עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by נעמה.,

ב++C אני צריכה לקרוא שורות מסוימות מתוך קובץ לפי בקשת המשתמש. 1. אם המשתמש לוחץ ENTER בCIN (כי הוא רוצה לקרוא מהשורה הראושנה עד האחרונה= לא מכניס קלט מספר) אז המחשב לא ממשיך הלאה בתכנית עד שהוא מכניס קלט. מה אפשר לעשות נגד זה??? 2. איך אני קוראת שורות מסוימות איך הפונקציה GETLINE עוזרת לי בזה?

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by ה*לה,

כותבת תכנית, ועם הפונקציות fork,exec - מחפשת ביטוי בקובץ (עם grep), איך אני מכניסה את השורה שנמצאה לתוך משתנה (מערך של char)?

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  3. Started by rabbit,

תראו יש לי קובץ טקסט אני רוצה לפלוט את כל מה שבקובץ דרך סי בניתי פונקציה שעושה את זה הבעיה היא שזה רושם הכל באותה שורה ולא יורד שורה איך אני עושה שמתי שבקובץ יש ירידת שורה אז גם ככה הוא יפלוט את זה בסי? הנה הפונקציה שבניתי.. void help() { FILE *pf; char s; pf=fopen("c:\\tc\\bin\\help.txt","rb"); if(pf==NULL) { printf("cant open file"); return(-1); } fread(&s,sizeof(s),1,pf); outtext(s); fclose(pf); }

• 12 תגובות
    • 3.4k צפיות
  4. Started by Pure-Gold,

שלום, אני מעוניין לעשות דף ב ASP שכאשר משתמש נכנס לדף הזה הוא יראה את שם המחשב שלו. אני מצליח לעשות שזה מראה את שם המחשב של השרת. יש למישהו מושג ?

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  5. Started by iliagildin,

שלום יש לי בקר PIC18F46K22 ואני מכניס לו אות PWM וצריך לדעת את התדר שלו ואת ה DUTY CYCLE שלו (אני כמובן משתמש ב CAPTURE MODULE) חייב שהתוכנה תהיה ב C מצורף הקוד שכתבתי עד כה תודה רבה לכל העוזרים נ.ב יש דרך להישתמש ב PRINTF עם ICD3 (אני קראתי והבנתי שלא אם מהניסיון הצלחתם איכשהו אשמח לישמוע)

• 0 תגובות
    • 4.5k צפיות
  6. שלום, אני מחפש ולא כל כך מוצא פתרון לבעיה הבאה: אני מעוניין לקבל קלט משמשתמש בעזרת cin, במידה ומוכנס string אותו אני מחפש אני מבצע פעולה כלשהיא, במידה והוקש ENTER בלבד אני מעוניין לבצע פעולה אחרת לגמרי, אך בעייתי היא שאני מזין ENTER הסמן יורד שורה ועדיין מחכה לקלט, כיצד אני יכול לבדוק האם הוקש ENTER בלבד? הקוד הרלוונטי מצורף כתמונה. תודה. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. מה הדרך לעשות את זה? (הSTRUCT מכיל שדות בגדלים שונים). הקובץ הבינארי מכיל את המידע של הSTRUCT איך שהוא נראה בזכרון. (MEMORY DUMP). תודה!

• 9 תגובות
    • 966 צפיות
  8. Started by Aviv C,

מישהו יכול להסביר לי איך בדיוק קוראים וכותבים קבצי XML ב- Java? מישהו אמר לי שזה אמור להיות קצר ועם מחלקות יפות, אבל ניסיתי לחפש בגוגל ולא מצאתי תוצאות מספקות.

• 1 תגובה
    • 3.5k צפיות
  9. Started by viclick,

אני מחפש איך לקרוא bookmarks של PDF מסויים בעזרת PHP ולכתוב אותם לאתר אינטרנט. הבחור פה http://www.dintillion.com/?p=13 נראה לי מצא דרך. אפשר עזרה לפרש את הקוד? למישהו יש דרך אחרת?

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  10. Started by pilotkevin,

יש למישהו מושג איך (או אם אפשר בכלל) לקרוא מידע מקובץ EXE (חלונות) מתוך ג'אוה? למשל גרסא, תיאור וכדומה - בעיקר הפרטים שמופיעים תחת כרטסת ה-Version במאפייני הקובץ. תודה מראש pk

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  11. היי, רציתי לדעת איך אני מסדרת את הקוד כך שהוא יוכל לקרוא לי מילה אחרי מילה (שנמצאת שורה אחרי שורה) Private Sub CmdStart_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles CmdStart.Click ufile = New FileStream("words.txt", FileMode.Open) Dim rfile As New StreamReader(ufile) Dim x As Integer Dim line As String Do x = rfile.Read() 'read a character by code ASCI If x = 13 Then ' 13 and 10 codes ASCI of end line rfile.Read() 'fr is StreamRead file variable Exit Do End If line = Chr(x) 'conver character ASCI code to string Loop

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by TecNodRom,

שלום רב, ברצוני לדעת כיצד לקרוא את 3 השורות הבאות ל3 מערכים בשפת c בשימוש עם fscanf שימו לב כי אין אחדות בגודל של המספר, כלומר, המספר יכול להיות החל מחד ספרתי ועד 5 ספרות. a 4 32 1 435 3 43 22 d 5 6 33 3 1 9999 e 43 6 תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by HaEsrimVeArba,

יש לי תוכנה שצרכיה ללוט לחיצות מקלדת ולבצע פעולות בהתאם, (בדומה למישחק מחשב) איך אפשר לגרום לשפה לבדוק אם מקש מסויים לחוץ?

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  14. Started by gng,

אני בעזרת httprequest מבצע פעולות באתר- ואני מקבל response שהמידע שלו הוא בעצם קוד JS(בצורת טקסט) שבאתר עצמו מוכנס למשתנה(ע"י eval) וכך יש גישה לנתונים. הבעיה שאני מקבל את זה בc# ואז אני לא יודע איך אוכל להוציא את המידע שנמצא שם. json לא פותר את הבעיה כי הטקסט מכיל גם פונקציות. אשמח לעזרה על דרך גישה, תודה מראש. דוגמה למידע: { date:nIDate(2,2012,1,21,5772,5,28,18,38,",0"), write:[69483], news:"",messages:[{id:48035320, from:0,hist:0, session:1583283, content:"/ הוזמנ/ה להצטרף לשיחה",date:nIDate(2,2012,1,21,5772,5,28,18,38,",0")}],postedMessage:0,eval:"Tabs.AddUser2(1583283,new O.User(40643,\"/\",\'211\',4841912,0,null,1));"}

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by MasterDK,

זה הקוד שכתבתי: <? mysql_connect('***','***','***') or die("Enable to connect to database"); mysql_select_db('msql_test') or die("Enable to select a database"); $result=mysql_query("SELECT * FROM 'news'"); $row=mysql_fetch_array($result); $subject=$row['subject']; $content=$row['content']; echo($subject); echo($content); ?> והוא מביא לי שגיא: Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/www/msql.cogia.net/show.php on line 6 בטבלה NEWS השדות לא ריקים אלה בעלי מידע מה הבעיה פה?

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  16. שלום, אני בונה תוכנה ששואבת מידע מעמודי אינטרנט בתכיפות גבוהה. הבעיה שלי היא כזו: העמוד שאני רוצה לקרוא נראה שונה אם המשתמש מחובר עם השם משתמש שלו. כלומר, העמוד הוא פומבי וישנה גישה אליו גם אם המשתמש לא מחובר, אבל כשהוא מחובר מוצג מידע שונה. השאלה שלי היא איך אני יכול לפתוח סטרים כל פעם ולקרוא את הדף כאילו הייתי מחובר בתור משתמש. אני מקווה שאין צורך בכל פעם שפותחים את הסטרים - להתחבר מחדש, כי אז אני מניח שזה יקח זמן יקר (אני קורא מספר עמודים במקביל בתכיפות מאוד גבוהה). אשמח לעזרה, תודה גיא

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  17. שלום לכולם! אחרי חיפוש נואש ברשת אני לא מוצא משהוא שיעזור לי לבנות את התוכנה.... אני רוצה שהתוכנה תחזיר לי ערך מסויים מתוך הREGISTRY ממחשב מרוחק. אני יודע איך עושים את זה ב VBSCRIPT אבל אני צריך את זה ל VB.NET...2005 אני יודע לעבוד עם WMI אבל זה לא מצליח לי עם הREGISTRY CODE VBSCRIPT : strComputer = "idanash" Set oReg=GetObject("winmgmts:{impersonationLevel=impersonate}!\\" & strComputer & "\root\default:StdRegProv") oReg.GetStringValue &H80000002,"SOFTWARE\Network Associates\ePolicy Orchestrator\Application Plugins\VIRUSCAN8000","DATVersion",strValue Wscript.Echo "Current WSH Trust Policy Value: " & strValue תודה לכולם!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by aviaderi,

שלום לכולם. אני כותב אפקליצייה קטנה שמטרתה לערוך את הFirmWare של הטלפון שלי בנוחות יחסית. אני מנסה לפתוח קובץ ששוקל 66 מגה והמחשב פשוט נתקע לי. אותו קובץ נפתח תוך חצי דקה בערך בWINHEX. איך אני גורם לאפליקצייה שלי לפתוח את הקובץ בלי לתקוע את המחשב?? ניסיתי ב-2 השיטות הבאות: [left]Private Sub cmdopen_Click() Dim filelocation As String CommonDialog1.ShowOpen filelocation = CommonDialog1.FileName r1.LoadFile filelocation, rtfText Image1.Picture = LoadPicture(filelocation) End Sub Private Sub Command1_Click() CommonDialog1.ShowOpen filelocation = CommonDialog1.FileName Dim file_name As String Dim file_length As Long Dim fnum As Integer Dim bytes() As Byte Dim txt…

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  19. שלום, אשמח מאוד אם מישהו יכול לעזור לי, איך אני ניתן לקרוא קובץ DOCX בג'אווה ולהכניס מידע מסויים לתוך DataBase? הצלחתי לקרוא קובץ DOC (ולא DOCX) ולהדפיס את כולו, אך אני רוצה לשמור/להדפיס נתונים מסויימים שנמצאים בסוף המסמך ב-DataBase (אולי אפשר להגיע לסוף המסמך דרך התוכן עיניינים??) תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Godmoney,

אני עובד עם C# אבל גם אם יש למישהו פתרון ב VB.NET זו לא בעיה לתרגם. יש לי קובץ XML שנראה נגיד ככה: <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <Referrals> <ref url="google.com"> <visits>15</visits> </ref> <ref url="yahoo.com"> <visits>12</visits> </ref> </Referrals> אני צריך שהדף יציג משהו כזה: google.com: 15 yahoo.com: 12 מבינים?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by gkman,

שלום אני רוצה ליצור יישום וובי שעושה שימוש בXML. הבעיה שהשימוש ב- XMLHttpRequest לא מאפשר לי שימוש בקבצי XML בלי שרת. יש דרך להשתמש בקבצי XML מקומית -בלי שימוש בשרת.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by itzik2k5,

אני רוצה לקרוא קובץ בינארי ולתרגם אותו לקובץ טקסט. איך עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 3.6k צפיות
  23. אני מנסה לקרוא קובץ טקסט: static void Main(string[] args) { int counter = 0; string line; string links = @"‪D:\links.txt"; // Read the file and display it line by line. System.IO.StreamReader file = new System.IO.StreamReader(links); while ((line = file.ReadLine()) != null) { Console.WriteLine(line); counter++; } file.Close(); // Suspend the screen. Console.ReadLine(); } ומקבל את השגיאה הבאה: An unhandled exception of type 'System.NotSupportedException' occurred in mscorlib.dll Additional information: The given path's format is not supported. מצאתי דיון דומה עם פתרון פה: htt…

• 4 תגובות
    • 934 צפיות
  24. שלום, יש לי אפליקציה webית שכתובה בPHP- ומאוחסנת על שרת linux. אני מחפש דרך לקרוא את השם משתמש של מישהו שמתחבר אל האתר - רק את השם משתמש כל השאר לא נחוץ לי. חיפשתי המון ולא מצאתי תשובה חד משמעית או פתרון שעובד. רציתי לדעת מה הם האפשרויות שעומדות לרשותי- בגדול כל המשתמשים מתחברים ממחשבי ווינדוס ששיכים לאותו דומיין של השרת (אבל להרחבה אשמח לדעת אם יש דרך לקרוא שמות משתמש מלינוקס ושל משתמשים שלא בדומיין). הכי יעזור לי אם אוכל לקרוא את שם המשתמש ישירות לPHP אבל אם אפשר לקרוא אותו גם בjquery ואז להעביר אותו אליו זה גם פתרון אפשרי. תודה לעוזרים.

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. יש לי פרויקט ב-C# בויז'ואל סטודיו 2010 שבנוי על בסיס נתונים מסוג MySql. אני משתמש בתוסף של קריסטל ריפורטס לויז'ואל סטודיו כדי להציג דוחות, והוא מסרב להציג לי בקריסטל שדות בעברית. כל שדה בעברית מופיע כסימני שאלה. סתם טקסט בעברית (כלומר לא שדה מבסיס הנתונים, סתם טקסט שאני כותב בעצמי) אין לו בעיה להציג בעברית. כשאני מנסה את זה על מחשב אחר מאותו בסיס נתונים הכל נראה בסדר, וגם כשאני מוציא דוח קריסטל במחשב שלי מבסיס נתונים מסוג sql server העברית בסדר. לפי זה אני מנחש שמדובר בבעיה כלשהי בהגדרות של mysql על המחשב שלי, אבל אני לא מוצא פתרון שעובד. יש לכם רעיון איך אפשר לפתור את הבעיה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.