עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by PhoenixBoy,

בטורבו פסקל יש שתי סוג סמנים... אחד שהוא כזה משבצת צהובה מהבהבת והשני זה מלבן כזה קטן מתחת לאות.. עכשיו אצלי זה עבר להיות המשבצת הזאת.. איך אני מחזיר?

2. Started by Asterix3,

שאלה אם יש אתרים או מדריכים שיכולים לעזור לי בנושא תודה

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  3. Started by Tomer1992,

היי, פספסתי את הכתבה בחדשות לגבי תנאי קבלה וכניסה לתחום ההייטק ללא תואר רלוונטי בין אם בתכנות, אבטחת מידע וכו'.... האם זה אפשרי? מעבר ליכולת לימוד עצמית- איזה שפות תכנות וידע נדרש צריך וכיצד לרכוש אותו בין אם בלימוד עצמי בקורסי אונליין, קורסים פרונטאליים, אתרים ללימוד, סרטונים ואיפה הכי מומלץ לרכוש אותם/את הידע? איזה שפות תכנות הכי מבוקשות?

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  4. איך אני מגדיר מחלקה של צומת שתהיה חד כיוונית ?

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  5. יש לי דף שפותח חלון חדש, ו-IE חוסם לי אותו (החלון החדש) אני משתמש ב window.open כדי לפתוח את החלון. מה אני יכול לעשות כדי שהוא לא יחסום לי אותו? (ללחוץ על ALLOW POPUPS לא בא בחשבון. אני לא הולך לומר לכל מי שגושל באתר שלי שיאשר פופאפים)

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  6. שלום לכולם, אני כבר מספר שבועות עובד על פרוייקט , ועדיין לא מצאתי פיתרון איכותי לבעיה רצינית שניצבת לפני. אני בונה סימולטור בסביבת visual עבור מערכת real-time שעובדת בסביבת mtos עם קומפיילר של metaware HIGH C יש חוסר התאמה בין הקומפיילרים, כל מיני אופטימיזציות real-time יות שאין בvisual . אז מה אני צריך? אני רוצה להשתמש בקבצי מקור של המערכת real-time אשר כתובים בשפת c ולצרף אותם לאפליקציה שלי. הבעיות הן: 1. בגלל כל האופטימיזציות של הקומפיילר של המערכת real-time אני לא יכול פשוט לצרף אותם אליי 2. ישנם עוד מספר בעיות syntax שקומפיילר metaware "אוכל" ואילו הקומפיילר של visual לא אוכל. אני חשבתי על פתרון כזה: לקמפל את הקבצים של המערכת real-time ביחד עם קובץ שלי, לבצע להם לינק…

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  7. אני מכליל את dos.h וניסיתי כברבכמה קומפיילרים שונים וכל פעם אני מקבל שגיאה שהפקודות הנל לא מוכרות

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  8. Started by gman_il,

הי חברים. יש לי שני בלוגים מקצועיים , מוזמנים להיכנס ולהתרשם וגם לחוות דעה (פה או בבלוגים). http://blogs.microsoft.co.il/blogs/gadib (אנגלית) http://dotnet.blogix.co.il (עברית , יחסית חדש) תודה.

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  9. Started by Pure-Gold,

יש לי בעיה שככל הנראה סשנים שונים של משתמשים מתנגשים. למשל משתמש A כותב הודעה אז הנתונים שנכנסים למסד נתונים הם הנתונים של משתמש B. בכל עמוד יש לי session_start(), אם אני אוסיף session_name() נראה לכם שזה יפתור/קשור ? ** זה לא קורה כל הזמן. פעם ב..............

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  10. Started by gshhar,

http://www.winpcap.org/docs/docs_412/html/group__wpcap__tut8.html תודה.

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  11. Started by kabirsh,

שלום אני צריך לבנות תוכנית קטנה ב C (שעורי בית שאני לא מצליח) שתקלוט ערך מהמשתמש (מספר) ותציג פלט של כמה שעות זה וכמה דקות בעזרת המשתנים הבאים בלבד INT CHAR SCANF PRINF IF תודה

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  12. Started by zobi12,

שלום לכולם. ברצוני להתחיל ללמוד את התוכנה. אבל אני ממש לא משהו במתמטיקה ,האם מי שלא כול כך טוב יכול ללמוד את התוכנה בלי להתקל בקשיים?

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  13. Started by ShrekHunter,

מצאתי את הפתרון. for(i=0;i<num;i++) {n=rand()%(N+1); if(ar[n]==1)n=rand()%(N+1); החלפתי את המספרים לערכים בינאריים. תודה אפשר לנעול

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  14. Started by agroariel,

שלום לכולם עובד על מערכת שכוללת חיבור מד המשקל הבייתי למחשב. הרעיון שכל יום נשקלים והנתון נאגר במחשב ותוכנה מנתחת את הנתונים ומציגה בדרכים שונות.. שאלתי היא: איזו שפה מתאימה יותר לפרוייקט כזה? (מתאימה= ידידותית למתחילים, כמה שיותר גרפית, תואמת למערכת הפעלה windows) תודה למשיבים

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  15. Started by D-M-X,

איך אני יכול להשתמש בפונקציה REPLACE שמחליפה כל מופעשל תו מסוים בתו אחר כשהתו שאני רוצה להחליף הוא מרכאות? (הבעיתיות היא שאני לא מצליח לשים מרכאות בין מרכאות) תודה לעוזרים...

• 8 תגובות
    • 764 צפיות
  16. Started by skyitay,

שלום אני בונה אתרים יש לי נתיב במחשב שבו אני צריך להתייחס רק לחלק ממנו הנתיב נראה ככה @"D:\Invoices\01" איך אני מתייחס רק ל-"01" ובודק ומכניס אותו לתוך משתנה כדי שאני יכול להשתשמש בו. אני כותב את התוכנה ב-c# תודה על העזרה. איתי

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  17. יש לי בפרויקט שלי LABEL אשר את רושם את הטקסט בה דרך ה-CAPTION... השאלה שלי היא כיצד אני יכול לסדר/להפוך כך שהטקסט שאני כותב בעברית יופיע בהפעלת/הרצת התוכנית מימין לשמאל ?

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  18. יש לי פורום הכתוב ב ASP הפורום כרגע עובד עם בסיס נתונים של ACCESS כמו כן הפורום תומך גם בבסיס נתונים של MS-SQL שאלתי היא כיצד אני מעביר את הנתונים מביס הנתונים של ACCESS לבסיס הנתונים של ה MS-SQL? אודה לעזרתכם בנידון.

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  19. Started by smulikon,

היי, אני מעוניין ליצור דף HTML ולהוסיף לו תמונות שממוקמות על אתר איכסון תמונות. יש לי 2 שאלות: 1. על מה אני לוחץ בפרונט פייג' כדי להוסיף תמונה מהאתר איכסון? מצאתי רק איך מעלים תמונה מקובץ... 2. אחרי מלא בלגן שעשיתי הצלחתי להוסיף תמונה בדרך לא דרך, אבל רואים אותה בקטן ואני מעוניין שיראו אותה בגדול. באתר האיכסון רואים את התמונה בגדול. איך אני עושה את הדברים האלו? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  20. Started by אלון פ,

שלום לכולם, אני צריך למשחק שהכנתי, שכשאוביקט מסויים פוגש באחר, האובייקט שהתנגשו בו הולך עם הראשון. לדוגמא: איש רץ וםפפוגש בכדור, ואז הכדור הולך לפניו כול הזמן. תודה לעוזרים! אלון

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  21. Started by baronlior,

היי, שמעתם בוודאי ש Java 7 שוחררה לפני מספר חודשים. סיכמתי כמה מהשינויים היותר משמעותים כאן: http://www.softwarearchiblog.com/2011/10/java-7.html מקווה שמתמצאו את המידע מעניין, ליאור

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  22. היי, עשיתי מערכת ניהול קטנה עם הוספת עמודים, עריכה ומחיקה. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך אפשר להוסיף אפשרות של הזזת שורה במסד למעלה או למטה (כדי שיוכלו לשנות את סדר הופעת הדפים) אני שובר את הראש כבר יומיים למצוא פתרון יצירתי תודה!

23. אהלן אנשים, במידה ויש לי קובץ תוכנה שנכתבה בשפת C ושמורה בקובץ exe. האם יש אפשרות "להוציא" ממנה את הקוד כדי לראות אותו? במידה וכן, כיצד זה נעשה (Visual C++ 2005 במידה וזה משנה). Anatoli.

• 8 תגובות
    • 764 צפיות
  24. Started by johnynardi,

היי , מה בדיוק מבצע ה IF הזה? ומה זה הסימן קריאה הזה? IF(!(j%i) )

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  25. Started by guy81,

מה ההבדל בין העברת פרמטרים כזאת: ב- main: [size=78%]בפונקציה h:[/size] [size=78%]void h(C *c )[/size] [size=78%]לבין:[/size] [size=78%]ב- main:[/size] C c1(); h(&c) [size=10px]בפונקציה h:[/size] [size=10px]void h(C *c )[/size] [size=1](מלבד העניין שהראשון הוקצה ב- heap והשני במחסנית, מה ההבדל מבחינת כל מיני פקודות והשמות שנעשה בפונקציה h על c המתקבל כפרמט)[/size] C *c1= new C(); h©

• 4 תגובות
    • 764 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.