תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם עובד על מערכת שכוללת חיבור מד המשקל הבייתי למחשב. הרעיון שכל יום נשקלים והנתון נאגר במחשב ותוכנה מנתחת את הנתונים ומציגה בדרכים שונות.. שאלתי היא: איזו שפה מתאימה יותר לפרוייקט כזה? (מתאימה= ידידותית למתחילים, כמה שיותר גרפית, תואמת למערכת הפעלה windows) תודה למשיבים
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש סקריפט של randomizer שאני יוכל להכניס בו 22 ערכים בערך ושזה יוציא אחד מהם באקראי. תודה
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אהלן אנשים, במידה ויש לי קובץ תוכנה שנכתבה בשפת C ושמורה בקובץ exe. האם יש אפשרות "להוציא" ממנה את הקוד כדי לראות אותו? במידה וכן, כיצד זה נעשה (Visual C++ 2005 במידה וזה משנה). Anatoli.
-
- 8 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך ליצור שיהיה אפשר להירשם לאתר שלי איך אני עושה את זה בבקשה עיזרו לי זה דחוף
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
בקיצור זרקו לי שאלה שאני די תקוע איתה למי שלא מכיר פאזל-8 זה פאזל מספרים בצורה של 3*3 עם מקום אחד ריק שבעזרתו מזיזים את המספרים עד לצורה הסופית שלהם אני מנסה לפתור גרסה של השאלה הזאת עם 3 מטרות אפשריות ולא 1 כאשר גם יש אות כפולה בדרך כלומר להגיע לצורה כזאת (יש 3 כאלו) [b][a][a] [d][_][c] [g][f][e] אני אמור לפתור את הבעיה עם קוד BFS תוך כדי הצגה של שלבי הפתרון אשמח לסיוע אנשים
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
היי אני מנסה להתקין את הויזואל סטודיו איך שאני מתחיל את ההתקנה מופעיה לי ההודעה (מוצגת) מה אני אמור לעשות ??? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 793 צפיות
-
-
2 מגה זאת סתם דוגמא בגדול אני רוצה להגביל אותו סתם לקילו בייט מסויים
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
void removetempcard(int i,int j) { posIter=posl.begin(); tempIter=templcard.begin(); while(tempIter!=templcard.end()) { if((posIter->x==i)&&(posIter->y==j)) { posl.erase(posIter); templcard.erase(tempIter); } posIter++; tempIter++; } } זה הקוד הבעייתי. קצת הסברים ורקע : templcard זה רשימה שאמורה לשמור קלפים מסויימים posl זה רשימה שאמורה לשמור את המיקומים של אותם קלפים הם עובדים בתאום, נגיד האיבר הראשון ב templcard המיקום שלו יהיה באיבר הראשון ב posl ולכן אורכם שווה. בפונ' הזאת אני מקבל 2 אינדקסים i ו j אם האינדקסים האלה קיימים ברשימה posl אני רוצה להסיר את הקלף הזה וגם את המיקום שלו. יש לי שגיאת זכרון בעת הרצה : Unhandled exception at 0…
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום אנשים, לפני כמה ימים התקנתי את ה- visual c++ ואני זקוק לעזרתכם. האם ידוע לכם כיצד ניתן להריץ תוכנית כך שה- output (פלט) שלה ייכנס לתוך קובץ של notepad? אשמח אם תוכלו לפרט את השלבים של הפעולה הזו. אודה לתשובתכם.
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אהלן, אני תכניתן יחסית "צעיר", באוגוסט 2005 סיימתי קורס תכנות של ממר"מ (בסמ"ח היום). לאחרונה קיבלתי בקשה מחבר של חבר של חבר לבנות איזה תכנה. אמרתי שאני אשמח והוא שקל מה הם התעריפים אז הבטחתי לבדוק את העניין ולחזור אליו. וכאן אתם נכנסים, התכניתנים היותר מנוסים. איך מתבצעת הגבייה? לפי שעה? לפי היקף הפרויקט? סכום מקדים עם אפשרות ליותר למקרה שהפרויקט יהיה יותר מסובך משחשבתי? לא לשכוח שאני עוד תכניתן די חדש וזאת פעם ראשונה שאני בונא תכנה בתשלום. בתודה מראש, גל.
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
כנ"ל גם לגבי הקומפילציה. בעבר זה לא עשה לי בעיות אז אני חושב שזה בגלל Windows Xp. איך מסדרים את זה? תודה! עריכה: לא משנה זה הסתדר.
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
יש לי אתר HTML דרך איזה אתר אני יכל להעלות את הקבצים שלי לאנטרנט ואיך אני עושה את זה אני יודע שיש בנענע אבל שחחכתי את מעלים
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני להתקין מודול, מעולם לא עשיתי שכן תמיד הספיק לי ללא מודלים חדשים לקחתי את המודול הבא: http://cpansearch.perl.org/src/JIRO/Image-ObjectDetect-0.11/lib/Image/ObjectDetect.pm הורדתי את הקובץ, הרצתי את הקבצים הנדרשים הבעיה שאין לי קומפלייר מסויים של C, ניסיתי להוריד MINGW, התקנתי אותו ועדיין סיים שיט: It looks like you don't have a C compiler on your PATH, so you will not be able to compile C or XS extension modules. You can install GCC from the MinGW package using the Perl Package Manager by running: ppm install MinGW
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
יש לי בלוג שבראשו יש תמונה שאותה אני רוצה לשנות. מצאתי את הקוד שמציג את התמונה (באמצע, מובלטת): איך אני משנה את התמונה לזאת שיש לי על שולחן העבודה ומשאיר את הרקע והכל שם באותו הצבע? צירפתי את התמונה שאני רוצה לשים אגב, אם זה עוזר! תודה
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
פחות או יותר מה שכתוב בכותרת אל תשאלו אותי למה אני לא לומד בC או בJAVA גרפיקה בעיקרון שנה הבאה יש לי פרוייקט 5 יחידות בגרפיקה 3D בVB כעיקרון אני יכול לעבור לגרפיקה בJAVA אבל מניסיוני העבודה בJAVA ממש לא נוחה (לא עסקתי בגרפיקה בJAVA אלה סתם בתכנות) קיצר אשמח לחומרי לימוד וכל מה שיעזור לי ללמוד(אני צריך לדעת קודם 2D ורק אחרי זה אני יתחיל 3D) רק אל תגידו לי לך לאתר של דר ויבי כי אין שם גרפיקה משום מה האתר לא עוסק בזה
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני להתחיל ללמוד את התוכנה. אבל אני ממש לא משהו במתמטיקה ,האם מי שלא כול כך טוב יכול ללמוד את התוכנה בלי להתקל בקשיים?
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה בהרצת פרויקט עם debugger ב .net. עד עכשיו הdebugger עבד מצוין. עכשיו כשאני מריצה את הפרויקט באופן רגיל, הכל רץ כמו שצריך. אבל כשאני מריצה אותו עם debugger, קוד הhtml של הדף שנפתח הוא מעוות כלומר חלק מהקוד לא מופיע וחלק אחר מופיע כמה פעמים. התקנתי את ה .net שוב והבעיה נפתרה אבל חזרה אחרי כמה ימים.
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
איך אני יכול להשתמש בפונקציה REPLACE שמחליפה כל מופעשל תו מסוים בתו אחר כשהתו שאני רוצה להחליף הוא מרכאות? (הבעיתיות היא שאני לא מצליח לשים מרכאות בין מרכאות) תודה לעוזרים...
-
- 8 תגובות
- 791 צפיות
-
-
1.כתבתי log on script שרץ אצל client וניגש לatteribute הactive directory הרלוונטים למשתמש שנכנס לרשת ואז הבעיה מתחילה... בהרצה אני מקבל security erorr ,מה עלי לעשות בכדי לאפשר לאפליקציה לרוץ בכל זאת מבלי לאפשר למשתמשים הרשאות של administrator 2.מהיכן ניתן לימצוא חומר בספריית MSDN שתאפשר לי למצוא פיתרון לבעיה .
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
היי, יש לי פה בערך 60 מחשבים ב Workgroup ואני רוצה לשנות להם את השעה. איך אני עושה את זה בעזרת Batch File?
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
לכל המעוניין לעזור : ברצוני לכתוב תוכנית שקוראת מקובץ טקסט של 4000 תווים. התוכנית תמיר כל אות לערך הבינארי שלה ותציב במערך אותיות של 4000 תאים. לאחר מכן אני מבצע עוד כמה מניפולציות על הנתונים ואז ברצוני לכתוב לקובץ טקסט חדש מעיין טבלה שמציגה את הנתונים בצורה הבאה: char index hex value ascii value binar value 1 1fh blabla.. 10000101 אשמח לקצת הכוונה בנושא... scizoeffective@gmail.com
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
איכשהו תוך כדי כתיבה גרמתי בטעות לחצים מעצבנים להופיע על המסך... גרמתי לזה ע"י צירוף של CTRL עם איזה שהוא מקש או משהו כזה... אני לא מצליח למצוא איפה מבטלים את הדבר הזה והוא מציק לי אם יש פה מישהו שיודע איך נפתרים מהחצים האלו אני מאוד אודה לו... הצלחתי למצוא פתרון... למעוניינים: http://stackoverflow.com/questions/734306/editor-visual-studio-2008 תודה בכל אופן [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
-
-
יש לי מחר מבחן אז בלי הרבה דיבורים הנה התרגיל: קלוט לטבלה בגודל 10X15 מספרים. בדוק אם סכום האיברים המופיעים בשורה השישית גדול מסכום האיברים בעמודה הרביעית.הפלט, הודעה מתאימה.
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-