עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by rjjb7,

שלום, אני לומד באוניברסיטה את הקורס "מבוא למדעי המחשב ושפת Java" הבעייה היא שבקורס זה ניתנים כחומר לימוד רק דיסקים עם הרצאות שאני לא אוהב להקשיב להם. לכן, אני מחפש קישורים באינטרנט לשאלות ופתרונות מתוך הקורס "מבוא למדעי המחשב לשפת Java" או סתם ככה שאלות ותשובות בשפה זו אבל ברמה אוניברסיטאית. בנוסף, אשמח לקבל המלצות על ספרים מוצלחים בשפת ג'אווה אך בנושאים מקבילים לאלו הנלמדים בקורס זה כגון: רקורסיה, פולימורפיזם וירושה, רשימות מקושרות, עצים בינאריים, מחסניות ומבנים, מחלקות ושיטות וכן הלאה. תודה, רועי.

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  2. Started by tdknight,

היי, אילו מערכות פורטלים מוכנות חינמיות קיימות? משהו שיילך טוב עם IBHEB או PHPBB

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  3. Started by jackok111,

שלום, אני מנסה לתכנת אתר ב- C# (ASP) ובעת הרצה F5 נפתח לי ה- IE אבל הוא רושם שהוא לא יכול להתחבר ל- localhost. יש לי vista ultimate, והבעיה די חדשה כי עשיתי לא מעט תוכניות כאלו בעבר. אשמח לעזרה, תודה.

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  4. Started by Galos,

שלום לכולם, יש לי שאלה שלא הצלחתי להתגבר עליה , מקווה שתוכלו לעזור לי: כתבתי תוכנית ב++C עובדת טוב ומתקמפלת על המחשב שלי , הבעיה היא כאשר אני מנסה להריץ אותה על מחשב אחר זה אומר שחסר DLL וכל מיני דברים אחרים. אציין שעל המחשב אין שום סביבת פיתוח כלשהי. איך אני מקמפל את התוכנית שתעבוד על כל פלטפורמה (לא בהכרח על לינוקס , מאק וכו' אני אסתפק בגרסאות של ווינדוס למינהן) , ללא צורך בהתקנה של רכיבים מיוחדים לשם כך? כמו כן ניסית גם לקמפל בגרסת Release אבל עדין אני מקבל את אותה שגיאה. (אני לא יכול לתת את השגיאה במדויק כי מנסים להפעיל את זה על מחשב מרוחק ממני ואמרו לי שזה רושם להם שחסר DLL וכל מיני שאר ירקות). תודה על העזרה, גל נ.ב. גם חבר שלי שעכשיו שלחתי לו טוען לחוסר בDLL. אציי…

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  5. Started by Zeev86,

יש לי שרת אחסון (אצל yahoo small business). אני צריך לבנות דף PHP פשוט שמציג לי את מסד הנתונים בדף אינטרנט. (מסד נתונים access שנבנה בoffice2003) ניסיתי כל קוד אפשרי שמצאתי באינטרנט והוא לא מזהה את הקובץ. נתתי הרשאות לכל הקבצים וזה לא עזר. האם אני צריך להתקין איזשהן "תוספות" לשרת על מנת שיוכל לתמוך במסד נתונים זה?

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  6. Started by aerosmith,

שלום. בניתי מספר עמודים באתר חדש שעשיתי.. עשיתי קובץ של CSS נפרד והעמוד שלי בנוי מבאנר למעלה, ומ-2 קטעים של תוכן מימין ומשמאל, ועוד שורה באורך של 2 הקטעים מתחתיהם. זאת אומרת: באנר תוכן ימין, תוכן שמאל תוכן למטה באורך של ימין ושמאל. יש לי 3 עמודים באתר. הבעיה שלי היא שכשאני רושמת יותר דברים והטקסט ארוך יותר מצד ימין מאשר מצד שמאל באחד העמודים, יש מין קפיצה של בערך 2-3 פיקסל שמאלה... כשה DIV הימני ארוך יותר מה DIV השמאלי באחד העמודים יש קפיצה וזה גורם לאתר להיראות בלתי מקצועי כי יש מין קפיצה במעבר לעמוד הספציפי הזה. בבקשה תעזרו לי! תודה.

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  7. Started by Kurt,

האם הדבר אפשרי? האם אני יכול לכתנת תוכנה "שתאלץ" את העכבר ללחוץ במקום מסוים?

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  8. Started by Cyron,

שלום רציתי לדעת איך אני יכול לשלוט באיקס בפינה הימנית של החלון ? איך אפשר לאבטח את סגירת הפורם ?

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  9. Started by idofr,

היייייייייי אז ככה התחלנו ללמוד C בבצפר עכשיו אני יודע (בעיקר ידעתי אבל יודע) VB ולכן יש לי את הקומפיילרים של VS6 ו VS.NET ויש עוד קומפיילר חינמי שאין לי מושג מהו (המורה אומרת שהוא לא משו) הקיצר עכשיו בטוח שמבחינת חדישות עדיף להתקין את ה.NET אבל אני יודע שברוב ב.NET לא כול הפקודות הן אותו דבר כמו בקודמים ו.NET אנחנו לא לומדים בבצפר אז השאלה היא אם C נישאר אותו דבר ואפשר להתקין את ה.NET או שגם הוא השתנה וכדאי להתקין את ה6 ? בתודה ושנה טובה עידו

10. Started by nir567,

ההורדה של ה- MSDN בתשלום כי (אני פרסי) ככה הבנתי מאתר הבית של זה? במידה ולא מאיפה אני מוריד..? ואני באמת פרסי אל תעלבו..חח

11. Started by idofr,

לאדע בידיוק אם זה קשור לפה אבל רציתי לשאול איך אני מקבל פרטים מהווינאמפ כמו שם השיר שמנגן וכאלה ואיך אני שולח אליו פקודות כמו play stop וכאלה

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  12. אני בונה אתר לחנות מחשבים. עכשיו אני רוצה לשלוף ממס נתונים(ACCESS) מטבלה שאני יודע אבל משדה שלא ידוע מראש אלא נמצא במשתנה כשאר המשתמש בחר בו. יש אפשרות לעשות את זה? אם יש איכשהו אפשרות להגיד לו לשלוף משדה ששווה למשתנה ההוא שיש לי..

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  13. Started by Gilo2005,

סליחה פעמיים לנעול

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  14. Started by moses_23,

שמעו, אני ל איודע איך להשתמש בפונקציה DELAY איפה אני תוקע אותה? אני צריך לצייר קו ואני צריך שהוא יזוז... תודה לעוזרים אני צריך את זה עד מחר

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  15. Started by avivlevy,

יש לי אתר HTML דרך איזה אתר אני יכל להעלות את הקבצים שלי לאנטרנט ואיך אני עושה את זה אני יודע שיש בנענע אבל שחחכתי את מעלים

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  16. Started by SpiritKnight,

שלום, יש לי קובץ .JS שאותו אני רוצה לצרף למספר טפסים באתר ASP. כיצד אני עושה INCLUDE לקובץ? לפי מה שהבנתי, קובץ הJS עצמו אמור להכיל תוכן אך ורק בתוך תגי script. כיצד אני משלב אותו בדפים שלי(ע"מ להמנע מהעתקה רב פעמית של אותן הבדיקות)? תודה

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  17. למדנו טיפוס נתונים מופשט ועכשיו עברנו לפונקציות רקורסיביות ויום חמישי יש מבחן מישהו יכול להביא לי איזה מדריך בעיצוב תוכנה?

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  18. Started by orninyo,

למה אני מקבל את השגיאה הזאת: error C2106: '=' : left operand must be l-value על השורה הזאת: PP->Name=C->Name; שניהם מוגדרים כ char Name[LEN]; ניסתי גם עם stdup אבל השגיאה נשארה

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  19. Started by G.P.S,

{ int x, y; x = int.Parse(Console.ReadLine()); y = int.Parse(Console.ReadLine()); if (x > 80 && y > 80) { Console.WriteLine("2"); } else { Console.WriteLine("0"); } if (x > 80 || y > 80) { Console.WriteLine("1"); } } פתחו אלגוריתם אשר הקלט שלו הוא שני ציונים של תלמיד, שערכם הוא מספר שלם בין 0 ל- 100 והפלט שלו הוא מספר המציין כמה מן הציונים גבוהים מ-80. הבעיה היא שה-IF הראשון סוטר את ה-IF השני ולהפך למשל אם אני יקליד את הציונים: 90 81 הפלט: 2 1 90 50 הפלט: 1 0 מה אני צריך לעשות כדי שאם הIF הראשון נכון שהתוכנית לא תמשיך לIF השני?

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  20. Started by idang,

איפה אפשר להשיג VISAL BASIC ולא דמו !! ? ? הבנתי שבאתר של מיקרוסופט יש שם דמו של התוכנה אבל יש מצב להשיג אותה בגרסא מלאה ?

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  21. בס"ד שלום חברים פיתחתי תוכנה הנקראת שורשים לבניית אילן יוחסין חינם - שורשים, תוכנה לעץ המשפחתי שלך | בכל מכל כל אני לא מצליח ליצור קובץ התקנה הכולל את שם היישום בעברית. ברגע שאני מגדיר את שם היישום בעברית אני מקבל הודעת שגיאה המציינת שהשפה אינה נתמכת. עוד דבר: האם יש למישהו אולי סקריפט של INNOSETUP מוכן שאני אוכל להעזר בו להכנת קובץ התקנה? תודה מראש עמי

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  22. שלום אני מעוניין לבנות אתר משחקי און ליין שיכלול 10 משחקי בורד תמיכה ב3 שפות אפשרו להיתכתבות בין השחקים (כמובן במקרה הזה שתהיה תוכנת תירגום בין המשתמשים בגלל שזה בכמה שפות) יש משקיע וכו וכו אני מחפש אנשים רצינים כי כבר נפלתי בפח של כמה צעירים אז עם אתם מבינים או יודיעם מי נאי ישמח לשמוע כמובן העבודה כולל כסף... כמו כן עם אתם מכירים חברות שגם מעלות אתרים ברמה כמו שאני רוצה לאינטרנט אני גם ישמח לקבל לינקים וכו וכו תודה..

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  23. כשאני רושם (סלש a) אחרי הפקודה cout ושם את זה במרכאות , זה אמור כביכול לצפצף לי פעם אחת .. משום מה המחשב שלי לא מצפצף, אם מישהו יודע את הסיבה או איך אני יכול לפתור אני ממש אשמח לקבל תשובה .. אגב זה בשפת C++ ..

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  24. facebook.co.il\myesek פתחתי דף עסק אבל הוא : http://www.facebook.com/pages/mycompcoil/269798649714159 ויש עסקים עם כתובת כזאת : facebook.co.il\myesek ויש למשהו אולי מדריך עיצוב של דף פייסבוק? ראיתי אנשים איך שהוא מעצבים את הדפים האלה.

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  25. Started by Noririco,

#include <stdio.h> void main () { int invalid_operator = 0, num1 = 0 , num2 = 0 , result = 0; char op = 0; printf("please enter numbers and an operator in the following order\n" "num1 , opertaor , num2\n"); scanf("%d %c %d" , &num1, &op, &num2); if (op == '+') result = num1 + num2; else if (op == '-') result = num1 - num2; else if (op == '*') result = num1 * num2; else if (op == '/') result = num1 / num2; else invalid_operator = 1; if (invalid_operator !=1) printf("the result is %d %c %d = %d\n" ,&num1 , &op , &num2 , &result); else printf("invalid opertaor\n");     } מה לא בסדר? שאני מנסה את התוכנית הוא נותן ל…

• 3 תגובות
    • 751 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.