עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by moskitos,

יש לי תוכנה שכתובה ה-winform ולה מתודה מהסוג: private void Form1_Load(object sender, EventArgs e) { } המתודה הזו בעצם סורקת בעזרת class את כל ההתקני רשת של המחשב ואח"כ מכניסה אותם ל-combobox. לאחרונה העברתי את התוכנה מ-winform ל-wpf ושם אין לי מתודה מהסוג הזה. כשאני מסתכל בדיבגר בתוכנת ה- winform שלי אני רואה שאחרי הזו: public Form1() { InitializeComponent(); } התוכנה הולכת למתודה הבאה ובה מתבצעת הקריאה למה שאני צריך: static void Main() { Adapters addr = new Adapters(); Application.EnableVisualStyles(); Application.SetCompatibleTextRenderingDefault(false); Application.Run(new Form1()); } אין לי מושג…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by moran679,

שלום, יש לי תוכנה שמאזינה על פורט מסויים וברגע שמישהו שולח לה את המילה "get", היא שולחת בחזרה כל מספר שניות שורה שונה. אני רוצה לכתוב עמוד PHP שמתחבר לאייפי והפורט, שולח "get" ומקבל ברגע שהתוכנה שולחת לו את השורות ומדפיסה אותם בecho כתבתי את הקוד הזה: <?php $host = 'ip'; $port = port; $conn = @fsockopen($host, $port, $errno, $errstr, 30); if (!$conn) { die("Error: ".$errstr); } fwrite($conn, "get\n"); while (!feof($conn)) { usleep(100); $theNewData .= fgets($conn); echo $theNewData; } fclose($conn); ?> אבל זה לא עובד, רק טוען את הדף בלי להפסיק.. שאני שולח רק את הפקודה echo fread($conn, 27); בלי הלולאה, אני מקבל את מה שהתוכנה מחזירה, אבל רק מה שה…

• 9 תגובות
    • 842 צפיות
  3. שלום לכולם, יש לי פונק' שמחזירה את הערך המקסימלי בין 3 מספרים. (שפת C) אני צריך ליצור פונק' שתחזיר לי את הערך המינימלי של שלושת המספרים ע"י שימוש בפונ' המקס ובלי לבצע השוואת נוספות.. double GetMax(double num1,double num2,double num3) { if(num1 > num2) { if(num1 > num3) return num1; else return num3; } else { if(num2>num3) return num2; else return num3; } } יש למישהו רעיון??

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  4. היי אני צריך לשלוח נתונים מ J2ME ל C# ע"י bluetooth אני מעוניין להעביר כמה סטרינגים לאפליקציה שלי אני לא מוצא דוגמה ב C# דוגמה / OPEN SORCE לגבי קבלת נתונים בסטרינגים ב C# ע"י bluetooth אשמח לעזרה , תודה

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  5. Started by garnett,

שלום. הצלחתי פעם לעשות זאת ושכחתי, אם אפשר לעזור לי בזה אשמח.. אני מקבל ערך מדף HTML לדף ASP אבל לא מצליח להציג אותו דרך ג'אווה סקריפט.. איפה הטעות שלי??.... <% dim fname fname=Request.querystring("fname") Response.Write("Hello " & fname & "!<br />") %> <html> <head> <script type="text/javascript"> function fnchange() { var x = <%=fname; %>; alert(x); } </script>

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  6. Started by doker,

אפשר למחוק הסתדרתי תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by kobikal,

שלום לכולם , אולי מישהו יודע מהי הדרך לקבל את שפת המערכת ( ווינדוס בלבד ) ב C ? לדוגמא אנגלית או עברית..... כמו כן אני מניח שיש שוני בין גרסאות הווינדוס השונות XP ומעלה......

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  8. אני צריך להעלות שאלון קצר שאת התוכן שלו אני אקבל כאימייל איך עושים את זה? לא חייב להיות PHP (אבל חייב לעבוד באתר שלי שמאוחסן בBLUEHOST ואני מניח שאין לי שם ASP)

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  9. כחלק מפיתוח אפליקציה, חפשתי דרך לשלוח קבצים ב-whatsapp. אחרי שהבנתי שזה יהיה מסובך לפיתוח חובבני, החלטתי שיהיה יותר קל להשתמש בשרת ולשלוח לינק לקובץ (לא מדובר פה בסטרטאפ, אלא באפליקציה פרטית שנכתבה בשביל עניין ותחביב בלבד) יצרתי שרת חינמי, עם סקריפט php שמקבל פרמטרים ב-url ויוצר את הקובץ המבוקש (קבצי טקסט) על השרת. נכון לעכשיו, קריאה ללינק עם הפרמטרים המתאימים עושה את העבודה הדרושה עבורי. הבעיה שאני מעוניין לקבל תשובה מדף ה-php על הצלחה או כישלון. עכשיו, הקוד שלי מדפיס תשובה, ככה שבהצלחה הדף המוצג בדפדפן הוא לדוגמה "success" ובכשלון מוצג "failed to complete action" מלבד זה הדף ריק. האפליקציה שולחת בקשה (כרגע מסוג get, עם פרמטרים ב-url) איך אני יכול לדעת מה חזר מהסקריפט בצ…

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  10. Started by pain_killer12,

חברים, לימדו אותנו לעשות את הפקודה makefile שכאילו מקשרת בין כמה קבצי C וH שרוצים ואז אפשר להשתמש נניח בקובץ C1.c בפונקציה שכתובה בH1.h השאלה שלי היא איך עושים את זה? לא הבנתי כמעט כלום כמעט ממה שאמרו שם. אני צריך ליצור קובץ H וליצור קובץ C שמשתמש בפונקציות שכתובות בH. אז השאלה שלי היא כזאת: כיצד בdev C++ אני יוצר קובץ H עם הפונקציות הרלוונטיות? (אם אפשר לתת מבנה כללי של הקובץ, איפה ההכרזות על הפונקציות, איפה המימושים של הפונקציות , היכן לרשום הכרזות על קבצי H אחרים שאני רוצה להשתמש בהם? (למשל Stdio או math או קובץ H2.h שאני יצרתי למשל)) ואיך אחרי שיש לי קובץ C וקובץ H אני מקשר ביניהם דרך המייקפייל? ד"א אם בהאדר שלי H1.h אני כולל את הספריות Stdio.h math.h וכו' ואלה הספריו…

• 14 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. Started by Insomnia,

שלום! תהיתי אם יש כאן מישהו שמבין קצת ב -xml וכול להסביר לי מה התפקיד של קבצי DDT ב - XML אשר מוגדרים ב System ואיך אני יודע איזה טאגים/שמות אני יכול לרשום בתוך קובץ מסוג זה ( ה- Xml) תודה רבה לעוזרים ;D

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  12. Started by The-Devil,

שלום לכולם רציתי לדעת איך משתמשים בקובץ Header למה הוא משמש אני יודע בערך- לייצג את הפונקציות אבל אני לא מבין מאיפה הוא לוקח את הפונקציות עצמן ולמה לא להשאיר את הכול בתוכנית הראשית תודה

• 5 תגובות
    • 5.4k צפיות
  13. Started by @ALeX.NeT,

איך אני יוצר שומר ופותח קבצי TXT בC# ׁׂ(CONSOLE) עם אפשר לינק למדריך או לוידיאו (עדיף בעברית) :please:

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by tk_mc,

מישהו יכול ללמד אותי על הפקודה CHOICE בקבצי אצווה?. איך אני גורם לקובץ להשפיע על ידי בחירה כן או לא?? שאם אני לוחץ "כן" זה עושה משהו ואם אני לוחץ "לא" אז זה עושה משהו אחר.... איך אני עושה את זה???

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by נעמה.,

יש לי את התכנית הבאה(צריכה להדפיס שורות מקובץ בתחום מסוים): משום מה זה מדפיס לי כל פעם אותה שורה. מה הטעות? #include <iostream> #include <conio.h> #include <fstream> using namespace std; char* f(int choice, int line) { ifstream file; if(choice==1) { file.open("1.txt"); } else { file.open("2.txt"); } char *s= new char[256]; int moneLine =0; if(!file.eof()) { file.seekg(line); file.getline(s,256); } file.close(); return s; } void main() { int choice, begin, end, line; char*str = new char[256]; cin>>choice; cin>>begin; cin>>end; line = begin; while(line<=end) { str = f(choice,line); line++; …

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by itzick_b,

יש לי שתי בעיות עם קבצים בינאריים. 1. איך אפשר לדעת אם הקובץ ריק? 2. איך אפשר למחוק את כל המידע שנמצא קובץ בינארי? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by slimshady21,

שלום, התחלתי ללמוד על קבצים בינאריים ב-C, ויש כמה דברים שלא הבנתי: - נכון שכשכתובים לקובץ מספר INT למשל, אז כפותחים את הקובץ לקריאה רואים את הערך אסקיי שלו. למשל רשמתי 65 אני אראה A. אז לא הבנתי מה קורה כשרושמים מספר שהוא גדול מ-255, רשמתי למשל 300 לקובץ, וכשפתחתי אותו ראיתי את הסימן "," (פסיק), לא הבנתי איך הגיעו לזה.... -לקחתי קובץ שרשום בו slimshady. אז כאשר אני קורא ממנו (בתור קובץ בינארי) נגיד למערך של 100 תווים, אז עורך המחרוזת אמורה להיות 9, כי זה האורך של המילה נכון? (או 10 כולל התו n\ , לא יודע בדיוק איך זה הולך) אבל כשהדפסתי את המחרוזת אז התוצאה הייתה משהו כזה- slimshady$%-* f מה זה כל הסימנים האלה? או שלפעמים אני קולט כמה תווים למחרוזת, ובתוצאה …

• 20 תגובות
    • 9.3k צפיות
  18. Started by eliom,

למה הביטוי ללא הסוגריים נחשב כאמת?. והביטוי ללא סוגריים נחשב כשקר? ולמה יש לי שגיאת קומפילציה שאני מריץ את הקוד ב-vs? #include <stdio.h> /* Initialize variables. Note that c is not less than d, */ /* which is one of the conditions to test for. */ /* Therefore, the entire expression should evaluate as false.*/ int a = 5, b = 6, c = 5, d = 1; int x; int main() { /* Evaluate the expression without parentheses */ x = a < b || a < c && c < d; printf("\nWithout parentheses the expression evaluates as %d", x); /* Evaluate the expression with parentheses */ x = (a < b || a < c) && c < d…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by artv8,

שלום לכם נתקלתי בקובץ עם סיומת eac_pak. קובץ זה כחלק מקבצים נוספים נועד לעשות Autorun. איך ניתן לפתוח קובץ זה (באיזו שפה) ולערוך אותו ?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום, אני במגמת מחשבים בבית ספר ואנחנו לומדים עכשיו ASP... הכנו לפי הוראות מהספר קובץ ASP שמקבל נתונים מהטופס הרשמה ומכניס אותם לטבלה של ACCESS. בבית ספר שיש בו מחשבי XP הכל עבד טוב ויפה כי יש שם IIS 6.0 אבל לי בבית יש VISTA ולכן IIS 7.0... אצלי בבית הקובץ שמקבל את הנתונים ומכניס לטבלה של ACCESS לא עובד וכותב שגיאה 500.... צירפתי את קובץ הASP אשר עבד לי בבית ספר אשמח אם תעזרו לי לפתור את הבעיה. תודה מראש אלון סיאני [attachment deleted by admin]

21. Started by hellyeahmofo,

רציתי לדעת , איך אפשר ליצור קובץ autorun שיבצע את הפעולות הבאות עם הכנסת ה cd/dvd הוא יריץ תמונה , קובץ wav ולאחר מכן קובץ HTML יש לי ידע בסיסי ב VB

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  22. שלום לכולם יש לי קובץ BAT שהכנתי כמו שרשום למטה. הבעיה שהוא לא עובד כשמפעילים אותו מתוך הWIN אבל לעומת זאת הוא כן פועל אם אני רושם אותו בCMD מה יכולה להיות הבעיה לזה???? FOR /L %i in (1,1,12) DO dsadd user "cn=Marketing%i,ou=Marketing,ou=nwtraders,dc=nwtraders,dc=msft" -pwd Pa$$w0rd

23. Started by pssheba,

שלום כתבתי בשפת ++c תכנית היוצרת דף html. התכנית נכתבה בשפת ++c ועברה הידור במערכת הפעלה winxp. תחת windows האקספלורר מציג את הדף ללא בעיות. שאלתי: האם ניתן לאכסן את הקובץ בשרת מארח מסוג linux ? הםא הקובץ exe או cgi יעבוד גם בשרת לינוקס? תודה

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  24. Started by blabla2002,

כבר ניסיתי בערך כל דבר, אבל הוא לא רוצה לנגן אוטמטי אחרי שגמר להוריד ואני צריך לעשות מקש ימני ו-play כדי שזה יתחיל לנגן למישהו יש פתרון? מצורף קובץ ה-HTML [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  25. Started by haCIMAGNIV,

לקחתי כמה קבצי java וכמה תמונות של משחק מהאינטרנט נכנסתי לeclipse לחצתי file -> Export -> Runnable JAR file שמרתי בתקיה , נוצר לי הקובץ בגודל 61KB אני לוחץ על הקובץ והוא לא מריץ את המשחק מה אני צריך לעשות כדי שזה יעבוד כמו קובץ exe ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.