תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
איך אני יכול לבטל קו תחתון של קשור-תמונה כאשר אני מעביר מעל זה את העכבר?
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יש לי שאלה יש לי את הקוד הבא <div style="width:420px; margin-bottom:30px;"> <div><strong>{title}</strong></div> <div style="text-align:justify; Arial:3px; margin-top:3px; margin-bottom:5px; border-top:1px solid #D3D3D3;">{short-story}</div> <div style="float: right;">[full-link]קרא עוד [/full-link] [com-link]{comments-num} Comments[/com-link]</div> <div><em>Posted on {date} by {author}</em></div> [[/code עכשיו איך אני אומר לזה לכתוב בעיברית כי את החדשות שאני כותב הוא מראה בג'יבריש תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
הסתדרתי... הייתה שגיאה לוגית במקום להכניס את f[][]->temp עשיתי temp->f[][]
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
הורדתי את זה מהאתר הרישמי, פתחתי את הראר ואני לא מוצא EXE להפעלה...
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
שלום, אני לומד בעצי PHP. המליצו לי על הספר: Core WebApp Development With PHP And MySql האם זהו ספר טוב? אם יש לכם המלצות לספר אחר? לדעתכם, מלימוד עצי ע"י ספר. ניתן להגיע לרמה שבה אבנה אתר רציני בגומה לפייסבוק (על אותו עיקרון)?
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
שלום אני בונה אתרים יש לי נתיב במחשב שבו אני צריך להתייחס רק לחלק ממנו הנתיב נראה ככה @"D:\Invoices\01" איך אני מתייחס רק ל-"01" ובודק ומכניס אותו לתוך משתנה כדי שאני יכול להשתשמש בו. אני כותב את התוכנה ב-c# תודה על העזרה. איתי
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
לילה טוב, אני צריך להגיש שאלה מסוימת שבה מבקשים מהמשתמש להכניס מספרים כלשהם כשבניהם יש סימני חיבור וחיסור, על התוכנית להראות את תוצאת פעולות החיבור והחיסור. אני לא מצליח להבין איך אני יכול לקלוט את הערכים של המספרים כאשר בעצם לא ידוע לי על הכמות שלהם? הכיוון שלי הוא שלאחר קליטת המספרים אוכל להשתמש בפקודת SWITCH וכך בהתאם לסימן שהוכנס אוכל לעשות את הפעולה המתאימה.. תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
לפי מיטב הבנתי כל קובץ בבסיסו מורכב מהרבה -0,1. האם יש דרך לקרוא את הקבצים ככה? יש עדיפות ל- C#. אבל אם אתם מכירים דרכים בשפות אחרות אני גם אשמח ואמצא איך להסתדר איתן. (כבר ניסיתי BinaryReader ב- C# וזה לא ממש עזר, הוא נתן לי את האותיות או את הערכים שלהם בAscii כשניסיתי לקרוא אותם דרכו) תודה!
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
היי, שמעתם בוודאי ש Java 7 שוחררה לפני מספר חודשים. סיכמתי כמה מהשינויים היותר משמעותים כאן: http://www.softwarearchiblog.com/2011/10/java-7.html מקווה שמתמצאו את המידע מעניין, ליאור
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
איך עושים שהיה מחשב אחד שהוא יהיה השרת ועוד הרבה מחשבים מתחברים אליו(אני משתמש בMFC) אםאפשר מדריך לזה עדיף בעברית
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
"מספר סיכומי" הוא מספר המהווה את סכום הספרות שערכן אי זוגי במספר כלשהו שלם חיובי. לדוגמה: ה"מספר סיכומי" של 513 הוא 9. (5+1+3=9) ה"מספר סיכומי" של 1637 הוא 11. (1+3+7=11) א. כתוב פעולה המקבלת כפרמטר מספר שלם חיובי ומחזירה את ה"מספר סיכומי" שלו. ב. נתון מערך A בגודל 30 המכיל מספרים שלמים חיוביים. כתוב קטע תכנית בשפת ג'אווה הבונה מערך נוסףB המכיל עבור כל מספר ממערך A את ה"מספר סיכומי" שלו. מערךB יכיל 60 מספרים, כך ש"מספר סיכומי" יופיע לאחר כל מספר ממערך A. קטע התכנית יציג כפלט את נתוני מערך B שהתקבל. עליך להשתמש בפעולה שכתבת בסעיף א'.
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
פתחתי form1 בו יש כפתור "sell" תווית labl_total_money בו מופיע סכום כסף שעולה כל פעם שלוחצים על הכפתור את הסכום הגדרתי כint totalmoney ;lbl_total_money.text=("$"+totalmoney) וכפתור שמעביר לform2 ובנוסף עוד כמה כפתורים ותיבות טקסט שלא רלוונטיים לשאלה. אני רוצה שהפרמטר totalmoney יהיה משותף לשני הטפסים כך שה;lbl_total_money.text=("$"+totalmoney) של form1 יהיה ששווה ל;lbl_total_money.text=("$"+totalmoney) של form2 (אמרו לי sql ואמרו לי אובייקט גלובלי, ניסיתי את שניהם לא עבד)
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שמעתי שלאתרים הבנויים בלפאש יש בעייה עם מנועי החיפוש. יש לי אתר, שיש בו רק כפתורים מפלאש והאתר עצמו הוא html. האם זה יכול להפריע לאתר שלי להתפרסם במנועי החיפוש כמו גוגל וכ'ו? תודה
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע אולי איך אני מוסיף בHTML לינק שמקפיץ אותי למיקום מסוים בתוך הדף? תודה.
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
אז ככה אין לי שום ידע בשפת תיכנות כלום ואני רוצה להתחיל לילמוד 1.אם איזה שפה להתחיל? 2.אפשר מדריכים? 3.אם איזה תוכנה משתמשים לתוכנה?
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין ליצור דף HTML ולהוסיף לו תמונות שממוקמות על אתר איכסון תמונות. יש לי 2 שאלות: 1. על מה אני לוחץ בפרונט פייג' כדי להוסיף תמונה מהאתר איכסון? מצאתי רק איך מעלים תמונה מקובץ... 2. אחרי מלא בלגן שעשיתי הצלחתי להוסיף תמונה בדרך לא דרך, אבל רואים אותה בקטן ואני מעוניין שיראו אותה בגדול. באתר האיכסון רואים את התמונה בגדול. איך אני עושה את הדברים האלו? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
טוב הרעיון הוא כזה: יש לי שני מספרים (לרוב נעים בין 100 ל10000) אני רוצה, על פי המנה ביניהם לדעת מי הגדול יותר מביניהם ובכמה הוא גדול, ואז אני מעניק נקודות למספר שגדול יותר מהמספר השני- אני בכוונה לא משתמש במספרים עצמם כי אני לא רוצה קנה מידה מדוייק של מי יותר גדול אלה אם נניח הם ב"איזור" אחד של השני נניח 2000 ו2010 אז מבחינתי הם שווים אחד לשני. קודם כל תסתכלו על הקטע קוד שעשיתי שתבינו מה הקטע: Glob1\2 הם שני המספרים שלי, K1\2Score הם הניקוד שמקבל כל אחד מהמספרים: K1Score = 0: K2Score = 0 Select Case Glob1 / Glob2 Case Is > 3: K1Score = 2 Case 1.0000000001 To 3: K1Score = 1 Case 0.3 To 0.9999999999: K2Score = 1 Case Is < 0.3: K2Score = 2 End Select פה מגיע…
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום יש לי מחלקה של עיצוב בCSS: .Category a:link{color: navy; text-decoration: none; } .Category a:visited {color: navy; text-decoration: none; } .Category a:hover{color: navy; text-decoration: underline;} זה לא יעבוד לי כשאני אכתוב כך: <div> <a href="somewhere" class="Category" text </a> </div> אבל זה כן יעבוד לי: <div class="Category"> <a href="somewhere"> text </a> </div> למה זה ככה? זה גורם לי לבעיות- כי אני רוצה חלק מהקישורים בעיצוב כזה וחלק באחר. איך אפשר לתקן?
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אהלן אנשים, במידה ויש לי קובץ תוכנה שנכתבה בשפת C ושמורה בקובץ exe. האם יש אפשרות "להוציא" ממנה את הקוד כדי לראות אותו? במידה וכן, כיצד זה נעשה (Visual C++ 2005 במידה וזה משנה). Anatoli.
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם :] יש לי בעיה כאשר אני פותח פרויקט חדש של windos apllication forms זה מראה לי שגיאה בחלון ה design ,צירפתי תמונה לבעיה. תודה לעוזרים .. http://img171.imageshack.us/my.php?image=86256955we0.jpg עריכה : איך אני יוצר קובץ הרצה EXE תחת סביבת העבודה JCreator?
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להדרכה איך אני בודק האם קובץ קיים, כמו כן אשמח לטיפים נוספים לקבצים
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני מנסה להפנות עמוד דרך ASP ל IFRAME מסויים אבל אני לא מצליח והעמוד נפתח לי ב IFRAME אחר.. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
הי חברים. יש לי שני בלוגים מקצועיים , מוזמנים להיכנס ולהתרשם וגם לחוות דעה (פה או בבלוגים). http://blogs.microsoft.co.il/blogs/gadib (אנגלית) http://dotnet.blogix.co.il (עברית , יחסית חדש) תודה.
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
http://www.winpcap.org/docs/docs_412/html/group__wpcap__tut8.html תודה.
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-