עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by creative,

שלום אני רוצה שברגע שאני לוחץ על מספר אז הוא יופיע לי למטה יש שתי בעיות : 1. המספר יוציא לי תמיד המספר האחרון(31) ולא המספר שאני לוחץ עליו. 2. זה מוחק לי את התאריכון וכותב במקומו אני רוצה שזה יכתוב מתחתיו. הנה הקוד: <html> <head> </head> <body> <br> <br> <script> function on() { document.write(i); } document.write("<table border=2>") x=0; for (i=1; i<=30; i++) { x=x+1; if (x==0){ document.write("<tr>") } document.write("<td height=40 width=40>") document.write("<font size=6 color=#6633FF>") document.write("<a onclick=on()>"+i+"</a>") document.write("</td>"…

2. חייב דחוף תודה.

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  3. Started by BuNKeR,

שלום לכולם אני צריך להעביר 8 סטים של מחרוזות ממחשב א למחשב ב כאשר אני משתמש ב getdata ו senddata מה שקורה כל הטקסט מתחבר ביחד האם יש דרך להגיד לVB לשלוח סט אחד ורק אחרי שהצד השני קיבל אותו אז לשלוח את הסט השני וכך הלאה מקווה שהסברתי את עצמי טוב תודה,

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  4. אני רוצה להתחיל ללמוד תיכנות C אבל אני לא יודע כלום בתיכנות אף פעם לא נגעתי בנושא מה כדי לי לעשות איך ללמוד וכו ורציתי לדעת מה זה אסמבלר ומה השימושים שלה

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  5. אני עובד עם דפי נחיתה ולא עם אתר. דפי הנחיתה מיוצרים במערכת לדיוור מערכת הדיוור מאפשרת להכנס לקוד של הדפים (HTML). למותר לציין שעורך הדפים של המערכת מאפשר להוסיף "עוגנים" על הדף וליצור קישור אליהם אני מנסה ליצור תפריט נגלל דהיינו: 1. שורת תפריט ראשית - אשר בה יהיו הכותרים/נושאים הראשיים 2. כאשר עומדים ו/או לוחצים עם העכבר על כותר/נושא נפתח מתחתיו תפריט משנה השייך לו. יש מישהו מומחה שיכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  6. Started by ירון בן שלוש,

הי יש בעיה עם פעולה של תיבה משולבת. יש לי טופס עם תיבה משלבת ובנוסף 2 לחצנים פעיל ולא פעיל עם אני בוחר בתיבה נגיד פעיל אז הכפתור גלוי עם אני בוחר לא פעיל הכפתור לא פעיל גלוי והכפתור הפעיל לא גלוי אוקיי השאלה היא כזאת עם מה עם לא בחרתי משהו בתיבה זה אומר ששני הפקדים לא גלויים זו הבעיה אני מנסה לעשות כל זמן שהתיבה משלבת ריק אז הפקדים לא גלויים תודה לכולם

7. יש לי קובץ STYLE.CSS שמגדיר את עמוד הINDEX.PHP עכשיו אני רוצה להכניס סקר לעמוד הזה ולסקר הזה יש קובץ גם CSS בשני המקרים יש BODY ומה שקורה זה שבמקום שהרקע של הסקר יהיה נגיד כחול אז זה הופך את הרקע של כל האתר לכחול , כנל לגבי גופן האתר וכו'..

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  8. Started by Get-Process,

היי חברקה. אני צריך עזרה, מה עושה הפקודה Get-Job בPowershell?

9. C++ האם נכון לבדוק ככה האם הקובץ נפתח? fstream out("myname", ios::out | ios::binary); if ( !myname ) cout<<"ERROE"; כלומר האם הפונקציה בשורה ראשונה, כאשר היא נכשלת היא מחזירה "שקר"?

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  10. Started by omers28,

זה אולי קצת מביך לשאול בכלל מהי מתודה ;D,אבל האמת היא שאני באמת לא יודע ואם מישהו יוכל להסביר לי אני אשמח מאוד. תודה עומר.

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  11. בניתי בשביל הכיף (כן, אני אוהב את זה ) משחק poker בסגנון texas hold 'em בג'אווה. הכל עובד מצויין אבל זה מעצבן שהכל דרך הconsole. בגלל שאני לא מכיר דרך אחרת נכון לעכשיו, כל פעם יש פלט של "בחר מספר שחקנים", "מספר שחקנים מבוססי-מחשב" הקש 1 בשביל זה 2 בשביל זה... בקיצור זה דיי awkward. אופן העבודה הכללי של התוכנה הוא שכל שחקן הוא טיפוס, השחקנים הם במערך של שחקנים שהתשמש הגדיר את הגודל שלהם מראש, אני מסמן במערך איזה שחקנים הם computer-based, כשמגיע תור של שחקן שהוא אנושי אני נותן לו לבחור מה לעשות, check/raise - בכמה, כמובן כשהוא מעלה הגודל של הקופה גדל הכסף שלו קטן וכו',כמובן הכל בגדר מה שמותר לו לפי החוקים, כשמגיע תור של שחקן שהוא computer-based אני בודק מה יש לו ולפי זה אני…

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  12. Started by Spootnik,

אם אפשר לינק פה + תוכנה לכתוב בה את התוכנית. תודה מראש. המדריך אם אפשר שיהיהי למתחילים.

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  13. יש לי בעיה בפורום שאני לא יודע איך לסדר אותה.. כשאני שולח הודעות לאנשים דרך הפורום אני מקבל מן הודעת שגיאה כזאת שאומרת לי שההודעה לא יכולה להישלח ועוד דבר כשאנשים נרשמים הם גם כן מקבלים הודעה כזאת...אבל הם בעצם כן נרשמים איך אפשר לסדר את זה?? ??? אני על שרת של ליקוס אם זה יעזור לכם או אם זה קשור בכלל.

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  14. Started by GENERAL,

שלום התקנתי VISUAL STUDIO ובכל פעם שאני נכנס לאתר מסויים ומראה כי יש BUG מסויים איך אני מבטל את האופציה הזאת על מנת שהוא "יקפוץ כל פעם"

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  15. אהלן מיקרוזויפט שמו הגנה? g:FFFF:0000

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  16. Started by icebreak,

http://www.ariel.com.au/jokes/The_Evolution_of_a_Programmer.html

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  17. Started by yigael_o,

היי, אני כרגע משתמש במערכת של ההתקנות ב VS2005 והרוב עובד בסדר. אני צריך 2 דברים. א) אתר שמלמד איך משתמשים במערכת. (עברית או אנגלית העיקר שייכנס לעומק) ב) תשובה לאיך אני מפעיל התקנה שקטה של פרויקט אחר מתוך ההתקנה של פרויקט שלי. הפרויקט שלי עובר התקנה בסדר אבל אני צריך משהו שמישהו אחר עשה כדי שיעבוד אז אני צריך לדאוג שגם הוא יהיה מותקן. (כמו שצריך קודקים לנגני סרטים)

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  18. Started by imac,

היה לנו פעם נגד בבסיס שהיה בונה תוכנות ניהול ידע עם ACCESS. הנגד כבר לא כאן. אני חייב לציין שמה שהוא עשה עם התוכנה הזאת היה יוצא מן הכלל, הרי אני מאמין שרובכם יודעים מה יש במחשב צבאי כמעט כלום. דוגמה לתוכנה היה אישורי כניסה, היה חלון שבו הייתי מזין פרטים של בן אדם לוחץ אישור ואז יש לי אפשרות ללחוץ על הדפסה והוא מוציא לי את האישור שהתבסס ע"י תבנית שהכין. כמובן שאם אני רוצה לראות את כל האישורים הייתה אפשרות להדפיס דף מעקב שמראה לי את כל האישורים שהוצאנו ע"פ קטגוריות. אני ממש מעוניין לדעת מה צריך ללמוד כדי להתעסק עם התוכנה הזאת כי זה ממש שימושי בשבילי...

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  19. שלום יש לי דף aspx.cs עם הקוד הבא: using System; using System.Collections; using System.Configuration; using System.Data; using System.Linq; using System.Web; using System.Web.Security; using System.Web.UI; using System.Web.UI.HtmlControls; using System.Web.UI.WebControls; public partial class CheckEditMaster : System.Web.UI.Page { public DataTable dt; protected void Page_Load(object sender, EventArgs e) { dt = new DataTable("alon"); } protected void btnAddItem_Click(object sender, EventArgs e) { DataRow = dt.NewRow(); } } לאחר ארוע הpage_load נוצרת לי הדתה תייבל... ואז הדף עולה... אבל שאני לוחץ על הכפתור אם אני במצב של debug אני יכול לראות שמשום מה הdataTable היא …

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  20. Started by Kirma,

שלום אני רוצה לחתוך משתנה מסוים עד למילה מסוימת לצורך ההמחשה המשתנה הוא $post והוא מכיל line1 line2 line3 <!over> line4 line5 עכשיו אני לחתוך את המשתנה ברגע שמגיעה המילה "<!over>" (לא כולל) * חשוב לציין שאין קשר למספר השורות (לפעמים זה יופיע אחרי שתי שורות ולפעמים אחרי 5 שורות) ניסיתי לעשות עם explode ועם strpos ללא הצלחה .. תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  21. Started by tavor21,

בניתי FRAMESET מחולק ל20 אחוז ו80 אני רוצה שה20 יהיה תפריט וה80 זה יעני המסך כלומר כשאני לוחץ על משהו מהתפריט יפתח לי בחלון של ה80 אחוז .. ניסיתי ולא הצלחתי זה פןתח לי בתפריט ולא בחלון שאני רוצה .. בבקשה תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  22. Started by kawaii,

שלום. אני מחפש IDE נחמד לג'אווה, משהו נוח, ורצוי מאוד חינמי. מה שכן ראיתי נחמד בMS visual studio אם אתה מתקין את ה J# שם, אז יש תכונה שמצאה חן בעיני, והיא השלמת שמות הפונקציות( סתם לדוגמא, אם אני רושם System. אז הוא מראה את כל הדברים שיש בה, לפי א-ב. הייתי שמח אם לIDE שתמליצו תהיה תכונה דומה. תודה

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  23. שלום רב, אני מתחיל ללמוד JS,HTML,CSS וכו'... בקורסים מלמדים אותנו את זה על NOTEPAD פשוט, הבנתי שיש תוכנות עריכת טקסט שמיועדות מראש לתכנות-עם עזרים וויזואליים (יישור,חלוקה לצבעים לפי שכבות תכנות וכו'...) הורדתי UltraEdit ... האם יש תכנה אחרת מומלצת יותר? (רצוי קטנה שניתן יהיה לסחוב בדיסק און קי ו"לאנסטל" ב"שלוף"

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  24. יש לי אובייקט שנוצר מClass שיצרתי בעצמי (מקומפל כDLL). אני רוצה להעביר אותו בין אפליקציה שיצרתי לWebService שיצרתי ועל כן יצרתי Reference גם באפליקציה וגם בWebService לאותו DLL. הבעיה היא שה VisualStudio מתריע שהאובייקט שחוזר מהWebService (דרך Soap) הוא מסוג SoapConnectionName.Object ולא OriginalNamespace.Object. במילים אחרות - הWebService יוצר את האובייקט מClass חדש ולכן הוא מזוהה מטיפוס אחר כאשר הוא חוזר לאפליקציה. מה ניתן לעשות בכדי להתגבר על הבעיה מלבד לשלוח לWebService אובייקטים בסיסיים (int,string וכדומה) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  25. אני רוצה להוסיף לטקסט שנמצא בסתם דף HTML ראשי פרקים שיהיו בראש הדף. וכאשר אני אלחץ עליהם זה יעבור לראש הפרק בטקסט, אבל בלי לטעון מחדש, אלא רק שירד למטה... איך עושים את זה? ממה שהבנתי לראש הפרק צריך לשים קישור עם כוכבית ומספר, אבל איך אני מגדיר לאן הוא ילך? תודה

• 2 תגובות
    • 783 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.