עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. שלום לכולם! אני אספר בקצרה..אני צריך לעשות פרוייקט בשפת C ואנחנו משתמשים בכיתה בקומפיילר BORLANDC. בכיתה אנחנו עובדים תחת חלונות XP והכל פועל כרגיל. יש לציין שהעברת הקומפיילר לא הייתה כרוכה כלל וכלל בהתקנה, אלא רק העברנו את הקומפיילר ברשת בין כל המחשבים. הבעיה היא שבבית שלי, שגם בו אני בXP הקומפיילר מסרב לרוץ. שזה לא שהוא עושה בעיות או משהו, פשוט כשאני פותח אותו יש חלון שחור וסמן מהבהב וכלום לא קורה...לפעמים אחרי 5 דקות בערך הוא רושם איזה AX= BX וכל מיני דברים באסמבלר ובסוף רושם ש"המערת לא יציבה" ויש ללחוץ T כדי לעשות TERMINATE. אצל כמה חברים שלי שגם להם יש XP התוכנה פועלת חלק. אצלי ניסיתי על שני מחשבים בבית, אחד חדש והשני ישן אולם על שניהם יש XP ואותה בעיה. ניסיתי להריץ …

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  2. Started by Tamir007,

תכנתי תוכנה בעזרת העורך הויזואלי, של visual studio 2010' , בשפת C#. אני לא מצליח להבין איך אני מקפל אותה ביחד עם הWINDOWS FORM. אני יודע שתוכנה של דוס מקפלים בעזרת CSC.. עזרה בבקשה תודה

• 8 תגובות
    • 949 צפיות
  3. Started by Alex Koretzki,

אני מנסה לעשות רשימה מקושרת גנרית זה עושה לי שגיאה ב newNode void insert(T* data){ Node* newNode= new Node<T>(data); //error if(head==NULL) head=newNode; else{ Node<T>* temp=head; while(temp->getNext()!=NULL) temp=temp->getNext(); temp->setNext(newNode); } } הבנאי של Node מקבל פויינטר ל T

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  4. Started by Zeev86,

היי. יצרתי login form בC# והוספתי Access database, את הפרויקט אני רושם ב-Visual Studio 2013. חרשתי את גוגל שעות, אבל לא מצאתי קוד יעיל. לבינתיים אני משתמש בשיטה די דפוקה של for i ואני מחפש דרך יעילה יותר לבדיקת משתמש וסיסמא, בלי לעבור שורה שורה בטבלה. להלן הקוד: int i; for (i = 0; i < database1DataSet.users.Count; i++) { if (database1DataSet.users.Rows[i][1].Equals(txtUser.Text)) { if (database1DataSet.users.Rows[i][2].Equals (txtPassword.Text)) { MessageBox.Show("OK"); } }

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. אני צריך את עזרתכם ביצירת תת תפריטים שמקבלים את המראה שלהם דרך קובץ הCSS שמוגדר לתפריט. אם אפשר ליצור כזה דבר בלי JAVASRIPT אז זה בכלל יהיה נפלא. תודה, lazyboy

6. אני בונה משחק "סיימון" לפרוייקט שלי באסמבלי בסביבת 8086 (16 ביט)... וכשאני מדליק כל פעם "אור" בצבע שצריך אז תחת האמולטור (emu8086) בזמן הרצת התוכנית רואים את ההדלקה והכיבוי אבל מן הסתם אחרי ההידור לקובץ EXE\COM הפעולות נעשות כל כך מהר שבכלל לא רואים את ההדלקה והכיבוי.... רציתי לדעת אם יש איזשהי פקודה/מנגנון קטן שיוכל ליצור דילאי אונבירסלי - ככה שתחת P1 ותחת CORE2 זה ימתין את אותו הזמן... תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by B0necrack3R,

שלום לכולם! אני בונה אתר לחברה ללימוד נהיגה, וחלק מהאתר צריכה להיות מערכת בסיס נתונים היא תראה כך: כל תלמיד יכנס בעזרת שם משתמש שלו וסיסמא, בדף שיוצג לפניו ייוצגו פרטים שלו,כמה שיעורים לקח וכו'.. תהיה גם גישת סופריוזר של המורה אשר יעדכן את כל הפרטים!! אין לי שום מושג ב ASP.. מישהו בבקשה יכול להפנות אותי לדוגמה דומה או למדריך טוב שאמור להסביר לי הכל!? או שאולי לדעתכם כדאי לעשות את זה ב VBSCRIPT? תודה רבה מראש!!!(:

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  8. הפעולה קולטת מספר שלם X, ומדפיסה משולש של כוכביות ובו X שורות. בשורה הראשונה תהיה כוכבית אחת , אח"כ 2 וכו'. למשל עבור הקלט 4 יודפס: * ** *** **** זה הפעולה שאני עשיתי: public static string stars(int num) { return starshelp(num, num); } public static string starshelp(int num,int num2) { if (num == 0) return ""; else for (int i = 0; i < num2 + 1 - num; i++) { Console.Write("*"); } Console.WriteLine(""); return starshelp(num - 1,num2); } הפעולה הזאת עובדת כמו שצריך , אבל יש בעיה אחת בתרגיל אמור לכתוב פעולה אחת ואני כתבתי 2(כתבתי גם "פעולת מעטפת " כדי שהמשתמש לא יצטרך להכניס את המספר פעמי…

• 13 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. התוכנית שאני צריך לעשות היא כזאת: תוכנית המציגה על המסך טבלה בגודל 6x6 גובה כל תא 30 נקודות ורוחבו 30 נקודות צבע התאים בעמודות (משמאל לימין) הוא: אדום, כחול, צהוב, ירוק, אפור וורוד בשורה הראשונה רק תא אחד צבוע (התא השמאלי ביותר), בשורה השנייה רק שני תאים צבועים (השמאליים ביותר), בשורה השנייה רק שני תאים צבועים (השמאליים ביותר) וכך הלאה עד שבשורה השישית כל התאים יהייו צבועים! תודה מראש לכל העוזרים!

10. Started by TUCG,

קיבלתי כמה תרגילים לעשות ב-C/C++ (למורה שלי לא אכפת באיזה כותבים) ויש לי בעיה עם כמה מהם. אשמח אם תוכלו לעזור לי. 1. כתוב תוכנית הקולטת מספר n מהמקלדת ומציגה n מספרים כעמודה לפי סדרת פיבונצ'י (בסדרה זו המספר הבא הוא סכום שני המספרים שלפניו כאשר מתחילים מ-0 ו-1). לדוגמא הוכנס המספר 4: יתקבלו 4 מספרים: 1 1 2 2 1+2 3 2+3 5 טוב. אז כאן מה שאני לא מצליח זה לעשות את הקטע שאמור לשנות את המספר המוצג כל פעם שוב ושוב n פעמים ככה שהוא יתחבר עם המספר שהיה קודם לו. אני מבין שצריך להשתמש בלולאת while אבל זה לא מצליח לי. 2. כתוב תוכנית לסווג סימנים במקלדת בעזרת הפקודה while לפי החלוקה הבאה: אותיות קטנות, אותיות גדולות, מספרים. המספרים יוכנסו כתווים עד ללחיצה על א…

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  11. Started by intel suck,

אני צריך עזרה בלעשות תוכנית שמציגה כפלט את 20 הכפולות החיוביות הראשונות של 5 אני צריך לעשות את זה בלולאת WHILE ובלולאת FOR תודה רבה

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  12. שלום לכולם רציתי לדעת האם ניתן לכתוב קובץ batch file שמגדיר באספלורר (7) שקבצי TEMP יהיו על 10 מגה. אני צריך סקריפט לזה כי יש לי בעבודה 200 מחשבים שצריך להכיל עליהם את ההגדרה. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  13. אני צריך לכתוב פונקצייה רקורסיבית שמקבלת כקלט מחרוזת ותו, ומחזירה את המיקום אחרון של התו, אם התו לא מופיע היא מחזירה 0 אין להשתמש במשתני עזר או בפונקציות נוספות. זה פשוט מתסכל, אני יושב שעות על פונקציה ולא מצליח.... הנה מה שכתבתי (לא עובד כמו שצריך, פשוט קשה לי יותר מידי לחשוב רקורסיבית ) במקרה הזה הפונקציה אמורה להחזיר 4. //אני יודע שזה לא עובד זה מה שאני כתבתי, ואין לי מושג איך לכתוב את הפונקציה הנכונה... #include <iostream.h> int lastPosition(char str[], char letter); void main (void) { char str[20]="abaafg"; cout<<lastPosition(str,'a'); cout<<endl; } int lastPosition(char str[], char letter) { //תנאי עצירה, כשגודל המחזרו…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by dekgol,

אני צריך windows form פשוט שמכיל 3 טקסטבוקסים שה USER ממלא אותם. ומה שהוא ממלא נשמר בקובץ TXT ובפעם הבאה שהוא יככנס לקובץ הזה (EXE) הקובץ TXT ייטען והמילוי הבא שלו ימשיך להישמר בקובץ ה TXT ללא דריסה של הנתונים הקודמים. ואיזה כפתור ששולף נתון כלשהוא (לא משנה מה) מהטבלה הזאת שבקובץ ה טקסט תודה רבה רבה רבה .... אתם תעזרו לי מאוד אם מישהו יעשה לי טמפלט כזה.

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  15. Started by ZorD,

שלום לכולם קיבלתי משימה לבנות תוכנית "מכולת" שתקבל מהמשתמש מידע על הפריטים השונים בחנות ותעבד איתם מידע אחרי זה.. מכיוון שהחמצתי את השיעור הזה אשמח לקבל את עזרכתם. הינה מה שהתוכנית (++C) אמורה לעשות: המשתמש מכניס שם< של פריט כמות< של אותו פריט מחיר קנייה< של אותו פריט ומחיר מכירה< של אותו פריט. כל מה שסימנתי ב < צריך להיכנס לתוך "מבנה" Struct שיכיל את הפרטים האלה שהמשתמש יכניס (שם הפריט, כמות, מחיר קנייה, מחיר מכירה.) ואז לפי הפרטים שהמשתמש מכניס התוכנית צריכה להחזיר את התוצאות הבאות: - לסדר אותם מהמחיר הגדול לקטן. - לסדר אותם לפי סדר הא' ב'... לפי השמות שלהם. - לחשב את המחיר הסופי של כל המוצרים יחד. הינה קצת קוד לתמיכה\דוגמה: //Super-Market #include <…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by d1a1n0,

אוקי, קיבלתי לעשות עבודה, את רוב העבודה סיימתי, אבל נתקעתי באיזה משהו, ואפילו אני לא יודע איך עושים את העיקרון, הנה השאלה: כתוב תוכנית שהקלט שלה הוא מספר ממשי(שהחלק השלם שלו הוא תלת ספרתי) והפלט שלו הוא ההודעה "nice number" אם המספר הוא נחמד. או ההודעה "not nice number" אם המספר הוא לא מספר נחמד. מספר נחמד הוא מספר ממשי הגדול מ-0 שהספרות אחרי הנקודה הן תמונת ראשי לספרות שלפני הנקודה. דוגמא: מספר נחמד - 123.321 מספר לא נחמד - 224.573 תודה רבה על ההעזרה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by isildur,

היי אני חדש פה בפורום, הבעייה שלי היא כזו, אני צריך לחתוב תוכנית שמקבלת שלוש נקודות שנמצאות על מגעל ולפיהן על התוכנית למצוא את משוואת המעגל. למישהו יש מושג איך אני כותב את זה בשפת C?

18. שלום לכולם, הנני זקוק לעזרתכם בכתיבת התוכנית המבצעת את הדבר הבא: בשאלה זו אתם נדרשים לבצע פעולה על טקסט. קליטת הטקסט והכנתו לעיבוד בהמשך: התוכנית מבקשת מהמשתמש להכניס טקסט, בו משפטים מופרדים ע"י התו '.' (נקודה). סוף הקלט מזוהה על ידי התו enter ('\n'). הטקסט מורכב מתווי ASCII של א"ב האנגלי, נקודה ורווח. במידה והטקסט בנוי מתווים אחרים מהמוגדרים לעיל, התוכנית תוציא פלט שגיאה (error), לאחר סוף הקלט ותסגור את התוכנית. במידה ואורך הטקסט (ביחידות של מספר תווים, כולל רווחים ונקודות) גדול מ 31 תווים, התוכנית מקצצת את הקלט ל 31 התווים הראשונים בלבד, מדפיסה את התוצאה למסך ויורדת שורה. הפיכת סדר המילים: לאחר מכן התוכנית הופכת את סדר המילים בכל משפט ומשפט, כאשר התו נקודה מפריד בין המש…

• 18 תגובות
    • 5.9k צפיות
  19. Started by PhoenixBoy,

שלום, אני מרגיש שמיציתי את תחום ה-WEB והאינטרנט ועכשיו ברצוני לבנות תוכנה. התוכנה שאני רוצה צריכה להקליט אותי ולבצע כל מיני אפקטים כמו המהרה וכו'... עכשיו אני רוצה לדעת באיזו שפה יהיה לי הכי נוח: 1. להקליט ולקרוא את הHZ. 2. ליצור ממשק משתמש. 3. להשוות קטעי קול... אני מתלבט בין C++ וויזואל C++. על מה אתם ממליצים? לא חייב מביניהם..

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by idanzo,

שלום לכולם , התחלתי ללמוד ניהול רשתות ואבטחת מידע ,כרגע... אבל אני גם רוצה לדעת איזשהי שפת תכנות שיהיה לי ידע אישי לעצמי .. תמיד רציתי לדעת את שפת C או את הג'אווה ...הבעייה היא שאין לי רקע בשום שפה מהשפות ...ואני מאד רוצה לדעת ..השאלה אם לקחת קורסים בנושא? או שיש אפשרות ללמוד לבד ?דרך ספרים ?אינטרנט?מאמרים ?מדריכים? והאם כדי לי לחכות שאני אסיים תלימודים או בזמן הלימודים ... תודה מראש לעונים

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  21. בעיקרון יש לי קצת רגע בג'אווה ואני יודע פה ושם לעשות איתה דברים. יש לי עכשיו חודשיים שלוש בקיץ של זמן פנוי שאני רוצה להשקיע ולדעת את השפה הזאת בצורה הכי טובה שיכולה להיות מבחינת תכנות מונחה עצמים וכל מבני הנתונים שקיימים ( רשימות ,מכסניות וכו').. איך הייתם ממליצים לי ללמוד? אתרים מומלצים ? ספרים שכדאי לקנות.? כל טיפ יעזור. תודה.

• 10 תגובות
    • 4.5k צפיות
  22. Started by shmuel,

איך אני מתחיל לעבוד עם פלאש 5?

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by gal_il50,

יש לי את הטבלה הבאה: List<string>; Total HTTP Packets 727 0.004459 HTTP Request Packets 372 0.002281 51.17% GET 372 0.002281 100.00% HTTP Response Packets 353 0.002165 48.56% ???: broken 0 0.000000 0.00% 1xx: Informational 0 0.000000 0.00% 2xx: Success 337 0.002067 95.47% 200 OK 331 0.002030 98.22 204 No Content 5 0.000031 1.48 206 Partial Content 1 0.000006 0.30 3xx: Redirection 10 0.000061 2.83% 302 Found 3 0.000018 30.00 304 Not Modified 7 …

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. שלום, מחר יש לי מגן במחשבים עם חומר פתוח. מישהו יכול בבקשה לתת לי קוד של פרוצדורה הממיינת מערך נומרי בפסקל? יש לי QuickSort אבל עם רקורסיה ואסור להשתמש ברקורסיה. העדיפויות שלי הם כאלו: QuickSort SelectionSort BubbleSort. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  25. Started by D@nny,

שלום, אני צריך למיין רשימה מקושרת (חד כיוונית )בעזרת מיון בועות בשפת C אני די תקוע בפונ' ה swap void swap(LNODE *cur,LNODE *next,LIST *lst) אני לא מצליח לבצע את ההחלפה כאשר מצביע ה current הוא על ראש הרשימה..כל השאר עובד לי (עד עכשיו).. כשה current נמצא בתוך הרשימה אני משתמש בצמת קודם (עם פונ' עזר, כי אין מצביע prev) כדי לבצע את הקישור בין המצביעים, כשהוא בתחילתו אני די תקוע אשמח אם תוכלו לכוון אותי טיפה תודה

• 27 תגובות
    • 15k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.