תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
איפה אפשר להשיג VISAL BASIC ולא דמו !! ? ? הבנתי שבאתר של מיקרוסופט יש שם דמו של התוכנה אבל יש מצב להשיג אותה בגרסא מלאה ?
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום P: אני כרגע בכיתה י', ביום ראשון יש לי בחינת מגן בפסקל. יש לי שאלה שאני חייב לוודא את התשובה שלה. כאשר יש לי פרוצדורה שמחזירה ערך בוליאני של True/False אני עושה את הזימון על המשתנים שעליהם צריכה לרוץ הפונקציה ובסופו של דבר מחזירה את הערך למשתנה בוליאני נוסף שאני יוצר בתכנית הראשית? (ז"א שהמשתנה הבוליאני שיצרתי שנמצא בתכנית הראשית מקבל את הערך True/False בעזרת זימון הפרוצדורה ואז אני בעצם יכול לעשות בו את השימושים שאסור לעשות עם פרוצדורה..) אני רוצה לוודא שזה נכון, ובמידה ולא לדעת איך אני בעצם מאפשר את השימוש בערך שמחזירה הפרוצדורה לכל דבר (ז"א שאני יכול להשתמש בו כתנאי ל- IF, יכול להציג אותו באמצעות WRITELN וכל השאר). תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
ערב טוב, מצאתי ברשת אתר קישור לאתר המסביר-מלמד C דעתכם? הוא מספיק וכולל הרבה תכנים מהשפה? http://he.eytam.com/c/course/ תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
אהלן,אני מחפש איזו שהיא תוכנה שתהיה יעילה ועוזרת לכתיבת Asp בעברי הרחוק השתמשתי בתוכנה מסויימת שלצערי שכחתי את שמה. אם ישנן תוכנות חינמיות אשמח מאוד לשמוע (למרות שגם תוכנות לא חינמיות יועילו) תודה רבה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי שרת אחסון (אצל yahoo small business). אני צריך לבנות דף PHP פשוט שמציג לי את מסד הנתונים בדף אינטרנט. (מסד נתונים access שנבנה בoffice2003) ניסיתי כל קוד אפשרי שמצאתי באינטרנט והוא לא מזהה את הקובץ. נתתי הרשאות לכל הקבצים וזה לא עזר. האם אני צריך להתקין איזשהן "תוספות" לשרת על מנת שיוכל לתמוך במסד נתונים זה?
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש סקריפט של randomizer שאני יוכל להכניס בו 22 ערכים בערך ושזה יוציא אחד מהם באקראי. תודה
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
איך עושים שהיה מחשב אחד שהוא יהיה השרת ועוד הרבה מחשבים מתחברים אליו(אני משתמש בMFC) אםאפשר מדריך לזה עדיף בעברית
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
היי, עשיתי מערכת ניהול קטנה עם הוספת עמודים, עריכה ומחיקה. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך אפשר להוסיף אפשרות של הזזת שורה במסד למעלה או למטה (כדי שיוכלו לשנות את סדר הופעת הדפים) אני שובר את הראש כבר יומיים למצוא פתרון יצירתי תודה!
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
יש לי דף שפותח חלון חדש, ו-IE חוסם לי אותו (החלון החדש) אני משתמש ב window.open כדי לפתוח את החלון. מה אני יכול לעשות כדי שהוא לא יחסום לי אותו? (ללחוץ על ALLOW POPUPS לא בא בחשבון. אני לא הולך לומר לכל מי שגושל באתר שלי שיאשר פופאפים)
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כבר מספר שבועות עובד על פרוייקט , ועדיין לא מצאתי פיתרון איכותי לבעיה רצינית שניצבת לפני. אני בונה סימולטור בסביבת visual עבור מערכת real-time שעובדת בסביבת mtos עם קומפיילר של metaware HIGH C יש חוסר התאמה בין הקומפיילרים, כל מיני אופטימיזציות real-time יות שאין בvisual . אז מה אני צריך? אני רוצה להשתמש בקבצי מקור של המערכת real-time אשר כתובים בשפת c ולצרף אותם לאפליקציה שלי. הבעיות הן: 1. בגלל כל האופטימיזציות של הקומפיילר של המערכת real-time אני לא יכול פשוט לצרף אותם אליי 2. ישנם עוד מספר בעיות syntax שקומפיילר metaware "אוכל" ואילו הקומפיילר של visual לא אוכל. אני חשבתי על פתרון כזה: לקמפל את הקבצים של המערכת real-time ביחד עם קובץ שלי, לבצע להם לינק…
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
במידה ויש לי שני רשימות שונות ששלחתי אליהן להוספה את אותו אובייקט, במידה ואעדכן את האובייקט איפשהו בתכנית אז הוא יתעדכן אוטומטית בשניהם ,נכון ?
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
ההורדה של ה- MSDN בתשלום כי (אני פרסי) ככה הבנתי מאתר הבית של זה? במידה ולא מאיפה אני מוריד..? ואני באמת פרסי אל תעלבו..חח
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
בין אם בצורת ALERT או משו אחר אני מעוניין להקפיץ הודעה בשלב מסוים שלר שיר שהוא שיר רקע לאתר (דף יחיד עם שיר רקע) כיצד עושים זאת ?
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
לפי מה שידוע לי קיימים שני סוגי קידום PRE ו POST קידום PRE: ++var; קידום POST: var++; עכשיו אני שואל את עצמי מה ההבדל? כבר הרבה זמן אני מנסה להבין את ההבדל.. והאם ה FOR הזה: for(i=0;i<n;++i) שונה מה FOR הזה for(i=0;i<n;i++) ? אם כן במה? תדוה רבה על העזרה.
-
- 8 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום , אני מנסה להכניס קובץ לתוך טבלה לפי הקוד הבא : <?php $link = mysql_connect("localhost" , "root" ) or die(mysql_error()); ; mysql_select_db("table",$link) or die(mysql_error()); $file_handle = fopen("file.sql", "r"); while (!feof($file_handle)) { $line = fgets($file_handle); echo $line ; echo "<BR>" ; //mysql_query($line , $link); } fclose($file_handle); echo "done" ; ?> הקובץ כולל כמה מאות שורות עם פקודות SQL של הכנסה לטבלה . כשאני מריץ את זה בצורה הנוכחית זה מציג לי את זה תוך פחות משניה . כשאני מוריד את הערה ומנסה להכניס לטבלה זה מחזיר שגיאה אחרי 30 שניות ומכניס בערך 1500 שורות . (כשאני מריץ אני מוריד א…
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול מה צריך לעשות כדי שקובץ EXE מוגמר של פלאש יעלה לתוכו קבצי SWF מבחינת הסקריפט אני לא חושב שיש בעיה כי מאותו publish ה SWF המוגמר מעלה לי בלי בעיה. בתודה!
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
אוקי מן הסתם יש כאן הרבה שרוצים להתחיל לילמוד PHP ולא יודעים מאיפה בתור התחלה Www.PHP.NET האתר הרשמי http://php.eitan.ac.il/main.php האתר של PHP בישראל Webmaster.CO.IL סתם אתר עם מדריכים לPHP ושפות שונות http://www.guides.co.il/download.php?guide=132 אתר עם פונקציות לPHP http://apache.org/ תוכנה להתנסות עם PHP על השרת הביתי שלך http://www.apachefriends.org אתר עם התוכנה אפצ'י ועם התוספות של Mysql הPHP 5.4.3 מנהלים לינעוץ
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני יכול לשלוט באיקס בפינה הימנית של החלון ? איך אפשר לאבטח את סגירת הפורם ?
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
float n1,n2; char c; printf("Please enter the first number: \n"); fflush(stdin); scanf("%.2f",&n1); זה קולט לי זבל לn1 , אני זוכר שיש איזה באג עם float אבל לא זוכר איך מונעים אותו.
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
http://www.k-otik.com/exploits/09232004.ms04-28-admin.sh.php סיומת SH אם אני לא טועה..רציתי לדעת איך מקמפלים קובץ כזה ואיזה תוכנה תודה
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
שאני כותב משהו בSDL .. הוא מריץ לי את התוכנית בלי אף שגיאה וערה מופיע מסך שחור אבל איך בו כלום .. ואז נופיעות מלמטה הודעות כאלה : Loaded 'ntdll.dll', no matching symbolic information found. Loaded 'C:WINDOWSsystem32kernel32.dll', no matching symbolic information found. Loaded 'C:Program FilesMicrosoft Visual StudioMyProjectsSDL2DebugSDL.dll', no matching symbolic information found. Loaded 'C:WINDOWSsystem32winmm.dll', no matching symbolic information found. Loaded 'C:WINDOWSsystem32user32.dll', no matching symbolic information found. Loaded 'C:WINDOWSsystem32gdi32.dll', no matching symbolic information found. Loaded 'C:WINDOWSsystem32advapi32.dll', no matching symbolic …
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש לי פורום הכתוב ב ASP הפורום כרגע עובד עם בסיס נתונים של ACCESS כמו כן הפורום תומך גם בבסיס נתונים של MS-SQL שאלתי היא כיצד אני מעביר את הנתונים מביס הנתונים של ACCESS לבסיס הנתונים של ה MS-SQL? אודה לעזרתכם בנידון.
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
ערב טוב, אני מעוניין לבנות סקריפט פשוט בperl שירוץ לי כול כמה זמן ויוריד לי תמונות מהרשת (לפי אתרים שאני ינחה אותו) אני יכול לגשת לאתר מסויים ולבצע עליו parsing השאלה זה איך אני מוריד את התמונה למחשב? ואם אנחנו פה, יש לכם הצעה טובה איך להריץ אותו ברקע ללא שימוש במשאבים וש"יפעל" פעם בשעה (או בזמנים אחרים שאני יגדיר לו) (עוד לא בדקתי את זה אבל אני מקווה שאפשר גם להדגיר תמונות כwallpaper דרך perl בwindows 7) תודה
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שמעו, אני ל איודע איך להשתמש בפונקציה DELAY איפה אני תוקע אותה? אני צריך לצייר קו ואני צריך שהוא יזוז... תודה לעוזרים אני צריך את זה עד מחר
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שאלה קטנה, האם כשאני כותב את זה: String str="bla" String s=str s="w/e" האם עכשיו str שווה ל-bla או עכשיו הוא שווה ל- w/e? או בעצם, האם כשאני עושה את השורה השנייה הוא יוצר עצם חדש שהערך של הטקסט שלו הוא bla או שהוא פשוט משנה את s ככה שיצביע לאותו מקום שאליו str מצביע?
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-