עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Raamses,

השאלה היא "קלוט מס', הצג את השורש הריבועי שלו בדיוק של 1% ללא שימוש בפועל החזקה... עכשיו פחות או יותר אני יודע לרשום את האלגוריתם הבעיה היא המטמתיקה של איך לעזאזל מוצאים את השורש, ברור שאני יכול לעלות ב0.01 בכל פעם עד שאני אגיד למספר הרצוי אבל אני דיי בטוח שיש דרך טובה יותר עם הרבה פחות איטרציות, אם מישהו יכול לעזור לי אני אודה לו מאוד.

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  2. Started by Shasoosh,

אני לא מבין בשאלה הזאת מספר דברים והתשובות שלה עוד יותר לא מובנות לי. אשמח להסבר..

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  3. Started by Galos,

שלום לכולם, אני מקווה שאני מפרסם תחת הקטגוריה הנכונה. בעייתי היא כך: אני מעונין לבנות אתר שמחזיק רשימה של אנשים עם אופציה לסימון וי (נקרא גם checkbox) כאשר אותו אדם נכנס לאתר מסמן במידה והוא מעונין בסימון ליד השם שלו. המטרה היא לשמור את הסימונים ולהראות אותם לשאר האנשים שנכנסים. כמו כן הייתי מעונין לבצע מונה של הסימונים ובמידה ומסומנים X סימונים שתופיע הודעה. בנוסף במידה וזה אפשרי הייתי מעונין שכל הסימונים יתנקו אוטומטית אחת לשבוע ביום ושעה שאגדיר מראש. איני בקיא כלל בשפות תכנות של אתרים או מסדי נתונים, אציין שחיפשתי קצת על mysql , SQL , PHP וכו' אך לא ממש מבין בזה. מאידך אני מתכנת בשפות C\C++\C# אני מודע לכך שניתן לבנות בC# אפלקציה ווב, חשבתי על הענין אבל יעצו לי לעשות ז…

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  4. Started by BedB0y,

היי, יש לי struct שבתוכו יש שני שדות של int, נקרא להם num1, num2. אני לוקח מערך של sturct כזה ורוצה למיין אותו לפי num1. אבל, אני רוצה להדפיס את num2 לפי המיון של num1. לפי מה שראיתי bucket sort סופר רק כמויות של מספרים שנמצאים במערך, ככה שלא תהיה לי גישה לnum2 כשארצה להדפיס. האם אפשרי לעשות מה שרשמתי? תודה

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  5. עשיתי טבלה פשוטה בHTML. ופתחת TR ובתוכו 4 TD שבכל אחד יש תמונה. שאני שם את התמונה, היא נמצאת באמצע מימין לשמאל, אז זה בסדר, אבל היא נמצאת גם באמצע מלמעלה למטה, וכך נוצר מצב שאם יש תמונה אחת יותר ארוכה מהשניה, אז הסוף של התמונה הקטנה יותר נמצא מתחת לסוף של התמונה הארוכה (שאני אומר סוף אני מתכוון לנקודה העליונה) משהו כזה: --- ----- ----- --- אני רוצה שהתמונה הקטנה תתחיל מאיפה שהגדולה מתחילה. איך אפשר לעשות את זה? תודה

6. Started by orninyo,

שלום אני משתמש ב 2008visual studio עם VS.PHP פלאג אין. אני משתמש בwampserver בתור הסרבר איך אני עושה שהvisual studio יעבוד עם הסרבר של הwamp?

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  7. Started by tsvika,

יש לי את הקוד הבא: עכשיו במקום מספר 1 מתחילה הלולאה חיצונית K ובמקום 2 היא מסתיימת בסוף הלולאה K (מקום מספר 2) אני רוצה לשנות ערך במערך שהוגדר למעלה, אבל הערך לא משתנה לעומת זאת אם אני משנה אותו איפה שמוגדרים הערכים של המערך אז הוא משתנה אז איך אני משנה אותו בתוך הפרוצדורה? הקוד נועד למיין מערך של string-ים לפי הא"ב וכאשר נמצא הstring הכי "גדול" הוא מוכנס למערך אחר ונמחק מהמערך הראשון כדי שהקוד ימצא את הstring הכי "גדול" שאחריו אבל הבעיה שאני לא מצליח למחוק את הstring מהמערך הראשון אחרי שהוא מוכנס לשני

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  8. אני צריך שרת טוב של FTP חינמי בלי פירסומות שיעבוד מהר ושאני יוכל להעלות לשם פורום שהכל יתמוך בו . ואולי איזה משהו שמבין בפורומים ויוכל לשמור איתי על קשר קרוב באיסיקיו או מסנג'ר... icq: 800097 messenger: kobitomi20@hotmail.com

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  9. חבר שלי ואני יצרנו משהו (הוא ייצר אני עיצבתי) זה תוכנה שפועלת על 6 סרביסים בייחד ב TASK MANEGER ...... השאלה שלי אני אני מסתיר אותם ? איך אפשר להסתיר סרביס שפועל ב TASK MANEGER ??? זה סתם לוקח המון מקום בTASK..... לפעמים זה גם 8 סרביסים רצים בשביל אותה התוכנה איך אני מסתיר אותם שלא יופיעו לי בTASK MANEGER וכמובן איך אני מחזיר למצב רגיל אחרי ההסתרה ? תודה.

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  10. Started by sSs Dragon,

שאלתי היא: האם יש תחליף לIIS שאפשר להתקין על Windows XP Home Edition??

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  11. Started by Rebellion,

שלום, ברשותי מערת IPB 2.2.2 והעליתי אותה דרך תוכנת ה-FTP התוכנה FlashFXP לאיחסון 220mb. כעת שהעלתי הכל, ושיניתי את ההרשאות ואני נכנס לכתובת... www.mydomian.220mb/forum/install/index.php זה פשוט לא מופיע ומופיע במקום זה ג'יבריש וכל מיני שטויות כתובות.

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  12. Started by feint,

שלום, אני מנסה להשתמש בקוד חופשי שנמצא ב: http://www.google.com/codesearch?q=+lang:java+get+download+speed+show:dD6xJDkZU3o:Uafz_S_acQs:0qKQjegzLyM&sa=N&cd=1&ct=rc&cs_p=http://www.limewire.org/limewire.zip&cs_f=gui/com/limegroup/gnutella/gui/init/SpeedWindow.java#a0 הבעיה היא שהוא אומר לי שהספריות הבאות חסרות לי: import com.limegroup.gnutella.SpeedConstants; import com.limegroup.gnutella.gui.GUIConstants; import com.limegroup.gnutella.gui.GUIMediator; import com.limegroup.gnutella.settings.ConnectionSettings; import com.limegroup.gnutella.settings.DownloadSettings; לא נגעתי ב JAVA בערך שנתיים, ואני לא ממש יודע איך אני משיג את הקבצים הנחוצים. …

13. Started by efod26,

מצטער ששוב אני מעלה את זה פשוט לא היה מענה אז נשאל שוב האם אפשרי בC++ להגביל ספרות לפני הנק'!!!?

14. Started by yuval1101,

היי, אז זה הולך ככה: יש לי 2 טבלאות- 1 של חיילים ולהם יש קוד שהולך ככה: 012345-7 ובטבלה השניה יש קוד כזה- 12345 אני צריך לבדוק שהקוד שבטבלה הראשונה יהיה זהה לקוד שבטבלה השניה אם נוריד ממנו את ה-0 בהתחלה ואתה המקף שבע הזה שיש לו בסוף ( בחרתי מספרים אקראיים ). כלומר לבדוק אם חלק מהקוד הראשון שווה לקוד השני. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? ואם אני לא מובן אז תגידו לי ואני אסביר טוב יותר תודה מראש, יובל

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  15. Started by sir f,

http://www.microsoft.com/visualstudio/products/2010/default.mspx מבט ראשון על הגרסא הבאה של המהדר הנוח ביותר שאני אישית נתקלתי בו. מעניין איך יהיה כשהוא ישתחרר. (הערה-סביר להניח שאין לזה משמעות בשביל מתחיל חובב עלוב ועצלן כמוני, אבל אולי לחלק מהמשתמשים פה זה משנה)

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  16. אני עושה את המשחק Haxxagon כפרויקט סיום של י"ג תוכנה. בעיקרון בניתי מחלקה בשם Hexagon שהיא מכילה את הערכים של כלל משבצת. כדי לאתר מישבצת יצרת Vector <Vector<Hexagon>> tree ככה שכל עמודה של משבצות יהיה וקטור שמייצג ושומר אותה ולכל הוקטורים יהיה אחד שישמור את כולם במרוכז... public void paintComponent(Graphics g) { super.paintComponent(g); lenghtOfSide=calculateLength(); h=(int)(lenghtOfSide*0.86); d=(int)(lenghtOfSide*0.5); calcuAlignPoint(); startPoint=new Point( 0+alignPoint.x, getHeight()-h*5-alignPoint.y); //first hex Vector<Hexagon> vec=new Vector<Hexagon>(); hex.calcDimension(lenghtOfSide, d, h, startPoint.x,startPoint.y); …

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  17. אני מנסה אבל הוא תמיד קופץ הצידה או למעלה, ולא מוכן לשבת על התמונה, אני מעדיף לא להשתמש ב AP.

• 8 תגובות
    • 778 צפיות
  18. Started by פיני1805,

שלום, יצרתי תפריט (ב- CONSOLE APP) בלולאה WHILE. עכשיו כאשר אני בוחר באחד הפונקציות של התפריט ובסיומה זה אמור לחזור לתפריט הראשי נזרקת לי EXCEPTION. מצ"ב תמונה. לעזרתכם תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  19. Started by kisin,

אני מנסה להוציא items לתוך dropdownlist הבעיה מתעוררת כשאני מנסה לגום לאחד מהם להיות selected אני מקבל את השגיאה: Cannot have multiple items selected in a DropDownList. הקוד: //populate dropdownlist ds = ExecuteSQL("SELECT * FROM Technicians ORDER BY LastName ASC"); for (int i=0;i<ds.Tables[0].Rows.Count;i++) { ListItem li = new ListItem(); li.Text = ds.Tables[0].Rows[i]["LastName"].ToString() + " " + ds.Tables[0].Rows[i]["FirstName"].ToString(); li.Value = ds.Tables[0].Rows[i]["ID"].ToString(); if ((int)ds.Tables[0].Rows[i]["ID"]==TechID) {li.Selected = true;}; dd1.Items.Add(li); } מישהו יכול לעזור לי ולהסביר לי מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  20. שלום. בניתי טבלה של חברים ב- ASP , טבלה מסוג ACCEEAA. כשאני יורד עם הסמן של העכבר שורה שורה בתוך הטבלה, אני מעונין שזה יצבע לי את השורה שהעכבר נמצא עליה, בצבע כלשהוא. מישהו יודע את שורות הקוד? בתודה מראש ושנה טובה לכולם. מאיר [attachment deleted by admin]

21. אני רוצה ליצור מתודה שתקלוט מחרוזת תווים באמצעות System.in.read() יצרתי משהו אבל הוא נראה לי מסובך ואני בטוח שיש דרך מימוש פשוטה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  22. התוכנית שאני צריך לעשות היא כזאת: תוכנית המציגה על המסך טבלה בגודל 6x6 גובה כל תא 30 נקודות ורוחבו 30 נקודות צבע התאים בעמודות (משמאל לימין) הוא: אדום, כחול, צהוב, ירוק, אפור וורוד בשורה הראשונה רק תא אחד צבוע (התא השמאלי ביותר), בשורה השנייה רק שני תאים צבועים (השמאליים ביותר), בשורה השנייה רק שני תאים צבועים (השמאליים ביותר) וכך הלאה עד שבשורה השישית כל התאים יהייו צבועים! תודה מראש לכל העוזרים!

23. Started by PhoenixBoy,

שלום לכולם, יש לי חבר טוב שממש תותח בתכנות תוכנות ומשחקים אז הנה דוגמא קטנה למשחק שהוא בנה: http://planet.nana.co.il/v7n/TriWares.rar תגידו מה דעתכם.. (הוא גם בנה מנוע תלת מימד, מנוע פיזיקלי ועכשיו הוא עובד על משחק עם תלת מימד משהו רציני) תנו תגובות!! ==================== Keys ==================== Up arrow - move forwared Down arrow - move backwardes Left & Right arrows - rotate the ship Spacebar - fire T key - use the tracking device systems X key - use sheild Z key - use machinegun (if you have any bullets). C key - stop all sheild movement. P key - Pause... עריכה: בגלל התלונות על מהירות המשחק הוא הוציא גרסא עם אפשרות לבחירת מהירות: http://planet…

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  24. Started by shtrodel,

מעוניין באחסנה חינם ל-PHP ואם גם על הדרך מכירים ל-ASP יהיה נחמד... FTP - חייב. פרסום - לא מפריע אבל גם לא בהגזמה... שטח אחסון - 50 ומעלה..... אני יודע שאפשר למצוא בגוגל מלא..... אבל אני מעוניין באתר שאתם מנסיון מכירים ומחשיבים כטוב. תודה.

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  25. Started by asihiz,

1. In what way the Java Script code of the JSP page enters the sevlet?Meanin how doe's it transfer to the Res object? 2. HTML question - what is the meaning of submiting only one form and not the entire page? 3. Do I have to define a JSP page name in my HTML submit command? 4. If I submit via Post command (sending params via body of message) the header remains empty? 5. Is a JSP page can be loaded without a servlet? 6. If the answer to 5 is no, how do I know which JSP page belongs to which servlet? 7. Is the HTML in a JSP page is also loaded to a servlet? and if yes, how? 8. Saying I have a JSP page loaded to my servlet, and in a doGet method I enter a HTML code to the re…

• 1 תגובה
    • 777 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.