עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. אני רוצה לשלוח את העמוד להדפסה בשפת סי איך אני עושה את זה?

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  2. Started by SuperKiller2,

שלום, לפני כמה ימים נתקלתי באתר הזה: http://www.img4u.com מישהו יודע על איזה מנוע הוא עובד?

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  3. Started by TheReaper,

בהחלט הדבר הכי מגניב שראיתי מהבלוג פיתוח אתרי אינטרנט של מוזילה ADD ON למוזילה (שקיים כבר היום) נותן את היכולת לצפות באתרים ולערוך אותם בצורה תלת מיידית. http://hacks.mozilla.org/2011/10/debugging-and-editing-webpages-in-3d/

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  4. Started by iakovl,

#include <iostream.h> #include <stdio.h> #include <conio.h> void start(); void kelet(); float Fres(float volt1, float volt2, float current,char way,int ledcount); void better_res(float res); char Funits(long int power10); void main() { start(); } // ------- // void start() { float file[4]; clearscreen(); kelet(); better_res(file[3]); } // ******* // void kelet() { float volt1,volt2,current,res; float file[4]; int ledcount=1; char way; cout << "Enter Supply Voltage " ; cin >> volt1; cout << "Enter Voltage Drop Across LED " ; cin >> volt2; cout << "Enter Current in MilliAmps"; cin >> current; cout <&lt…

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  5. Started by BneXt,

הכנתי את הקוד הזה: Private Sub Timer1_Timer() Dim Counter Counter = 0 If Timer1 = 1000 Then Counter = Counter + 1 Timer1.Enabled = True End If If Counter = 60 Then MsgBox ("HELLO I'M A MSGBOX PROMPT") End Sub בקוד ניסיתי שזה יציג את ההודעה - "HELLO I'M A MSGBOX PROMPT" לאחר 60 שניות. ואני לא יודע מה הבעיה בבקשה תקנו לי אני יושב על זה שעות...

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  6. שלום, אני זקוק לאדם שמבין ב PHP לתמיכה שאתר אינטרנט שבנוי בשפה זו. התמיכה היא ברמה של תחזוקה מספר שעות בחודש בשעות הפנאי. נא להתקשר לעמית: 0508865557 או למייל meyraz@gmail.com חובה ידע טוב ב PHP

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  7. זה הקוד שgeneral: Dim rs As Recordset Dim db As Database זה הקוד שב form _LOAD Set db = OpenDatabase(App.Path & "\Y.mdb") Set rs = db.OpenRecordset("select * from X", dbOpenDynaset) כאשר X שם טבלה Y שם מסד נתונים ככה הוספתי רשומה חדשה rs.AddNew rs!Z = Text1.Text rs.Update Z שם טור במסד נתונים TEXT1 מה שנכנס לשם ככה עשיתי חיפוש rs.FindFirst "H='" & Text1.Text & "'" Text2.Text = rs!f Text7.Text = rs!T ----------------------------------------------------------------------- תראה יש לי במסד נתונים כמה שדות מחיר מספר סרטוט לקוח וכו.. יש נגיד לקוח בשם X מספר סרטוט הוא 1 מחיר 1000 לקוח בשם Y מספר סרטוט 98 מחיר 200 לקוח X מספר סרטוט 96 מחיר 900 אני רוצה להציג מת…

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  8. שלום לכולם, אני שולח מערך לפונקציה ואני מעוניין לראות את כל איברי המערך בזמן הפונקציה בתהליך ניפוי שגיאות לצורך מעקב, הקומפיילר מראה רק את האיבר הנוכחי (משמע אם אני שולח את כל המערך אני רואה רק את האיבר הראשון), לעומת זאת במערכים המקומיים אני רואה את כל האיברים שלהם. האפשרות היחידה שמצאתי זה להוסיף ידנית אחד אחד את כל איברי המערך ל-watch1. אני משתמש ב-VS. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  9. Started by liorgal26,

שלוב חברים אני ליאור טכנאי מתחיל מעוניין להקים אתר מכירות אינטרנט אני צריך מדריך מ-א-ת שאומר לי מה אני צריך לעשות והאם זה בחינם ? תודה לעוזרים!@!@

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  10. Started by SeaMonster,

כשאני מנסה לפתוח קובץ בינארי (bin.) בתוך הקומפיילר (File ->Open-> File) אני מקבל את השגיאה הבא : למישהו יש מושג איך ניתן לסדר את זה?

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  11. Started by frame it,

שלום לכולם, אני רוצה ליצור רכיב ברמת האפליקציה (כמו לדוג' זיהוי מספר הנכנסים לאפליקציה) אני רוצה לעדכן כמה משתמשים נמצאים בדף מסוים ברגע נתון, אני גם רוצה לזהות כאשר הם עוזבים את הדף וכד', לידע הכללי- אני עובד עם v.s 2003 אני רוצה ליצור איזה CUSTEMCONTROL כדי שיאפשר לשים אותו בכל אפליקציה שרוצים. אשמח אם יש לכם דוגמאות או מקום לקרוא על הנושא. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  12. Started by jeet87,

אני בונה אפליקציית מייל, יש לי דף שבו אני יכול לשלוח מייל חדש(עם אפשרות לעיצוב הטקסט ע"י הוספה של תגיות HTML וCSS) בכל אופן עכשיו אני בונה אפשרות של חיפוש מיילים וישנה אפשרות חיפוש מיילים לפי תוכן, התיכנון שלי המקורי הוא אם מצאתי תת מחרוזת מהתוכן של המייל אני מבדיל אותה ע"י צביעת הרקע שלה בצבע שונה. הבעיה שנוצרת לי פה היא השילוב של HTML נניח אני מחפש מחרוזת style אז הוא ימצא לי את רב המיילים(רובם מעוצבים כבר) ניסיתי להעיף את כל התגיות HTML והעיצובים ואח"כ להוסיף שאר העיצובים הבעיה היא איך אני מאחד בין שתי המחרוזות(אחת המקורית והשנייה ללא שום עיצובים חוץ מהרקע של תתי המחרוזות שתואמות למחרוזת של המשתמש) יש איזשהי דרך להתעלם מהעיצובים ולקרוא רק את התוכן? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  13. יש לי קובץ STYLE.CSS שמגדיר את עמוד הINDEX.PHP עכשיו אני רוצה להכניס סקר לעמוד הזה ולסקר הזה יש קובץ גם CSS בשני המקרים יש BODY ומה שקורה זה שבמקום שהרקע של הסקר יהיה נגיד כחול אז זה הופך את הרקע של כל האתר לכחול , כנל לגבי גופן האתר וכו'..

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  14. אני מהדר תכניות בשפת ++c באמצעות bcc32 ב syntax: bcc32 file1 file2 file3 כשיש לי הרבה קבצים, נניח 10 אני מבקש להדר באמצעות הפקודה: bcc32 file1 file2.......file10 אבל ההידור לא מתבצע. מישהו מכיר שיטת הידור בה מספר הקבצים להידור לא ימנע את ביצוע ההידור ? תודה !

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  15. שלום, *** אני לא מחפש תשובה *** יש לי משימה לבנות תוכנית Python אשר המטרה שלה היא לקבל קלט של תיקיה c:/work ולבדוק אם יש בתיקייה שני קבצים זהים (תוכן זהה בקבצים), אני לא מדבר על סיומת JPEG, אני מדבר על נגיד תמונה זהה בword ותמונה רגילה בקובץ לדומגא: dardas.doc pic.jpeg. יש לי כמה רמזים: MD5 Hash תוכנית קצרה של 30- שוורת. עכשיו אין לי שמץ מה לעשות ישבתי עכשיו שעה וחפשתי באנטרנט דברים על פקודות של MD5 וHash בפייטון ומצאתי כמה לא שימושיות. אשמח אם מישהו יוכל לתת לי גם רמז מה זאת אומרת שהתוכן בקבצים זהה, לפי מה שחשבתי עליו אני צריך לעשות השוואה בין הHash אשמח לקבל כיוון חשיבה אך לא תשובה. בתודה מראש, MYSTERY

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  16. אני רוצה שהשרת LAMP יראה למשתמשים עמוד לבצע UPLOAD המשתמש מעלה לשרת ZIP של קבצי טקסט (שמכילים טבלאות בפורמט של תוכנת DOS) השרת פותח את ה ZIP, אוליי עושה לקבצים validation אל ידיי סקריפט (כרגע לא מתוכנן אבל אני ארצה להוסיף בהמשך), ממיר אותם כמו כאן ומכניס לטבלאות MYSQL איך לממש את החלק הראשוני : פתיחת הקבצים אל ידי השרת מתוך ה ZIP (אוטומטית) ?

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  17. שאני רוצה לבדוק רק תקינות ? לא מספיק בדיקה של OPEN ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  18. שלום לכולם, אני מחפש מדריך/ספר טוב שמלמד בצורה יסודית את השפה. כל המדריכים שנתקלתי בהם ברשת (באנגלית/עברית) רשומים בצורה מאוד שטחית, אני מתכוון שפשוט מלמדים את הפקודות ולא כיצד הם משפיעות על הזיכרון ואם זה טוב או לא לתכנת בפקודות הנ"ל, ולא כמו באוניברסיטה שמסבירים רעיונות ומה עומד מאחוריו. יש ניסיון ב-C וC++. אשמח להמלצה לגבי אחת מהשפות האלו: C#, python, java וכל שפה מודרנית ושימושית לימינו לעבודה. תודה ויום טוב.

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  19. Started by s7rmt,

טוב אז ככה עשיתי בקובץ HTML תיבות טקסט.... בתגי INPUT קבעתי כי NAME יהיה שווה ל- famely,tele,email,icq1,TEST,selectBox0,sub (יש לי כמה תיבות טקסט לכל אחד נתתי שם שונה כפי שאתם רואים) אה והקובץ מתייחס לקובץ PHP שאמור לשלוח לי את נתונים לאימייל ----------------------- mail.php3 ----------------------- <?php $body = "famely:\n $famely"; $body .= "telephon:\n $tele"; $body .= "Email:\n $email"; $body .= "icq:\n $icq1"; $body .= "havila\n $TEST"; $body .= "havila\n $selectBox0"; mail("myemail@domain.com",$sub,$body); ?> הוא אכן שולח לי מייל אבל רשום בו רק famely: telephon: וכך הלאה (לא רשום את מה שהמשתמש אמור להכניס ) תעזרו לי בבקשה מישהו יודע מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  20. Started by asihiz,

1. In what way the Java Script code of the JSP page enters the sevlet?Meanin how doe's it transfer to the Res object? 2. HTML question - what is the meaning of submiting only one form and not the entire page? 3. Do I have to define a JSP page name in my HTML submit command? 4. If I submit via Post command (sending params via body of message) the header remains empty? 5. Is a JSP page can be loaded without a servlet? 6. If the answer to 5 is no, how do I know which JSP page belongs to which servlet? 7. Is the HTML in a JSP page is also loaded to a servlet? and if yes, how? 8. Saying I have a JSP page loaded to my servlet, and in a doGet method I enter a HTML code to the re…

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  21. Started by מכבי חיפה,

HTML נפתח רגיל אבל קבצי ASP לא נפתחים אני מקבל שגיאה HTTP 404.3 - Not Found התקנתי את קבצי ה IIS תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  22. Started by ofir-m,

צריך מערכת שליחת ד"שים ב- (PHP) מאיפה אני יכול להשיג? אני חייב.. בקשה תעזרו לי אבל שזה יהיה ב-php ולא ב-asp.

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  23. לבדוק אם יש ( לא לקרוא אותם באתר שאני בונה, רק לראות אם וכמה הודעות נכנסות יש) למשל דרך חשבון ג'ימייל...אפשרי ? חוקי ? תודה מראש, דודו. אופס,נראה לי הייתי צריך לפתוח את זה בפורום תיכנות... שאחראי פורום יעביר אותי בבקשה...

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  24. Started by barp12,

איך עושים תפריט שתופיע כמו באתר http://www.c-unit.com/tutorials/mdirectx/index.php שלוחצים על משהו עז הוא נגלל למטה

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  25. שלום, רציתי לדעת כיצד אוכל לצרף מתודה למופע ספציפי של אובייקט מסויים בזמן הרצה. הבנתי שצריך לשמור מצביע לפונ. כיצד עושים זאת?

• 2 תגובות
    • 857 צפיות

דיונים חדשים בפורומים