עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. טוב הבעיה שלי הולכת ככה עיצבתי אתר עכשיו יש מעין קטע כזה שהטקסט שצריך לבא בתוכו גדול מדי בישבילו ואנחנו ממש לא יכולים להגדיל תריבוע.. עכשיו עלה רעיון ליצור מעין תיבת טקסט עם גלילה שיכלו לרדת ולראות את כל הטקסט בשטח שניתן.. רציתי לדעת אם ניתן לעשות תיבת טקסט לא משנה באיזה שפה של תיכנות אתרים אפילו סקריפטים וכו..כך שהרקע שלה יהיה שקוף בעם שיראו את הרקע של הקוביה עליה הטקסט יושב אפשרי?? ועוד שאלה פחות חשובה כאן ניתן להתפשר מישהו יודע איך ניתן לתכנת פס גלילה שאני הכנתי?? כאילו במקום הפס של התיבה שישתמשו בפס שאני הכנתי וזה העיצוב מקווה שתבינו יותר טוב איתו הריבוע עליו מדובר זה הריבוע הגדול ביותר והפס גילילה זזה שנמצא בתוכו...

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  2. אני מכיר את Php ואני צריך מתכנת אתרים ואמרו לי ש asp אותו דבר כמו php אבל יש בו יותר הגנות ופחות יותר טוב לתיכנות אתרים תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  3. אני מנסה לעשות פונקציה שתקבל מספרים למערך וכאשר היא תקבל את הערך 1- היא תצא, זה בשפת C ועד עכשיו כתבתי את זה void get_array(int a[]) { int i=0, q; while (q!=-1) { scanf("%d",a); q=a; i++; } exit(0); } שמשום מה לא יוצא כשאני מקיש -1 כול עזרה תתקבל בברכה....

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  4. Started by eegg,

אני רוצה להתחיל ללמוד javascript ואני צריך המלצות לספרים או אתרים רצוי באנגלית תודה

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  5. Started by OshriALM,

שלום לכולם. כפי שאתם בטח רואים אני חדש פה, אז קודם כל אומר שהפורום פה נראה על הכיפאק. עכשיו קצת רקע: אני סטודנט לפיתוח תוכנה(אייפון אנדרואיד) ואני נמצא בשלב המיון כרגע. אנחנו לומגים JS במיון והמרצה נתן לו מס' תרגילים. אשמח אם תוכלו לעזור לי. 1.כתוב תוכנית שמקבלת מהמשתמש 2 מספרים ומדפיסה את כל המספרים ביניהם. חשוב מאוד אין לכם מושג בהתחלה מי הגדול ומי הקטן. זה המקום לומר שאנחנו חייבים להשתמש רק בדברים שלדמנו שהם: 1.אופרטורים: +-*/= == : ? % => <= < > 2.קלט- prompt 3.לולאת while. 4.alert תודה רבה מראש!

• 28 תגובות
    • 5.1k צפיות
  6. שלום, אני רוצה להשתמש ביציאת COM של המחשב לביצוע פרוייקט אני לא רוצה להשתמש ביציאה ליצירת תקשורת, אלא רק בדגלים שלה לפתיחה \ סגירה של כפתורים וקריאה של כפתור אם הוא סגור או פתוח אני משתמש ברגלים הבאות של היציאה: 4 - בתור רגל אדמה 1 - בתור כפתור 1 6 - כפתור 2 8 - כפתור 3 9 - כפתור 4 אני רוצה תוכנה בממשק של חלונות (לא דוס) שתיראה ככה: חצי חלון של התוכנה יהיה קריאה של מצב הכפתורים (לחוץ \ לא לחוץ ) בחצי השני של החלון יהיה 4 לחצנים ויהיה ניתן ללחוץ עליהם עם העכבר כדי לסגור \ לפתוח אחד מארבעת הכפתורים לוגית זה מסובך לבנות תוכנה כזאת? יש לי ידע בתכנות בשפת C של לפני כמה שנים עשיתי חיפושים וראיתי שאפשר להשתמש בפונקציה BIOSCOM שנמצאת ב BIOS.H מישהו יכול לעזור לי? תודה ;D

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by DanDan10,

שלום לכולם. יש לי פרוייקט ב-MFC מסוג SDI שבו יש MENU אני רוצה לפתוח קובץ כלשהוא בלחיצה על OPEN שנמצא בתוך ה MENU. לאחר יצירת הפרוייקט, ולפני שהכנסתי קוד, כשאני לוחץ בזמן ריצה על הפריט OPEN נפתח לי חלון של WINDOWS שממנו אפשר לבחור את הקובץ שייפתח, אבל מה הלאה? למישהו יש מושג איך אני פותח ולוקח את התכולה של הקובץ? לאחר הפתיחה של הקובץ אני רוצה להפעיל אלגוריתם שכתבתי דרך הפריט RUN שנמצא גם כן ב-MENU אז אני מניח שאת הקוד אני מכניס מתחת לשני הEVENT-ים של RUN ו-OPEN אבל כיצד איני יודע. איני מוצא בספר שממנו למדתי כיצד לעשות את זה אבל אני מניח שלמתכנתי MFC זוהי פעולה פשוטה. דוגמא תעזור לי מאוד. תודה מראש. דן.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. היי חברה.. אני מתכנת הרבה בJS ואני כבר מעל הממוצע .. לא מזמן התחלתי לתכנת קצת ב ASP רק בשביל החלק ההגנתי ... עכשיו אני נתקלתי בבעיה הכי פשוטה בעולם, אני לא מצליח להתחבר לקובץ ACCESS פשוט וזה משגע אותי לפי מה שהבנתי זאת הפקודה כדי ליצור התחברות <% set conn=Server.CreateObject("ADODB.Connection") conn.Provider="Microsoft.Jet.OLEDB.4.0" conn.Open "c:/webdata/northwind.mdb" %> אבל משום מה שאני רושם את זה בASP הוא נותן לי שגיאה (כמובן ששניתי את הנתונים לפי הצרכים שלי.. ב CONN OPEN רשמתי את המיקום של הקובץ שלי.. ניסיתי הכל וכלום לא הלך ! הוא פשוט נותן לי שגיאה 500 כיאילו הדף לא טוב וזהו ... (משום מה פעם הוא נתן לי שגיאה מה בדיוק הבעיה אבל עכשיו זה פשוט לא נותן לי כ…

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  9. Started by nathan14,

אני לא יודע אם זה בדיוק המקום לשאול על אקסל אבל אני מקווה שאני אקבל כאן תשובה. יש לי טבלה עם הרבה מאוד נתונים ואני צריך לשנות את כל הנתונים (לחלק אותם ב0.79 ולעגל את התוצאה כלפי מעלה) הצלחתי לעשות את זה ע"י הפונקציות באקסל אבל הבעיה היא שאז התוצאה שאני צריך מתקבלת בתא חדש כי היא חייבת להשתמש בנתונים הישנים. השאלה שלי היא, איך אני יכול את מה שאני צריך בלי להצטרך לקבל את התוצאה בתא חדש אלא פשוט לשנות לפי הצרכים שלי את כל התאים הקיימים?

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  10. Started by LazyBoy,

אני מנסה ליצור footer שתמיד (בלי קשר לרזולוציה) ישב דבוק לתחתית המסך. יש כמובן שני מצבים: 1. כאשר התוכן בחלק העיקרי של האתר לא ממלא את כל המסך ואז יש רווח בין הFOOTER לבין התוכן. 2. כאשר התוכן מלא את כל המקום (תלוי כמובן ברזולוציה) ואז הFOOTER "דבוק" לתוכן וגם לתחתית המסך. אני פשוט לא מצליח לעשות את זה כמו שצריך עם CSS. מישהו בטח כבר נתקל בזה ויכול לעזור. נ.ב - נא לא לשלוח אותי סתם לגוגל - כבר חיפשתי שם ואפילו די הרבה ולא מצאתי משהו שעובד כמו שצריך בכל הדפדפנים.

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  11. Started by LazyBoy,

אהלן, יש לי קוד לשליחת דואר בPHP. כרגע הקוד בודק האם הוזנו כל שדות החובה ואם לא הוא מעביר לעמוד ERROR כללי. אשמח אם מישהו יוכל לשנות את הקוד כך שבמידה ולא הוזן מידע לשדה שהוא חובה יופיע טקסט אדום שיתריע על כך. contact.php <?php // get posted data into local variables $Email = Trim(stripslashes($_POST['Email'])); $EmailTo = "EMAIL@SERVER.COM"; $Subject = "AOS contact form"; $FirstName = Trim(stripslashes($_POST['FirstName'])); $LastName = Trim(stripslashes($_POST['LastName'])); $Company = Trim(stripslashes($_POST['Company'])); $Street = Trim(stripslashes($_POST['Street'])); $City = Trim(stripslashes($_POST['City'])); $State = Trim(stripslashes($_POST['State']));…

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by Component,

אהלן, מישהו יכול להסביר לי את ההוכחה של נכונות ה-Termination condition של אלגוריתם graphplan המקורי? תודה, עדי.

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  13. Started by moskitos,

יש לי אובייקט מסויים שאני רוצה לבדוק את אחד הפרופרטי שלו וכשהוא מתחלף ל-false בעקבות לחיצה על כפתור מסויים אני רוצה שיהיה לי כמו thread.sleep ז"א שהוא יסתובב סביב עצמו ויבדוק מתי הוא שוב יהיה true ואז ימשיך, קראתי קצת והסתכלתי על ManualResetEvent אבל לא ממש הצלחתי לעשות מה שאני רוצה, אשמח לעזרה. עריכה: יצרתי אובייקט: ManualResetEvent mre = new ManualResetEvent(false); ועשיתי תנאי שאם הפרופרטי של האובייקט שלי הוא true אז mre.WaitOne ואז הריצה שלי ב-pause, עכשיו ב-else אני לא יודע מה לשים ככה שהם אותו הפרופרטי שלי משתנה ל-false בחזרה הריצה ממשיכה, ניסיתי set או reset אבל זה לא עבד.

• 14 תגובות
    • 3k צפיות
  14. שלום. אני אדמין בחדר מחשבים. אני רוצה להשתמש בפונקצית net send של וינדוס כדי לשלוח הודעות למשתמשים שונים ברשת שלי גם כשהם מנותקים ממנה, ואז הם יקבלו את ההודעה כשהם יתחברו. הדרך היחידה שחשבתי עליה היא סקריפט ששולח הודעה, לשים אותו כschedualed task כל 15 דק'. ואז כשהמשתמש יתחבר בסופו של דבר, הוא יקבל את ההודעה, ואז אני רוצה שהסקריפט יפסיק לרוץ! כי אין צורך להפציץ את המשתמש באותה הודעה כל 15 דק'. סוג של "לבטל את המשימה מהרשימת הschedualed task כשהמשתמש קיבל את ההודעה.

15. היי לכולם. אני לא מבין גדול בביטויים רגולרים, אבל אני צריך ביטוי פשוט לסינון תווים לא רצויים מהמחרוזת. למשל, שלא יופיעו התווים הבאים לא משנה באיזה סדר: ~!@#$%^&*()+=;'" ניסיתי משהו כזה אבל זה לא עובד: $pattern = '/[^!@#$%&*()+=;~,`]/'; מישהו יכול לעשות לי ג'סטה ולהשלים לי את הפונקציה ()preg_match (בגדול אני רוצה לעשות את הסינון הזה לתווים חוקיים של שמות קבצים, אבל לא אכפת לי מהתקינות של התבנית של הקובץ, אלה רק תווים לא חוקיים) תודה. קבלו ביטול. חירבשתי משהו עד שהצלחתי.

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  16. Started by Kitt0s,

אוקי אז ככה.. יש לי איזה דף פשוט שאני רוצה לבנות על בסיס טאבים (tabs) כלומר ככה, כל טאב הוא למעשה תמונה לחיצה, שכשלוחצים עליה היא משתנה לתמונה אחרת (אותה תמונה/כפתור, אך בפייד) כל לחיצה על טאב מראה div שונה, ומסתירה את הקודם כמובן אני צריך שכשהעמוד נטען, הטאבים יתחלפו אוטומטית כל כמה שניות, עד שהמשתמש ילחץ על איזה שהוא טאב... את כל הקטע של ה-HTML אני יכול לעשות, הבעיה היא שאני לא כל כך יודע javascript אשמח אם מישהו יעזור לי! :-}

• 8 תגובות
    • 977 צפיות
  17. Started by ac1240,

עשיתי חיפוש ומה שקראתי לא הכי התאים לי אני צריך לעשות הרשמה באתר שאת זה כבר עשיתי אבל אני צריך שברגע שאני לוחץ על הרשם שהנתונים הללו יכנסו למסד (אני עובד עם SQL 2000) ואין לי מושג איך אני אמור לעשות את זה תודה

18. נגיד ויש לי את המערך הדו מימדי הבא: 2 2 2 2 1 1 1 1 3 3 3 3 1 1 1 1 מישהו יכול לנסות לכתוב לי כמה פונקציות קטנות ב JAVA אני צריך שפעם אחת זה ירוץ על האלכסון ויחשב את הסכום שלו פעם אחת על האלכסון השני ויחשב את הסכום שלו פעם אחת שירוץ על כל עמודה ויחשב את הסכום שלה ופעם אחת על כל שורם ויחשב את הסכום שלה.. ואם אפשר שזה יהיה דינאמי למשל אם המערך הוא לא סימטרי כמו בדוגמה שרשמתי 4x4 אלה כזה 1 1 1 1 1 1 1 1 1 תודה מראש לכל מי שיעזור זה מאוד חשוב לי...

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by yarin153,

אני בשלבי לימוד של PHP HTML וכדומה אבל עלתה בדחיפות דרישה לסיסמא לאתר שבניתי משהו ממש בסיסי שלא נורא אם כל מי שיודע קצת האקינג ידע לפתור מישהו יכול לעזור לי לבנות את זה ?? עדיף שיהיה בHTML כי אני עדיין לא יודע PHP בכלל סתם משהו שהתנאי שלו אם הוכנס קלט ככה שייפנה לככה ואם לא אז ייפנה לדף אחר של יש טעות בסיסמא שלך תודה מראש לעוזרים ושבת שבת :-)

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. יש לי תיקיה שמכילה בערך 5000 תמונות או יותר אני מחפש סקריפט VBS שפשוט ייצור תיקיה נגיד 01 ויעביר לתוכה 1000 תמונות וכן הלאה יצור תיקיה נוספת בשם 02 ויעביר לשם עוד 1000 תמונות... יש דבר כזה? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Vatos-Locos,

אהלן, יש לי תוכנה עם uninstaller לא סטנדרטי, שלא מאפשר silent mode וגם משום מה לא מופיע ב-wmic. אז אני צריך סקריפט קצר שיריץ את הקובץ, יעשה אישור אוטומטי (ה-OK הוא הכפתור הדיפולטי כשהחלון קופץ), יחכה זמן מסויים (נגיד 5 דקות זה מעל ומעבר, אין סיבה שיגעו במחשב בנתיים) ויעשה שוב אישור. אין לי מושג באיזה שפה אפשר לעשות את העניין של האישור, אז תתפרעו עם כל מה שאפשר, כל עוד זה לא דורש התקנה קודמת של שום דבר לתמיכה (כמו פייטון וכל זה). ואגב, חוץ מ-wmic, מצד המערכת הפעלה יש עוד דרכים לעשות uninstall לתוכנות מותקנות? אולי זה יכול לפתור לי את הבעיה יותר בקלות.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by GangstaRap,

אהלן. יש לי שאלה ואשמח אם תוכלו לעזור לי... האם יש דרך לקלוט מהמשתמש מחרוזת ב-C ללא שימוש במערך? אני לא מדבר על תו (אנטר), ואז עוד תו (אנטר), ואז עוד תו (אנטר) וכו'... אלא על מחרוזת של נניח שש-שבע ספרות. תודה ושבוע טוב!

• 11 תגובות
    • 13.3k צפיות
  23. (C++) אז ככה, יש לי מערך (לדוגמא מערך בגודל 5 שמכיל [1,0,1,1,1]) הפונקציה הרקורסיבית צריכה להחזיר את המספר השלם המתאים (במקרה זה 23) הפונקציה בנוייה כך: int BinArr2Int (int arr[], int length) 0 בניתי את הפונקציה בלי רקוסיה וזה לקח חצי דקה, אבל ברגע שאני מתחיל לחשוב רקוסיבית אני נתקע. השאלה שלי היא איך בונים את הפונקציה הזאת ??? בצורה לא רקוסיבית זה נראה כך: int BinArr2IntN (int arr[], int length) { int i; int temp = 0; int powr = 1; int num= 0; for (i = length-1; i>=0; i--) { temp = arr * (powr); powr *= 2; num+=temp; } return num; }

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום חבר'ה.. אני כרגע עובד על פרוייקט מבצפר שכולל HTML, JS ו- ASP. יש לי מסד נותנים שאליו אני מכניס נתונים בעזרת ה- ASP. אני יודע איך להכין שאילתת מחיקה שתמחק אנשים דרך ה- ASP בעזרת הכנסת תעודת זהות, יודע! מה שאני רוצה לדעת, זה איך אני מוסיף תמונה קטנטנה של מחיקה בטבלאת המשתמשים שיש לי שאני רואה באתר (הצגת המשתמשים גם נעשית בעזרת ה- ASP) שברגע שאלחץ על התמונה, ימחק המשתמש. ז"א שבכל שורה בטבלה יהיו נתוני משתמש, ותיהיה עמודה אחרונה שבכל שורה יהיה סמל קטן של איקס שמשמעותו מחיקה. אני רוצה לדעת איך אני עושה את זה כך שברגע שאלחץ על אותו האיקס, ימחק רק המשתמש שבאותה שורה של האיקס ולא כל המשתמשים במסד הנתונים. מקווה שהבנתם, תודה!

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  25. Started by gal_il50,

יש לי תרגיל שבו אני אמור לבנות Class שמוצא מספרים ראשוניים בעזרת הנפה של ארטוסתנס, כל מספר שאני מוצא להכניס אותו ל-Class Queue ואח"כ לבנות consumer שקורא את כל המספרים מה-Queue ומדפיס אותם לקונסול. בקוד שלי בניתי את הנפה שמוצאת את המספרים הראשוניים (ב-main כשבונים את האובייטק מכניסים מספר מסויים למשל 1000 והנפה מוצאת את כל הראשוניים עד 1000) והכנסתי אותם ל-Queue. מה שלא הולך לי זה ה-consumer ,ואני צריך גם לעשות את זה בעזרת עוד theard (אני צריך להשתמש בזה בתרגיל) שקורא את המספרים ומדפיס. זה מה שיש לי עד עכשיו: using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; using System.Threading.Tasks; namespace T { public class Eratosthenes …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.