תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין ליצר משחקים וכבר התחלתי ללמוד שפת סי (ואחרי זה אלמד סי ++) והייתי מעוניין לדעת מה עוד אני צריך ללמוד אחר כך כי אני לא מתמצא כלל בנושא זה שמעתי על opengl directx3d מישהו יכול להסביר לי מה הההבדל ביניהם ומה צריך ללמוד לפני שלומדים כל אחד מהם. בנוסף הייתי רוצה להבין יותר מה זה מנוע גרפי ומונע פיסיקלי וכד' אם מישהו יכול להסביר לי את כל תהליך בניית המשחקים פרט אחר פרט הודה לו מאוד.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
היי, אני מבצע בC כמה פעולות שדורשות גישות מרובות לפונקציות, ולצערי גודל הSTACK הסטנדרטי לא מספיק. האם יש דרך להגדיל אותו? תודה. עריכה: מצאתי את \stack. אני אנסה להשתמש בזה. איפה בידיוק צריך לרשום את זה? עריכה 2: אמרתי לקומפיילר שינסה להכניס כמה שיותר פונקציות כINLINE. כנראה שזה עזר מכיוון שעכשיו אני לא מקבל ERROR שהוא התמלא.
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אילו מרכיבים כלולים בערכה הנ"ל? אני מתכוון למרכיבים כמו C#, Visual Basic, ASP וכו'.
-
- 7 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה כשאני מנסה להשתמש במשהו מסויים בSQL ב Visual basic יש לי FORM שבו יש DATA (data1) ואני רוצה שהמשתמש יכניס את הסכום כסף שהוא רוצה שיהיה מינימום \ מקסימום מחיר, ואז זה יציג רק מוצרים מעל\מתחת למחיר המצויין x = Val(Text4.Text) s = "SELECT * FROM table1 where price>x" Data1.RecordSource = s Data1.Refresh] זה עובד עם במקום של ה price>x אני רושם price> 777 לדוגמה, זאת אומרת שיש בעיה רק עם המשתנה... ניסיתי, חיפשתי... כל מיני דברים ולא הצלחתי לראות מה הבעיה. הוא נותן את הארור הבא: Too few parameters. Expected one ומסמן בצהוב את השורה Data1.Refresh (לא נראה לי שזה אומר שהבעיה בשורה זו...) תודה לעוזרים!
-
- 29 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
כתבתי אפליקצית web בשפת ++c המציגה את השעה. קראתי לתכנית בשם t5.cgi והצבתי אותה במחיצה: c:\inetpub\wwwroot\cgi-bin. המחשב שלי הוא win xp. קראתי לתכנית באמצעות ie בכתובת הבאה: http://localhost/cgi-bin/t5.cgi וקיבלתי בדפדפן את הכיתוב הבא: אח"כ העברתי את אותו הקובץ לשרת מארח (win 2003) האמור לתמוך בקבצי cgi וקראתי לקובץ באמצעות הדפדפן וקיבלתי: נכנסתי לשרת האיכסון ולחצתי במקש ימני על שם הקובץ וב properties סימנתי וי ל execute אך התוספת לא התקבלה. מישהו יכול להסביר לי מדוע לא עולה בידי להריץ את קובץ ה cgi ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי פרוייקט ב-MFC מסוג SDI שבו יש MENU אני רוצה לפתוח קובץ כלשהוא בלחיצה על OPEN שנמצא בתוך ה MENU. לאחר יצירת הפרוייקט, ולפני שהכנסתי קוד, כשאני לוחץ בזמן ריצה על הפריט OPEN נפתח לי חלון של WINDOWS שממנו אפשר לבחור את הקובץ שייפתח, אבל מה הלאה? למישהו יש מושג איך אני פותח ולוקח את התכולה של הקובץ? לאחר הפתיחה של הקובץ אני רוצה להפעיל אלגוריתם שכתבתי דרך הפריט RUN שנמצא גם כן ב-MENU אז אני מניח שאת הקוד אני מכניס מתחת לשני הEVENT-ים של RUN ו-OPEN אבל כיצד איני יודע. איני מוצא בספר שממנו למדתי כיצד לעשות את זה אבל אני מניח שלמתכנתי MFC זוהי פעולה פשוטה. דוגמא תעזור לי מאוד. תודה מראש. דן.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי - האם היה פה איזה שרשור שאלות מראיונות עבודה בעבר? האם למישהו יש טיפים בנושא? על איזה חומר לחזור וטיפים כלליים? האם כדאי לפתור את השאלה כמה שיותר מהר, או לקחת את הזמן לחשוב (וככה לא יחשבו, אולי אני מכיר את השאלה) חן
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
למה אי אפשר לכתוב שיטות סטטיות ב-Interface? וגם אי אפשר לכתוב חתימות של Const. נראה לי שזה קשור.. שוב פישול אבטחה של Sun?
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
עשיתי את התכנית הבאה: .data iInt: .word 0 jInt: .word 0 kArray: .space 10 str: .asciiz " " .text main: li $s0, 3 lw $s1, iInt lw $s2, jInt la $s5, kArray li $s6, 1 li $s7, 10 Loop: slt $s6, $s1, $s7 beq $s6, $zero, print mult $s1, $s0 mflo $t1 add $s2, $s2, $t1 li $v0, 1 move $a0, $s2 syscall add $t2, $s1, $s1 add $t2, $t2, $t2 add $t3, $t2, $s5 sw $s2, 0($t3) li $v0,4 la $a0,str syscall addi $s1, $s1, 1 j Loop print: li $s1, 0 LoopPrint: slt $s6, $s1, $s7 beq $s6, $zero, Exit add $t2, $s1, $s1 add $t2, $t2, $t2 add $t3, $t2, $s5 lw $t0,0($t3) li $v0, 1 move $a0, $t0 syscall li $v0,4 la $a0,str syscall addi $s1, $s1, 1 j L…
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני מנסה להפנות עמוד דרך ASP ל IFRAME מסויים אבל אני לא מצליח והעמוד נפתח לי ב IFRAME אחר.. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
שלום אני כל הזמן מקבל את הארור הזה Too many ('s. בtcsh הפעולה המבוצעת אשר גורמת לארור נמצאת בתוך סקריפט והשורה הבעייתית היא: if($a == "Closed") then a מוגדר ושווה open האם מישהו יודע מה הארור הנ"ל אומר? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כרגע לומד פייתון לבד (אחרי שהתייאשתי מג'אווה) אבל נתקלתי תוך כדי גם ב Ruby עם תשבוחות מכל עבר. לכן חשבתי גם לשאול האם יש עדיפות לאחת השפות או שכל אחת מהן נוצרה לצרכים אחרים לגמרי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
היי, אני מנסה להתחבר מיישום פלאש (swf) לשרת שכתבתי ב VB ע"י XMLSocket. אם אני מריץ את זה מתוך פלאש הכל עובד נהדר. שאני מעלה את זה לאתר זה לא מתחבר למחשב שלי למרות שאני לא מאחורי חומת אש או נתב. אני חושב שזה קשור לאבטחה אבל לא יודע בדיוק מה. יש למישהו מושג ? פתרון: קוד הפלאש צריך להכיל: System.security.loadPolicyFile("xmlsocket://<my_Server>:<my_port>"); ולאחר מכן השרת מחזיר לו את ההרשאות הדרושות בפורמט XML.
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש ב-IE, וגם בפיירפוקס. אני רוצה להוסיף מועדף/סימניה ל-IE שתפעיל סקריפט לפתוח את הדף הנוכחי ב-IE בפיירפוקס. חיפשתי וזה הדבר הכי קרוב שמצאתי (אמנם זה מדריך איך להוסיף לתפריט, אך אולי ניתן להיעזר בו) http://www.webproworld.com/webmaster-forum/threads/107728-Hack-for-IE-Right-click-context-menu-addition-quot-Open-in-FireFox-quot-or-Chrome-or-other אם יש משהו שכבר מוכן, גם כן אשמח לשמוע... תודה.
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אני כתבתי את הקוד הזה שאמור להדפיס את המחרוזת הפוכה והיא פשוט קורסת (את הprint ניסיתי עם %c ועם %s) קוד: [left]#include <stdio.h> #include <string.h> #include <stdlib.h> char reversed(char *pstr[]){ int i,length; length=strlen(*pstr); for(i=length;i>=0;i++){ printf("%s",*pstr[i]); } } int main(int argc, char *argv[]) { char str[0]; printf("Enter a String: "); scanf("%s",str); reversed(&str); system("PAUSE"); return 0; }[/left]
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין ללמוד לעומק את השפות: PERL PYHTON מישהו יכול לתת טיפים לאיך להתחיל ללמוד ואיפה בצורה יסודית? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אל תשימו לב שהשמות כימעט אותו הדבר כי זה אתרים שונים. מדריך למתחילים ל C http://clang.eitan.ac.il מדריך למתחילים ל C (יהיה קצת קשה לילמוד מהאתר למי שאין ידע בשפת תיכנות כמו פסקל) ומדריך למתחילים זריז ל C++ http://vlib.eitan.ac.il/cplusplus1/guide1-1.html אתר למתחילים ב C++ http://vlib.eitan.ac.il/cplusplus/index1.htm מדריך ל C++ http://vlib.eitan.ac.il/cplusplus2/guide2-1.html C++ למיתקדמים. http://vlib.eitan.ac.il/cplusplus4/index1.htm
-
- 0 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
יש לי את הקובץ HEBREW.COM והעתקתי אותו ל-BIN שנמצא בתיקייה הראשית הפעלתי אותו.... וכלום אני לוחץ ctrl ומינוס ואין עברית! ועזבו אותי מאסקי אני מבקש, אין לי עצבים לזה וזה לא פיתרון. וגם לעבור לגירסה אחרת אני לא רוצה. מה עושים? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
void main() { int constex; printf("Enter a value of fixed expenses\n"); _flushall; scanf("%d", &constex); if ( ) printf("Input error!\n");#include <stdio.h> השאלה שלי היא איך אני מוציא/מדפיס הודעת שגיאה כאשר הקלט של המשתמש הוא אותיות במקום מספרים? הדרישה היא שהקלט של constex יהיה רק ספרות. קו החשיבה שלי היה להוסיף משתנה כלשהו מסוג char נניח שאקרא לו ch ללא ערך מסויים, ולאמר ש if constex==ch printf "INPUT ERROR" זה לא עבד לי. אח"כ ניסיתי להגדיר את ch בצורה הבאה ch>='A' && ch<='z' ולאמר שאם constex=ch printf INPUT ERROR גם זה לא עבד. רעיון? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות: 1. כיצד אני בונה רשימה מקושרת ב VB? 2. כיצד אני מקצה זיכרון בצורה דינאמית ב VB?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום וברכה. אני מחפש ספריית קוד פתוח, ספרייה שהיא חוצה פלטמורות ומיעודת לבניית ממשק גרפי (GUI) בשפת C. אם הספרייה נכתבה ל C++ זה לא כ"כ משנה, כי היא אמור לפעול גם ב C. אני אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי, אם תשלחו לי קישור לאתר, לתיעוד או להורדת הספרייה. אגב, "שאלתי" את גוגל, ולא מצאתי ספרייה כזאת. בוקר טוב ותודה על כל עזרה, יוסף אור
-
- 12 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
-
אלהן, אני מחפש רעיונות לפרוייקט גמר. כמה מגבלות: 1. יש ברשותי כ 5 חודשים החל מרגע התיכנון ועד למוצר הסופי. 2. חייב לכלול מודל של שרת-לקוח, עם עדיפות גם לבסיס נתונים. 3. חייב להיכתב ב JAVA בנתיים חשבתי על VOIP עם אפשרות ל conference ועם ישאר זמן אז גם העברת VIDEO, אבל זה דיי ג'נרי כזה (למרות שזה מספיק ביותר לדרישות הפרוייקט) פשוט זה כמו צ'אט רק נוסף לזה VOICE. אשמח לרעיונות! תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 3.4k צפיות
-