עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by MasterDK,

שלום לכולם! מזמן לא כתבתי פה בכל מקרה אני עובד על פרוייקט, אני לא משתמש ב framework מוכן אלה כתבתי משהוא משלי (מהסיבה הפשוטה שאף framework כגון kohana, ci, zend, cakephp) לא נותן מענה לדרישות שלי, וגם כי יותר כיף להמציא את הגלגל נכון לעכשיו אני מרוצה מה controller ומה view שלי. אבל אין לי מודל. אז בזמנו שיחקתי קצת עם doctrine (לפני שנתיים בערך) ומאוד אהבתי את הרעיון שכל רשומה בDB זה בעצם מחלקה, כלומר $user = new User(); $user->name = 'Jhon'; $user->save() הרבה יותר נחמד לדעתי מאשר לכתוב SQL נקי. אני זוכר אבל שאת doctrine עזבתי משתי סיבות: 1. מלאאא קוד, אבל מלא! 2. לא היה ניתן לבצע שאילתות מסובכות שכוללות JOINים וכדומה (הבנתי שהם השתפרו מאז, וכנראה היי…

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  2. Started by Alex89,

אחרי שאני מריץ כמה פעמים תוכנית שאני כתבתי(לא משנה איזה). אני אפילו לא יכול לסגור את VC זה אומר לי תלחץ על כפתור STOP BUILD שהוא לא עובד... מישהו יודע למה זה קורה ואיך אני מתקן את זה?

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  3. זה התוכנית הראשית: וזה המחלקה TREE שאני יוצר ממנה עצמים תריצו קומפילציה תראו מה הבעיה..

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  4. Started by נעם:),

1. איך מגדירים זכרון דינמי למערך דו מימדי <לדוגמא: [ma[n][m > ??????? 2. איך פותרים את השאלה ההבאה: . בחברת "לא להשמנה כן להרזיה " יש דיאטה חדישה. מותר לאכול כל מה שרוצים כל עוד שבמשך היום אוכלים 11 יחידות של ויטמין A, 31 יחידות של ויטמין B ו-20 יחידות של ויטמין C. ניתן לקנות מהחברה חבילות ויטמינים כמפורט להלן: חבילה 1 - המכילה יחידת אחת של ויטמין A, 4 יח' של B ו-2 יח' של .C חבילה 2- המכילה 2 יח' של A, 5 של B ו-3 של C. חבילה 3 -המכילה 3 יח' של A ו-3 של B ואפס יח' של C. העלות של חבילה 1 היא 10 ¤ ושל החבילות האחרות 5 ¤. כתוב תוכנית אשר תדפיס את כל האפשרויות של שלושת החבילות אשר יתנו בדיוק את דרישות הויטמינים ליום אחד. על התוכנית גם להדפיס לאיזה אפשרות יש את העלות הנ…

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  5. האתר הזה בנוי בPHP http://www.no-flats.co.il/ בצד ימין ושמאל יש באנרים (תמונות) שלוחצים אליהם זה מעביר לדף אחר מה שאני רוצה שיקרה שלוחצים על התמונה יעביר לדף אחר לא למה שמעביר עכשיו איך אני יכול לעשות את זה? בכל שורת קוד כתוב לי בסוף TPL את השני אלה setLeftBanners($tpl); setRightBanners($tpl אני לא רואה את התמפלטים שלהם לא מוצא (כי אין לזה תמפלט) לכן אני לא יודע איך לשנות אם אני ימחק את השורת קוד הזאת התמונות לא יופיעו מה אני יכול לעשות כדי לשנות (); $tpl->loadTemplatefile(DIR_WS_TEMPLATES . TPL_DEFAULT, true, false); setHeadVariables($tpl); setHeaderBlock($tpl); setLanguages($tpl); setLeftMenu($tpl); setLeftBanners($tpl); setRightBanners($tpl); …

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  6. היי, האם קיים אתר אכסון אתרים חינמי מומלץ (אתר בסיסי ללא DB או PHP) - ללא פרסומות - שמאפשר שימוש בשם דומיין קיים. תודה

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  7. Started by joni,

שלום אני החלתי ללמוד פייטון וממש נתקעתי צריך עזרה !! http://vlib.eitan.ac.il/python/basic/functions/test.htm בתרגיל האחרון כיצד אני אמור לדעת לפתור אותו , מה בעצם אני אמור לעשות בישביל לקבל לשובה נכונה ??? תודה לעוזרים !!! :xyxthumbs:

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  8. רשמתי תוכנה בפסקל והוא רושם לי בעיה הנה הקוד מקור: הוא טוען שיש שגיאה ב-end האחרון... מה לעשות? program project; var con, points : integer; function hisur:integer; var n1, n2, result, i, l : integer; begin writeln('Choose a level from 1-5.'); readln(l); n1 := random(10)+1+(l-1)*10; n2 := random(10)+1+(l-1)*10; writeln(n1, '-', n2, '='); i := 1; while i <= 3 do begin readln(result); if result = n1 - n2 then begin writeln('Correct.'); i := 4; hisur := 1; end else begin writeln('Wrong.'); i := i+1; if i = 4 …

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  9. עשיתי טבלה פשוטה בHTML. ופתחת TR ובתוכו 4 TD שבכל אחד יש תמונה. שאני שם את התמונה, היא נמצאת באמצע מימין לשמאל, אז זה בסדר, אבל היא נמצאת גם באמצע מלמעלה למטה, וכך נוצר מצב שאם יש תמונה אחת יותר ארוכה מהשניה, אז הסוף של התמונה הקטנה יותר נמצא מתחת לסוף של התמונה הארוכה (שאני אומר סוף אני מתכוון לנקודה העליונה) משהו כזה: --- ----- ----- --- אני רוצה שהתמונה הקטנה תתחיל מאיפה שהגדולה מתחילה. איך אפשר לעשות את זה? תודה

10. Started by kawaii,

שלום. אני מחפש IDE נחמד לג'אווה, משהו נוח, ורצוי מאוד חינמי. מה שכן ראיתי נחמד בMS visual studio אם אתה מתקין את ה J# שם, אז יש תכונה שמצאה חן בעיני, והיא השלמת שמות הפונקציות( סתם לדוגמא, אם אני רושם System. אז הוא מראה את כל הדברים שיש בה, לפי א-ב. הייתי שמח אם לIDE שתמליצו תהיה תכונה דומה. תודה

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  11. אני רוצה לעשות בדיקה שתבדוק האם האימייל רשום במסד הנתונים במידה וכן אז שזה יציג ארור ולא יתן לי להרשם תודה

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  12. Started by asaf999,

שלום לכולם יש לי בעיה טכנית בתוכנת פסקל כאשר אני מריץ את התוכנה (קובץ ושמו TP7) החלון אשר נפתח לי הוא קטן מימדים וכאשר אני מפעיל קובץ נוסף הקרוי TPX לא מופיעה לי התוכנה, אלא מסך שחור גדול אנא עיזרו לי תודה רבה

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  13. Started by korn666,

שלום בזמן האחרון ישבתי על תוכנה חדשה ואני לא מרוצה מהעיצוב כל כך הייתי שמח אם אחרים היו עוזרים לי לבחור מבין כמה עיצובים שבניתי קישור לעיצובים http://planet.nana.co.il/bqobd/DockBack.gif קישור לדף התוכנה http://www.geocities.com/kornbed/ProgDockHome.html

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  14. Started by morbidangel,

שלום לכולם מישהו יכול לכוון אותי איך להשתמש ב- ScalaTest? בניתי ממיר מטבעות בסקאלה ועכשיו רק נותר לי להוסיף בדיקות לחלק מהפונקציות. האם יש צורך להגדיר קלאס חדש? האם מספיק שאותה פונקציה נבדקת תירש מ-FunSuite או FlatSpec ? אני לא מצליח להבין את הקונספט הזה. תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  15. שלום אני רוצה להוציא ממשנה מסויים מילה, הפונקציה תיקח בנוסף 20 תווים לפני המילה ו 20 תווים אחרי המילה $search = "system"; $post = "this is a script for my searching system on my site, it's show the result only once but not on while func"; $offset = strpos($post, $search); $start = $offset - 20; $end = $offset + 20; $result = substr($post , $start, $end); echo "Result : $result <br />"; זה הקוד $search - זה המילה שאני רוצה למצוא במשתנה $post והקוד צריך לקחת 20 תווים לפני ו20 תווים אחרי הקוד שהבאתי עובד רק במידה ויש תוצאה אחת אני רוצה שהוא יעבוד ביותר מתוצאה אחת לדוגמא נוציא מהשתנה $post את המילה on שמופיע כמה פעמים ניסיתי לעשות לולאה עם strpost($sea…

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  16. Started by Astralk,

מדריך באינטרנט, עברית/אנגלית לא משנה.... למישהו יש אולי?תודה

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  17. איך ניתן לדעת באיזה קומפיילר הויזואל סטודיו משתמש?

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  18. Started by ex_,

מצורף קובץ(אחד זה ה css ושני html) סה"כ אני רוצה תפריט פשוט בצד שמאל טקסט גדול ומחליף צבע שעוברים עליו עם העכבר עד כאן הכל עובד אבל אני לא מצליח לעשות רווח של 3ממ(בערך)בין הלינקים(שהם בצורה של רשימה)+להצמיד לצד שמאל זה מאוד פשוט למי שיודע css, אני לא מוצא את הבעיה תודה על העזרה! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  19. Started by Godmoney,

במקום להציג לי: 1. פריט ראשון 2. פריט שני 3. פריט שלישי הוא מציג לי: 1. פריט ראשון 2. פריט שני 3. פריט שלישי וגם הם לא מיושרים כמו שצריך. מה יכולה להיות הבעיה?

• 9 תגובות
    • 799 צפיות
  20. שלום , אני רוצה ליצור עמוד אינטרנט שיש בו תמונות וכאשר העכבר עומד על תמונה מופיע בצד של העמוד מידע על התמונה ו\או התמונה עצמה תשתנה . באיזו שפה כדאי להשתמש בשביל זה ? ומה הפקודות \ מחלקות הבסיסיות שאני צריך ללמוד בשביל זה ? תודה .

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  21. יש לי אובייקט שנוצר מClass שיצרתי בעצמי (מקומפל כDLL). אני רוצה להעביר אותו בין אפליקציה שיצרתי לWebService שיצרתי ועל כן יצרתי Reference גם באפליקציה וגם בWebService לאותו DLL. הבעיה היא שה VisualStudio מתריע שהאובייקט שחוזר מהWebService (דרך Soap) הוא מסוג SoapConnectionName.Object ולא OriginalNamespace.Object. במילים אחרות - הWebService יוצר את האובייקט מClass חדש ולכן הוא מזוהה מטיפוס אחר כאשר הוא חוזר לאפליקציה. מה ניתן לעשות בכדי להתגבר על הבעיה מלבד לשלוח לWebService אובייקטים בסיסיים (int,string וכדומה) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  22. Started by s7rmt,

טוב אז ככה עשיתי בקובץ HTML תיבות טקסט.... בתגי INPUT קבעתי כי NAME יהיה שווה ל- famely,tele,email,icq1,TEST,selectBox0,sub (יש לי כמה תיבות טקסט לכל אחד נתתי שם שונה כפי שאתם רואים) אה והקובץ מתייחס לקובץ PHP שאמור לשלוח לי את נתונים לאימייל ----------------------- mail.php3 ----------------------- <?php $body = "famely:\n $famely"; $body .= "telephon:\n $tele"; $body .= "Email:\n $email"; $body .= "icq:\n $icq1"; $body .= "havila\n $TEST"; $body .= "havila\n $selectBox0"; mail("myemail@domain.com",$sub,$body); ?> הוא אכן שולח לי מייל אבל רשום בו רק famely: telephon: וכך הלאה (לא רשום את מה שהמשתמש אמור להכניס ) תעזרו לי בבקשה מישהו יודע מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  23. Started by surfface,

http://fasthelp.up.co.il/ התקנתי פורום ואני רוצה להתקין מודים אבל לא יודע מאיפה או אייך למשל אייך שמים מוד הזהרות

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  24. Started by galcisus,

אז ככה התחלתי ללמוד ליפני כמה ימים C והגעתי למצב שבו במדריך הם מתחילים להראות לי קוד ועכשיו אני רוצה לישמור אותו להפעיל אותו על המחשב שלי ליראות אם אני משנה את הקוד קצת זה באמת עובד ... אז עכשיו אני פניתי לפה כדי לקבל את העזרה שלכם איך אני אמור לישמור אותו ? מישתמשים באיזה שהיא תוכנה או בסיוממת כמו בHTML ? ועוד דבר מה זה קימפול ?, ככה אני הופך את הקובץ מקוד מקור לתוכנית ? מקווה שיענו לי פה על כל התשובות .... המשך יום טוב [=

• 6 תגובות
    • 798 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.