תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שמרתי כתובת לפונקציה במצביע מסוג *void. איך אני יכול לקרוא (להפעיל) לפונקציה באמצעות המצביע בשפת C?
-
- 8 תגובות
- 773 צפיות
-
-
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=922B4655-93D0-4476-BDA4-94CF5F8D4814&displaylang=en למי שמתעניין, הגירסאות הבאות של VS ו .NET, כמובן מדובר ב CTP (לא אפילו בטא).
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום פעם הראו לי איך ליצור חלוניות עם טקסט ולחצן אישור בVB דרך הכתבן. אני לא זוכר איך. מה שאני בעצם רוצה לעשות זה, שכל משתמש שמתחבר עם היוזר שלו למחשב יופיע לו חלון ישר עם ההתחברות שיזכיר לו לכבות את המקרן בסוף השימוש. וסגירת החלון ע"י לחיצת אישור. איך אפשר להעלות את הסקריפט הזה לכל יוזר שיתחבר? לשים בתקיית startup של האדמיניסטרטור? תודה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנתת ב c# ב .net. אני משנה דרך ה javascript תוכן של רשימה מסוג רכיב שרת. הבעיה היא שהשינוי מחזיק מעמד עד שנקרא השרת. ברגע שהשרת נקרא, תוכן הרשימה חוזר להיות כמו לפני השינוי. מה אני יכולה לעשות כדי שעדכון הרשימה יחזיק גם אחרי הקריאה לשרת?? תודה מראש! ???
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
cout << "0.03 - 0.02 = "; double answer; cin >> answer; double a = 0.18; double b = 5.0; double c = 3.6; if (answer == a/(b*c)) { cout << "correct!" << endl; } else { cout << "wrong the correct answer is: " << a/(b*c) << endl; } שאלה קטנה: ב-bash, איך אפשר להשתמש ב-Variable כ"מצביע"?
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
ברצוני שבדף HTML היישור יהיה מימין לשמאל (עברית). בקוד HTML אכתוב: <"html dir - "rtl> ואז היישור יהיו מימין לשמאל. בקוד CGI כתבתי: ;<"\cout << "<html xmlns = \"http://www.w3.org/1999/xhtml\" dir = \"rtl וזה לא עבד (היישור היה משמאל לימין). מישהו יכול לעוץ לי עצה בנוגע ליישור מימין לשמאל בקוד cgi?
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
דמקה ! אני מפעיל את האלגוריתם על רמה של 6 בעץ ואין תקיעות בכלל. דרך אגב גם ישמתי אלגוריתם גיזום של AB! עכשיו בפרוייקט של היד' שלי ממש נותנים לאלגוריתם הזה משקל בציון אז חשוב מאוד אז נא לעזור לי ברצינות. ברמת העיקרון חשבתי על לתת ציון ללוח ככה ( מחשב ניצח = X נקודות ומעלה, מחשב הפסיד= 0 נקודות ומעטה ): חייל רגיל - מספר נקודות מסויים. חייל שנמצא בשוליים בלוח - אי אפשר לגעת בו - יותר נקודות כי הוא לא יכול להאכל. חייל של מחשב שיכול לאכול חייל של יריב - יותר נקודות. .... מלכה - הרבה נקודות. אני לא יכנס לעיניין של הנקודות כי זה לא רלוונטי לשאלה שלי כרגע. אבל זה עיניין מאוד חשוב כי המורה רוצה שאני ינמק למה נתתי לכל אחד מהמצבים ניקוד שונה ולמה בחרתי דווקא בניק…
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
משום מה רק הלחיצה הראשונה עובדת. יש למישהו מושג למה? הקוד בHTML <asp:ImageButton ID="ImageButton7" runat="server" OnClick="ImageButton7_Click" ImageUrl="jeweleery/radiant-iphone.png"/> הקוד בC# protected void ImageButton7_Click(object sender, ImageClickEventArgs e) { click7 = click7 == false ? true : false; if (click7) ImageButton7.ImageUrl = "jeweleery/radiant-selected.png"; else ImageButton7.ImageUrl = "jeweleery/radiant-iphone.png"; }
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
כל פעם שאני פותח קובץ batch הוא נסגר לפני שאני מספיק להתסתכל.... איך אני מתקן את זה?
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני חדש פה ובכלל בתחום המחשבים , ואחת התוכניות הראשונות בספר שממנו אני לומד , אינה עובדת ב VS , ונרשמת לי הודעת אזהרה . בתמונה המצורפת אתם יכולים לראות את התוכנית ואת האזהרה , בתודה מראש .. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני מנסה לטעון קובץ BMP בC++ הטעינה הולכת מצוין הבעיה שאני סוגר את התוכנה אני מקבל הודעה ועוד כמה מילים(אני כתבתי את הקוד לטעינת BMP) מה יכולה להיות הבעיה וגילתעי שברגע שאני הופך את המשתנה ללא גלובלי אז הבעיה נעלמת שאלה 2: אם אני טוען קובץ BMP 8 ביט אז התמונה מתעוותת למה?
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
למישהו יש חומר בנושא? או פשוט קוד של איך משדרים נתון בפרוטים אלו?
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יש לי תרגיל לכתוב תוכנית שקולטת מספרים למערך דו ממדי ומדפיסה את: א. מספר השורה בה ממוצע האיברים הגדול ביותר. אז הסתבכתי פה עשיתי: #include <conio.h> #include <stdio.h> #define X 3 #define Y 3 typedef int arr[X][Y]; void get(arr a); int avg(arr a, int i); int main(){ arr a; int i,j,x; get(a); for(i=0; i<X; i++) x=avg(a,i); printf("%d",x); getch(); } void get(arr a){ int i,j; for(i=0; i<X; i++) for(j=0; j<Y; j++){ printf("Enter number: "); scanf("%d",&a[j]);}} int avg(arr a, int i){ int index,sum,max=0,j; for(j=0; j<Y; j++) sum=sum+a[j]; if(sum>max){ max=sum; in…
-
- 8 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות שהאתר שלי יהיה מקודד בצורה כזו שברירת המחדל של קידוד השפה יהיה עברית windows-1255 האם קיים קוד בגאווה סקריפט html או כל שפה אחרת כולל צד שרת שיאפשר לי לעשות את זה בתודה s_b54
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
איך אני יכול בתוכנית שלי להשתמש בתמונת GIF בכדי שהטופס שלי יהיה בצורה מסויימת ולא מרובעת ורגילה? אם יש קישור לעיצובים כאלה ומדריך אני אשמח... תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם. כידוע (או לא), אפשר לאחסן קבצי exe בתוך קובץ וורד ע"י גררה פשוטה של הקובץ לתוך וורד. אני מחפש ספרייה\מודל\תוכנה\מנגנון או כל דבר אחר שיאפשר לי לזהות קבצים אלה בתוך קבצי וורד. המימוש ככול הנראה יתבצע י"ע c#. מודל: http://msdn.microsoft.com/en-us/library/aa192495(office.11).aspx תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
יש לי את הבעיה הזאת מידיי פעם לא יודע למה. יכול להיות זה קורא שאני נכנס לתוכנה אחרי סריקת רוגלות עם מספר תוכנות(SpywareDoctor,SpySweeper,Spy-Bot,Ad-aware.....) ומנקה רגיסטרי????? ואיך אפשר לתקן את זה מבלי כל פעם מחדש לעשות לתוכנה Repair??
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מוסיף תמונת רקע בדף של האינטרנט אבל התמונה מכפילה את עצמה מספר פעמים או שחורגת מהגודל שלה ורואים את התממונה שוב כחצי או כפול איך אני מגדיר שהיא תהיה בגודל של הדף? גם בגודל של 800x600 1024x768 תודה
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אז ככה, אני מנסה ליצור ממשק מעקב לקוחות בסיסי ביותר בעזרת הכלים של גוגל. מה צריך? - ניתן להזין מידע באמצעות טופס. - לצפות במידע - לערוך אותו הנה מישהו שעשה את זה ופרסם את ה-Formula שהוא משתמש בה: http://yogi--anand-consulting.blogspot.co.il/2011/04/yogiarecreating-form-from-responsetable.html לא יודע בדיוק איך זה עובד, הוא מסביר אבל לא הצלחתי לשכפל את ההצלחה. כשאני כותב את ה-Formula שאמורה לערוך את הטופס (מה שהוא מגדיר להכניס ל-F1), אני אמור להחליף את ה-ID של הטופס שלו בשלי. אך אני מקבל כל הזמן: "הטופס אינו קיים... בלה בלה". הנה האתר (Google site) שלי: https://sites.google.com/site/bluebusweb/ שימו לב שאם גוללים ימינה עד הסוף, יש כפתור שעליו ניתן ללחוץ וזה אמור להביא או…
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
-
יש לי 2 מערכות שצריכות לדבר בינהן ב WCF הר"צ שלי החליט שכל מערכת תהיה שרת והמערכת השניה תהיה הלקוח שלה. אני חושב שהעיצוב בעייתי ויוצר תלות מעגלית.2 מקומות בהם מוגדרת התקשורת. וכו. ואני מאמין שצריך להשתמש ב SERVERCALLBACK. הר"צ שלי מתקשה להבין את הטיעון. האם מישהו יכול לעזור לי לתאר מה החסרונות במערכת עם שרתים?
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות תוכנה שתרוץ עש השרת ותבצע פעולות שאני מגדיר לה למשל תוכנה שתבדוק אם נוסף משהו למסד נתונים ואז תעשה אם זה משהו או תוכנה שבודקת ip מסוים אם הוא מחובר לשרת זה לא משנה איזה תוכנה או איזה שפה php או asp העיקר שזה יעבוד על שרת (לא ביתי כי ביתי אין בעיה לארגן משהו) תודה רבה ומי שלא מבין בזה שבבקשה לא יכתוב תגובות
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אז ככה אני צריך לעשות מערך דו מימדי של [7][5] בשביל להפעיל 5 מנועים ב7 אפשרויות שונות של זויות ואני צריך בעזרת לולאה שזה יעשה לי את הפקודה של 5 המנועים אחד אחרי השני אני צריך עזרה בבניית הלולאה בשביל שזה יעשה לי את המנועים אחד אחרי השני ממנוע 1 עד מנוע 5 (כל הקטע של הפעלת המנועים והזוויות את זה אני יודע) ....תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
בקיצור זרקו לי שאלה שאני די תקוע איתה למי שלא מכיר פאזל-8 זה פאזל מספרים בצורה של 3*3 עם מקום אחד ריק שבעזרתו מזיזים את המספרים עד לצורה הסופית שלהם אני מנסה לפתור גרסה של השאלה הזאת עם 3 מטרות אפשריות ולא 1 כאשר גם יש אות כפולה בדרך כלומר להגיע לצורה כזאת (יש 3 כאלו) [b][a][a] [d][_][c] [g][f][e] אני אמור לפתור את הבעיה עם קוד BFS תוך כדי הצגה של שלבי הפתרון אשמח לסיוע אנשים
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי בעיה בתוכנה NetBeans: בבית הספר בשיעור מחשבים התחלנו ללמוד תיכנות HTML. פתחתי פרוייקט אינטרנט חדש בתוכנה בבית הספר והוא עובד טוב וכל קובץ שעשיתי רץ כמו שצריך. היום הגעתי הביתה וחיברתי את הדיסק און קי שלי למחשב והפעלתי את הNetBeans והוא עלה ואז פתחתי את הפרוייקט שהתחלתי בבית ספר. כאשר פתחתי את הפרוייקט הייתה רשומה לי הודעה שחסר לי הסרבר Glassfish 2.1. ניסיתי להריץ את אחד האתרים שכתבתי וגם שם זה רשם שחסר לי את הסרבר הזה ובגלל זה הקובץ שהרצתי לא עבד. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-