עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Pure-Gold,

יש לי בעיה שככל הנראה סשנים שונים של משתמשים מתנגשים. למשל משתמש A כותב הודעה אז הנתונים שנכנסים למסד נתונים הם הנתונים של משתמש B. בכל עמוד יש לי session_start(), אם אני אוסיף session_name() נראה לכם שזה יפתור/קשור ? ** זה לא קורה כל הזמן. פעם ב..............

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  2. Started by omfir,

אז ככה אני מריץ IIS במחשב יש לי פרוייקט אתר. הטופס עובד מעולה עם המסד נתונים עכשיו אני רוצה לבדוק את תקינות הכנסת הנתונים בטקסטים של HTML עשיתי את זה עם JS ומשום מה כתוב לי שאין הרשאה או משהו כזה ונתתי הרשאה לכל הדפים. הנה הקוד תגידו לי אם הוא תקין ואם אפשר ממה הבעיה נובעת. <html> <head> <script language="JavaScript"> function is_empty (str){ if (str=="") return false; } function check_wt (str){ if (str.length<2) return false; } function check_ID (str){ if (str.length!=9) return false; } function onlyLetters (str){ for (i=0;i<str.length;i++) for(j=0;j<=9;j++) if (str.indexOf(j)!=(-1)) retu…

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  3. אני עובד ב-Microsoft Visual Web Developer, עם aspx. יש לי בעיה כזאת שאני משתמש בדף Masterpage, כל שאר הדפים באתר יורשים ממנו ויש דפים שהם לא בתיקיית ROOT, אלא נמצאים בתיקיות כמו User או Admin, והבעיה היא שהם לא יורשים את התמונות שנמצאות בדף Masterpage, בגלל שהתמונות נמצאות בתיקייה אחרת, צירפתי תמונה: באדום זה ה-Masterpage שכל הדפים יורשים ממנו, גם הדפים הירוקים-Admin, Guests, Users, ובכחול נמצאות התמונות - ב-Masterpage יש הרבה תמונות משם ובדפים הירוקים לא רואים את התמונות שנמצאות ב-Masterpage. תודה מראש.

4. Started by zipzip,

הי חברה אני מחפשת דרך לסגור דרך הקוד כל יישום/חלון שפתוח לי וגם עושה שמירה של נתונים אם צריך כמו למסמך וורד פתוח אם מישו יודע משו או כיוון אשמח לשמוע תודה לכולם...

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  5. Started by MATTAN,

היי מה המצב רציתי לדעת איך אני יכול לעשות מין קישור מקובץ אחד לקובץ שני בשפת C למשל יש תפריט כזה 1. מחשבון 2.מעבד תמלילים 3.נגן תקליטורים ואם אני לוחץ על 1 אז תיפתח תוכנת המחשבון שאני בניתי ואחר כך בסיום התוכנית התוכנה הראשית שבה יש את התפריט תעלה שוב תודה לכול העונים

6. איך אני יכול לבטל קו תחתון של קשור-תמונה כאשר אני מעביר מעל זה את העכבר?

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  7. Started by iem,

אני צריך לכתוב שיטה שבודקת האם בעץ כלשהו האבות יהיו בעצם מכפלת הבנים.. כלומר אם יש לי עץ בו יש אב בערך 20 ושני בנים בערכים 5,4, אזי היא תחזיר true. חובה שכל האבות בעץ יעמדו בתנאי. מישהו יכול לתת לי כיוון \ פסאודו \ אלגו' ? תודה !

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  8. Started by agroariel,

שלום לכולם עובד על מערכת שכוללת חיבור מד המשקל הבייתי למחשב. הרעיון שכל יום נשקלים והנתון נאגר במחשב ותוכנה מנתחת את הנתונים ומציגה בדרכים שונות.. שאלתי היא: איזו שפה מתאימה יותר לפרוייקט כזה? (מתאימה= ידידותית למתחילים, כמה שיותר גרפית, תואמת למערכת הפעלה windows) תודה למשיבים

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  9. Started by roi19,

יש לי שאלה קטנה בנוגע לJS..... אני יודע שזאת שפה שיש הבדל בין אותיות קטנות וגדולות(אין לי כוח להעתיק case מש'ו באנגלית) עכשיו.... אם אני אתן למשתנה מסוים את השם date, יש איזשהו סיכוי שתיהיה לי שגיאה?(בגלל בילבול עם המילה Date, שהיא מילה "שמורה") אני לא בטוח, ובגלל זה אני שואל כאן

• 8 תגובות
    • 816 צפיות
  10. Started by 1234tom,

איך אני מפעיל פונקציה שאני יצרתי על כל איברי המטריצה? ניסיתי בדרך הבאה באמצעות הפונקציה funm ומשום מה זה לא עובד לי: (function f = func(x ;f = x+1 end [A= [1 2 3; 4 5 6; 7 8 9 (ans= funm(A, func (אם לא בפונקציה הזאת, באיזה פונקציה אני כן יכול להשתמש?) תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  11. Started by gkman,

שלום יש לי מחלקה של עיצוב בCSS: .Category a:link{color: navy; text-decoration: none; } .Category a:visited {color: navy; text-decoration: none; } .Category a:hover{color: navy; text-decoration: underline;} זה לא יעבוד לי כשאני אכתוב כך: <div> <a href="somewhere" class="Category" text </a> </div> אבל זה כן יעבוד לי: <div class="Category"> <a href="somewhere"> text </a> </div> למה זה ככה? זה גורם לי לבעיות- כי אני רוצה חלק מהקישורים בעיצוב כזה וחלק באחר. איך אפשר לתקן?

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  12. אהלן אנשים, במידה ויש לי קובץ תוכנה שנכתבה בשפת C ושמורה בקובץ exe. האם יש אפשרות "להוציא" ממנה את הקוד כדי לראות אותו? במידה וכן, כיצד זה נעשה (Visual C++ 2005 במידה וזה משנה). Anatoli.

• 8 תגובות
    • 816 צפיות
  13. אז ככה אני צריך לעשות מערך דו מימדי של [7][5] בשביל להפעיל 5 מנועים ב7 אפשרויות שונות של זויות ואני צריך בעזרת לולאה שזה יעשה לי את הפקודה של 5 המנועים אחד אחרי השני אני צריך עזרה בבניית הלולאה בשביל שזה יעשה לי את המנועים אחד אחרי השני ממנוע 1 עד מנוע 5 (כל הקטע של הפעלת המנועים והזוויות את זה אני יודע) ....תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  14. Started by infer73,

שאלה קטנה, האם כשאני כותב את זה: String str="bla" String s=str s="w/e" האם עכשיו str שווה ל-bla או עכשיו הוא שווה ל- w/e? או בעצם, האם כשאני עושה את השורה השנייה הוא יוצר עצם חדש שהערך של הטקסט שלו הוא bla או שהוא פשוט משנה את s ככה שיצביע לאותו מקום שאליו str מצביע?

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  15. אני מנסה להכניס קובץ נתונים של תוכנת DOS ישנה (קובץ ASCII נקי, עמודות ברוחב קבוע, ללא מפריד) לטבלת MYSQL קובץ דוגמה (מפושט, אבל אותו מבנה) : 4444333666666 2222666555555 iiiiwwwcccccc ttttxxxaaaaaa mysql> create table t (col1 char(4) , col2 char(3) , col3 char (6) ) ; Query OK, 0 rows affected (0.01 sec) mysql> load data infile '/home/ash/1.txt' into table t fields terminated by '' enclosed by '' ; Query OK, 4 rows affected, 8 warnings (0.00 sec) Records: 4 Deleted: 0 Skipped: 0 Warnings: 8 mysql> select * from t ; +------+------+------+ | col1 | col2 | col3 | +------+------+------+ | 4444 | 6 | | | 2222 | 5 | | | iiii | c | | | tttt | a | | +-----…

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  16. Started by gshhar,

http://www.winpcap.org/docs/docs_412/html/group__wpcap__tut8.html תודה.

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  17. Started by Little_AKA_Or,

שלום P: אני כרגע בכיתה י', ביום ראשון יש לי בחינת מגן בפסקל. יש לי שאלה שאני חייב לוודא את התשובה שלה. כאשר יש לי פרוצדורה שמחזירה ערך בוליאני של True/False אני עושה את הזימון על המשתנים שעליהם צריכה לרוץ הפונקציה ובסופו של דבר מחזירה את הערך למשתנה בוליאני נוסף שאני יוצר בתכנית הראשית? (ז"א שהמשתנה הבוליאני שיצרתי שנמצא בתכנית הראשית מקבל את הערך True/False בעזרת זימון הפרוצדורה ואז אני בעצם יכול לעשות בו את השימושים שאסור לעשות עם פרוצדורה..) אני רוצה לוודא שזה נכון, ובמידה ולא לדעת איך אני בעצם מאפשר את השימוש בערך שמחזירה הפרוצדורה לכל דבר (ז"א שאני יכול להשתמש בו כתנאי ל- IF, יכול להציג אותו באמצעות WRITELN וכל השאר). תודה רבה

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  18. Started by issac,

ערב טוב, מצאתי ברשת אתר קישור לאתר המסביר-מלמד C דעתכם? הוא מספיק וכולל הרבה תכנים מהשפה? http://he.eytam.com/c/course/ תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  19. כתבתי צ'ט, וכאשר הclient מקבל הודעה פרטית אני רוצה שהכתוב יופיע בצבע שונה מהרגיל. גיליתי שJTextArea לא טוב לשם כך, כך שעלי לשנות את מה שהיה עד עכשיו ולשים במקום component חדש. מצאתי ברשת שJTextPane יכול להציג בצבעים אבל השימוש איתו מסורבל מעט כיוון שאין מתודה append שפשוט מקבלת string וצבע. אמנם מצאתי מתודה מוכנה כזו באתר הבא: http://www.java2s.com/Code/Java/Swing-JFC/ExtensionofJTextPanethatallowstheusertoeasilyappendcoloredtexttothedocument.htm אבל זה לא עובד משום מה ולא מוצג כלום בתוך הקומפוננט הזה. בכל מקרה, אם מישהו יוכל להסביר לי איך להשתמש בJTextPane או אולי מכיר קומפוננט אחרת שטובה למקרה שלי- אודה לו מאוד!

20. Started by kisin,

שלום, אני חדש בתכנות של windows application, יש לי רקע של שנים בתכנות אתרים בכל השפות ועכשיו אני רוצה לעבור לתכנות אפליקציות. יש לי שאלה קטנה, בניתי תוכנה ואני יוצר לה תפריט כמו שיש לכל תוכנה (file,edit,help...), איך אני יוצר את הדף הזה שיש לכל תוכנה שנקרא ABOUT. לדוגמא, הדף about בתפריט help שיש לאינטרנט אקספלורר. איך אני יוצר כזה דף אצלי בתוכנה?

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  21. Started by liran2003,

שלום, אני מנסה לבנות עמוד הרשמה, ואני רוצה שכשאחרי שהנתונים ייכנסו למסד נתונים, תוצג הודעה בעמוד חדש המודיעה שההרשמה התבצעה בהצלחה. איך עושים זאת? הנה חלק הקוד הרלוונטי: // הצבת משתנים מהטופס $userName = $_POST['username']; $password = $_POST['password']; $password2 = $_POST['password2']; $e_mail = $_POST['e_mail']; // השוואה $uname = mysql_query("SELECT * FROM UserDetails WHERE `userName`='$userName'"); $email = mysql_query("SELECT * FROM UserDetails WHERE `e_mail`='$e_mail'"); if(isset($_POST['submit'])) { if ($userName == '' | $password == '' | $e_mail == '') $error = "שגיאה: חייב להכניס את כל הנתונים"; elseif ($password <> $password2){ $error = …

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  22. Started by ShrekHunter,

מצאתי את הפתרון. for(i=0;i<num;i++) {n=rand()%(N+1); if(ar[n]==1)n=rand()%(N+1); החלפתי את המספרים לערכים בינאריים. תודה אפשר לנעול

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  23. Started by tom123,

שאוכל להפעיל אותו עם XP ותהיה בו תצוגה של התאים בזיכרון ובמעבד תודה P:

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  24. Started by skyitay,

שלום אני בונה אתרים יש לי נתיב במחשב שבו אני צריך להתייחס רק לחלק ממנו הנתיב נראה ככה @"D:\Invoices\01" איך אני מתייחס רק ל-"01" ובודק ומכניס אותו לתוך משתנה כדי שאני יכול להשתשמש בו. אני כותב את התוכנה ב-c# תודה על העזרה. איתי

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  25. בס"ד שלום חברים פיתחתי תוכנה הנקראת שורשים לבניית אילן יוחסין חינם - שורשים, תוכנה לעץ המשפחתי שלך | בכל מכל כל אני לא מצליח ליצור קובץ התקנה הכולל את שם היישום בעברית. ברגע שאני מגדיר את שם היישום בעברית אני מקבל הודעת שגיאה המציינת שהשפה אינה נתמכת. עוד דבר: האם יש למישהו אולי סקריפט של INNOSETUP מוכן שאני אוכל להעזר בו להכנת קובץ התקנה? תודה מראש עמי

• 0 תגובות
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים