עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. שלום לכולם, יש לי תוכנה מאוד חשובה שלא פועלת כמו שצריך!!!! התוכנה בנויה ל WIN98 ואני צריך לגרום לה לעבוד כמו שצריך ב2000 או XP. הבעיה היא שחלק מהמסכים מתבלבלים ויש הרבה ג'יבריש וחלק מהמסכים עובדים כמו שצריך.... נירא לי שהתוכנה בנויה על בסיס DOS אבל אני לא בטוח... אני חייב עזרה דחוף!!!! מה אתם ממליצים??? EMULATUR/SIMULATOR - מומליצים??? הגדרות קומפילציה??? מה אפשר לעשות??? בבקשה עזרה..... תודה רבה לכולם....

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  2. לא כדוגמת FrontPage שמתכנתת את העמוד לבד. אלא, תוכנה שתסדר את כל ההזחות, שתהיה אם קצת צבעים על משתנים, פונקציות, וכד' - בקיצור, שתקל על הצפייה בקוד. (כדוגמת Microsoft Visual Studio, למעשה). יש המלצות? תודה!

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  3. Started by PhoenixBoy,

בטורבו פסקל יש שתי סוג סמנים... אחד שהוא כזה משבצת צהובה מהבהבת והשני זה מלבן כזה קטן מתחת לאות.. עכשיו אצלי זה עבר להיות המשבצת הזאת.. איך אני מחזיר?

4. Started by baronlior,

היי, שמעתם בוודאי ש Java 7 שוחררה לפני מספר חודשים. סיכמתי כמה מהשינויים היותר משמעותים כאן: http://www.softwarearchiblog.com/2011/10/java-7.html מקווה שמתמצאו את המידע מעניין, ליאור

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  5. Started by barp12,

איך עושים שהיה מחשב אחד שהוא יהיה השרת ועוד הרבה מחשבים מתחברים אליו(אני משתמש בMFC) אםאפשר מדריך לזה עדיף בעברית

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  6. אז ככה אני צריך לעשות מערך דו מימדי של [7][5] בשביל להפעיל 5 מנועים ב7 אפשרויות שונות של זויות ואני צריך בעזרת לולאה שזה יעשה לי את הפקודה של 5 המנועים אחד אחרי השני אני צריך עזרה בבניית הלולאה בשביל שזה יעשה לי את המנועים אחד אחרי השני ממנוע 1 עד מנוע 5 (כל הקטע של הפעלת המנועים והזוויות את זה אני יודע) ....תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  7. שלום לכולם, אני כבר מספר שבועות עובד על פרוייקט , ועדיין לא מצאתי פיתרון איכותי לבעיה רצינית שניצבת לפני. אני בונה סימולטור בסביבת visual עבור מערכת real-time שעובדת בסביבת mtos עם קומפיילר של metaware HIGH C יש חוסר התאמה בין הקומפיילרים, כל מיני אופטימיזציות real-time יות שאין בvisual . אז מה אני צריך? אני רוצה להשתמש בקבצי מקור של המערכת real-time אשר כתובים בשפת c ולצרף אותם לאפליקציה שלי. הבעיות הן: 1. בגלל כל האופטימיזציות של הקומפיילר של המערכת real-time אני לא יכול פשוט לצרף אותם אליי 2. ישנם עוד מספר בעיות syntax שקומפיילר metaware "אוכל" ואילו הקומפיילר של visual לא אוכל. אני חשבתי על פתרון כזה: לקמפל את הקבצים של המערכת real-time ביחד עם קובץ שלי, לבצע להם לינק…

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  8. אני מכליל את dos.h וניסיתי כברבכמה קומפיילרים שונים וכל פעם אני מקבל שגיאה שהפקודות הנל לא מוכרות

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  9. האם ניתן להשתמש ב VISUAL STUDIO על מנת להתחבר לשרת FTP ולערוך את הקבצים מקומית בשרת? נמאס לי כל הזמן להעתיק את קבצי הASP אלי למחשב, לערוך אותם ואז להעתיק אותם בחזרה לשרת כדי לראות את השינויים.

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  10. Started by Jeka90,

שלום. השאלה שלי נמצאת למטה וגם מה שעשיתי עד עכשיו. התחלתי לפתור את השאלה ואני מבין איך לעשות אותה בראש בל אני לא יודע כ"כ איך ליישם את זה בפסקל. קלטתי את כל הנתונים ועכשיו אני רוצה לבדוק אם SCORE1 גדול מ-SCORE2 ואם כן אז להוסיף לשחקן KOD1 ב- SCORE של המערך רשומות 5 נקודות ולהפך. אם ש תיקו אז לכל שחקן 2 נק'. בנוסף אני צריך לכתוב את התוכנית עם שגרות, אסור לרשום הכל ביחד... מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 797 צפיות
  11. Started by SaarD,

דבר ראשון תודה רבה לעוזרים. אני מעוניין ליצור סקר באתר שלי ....סקר הכי פשוט ריבוע עם 3 אופציות רדיו וכפתור הצבע אחד. לא משנה לי באיזו שפה PHP ASP אני ממש רוצה ללמוד לעשות סקר בשביל ההמשך תודה רבה נ.ב וכמובן אחרי שלוחצים על הצבע רואים את התוצאות

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  12. Started by donkey kong,

יש לי אפשרות להזיז כפתורים(JBUTTON) הזזה של הכפתורים מתבצעת ע"י פונקציות DRAG AND DROP כשאני ממזער, או מוחק מהרשימה את כפתור אחד, אז הכפתורים קופצים לנקודה אחרת על המסך בלי שהזזתי מה הבעיה??

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  13. Started by THE-MASTER,

שלום לכל חברי הפורום ביקשתי בעבר ואני חוזר ומבקש את עזרתכם במציאת ספר שממנו אני יוכל להמשיך את לימודי בנושא התכנות . אני כרגע עומד לסיים ספר על שפת C של יואב נתיב ואני מאוד מרוצה מהספר הנ"ל שהיה מוסבר היטב ואני מעוניין להמשיך ללמוד ואני לא יודע מה להמשיך ובאיזה ספר אשמח לקבל את הצעותיכם. בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  14. יש לי אתר ופתחתי לו גם fan page בפייסבוק, אני רוצה לפרסם מהאתר שלי סטטוסים לדף הזה. כל פעם שאני מפרסם "חדשה" באתר שלי שאוטומטית יתפרסם סטטוס בדף בפייסבוק. ראיתי כל מיני דרכים מוזרות לעשות את זה ולא הבנתי אף אחת. מישהו יכול לעשות לי פה קצת סדר? איך אני משיג access_token לדף שלי? איך אני משתמש בו כדי לפרסם סטטוס בתור מנהל הדף (בתור ה"דף" עצמו)? תודה...

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  15. Started by KF,

שלום, רציתי לשאול אם אתם מכירים תוסף זהה ל-Imcaros שיודע להפעיל דפדפן אינטרנט בצורה אוטומטית ? חשוב שתהיה לו אפשרות של Loop. לא משנה לי איזה דפדפן,העיקר שיעבוד בזהה ל-Imacros (הקלטה של אתרי אינטרנט והפעלתם בלופים). תודה

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  16. Started by icebreak,

הנה הקובץ להורדה: http://www.fileshack.com/file.x?fid=7547 והנה ה README: http://www.shacknews.com/docs/press/081905_quake3.x אם ניסתם לקמפל תגידו, אני ינסה אולי בהמשך השבוע

17. Started by golla,

שלום לכולם, התחלתי ללמוד קצת VB ויש לי שאלה קטנה. אני רוצה שאם יכניסו מילה וילחצו על "שלח" לצורך העיניין, אז תקפוץ לי messagebox, מעיין blacklist כזה של מילים שאי אפשר להריץ. התחלתי ככה: If TextBox1.Text = "blabla" Then MessageBox.Show("אסור להקליד") איך אני מוסיף עוד מילים שאסור ? תודה.

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  18. Started by roma4k,

לילה טוב, אני צריך להגיש שאלה מסוימת שבה מבקשים מהמשתמש להכניס מספרים כלשהם כשבניהם יש סימני חיבור וחיסור, על התוכנית להראות את תוצאת פעולות החיבור והחיסור. אני לא מצליח להבין איך אני יכול לקלוט את הערכים של המספרים כאשר בעצם לא ידוע לי על הכמות שלהם? הכיוון שלי הוא שלאחר קליטת המספרים אוכל להשתמש בפקודת SWITCH וכך בהתאם לסימן שהוכנס אוכל לעשות את הפעולה המתאימה.. תודה רבה מראש.

19. דמקה ! אני מפעיל את האלגוריתם על רמה של 6 בעץ ואין תקיעות בכלל. דרך אגב גם ישמתי אלגוריתם גיזום של AB! עכשיו בפרוייקט של היד' שלי ממש נותנים לאלגוריתם הזה משקל בציון אז חשוב מאוד אז נא לעזור לי ברצינות. ברמת העיקרון חשבתי על לתת ציון ללוח ככה ( מחשב ניצח = X נקודות ומעלה, מחשב הפסיד= 0 נקודות ומעטה ): חייל רגיל - מספר נקודות מסויים. חייל שנמצא בשוליים בלוח - אי אפשר לגעת בו - יותר נקודות כי הוא לא יכול להאכל. חייל של מחשב שיכול לאכול חייל של יריב - יותר נקודות. .... מלכה - הרבה נקודות. אני לא יכנס לעיניין של הנקודות כי זה לא רלוונטי לשאלה שלי כרגע. אבל זה עיניין מאוד חשוב כי המורה רוצה שאני ינמק למה נתתי לכל אחד מהמצבים ניקוד שונה ולמה בחרתי דווקא בניק…

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  20. Started by HaEsrimVeArba,

יש לי תוכנה שצרכיה ללוט לחיצות מקלדת ולבצע פעולות בהתאם, (בדומה למישחק מחשב) איך אפשר לגרום לשפה לבדוק אם מקש מסויים לחוץ?

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  21. Started by tdknight,

היי, אילו מערכות פורטלים מוכנות חינמיות קיימות? משהו שיילך טוב עם IBHEB או PHPBB

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  22. היי, אני טרי מאוד בכל הקשור לSQL ,WORDPRESS, תכנות אתרים ובתכנות בכלל. ככה שאם אני מפספס משהו פשוט לכאורה, אז יש לומר לי בעדינות כי באמת שאין לי מושג מספק. (אני לומד לבד דבר דבר מכל פיתוח קטן שאני עושה לשם הניסיון, כך שאני לא באמת שוחה בכל הידע הזה ויש לי חורים גדולים.) הסיפור הוא שבהתחלה רציתי לבנות מעך של "משתמשים" ("חשבונות") בSQL לטובת מערכת WEB כך שכל חשבון יכיל ערכים מסוימים שיוצגו על גביה בעמוד אחר בהמשך. כשהתחלתי לבצע אז בחרתי במערכת הניהול של WORDPRESS סתם כי זה עושה חצי עבודה ועוד ברמה גבוה. גיליתי שכבר קיימת בתוכה מערכת משתמשים מבוססת SQL (בעבור הבלוגים שמוצעים שם). במקום להתחיל מ0 חשבתי פשוט "להסב" את המערכת הקיימת בW…

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  23. Started by gal1965,

"מספר סיכומי" הוא מספר המהווה את סכום הספרות שערכן אי זוגי במספר כלשהו שלם חיובי. לדוגמה: ה"מספר סיכומי" של 513 הוא 9. (5+1+3=9) ה"מספר סיכומי" של 1637 הוא 11. (1+3+7=11) א. כתוב פעולה המקבלת כפרמטר מספר שלם חיובי ומחזירה את ה"מספר סיכומי" שלו. ב. נתון מערך A בגודל 30 המכיל מספרים שלמים חיוביים. כתוב קטע תכנית בשפת ג'אווה הבונה מערך נוסףB המכיל עבור כל מספר ממערך A את ה"מספר סיכומי" שלו. מערךB יכיל 60 מספרים, כך ש"מספר סיכומי" יופיע לאחר כל מספר ממערך A. קטע התכנית יציג כפלט את נתוני מערך B שהתקבל. עליך להשתמש בפעולה שכתבת בסעיף א'.

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  24. Started by Hateable Bastard,

Hey I've been writing a program using TASM for a 80X86 processor and I have ran into something that may be problematic I have used int 21h for input (ah=7), according to my documentations the command lets the user insert a single string of numbers into AL, what happens if the inserted number is bigger then 255? thanks ahead.

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  25. Started by s_b54,

אני הכנתי טופס שהמטרה שלו היא לאפשר למשתמשים להתחבר ל"מועדון חברים" אני משתמש באפשרות של ההרשמה וההתחברות של הפורום שיש לי באתר עכשיו זה הקוד של הטופס ויש לי כמה שאלות: <FORM action=http://manga-il.byethost.com/forum/login.php method=post target=index> <TABLE class=forumline cellSpacing=1 cellPadding=3 width="106" border=0><TBODY> <TR> <center> שם משתמש: </center> <TD class=row1 vAlign=center align=middle height=28 width="90"><SPAN class=gensmall><INPUT class=post size=12 name=username value=""><br> <center> סיסמא: </center> <INPUT class=post type=password size=12 …

• 4 תגובות
    • 796 צפיות

דיונים חדשים בפורומים