תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מחפש מדריך/ספר טוב שמלמד בצורה יסודית את השפה. כל המדריכים שנתקלתי בהם ברשת (באנגלית/עברית) רשומים בצורה מאוד שטחית, אני מתכוון שפשוט מלמדים את הפקודות ולא כיצד הם משפיעות על הזיכרון ואם זה טוב או לא לתכנת בפקודות הנ"ל, ולא כמו באוניברסיטה שמסבירים רעיונות ומה עומד מאחוריו. יש ניסיון ב-C וC++. אשמח להמלצה לגבי אחת מהשפות האלו: C#, python, java וכל שפה מודרנית ושימושית לימינו לעבודה. תודה ויום טוב.
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
יש לי קלט של פעילויות {1,2....n} -עם זמני התחלה s_k וזמני סיום f_k עבור כל קטע j. אני מחפש פתרון בזמן הכי יעיל שאפשר( nlogn זה מצויין..) לבעיה הבאה: נסמן ב- p(j) לכל פעילות j, פעילות המתחילה מאוחר ביותר מבין כל הפעילויות בקלט המסתיימות לא אחרי s_j .(אם לא קיימת פעילות כזו p(j)=0). אני צריך למצוא את p(j) לכל j. ---- אם למשל במקום הקטע המודגש היה כתוב "מסתיימת" היה ניתן לעשות זאת באמצעות עץ חיפוש הממויין לפי זמני סיום ועבור כל וכל p(j) ניתן למצוא ב logn וסהה"כ nlogn. אך במקרה שלי קצת נתקעתי.
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם. מצאתי את הקטע קוד הזה (כמובן ששיניתי אותו לפי צרכי) : איך עושים שקובץ הסאונד לא התנגן בלופ? cimport javax.swing*; import sun.audio.*; import java.awt.event.*; import java.io.*; public class Sound { public static void music(){ AudioPlayer MGP = AudioPlayer.player; AudioStream BGM; AudioData MD; ContinuousAudioDataStream loop = null; try{ BGM = new AudioStream(new FileInputStream("c:\\eating.wav")); MD = BGM.getData(); loop = new ContinuousAudioDataStream(MD); }catch(IOException error){ System.out.print("file not found"); } MGP.start(loop); } }
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
לאחר שהצלחתי לנגן קבצי WAV מלאים, זנחתי את רעיון הMP3 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=192426.0 כרגע אני מצליח לנגן שירים באורך מלא, והכל טוב ויפה. אני רוצה לבצע פעולה מסויימת (ניגון שיר נוסף), אבל רק אחרי שהשיר הראשון מתנגן. חיפשתי באינטרנט, ואני לא מצליח למצוא מאפיין כלשהו כמו EOF, סיום AUDIO STREAM או משהו כזה. אודה למי שיוכל לעזור לי או להפנות אותי למקום הנכון. אביעד
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
רשמתי תוכנה בפסקל והוא רושם לי בעיה הנה הקוד מקור: הוא טוען שיש שגיאה ב-end האחרון... מה לעשות? program project; var con, points : integer; function hisur:integer; var n1, n2, result, i, l : integer; begin writeln('Choose a level from 1-5.'); readln(l); n1 := random(10)+1+(l-1)*10; n2 := random(10)+1+(l-1)*10; writeln(n1, '-', n2, '='); i := 1; while i <= 3 do begin readln(result); if result = n1 - n2 then begin writeln('Correct.'); i := 4; hisur := 1; end else begin writeln('Wrong.'); i := i+1; if i = 4 …
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום. אני זקוקה לעזרתכם. אני רוצה לכתוב פקודה שתחליף קובץ מסוים במחשב בקובץ אחר. אינני יודעת איך לעשות זאת. אני זקוקה לפקודה בקובץ שיהיה EXE כיוון שאני מעבירה אותו לעובדים שלי ואני פשוט רוצה שהם ילחצו ויאשרו (רצוי כמובן שיאשרו ) הקובץ הוא קובץ DAT שמדי פעם מועבר אלי, ויש צורך שימצא גם במחשבים אחרים במקום העבודה (אין כרגע רשת קיימת שם). תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום. אני עובד על קובץ ועם FileOutputStream וfileinputstream,בjava. הבעיה בזמן ריצה לא ב קומפילציה. אני עושה תוכנה שתעשה עם הקובץ משהו.מה? זה כבר סיפור ארוך. יש לי קובץ עם סדר של byteים.נגיד ככה. [LEFT]0,0,0,0,1,1,1,1,1,1 0,0,0,0,1,1,1,1,1,1 0,0,0,0,1,1,1,1,1,1[/LEFT] עכשיו אני רוצה לשנות משהו בתוך הקובץ.אני יודע בדיוק מאיפה עד איפה.נגיד ככה. [LEFT]0,0,0,0,1,1,1,1,1,1 [COLOR=#ff0000]2,2,2,2,2,2,2,2,2,2[/COLOR] 0,0,0,0,1,1,1,1,1,1[/LEFT] עכשיו איך אני עושה את זה?אם אני עושה FileOutputStream out = new FileOutputStream( myFile ); הכול נמחק.אם אני עושה FileOutputStream out = new FileOutputStream( myFile,true ); שזה יכתוב מהסוף זה גם לא עוזר כי אני רוצה לכתוב בא…
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
כדי לעבוד עם זה התקנתי על המחשב IIS עכשיו הפעולות של ה ASP עובדות בסדר, אני מצליח לקרוא מתוך מסד נתונים הבעיה היא שמתי שאני מנסה לעדכן מסד נתונים זה לא מצליח זה כותב לי שזה read only (בהגדרות זה לא לקריאה בלבד, זה כן עובד במחשב אחר שניסיתי בו) איך אני מתקן את ה IIS השגיאה: Error Type: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80004005) [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Cannot update. Database or object is read-only. /עבודה/kelet.asp, line 36
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
למשל, אם אני מחלק מספר INT במספר INT והשבר מוכנס לתוך משתנה FLOAT אז בכל מקרה משתנה ה-FLOAT יקבל מספר INT. וגם..איך מאלצים את המהדר לחשוב כמו שאני רוצה ולהכניס FLOAT ל-INT בכח (הבנתי שיש משהו כמו במקום לרשום 6 אז לרשום 6.0) אני מקווה שהובנתי בקשר לבקשתי... :s05:
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני מחפש שיטה להעביר נתונים מJS לוורד באמצעות כל שפת WEB האם מישהו יכול לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אים יש מישהוא בפורום שמבין או מתעסק במערכות של יוניקס או לינוקס זה בהקשר לקוד כתיבה מסוים שמישהו יסביר לי מה לא תקין בו תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני למנסה להריץ קוד של צאט רגיל בין פלאפונים התקנתי את הטול קייט של J2ME והמולטור נפתח לי והוא מבקש שאני ילחץ ל LUNCH אבל שאני לוחץ בחלון הפלט ב ECLIEPs רשום לי את זה:Uncaught exception java/lang/ArrayIndexOutOfBoundsException. ואין שום תגובה מצד האמולטור מה זה אומר?
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
למה הסקריפט לא עובד לי בפיירפוקס? הוא עובד מצויין בIE אבל בFF לא עובד. <html> <head> <title>test</title> </head> <body> <bgsound id="BGSOUND_ID" /> <script> function stopMusic() { document.getElementById('BGSOUND_ID').src = ''; } function songtrack() { document.getElementById('BGSOUND_ID').src = document.form3.song.value; } </script> <form name="form3"> <select name="song"> <option>select song</option> <option value="song1.mp3">song 1 </option> <option value="song2.mp3">song 2 </option> </select> <input type="button" onClick="songtrack();" value="Play" /&…
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר אתר טוב בעברית שמלמד תיכנות בשפת python
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
היי חברים , התקנתי cubase במחשב שלא הצליח לעמוד בעומס וקרס. קניתי מחשב חדש בו הקיובייס כבר מותקן אבל אי אפשר להפעילו כי הרשיון הוא חד פעמי. אז פניתי לסטיינברג ,החברה שמכרה לי את התוכנה. הם ביקשו ממני להתקין מחדש את קיובייס. וכאן אני שואלת שאלה, האם אני צריכה למחוק את ההתקנה הקודמת של קיובייס? ואם כן כיצד אני מווןדאת שמחקתי הכול. לדעתי התיקים של תוכנה מפוזרים בכמה דרייברים? יום נעים
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי להציג (מקווה שזה בסדר - זהו אינו תוכן שיווקי) כלי שפיתחנו שמטרתו לרכז את כל הקורסים המתקדמים שקיימים היום בשוק. לא אחת שמתי לב שאין מקום אחד מקצועי שבו להבין אילו קורסים קיימים ומי מוסמך להדריך אותם. אני חייבת לציין שאני לא מוכרת לא את המדריך או את הקורס - פשוט ריכזנו הכל במקום אחד. הרעיון הוא שאם צוות פיתוח יחפש קורס בנניח angularJS - הוא יוכל לעיין בכל הקורסים הקיימים ובכל המדריכים הפוטנציאליים. אפשר למצוא קורסי תכנות בכל הקשת הטכנולוגית: .net , C++ פיתוח למובייל - פיתוח web וכיוב' אם מדריך רוצה לפרסם את עצמו אצלנו - שיפנה אליי אישית. לעיונכם: http://www.skilit.net/course/ או http://www.skilit.net/find-instructor/
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום. נדרש מתכנת השולט בספריית QT לטובת בניית UI עבור פיתוח Plug In ל- Adobe Photoshop. התוצר הינו Template של UI שיאפשר שימוש באלגוריתמים שונים. ה- UI הינו פשוט, חלון תצוגה מקדימה של התמונה, יכולת שליטה על רמת הזום של התמונה המוצגת, והגדרת מספר אלמנטים לפרמטרים של המשתמש (Slider / Checkbox / Drop Down List). יש לפנות ל- RoyiAvital [at] yahoo.com תודה.
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום, יש איזה אתר שכתוב בשפת PHP והייתי רוצה לראות את הקוד שלו. האם זה אפשרי? אולי יש דרך להוריד את האתר ולעבור על הקוד שלו?
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני רוצה שהשגיעות בתוך הטופס הרשמה יופיעו לצד השדות. הכנתי ליד כל שדה DIV ריק ונתתי לו ID עכשיו השאלה איך אני מתיחס אליו בתוך ה JV שהטקסט יופיעו בתוכו ? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום, *** אני לא מחפש תשובה *** יש לי משימה לבנות תוכנית Python אשר המטרה שלה היא לקבל קלט של תיקיה c:/work ולבדוק אם יש בתיקייה שני קבצים זהים (תוכן זהה בקבצים), אני לא מדבר על סיומת JPEG, אני מדבר על נגיד תמונה זהה בword ותמונה רגילה בקובץ לדומגא: dardas.doc pic.jpeg. יש לי כמה רמזים: MD5 Hash תוכנית קצרה של 30- שוורת. עכשיו אין לי שמץ מה לעשות ישבתי עכשיו שעה וחפשתי באנטרנט דברים על פקודות של MD5 וHash בפייטון ומצאתי כמה לא שימושיות. אשמח אם מישהו יוכל לתת לי גם רמז מה זאת אומרת שהתוכן בקבצים זהה, לפי מה שחשבתי עליו אני צריך לעשות השוואה בין הHash אשמח לקבל כיוון חשיבה אך לא תשובה. בתודה מראש, MYSTERY
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני רוצה לשמוע חוות דעת על Virtuemart לעומת המתחרים קוד פתוח כמו prestashop magento וכו
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
-
הי יש בעיה עם פעולה של תיבה משולבת. יש לי טופס עם תיבה משלבת ובנוסף 2 לחצנים פעיל ולא פעיל עם אני בוחר בתיבה נגיד פעיל אז הכפתור גלוי עם אני בוחר לא פעיל הכפתור לא פעיל גלוי והכפתור הפעיל לא גלוי אוקיי השאלה היא כזאת עם מה עם לא בחרתי משהו בתיבה זה אומר ששני הפקדים לא גלויים זו הבעיה אני מנסה לעשות כל זמן שהתיבה משלבת ריק אז הפקדים לא גלויים תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
- 1 follower
-
-
אני יודע שזה תוספת לקומפיילר או בעצם קומפיילר רק רציתי לדעת מאיפה אני יכול להוריד את זה כי אני רוצה לשכתב תוכנת קידוד סרטים שירים וכו` כדי שתופעל על הכ.מסך(כלומר שהכרטיס מסך יעבד את הנתונים במקום המעבד) כרגע חשבתי על mencoder שהוא בן הכי טובים(לא מוכר לכולם זה מוכר ב"עולם הלינוקס" אבל אני ישכתב את זה גם ללינוקס וגם ווינדוס ומק בעזרת אמולטור(זה יקח שנים לקמפל) ;D) כדי שהאני יוכל לעשות עוד משהו בנתיים שאני מקודד לפי .החדשה(בעצם ישנה מאוד) אמרו ש fx5900U משתוו ל מעבד 10ghz p4 שזה הרבה (תחשבו למה משתוו x800xt או gf6800U לאיזה 20g ) אז מאיפה מורידים ואיפה יש תיעוד(כלומר הסבר איך זה פועל)?
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אז ככה, אני צריך להגיש פרוייקט ביחידה של התכנות בסביבת אינטרנט. השפות הם ASP JS HTML וכו'. אני צריך להגיש את הפרוייקט כשבועיים וחצי מהיום. הבעיה - אני לא יודע כלום , חוץ מHTML אני פשוט לא יודע מה עושים. הבנתי שאני צריך קודם כל איזה תוכנה כדי להתחיל (שרתי IIS?), איך אפשר לעשות את זה בלי דיסק של ווינדוס? ובכלל, יש לי איזה סיכוי להגיש את הפרוייקט הזה בזמן? אם כן, איך?
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-