחזיר שגיאה אחרי 30 שניות ומכניס בערך 1500 שורות . (כשאני מריץ אני מוריד א…

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  4. Started by 1900GT,

שלום, אני צריך ליצור קובץ BAT שיפתח קובץ EXE ואחרי 30 שניות יסגור אותו . מה צריך לכתוב בשביל זה?

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  5. Started by xXDevil4Xx,

מישהו יכול להביא לי מדריך למתחילים בשפת c++ ו-asp

6. יעני כל הJBUTTON JTEXTAREA JFRAME ועוד רבים (כמו בVB אפשר להגיד) איך אני יכול להשתמש בהם נגיד איך לעשות שאם לחצתי על הכפתור אז.. או כל מיני פקודות שימושיות שאני יכול לעשות עם הפקדים בJAVA הדבר היחיד "המשמעותי" (D=) שאני יודע זה לקחת מידע מתוך TEXTAREA (חוץ מכל השטותיים כמו להראות אותו שנות גודל ....)

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  7. Started by garnett,

שלום אני חדש ב XML זה הקוד שלי: <image imageURL="images/image.jpg" thumbURL="thumbs/imahe.jpg" linkURL="" linkTarget="" > <caption>טקסט מסוים שחוזר על עצמו</caption> </image> זה קוד שמקושר לגלירת תמונות של פלאש, השאלה שלי אם אפשר להשתמש במשתנה שמכיל את הטקסט שחוזר על עצמו בכל פעם שעולה תמונה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  8. Started by assaf990,

מדוע צורת הכתיבה הנ"ל תקינה? איך זה עובד אחרי הקלעים? int x, y, z; x = (y=4, z=5); ב- X יהיה 5

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  9. Started by sagi_10,

שלום אני מעונין ללמוד לבנות אתרים בשפת PHP . אין לי נסיון בשום שפה אחרת..אני מתחיל מאפס בכל הקטע של התיכנות.... אז אני צריך לינקים למדריכים וגם תוכנות עם צריך תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  10. Started by Nurit2005,

ייצרתי טופס צור קשר שבסופו נשלח לאימייל הטופס שלי הוא מוכן אך איך אני מאפשרת את שליחת התוצאות לאימייל ובאיזה קוד ואיך כותבים זאת מה שאני רק יודעת הוא שאת שם הקובץ מדבקים בנוסחה FORM ACTION בבקשה עזרה זה חשוב מאוד

11. Started by nir_b,

התקנתי win XP ועכשיו אני לא מצליח לכתוב בעברית בתוכנת turboc (תוכנת dos). התקניתי את העברית בדוס וגם תוסף עברית לדוס אבל עדין זה כותב בג'בריש - האם יש פתרון??? זה די חשוב! תודה.

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  12. Started by StreetRacer,

בניתי לי אתר והעליתי את הקבצים ל GEOCITIES. כאשר אני נכנס לאתר, פרסומת לאורך הדף קופצת. פעם מצאתי את הקוד שמבטל את הפרסומת. כיום אני לא מוצא אותו. ערכתי חיפוש אך ללא הצלחה. מישהו יודע ? אנא עיזרו לי. תודה שמוליק

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  13. Started by poltergeits,

היי אני מנסה להתקין את הויזואל סטודיו איך שאני מתחיל את ההתקנה מופעיה לי ההודעה (מוצגת) מה אני אמור לעשות ??? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

14. Started by MasterDK,

אני רוצה שהפלט שלי יהיה "Hello" (כולל הרגשיים) איך אני ושה את זה? ניסיתי printf(""Hello""); לא עובד

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  15. Started by The-Devil,

אני צריך קצת עזרה בתכנות עם VB ו Excel . צירפתי גם קובץ פה, יש לי טבלה (חלק א') שאותה אני מקבל מתוכנה אחרת שנבנתה כבר ואין אפשרות לשנותה ואני רוצה לבנות סקריפט שיעביר את הנתונים אל החלק השני של הטבלה (חלק ב') זה בעצם מעייין טבלת מכירות ואני רוצה שהיא תתמלא באופן אוטומטי אחרי שאני אלחץעל כפתור או משהו כזה יש אפשרות שנתונים חלא יופיעו בחלק א אבל הטבלה המקורית היא הטבלה בחלק ב' ששם תמיד יופיעו כול הפרטים עם כול הנתונים, בעצם חלק א הוא מעיין עידכון לנתונים של טבלה ב' אם מישהו יודע איך לתכנת ב Excel עם VB בבקשה שיעזור לי...

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  16. Started by Pure-Gold,

שלום, אני מעוניין לעשות דף ב ASP שכאשר משתמש נכנס לדף הזה הוא יראה את שם המחשב שלו. אני מצליח לעשות שזה מראה את שם המחשב של השרת. יש למישהו מושג ?

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  17. Started by dolypooh,

אהלן חברים.נתקלתי בבעיה מעצבנת במיוחד שאיני מצליח לפתור עדיין, היא חוזרת על עצמה בשני אתרים שאני בונה.הרכבתי גלריה שאורזת בתוכה Jquery. (גלרית פאנסי בוקס החינמית).בצילום מסך שצירפתי ניתן לראות שלרקע הלבן המחזיק את הטופס יש גובה, 356px. וכתוצאה מכך אני מקבלסקרולר. חיפשתי בסי אס אס ובקלאס לא מוגדר גובה.כפי שניתן לראות ב inspect element הגובה "מגיע" מרמת ה inline, אך שם אין גובה. (בדקתי עשרות פעמים).איך לעזעזאל אני נפטר מהסקרולר למישהו יש מושג? יכול להיות שהגובה מגיע מקובץ JS של הגלריה? את אותה הבעיה בדיוק יש לי עם גלריה אחרת, שמגיע גובה לדיב מסוים ואיני מבין מהיכן.אודה על כל עזרה.

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  18. Started by A-L-o-n,

שלום, אני רוצה לעשות מין חתימה שאומרת באיזה דפדפן אתה משתמש איזה אייפי איזה מערכת הפעלה יש לך וכו' בקיצור ככה: ip: os: browser: views: server: מישהו יכול להסביר לי איך לעשות את זה? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  19. Started by yz101,

אני מחזיק מספר טבלאות. כל עוד הגודל נותן קטן למדי, סדר גודל של עד 1,500,000 אין בעיה. כאשר אני מעלה את הטבלא הגדולה של 3 מליון רשומות, ההעלאה שלה לוקחת המון זמן. כמה זמן? מעל שעתיים ואני מדבר על העלאה מקומית! כלומר השרת הוא המחשב שלי, אין רשת בכלל בסיפור! הטבלאות הן במנוע INNODB, מעבר לMYISAM כמובן משפר את הזמן לדקות בודדות, אבל זה לא עוזר לי כי בטבלא הנ"ל שני שדות שחייבים להיות FOREIGN KEYS לטבלאות השכנות. גם אם אני מעלה לINNODB ללא ההגדרה של המפתחות זה טס. אבל ברגע שאני יוצר את הFORIEGN KEY זו פעולה שלוקחת חזרה את כל ההפרש הנ"ל! כנ"ל כמובן לגבי העלאה לטבלת MYISAM והמרה לINNODB. והרי שבMYISAM אין FOREIGN KEYS. מה אני כן יכול לעשות כדי לזרז את ההעלאה והיצירה של הטבלא השלי…

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  20. Started by wow,

יש לי תוכנה שאני בוחר לתוך Listbox את הקבצים שלי, הגדרתי Multiselect בקוד שאני אוכל לבחור יותר מקובץ אחד ו-SelectionMode="Multiple" ב-XAML ועדיין כשאני בוחר יותר מקובץ אחד רק קובץ אחד נכנס לי לתוך ה- Listbox זה הקוד שלי: Stream checkStream = null; Microsoft.Win32.OpenFileDialog openFileDialog = new Microsoft.Win32.OpenFileDialog(); openFileDialog.Multiselect = true; openFileDialog.InitialDirectory = "c:\\"; openFileDialog.Filter = ""All files (*.*)|*.*"; openFileDialog.FilterIndex = 1; openFileDialog.Title = "Please Select Source File"; if ((bool)openFileDialog.ShowDialog()) { try { i…

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  21. Started by yk1,

אני צריכה לעשות איזושהי תוכנית בעזרת Mathematica. הבעיה היא שעלי ללמוד את השפה לבד ונתקעתי עם כמה דברים: (אל דאגה, הרשיון חוקי! אבל האנגלית שלי לא משהו, ככה שההסברים שלהם לא תמיד עוזרים... ) 1. איך יוצרים את התוכנית כמו תכנה עצמאית, כך שהמשתמש יוכל להפעיל אותה מכל מחשב, ויראה רק את החלקים של הפלט? 2. איך יוצרים לחצן (כמו Button) שקולט לתוך משתנה? וזוהי רק ההתחלה.............. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  22. Started by razoli,

יש לי מסד נתונים ואני צריך לעשות לו פילטר מורכב כלומר איפה ש וש וש תציג אני אסמך אם מישהו יוכל לתת דוגמא או איך לשלב SQL תודה רבה רז

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  23. Started by QQQ,

כשהיה לי XP פשוט הלכתי ל: http://127.0.0.1/'filename'.asp וזה עבד. אבל עכשיו, כשאני משתמש במ"ה VISTA ULTIMATE x86 אני מקבל את השגיאה הבאה: http://i26.tinypic.com/2qtwncj.jpg אגב, לקבצי html. אני כן יכול להיכנס. פתרון, מישהו? עריכה: במחשבה שנייה, אולי זה יותר מתאים לפורום 'תוכנה'.

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  24. Started by E_XeQuit,

שלום לכולם, רציתי לדעת באופן ככלי איך עובד הדבר הזה: http://www.brightir.com/about/infrared/medical+infrared/thermography/educational+portal אני מדבר על הקטע עם הריבועים, אני פשוט רוצה לעשות משהו עם רעיון דומה באתר שלי. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  25. אורח DanielBerman
    Started by אורח DanielBerman,

נגד העתקת תמונות בעיקר. וגם בפיירפוקס למשל אפשר לגרור תמונה לשורת הכתובת ואז אפשר לשמור את התמונה. יש אפשרות שגם אם גוררים תמונה לשורת הכתובת, המשתמש יקבל כתובת אחרת? לא אכפת לי אם יראו את המקור דרך הקוד, רק חשוב שזה לא יהיה נגיש בדרך אחרת חוץ מהקוד. זה ממש חשוב. תודה לעוזר/ים (שניצל ושניצל) 8)

• 3 תגובות
    • 749 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.