תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
איך אני מפעיל פונקציה שאני יצרתי על כל איברי המטריצה? ניסיתי בדרך הבאה באמצעות הפונקציה funm ומשום מה זה לא עובד לי: (function f = func(x ;f = x+1 end [A= [1 2 3; 4 5 6; 7 8 9 (ans= funm(A, func (אם לא בפונקציה הזאת, באיזה פונקציה אני כן יכול להשתמש?) תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש למישהו מושג איך (או אם אפשר בכלל) לקרוא מידע מקובץ EXE (חלונות) מתוך ג'אוה? למשל גרסא, תיאור וכדומה - בעיקר הפרטים שמופיעים תחת כרטסת ה-Version במאפייני הקובץ. תודה מראש pk
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
במידה ויש לי שני רשימות שונות ששלחתי אליהן להוספה את אותו אובייקט, במידה ואעדכן את האובייקט איפשהו בתכנית אז הוא יתעדכן אוטומטית בשניהם ,נכון ?
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני מנסה להפנות עמוד דרך ASP ל IFRAME מסויים אבל אני לא מצליח והעמוד נפתח לי ב IFRAME אחר.. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
צריך מישהו שמבין בC++, זה פרוייקט ואני מעוניין לתת אחוזים מהפרוייקט שזה יעלה לאוויר. תשאירו הודעה או שלחו פרטית עם מסן/סקייפ.
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
איפה אפשר להשיג VISAL BASIC ולא דמו !! ? ? הבנתי שבאתר של מיקרוסופט יש שם דמו של התוכנה אבל יש מצב להשיג אותה בגרסא מלאה ?
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום אני מעונין ללמוד לבנות אתרים בשפת PHP . אין לי נסיון בשום שפה אחרת..אני מתחיל מאפס בכל הקטע של התיכנות.... אז אני צריך לינקים למדריכים וגם תוכנות עם צריך תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
-
2 מגה זאת סתם דוגמא בגדול אני רוצה להגביל אותו סתם לקילו בייט מסויים
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
אני רוצה שהפלט שלי יהיה "Hello" (כולל הרגשיים) איך אני ושה את זה? ניסיתי printf(""Hello""); לא עובד
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש בגרסה האנגלית של אקסל, ואני רוצה לקבל קלט מחרוזת מהמשתמש. אני משתמש בפעולה inputbox. הבעיה היא, שכשאני מנסה לכתוב בעברית, בחלון שאליו אני כותב הוא כותב ג'יבריש, ואז המקרו לא עובד. הערה- הרגע ניסיתי להעתיק דוגמא למה שמופיע בחלון של הקלט, אבל פה זה הופיע בעברית נורמלית.
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
כשאני רושם (סלש a) אחרי הפקודה cout ושם את זה במרכאות , זה אמור כביכול לצפצף לי פעם אחת .. משום מה המחשב שלי לא מצפצף, אם מישהו יודע את הסיבה או איך אני יכול לפתור אני ממש אשמח לקבל תשובה .. אגב זה בשפת C++ ..
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
במחלקה שבניתי על חלק מהפונקציות וגם על התכנית הראשית: error C2601: 'main' : local function definitions are illegal מה זה אומר????? הצילו!
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
#include <stdio.h> void main () { int invalid_operator = 0, num1 = 0 , num2 = 0 , result = 0; char op = 0; printf("please enter numbers and an operator in the following order\n" "num1 , opertaor , num2\n"); scanf("%d %c %d" , &num1, &op, &num2); if (op == '+') result = num1 + num2; else if (op == '-') result = num1 - num2; else if (op == '*') result = num1 * num2; else if (op == '/') result = num1 / num2; else invalid_operator = 1; if (invalid_operator !=1) printf("the result is %d %c %d = %d\n" ,&num1 , &op , &num2 , &result); else printf("invalid opertaor\n"); } מה לא בסדר? שאני מנסה את התוכנית הוא נותן ל…
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא מזמן כתבתי דף אינטנט חדש עבדתי עם FIREFOX הכל עבד יפה הציג לי הכל כמו שרציתי אבל אז פתחתי את הדף בIE וזה הציג לי את הדף עם יותר רווחים וכל מיני שינויים אחרים איך אני גורם לIE להציג את הדף כמו FIREFOX בדיוק?
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום.. מישהו יודע אם יש אפשרות להתחבר לשרת MYSQL דרך האינטרנט? דרך רשת בייתית הכל פועל מצויין אבל דרך הIP של האינטרנט אני לא מצליח.. יש דרך מסויימת לעשות את זה? אני כותב בג'אווה
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
לא כדוגמת FrontPage שמתכנתת את העמוד לבד. אלא, תוכנה שתסדר את כל ההזחות, שתהיה אם קצת צבעים על משתנים, פונקציות, וכד' - בקיצור, שתקל על הצפייה בקוד. (כדוגמת Microsoft Visual Studio, למעשה). יש המלצות? תודה!
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לשלב מוסיקת רקע לאתר שלי הבנתי שיש אפשרות לעשות זאת ע"י שתילת הקוד <EMBED SRC="http://www.tab4u.com/1.mp3 הכל עובד בסדר , אלא , שאני מעוניין ב 2 דברים : 1.שיהייה נגן במקום כל שהוא בעמוד ,שמי שרוצה שהמוסיקה תפסיק לנגן, יוכל לעצור את הנגן 2.שהמוסיקה תמשיך לנגן באופן רציף גם בדיפדוף לעמודים האחרים , למעט עמודים מסויימים ששם למשל יש נגני וידאו ושם אני מעוניין שהמוסיקה לא תופעל כיצד עושים זאת???? תודה חזי
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
יש לי מחר מבחן אז בלי הרבה דיבורים הנה התרגיל: קלוט לטבלה בגודל 10X15 מספרים. בדוק אם סכום האיברים המופיעים בשורה השישית גדול מסכום האיברים בעמודה הרביעית.הפלט, הודעה מתאימה.
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
היי, אילו מערכות פורטלים מוכנות חינמיות קיימות? משהו שיילך טוב עם IBHEB או PHPBB
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
ייצרתי טופס צור קשר שבסופו נשלח לאימייל הטופס שלי הוא מוכן אך איך אני מאפשרת את שליחת התוצאות לאימייל ובאיזה קוד ואיך כותבים זאת מה שאני רק יודעת הוא שאת שם הקובץ מדבקים בנוסחה FORM ACTION בבקשה עזרה זה חשוב מאוד
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
האם הדבר אפשרי? האם אני יכול לכתנת תוכנה "שתאלץ" את העכבר ללחוץ במקום מסוים?
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
היי אני מנסה להתקין את הויזואל סטודיו איך שאני מתחיל את ההתקנה מופעיה לי ההודעה (מוצגת) מה אני אמור לעשות ??? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
היייייייייי אז ככה התחלנו ללמוד C בבצפר עכשיו אני יודע (בעיקר ידעתי אבל יודע) VB ולכן יש לי את הקומפיילרים של VS6 ו VS.NET ויש עוד קומפיילר חינמי שאין לי מושג מהו (המורה אומרת שהוא לא משו) הקיצר עכשיו בטוח שמבחינת חדישות עדיף להתקין את ה.NET אבל אני יודע שברוב ב.NET לא כול הפקודות הן אותו דבר כמו בקודמים ו.NET אנחנו לא לומדים בבצפר אז השאלה היא אם C נישאר אותו דבר ואפשר להתקין את ה.NET או שגם הוא השתנה וכדאי להתקין את ה6 ? בתודה ושנה טובה עידו
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכם, כמו שכבר ראיתם בכותרת הנושא, אני צריך קצת עזרה בקשר לפונטים של אתרים : אמממ .. בוא נגדיר זאת כך ; כאשר אני בונה אתר, כשאני כותב את כל הדברים באתר עצמו ואני רוצה להשתמש בפונט שהורדתי מהאינטרנט, איך אני עושה זאת ? הורדתי את הפונט הרצוי, העברתי אותו לתיקית הפונטים של Windows וכן הלאה והלאה, אבל כאשר אני נכנס לאתר אני רואה את הדברים הכתובים בפונט כמו שבחרתי, אבל אחרים שנכנסים לאתר לא רואים את הפונט ??? אמרו לי שזה בגלל שלי יש את הפונט במחשב ולאחרים אין אותו אז הם רואים את הפונט ברירת מחדל ולא את הפונט שאני בחרתי. כיצד ניתן לסדר זאת אם זה אפשרי בכלל ? תודה מראש, The Wizard
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-