עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by garnett,

שלום רציתי לשאול מה צריך לעשות כדי שקובץ EXE מוגמר של פלאש יעלה לתוכו קבצי SWF מבחינת הסקריפט אני לא חושב שיש בעיה כי מאותו publish ה SWF המוגמר מעלה לי בלי בעיה. בתודה!

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  2. יש לי דף שפותח חלון חדש, ו-IE חוסם לי אותו (החלון החדש) אני משתמש ב window.open כדי לפתוח את החלון. מה אני יכול לעשות כדי שהוא לא יחסום לי אותו? (ללחוץ על ALLOW POPUPS לא בא בחשבון. אני לא הולך לומר לכל מי שגושל באתר שלי שיאשר פופאפים)

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  3. Started by bd,

http://www.k-otik.com/exploits/09232004.ms04-28-admin.sh.php סיומת SH אם אני לא טועה..רציתי לדעת איך מקמפלים קובץ כזה ואיזה תוכנה תודה

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  4. Started by baronlior,

היי, שמעתם בוודאי ש Java 7 שוחררה לפני מספר חודשים. סיכמתי כמה מהשינויים היותר משמעותים כאן: http://www.softwarearchiblog.com/2011/10/java-7.html מקווה שמתמצאו את המידע מעניין, ליאור

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  5. Started by gkman,

שלום יש לי מחלקה של עיצוב בCSS: .Category a:link{color: navy; text-decoration: none; } .Category a:visited {color: navy; text-decoration: none; } .Category a:hover{color: navy; text-decoration: underline;} זה לא יעבוד לי כשאני אכתוב כך: <div> <a href="somewhere" class="Category" text </a> </div> אבל זה כן יעבוד לי: <div class="Category"> <a href="somewhere"> text </a> </div> למה זה ככה? זה גורם לי לבעיות- כי אני רוצה חלק מהקישורים בעיצוב כזה וחלק באחר. איך אפשר לתקן?

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  6. Started by MasterDK,

לפי מה שידוע לי קיימים שני סוגי קידום PRE ו POST קידום PRE: ++var; קידום POST: var++; עכשיו אני שואל את עצמי מה ההבדל? כבר הרבה זמן אני מנסה להבין את ההבדל.. והאם ה FOR הזה: for(i=0;i<n;++i) שונה מה FOR הזה for(i=0;i<n;i++) ? אם כן במה? תדוה רבה על העזרה.

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  7. Started by bigstar,

הא אפשר לעבוד עם צלילים בjava וא"כ איך? ואיך אפשר לעבוד על גובה הצליל?

8. Started by tombcatz,

היי אנשים, אני מעוניין להתחיל ללמוד שפת C, ומחפש מדריכים מומלצים ברשת לכך. [יש לציין שאני מתכנת עם ניסיון, לכן אני מחפש מדריכים שילמדו את שפת C ולא מדריכים שילמדו תכנות מ-0 באמצעות שפת C] תודה

9. Started by infer73,

שאלה קטנה, האם כשאני כותב את זה: String str="bla" String s=str s="w/e" האם עכשיו str שווה ל-bla או עכשיו הוא שווה ל- w/e? או בעצם, האם כשאני עושה את השורה השנייה הוא יוצר עצם חדש שהערך של הטקסט שלו הוא bla או שהוא פשוט משנה את s ככה שיצביע לאותו מקום שאליו str מצביע?

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  10. package javaapplication2; import java.awt.* ; public class App { Frame f = new Frame( " first app") ; public App () { Button a1 = new Button( " one"); Button a2 = new Button( " two "); f.add(a1); f.add(a2) ; f.setVisible(true); } public static void main(String[] args){ App app = new App () ; } } מופיע חלון אבל התוכנית לא עוצרת ורצה בלי הפסקה ולא מופיעים לי שתי הכפתורים עריכה : שכחתי לשים בקונסטרקטור f.setLayout(new FlowLayout()) ; עכשיו זה עובד טוב מאוד .. אבל האפלט עדיין לא ועוד משהו אני רוצה לצור אפלט פשוט של הצגת תמונה כלשהי מצאתי קוד פשוט והוא לא עובד לי משום מה . import java.awt.*; import java.applet.*; public class TT extends Appl…

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  11. 2 מגה זאת סתם דוגמא בגדול אני רוצה להגביל אותו סתם לקילו בייט מסויים

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  12. שלום לכולם, אני משתמש בגרסה האנגלית של אקסל, ואני רוצה לקבל קלט מחרוזת מהמשתמש. אני משתמש בפעולה inputbox. הבעיה היא, שכשאני מנסה לכתוב בעברית, בחלון שאליו אני כותב הוא כותב ג'יבריש, ואז המקרו לא עובד. הערה- הרגע ניסיתי להעתיק דוגמא למה שמופיע בחלון של הקלט, אבל פה זה הופיע בעברית נורמלית.

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  13. Started by eladh16,

שמעתי שלאתרים הבנויים בלפאש יש בעייה עם מנועי החיפוש. יש לי אתר, שיש בו רק כפתורים מפלאש והאתר עצמו הוא html. האם זה יכול להפריע לאתר שלי להתפרסם במנועי החיפוש כמו גוגל וכ'ו? תודה

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  14. Started by ~שירה,

במחלקה שבניתי על חלק מהפונקציות וגם על התכנית הראשית: error C2601: 'main' : local function definitions are illegal מה זה אומר????? הצילו!

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  15. Started by baruch_555,

יש לי את הבעיה הזאת מידיי פעם לא יודע למה. יכול להיות זה קורא שאני נכנס לתוכנה אחרי סריקת רוגלות עם מספר תוכנות(SpywareDoctor,SpySweeper,Spy-Bot,Ad-aware.....) ומנקה רגיסטרי????? ואיך אפשר לתקן את זה מבלי כל פעם מחדש לעשות לתוכנה Repair??

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  16. Started by aviz,

void removetempcard(int i,int j) { posIter=posl.begin(); tempIter=templcard.begin(); while(tempIter!=templcard.end()) { if((posIter->x==i)&&(posIter->y==j)) { posl.erase(posIter); templcard.erase(tempIter); } posIter++; tempIter++; } } זה הקוד הבעייתי. קצת הסברים ורקע : templcard זה רשימה שאמורה לשמור קלפים מסויימים posl זה רשימה שאמורה לשמור את המיקומים של אותם קלפים הם עובדים בתאום, נגיד האיבר הראשון ב templcard המיקום שלו יהיה באיבר הראשון ב posl ולכן אורכם שווה. בפונ' הזאת אני מקבל 2 אינדקסים i ו j אם האינדקסים האלה קיימים ברשימה posl אני רוצה להסיר את הקלף הזה וגם את המיקום שלו. יש לי שגיאת זכרון בעת הרצה : Unhandled exception at 0…

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  17. הסתדרתי... הייתה שגיאה לוגית במקום להכניס את f[][]->temp עשיתי temp->f[][]

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  18. אהלן אנשים, במידה ויש לי קובץ תוכנה שנכתבה בשפת C ושמורה בקובץ exe. האם יש אפשרות "להוציא" ממנה את הקוד כדי לראות אותו? במידה וכן, כיצד זה נעשה (Visual C++ 2005 במידה וזה משנה). Anatoli.

• 8 תגובות
    • 755 צפיות
  19. Started by frame it,

אני כותב פרויקט סיכוםבשפת בc#(משחק frame it שמורכב מלוח בגודל n*n משבצות ומשבצת אחת היא ריקה, המטרה לסדר את המשבצות בתת המטריצה בגודל 2 -n-2*n לפי לוח אחר נתון בגודל n-2*n-2) אני רוצה שהמחשב יעזור לי להגיע לפתרון בצורה הטובה ביותר, המשחק הוא כעין מבוך אבל האלגוריתם של מבוך הפשוטים לא עזרו לי,אם יש למישהו כיוון או רעיון זה יעזור לי מאד! תודה רבה. ???

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  20. יש לי את קובץ הASP הבא, והבעיה שכשאני מפעיל אותו הערכים באנגלית מוצגים כראוי, אך אלה שבעברית כג'יבריש. ניסיתי לשנות קידוד אבל אז העברית מופיע כראוי והאנגלית ג'יבריש... <html dir="rtl"> <table border="1" align="center"> <tr bgcolor="red"> <td align="center">שם העסק</td> <td align="center">בעל העסק</td> <td align="center">עיר</td> <td align="center">פלאפון</td> <td align="center">טלפון</td> <td align="center">פקס</td> <td align="center">כתובת</td> <td align="center">דוא"ל</td> <td align="center">מס' מוסכים</td> <t…

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  21. יש לי בלוג שבראשו יש תמונה שאותה אני רוצה לשנות. מצאתי את הקוד שמציג את התמונה (באמצע, מובלטת): איך אני משנה את התמונה לזאת שיש לי על שולחן העבודה ומשאיר את הרקע והכל שם באותו הצבע? צירפתי את התמונה שאני רוצה לשים אגב, אם זה עוזר! תודה

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  22. איך אני מגדיר מחלקה של צומת שתהיה חד כיוונית ?

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  23. אני מכליל את dos.h וניסיתי כברבכמה קומפיילרים שונים וכל פעם אני מקבל שגיאה שהפקודות הנל לא מוכרות

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  24. Started by th£»Light,

יש לי מחר מבחן אז בלי הרבה דיבורים הנה התרגיל: קלוט לטבלה בגודל 10X15 מספרים. בדוק אם סכום האיברים המופיעים בשורה השישית גדול מסכום האיברים בעמודה הרביעית.הפלט, הודעה מתאימה.

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  25. Started by Ni3t,

אוקי מן הסתם יש כאן הרבה שרוצים להתחיל לילמוד PHP ולא יודעים מאיפה בתור התחלה Www.PHP.NET האתר הרשמי http://php.eitan.ac.il/main.php האתר של PHP בישראל Webmaster.CO.IL סתם אתר עם מדריכים לPHP ושפות שונות http://www.guides.co.il/download.php?guide=132 אתר עם פונקציות לPHP http://apache.org/ תוכנה להתנסות עם PHP על השרת הביתי שלך http://www.apachefriends.org אתר עם התוכנה אפצ'י ועם התוספות של Mysql הPHP 5.4.3 מנהלים לינעוץ

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.