עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. הי, יש לי פונקציה שכאחד הפרמטרים אני מכניס לה פוינטר לפונקציה מסוג void ניסיתי לקרוא לה כשאני מכניס פונקציה שכתבתי בתוך class, אבל הקומפיילר מעיף אותי. איך אפשר לעשות את זה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by sof,

אהלן,אני מחפש איזו שהיא תוכנה שתהיה יעילה ועוזרת לכתיבת Asp בעברי הרחוק השתמשתי בתוכנה מסויימת שלצערי שכחתי את שמה. אם ישנן תוכנות חינמיות אשמח מאוד לשמוע (למרות שגם תוכנות לא חינמיות יועילו) תודה רבה על העזרה

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  3. שאלה קצת מפדחת אבל אני לא זוכר

• 5 תגובות
    • 990 צפיות
  4. Started by 00000,

למדתי ויסואל בייסיק דרך האתר DR-VB, ואני רוצה לעבור מטופס אחד לטופס אחר שבניתי על ידי לחיצה על כפתור הפקודה הראשון. Private Sub Command1_Click() Load.Form2 End Sub Private Sub Command2_Click() MsgBox "טעות" End Sub Private Sub Command3_Click() MsgBox "טעות" End Sub הוא נותן לי הודעת שגיאה שהload לא חוקי.. עזרה?

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  5. Started by MasterDK,

שלום ברצוני ליצור מערכת סקרים לאתר שלי. חשבתי על רעיון כזה: ני יוצר שתי טבלאות במסד poll poll_answers שיהיו קשורים לפי id ו pid הבעיה שלי מתחילה פה: איך אני יכול ליצור חסימה שמשתמש מסויים שכבר הצביע לא יצביע פעמיים או יותר? איך אני יוצר גראף תוצאות בלי שימוש ב GD? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by bbnbbn,

היי, יש לי מן טופס כזה של צור קשר שאני רוצה שברגע שהבן אדם ילחץ על שלח זה ישלח לי מייל עם כל הפרטים של הטופס איך עושים? ואם יש קבצים מוכנים אשמח אם תעלו.. תודה מראש. ???

• 22 תגובות
    • 4.7k צפיות
  7. Started by eegg,

אני רוצה להתחיל ללמוד בשפות הבאות java ו c שארפ : רמה בסיסית רצוי אנגלית אבל עברית זה בסדר תודה על כל עזרה

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  8. Started by נעמה.,

איך שולחים משתנה מסוג template לפונקציה בתכנית הראשית????? לדוגמא הגדרתי משתנה Vector <int> num איך אני שולחת אותו

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by moo2004,

היי, אני מריץ Batch File ב Login Script של המחשבים בארגון שלי. אני רוצה שכל מחשב שמריץ את הסקריפט יצור קובץ טקסט (TXT) עם השם שלו בתיקייה מסוימת. מה הפקודה ליצירת קובץ טקסט (TXT)?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  10. Started by SpiritKnight,

היי, השאלה מעט בסיסית אבל אני לא מצליח משום מה. ניסיתי מספר רעיונות וזאת הגרסא שנראית לי הכי נכונה לוגית(למרות שהיא עדיין לא עובדת). מה הבעיה בגרסא שלי, ואיך בעצם קולטים? אם מישהו יוכל לצרף את הפונקציה המלאה ואת הזימון אני אודה מאוד. #include <Stdio.h> #define n 4 int func() { int i,b[n]; for(i=0;i<n;i++) { printf("enter a value/n"); scanf("%d",&b[i]); } return (b); } void main (); { int a[n]; a=func; for(i=0;i<n;i++) printf("%d",a[i]); }

• 10 תגובות
    • 5k צפיות
  11. Started by Pum,

Visual C++ ישנה בעיה לדבג תוכנה שאמורה לעבוד עם CMD LINE , הבנתי שישנה אפשרות לדמות ריצת CMD LINE או משהו כזה, אודה למי שאוכל להסביר

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Nemesis,

יש למישהו מושג כיצד ניתן להוסיף בזמן ריצה טקסט על גבי Quad או כל משטח לצורך העניין ב Model Space? תודה מראש,

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by עG,

אני אשמח אם משהו יוכל לכתוב לי את הפורמט של יצירת טבלת ציר בעלת קטגוריות בשורות ועמודות ב- SQL המון תודה

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  14. Started by Pum,

איך אוכל להגדיר את struct מסוג template תנו בבקשה דוגמה איך זה אמור להיראות בהגדרה וב-main מה לא טוב בחלק הזה של הקוד template <class T> struct s{ T data; }; int main() { s <WHAT IS THIS> myS; return 0; }

• 8 תגובות
    • 958 צפיות
  15. Started by sdfzxc,

מישהו יודע איך אפשר לראות ב PHPMYADMIN, בתוך הסתכלות בתוכן של טבלה, אני רואה גיבריש במקום עברית בשדות השונים (הכל מקונפג על UTF-8, וכך גם המידע נכתב מ PHP במקור)?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Shadowman,

הורדתי את XAMPP, התקנתי, הכל עובד. רק שאני לא מצליח ליצור מסדי נתונים ב MySQL

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  17. Started by lordgod,

שאני (לדוגמה) יכניס מספר והתוכנה תגיד לי שזה גדול... אז אני לא רוצה שאני יכניס מספר ואז התוכנה תגמר אני רוצה להמשיך להכניס מספרים אז איך עושים את זה?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by netanel1,

שלום אני כרגע עובד על פרויקט טכ"מ בשפת VB. ואני צריך לבנות דוח שבעתיד יודפס. האם מישהו מוכן לעזור לי ולהסביר לי איך לחבר את הדוח למסד נתונים לדוח? בבקשת עזרה תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. אני מנסה להמיר עברית מ Ascii ל unicode מה שמתגלה כמשימה קשה במיוחד. בשביל ההמרה חשבו במיקרוספוט על הפונקציה הבאה int MultiByteToWideChar( UINT CodePage, // code page DWORD dwFlags, // character-type options LPCSTR lpMultiByteStr, // string to map int cbMultiByte, // number of bytes in string LPWSTR lpWideCharStr, // wide-character buffer int cchWideChar // size of buffer ); כמו שאתם רואים היא מקבלת UNIT CodePage ואם מכניסים לה את המספר 862 היא אמורה תאורתית להמיר נכון עברית שנשמרה בascii עם דף קוד עברי של דוס. אבל, וכאן האבל הגדול winxp שלא בגירסת localized של עברית ממיר בתור ברירת מחדל עם דף קוד אמריקאי, העברית נהפכת כצפוי לסדרה של סימנים מוזרים. אז …

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. בקרוב (מאוד) יש לי מתכונת במחשבים ואני מחפש חומרי למידה ותרגילים פתורים שאני אוכל להיעזר בהם במבחן. החומר הוא תכנות ב C ללא מחרוזות צ'ארים והפונקציה random, החומר שיכלל במבחן הוא מערכים(חד ודו מימדי) Struct פונקציות, פיתוח ויישום אלגוריתם ועוד כמה דברים... תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  21. Started by generalA,

איך אני רושם תוכנית כזו: ? בקואורדינטות פולריות משוואת אליפסה בעלת מוקד אחד בראשית הצירים היא: r(t)= a(1-e^2) / (1-(e)Cos(t) ----> that's the formula a - מחצית מהציר הראשי של האליפסה. e - האקסצנטריות של האליפסה (מספר בין 0 ל 1, ככל שקרוב יותר ל-0 האליפסה יותר מעגלית וככל שקרוב ל-1 האליפסה יותר צרה) שרטט אליפסה בקואורדינטות פולריות, דאג שהקו יהא חלק ככל שניתן ע"י בחירת ווקטור t מספיק צפוף. תודה אנשים !!!!

• 1 תגובה
    • 3.9k צפיות
  22. אני צריך להוריד רשימה של קבצים מאתר שהולכים בסדר רץ לדוגמא www.site.com\10.jpg - www.site.com\1.jpg אני לא רוצה ללחוץ על כל לינק (זה בערך 100 קבצים) השאלה היא האם יש דרך קלה יותר לעשות את זה דרך HTML או BAT (אני לא יכול להתקין תוכנות על המחשב שאני צריך לעשות את זה בו ואין עליו שפות תכנות מ"ה ווינדוס 2000) תודה תודה תודה!

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  23. א. מהו האלגוריתים לפיתרון בעיית מגדלי האנוי? ב. יש דרך קצרה יותר ללא שימוש בריקורסיה?

• 12 תגובות
    • 11.9k צפיות
  24. מדובר במדעי המחשב ב' שנת תשנ"ט. מי שמוצא, יתברך. תודה, Anyway. Ptyahoo.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Spootnik,

אני יודע בסיסי יש לכם במקרה אתר שמביא הרבה תגיות וכדומה ומסביר על כל אחת מהן תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 806 צפיות

דיונים חדשים בפורומים