תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום. השאלה שלי נמצאת למטה וגם מה שעשיתי עד עכשיו. התחלתי לפתור את השאלה ואני מבין איך לעשות אותה בראש בל אני לא יודע כ"כ איך ליישם את זה בפסקל. קלטתי את כל הנתונים ועכשיו אני רוצה לבדוק אם SCORE1 גדול מ-SCORE2 ואם כן אז להוסיף לשחקן KOD1 ב- SCORE של המערך רשומות 5 נקודות ולהפך. אם ש תיקו אז לכל שחקן 2 נק'. בנוסף אני צריך לכתוב את התוכנית עם שגרות, אסור לרשום הכל ביחד... מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אני מנסה להכניס לתוך תיבת טקסט את כל הקבצים שנמצאים לי בתקיה מסוימת, for (int i = 0; i < arrFilesName.Length;i++ ) tt.Text += arrFilesName[i]+"/n"; אבל זה מביא לי את כל הנתיב של הקובץ ואני רוצה רק את לשם הקובץ, מהי הפונקציה לכך?
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם נדרשתי לבנות משחק ראשון שלי בארדואינו ואני עדיין לא שולטת טוב ישמח לעזרתכם 1.להדליק מיקום אקראי גם הכיוונים וגם האלכסונים שמיוצגים ע"י שתי נורות כלומר אם לדוגמא :דולקת גם הנורה הימנית וגם העליונה - יש להזיז באלכסון ימינה ולמעלה ולכבות את שניהם ואחרי 20 פעמים של הזזות נכונות לכבות את הנורות ושהמשחק יגמיר .
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
בניתי בשביל הכיף (כן, אני אוהב את זה ) משחק poker בסגנון texas hold 'em בג'אווה. הכל עובד מצויין אבל זה מעצבן שהכל דרך הconsole. בגלל שאני לא מכיר דרך אחרת נכון לעכשיו, כל פעם יש פלט של "בחר מספר שחקנים", "מספר שחקנים מבוססי-מחשב" הקש 1 בשביל זה 2 בשביל זה... בקיצור זה דיי awkward. אופן העבודה הכללי של התוכנה הוא שכל שחקן הוא טיפוס, השחקנים הם במערך של שחקנים שהתשמש הגדיר את הגודל שלהם מראש, אני מסמן במערך איזה שחקנים הם computer-based, כשמגיע תור של שחקן שהוא אנושי אני נותן לו לבחור מה לעשות, check/raise - בכמה, כמובן כשהוא מעלה הגודל של הקופה גדל הכסף שלו קטן וכו',כמובן הכל בגדר מה שמותר לו לפי החוקים, כשמגיע תור של שחקן שהוא computer-based אני בודק מה יש לו ולפי זה אני…
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
יש למישהו מושג איך אני מוציא רשומות מה EventViewer של Windows? למישהו יש קוד לדוגמא (עדיפות ל C#) שעושה את זה? ואם כבר אז אני אנצל"ש, למישהו יש מושג מה המבנה שלפיו צריך ליצור קובץ XLS או XLSX?
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
יש לי רשימת תמונות (IMAGE ICON) ואני רוצה לעשות שכשאני לוחץ על התמונה תיהיה איזה פונקציה שתחזיר לי ערך על איזה תמונה לחצתי איך אני עושה את זה? הכוונה כמו שיש ACTION PERFORMED וכשלוחצים על כפתור זה מחזיר את הערך של הכפתור אני רוצה לעשות ככה רק לתמונה האם זה אפשרי או שהאפשרות היחידה שלי זה רק לפי קורדינטות של התמונה
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
היי, אני טרי מאוד בכל הקשור לSQL ,WORDPRESS, תכנות אתרים ובתכנות בכלל. ככה שאם אני מפספס משהו פשוט לכאורה, אז יש לומר לי בעדינות כי באמת שאין לי מושג מספק. (אני לומד לבד דבר דבר מכל פיתוח קטן שאני עושה לשם הניסיון, כך שאני לא באמת שוחה בכל הידע הזה ויש לי חורים גדולים.) הסיפור הוא שבהתחלה רציתי לבנות מעך של "משתמשים" ("חשבונות") בSQL לטובת מערכת WEB כך שכל חשבון יכיל ערכים מסוימים שיוצגו על גביה בעמוד אחר בהמשך. כשהתחלתי לבצע אז בחרתי במערכת הניהול של WORDPRESS סתם כי זה עושה חצי עבודה ועוד ברמה גבוה. גיליתי שכבר קיימת בתוכה מערכת משתמשים מבוססת SQL (בעבור הבלוגים שמוצעים שם). במקום להתחיל מ0 חשבתי פשוט "להסב" את המערכת הקיימת בW…
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
שלום רב, אני מתחיל ללמוד JS,HTML,CSS וכו'... בקורסים מלמדים אותנו את זה על NOTEPAD פשוט, הבנתי שיש תוכנות עריכת טקסט שמיועדות מראש לתכנות-עם עזרים וויזואליים (יישור,חלוקה לצבעים לפי שכבות תכנות וכו'...) הורדתי UltraEdit ... האם יש תכנה אחרת מומלצת יותר? (רצוי קטנה שניתן יהיה לסחוב בדיסק און קי ו"לאנסטל" ב"שלוף"
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני מנסה לבצע פעולות באמצעות אובייקט WINSOCK בVB, לדוגמא: IOSocket.Accept requestID והקומפיילר מציג לי את השגיאה הבאה: Object variable or With block variable is not set. ניסיתי לאתחל את האובייקט על ידי פעולות כמו SET או NEW אבל אז אני מקבל שגיאה על השימוש בהם. אז איך אני פותר את הבעיה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אוקי אני מנסה להריץ ב jeliot קוד זה הקוד : class func { public static void main(String[] args) { Queue<Integer> que = new Queue<Integer>(); que.insert(2000); que.insert(17); que.insert(615); que.insert(9366); que.insert(48); System.out.println(secret2(que)); } public static int max(int n1, int n2) { if (n1>n2) return n1; return n2; } public static int secret1 (int n) { if (n/10==0) return n; return max ( n%10 , secret1(n/10)); } public static int secret2 ( Queue<Integer> q) { if ( q.isEmpty()) return 0; int x=secret1( q.remove()); return x + 10 * secret2(q); } } והוא מראה שגיאה כזאתי Syntax Error Line 7, Column 1: Express…
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
טוב, אז כפי שהטופיק מרמז, אני צריך קצת עזרה... אוקי, אז מדובר בform רגיל, ובחירת קובץ, ולחצן "שלח" חמוד... (החלק הקל) מה שאני רוצה, זה לקחת את הקובץ הנ"ל, לקרוא את הheader שלו (אשמח לקבל הצעה אחרת), ולקבל דרך את המידע אודות אותו קובץ avi (runtime. resolution, fps, audio info.. etc) ולשלוח לדף php רגיל. האפשרי? כן, השאלה היא איך.. ניסיתי כמה דברים, ולא הלך... אני יודע שזה משהו עם פתיחת אוביקט COM, ודרכו לעשות משהו.. אשמח לקבל את דעת המומחים.. יום נעים אה ונ.ב, מקווה שהסברתי את עצמי נכון, אם לא שאלו...
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אז ככה אין לי שום ידע בשפת תיכנות כלום ואני רוצה להתחיל לילמוד 1.אם איזה שפה להתחיל? 2.אפשר מדריכים? 3.אם איזה תוכנה משתמשים לתוכנה?
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני צריך דחוף עזרה בסיסית ב- MySQL. לא מזמן הורדתי והתקנתי MySQL. עד עכשיו עבדתי עם Access והכל נראה לי נורא פשוט. כשהורדתי את MySQL וגם את הכלים הגרפיים שלה, אני לא מצליח להבין כמעט כלום כי זה נורא שונה מ- Access. הצלחתי להתחבר ל- MySQL Administrator עם עזרה של חבר שלי אבל עכשיו אני לא מבין איך לבנות טבלאות. לפי מה שהצלחתי להבין הגעתי לחלון שבתמונה המצורפת. הבנתי בערך איך לבנות טבלאות אבל איפה הן נשמרות ואיפה בדיוק אני בונה אותן? בבקשה תעזרו לי. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
משום מה רק הלחיצה הראשונה עובדת. יש למישהו מושג למה? הקוד בHTML <asp:ImageButton ID="ImageButton7" runat="server" OnClick="ImageButton7_Click" ImageUrl="jeweleery/radiant-iphone.png"/> הקוד בC# protected void ImageButton7_Click(object sender, ImageClickEventArgs e) { click7 = click7 == false ? true : false; if (click7) ImageButton7.ImageUrl = "jeweleery/radiant-selected.png"; else ImageButton7.ImageUrl = "jeweleery/radiant-iphone.png"; }
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
טוב חברה פתרתי את הבעיה. - צריך להוסיף לקוד הActionScript 3.0 קוד params="invisible" והופ זה מסתדר... תודה חברה! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני רוצה להפוך את המחשב שלי לשרת ויש לי דומיין . יש דרך שיהיה אפשר שההראד דיסק יהיה השרת?
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות טקסט עם צבע בפרל... אבל אני לא יודע איך. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי, מצאתי כמה אבל לא ממש הבנתי אותם. בכל מקרה תודה.
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
הורדתי את העורך והתקנתי עד כאן הכל היה טוב ואז כשניסיתי לפתוח אותו זה הארור שזה כתב לי unexpected eror:quitting למישהו יש מושג למה זה קורה ומה אני צריך לעשות או שזה קרה לו פעם למה אני וחבר שלי באמצע בניית תוכנה כאילו אצלו הכל ואצלי עד שהורדתי תעורך הוא לא עובד (ואל תגידו לי להתקין שוב כבר ניסיתי) תודה רבה לעוזרים תענו מהר בבקשב זה דחוף מאוד!!!!!!!!!!!!1
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש למישהו מושג למה זה לא פועל לי: javascript:alert("1");axmlhttp=null;alert("2");axmlhttp=new%20XMLHttpRequest();alert("3");axmlhttp.open("GET",'[url]http://google.com',false[/url]);alert("4");axmlhttp.send(null);alert("5");alert(axmlhttp.status);alert(axmlhttp.responseText()); ואם כבר פתחתי פוסט, אם אני מצרף פלאש הוא לא מראה אותו רץ, כלומר הוא מושג כקישור רגיל?
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
אני רוצה ליחס את cout לקלאס שאני כותב. (אני יודע שהוא assignable, הוא מסוג - ostream_withassign) את הקלאס שאני כותב אני רוצה לרשת נניח מ ostrstream . הבעיה היא שאם אני מממש אופרטורים >> הם לא נקראים כשאני כותב >> cout. (אני חושב שזה בגלל שהאופרטורים >> בקלאס ostream הם לא virtual.) המטרה שלי היא שכשכותבים >> cout אני אוכל לבצע מניפולציות על ה data, ואז נניח לשלוח אותו לפונקציה אחרת, אבל אני צריך את היכולות של ostrstream (להפוך double ל string וכו...) מה עושים? תודה מראש, יובל
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני בונה אתר לחנות מחשבים. עכשיו אני רוצה לשלוף ממס נתונים(ACCESS) מטבלה שאני יודע אבל משדה שלא ידוע מראש אלא נמצא במשתנה כשאר המשתמש בחר בו. יש אפשרות לעשות את זה? אם יש איכשהו אפשרות להגיד לו לשלוף משדה ששווה למשתנה ההוא שיש לי..
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
קצת רקע ואחרי ההסבר. אני כרגע בשלבים מאוד מתקדמים בפרוייקט שלי, שעוסק במשחק תוך שימוש בAI. נתקלתי כרגע בבעיה מאוד מאוד מוזרה ומשונה(וכרגע נראה בלתי אפשרית). אני עובר בDEBUG על הקוד שלי כדי לזהות בעיה עכשיו אני מגיע לשורה כלשהי שהיא הכי גדולה ומורכבת. היא קוראת למלא פונקציות ומלא שטויות, עכשיו נגיד אני עובר עליה ב STEP OVER אחד מהמשתנים שאמורים להשתנות לא משתנים. אבל אם אני עובר על השורה הזו ב STEP INTO ואז STEP OVER על מה שרשום בפונקציה המשתנה שאני עוקב אחריו כן משתנה. אני יודע שזה הסבר באוויר כזה ובלי קוד, אבל להביא פה את כל הקוד שקשור לשורה הזו רק יסבך מאוד. מקווה שהבנתם ותוכלו לעזור. אם זה משנה אני עובד בJAVA.
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=922B4655-93D0-4476-BDA4-94CF5F8D4814&displaylang=en למי שמתעניין, הגירסאות הבאות של VS ו .NET, כמובן מדובר ב CTP (לא אפילו בטא).
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
יש לי יפונקציה שמקבלת קובץ לקריאה ואני צריך כל שורה מהקובץ לשלוח לפונקציה אחרת שעוה איתו משהו. אני יודע שאני צריך להשתמש ב fgets אז הגדרתי באפר בגודל 100 אבל איך אני יודע אם נגמר הבאפר? ואיך אני מקצה מחדש את הבאפר וחוזר לאותו מקום? תודה
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום, אתמול בניתי משחק סנייק קטן ב-C++ ומשום מה המשחק שוקל 2 מגה ומשחקי סנייק אחרים שראיתי שוקלים הרבה פחות (כמה קילובייטים..). ואז התחלתי להתלבט אם המבנה של המשחק שבניתי נכון או שאולי סתם סיבכתי אותו יותר מדי. למי שמעוניין להוריד את המשחק: http://www.fileflyer.com/view/GCI3nB7 (המקשים הם W-למעלה, A-שמאלה, S-למטה, D-ימינה) המבנה הוא ככה: בעיקרון יש Segment שזה בעצם תו כלשהו Snake שזה כל הנחש עצמו שהמשתנה העיקרי שלו הוא מערך של Segment Board לוח המשחק Game המחלקה הראשית שמריצה את לולאת המשחק ומודיעה על סוף המשחק. האם המבנה הזה נכון או שסתם עשיתי יותר מדי מחלקות? זה המבנה היותר מפורט: Segment class Segment { private: int x; int y; char sign; public: Se…
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-