תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
import java.util.Scanner ; class test { pubilc static void main(String[] args) { int temperature; Scanner sinp = new Scanner(System.in) ; System.out.print("Please type the temperature (deg C):"); temperature = sinp.nextInt(); System.out.print(temperature); } } יש שגיאה אחת היא למטה בקובץ , מה לא בסדר ? ועוד שאלה , כשאני עושה import זה משנה איפה שמרתי את הקובץ ? כלומר אני חייב לשמור את הקובץ של הקוד בספרייה מסויימת ? או שזה לא משנה ? כלומר בדוגמא שלי שמרתי את הקובץ ב <:c [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום, ישנו אקספלוייט המאפשר להוסיף מנהלים בphpnuke 7 . ישנה דרך לחסום אקספלוייט זה, מישהו חסם אותה בשבילי, אך הוא לא מוכן להסביר לי כיצד ביצע זאת, וכיצד ניתן להסיר זאת(דרך FTP?) (ואיך זה פועל) אשמח אם מישהו כאן יוכל לעוזר לי.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
-
הי חברה אז ככה הגדרתי משתנה מטיפוס HebrewCalendar-לתאריך עברי ישנם פונק' למשתנה כזה להביא לי יום חודש ושנה עברית (בערך מספרי) אני רוצה לחבר בין שלושתם לתאריך אחד, הצלחתי לעשות את זה בmsgbox : MsgBox(dateheb.GetDayOfMonth(ddate) & "/" & dateheb.GetMonth(ddate) & "/" & dateheb.GetYear(ddate)) וגם בתוית טקסט זה נכנס (ddate-תאריך לועזי, dateheb-משתנה מסוג HebrewCalendar) השאלה שלי זה אם יש מצב כזה להכניס תאריך עברי שלם(יום,חודש,שנה) לתוך משתנה כמו שיש משתנה ששומר תאריך לועזי ? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
היי אני מחפש פקודה פשוטה ב java ואני לא מוצא... אני רוצה את הindex של אות מסויימת במחרוזת. נגיד יש לי את המחרוזת abcdefg אז אני רוצה פקודה שתתן לי את המיקום של האות e (האינדקס שלה), מישהו מכיר את הפקודה?
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
איך אני יכול לשנות פרמטרים שקיבלתי בכתובת? למשל, יש את הכתובת: http://www28.brinkster.com/ghosthunter00/pages/main.asp?theme=FiApple/Blue/ ואני רוצה להפוך את זה ל- http://www28.brinkster.com/ghosthunter00/pages/main.asp?theme=helius/ יש פונ שעושה את זה בJS?
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
ברצוני שבדף HTML היישור יהיה מימין לשמאל (עברית). בקוד HTML אכתוב: <"html dir - "rtl> ואז היישור יהיו מימין לשמאל. בקוד CGI כתבתי: ;<"\cout << "<html xmlns = \"http://www.w3.org/1999/xhtml\" dir = \"rtl וזה לא עבד (היישור היה משמאל לימין). מישהו יכול לעוץ לי עצה בנוגע ליישור מימין לשמאל בקוד cgi?
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם הוספתי לפרוייקט ב MVC שדות ל identity (כתובת, עיר וכו') אני לא מעוניין שהשדות האלה יופיעו בדף register אני מעוניין שהמשתמש ירשם רגיל (רק מייל וסיסמא) ואחרי רישום יהיה דף עם ה personal information שלו ושם יופיעו שאר השדות של ה identity שהוספתי משום מה אני לא מצליח לבצע את זה, ניסיתי בכמה דרכים וממש לא צלח כרגע יש לי viewmodel של השדות החדשים ב accountviewmodel אשמח לסיוע בעניין תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
-
הבעיה היא שהפונקציה: $this->facebook->getUser(); שאמורה להחזיר אם היוזר מחובר או לא, תמיד מחזירה 0 (גם כאשר מחובר) זו בעיה שהרבה נתקלו בה (גוגל) אבל אף אחד מהפתרונות אינו ברור , אשמח לעזרה ממישהו שמכיר את הנושא לפי מה שכן הבנתי מהפתרונות בגוגל שזה בעיה של דומיינים שונים וSCOPE שונה של סשן. אבל זה מידע שלא תורם לי בפתרון. להלן מידע נחוץ: הגדרות בפייסבוק: site Url: http://localhost:80/appName הערה: הקוד נכתב בסביבת codeIgniter וזהו הקוד: $facebookConfig =array( 'appId' => '************', 'secret' => '*********************************', 'cookie' => true ); $this->load->libr…
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני מנסה ליצור web test under visual studio pro 2008 3.5 sp1 וזה על פי המאמר הזה http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms182551.aspx אבל כשאני מנסה להוסיף web test אני לא רואה את האופציה הזו (מצ"ב תמונה) מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
-
אני מחפש מתכנת מחשבים שיש לו תואר ראשון לפחות במחשבים כדי לעשות עבודה גמר במחשבים של 4 יחידות.. לא משנה איזה שפת תכנות כי תוך כדי הפרויקט הוא צריך ללמד אותי את השפה שהוא עובד בה ועושים את העבודה ביחד. מי שמעוניין שיכתוב לי פה ואני אצור איתו קשר כי אני צריך את זה עד ל25 בדצמבר.. ממש דחוף.. תודה
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום המתאים לשאלה שלי.. חיפשתי פרטנית ברשימת פורומים, ולפורום הכללי אני לא כ"כ חושב שהשאלה שייכת. השאלה הולכת ככה: בהנחה שאני ממיין קובץ, ויש לי קובץ בגודל 40x10^9 בתים כאשר כל דף הוא בגודל 4000 בתים, ויש לי 40 דפים בחוצץ. אני יודע שזמן החיפוש הוא 5msec בממוצע, ושקצב ההעברה הוא 40x10^6 בתים לשניה. איך אני מחשב כמה מעברים יהיו למיון שלי ואת זמן המיון ? האם אני צריך להתייחס לגודל הקובץ הוא כמו אל מספר רשומות לצורך העניין ולחלק את גודל הקובץ במס' דפי החוצץ במעבר ראשון ואז את מה שיצא לחלק שוב ב-(מספר דפי חוצץ פחות 1) וכן הלאה ? אני יודע שהתשובה היא 5 מעברים אבל יש רק תשובות סופיות (שאלה ממבחן) ולכן אני לא יודע איך חישבו את זה... אשמח לפתרון, תודה !
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום רב, האם תוכלו לתת לי כמה מדריכים לשפות התכנות הבאות? asp/c++ ומדריך להפעלת שרת ASP על המחשב!!!
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי את הקוד הזה: <form id="edit_pod" action="action.php" method="get"> <input type="hidden" id="txt_pod_id" value="<?php echo $pod_id; ?>" /> <table class="edttable"> <tr> <td> Date: <br /> <small><i>(Hebrew date will be calculated and displayed in the site)</i></small> </td> <td> <select id="sel_d"></select> <select id="sel_m"></select> <select id="sel_y"></select> </td> </tr> <tr> <td> Category: </td> <td> <select…
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם. כידוע (או לא), אפשר לאחסן קבצי exe בתוך קובץ וורד ע"י גררה פשוטה של הקובץ לתוך וורד. אני מחפש ספרייה\מודל\תוכנה\מנגנון או כל דבר אחר שיאפשר לי לזהות קבצים אלה בתוך קבצי וורד. המימוש ככול הנראה יתבצע י"ע c#. מודל: http://msdn.microsoft.com/en-us/library/aa192495(office.11).aspx תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
שלום פעם הראו לי איך ליצור חלוניות עם טקסט ולחצן אישור בVB דרך הכתבן. אני לא זוכר איך. מה שאני בעצם רוצה לעשות זה, שכל משתמש שמתחבר עם היוזר שלו למחשב יופיע לו חלון ישר עם ההתחברות שיזכיר לו לכבות את המקרן בסוף השימוש. וסגירת החלון ע"י לחיצת אישור. איך אפשר להעלות את הסקריפט הזה לכל יוזר שיתחבר? לשים בתקיית startup של האדמיניסטרטור? תודה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
cout << "0.03 - 0.02 = "; double answer; cin >> answer; double a = 0.18; double b = 5.0; double c = 3.6; if (answer == a/(b*c)) { cout << "correct!" << endl; } else { cout << "wrong the correct answer is: " << a/(b*c) << endl; } שאלה קטנה: ב-bash, איך אפשר להשתמש ב-Variable כ"מצביע"?
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה בנוגע לJS..... אני יודע שזאת שפה שיש הבדל בין אותיות קטנות וגדולות(אין לי כוח להעתיק case מש'ו באנגלית) עכשיו.... אם אני אתן למשתנה מסוים את השם date, יש איזשהו סיכוי שתיהיה לי שגיאה?(בגלל בילבול עם המילה Date, שהיא מילה "שמורה") אני לא בטוח, ובגלל זה אני שואל כאן
-
- 8 תגובות
- 795 צפיות
-
-
-
אני מנסה לטעון קובץ BMP בC++ הטעינה הולכת מצוין הבעיה שאני סוגר את התוכנה אני מקבל הודעה ועוד כמה מילים(אני כתבתי את הקוד לטעינת BMP) מה יכולה להיות הבעיה וגילתעי שברגע שאני הופך את המשתנה ללא גלובלי אז הבעיה נעלמת שאלה 2: אם אני טוען קובץ BMP 8 ביט אז התמונה מתעוותת למה?
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
למישהו יש חומר בנושא? או פשוט קוד של איך משדרים נתון בפרוטים אלו?
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
חברים שלום יש לי בעיה כזו. יש לי רשימה של קבצי טקסט שהם כבר פתוחים והשמות שלהם הם בסדר מסויים למשל file0.txt file1.txt וכו'.. עכשיו אני עשיתי לולה שכל פעם תקרא לי שורה בכל קובץ ותכניס למבנה לפי הסיווג שאני נותן לו .. איך אני בונה את ה פקודה fscanf שיגש לי כל פעם לקובץ הנוכחי אבל הוא מראה לי שגיאה כל פעם ב (i)runner fscanf(runner[i],"%*[^0-9]%d%*[^A-Za-z]%c%*[^}]%*c%*c%c",&temp_runs->order_id,&temp_runs->status,&ch)
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם, התחלתי להתעסק במחלקות וניסיתי ליצור מחלקה שמתחברת למסד, זה הקוד: <?php class db { var server; var dbname; var username; var password; function connect() { $this->server = "localhost"; $this->dbname = "ishows"; $this->username = "root"; $this->password = ""; mysql_connect($this->server,$this->username,$this->password); mysql_select_db($this->dbname); } } $db = new db(); ?> אני מקבל את השגיאה הבאה: ואין לי מושג מה לא בסדר. למישהו יש?
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-