עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. אני מנסה לעשות "שמור כדף אינטרנט" לקובץ וורד שיש לי,אבל הבעיה היא שאני מנסה לעלות את הקובץ החדש,לאתר אינטרנט,הוא מעלה לי רק את התוכן המילולי,ולא את התמונות וציורי גרפים שהוספתי,כלומר יש שם חלל,וליד יש איקס אדום. יש לציין שאת התמונות של הגרפים העברתי ממקום חיצוני וצירפתי אותו לקובץ הוורד. מה לעשות כדי לראות את התמונות והגרפים בדף אינטרנט?

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  2. Started by korn666,

שלום בזמן האחרון ישבתי על תוכנה חדשה ואני לא מרוצה מהעיצוב כל כך הייתי שמח אם אחרים היו עוזרים לי לבחור מבין כמה עיצובים שבניתי קישור לעיצובים http://planet.nana.co.il/bqobd/DockBack.gif קישור לדף התוכנה http://www.geocities.com/kornbed/ProgDockHome.html

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  3. Started by MasterDK,

שלום לכולם! מזמן לא כתבתי פה בכל מקרה אני עובד על פרוייקט, אני לא משתמש ב framework מוכן אלה כתבתי משהוא משלי (מהסיבה הפשוטה שאף framework כגון kohana, ci, zend, cakephp) לא נותן מענה לדרישות שלי, וגם כי יותר כיף להמציא את הגלגל נכון לעכשיו אני מרוצה מה controller ומה view שלי. אבל אין לי מודל. אז בזמנו שיחקתי קצת עם doctrine (לפני שנתיים בערך) ומאוד אהבתי את הרעיון שכל רשומה בDB זה בעצם מחלקה, כלומר $user = new User(); $user->name = 'Jhon'; $user->save() הרבה יותר נחמד לדעתי מאשר לכתוב SQL נקי. אני זוכר אבל שאת doctrine עזבתי משתי סיבות: 1. מלאאא קוד, אבל מלא! 2. לא היה ניתן לבצע שאילתות מסובכות שכוללות JOINים וכדומה (הבנתי שהם השתפרו מאז, וכנראה היי…

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  4. Started by barp12,

איך עושים תפריט שתופיע כמו באתר http://www.c-unit.com/tutorials/mdirectx/index.php שלוחצים על משהו עז הוא נגלל למטה

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  5. Started by Godmoney,

במקום להציג לי: 1. פריט ראשון 2. פריט שני 3. פריט שלישי הוא מציג לי: 1. פריט ראשון 2. פריט שני 3. פריט שלישי וגם הם לא מיושרים כמו שצריך. מה יכולה להיות הבעיה?

• 9 תגובות
    • 790 צפיות
  6. Started by sby333,

שלום לכולם... הייתי רוצה חומר על תוכנת PRES (תוכנה של שפת תכנות...("סביבת עבודה") ). אם מישהו מכיר או עובד איתה. תודה שלומי

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  7. Started by 11moshiko11,

בוקר טוב לכולם! יש לי עבודה לעשות ב CPP ויש לי בעייה. בעבודה אמורים להגדיר מחלקת אבא ולו 3 בנים. לאבא יש משתנה אחד מסוג INT ול-2 מ -3 הבנים יתווסף INT נוסף. שמות ה"ילדים" הם DAYINYEAR, DAYINMONTH, DAYINWEEK. ה- DAYINYEAR הוא ללא המשתנה הנוסף. הבעייה שלי היא ביצירת פעולה אונרית שהופכת את DAYINMONTH ו- DAYINWEEK ל DAYINYEAR: DAYINYEAR operator~() אני יודע שבאבא אני לא יכול להגדיר פעולה וירטואלית שתחזיר DAYINYEAR כי האבא לא מודע לקיומו של הבן. רשמתי את: DAYINYEAR operator~() כאופרטור ב- DATINMONTH אבל זה לא מתהדר. יש הרבה בעיות כשהאשון מבינהם הוא: Error error C2143: syntax error : missing ';' before '~' משהו יודע איך אני מגדיר את הפעולה שתחזיר DAYINYEAR תודה רבה והמש…

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  8. איך לכתוב פקודה שפותחת אפליקציה חיצונית כמו מסוג EXE ב C # בסביבת windows forms כלומר מה הקוד...?

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  9. Started by PhoenixBoy,

אני יודע שזה נשמע קצת מוזר ודפוק אבל איך עובדים בתור צוות? נניח אני מתכנת C++ ואני רוצה לבנות משחק\תוכנה אבל ברור לי שאני לא יכול לבנות אותה לבד בלי עוד מישהו אז אני רוצה לעבוד יחד עם חבר שלי שגם הוא מתכנת. אז איך מחלקים את העבודה? איך מחברים הכל ביחד? איך מתכננים והאם זה משנה שכל אחד כותב קוד בצורה שונה?

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  10. בוקר טוב, מישהו יכול לכתוב פה את הקוד\ים הבסיסים שצריכים להופיע בדף אינטרנט לסלולארי? .wml ובנוסף אם אתם מכירים אתרים ישראלים עם מדריכים קלים לאתרי אינטרנט לסלולארי, אשמח לקבל לינקים.... כל מה שאני צריך בדף זה לינק לקובץ, בדומה ל ... שפה. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  11. Started by surfface,

http://fasthelp.up.co.il/ התקנתי פורום ואני רוצה להתקין מודים אבל לא יודע מאיפה או אייך למשל אייך שמים מוד הזהרות

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  12. Started by Boomer,

מישהו מכיר במקרה אתר טוב ללימוד אוטומוטים (נושא ביחידה חמישית במדעי המחשב)? פשוט שכחתי להקשיב למורה אז יש לי קצת בעיה בנושא למרות שאני יודע שהוא ממש קל ואני רק צריך להבין אותו טיפה... אז אם מישהו מכיר (גם באנגלית טוב) זה יהיה נחמד. תודה.

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  13. Started by nehmia,

אני רוצה להתחיל ללמוד לתכנת בשפת C ואין לי מושג איך...אין לי ידע קודם ואם אתה יכולים להפנות אותי למדריכים בעברית זה יעזור מאוד...

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  14. Started by yashal,

הורדתי אותו מהנושא שהיה פה עליו, וזה לא עובד לי על הווינדוס XP. מה צריך לעשות?...

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  15. Started by joni,

שלום אני החלתי ללמוד פייטון וממש נתקעתי צריך עזרה !! http://vlib.eitan.ac.il/python/basic/functions/test.htm בתרגיל האחרון כיצד אני אמור לדעת לפתור אותו , מה בעצם אני אמור לעשות בישביל לקבל לשובה נכונה ??? תודה לעוזרים !!! :xyxthumbs:

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  16. Started by sky_82,

היי כתבתי תוכנית שמקבלת 10 שמות ות,ז ומסדרת אותם לפי הסדר מהגדול לקטן , אבל היא לא עובדת האם מישהו יכול להסתכל ולראות איפוא הבעיה כי אני לא מצליח למצוא אותה ותודה מראש ( include(stdio.h <include(conio.h defin n 10 void seder(int); void seder (int a[n]) { long i=0, max, n[n]=0,m,j; for(j=0;j++) { max=a[j]; { for(m=0;m<n;m++) { if(max>a[m]) i++; else continue; } } c=max; i=0; for(j=0;j<n;j++) printf("%d,"c[j]); } } void main() { long b[n],s; clrscr() printf("enter %d numbers of ID/n",n); …

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  17. Started by גיא_בס,

כחלק מפתרון של משוואות לא לינאריות אני צריך להגדיר מערך של 40 איברים סימבוליים ואחר כך להשתמש בהם( כמו למשל לבצע יעקוביים עם פונקציות מסוימות והמשתנים..) בכל מקרה אם מישהו יוכל להסביר לי איך מגדירים וקטור של משתנים סימבולים ואיך משתמשים בהם אחר כך אני אשמח תודה מראש גיא

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  18. Started by X_Dror,

היי, לאחרונה שיחחרתי איזה משחק שבניתי בפייסבוק ולצערי דווקא בתקופה של השחרור שהיא הכי קריטית השרת שלי התחיל לקרטע. השרת שלי מבצע קריאות פשוטות אל מול פייסבוק, וכל פניה הכי פשוטה מקבלת ברוב הפעמים שגיאה כמו - couldn't connect to host לדוגמה שורות פשוטות כמו - $session = $facebook->getSession(); $currentID = $facebook->api('/me?fields=id'); מוציאות לי שגיאה כזו Exception in GetUserID: couldn't connect to host StackTrace: Array ( [0] => Array ( [file] => /users/home/aagnt2sv/web/public/Facebook/facebook-php-sdk-7d538d3/src/facebook.php [line] => 523 [function] => makeRequest [class] => Facebook [type] =>…

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  19. Started by moshiko870,

שלום לכולם.. אני צריך לפתוח 2 socket שאני יוכל לדבר במקביל בשתיהם.. יש למישהו פיתרון??.

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  20. Started by Shbd,

עריכה: לא משנה הסתדרתי

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  21. האתר הזה בנוי בPHP http://www.no-flats.co.il/ בצד ימין ושמאל יש באנרים (תמונות) שלוחצים אליהם זה מעביר לדף אחר מה שאני רוצה שיקרה שלוחצים על התמונה יעביר לדף אחר לא למה שמעביר עכשיו איך אני יכול לעשות את זה? בכל שורת קוד כתוב לי בסוף TPL את השני אלה setLeftBanners($tpl); setRightBanners($tpl אני לא רואה את התמפלטים שלהם לא מוצא (כי אין לזה תמפלט) לכן אני לא יודע איך לשנות אם אני ימחק את השורת קוד הזאת התמונות לא יופיעו מה אני יכול לעשות כדי לשנות (); $tpl->loadTemplatefile(DIR_WS_TEMPLATES . TPL_DEFAULT, true, false); setHeadVariables($tpl); setHeaderBlock($tpl); setLanguages($tpl); setLeftMenu($tpl); setLeftBanners($tpl); setRightBanners($tpl); …

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  22. Started by genia,

.

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  23. Started by bambolio,

יש לי תוכנת Winform ובה Listbox שאליה אני מכניס את הקבצים שלי ומריץ אותם, כשאני לוחץ על כפתור ה-STOP אני רוצה שהתוכנה תעצור מההרצה אבל מה שקורה זה שאם אני הולך להריץ יותר מלופ אחד היא עוצרת את אותו הלופ ועוברת לבא בתור ולא יוצאת לגמריי המשתנה count סופר כמה לופים בעצם הרצתי ו-NumberOfLoops זה כמה אני הולך להריץ. מה שקורה כרגע ברגע הלחיצה על כפתור ה-STOP זה שה-CLASS שמריץ את הקבצים (נמצא בתוך ה-FOR ולא צירפתי אותו כי זה לא רלוונטי) מקבל ערך בוליאני שלילי ואז המשתנה ContinuePlay הופך שלילי וזה לא נכנס ללולאה אבל כאמור ללולאה הבאה כן, איך אני יכול להתגבר על זה ? while ((Count < numberOfLoops) && (ContinuePlay)) { for (int i = 0; (…

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  24. בממשק הוובי אני לא מוצא דרך להכניס נתונים לפי חודשים. הכוונה היא שמספר משתמשים מכניסים נתונים לתוך טבלה אחת, ואני רוצה שתהיה הפרדה לפי חודשים. במצב הנוכחי כל פעם שהמשתמש מעדכן נתון כולל חודש, הנתונים מחודש שעבר נמחקים. איך ניתן להתגבר על הבעיה בצורה אלגנטית? הפתרון הזמני היה לפתוח טבלה לכל חודש בנפרד, אבל זה מסורבל ובעייתי. האם יש דרך? תודה.

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  25. שלום. אני רוצה לכתוב פונקציה שתשנה גודל טקסט של אלמנט (onmouseover onmouseout) אבל שאני יוכל להשתמש בה לכמה אלמנטים. הנה מה שכתבתי לאלמנט אחד: function changesize() { document.getElementById('mnu').style.fontSize="4px"; } תודה מראש.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.