תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
התחלתי ללמוד בבית ספר את הבסיסים הבאים: בינארי, הקסדצימלי, אוקטלי, BCD זה ניראה לי מה שלמדנו... האם יש דף מסודר עם כול ההעברות של הבסיסים הללו? זה ממש יעזור לי... תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה ההבדל בין SWITCH ל-IF,IFELSE,ELSE ב-PHP? שאלה נוספת, בקוד למטה, מישהו יכול להסביר לי למה משמש האות D במתוך המרכאות והסוגריים בשורה של המשתנה? תודה. <?php $d=date("D"); switch ($d) { case "Sun": echo "Have a nice week"; break; case "Fri": echo "Have a nice weekend"; …
-
- 19 תגובות
- 5k צפיות
- 1 follower
-
-
לומדת שנה א בתעשייה וניהול קצת מתקשה לתכנת את זה אשמח להארות מאלה שמבינים הרבה יותר ממני , כבר אבודה. ( ללא החלק האחרון של הטבלה) EXE8 (1).docx
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בתהליכים של בניית אתר ויש לי בעיה בטופס ההרשמה לאתר. קודם כל אני אגיד שאני בונה אתר דרך פלטפורמה מסויימת. (כמו MAGENTO, PRESTASHOP ודומיהן...) הבעיה היא כזו: אם אני ממלא את כל השדות עם המידע הנכון (כתובת אי-מייל, שם, סיסמה ווידוא סיסמה וכו') אז הכל בסדר, אני מועבר לעמוד שאומר שההרשמה בוצעה בהצלחה ובאתר שאני בודק במסד הנתונים אני רואה את המשתמש החדש. אבל, אם אני מקליד ערכים שגויים, אם לדוגמה הסיסמאות לא תואמות, המייל לא תקין וגם השם הפרטי, זה אמור להראות כל אחת מהטעויות ברשימה. אבל זה מראה לי רק את הראשונה שהוא מוצא. כמו כן, אם יש טעות במילוי הטופס כל הטופס נמחק ואני צריך למלא הכל מחדש. בקיצור - אם הכל בסדר בנתונים - אז הכל בסדר. אם יש טעות - כל הנתונים שהקשתי נמחקים …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 349 צפיות
-
-
שלום אני מתחיל-מתקדם בבנית אתרים ויש לי שאלה קטנה. אני רוצה לעשות מסגרת iframe כמו באתר הזה(סתם לדוגמא באתר הזה אפשר להוריד את המסגרת למטה כדי לראות מה יש בהמסך הדף). https://ssl.1buy1.co.il/pages.asp?id=8 בקיצור, מה הקוד למסגרת iframe פשוטה כמו באתר לדוגמא שהצגתי? תודה חברה!
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
עם אפשר בבקשה שם ועם אפשר לינק לתוכנה של שפת פסקל בבקשה ותודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לתוכנית קטנה, בשפה כלשהי, שתדע לבצע מניפולציות מסוימות במסד נתונים בתבנית CSV. תמורה כספית, נא ליצור קשר בדוא"ל: tompacs.pc@gmail.com
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התרגיל הוא עליך לממש תוכנית אסמבלי המקבל מספר 32 ביט ומוצא את המספרים העמיתים הכי קרובים לו משני הכיוונים את המספר זה מקבל כמו שצריך וממיר אותו מASCII למספר והלולאה הראשונה נראה שגם עובדת ; hw2.asm .MODEL SMALL .STACK 100h .DATA .386 FirstStr DB 'This program find amicable numbers',10,'Enter number: ',13,10,'$' strResult DB 13,10,'The result is: ',13,10,'$' TEN DD 10 temp DD 0 TWO DD 2 temp2 DD 0 dec1 DD 0 dec2 DD 0 num DD 0 numB DD 0 numA DD 0 numA1 DD 0 numB1 DD 0 sum DD 0 sum2 DD 0 divi DD 1 flag…
-
- 0 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הממשק משתמש שלי: הוא מציג מידע שמתעדכן באופן רציף וכאשר אני מזיז ג'ויסטיק או איזו אנימציה שהיא המידע קופא, (ממשיך להתעדכן ברקע) אבל לא על הקנבס , השאלה היא האם אפשר לעשות את ה LISENERים בטרדים? ואם כן לעשות אותם סינכרונים או אסינכרונים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי חלון עם כמה שדות, ביניהם שדות של תאריכים (מתאריך ועד תאריך). איך אני בודקת שהתאריך הראשון קטן מהשני אחרי ששינתי את התאריך באחד מהם ולא בלחיצה על הכפתור בסוף הכנסת הנתונים?? באיזה ארוע להשתמש?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. אני צריך מערך בתכנית בפסקל, אבל אני לא יודע יודע מה הגודל שלו ואני מזין לו את הגודל במהלך התכנית, יש איזושהי אפשרות לקבל את הגודל ושרק אז הוא יצור את המערך?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
קראתי על הפרופרטיס הזה ואני עדיין לא מבין מה הקטע שלו בדיוק? איך אני יודע לזהות אותו, אשמח להסבר פשוט עם דוגמאות תודה
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
תאריך הצטרפות: 25-10-08 הודעות: 41 ערב טוב חברים יש לי שאלה בשפת C++ שרציתי להתייעץ איתכם ... אחרי שהגדרתי מחלקה ... איך אני עושהאת הקריאה לפונקציה האב , האם דרך פונקצית הבן ורק אחרי זה להגדיר ? נתונה שאלה : ============ . הגדר מחלקה בשם Person שהנה בן של Teacher למחלקה שני מאפיינים : התמחות (מחרוזת), תואר אקדמי (מחרוזת). המקבלת את ערכי הפרמטרים "התמחות" ו-"תואר Constructor הגדר פונקצית חייבת Constructor אקדמי" במהלך ריצה של התוכנית. שים לב, פונקצית התייחסות למאפייני האב. להצגת נתוני אובייקט מסוים. נתוני האובייקט יוצגו Display() הגדר פונקציה בשתי שורות, כל שורה מכילה כותרת המאפיין וערך המאפיין. הפונקציה תכלול קריאה לפונקציה המוגדרת במחלקת האב. התבנית שהתחלתי זה :עלפי דו…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עובד מול datareader ואני רוצה להציג את הנתונים, לא בdatagrid אני רוצה להראות את זה בכמו פאנל פנימי כזה שיהיה לי בצד גלגלת כזאת שמבחינתי יהיה שם רק עמודה אחת מכל הטבלה, אני לא אוהב דברים מוכנים כי בדרך כלל המוכנים פחות גמישים לעבודה, אני רוצה כמה שיותר גמיש ושמבחינתי כל עמודה לבודד לפקד אחר
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי בעיה קלה, אני צריך לכתוב תכנה דיי בנאלית שאמורה לקלוט מהמשתמש שני תווים char והיא צריכה לחשב את סכומם האסקי, עד כאן לא בעיה גדולה ממש, העניין הוא שצריך להכניס בדיקת קלט: קלט תקין יחשב רק כאשר הוכנס תו בוצע רווח אחד ואז תו שני. ניסיתי לשבור את הראש ולא הגעתי לפתרון מי יוכל לעזור בדחיפות תודה רבה
-
- 18 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום רב כתבתי פרויקט בגואי שבנוי משתי ישומים אחד בצד הסרוור ואחד בצד הקליינט אני רוצה ליצור קובץ או שתיים שניתן יהיה להריץ אותם מכל מחשב אשמח אם מישהו יוכל לומר לי איך לעשות זאת בתודה מראש נ.ב כשאני מנסה להריץ מCMD אני מקבל את השגיאה הבאה Exception in thread "main" java.lang.NoClassDefFoundError למרות ששינית את הנתיב לקלאס .
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להריץ את: Function Test(n) As Long For j = 1 To 26 Range("B" & j).Value = j Next j Test = 777 End Function אבל לא מצליח. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
לאור העובדה שאני לא הכי שולט בכתיבה של רשימות מקושרות החלטתי להתאמן בנושא ולסגור את הפינה הזאת של רשימות מקושרות וככה עלה לי בראש לעשות רשימה מקושרת אבל שהיא תהיה generic , יצרתי אותה זה הקוד: namespace GenericLinkedList { class Node<T> { public T Data; public Node<T> next; public Node() { } } } הוספה של איבר לרשימה זה הקוד: namespace GenericLinkedList { public class CustomLinkedList<T> { Node<T> head = new Node<T>(); public CustomLinkedList() { } public void AddNode(T obj) { Node<T>…
-
- 43 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
אני לומד שפת C בסביבת עבודה בורלנד, ומאיפה שלא הורדתי קיבלתי שגיעה שלבדוק איזה גרסת ווינדוס יש לי 32 או 64 סיביות כי בגירסה שלי הוא לא יכול לרוץ. יש לי 64 סיביות ובמחשב נייד יש לי 32 ובשניהם הוא לא עובד... אותה הבעייה כנראה הבעייה זה ווינדוס 7 אז רציתי לשאול אם מישהו מכיר תבעייה ואיך לסדר אותה, ואם לא האם אפשר קישור להורדה לבורלנד C שירוץ על
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חדש לגמרי בעולם הפייתון ובמסגרת הניסיון ללמוד קבלתי אתגר לבנות סוג של מיצר סיסמאות. צריך לכתוב פונקציה שתקבל כקלט String באורך של 4 תווים בלבד. לאחר מכן יש לכתוב קוד אשר ייצר סיסמא באורך של 10 תווים. הסיסמה צריכה לכלול את הString שהתקבל כקלט במיקום רנדומלי בתוך הסיסמא בכל פעם (בלי לשנות את הString) בכלל. שאר התווים בסיסמא צריכים להיות רנדומליים: - אותיות גדולות - אותיות קטנות - תווים מיוחדים: !@#$%^&* דוגמאות: עבור הקלט Whit ייתכנו התוצאות הבאות: Whit1aBd#& JeWhit1$&8 L#n@21Whit אחרי צפיה בהרבה סרטונים וקריאה באינטרנט עשיתי משהו אבל לא הצלחתי לחבר הכל ביחד זה מה שיש לי עד כה אשמח לעצות או פיתרון: import rand…
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
הי מישהו יודע אם אפשר להוסיף את הטולבאר הנ"ל לאתרי ASP ואיך ? (נוב טוטאלי בנושא) www.wibiya.com בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
int x = 3; if ((x = 2)) printf("A%d",x); else printf("B%d",x); What is the output? ועוד אחת ברשותכם: int i = 0,x = 0; for (; i<10; ++i); ++x; printf("%d,%d",x,i); what is the output?
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-