תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
חייב דחוף תודה.
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
C++ אני רוצה לעשות חישוב בקובץ header ואז לקבל בתוצאה מחרוזת. כיצד אוכל להשתמש במחרוזת הזו ב- main?
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שניי סטודנטים לחוצים מחפשים מישהו שיעזור לנו לעשות תרגיל, מתחננים לעזרה.. התרגיל הוא במימוש תורי עדיפויות לת'ראדים בC# ובניית תוכנת ניטור מי שיכול אפשר גם לשלוח הודעות פרטיות לפרטים יותר מדוייקים. תודה..
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
שלום, יצרתי תפריט (ב- CONSOLE APP) בלולאה WHILE. עכשיו כאשר אני בוחר באחד הפונקציות של התפריט ובסיומה זה אמור לחזור לתפריט הראשי נזרקת לי EXCEPTION. מצ"ב תמונה. לעזרתכם תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
איך עושים שהיה מחשב אחד שהוא יהיה השרת ועוד הרבה מחשבים מתחברים אליו(אני משתמש בMFC) אםאפשר מדריך לזה עדיף בעברית
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
-
יש לי תיבת טקסט המזוהה ב-ID. אני רוצה לשנות את התוכן שלה מחלון אחר. הרעיון הוא שהחלון החדש שיפתח הוא למטרת ביצוע שמירה\טעינה של טקסט ל\מ-מסד נתונים. תיבחר אופציה מתוך תיבת בחירה, וביצוע טעינה יבצע הגשה של הטופס. הסקריפט PHP יטען את התוכן מהמסד, ובעזרת JS הדף יעדכן את תיבת הטקסט בעמוד הראשון (ואם אפשר גם יסגור את עצמו). השאלה היא איך עושים את העדכון של עמוד אחד משני. בשביל לשנות את התוכן של העמוד צריך להעביר את האובייקט document, אבל איך אני עושה את זה? אלא אם יש דרך אחרת?
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יש לי בעיה בתוכנה NetBeans: בבית הספר בשיעור מחשבים התחלנו ללמוד תיכנות HTML. פתחתי פרוייקט אינטרנט חדש בתוכנה בבית הספר והוא עובד טוב וכל קובץ שעשיתי רץ כמו שצריך. היום הגעתי הביתה וחיברתי את הדיסק און קי שלי למחשב והפעלתי את הNetBeans והוא עלה ואז פתחתי את הפרוייקט שהתחלתי בבית ספר. כאשר פתחתי את הפרוייקט הייתה רשומה לי הודעה שחסר לי הסרבר Glassfish 2.1. ניסיתי להריץ את אחד האתרים שכתבתי וגם שם זה רשם שחסר לי את הסרבר הזה ובגלל זה הקובץ שהרצתי לא עבד. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני צריך לעשות פרוייקט בVISUAL STUDIO שדררכו אני הולך להשתמש ב ASP ו VB וSQL+טיפ טיפה HTML והפרוייקט שלי הוא לבנות אתר העלאת קבצים כמו למשל RAPIDSHARE שאפשר לרשום משתמשים ,ההורדה תהיה עם תמונה בקוד הזיהוי וכל פעם אני יקבל תמונה חדשה ברנדום ואני חושב שזהו בעקרון. האם למישהו יש איזה שהוא אתר הכוונה למקרים כאלה ? תודה
-
- 8 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אחים! אני עדיין לא מבין את החומר המעצבן הזה... אני צריך עזרה בשאלות 1 ו- 2 3 ו-4 אני כבר עשיתי תודה! אם מישהו מתנדב לעזור או להסביר לי דרך האיי סיי או דרך המסנג'ר אני אשמח מאוד כי אני חייב להגיש את זה עד יום ראשון! תודה רבה לכולם!!!
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני מחפש מתכנת מחשבים שיש לו תואר ראשון לפחות במחשבים כדי לעשות עבודה גמר במחשבים של 4 יחידות.. לא משנה איזה שפת תכנות כי תוך כדי הפרויקט הוא צריך ללמד אותי את השפה שהוא עובד בה ועושים את העבודה ביחד. מי שמעוניין שיכתוב לי פה ואני אצור איתו קשר כי אני צריך את זה עד ל25 בדצמבר.. ממש דחוף.. תודה
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כרגע עם רקע לימודי של תיכון + קצת אישי (C ברמה די מעמיקה) שנה הבאה אני אמור להתחיל לעבוד על פרוייקט, כרגע אין לי שום מידע על מה הפרויקט צריך לכלול. רציתי לשאול באיזו שפות בדרך כלל משתמשים לפרויקטים בתיכון ולאיזו המעבר מC יהיה הכי קל? בנוסף מישהו יכול להפנות אותי בבקשה למקור מידע שרשום בו מידע על פרוייקט לתיכון (הנחיות וכו') ודוגמאות לפרוייקטים? אני יודע שיכול להיות שבבית הספר שלי זה יהיה שונה, אבל בכל זאת.
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
יש לי את הקוד הזה: <form id="edit_pod" action="action.php" method="get"> <input type="hidden" id="txt_pod_id" value="<?php echo $pod_id; ?>" /> <table class="edttable"> <tr> <td> Date: <br /> <small><i>(Hebrew date will be calculated and displayed in the site)</i></small> </td> <td> <select id="sel_d"></select> <select id="sel_m"></select> <select id="sel_y"></select> </td> </tr> <tr> <td> Category: </td> <td> <select…
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
בניתי קוד אשר יוצר במקרה זה (יכול להיות רנדומלי אם התלות במאגר נתונים) 4 תיבות של רשימות עם תיבות סימון (עם גלילה בשביל האסטטיקה) , אני רוצה לבצע עליהם בדיקות: 1. אם אין כלום בתיבת גלילה אז שתהיה הודעה מתאימה כמו "אין משתמשים ברשימה זו". 2. כשאני אסמן בתיבה מסויימת משתמשים , הוא ישרשר את השמות שלהם (עם תו מפריד אם ארצה לשלוף אותם חברה) לתיבת textarea ו/או למשתנה כך שאוכל לשלוח אותו למאגר נתונים. 3. אם סומן משתמש בתיבת רשימה אחרת , יתאפס השירשור והסימונים בתיבות האחרות. בגדול איך אני אדע את הגודל של הרשימה שנוצרה בJS ואיך אני מאפס את כל הסימונים בה אם יהיה צורך? הקוד הוא: <% dim i,j for i=0 to 3 %> <style> .students<%=i%> label { display: block; …
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
-
שלום יש לי שאלה קצת מוזרה ואלי מפגרת אז בוקר טוב, האם מישהו יודע האם ואיך אני יכול להשתמש ב DLL שכתבתי שהוא לא COM במסגרת פרויקט ASP. יש לי אותו ב COM והוא עובד יחסית בסדר אבל בגלל כל מני אילוצים טכניים שקשורים למערכת שאני מתחבר אליה המערכת מתממשקת יותר טוב ב API שהוא לא מבוסס COM אז שוב השאלה האם ניתן להשתמש ב DLL רגיל (לא משנה C או VB כמובן) במסגרת עבודה ב ASP תחת IIS?
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
היי, אני יוצר theme חדש ומותאם לאתר של וורדפרס. ה-widgetים המובנים של וורדפרס הם לא ברי חשיבות מיוחדת מבחינתי, ובכל זאת אני זקוק לstyle כלשהו שייתן להם קצת מראה וצבע. במילים אחרות אני מחפש משהו כמו theme של jquery או bootstrap רק לוודג'יטים של וורדפרס. מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
חברים שלום יש לי בעיה כזו. יש לי רשימה של קבצי טקסט שהם כבר פתוחים והשמות שלהם הם בסדר מסויים למשל file0.txt file1.txt וכו'.. עכשיו אני עשיתי לולה שכל פעם תקרא לי שורה בכל קובץ ותכניס למבנה לפי הסיווג שאני נותן לו .. איך אני בונה את ה פקודה fscanf שיגש לי כל פעם לקובץ הנוכחי אבל הוא מראה לי שגיאה כל פעם ב (i)runner fscanf(runner[i],"%*[^0-9]%d%*[^A-Za-z]%c%*[^}]%*c%*c%c",&temp_runs->order_id,&temp_runs->status,&ch)
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
היי איך אני עושה נניח A - להוסיף כתובת כלשהי F - חיפוש כתובת Q - יציאה מהתכנית ?
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום פעם הראו לי איך ליצור חלוניות עם טקסט ולחצן אישור בVB דרך הכתבן. אני לא זוכר איך. מה שאני בעצם רוצה לעשות זה, שכל משתמש שמתחבר עם היוזר שלו למחשב יופיע לו חלון ישר עם ההתחברות שיזכיר לו לכבות את המקרן בסוף השימוש. וסגירת החלון ע"י לחיצת אישור. איך אפשר להעלות את הסקריפט הזה לכל יוזר שיתחבר? לשים בתקיית startup של האדמיניסטרטור? תודה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני יודע שבשביל לפתוח דף בפריים שונה ממנו נמצא הלינק עצמו צריך לתת ללינק TARGET , הTARGET הוא השם של הפריים האחר. עשיתי את זה בצורה <a href="main.shtml" target="_main"> במה טעיתי?
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
יעני כל הJBUTTON JTEXTAREA JFRAME ועוד רבים (כמו בVB אפשר להגיד) איך אני יכול להשתמש בהם נגיד איך לעשות שאם לחצתי על הכפתור אז.. או כל מיני פקודות שימושיות שאני יכול לעשות עם הפקדים בJAVA הדבר היחיד "המשמעותי" (D=) שאני יודע זה לקחת מידע מתוך TEXTAREA (חוץ מכל השטותיים כמו להראות אותו שנות גודל ....)
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
List<Cordinata>[] cordineats=new ArrayList<Cordinata>[numOfPlayers]; * Cordinata היא מחלקה פשוטה של שני משתני INT הארור: Error(19,28): only unbounded wildcards allowed in array creation expression
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
איך ניתן לעשות שלא יהיה אפשרי ללחוץ "הקודם" ולחזור לעמוד מסויים ? עשיתי את זה בדרך מסורבלת בעזרת PHP , שאלתי אם יש דרכים פשוטות לעשות זאת
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
בטורבו פסקל יש שתי סוג סמנים... אחד שהוא כזה משבצת צהובה מהבהבת והשני זה מלבן כזה קטן מתחת לאות.. עכשיו אצלי זה עבר להיות המשבצת הזאת.. איך אני מחזיר?
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-