עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by theenema,

בניתי את האתר שלי בשיטה שיש רקע וכל התוכן של האתר מוצג בתוך טבלה (בלוגר) והבעיה היא שיש תפריט לאתר והוא בעצם חלק מתמונת הרקע. כשגדרתי את הרקע בתור תמונה יכלתי לקשר את התפריט אבל עכשיו שהוא מוגדר בתוך הרקע של הטבלה זה לא מקבל את הקישורים. אני לא יודע איך לפתור בעיה זו. הינה הקוד: // <center> <table width="956" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" background="lightblue.jpg" USEMAP="#main" height="825"> <tr> <td width="101" height="323"></td> <td width="679" height="323"></td> <td width="173" height="323"></td> </tr> <tr> <td height="418" width="101"></td> <td valign="top" height="418" …

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  2. Started by Jules Winnfield,

זאת העבודה, http://www.cse.bgu.ac.il/common/download.asp?FileName=ass01_2012A.pdf&AppID=2&MainID=578&SecID=2949&MinID=1 אני שובר את הראש על 3 ואין לי אפילו כיוון אם יש מישהו בסביבת אשדוד שיכול לשבת איתי ולעזור לי אשמח אם תיצרו איתי קשר בפרטי (בתשלום כמובן). מועד ההגשה היום ב00:00. תודה מראש.

3. Started by uziliron,

חברים יש לי אתר שנראה מצויין באקספלורר והעירו לי שבכרום הוא נראה לא תקין אותיות עולות אחת על השניה מה אני צריך לעשות על מנת לתקן את הדבר? מברור שעשיתי מסתבר שמשהו בקוד לא תקין רק שאני לא יודע איך לעשות את זה בזמנו מישהו כתב לי את האתר ואני מידי פעם מעלה לתוכו מאמר שאני כותב כך שאני בסך הכול משנה את מספר המאמר בקוד אני כותב את זה שלא תחשבו שאני מקצוען ותכתבו לי בשפה גבוהה אשמח אם מישהו יכול לעזור לי זו כתובת הדף הלא תקין ועל מנת לראות את הבעיה צריך להיכנס לדף בכרום http://www.myib.co.il/kh.htm תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  4. עשיתי טבלה פשוטה בHTML. ופתחת TR ובתוכו 4 TD שבכל אחד יש תמונה. שאני שם את התמונה, היא נמצאת באמצע מימין לשמאל, אז זה בסדר, אבל היא נמצאת גם באמצע מלמעלה למטה, וכך נוצר מצב שאם יש תמונה אחת יותר ארוכה מהשניה, אז הסוף של התמונה הקטנה יותר נמצא מתחת לסוף של התמונה הארוכה (שאני אומר סוף אני מתכוון לנקודה העליונה) משהו כזה: --- ----- ----- --- אני רוצה שהתמונה הקטנה תתחיל מאיפה שהגדולה מתחילה. איך אפשר לעשות את זה? תודה

5. Started by Frequency,

הי, אני משתמש ב FlashFXP. סרבר עם מערכת הפעלה LINUX. ניסיתי ליצור פונקציה שקוראת שמות של הקבצים מתיקיה מסוימת (שמות הקבצים בעברית) ואז משתמשת בשם הקובץ כדי לתת שם לתמונות בגלריה. ממש הסתבכתי עם זה. זה הופך את השם של הקובץ לג'יבריש. מישהו יודע איך לתקן את זה? תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  6. מישהו יכול בבקשה לתת לי קוד של תפרית לאתר אינטרנט ושיכלל על כל הדפים בבקשה בתודה מראש S_b54

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  7. Started by wow,

יש לי תוכנה שאני בוחר לתוך Listbox את הקבצים שלי, הגדרתי Multiselect בקוד שאני אוכל לבחור יותר מקובץ אחד ו-SelectionMode="Multiple" ב-XAML ועדיין כשאני בוחר יותר מקובץ אחד רק קובץ אחד נכנס לי לתוך ה- Listbox זה הקוד שלי: Stream checkStream = null; Microsoft.Win32.OpenFileDialog openFileDialog = new Microsoft.Win32.OpenFileDialog(); openFileDialog.Multiselect = true; openFileDialog.InitialDirectory = "c:\\"; openFileDialog.Filter = ""All files (*.*)|*.*"; openFileDialog.FilterIndex = 1; openFileDialog.Title = "Please Select Source File"; if ((bool)openFileDialog.ShowDialog()) { try { i…

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  8. שלום,קוראים לי ארתור. מחפש שותף רציני לפתיחת חברה לעיצוב ובניית אתרים. או לסירוגין פורטל נוער מתקדם בשילוב עם פורום שלי קיים + דומיין עולמי. אני מעצב בפוטו כבר כשנה עם ידע רב בתוכנת הפוטושופ. אני מחפש מתכנת PHP עם ידע בבנית מערכות קטנות עד בינוניות כגון מערכת חדשות, מערכת סקרים, מערכת הורדות וכו'. וידע בתיכנות אתרים. רוצים לדעת עוד פרטים? רוצים להצטרף אלי? צרו קשר בדרכים הבאות : איסיקיו : 133431313 אימייל : Pogosian@017.net.il הודעה פרטית פה בפורום או פשוט השאירו לי את פרטיכם ואני יחזור אליכם בהקדם האפשרי.

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  9. Started by korn666,

שלום בזמן האחרון ישבתי על תוכנה חדשה ואני לא מרוצה מהעיצוב כל כך הייתי שמח אם אחרים היו עוזרים לי לבחור מבין כמה עיצובים שבניתי קישור לעיצובים http://planet.nana.co.il/bqobd/DockBack.gif קישור לדף התוכנה http://www.geocities.com/kornbed/ProgDockHome.html

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  10. Started by ac1240,

for ( int grade : grades ) total += grade; אני מדבר רק על הראשון הבאתי את השני ככה שזה יראה יותר נורמלי תודה

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  11. Started by IlanF,

למה הסקריפט לא עובד לי בפיירפוקס? הוא עובד מצויין בIE אבל בFF לא עובד. <html> <head> <title>test</title> </head> <body> <bgsound id="BGSOUND_ID" /> <script> function stopMusic() { document.getElementById('BGSOUND_ID').src = ''; } function songtrack() { document.getElementById('BGSOUND_ID').src = document.form3.song.value; } </script> <form name="form3"> <select name="song"> <option>select song</option> <option value="song1.mp3">song 1 </option> <option value="song2.mp3">song 2 </option> </select> <input type="button" onClick="songtrack();" value="Play" /&…

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  12. האם מישהו מכיר אתר טוב בעברית שמלמד תיכנות בשפת python

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  13. אני משחק משחק רשת ישן . אין הרבה דוקומנטציה מחוץ למשחק והאינפורמציה שמקבלים על נשקים בclient לא מספקת. בגלל שהחברה שהמשחק בבעלותה נתנה לקהילה גישה לכלי הפיתוח של המפות של המשחק הצלחתי לתעד את המבנה של הקבצים שהמשחק משתמש בהם ( כעיקרון csv עם שורות ארוכות). השתמשתי במידע לכתוב תוכנית C שמיצרת עמודי HTML ומתעדת את רוב המידע החיוני על נשקים כמו קצב ירי,מהירות קליע, דיוק, הדף של הפיצוץ וכו. אני מדפיס את כל האינפורמציה הזאת ברמה מאוד בסיסית . אחת הבעיות העיקריות היא שכמות המידע גדולה מאוד יחסית בעיקר בגלל שהקליעים לפעמים הופכים לקליעים אחרים ויש להם גם לפעמים השפעות כמו "רעל" והאטה,שיתוק וכו. בקיצור האתר שלי לא הכי ברור וגם די מישן. הקבצים שאני יוצר גם כוללים הרבה מאוד חזרות כ…

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  14. Started by Kirma,

שלום אני רוצה לחתוך משתנה מסוים עד למילה מסוימת לצורך ההמחשה המשתנה הוא $post והוא מכיל line1 line2 line3 <!over> line4 line5 עכשיו אני לחתוך את המשתנה ברגע שמגיעה המילה "<!over>" (לא כולל) * חשוב לציין שאין קשר למספר השורות (לפעמים זה יופיע אחרי שתי שורות ולפעמים אחרי 5 שורות) ניסיתי לעשות עם explode ועם strpos ללא הצלחה .. תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  15. Started by barp12,

איך עושים תפריט שתופיע כמו באתר http://www.c-unit.com/tutorials/mdirectx/index.php שלוחצים על משהו עז הוא נגלל למטה

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  16. Started by meirtz4,

היי, כתבתי פרוייקט ב VS express for web שמורכת מ java script וC#, הכל עובד יופי שאני מריץ אותו לוקלית, אבל שאני מעלה אותו לשרת שלי, ברגע שהJS מנסה לקבל מידע מהתוכנה בC# הוא נתקע... ולא ממשיך לזוז יותר... יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות?

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  17. Started by Alex89,

איך אני יוצר JTABLE עם כותרות לעמודות ושורה אחת של מידע (בלי מידע)?

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  18. שאני רוצה לבדוק רק תקינות ? לא מספיק בדיקה של OPEN ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  19. Started by Spootnik,

אם אפשר לינק פה + תוכנה לכתוב בה את התוכנית. תודה מראש. המדריך אם אפשר שיהיהי למתחילים.

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  20. Started by X_Dror,

היי, לאחרונה שיחחרתי איזה משחק שבניתי בפייסבוק ולצערי דווקא בתקופה של השחרור שהיא הכי קריטית השרת שלי התחיל לקרטע. השרת שלי מבצע קריאות פשוטות אל מול פייסבוק, וכל פניה הכי פשוטה מקבלת ברוב הפעמים שגיאה כמו - couldn't connect to host לדוגמה שורות פשוטות כמו - $session = $facebook->getSession(); $currentID = $facebook->api('/me?fields=id'); מוציאות לי שגיאה כזו Exception in GetUserID: couldn't connect to host StackTrace: Array ( [0] => Array ( [file] => /users/home/aagnt2sv/web/public/Facebook/facebook-php-sdk-7d538d3/src/facebook.php [line] => 523 [function] => makeRequest [class] => Facebook [type] =>…

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  21. יש לי אובייקט שנוצר מClass שיצרתי בעצמי (מקומפל כDLL). אני רוצה להעביר אותו בין אפליקציה שיצרתי לWebService שיצרתי ועל כן יצרתי Reference גם באפליקציה וגם בWebService לאותו DLL. הבעיה היא שה VisualStudio מתריע שהאובייקט שחוזר מהWebService (דרך Soap) הוא מסוג SoapConnectionName.Object ולא OriginalNamespace.Object. במילים אחרות - הWebService יוצר את האובייקט מClass חדש ולכן הוא מזוהה מטיפוס אחר כאשר הוא חוזר לאפליקציה. מה ניתן לעשות בכדי להתגבר על הבעיה מלבד לשלוח לWebService אובייקטים בסיסיים (int,string וכדומה) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  22. Started by s7rmt,

טוב אז ככה עשיתי בקובץ HTML תיבות טקסט.... בתגי INPUT קבעתי כי NAME יהיה שווה ל- famely,tele,email,icq1,TEST,selectBox0,sub (יש לי כמה תיבות טקסט לכל אחד נתתי שם שונה כפי שאתם רואים) אה והקובץ מתייחס לקובץ PHP שאמור לשלוח לי את נתונים לאימייל ----------------------- mail.php3 ----------------------- <?php $body = "famely:\n $famely"; $body .= "telephon:\n $tele"; $body .= "Email:\n $email"; $body .= "icq:\n $icq1"; $body .= "havila\n $TEST"; $body .= "havila\n $selectBox0"; mail("myemail@domain.com",$sub,$body); ?> הוא אכן שולח לי מייל אבל רשום בו רק famely: telephon: וכך הלאה (לא רשום את מה שהמשתמש אמור להכניס ) תעזרו לי בבקשה מישהו יודע מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  23. Started by galcisus,

אז ככה התחלתי ללמוד ליפני כמה ימים C והגעתי למצב שבו במדריך הם מתחילים להראות לי קוד ועכשיו אני רוצה לישמור אותו להפעיל אותו על המחשב שלי ליראות אם אני משנה את הקוד קצת זה באמת עובד ... אז עכשיו אני פניתי לפה כדי לקבל את העזרה שלכם איך אני אמור לישמור אותו ? מישתמשים באיזה שהיא תוכנה או בסיוממת כמו בHTML ? ועוד דבר מה זה קימפול ?, ככה אני הופך את הקובץ מקוד מקור לתוכנית ? מקווה שיענו לי פה על כל התשובות .... המשך יום טוב [=

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  24. Started by SweeT_EviL,

באתרי מכירות למשל ששומרים את הנתונים בDB כמובן, נהוג לעבוד בCONNECTED או DISCONNECTED? היתרונות והחסרות של כל גישה כמובן ברורים לי...

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  25. שלום וברכה, עשיתי אתר דרך הפבלישר של אופיס אבל כשאני מפרסם אותו בתור דף אינטרנט אז הוא נצמד לצד שמאל ולא נמצא במרכז כמו דף אינטרנט רגיל. איך אני משנה את זה? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 822 צפיות

דיונים חדשים בפורומים