עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by surfface,

http://fasthelp.up.co.il/ התקנתי פורום ואני רוצה להתקין מודים אבל לא יודע מאיפה או אייך למשל אייך שמים מוד הזהרות

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  2. זה הקוד שgeneral: Dim rs As Recordset Dim db As Database זה הקוד שב form _LOAD Set db = OpenDatabase(App.Path & "\Y.mdb") Set rs = db.OpenRecordset("select * from X", dbOpenDynaset) כאשר X שם טבלה Y שם מסד נתונים ככה הוספתי רשומה חדשה rs.AddNew rs!Z = Text1.Text rs.Update Z שם טור במסד נתונים TEXT1 מה שנכנס לשם ככה עשיתי חיפוש rs.FindFirst "H='" & Text1.Text & "'" Text2.Text = rs!f Text7.Text = rs!T ----------------------------------------------------------------------- תראה יש לי במסד נתונים כמה שדות מחיר מספר סרטוט לקוח וכו.. יש נגיד לקוח בשם X מספר סרטוט הוא 1 מחיר 1000 לקוח בשם Y מספר סרטוט 98 מחיר 200 לקוח X מספר סרטוט 96 מחיר 900 אני רוצה להציג מת…

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  3. Started by Jules Winnfield,

זאת העבודה, http://www.cse.bgu.ac.il/common/download.asp?FileName=ass01_2012A.pdf&AppID=2&MainID=578&SecID=2949&MinID=1 אני שובר את הראש על 3 ואין לי אפילו כיוון אם יש מישהו בסביבת אשדוד שיכול לשבת איתי ולעזור לי אשמח אם תיצרו איתי קשר בפרטי (בתשלום כמובן). מועד ההגשה היום ב00:00. תודה מראש.

4. האם מישהו מכיר אתר טוב בעברית שמלמד תיכנות בשפת python

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  5. גוגל משיקה מנוע חדש שנותן לך את האפשרויות בקודים של תוכניות, נראה ממש נחמד אם אתה מחפש אלגוריתם מסוימם http://www.google.com/codesearch

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  6. Started by Nurit2005,

רציתי לדעת איך יוצרים טקסט מתתגלגל למטה עם העכברץ משהו יכול לעזור לי זז דחוף

7. שלום לכולם, אני משער שאחרי הכול זה תיכנות מה שאני צריך לעשות לאתר (ב-Php,HTML או Javascript אולי...), תמיד אני רואה אתרים שיש לוגו ויש להם רקע מסויים ללוגו והרקע ממשיך עם המסך לרוחב (לדוגמא הTaskbar של Windows) דוגמא מאתר: http://ptc.com/ רואים שהלוגו PTC מופיע ואז הקצוות של הלוגו ממשיכים אל רוחב המסך וזה מה שאני מעוניין לעשות. אני יודע קצת PHP, יותר מתמצא ב-HTML, אשמח לקבל קוד איך לעשות את מה שאני מבקש, אני משער שלוקחים תמונה שהיא פשוט הרקע ואומרים לה להישתכפל כמה פעמים לרוחב המסך (זה בתיאוריה לפחות). אני מקווה שאני צודק ואני בפורום המתאים (כי זה לא בדיוק לעיצוב זה יותר קטע של תיכנות למען האמת). תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  8. Started by raiman1,

לפני בערך חודש הורדתיMicrosoft Visual C# 2008 Express Edition מהאתר של מיקרוסופט. עכשיו כשאני מנסה להיכנס לזה נפתח לי חלון וחא ממש הבנתי מה צריך לעשות.. [attachment deleted by admin]

9. Started by BedB0y,

היי, יש לי struct שבתוכו יש שני שדות של int, נקרא להם num1, num2. אני לוקח מערך של sturct כזה ורוצה למיין אותו לפי num1. אבל, אני רוצה להדפיס את num2 לפי המיון של num1. לפי מה שראיתי bucket sort סופר רק כמויות של מספרים שנמצאים במערך, ככה שלא תהיה לי גישה לnum2 כשארצה להדפיס. האם אפשרי לעשות מה שרשמתי? תודה

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  10. שלום, הובכן בניתי טופס ב asp שבגדול הוא בעצם HTML עכשיו אני רוצה לעשות לו וידוי לפני שהוא נשלח כלומר שהוא יבדוק שדות רלוונטים שיש חובה למלאם. על כן כתבתי סקירפט ב JavaScript שאמור לעשות זאת העיניין שהוא מישום מה לא מצליח לעשות לי וידוי לשדות בטופס שהם מסוג select. אז הינה אני מצרף לכם את הקוד של הדף ואני עודה לעזרתם המהירה אם אפשר בפיתרון בעייתי. <%@LANGUAGE="VBSCRIPT" CODEPAGE="1255"%> <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd"> <html> <head> <title>ביטוח רכב - הצעת מחיר לביטוח רכב</title> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1255"> <st…

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  11. ניסיתי ליצור קובץ חדש עם אובייקט של IFSTREAM כדי להשוות מה שכתוב בו לקובץ אחר שמצליח להיפתח לי. מן הסתם בבדיקה הראשונה הקובץ הראשון עדיין ריק אבל בכל זאת אין אפשרות לפתוח אותו . צריך קודם לפתוח ולסגור עם אובייקט של OFSTREAM ורק אז יהיה ניתן לפתוח אותו אם אובייקט של IFSTREAM ? תודה

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  12. Started by IlanF,

למה הסקריפט לא עובד לי בפיירפוקס? הוא עובד מצויין בIE אבל בFF לא עובד. <html> <head> <title>test</title> </head> <body> <bgsound id="BGSOUND_ID" /> <script> function stopMusic() { document.getElementById('BGSOUND_ID').src = ''; } function songtrack() { document.getElementById('BGSOUND_ID').src = document.form3.song.value; } </script> <form name="form3"> <select name="song"> <option>select song</option> <option value="song1.mp3">song 1 </option> <option value="song2.mp3">song 2 </option> </select> <input type="button" onClick="songtrack();" value="Play" /&…

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  13. Started by etay34,

שלום, אני בונה אתר ובאתר שלי יש כמו סקר שכאשר מסיימים אותו ועושים שלח הוא כביכול שולח את זה לאימייל שלי בצורה גלויה כלומר פותח פתאום את הOUTLOOK בשביל לשלוח את המכתב. מה שאני רוצה זה שכשאר מישהו ילחץ על שליחת הטופס זה ישלח לבד לאימייל שלי ובמקביל יעלה דף שאומר תודה שהצבעת משהו כזה. אז ככה.. השאלות לסיכום הם: 1. האם יש דרך לעשות את זה באופן סמוי כלומר שישלח את המכתב בלי להפעיל OUTLOOK? דרך אגב רשמתי בפקודה POST אם זה משנה. 2. אם באקטיב של הפקודה אני יכול לעשות 2 אקטיבים כלומר אחד לאימייל ואחד לדף אחר בנוסף לזה.? דבר שלישי ואחרון זה אם אפשר רק דרך HTML לעשות כפתור הוספה למועדפים כלומר שמישהו ילחץ על המילה וזה יעלה חלון הוספה למועדפים? תודה מראש חברה!

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  14. Started by galcisus,

אז ככה התחלתי ללמוד ליפני כמה ימים C והגעתי למצב שבו במדריך הם מתחילים להראות לי קוד ועכשיו אני רוצה לישמור אותו להפעיל אותו על המחשב שלי ליראות אם אני משנה את הקוד קצת זה באמת עובד ... אז עכשיו אני פניתי לפה כדי לקבל את העזרה שלכם איך אני אמור לישמור אותו ? מישתמשים באיזה שהיא תוכנה או בסיוממת כמו בHTML ? ועוד דבר מה זה קימפול ?, ככה אני הופך את הקובץ מקוד מקור לתוכנית ? מקווה שיענו לי פה על כל התשובות .... המשך יום טוב [=

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  15. thanks for any help היה אתר מוכן, מישהו בנה ושילמו לו 1500 שקל. מה שעישתי זה לקחת את אותו האתר ולשכתב אותו שיהיה בעברית, לא משהו מסובך, רק HTML, קצת פוטושופ בסיסי, וזהו. תאכלס מה שהיה צריך לעשות זה לשנות את הכתיב מימין לשמאל, לשנות כפתורים מימין לשמאל, לכתוב מחדש את כל ה BODY והטקסט עצמו, להוסיף תמונות במקומות הנכונים, וזהו..... פאטנר שלי לאתר מהודו אמר לי שלוקחים 10-15$ לשעה על בסיס 40 מילים לדקה, אמר לי ש50$ זה נשמע הוגן, ביקשתי 250, אמרו לי בפורום אחר 600-800 שקל. יש פה מישהו מנוסה שיכול לעיין באתר, לראות ולהעריך בכמה בערך לקחת על זה? יש לציין זה פרוייקט ראשון שלי , HTML בסיסי. http://wewish.org/girudox2x2/heb.html אני לא זוכר כמה שעות עבדתי אבל סיימתי תוך יום, …

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  16. קיבלתי משימה ליצור מערכת של ספרייה שקולטת נתונים של ספרים: שם ספר, שם מחבר, קוד ושנת הוצאה ומכניסה אותו לקובץ, אבל המערכת צריכה גם למיין את הקובץ לפי אינדקסים של שם המחבר, כך שעבור כל ספר יהיה משתנה IndexAuthor שיצביע לשורה של הספר הבא לפי סדר א"ב של הסופרים. אותו דבר גם עבור שם הספר. (המערכת לא צריכה למיין את הספרים לפי סדר הא"ב בתוך הקובץ אלא רק לפי אינדקסים כפי שהוסבר) לדוגמא: (השורה הראשונה ריקה IndexAuthor=-1, IndexName=-1) מספר שורה | שם המחבר | IndexAuthor שורה 1: | \0 | 2 שורה 2: | אבי | 4 שורה 3: | יוסי | 1- שורה 4: | גלית | 5 שורה 5: | דן | 3 הבעיה היא שבפונקציה sort שאחרי add (הוספת ספר) יש בעיה והאינדקסים ש…

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  17. אני משחק משחק רשת ישן . אין הרבה דוקומנטציה מחוץ למשחק והאינפורמציה שמקבלים על נשקים בclient לא מספקת. בגלל שהחברה שהמשחק בבעלותה נתנה לקהילה גישה לכלי הפיתוח של המפות של המשחק הצלחתי לתעד את המבנה של הקבצים שהמשחק משתמש בהם ( כעיקרון csv עם שורות ארוכות). השתמשתי במידע לכתוב תוכנית C שמיצרת עמודי HTML ומתעדת את רוב המידע החיוני על נשקים כמו קצב ירי,מהירות קליע, דיוק, הדף של הפיצוץ וכו. אני מדפיס את כל האינפורמציה הזאת ברמה מאוד בסיסית . אחת הבעיות העיקריות היא שכמות המידע גדולה מאוד יחסית בעיקר בגלל שהקליעים לפעמים הופכים לקליעים אחרים ויש להם גם לפעמים השפעות כמו "רעל" והאטה,שיתוק וכו. בקיצור האתר שלי לא הכי ברור וגם די מישן. הקבצים שאני יוצר גם כוללים הרבה מאוד חזרות כ…

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  18. עשיתי טבלה פשוטה בHTML. ופתחת TR ובתוכו 4 TD שבכל אחד יש תמונה. שאני שם את התמונה, היא נמצאת באמצע מימין לשמאל, אז זה בסדר, אבל היא נמצאת גם באמצע מלמעלה למטה, וכך נוצר מצב שאם יש תמונה אחת יותר ארוכה מהשניה, אז הסוף של התמונה הקטנה יותר נמצא מתחת לסוף של התמונה הארוכה (שאני אומר סוף אני מתכוון לנקודה העליונה) משהו כזה: --- ----- ----- --- אני רוצה שהתמונה הקטנה תתחיל מאיפה שהגדולה מתחילה. איך אפשר לעשות את זה? תודה

19. Started by Kirma,

שלום אני רוצה לחתוך משתנה מסוים עד למילה מסוימת לצורך ההמחשה המשתנה הוא $post והוא מכיל line1 line2 line3 <!over> line4 line5 עכשיו אני לחתוך את המשתנה ברגע שמגיעה המילה "<!over>" (לא כולל) * חשוב לציין שאין קשר למספר השורות (לפעמים זה יופיע אחרי שתי שורות ולפעמים אחרי 5 שורות) ניסיתי לעשות עם explode ועם strpos ללא הצלחה .. תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  20. מישהו יכול בבקשה לתת לי קוד של תפרית לאתר אינטרנט ושיכלל על כל הדפים בבקשה בתודה מראש S_b54

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  21. Started by ^DaGoN^,

הכנתי טופס מסויים, שיש בו מספר נתונים, כמו שם, אימייל וכו'. רציתי לדעת איך אני שולח את הנתונים שהתקבלו מהגולש לאימייל מסויים שאני יביא לו ב-action של הטופס, ניסיתי משהו אבל מה שאני מקבל באימייל זה Delievery Status Notiication, כלומר השליחה נכשלה. אז מה אני עושה כדי לגרום לזה לעבוד? תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  22. Started by MasterDK,

שלום לכולם! מזמן לא כתבתי פה בכל מקרה אני עובד על פרוייקט, אני לא משתמש ב framework מוכן אלה כתבתי משהוא משלי (מהסיבה הפשוטה שאף framework כגון kohana, ci, zend, cakephp) לא נותן מענה לדרישות שלי, וגם כי יותר כיף להמציא את הגלגל נכון לעכשיו אני מרוצה מה controller ומה view שלי. אבל אין לי מודל. אז בזמנו שיחקתי קצת עם doctrine (לפני שנתיים בערך) ומאוד אהבתי את הרעיון שכל רשומה בDB זה בעצם מחלקה, כלומר $user = new User(); $user->name = 'Jhon'; $user->save() הרבה יותר נחמד לדעתי מאשר לכתוב SQL נקי. אני זוכר אבל שאת doctrine עזבתי משתי סיבות: 1. מלאאא קוד, אבל מלא! 2. לא היה ניתן לבצע שאילתות מסובכות שכוללות JOINים וכדומה (הבנתי שהם השתפרו מאז, וכנראה היי…

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  23. Started by JVT,

בעיה, אני יושב על זה חצי שעה ולא מבין מה רוצים ממני.. תלמיד כתב תכנית הבודקת אם המספר הנמצא באוגר CL שונה משמונה ואם כן, היא שמה את הערך '1' באוגר DL. אם ערכו של CL הוא שמונה היא שמה באוגר DL את הערך '0'. להלן התכנית: .model small .stack 100h .data .code start: mov ax, @data mov ds, ax mov cl, 12 cmp cl, 8 jnz NotEqual mov dl, 0 NotEqual: mov dl, 1 mov ah, 4ch int 21h END start התכנית שכתב התלמיד שגויה והיא אינה משיגה את מטרתה. א. האם עבור הערך הרשום באוגר CL התכנית מתבצעת כראוי? ב. רשמו מספר שעבורו התכנית מתבצעת בצורה שגויה. ג. תקנו את התכנית. יאללה אני סומך עליכם, אתם יודעים את זה כמו 1+1!!!!!!

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  24. Started by maz,

שלום, שמעתי את המונח scripting , הייתי בעוניין במידע מה זה , באיזה שפות כותבים scripting ומדריכים בהם אפשר ללמוד? תודה.

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  25. אני רוצה להוסיף לטקסט שנמצא בסתם דף HTML ראשי פרקים שיהיו בראש הדף. וכאשר אני אלחץ עליהם זה יעבור לראש הפרק בטקסט, אבל בלי לטעון מחדש, אלא רק שירד למטה... איך עושים את זה? ממה שהבנתי לראש הפרק צריך לשים קישור עם כוכבית ומספר, אבל איך אני מגדיר לאן הוא ילך? תודה

• 2 תגובות
    • 828 צפיות

דיונים חדשים בפורומים