תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
היי, פספסתי את הכתבה בחדשות לגבי תנאי קבלה וכניסה לתחום ההייטק ללא תואר רלוונטי בין אם בתכנות, אבטחת מידע וכו'.... האם זה אפשרי? מעבר ליכולת לימוד עצמית- איזה שפות תכנות וידע נדרש צריך וכיצד לרכוש אותו בין אם בלימוד עצמי בקורסי אונליין, קורסים פרונטאליים, אתרים ללימוד, סרטונים ואיפה הכי מומלץ לרכוש אותם/את הידע? איזה שפות תכנות הכי מבוקשות?
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
הביאו לנו שיעורים בפסקל ואני לא כל כך מסתדר איתם: איך עושים את זה? מישהו יכול לתת לי הדרכה או איזשהי דרך לעשות את זה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
ברצוני לנגן בתוך תוכנית מסויימת קובץ סאונד/וידאו. ישנה איזושהי מחלקה שעוזרת לי לבצע את הפעולה ביתר קלות ובלי הרבה פקודות? מצאתי ג'אווה אפלט ,אבל היא לא עובדת לי עם הקוד , רק לבד. אשמח לקבל עזרה/הכוונה לקוד או תוכנית שכזו. תודה!
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אים יש מישהוא בפורום שמבין או מתעסק במערכות של יוניקס או לינוקס זה בהקשר לקוד כתיבה מסוים שמישהו יסביר לי מה לא תקין בו תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום , אשמח לקבל הסבר קצר בנוגע למשמעות ה - ZERO PADDING במטל"ב - אם רוצים להכניס בין דגימה לדגימה.. תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום .. יש לי את הקוד הבא : User_menu menu=new User_menu(null); menu.setVisible(true); ה- usermenu זה jdailog שמכיל קונטינר שמכיל שני כפתורים שהמשתמש צריך ללחוץ על אחד מהם .. מה שאני רוצה לדעת אם זה אפשרי זה שמתי שהמשתמש ילחץ על אחד מן הכפתורים אז הוא יחזור לי עם התוצאה מאיפה שיצרתי אותו כלומר לשני שורות למעלה במילים אחרות לאחר שאני עושה אותו setvisible אני רוצה לחכות שם עד שהוא יחזור עם תוצאה של לחיצה האם זה אפשרי ...ואם כן איך ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני מעונין לפתוח תמונה ולשנות את הפיקסלים שלה האם יש למישהו קוד או פונקציות שעושות את זה ולבסוף אני צריך לשמור את התמונה תודה מראש big foot
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה ולא מצליח לעשות redirect לכל הsubdomains של האתר שלי. ניסתי כל מיני קודים שונים בhtaccess ובינתיים שום דבר לא מצליח. הבעיה היא שאני כל הזמן מועבר לדף default של הcpanel לדוגמה: אני מקליד סאבדומיין כלשהו http://something.pagebook.co.il ובמקום להיות מועבר לעמוד הבית (pagebook.co.il) אני מועבר לדף שגיאה כזה http://something.pagebook.co.il/cgi-sys/defaultwebpage.cgi הקוד שלי בhtaccess נראה ככה: (אבל כמו שצינתי ניסיתי עוד דברים ושום דבר לא עוזר): כבר הגדרתי בDNS את הwildcard ע"י הגדרת CNAME Record של "*" לכל תת דומיינים ואין שום דבר לא עוזר... חפרתי כבר את גוגל ולא הצלחתי למצוא תשובה. מישהו נתקל בכזה דבר ויודע אולי איך לעזור?
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
"קלוט 2 מספרים תלת-ספרתיים ובדוק אם סכומי הספרות שווים. אם כן, אז הפלט יהיה YES אחרת, הפלט יהיה NO." על פניו לא מדובר בתרגיל קשה אבל אני NEWBIE בקטע של התכנות. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר את הפונקציה\תגית שמוסיפה מוזיקת רקע למשחק שיצרתי ב-CPP ? אני יודע שיש גם תוכנות שמאפשרות ליצור התקנה למשחק (SETUP). מישהו מכיר? תודה
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
הורדתי אותו מהנושא שהיה פה עליו, וזה לא עובד לי על הווינדוס XP. מה צריך לעשות?...
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני יודע שזה תוספת לקומפיילר או בעצם קומפיילר רק רציתי לדעת מאיפה אני יכול להוריד את זה כי אני רוצה לשכתב תוכנת קידוד סרטים שירים וכו` כדי שתופעל על הכ.מסך(כלומר שהכרטיס מסך יעבד את הנתונים במקום המעבד) כרגע חשבתי על mencoder שהוא בן הכי טובים(לא מוכר לכולם זה מוכר ב"עולם הלינוקס" אבל אני ישכתב את זה גם ללינוקס וגם ווינדוס ומק בעזרת אמולטור(זה יקח שנים לקמפל) ;D) כדי שהאני יוכל לעשות עוד משהו בנתיים שאני מקודד לפי .החדשה(בעצם ישנה מאוד) אמרו ש fx5900U משתוו ל מעבד 10ghz p4 שזה הרבה (תחשבו למה משתוו x800xt או gf6800U לאיזה 20g ) אז מאיפה מורידים ואיפה יש תיעוד(כלומר הסבר איך זה פועל)?
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
הוא לא רושם שגיאה לא כלום, פשוט לא מוחק, מה רע בקוד הבא : OleDbConnection Con3=new OleDbConnection(); Con3.ConnectionString=@"provider=microsoft.jet.oledb.4.0;data source="+Server.MapPath("")+"\\MyDB.mdb"; Con3.Open(); String sqlstring="DELETE FROM Soldiers WHERE MsID='"+usID.Text+"' AND MID='"+uID.Text+"'"; OleDbCommand Cmd=new OleDbCommand(sqlstring,Con3); Con3.Close(); תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני בונה דף שיחפש משתמשים בASP ומסיבה כלשהי יש לי את אותה בעיה תקועה: Technical Information (for support personnel) Error Type: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80040E14) [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Syntax error in FROM clause. /AnimeSchool/admin/asp/clubsearch.asp, line 20 Browser Type: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322) Page: GET /AnimeSchool/admin/asp/clubsearch.asp הנה הקוד של הדף עצמו <head> </head> <body bgcolor="black"> <% Set oConn = Server.CreateObject("ADODB.Connection") oConn.open="Driver={Microsoft Access driver (*.mdb)};"&_ "Dbq=" &Server.MapPath("db/t…
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
[left] public class Rishoni { /********************************** * תרגיל 59 פרק 7 . * תוכנית המדפיסה את כל המספרים הראשוניים בין 2 ל100 * לידור אלון *********************************/ public static void main(String[] args) { int i , n = 1 ; boolean prime = false; for (i = 2 ; i<=100 ; i++){ while (n<i && prime == false ){ if (i % n == 0) prime = true; n++; } if(prime == false) System.out.print(" " + i); i++; prime = false; n=1; } } }[/left] מה לעשות כדי לגרום לתוכנית לעבוד ? תודה מראש (מה שהתוכנית צריכה לעשות רשום בתיעוד)
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אהלן חברה אני צריך לכתוב מתודה שבה אני מקבל מערך של מילים /משפטים/תווים מהמשתמש (זה תלוי משתמש לא ידוע כמה מילים) ולהכניס אותם במתודה לתוך מערך של מילים /משפטים/תווים מהמשתמש בהתאמה לכמה שהוא הכניס: לדוגמא בערך מה שאני צריך שיהיה: please enter 3 name: //user now enter names using cin "moshe yacov avi" עכשיו את המילים האלה להכניס לתוך מערך עם הכמות שצריך ושהם יהיו שמורים לי איפשהו כדי שאני אוכל להשתמש בשמות האלה אבל כל אחד במשתנה אחר כמו כן נגיד אם אני רוצה לשנות את המילה או אות במילה... או לחילופין בתוך מערך עם שלוש מקומות... האם לעשות מצביע מטיפוס char* זה יהיה טוב למקרה...? אם אפשר לראות קוד כזה קטן עם header וcpp איך שזה פועל - אם אני אראה דוגמה ספצ…
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני מחפש שיטה להעביר נתונים מJS לוורד באמצעות כל שפת WEB האם מישהו יכול לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
-
כאשר התוכנית מתחילה, כל ה- TextBox ריקים. אני מעוניין שה- TextBox יכילו את הערך האחרון שהמשתמש הכניס לפני סגירת התוכנית. מישהו יכול לעזור? תודה.
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
שלום, יש לי חלק של קוד שחשבתי שהוא C בהתחלה וניסיתי לקמפל אותו אבל לא הצלחתי יש לו כמה includes #include <windows.h> #include <sys/stat.h> אלו חלק... רציתי לדעת איזו שפה זו .. ואני צריך גם compiler לשפה הזאת. תודה.
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
למשל כמו זאת: Program Tar5; uses crt; Var i,n,mach:integer; Begin clrscr; repeat; randomize; i:=random(10000-0)+0; sound(i); textcolor(i); write('my name is capitan jan luke pikhar'); until keypressed; nosound; End.
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום התקנתי VISUAL STUDIO ובכל פעם שאני נכנס לאתר מסויים ומראה כי יש BUG מסויים איך אני מבטל את האופציה הזאת על מנת שהוא "יקפוץ כל פעם"
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
1.איך אפשר לקבוע אורך מקסימלי (של טקסט) של textarea? המאפיין maxlength לא עובד על התג הזה 2. איך אפשר באמצעות onkeydown לקבל את ערך האסקי שלו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
לגרסה 4.2- juno. למישהו יש המלצה? ניסיתי להתקין כמה אבל ללא הצלחה, וגם את marketplace אבל הייתה לי שגיאה. תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני אספר בקצרה..אני צריך לעשות פרוייקט בשפת C ואנחנו משתמשים בכיתה בקומפיילר BORLANDC. בכיתה אנחנו עובדים תחת חלונות XP והכל פועל כרגיל. יש לציין שהעברת הקומפיילר לא הייתה כרוכה כלל וכלל בהתקנה, אלא רק העברנו את הקומפיילר ברשת בין כל המחשבים. הבעיה היא שבבית שלי, שגם בו אני בXP הקומפיילר מסרב לרוץ. שזה לא שהוא עושה בעיות או משהו, פשוט כשאני פותח אותו יש חלון שחור וסמן מהבהב וכלום לא קורה...לפעמים אחרי 5 דקות בערך הוא רושם איזה AX= BX וכל מיני דברים באסמבלר ובסוף רושם ש"המערת לא יציבה" ויש ללחוץ T כדי לעשות TERMINATE. אצל כמה חברים שלי שגם להם יש XP התוכנה פועלת חלק. אצלי ניסיתי על שני מחשבים בבית, אחד חדש והשני ישן אולם על שניהם יש XP ואותה בעיה. ניסיתי להריץ …
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-