תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אהלן, שמי דור ויחד עם נתנאל, סטודנטים להנדסת תוכנה בבן גוריון, פתחנו ערוץ חדש ביוטיוב בשם: "נקודה פסיק" ללימודי java ונושאים נוספים בתכנות. מוזמנים להיכנס, להגיב ולפרסם! https://www.youtube.com/channel/UCfEDm7h3dH3SAu5LESahlRw
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אים יש מישהוא בפורום שמבין או מתעסק במערכות של יוניקס או לינוקס זה בהקשר לקוד כתיבה מסוים שמישהו יסביר לי מה לא תקין בו תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון ישבתי על תוכנה חדשה ואני לא מרוצה מהעיצוב כל כך הייתי שמח אם אחרים היו עוזרים לי לבחור מבין כמה עיצובים שבניתי קישור לעיצובים http://planet.nana.co.il/bqobd/DockBack.gif קישור לדף התוכנה http://www.geocities.com/kornbed/ProgDockHome.html
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מדריך/ספר טוב שמלמד בצורה יסודית את השפה. כל המדריכים שנתקלתי בהם ברשת (באנגלית/עברית) רשומים בצורה מאוד שטחית, אני מתכוון שפשוט מלמדים את הפקודות ולא כיצד הם משפיעות על הזיכרון ואם זה טוב או לא לתכנת בפקודות הנ"ל, ולא כמו באוניברסיטה שמסבירים רעיונות ומה עומד מאחוריו. יש ניסיון ב-C וC++. אשמח להמלצה לגבי אחת מהשפות האלו: C#, python, java וכל שפה מודרנית ושימושית לימינו לעבודה. תודה ויום טוב.
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
יש לי קלט של פעילויות {1,2....n} -עם זמני התחלה s_k וזמני סיום f_k עבור כל קטע j. אני מחפש פתרון בזמן הכי יעיל שאפשר( nlogn זה מצויין..) לבעיה הבאה: נסמן ב- p(j) לכל פעילות j, פעילות המתחילה מאוחר ביותר מבין כל הפעילויות בקלט המסתיימות לא אחרי s_j .(אם לא קיימת פעילות כזו p(j)=0). אני צריך למצוא את p(j) לכל j. ---- אם למשל במקום הקטע המודגש היה כתוב "מסתיימת" היה ניתן לעשות זאת באמצעות עץ חיפוש הממויין לפי זמני סיום ועבור כל וכל p(j) ניתן למצוא ב logn וסהה"כ nlogn. אך במקרה שלי קצת נתקעתי.
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אהלן. אני מנסה ליצור ולשלוח קבצי XML דרך הרשת, השליחה וכל הנלווה לה מתבצעים בסדר. אבל התכנית זורקת אותי כשאני מנסה לפענח את הקובץ באקספשן הזה :There is an error in XML document (1, 1). קטע הקוד של המחלקה המטפלת בקבצי XML: using System; using System.Collections.Generic; using System.Text; using System.Xml.Serialization; using System.IO; using System.Xml; using Data; namespace XMLHandler { public static class XMLHandler { public static string Serialize(string path, Data.Data d) { if (!Directory.Exists(path)) Directory.CreateDirectory(path); path = path + @"\Save.xml"; XmlDocument xmlDoc = new XmlDocument(); FileStream str…
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני דיי חדש ב-PHP, יש לי אתר שמעוצב ב-Photoshop והתוכן בו מוגבל לתוך פאנל, בגלל שהאתר מוגבל בתוך פאנל אסור לי לעבור גובה מסויים, ברגע שאני עובר אותו, אני פשוט רוצה לחלק את הקטע לכמה קטעים שיהיו בדפים (זה כבר מה שאני משאיר לעצמי לעשות) הבעיה היא שאני לא יכול לספור תווים, מפני שיש תמונות, אני צריך לדעת מה הגובה מתחילת הקטע עד סופו כולל התמונות, לדוגמא, נגיד יש לי קטע מסויים, ותמונה במרכז הקטע, אני רוצה לדעת מה הגובה בפיקסלים (למשל נגיד 300) מתחילת הקטע (מהמילה הראשון) עד סופו (המילה האחרונה). אני מקווה שהייתי מובן, ואם כן, האם יש אפשרות לבצע דבר כזה ב-PHP? תודה רבה לכולם!
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
-
שלום. נדרש מתכנת השולט בספריית QT לטובת בניית UI עבור פיתוח Plug In ל- Adobe Photoshop. התוצר הינו Template של UI שיאפשר שימוש באלגוריתמים שונים. ה- UI הינו פשוט, חלון תצוגה מקדימה של התמונה, יכולת שליטה על רמת הזום של התמונה המוצגת, והגדרת מספר אלמנטים לפרמטרים של המשתמש (Slider / Checkbox / Drop Down List). יש לפנות ל- RoyiAvital [at] yahoo.com תודה.
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום, יש איזה אתר שכתוב בשפת PHP והייתי רוצה לראות את הקוד שלו. האם זה אפשרי? אולי יש דרך להוריד את האתר ולעבור על הקוד שלו?
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
-
-
void quickSort(void *arr, int lo, int hi ,int(*comperison)( void *, void *) ){ // lo is the lower index, hi is the upper index // of the region of array a that is to be sorted int i=lo, j=hi; void* x=arr[(lo+hi)/2]; זה עושה לי שגיאה כאן..משהו בשימוש לא נכון ב void // partition do { while ((*comperison)( x, arr[i])==1) i++; ובשתי ה while while ((*comperison)( arr[j], x)==1) j--; if (i<=j) { h=a[i]; a[i]=a[j]; a[j]=h; i++; j--;
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
הבנתי שבדרייבר למסך אין הרבה מידע, רזולוציות וקצב רענון, שם של המסך וכו... יש אפשרות לכתוב לבד דרייבר כזה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
איך אני יוצר JTABLE עם כותרות לעמודות ושורה אחת של מידע (בלי מידע)?
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
for ( int grade : grades ) total += grade; אני מדבר רק על הראשון הבאתי את השני ככה שזה יראה יותר נורמלי תודה
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
בניתי את האתר שלי בשיטה שיש רקע וכל התוכן של האתר מוצג בתוך טבלה (בלוגר) והבעיה היא שיש תפריט לאתר והוא בעצם חלק מתמונת הרקע. כשגדרתי את הרקע בתור תמונה יכלתי לקשר את התפריט אבל עכשיו שהוא מוגדר בתוך הרקע של הטבלה זה לא מקבל את הקישורים. אני לא יודע איך לפתור בעיה זו. הינה הקוד: // <center> <table width="956" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" background="lightblue.jpg" USEMAP="#main" height="825"> <tr> <td width="101" height="323"></td> <td width="679" height="323"></td> <td width="173" height="323"></td> </tr> <tr> <td height="418" width="101"></td> <td valign="top" height="418" …
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני למנסה להריץ קוד של צאט רגיל בין פלאפונים התקנתי את הטול קייט של J2ME והמולטור נפתח לי והוא מבקש שאני ילחץ ל LUNCH אבל שאני לוחץ בחלון הפלט ב ECLIEPs רשום לי את זה:Uncaught exception java/lang/ArrayIndexOutOfBoundsException. ואין שום תגובה מצד האמולטור מה זה אומר?
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
חברים יש לי אתר שנראה מצויין באקספלורר והעירו לי שבכרום הוא נראה לא תקין אותיות עולות אחת על השניה מה אני צריך לעשות על מנת לתקן את הדבר? מברור שעשיתי מסתבר שמשהו בקוד לא תקין רק שאני לא יודע איך לעשות את זה בזמנו מישהו כתב לי את האתר ואני מידי פעם מעלה לתוכו מאמר שאני כותב כך שאני בסך הכול משנה את מספר המאמר בקוד אני כותב את זה שלא תחשבו שאני מקצוען ותכתבו לי בשפה גבוהה אשמח אם מישהו יכול לעזור לי זו כתובת הדף הלא תקין ועל מנת לראות את הבעיה צריך להיכנס לדף בכרום http://www.myib.co.il/kh.htm תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני יודע שזה תוספת לקומפיילר או בעצם קומפיילר רק רציתי לדעת מאיפה אני יכול להוריד את זה כי אני רוצה לשכתב תוכנת קידוד סרטים שירים וכו` כדי שתופעל על הכ.מסך(כלומר שהכרטיס מסך יעבד את הנתונים במקום המעבד) כרגע חשבתי על mencoder שהוא בן הכי טובים(לא מוכר לכולם זה מוכר ב"עולם הלינוקס" אבל אני ישכתב את זה גם ללינוקס וגם ווינדוס ומק בעזרת אמולטור(זה יקח שנים לקמפל) ;D) כדי שהאני יוכל לעשות עוד משהו בנתיים שאני מקודד לפי .החדשה(בעצם ישנה מאוד) אמרו ש fx5900U משתוו ל מעבד 10ghz p4 שזה הרבה (תחשבו למה משתוו x800xt או gf6800U לאיזה 20g ) אז מאיפה מורידים ואיפה יש תיעוד(כלומר הסבר איך זה פועל)?
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום אני החלתי ללמוד פייטון וממש נתקעתי צריך עזרה !! http://vlib.eitan.ac.il/python/basic/functions/test.htm בתרגיל האחרון כיצד אני אמור לדעת לפתור אותו , מה בעצם אני אמור לעשות בישביל לקבל לשובה נכונה ??? תודה לעוזרים !!! :xyxthumbs:
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
נראה לי שזה המקום לשאול את השאלה, למרות שזה פורום תכנות. אז ככה: באחד הפעמים שעבדתי בתוכנה, סגרתי את כל החלונות כדי שיהיה לי מסך גדול שבו אוכל לראות את כל התוכנית. לאחר מכן, הופתעתי לגלות כי החלונות LOCALו AUTO ,WATCH לא מופיעים יותר. לאחר חיפוש באינטרנט גיליתי איך מחזירים את חלונות ה WATCH (control+alt+number) אבל LOCAL ו- AUTO עדיין לא מופיעיםץ משהו יודע איך מחזירים אותם? תודה, מושיקו
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
למשל, אם אני מחלק מספר INT במספר INT והשבר מוכנס לתוך משתנה FLOAT אז בכל מקרה משתנה ה-FLOAT יקבל מספר INT. וגם..איך מאלצים את המהדר לחשוב כמו שאני רוצה ולהכניס FLOAT ל-INT בכח (הבנתי שיש משהו כמו במקום לרשום 6 אז לרשום 6.0) אני מקווה שהובנתי בקשר לבקשתי... :s05:
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
היי, כתבתי פרוייקט ב VS express for web שמורכת מ java script וC#, הכל עובד יופי שאני מריץ אותו לוקלית, אבל שאני מעלה אותו לשרת שלי, ברגע שהJS מנסה לקבל מידע מהתוכנה בC# הוא נתקע... ולא ממשיך לזוז יותר... יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות?
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני רוצה לשמוע חוות דעת על Virtuemart לעומת המתחרים קוד פתוח כמו prestashop magento וכו
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-