עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by barp12,

אני מנסה לטעון קובץ BMP בC++ הטעינה הולכת מצוין הבעיה שאני סוגר את התוכנה אני מקבל הודעה ועוד כמה מילים(אני כתבתי את הקוד לטעינת BMP) מה יכולה להיות הבעיה וגילתעי שברגע שאני הופך את המשתנה ללא גלובלי אז הבעיה נעלמת שאלה 2: אם אני טוען קובץ BMP 8 ביט אז התמונה מתעוותת למה?

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  2. Started by icebreak,

הנה הקובץ להורדה: http://www.fileshack.com/file.x?fid=7547 והנה ה README: http://www.shacknews.com/docs/press/081905_quake3.x אם ניסתם לקמפל תגידו, אני ינסה אולי בהמשך השבוע

3. שלום לכולם, יש לי תוכנה מאוד חשובה שלא פועלת כמו שצריך!!!! התוכנה בנויה ל WIN98 ואני צריך לגרום לה לעבוד כמו שצריך ב2000 או XP. הבעיה היא שחלק מהמסכים מתבלבלים ויש הרבה ג'יבריש וחלק מהמסכים עובדים כמו שצריך.... נירא לי שהתוכנה בנויה על בסיס DOS אבל אני לא בטוח... אני חייב עזרה דחוף!!!! מה אתם ממליצים??? EMULATUR/SIMULATOR - מומליצים??? הגדרות קומפילציה??? מה אפשר לעשות??? בבקשה עזרה..... תודה רבה לכולם....

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  4. Started by borg,

שמרתי כתובת לפונקציה במצביע מסוג *void. איך אני יכול לקרוא (להפעיל) לפונקציה באמצעות המצביע בשפת C?

• 8 תגובות
    • 764 צפיות
  5. Started by yahalom,

היי איך אני יכול ליצור קובץ XML ב קפליקצית J2ME על מכשיר סלולרי תודה

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  6. היי אנשים. אני כותב אלגוריתם שמוצג במדריך הזה: http://www.ai-junkie.com/ga/intro/gat1.html בתכלס הוא אמור למצוא רצף מספרים ופעולות(בינהם) שמניב תוצאה מתבקשת(אני החלטתי על 22). זה לא עובד, יש לי מושג למה זה לא עובד אבל לא איך לתקן את זה. מה שנראה לי זה שהוא רצף נכון אבל ממשיך(כי הtotal fitness יוצא NAN), כלומר יש אחד שיש לו fitness איןסופי שנמצא שם באמצע ומפריע(הוא מתקבל ע"י חילוק ב-0). נקטתי אמצעים לנסות למנוע את זה אבל לא הצלחתי, ואין לי מושג למה. אשמח להצעות ייעול שיפור וכו' מצורף הפרוייקט (C#)(Visual studio 05) [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  7. Started by Or94,

יש לי בעיה בתוכנה NetBeans: בבית הספר בשיעור מחשבים התחלנו ללמוד תיכנות HTML. פתחתי פרוייקט אינטרנט חדש בתוכנה בבית הספר והוא עובד טוב וכל קובץ שעשיתי רץ כמו שצריך. היום הגעתי הביתה וחיברתי את הדיסק און קי שלי למחשב והפעלתי את הNetBeans והוא עלה ואז פתחתי את הפרוייקט שהתחלתי בבית ספר. כאשר פתחתי את הפרוייקט הייתה רשומה לי הודעה שחסר לי הסרבר Glassfish 2.1. ניסיתי להריץ את אחד האתרים שכתבתי וגם שם זה רשם שחסר לי את הסרבר הזה ובגלל זה הקובץ שהרצתי לא עבד. מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  8. Started by gal1965,

"מספר סיכומי" הוא מספר המהווה את סכום הספרות שערכן אי זוגי במספר כלשהו שלם חיובי. לדוגמה: ה"מספר סיכומי" של 513 הוא 9. (5+1+3=9) ה"מספר סיכומי" של 1637 הוא 11. (1+3+7=11) א. כתוב פעולה המקבלת כפרמטר מספר שלם חיובי ומחזירה את ה"מספר סיכומי" שלו. ב. נתון מערך A בגודל 30 המכיל מספרים שלמים חיוביים. כתוב קטע תכנית בשפת ג'אווה הבונה מערך נוסףB המכיל עבור כל מספר ממערך A את ה"מספר סיכומי" שלו. מערךB יכיל 60 מספרים, כך ש"מספר סיכומי" יופיע לאחר כל מספר ממערך A. קטע התכנית יציג כפלט את נתוני מערך B שהתקבל. עליך להשתמש בפעולה שכתבת בסעיף א'.

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  9. Started by satlan1,

היי, אני מנסה להריץ בVISUAL STUDIO תוכנית(כל תוכנית..אפילו printf וזהו..) ואני מקבל ישר את השגיאה הבאה כבר פתחתי על זה נושא פה בעבר..בגדול היה לי VS8 והשגיאה הזאת התחילה פתאום. הורדתי VS10. זה עבד איזה שבועיים טוב, ועכשיו גם שם אחרי שביצעתי ריסט למחשב זה התחיל להחזיר את השגיאה הזאת. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש ואין שינוי. בגוגל מצאתי כמה הצעות שלא עזרו.. חלק שם רשמו שזה משהו קשור לרג'סטי/ENIVIROMENT וצריך לשנות שם משהו. אבל לא סגור על זה ולא רוצה להרוס סתם... יש מצב שמשהו פה נתקל בזה בעבר ויכול לעזור לי(יש לי ווינדוס 7 )? אני תקוע עם הDEV C הזאת מביאה לי תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  10. בקיצור זרקו לי שאלה שאני די תקוע איתה למי שלא מכיר פאזל-8 זה פאזל מספרים בצורה של 3*3 עם מקום אחד ריק שבעזרתו מזיזים את המספרים עד לצורה הסופית שלהם אני מנסה לפתור גרסה של השאלה הזאת עם 3 מטרות אפשריות ולא 1 כאשר גם יש אות כפולה בדרך כלומר להגיע לצורה כזאת (יש 3 כאלו) [b][a][a] [d][_][c] [g][f][e] אני אמור לפתור את הבעיה עם קוד BFS תוך כדי הצגה של שלבי הפתרון אשמח לסיוע אנשים

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  11. Started by gkman,

יש לי את הקוד הזה: <form id="edit_pod" action="action.php" method="get"> <input type="hidden" id="txt_pod_id" value="<?php echo $pod_id; ?>" /> <table class="edttable"> <tr> <td> Date: <br /> <small><i>(Hebrew date will be calculated and displayed in the site)</i></small> </td> <td> <select id="sel_d"></select> <select id="sel_m"></select> <select id="sel_y"></select> </td> </tr> <tr> <td> Category: </td> <td> <select…

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  12. Started by tsvika,

אוקיי יצרתי קובץ ASP שמעדכן לי איזהשהו פרט במסד נתונים (access) הוא נראה ככה: <html dir="rtl"> <head> <title> </title> <% Set oConn = Server.CreateObject("ADODB.connection") oConn.Open "driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)};" & _ "dbq=" & Server.MapPath("Data.mdb") & ";" & _ "Uid=admin;" & _ "pwd=;" Set rs = Server.CreateObject("ADODB.Recordset") mySQL =" UPDATE users " mySQL = mySQL & "SET nick = " mySQL = mySQL & "'" mySQL = mySQL & Request.QueryString("new_nick") mySQL = mySQL & "'" mySQL = mySQL & "WHERE nickname = " mySQL = mySQL & "'" mySQL = mySQL & Request.QueryStri…

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  13. שלום, הובכן בניתי טופס ב asp שבגדול הוא בעצם HTML עכשיו אני רוצה לעשות לו וידוי לפני שהוא נשלח כלומר שהוא יבדוק שדות רלוונטים שיש חובה למלאם. על כן כתבתי סקירפט ב JavaScript שאמור לעשות זאת העיניין שהוא מישום מה לא מצליח לעשות לי וידוי לשדות בטופס שהם מסוג select. אז הינה אני מצרף לכם את הקוד של הדף ואני עודה לעזרתם המהירה אם אפשר בפיתרון בעייתי. <%@LANGUAGE="VBSCRIPT" CODEPAGE="1255"%> <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd"> <html> <head> <title>ביטוח רכב - הצעת מחיר לביטוח רכב</title> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1255"> <st…

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  14. כל פעם שאני פותח קובץ batch הוא נסגר לפני שאני מספיק להתסתכל.... איך אני מתקן את זה?

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  15. Started by Sarlula,

cout << "0.03 - 0.02 = "; double answer; cin >> answer; double a = 0.18; double b = 5.0; double c = 3.6; if (answer == a/(b*c)) { cout << "correct!" << endl; } else { cout << "wrong the correct answer is: " << a/(b*c) << endl; } שאלה קטנה: ב-bash, איך אפשר להשתמש ב-Variable כ"מצביע"?

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  16. Started by Jeka90,

שלום. השאלה שלי נמצאת למטה וגם מה שעשיתי עד עכשיו. התחלתי לפתור את השאלה ואני מבין איך לעשות אותה בראש בל אני לא יודע כ"כ איך ליישם את זה בפסקל. קלטתי את כל הנתונים ועכשיו אני רוצה לבדוק אם SCORE1 גדול מ-SCORE2 ואם כן אז להוסיף לשחקן KOD1 ב- SCORE של המערך רשומות 5 נקודות ולהפך. אם ש תיקו אז לכל שחקן 2 נק'. בנוסף אני צריך לכתוב את התוכנית עם שגרות, אסור לרשום הכל ביחד... מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 763 צפיות
  17. Started by mayhem,

שלום, אני מעוניין בקישור להורדת התוכנה visual c חפשתי בכמה מקומות ולא מצאתי. במידה ואסור לבקש פה לינקים או שההורדה של התוכנה לא חוקית אני מתנצל מראש ומבקש לסגור את הת'רד. תודה.

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  18. Started by borg,

איזה include צריך לעשות ב-Visual C++ 6.0 כדי להשתמש בפונקצית הספריה sleep בשפת C? עריכה: מצאתי את זה. צריך לעשות include לקובץ <windows.h>, ולהשתמש בפונקצית הספריה Sleep.

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  19. Started by SpiritKnight,

http://planet.nana.co.il/havoc1/form.html משום מה, הבדיקות לטופס שנמצאות בתוך הפונקציה לא מתבצעות. כפי שניתן לראות הגאווה פעילה בטופס(יש פופאפ וטקסט של document.write) אך הפונקציה לא מתבצעת. רעיונות?

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  20. Started by perrikus,

2

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  21. Started by Asaf David,

אני מנסה לקבל את רשימת ה subscription שלי ב youtube יש עזרה לזה באתר :https://developers.google.com/youtube/v3/docs/subscriptions/list#http-request בעיה ראשונה זה לא עובד על : execute without oauth וגם אם oauth הפרמטר של fields לא עובד אני צריך את תאריך הצטרפות ושם המשתמש . https://www.googleapis.com/youtube/v3/subscriptions?part=subscriberSnippet&forChannelId=UCi-Zy3O4CWziq9OZW-Al_9w&mySubscribers=true&key={YOUR_API_KEY לא עובד לי i have a key from: google console web key and youtube data api is enabled

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  22. Started by omfir,

אז ככה אני מריץ IIS במחשב יש לי פרוייקט אתר. הטופס עובד מעולה עם המסד נתונים עכשיו אני רוצה לבדוק את תקינות הכנסת הנתונים בטקסטים של HTML עשיתי את זה עם JS ומשום מה כתוב לי שאין הרשאה או משהו כזה ונתתי הרשאה לכל הדפים. הנה הקוד תגידו לי אם הוא תקין ואם אפשר ממה הבעיה נובעת. <html> <head> <script language="JavaScript"> function is_empty (str){ if (str=="") return false; } function check_wt (str){ if (str.length<2) return false; } function check_ID (str){ if (str.length!=9) return false; } function onlyLetters (str){ for (i=0;i<str.length;i++) for(j=0;j<=9;j++) if (str.indexOf(j)!=(-1)) retu…

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  23. Started by Nahum2,

יש לי 2 מערכות שצריכות לדבר בינהן ב WCF הר"צ שלי החליט שכל מערכת תהיה שרת והמערכת השניה תהיה הלקוח שלה. אני חושב שהעיצוב בעייתי ויוצר תלות מעגלית.2 מקומות בהם מוגדרת התקשורת. וכו. ואני מאמין שצריך להשתמש ב SERVERCALLBACK. הר"צ שלי מתקשה להבין את הטיעון. האם מישהו יכול לעזור לי לתאר מה החסרונות במערכת עם שרתים?

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  24. יש לי אתר ופתחתי לו גם fan page בפייסבוק, אני רוצה לפרסם מהאתר שלי סטטוסים לדף הזה. כל פעם שאני מפרסם "חדשה" באתר שלי שאוטומטית יתפרסם סטטוס בדף בפייסבוק. ראיתי כל מיני דרכים מוזרות לעשות את זה ולא הבנתי אף אחת. מישהו יכול לעשות לי פה קצת סדר? איך אני משיג access_token לדף שלי? איך אני משתמש בו כדי לפרסם סטטוס בתור מנהל הדף (בתור ה"דף" עצמו)? תודה...

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  25. Started by man with no name,

היי איך אני עושה נניח A - להוסיף כתובת כלשהי F - חיפוש כתובת Q - יציאה מהתכנית ?

• 3 תגובות
    • 762 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.