תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום. נדרש מתכנת השולט בספריית QT לטובת בניית UI עבור פיתוח Plug In ל- Adobe Photoshop. התוצר הינו Template של UI שיאפשר שימוש באלגוריתמים שונים. ה- UI הינו פשוט, חלון תצוגה מקדימה של התמונה, יכולת שליטה על רמת הזום של התמונה המוצגת, והגדרת מספר אלמנטים לפרמטרים של המשתמש (Slider / Checkbox / Drop Down List). יש לפנות ל- RoyiAvital [at] yahoo.com תודה.
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
הוא לא רושם שגיאה לא כלום, פשוט לא מוחק, מה רע בקוד הבא : OleDbConnection Con3=new OleDbConnection(); Con3.ConnectionString=@"provider=microsoft.jet.oledb.4.0;data source="+Server.MapPath("")+"\\MyDB.mdb"; Con3.Open(); String sqlstring="DELETE FROM Soldiers WHERE MsID='"+usID.Text+"' AND MID='"+uID.Text+"'"; OleDbCommand Cmd=new OleDbCommand(sqlstring,Con3); Con3.Close(); תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
-
שלום, איך אני שומר על הטקסט הרשום ב- TEXTAREA ככה שבכל איטרציה של לולאה אני יוכל להוסיף טקסט לטקסט הקיים. עזרתכם, תודה
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
אני לומד תכנות באופן עצמאי, הצלחתי לעשות שיהיה לי שני forms עשיתי כפתור שמעביר לform השני ואחד שמחזיר לראשון. בform1 הגדרתי int totalmoney שכל פעם שלוחצים על כפתור "sell" הסכום גדל וזה מופיע בlabl השאלה היא איך אני מכניס את הערך של הtotalmoney לforms2 צריך להשתמש בsql? יש דרך אחרת?? אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה ללחוץ על כפתור ב FORM1 וש FORM2 יפתח כבר עם הפעולות שביקשתי בלחיצת כפתור של הFORM1. מאחר ואני עובד עם SQL מקומי של הVISUAL STUDIO אני רוצה שבעת הלחיצה על כפתור בFORM1, ה - FORM2 יפתח כבר עם הנתונים
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום,קוראים לי ארתור. מחפש שותף רציני לפתיחת חברה לעיצוב ובניית אתרים. או לסירוגין פורטל נוער מתקדם בשילוב עם פורום שלי קיים + דומיין עולמי. אני מעצב בפוטו כבר כשנה עם ידע רב בתוכנת הפוטושופ. אני מחפש מתכנת PHP עם ידע בבנית מערכות קטנות עד בינוניות כגון מערכת חדשות, מערכת סקרים, מערכת הורדות וכו'. וידע בתיכנות אתרים. רוצים לדעת עוד פרטים? רוצים להצטרף אלי? צרו קשר בדרכים הבאות : איסיקיו : 133431313 אימייל : Pogosian@017.net.il הודעה פרטית פה בפורום או פשוט השאירו לי את פרטיכם ואני יחזור אליכם בהקדם האפשרי.
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
בעיה, אני יושב על זה חצי שעה ולא מבין מה רוצים ממני.. תלמיד כתב תכנית הבודקת אם המספר הנמצא באוגר CL שונה משמונה ואם כן, היא שמה את הערך '1' באוגר DL. אם ערכו של CL הוא שמונה היא שמה באוגר DL את הערך '0'. להלן התכנית: .model small .stack 100h .data .code start: mov ax, @data mov ds, ax mov cl, 12 cmp cl, 8 jnz NotEqual mov dl, 0 NotEqual: mov dl, 1 mov ah, 4ch int 21h END start התכנית שכתב התלמיד שגויה והיא אינה משיגה את מטרתה. א. האם עבור הערך הרשום באוגר CL התכנית מתבצעת כראוי? ב. רשמו מספר שעבורו התכנית מתבצעת בצורה שגויה. ג. תקנו את התכנית. יאללה אני סומך עליכם, אתם יודעים את זה כמו 1+1!!!!!!
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר אתר טוב בעברית שמלמד תיכנות בשפת python
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני עושה תוכנית בגרפיקה שתראה את מיקום העכבר אז עשיתי LOOP שיעדכן את העכבר ואת התמונה ובסוף ה LOOP קראתי לפונקציה clear device עכשיו זה מראה את התמונה איפה שהעכבר נימצא אבל זה מראה הבהובים והשאלה שלי איך לעשות שלא היו הבהובים הנה התוכנית http://rapidshare.com/files/9151205/program.zip.html
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
ברשותי פורום IBHeb,כמו כן אני רוצה לעשות דבר כמו חדש בפורומים כמו שיש באתר שלנו,הבנתי שיש סקריפט כזה...מישהו יכול להביא לי כזה?
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני כותב ב-JAVA אפליקצייה פשוטה שמשתמשת ב-RMI להעברת מידע מהשרת לקליינט, לצורך העניין השתמשתי בדוגמא קיימת שהעתקתי מהאינטרנט רק כדי לראות איך זה עובד וקבלתי את השגיאה : access denied (java.net.SocketPermission 127.0.0.1:1099 connect,resolve) הנה הקוד שרת שלי : import java.rmi.Naming; import java.rmi.RemoteException; import java.rmi.RMISecurityManager; import java.rmi.server.UnicastRemoteObject; import java.rmi.registry.*; import java.security.Permission; import java.security.Security; public class RmiServer extends UnicastRemoteObject implements RmiServerIntf { public static final String MESSAGE = "Hello world"; public RmiServer() throws…
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
בניתי את האתר שלי בשיטה שיש רקע וכל התוכן של האתר מוצג בתוך טבלה (בלוגר) והבעיה היא שיש תפריט לאתר והוא בעצם חלק מתמונת הרקע. כשגדרתי את הרקע בתור תמונה יכלתי לקשר את התפריט אבל עכשיו שהוא מוגדר בתוך הרקע של הטבלה זה לא מקבל את הקישורים. אני לא יודע איך לפתור בעיה זו. הינה הקוד: // <center> <table width="956" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" background="lightblue.jpg" USEMAP="#main" height="825"> <tr> <td width="101" height="323"></td> <td width="679" height="323"></td> <td width="173" height="323"></td> </tr> <tr> <td height="418" width="101"></td> <td valign="top" height="418" …
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני עובד עם דפי נחיתה ולא עם אתר. דפי הנחיתה מיוצרים במערכת לדיוור מערכת הדיוור מאפשרת להכנס לקוד של הדפים (HTML). למותר לציין שעורך הדפים של המערכת מאפשר להוסיף "עוגנים" על הדף וליצור קישור אליהם אני מנסה ליצור תפריט נגלל דהיינו: 1. שורת תפריט ראשית - אשר בה יהיו הכותרים/נושאים הראשיים 2. כאשר עומדים ו/או לוחצים עם העכבר על כותר/נושא נפתח מתחתיו תפריט משנה השייך לו. יש מישהו מומחה שיכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני משתמש בFRAMESET באתר שלי ואני רוצה שכאשר אני אפעיל קובץ ASP שאני בוחר בפריים א' אז פריים ב' יטען מחדש. כי אני חייב שהקובץ ASP שבפריים ב' יבדוק את הIF ששמתי שם. איך אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
זאת העבודה, http://www.cse.bgu.ac.il/common/download.asp?FileName=ass01_2012A.pdf&AppID=2&MainID=578&SecID=2949&MinID=1 אני שובר את הראש על 3 ואין לי אפילו כיוון אם יש מישהו בסביבת אשדוד שיכול לשבת איתי ולעזור לי אשמח אם תיצרו איתי קשר בפרטי (בתשלום כמובן). מועד ההגשה היום ב00:00. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי להציג (מקווה שזה בסדר - זהו אינו תוכן שיווקי) כלי שפיתחנו שמטרתו לרכז את כל הקורסים המתקדמים שקיימים היום בשוק. לא אחת שמתי לב שאין מקום אחד מקצועי שבו להבין אילו קורסים קיימים ומי מוסמך להדריך אותם. אני חייבת לציין שאני לא מוכרת לא את המדריך או את הקורס - פשוט ריכזנו הכל במקום אחד. הרעיון הוא שאם צוות פיתוח יחפש קורס בנניח angularJS - הוא יוכל לעיין בכל הקורסים הקיימים ובכל המדריכים הפוטנציאליים. אפשר למצוא קורסי תכנות בכל הקשת הטכנולוגית: .net , C++ פיתוח למובייל - פיתוח web וכיוב' אם מדריך רוצה לפרסם את עצמו אצלנו - שיפנה אליי אישית. לעיונכם: http://www.skilit.net/course/ או http://www.skilit.net/find-instructor/
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני משחק משחק רשת ישן . אין הרבה דוקומנטציה מחוץ למשחק והאינפורמציה שמקבלים על נשקים בclient לא מספקת. בגלל שהחברה שהמשחק בבעלותה נתנה לקהילה גישה לכלי הפיתוח של המפות של המשחק הצלחתי לתעד את המבנה של הקבצים שהמשחק משתמש בהם ( כעיקרון csv עם שורות ארוכות). השתמשתי במידע לכתוב תוכנית C שמיצרת עמודי HTML ומתעדת את רוב המידע החיוני על נשקים כמו קצב ירי,מהירות קליע, דיוק, הדף של הפיצוץ וכו. אני מדפיס את כל האינפורמציה הזאת ברמה מאוד בסיסית . אחת הבעיות העיקריות היא שכמות המידע גדולה מאוד יחסית בעיקר בגלל שהקליעים לפעמים הופכים לקליעים אחרים ויש להם גם לפעמים השפעות כמו "רעל" והאטה,שיתוק וכו. בקיצור האתר שלי לא הכי ברור וגם די מישן. הקבצים שאני יוצר גם כוללים הרבה מאוד חזרות כ…
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
אממ קיבלתי תרגיל שבו יש לי מחסנית עם מספרים שלמים והמטרה שלי היא להחזיר את המחסנית עם אותם מספרים רק ללא כפילויות כלומר אם יש לי מחסנית שבתוכה הערכים 10-10-20-5-5 אני אקבל מחסנית עם הערכים 10-5-20 ....מישהו מוכן להסביר לי איך לבצע את זה ? כי אין לי אפילו קצת חוט ד"א אסור להשתמש במערך עזר אלא רק במחסנית עזר...
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני רוצה שהשגיעות בתוך הטופס הרשמה יופיעו לצד השדות. הכנתי ליד כל שדה DIV ריק ונתתי לו ID עכשיו השאלה איך אני מתיחס אליו בתוך ה JV שהטקסט יופיעו בתוכו ? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
הי, אני משתמש ב FlashFXP. סרבר עם מערכת הפעלה LINUX. ניסיתי ליצור פונקציה שקוראת שמות של הקבצים מתיקיה מסוימת (שמות הקבצים בעברית) ואז משתמשת בשם הקובץ כדי לתת שם לתמונות בגלריה. ממש הסתבכתי עם זה. זה הופך את השם של הקובץ לג'יבריש. מישהו יודע איך לתקן את זה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה לתת לי קוד של תפרית לאתר אינטרנט ושיכלל על כל הדפים בבקשה בתודה מראש S_b54
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
הכנתי טופס מסויים, שיש בו מספר נתונים, כמו שם, אימייל וכו'. רציתי לדעת איך אני שולח את הנתונים שהתקבלו מהגולש לאימייל מסויים שאני יביא לו ב-action של הטופס, ניסיתי משהו אבל מה שאני מקבל באימייל זה Delievery Status Notiication, כלומר השליחה נכשלה. אז מה אני עושה כדי לגרום לזה לעבוד? תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שאני רוצה לבדוק רק תקינות ? לא מספיק בדיקה של OPEN ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-