תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
-
הגדרתי text-align: justify ל-DIV מסויים, אבל הדפדפן מסרב להציג אותו כן... Left ו-Right עובדים... אבל לא Justify. הטקסט הוא לינקים אם זה משנה. למישהו יש רעיון?
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
-
שלום, אני זקוק לעזרה בבניית קוד ב VBA באקסל. הקוד אמור להכניס למשתנה, ערך מתוך שלושה ערכים עשרוניים קבועים.
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
הי חברה אז ככה הגדרתי משתנה מטיפוס HebrewCalendar-לתאריך עברי ישנם פונק' למשתנה כזה להביא לי יום חודש ושנה עברית (בערך מספרי) אני רוצה לחבר בין שלושתם לתאריך אחד, הצלחתי לעשות את זה בmsgbox : MsgBox(dateheb.GetDayOfMonth(ddate) & "/" & dateheb.GetMonth(ddate) & "/" & dateheb.GetYear(ddate)) וגם בתוית טקסט זה נכנס (ddate-תאריך לועזי, dateheb-משתנה מסוג HebrewCalendar) השאלה שלי זה אם יש מצב כזה להכניס תאריך עברי שלם(יום,חודש,שנה) לתוך משתנה כמו שיש משתנה ששומר תאריך לועזי ? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
קודם כל תמונה של ה-DB http://img100.imageshack.us/img100/2811/dbjc9.jpg אני מנסה ליצור דף של "בניית מחשב". אני רוצה שב-form יהיה תיבת select עבור כל קטגוריה ראשית שיש ב-DB, האופציות בתיבה הם כל המוצרים שמשתייכים לקטגוריה הראשית. הקוד הזה יוצר תיבה אחת של הקטגוריה הראשית הראשונה ומפסיק ברגע שהוא עבר לקטגוריה אחרת: <% m=rs.fields("mastertype") %> <tr > <td> <select> <% while m=rs.fields("mastertype") and not rs.eof%> <option value="<% =rs.fields("name")%>">מחיר: <% =rs.fields("price")%> <% =rs.fields("name")%></option> <% rs.movenext wend %>…
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
היי, יש לי Webservice שכתוב ב -PHP. הוא מקבל מ-C# Client, פרמטר מסוג long. לדוגמה - 100000457418757 מ-C# הוא נשלח בסדר, וגם כשאני מאזין בתוכנות כמו Fiddler אני רואה שזה נשלח תקין. אבל בצד של PHP המספר הופך להיות דבר כזה - 1.0000045741876E+14 למה זה קורה? איך אני יכול לתקן את זה? האם המספר ארוך מדי בשביל long ב- PHP?
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
-
אני מנסה ליצור web test under visual studio pro 2008 3.5 sp1 וזה על פי המאמר הזה http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms182551.aspx אבל כשאני מנסה להוסיף web test אני לא רואה את האופציה הזו (מצ"ב תמונה) מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
כנ"ל גם לגבי הקומפילציה. בעבר זה לא עשה לי בעיות אז אני חושב שזה בגלל Windows Xp. איך מסדרים את זה? תודה! עריכה: לא משנה זה הסתדר.
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
היי, אני מנסה להריץ בVISUAL STUDIO תוכנית(כל תוכנית..אפילו printf וזהו..) ואני מקבל ישר את השגיאה הבאה כבר פתחתי על זה נושא פה בעבר..בגדול היה לי VS8 והשגיאה הזאת התחילה פתאום. הורדתי VS10. זה עבד איזה שבועיים טוב, ועכשיו גם שם אחרי שביצעתי ריסט למחשב זה התחיל להחזיר את השגיאה הזאת. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש ואין שינוי. בגוגל מצאתי כמה הצעות שלא עזרו.. חלק שם רשמו שזה משהו קשור לרג'סטי/ENIVIROMENT וצריך לשנות שם משהו. אבל לא סגור על זה ולא רוצה להרוס סתם... יש מצב שמשהו פה נתקל בזה בעבר ויכול לעזור לי(יש לי ווינדוס 7 )? אני תקוע עם הDEV C הזאת מביאה לי תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כבר מספר שבועות עובד על פרוייקט , ועדיין לא מצאתי פיתרון איכותי לבעיה רצינית שניצבת לפני. אני בונה סימולטור בסביבת visual עבור מערכת real-time שעובדת בסביבת mtos עם קומפיילר של metaware HIGH C יש חוסר התאמה בין הקומפיילרים, כל מיני אופטימיזציות real-time יות שאין בvisual . אז מה אני צריך? אני רוצה להשתמש בקבצי מקור של המערכת real-time אשר כתובים בשפת c ולצרף אותם לאפליקציה שלי. הבעיות הן: 1. בגלל כל האופטימיזציות של הקומפיילר של המערכת real-time אני לא יכול פשוט לצרף אותם אליי 2. ישנם עוד מספר בעיות syntax שקומפיילר metaware "אוכל" ואילו הקומפיילר של visual לא אוכל. אני חשבתי על פתרון כזה: לקמפל את הקבצים של המערכת real-time ביחד עם קובץ שלי, לבצע להם לינק…
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אני מכליל את dos.h וניסיתי כברבכמה קומפיילרים שונים וכל פעם אני מקבל שגיאה שהפקודות הנל לא מוכרות
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום! יש לי אתר ויש בו פרסומות של גוגל ואני רוצה לדעת מי לחץ ואם הוא לחץ אז להעביר אותו לעמוד אחר. איך עושים זאת? תודה!
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום. אני לא זוכר עם ההתקנה של PHP במחשב שלי היה עושה את זה מההתחלה (כי אני עובד על 2 מחשבים שונים) אבל הוא הפסיק להצהיר לי על שגיאות. פעם לדוגמא אם הייתי שוכח לכתוב ; בסוף שורה PHP היה מצהיר שיש לי שגיאה ובאיזה שורה. עכשיו הדפדפן פשוט אומר לי שהוא לא מוצא את הדף. (ליתר דיוק שהוא לא מוצא את השרת- שהוא בעצם APACHE שמותקן לי על המחשב.) בבקשה תעזרו. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
היי אני מנסה להתקין את הויזואל סטודיו איך שאני מתחיל את ההתקנה מופעיה לי ההודעה (מוצגת) מה אני אמור לעשות ??? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 820 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני עוזר לחבר שלי בC++ OOP והבעיה היא שOOP אני יודע מJAVA אז הרוב מובן לי אבל עם רישמות מקושרות נתקעתי , ואין לי זמן להבין את הכל לעומק אז אני צריך ממישהו שיתן לי בבקשה קוד אני צריך קוד של אוביקט רשימה שמכילה אוביקטים שמסוגלת לעשות: לאתחל רשימה חדשה להוסיף לרשימה אוביקט (להתחלה) למחוק אוביקט מהרשימה לפני נתונים שינתנו לפונקציה רק בשביל רקע הרשימה צריכה להכיל אוביקטים מהסוג BU וSP שיש להם יחס ירושה מהאוביקט TX כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
set line = (a21a2a7) נניח שאני רוצה לדוגמא לבודד את המספרים שמופרדים ע"י האות איי למערך נוסף שיהיה בסגנון 21 2 7 יש למישהו רעיון איזה פקודה יכולה לעשות את זה בשימוש בסקריפט
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום, אני לומד בעצי PHP. המליצו לי על הספר: Core WebApp Development With PHP And MySql האם זהו ספר טוב? אם יש לכם המלצות לספר אחר? לדעתכם, מלימוד עצי ע"י ספר. ניתן להגיע לרמה שבה אבנה אתר רציני בגומה לפייסבוק (על אותו עיקרון)?
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
אני מנסה לשלוח מ-Client ל-Serever קובץ. הבנתי שאני אמור לחלק אותו ל-Buffer, ולשלוח בעזרת Stream. יש למישהו קוד דוגמה לפעולה כזו - שליחה וקבלת של קובץ מצד לצד????
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני מחפש אתר שנותן הרשמה לאתר האינטרנט שלי רצוי בעברית תודה מראש s_b54
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מוסיף תמונת רקע בדף של האינטרנט אבל התמונה מכפילה את עצמה מספר פעמים או שחורגת מהגודל שלה ורואים את התממונה שוב כחצי או כפול איך אני מגדיר שהיא תהיה בגודל של הדף? גם בגודל של 800x600 1024x768 תודה
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש סקריפט של randomizer שאני יוכל להכניס בו 22 ערכים בערך ושזה יוציא אחד מהם באקראי. תודה
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
היי, שמעתם בוודאי ש Java 7 שוחררה לפני מספר חודשים. סיכמתי כמה מהשינויים היותר משמעותים כאן: http://www.softwarearchiblog.com/2011/10/java-7.html מקווה שמתמצאו את המידע מעניין, ליאור
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
מה קורה מזמן לא הייתי פה ! כיף לחזור ... רציתי לדעת איך עושים מערכת תגובות פשוטה בדף HTML , משהו כמו כפתור ששולח את ההודעה ומציג אותה ברשימה ממוספרת . תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-