עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Get-Process,

היי אני התקנתי את הVs 2011 developer preview וכתוב שניתן לפתח שם Windows Driver ואני מחפש בProjects ואני לא מוצא .. האם אני צריך להתקין איזה add-in כדי שאני יכול לפתח?

2. Started by GENERAL,

שלום התקנתי VISUAL STUDIO ובכל פעם שאני נכנס לאתר מסויים ומראה כי יש BUG מסויים איך אני מבטל את האופציה הזאת על מנת שהוא "יקפוץ כל פעם"

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  3. Started by levimadman,

שילבתי אובייקט פלאש בעמוד html-י ואני רוצה שלחיצה על האוביקט הזה תוביל לקישור אחר.. התאג <a href> ושילוב קוד הפלאש בתוכו לא עובד ולא מקשר בלחיצה.. יש לציין שני רוצה לקשר מדף הhtml ולא מקובץ הפלא שעצמו לקישור נפרד. זה הקוד שניסיתי- <a href={U_LOGIN_LOGOUT}><object width="150" height="50"><embed src="templates/beats101/images/logout.swf" width="150" height="50" quality="high" bgcolor="#000000" name="index" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" border="0" /></object></a> עריכה- זהו דף tpl במערכת phpbb המשתמש בקוד php על מנת לקשר לקישור הנ"ל({U_LOGIN_LOGOUT}) יש לציין שעם תאג תמונה ולא &lt…

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  4. Started by liorgal26,

שלוב חברים אני ליאור טכנאי מתחיל מעוניין להקים אתר מכירות אינטרנט אני צריך מדריך מ-א-ת שאומר לי מה אני צריך לעשות והאם זה בחינם ? תודה לעוזרים!@!@

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  5. Started by barp12,

אני עושה תוכנית בגרפיקה שתראה את מיקום העכבר אז עשיתי LOOP שיעדכן את העכבר ואת התמונה ובסוף ה LOOP קראתי לפונקציה clear device עכשיו זה מראה את התמונה איפה שהעכבר נימצא אבל זה מראה הבהובים והשאלה שלי איך לעשות שלא היו הבהובים הנה התוכנית http://rapidshare.com/files/9151205/program.zip.html

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  6. השאלה נובעת מהשימוש של MATLAB בספרייה SWING ויצירת WINDOWS APPLICATION. איך הם עשו את זה ? האם קיימת דרך לפתח WINDOWS APPLICATION בעזרת JAVA ? אולי איזה לינק קטן לTUTORIAL ?

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  7. Started by Jeka90,

הביאו לנו שיעורים בפסקל ואני לא כל כך מסתדר איתם: איך עושים את זה? מישהו יכול לתת לי הדרכה או איזשהי דרך לעשות את זה? תודה.

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  8. Started by nasty_nas,

אני מעוניין לעשות "loop" בexplorer, כך שיפתח לאתר הבית שהגדרתי,יסגר ויפתח שוב... כך,עד שאבטל את הפעולה. איך אני עושה את זה בדרך הקלה ביותר?

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  9. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  10. אני מהדר תכניות בשפת ++c באמצעות bcc32 ב syntax: bcc32 file1 file2 file3 כשיש לי הרבה קבצים, נניח 10 אני מבקש להדר באמצעות הפקודה: bcc32 file1 file2.......file10 אבל ההידור לא מתבצע. מישהו מכיר שיטת הידור בה מספר הקבצים להידור לא ימנע את ביצוע ההידור ? תודה !

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  11. Started by BneXt,

הכנתי את הקוד הזה: Private Sub Timer1_Timer() Dim Counter Counter = 0 If Timer1 = 1000 Then Counter = Counter + 1 Timer1.Enabled = True End If If Counter = 60 Then MsgBox ("HELLO I'M A MSGBOX PROMPT") End Sub בקוד ניסיתי שזה יציג את ההודעה - "HELLO I'M A MSGBOX PROMPT" לאחר 60 שניות. ואני לא יודע מה הבעיה בבקשה תקנו לי אני יושב על זה שעות...

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  12. היי, אני רוצה לשנות ב Boot.ini את אחד ה Switch (כדי שה- DEP יהיה מבוטל). אני יודע איזה טקסט צריך למחוק ואיזה טקסט צריך להכניס. אפשר לעשות את זה ב Batch File?

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  13. שלום, רציתי לדעת כיצד אוכל לצרף מתודה למופע ספציפי של אובייקט מסויים בזמן הרצה. הבנתי שצריך לשמור מצביע לפונ. כיצד עושים זאת?

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  14. שלום. אני עובד על קובץ ועם FileOutputStream וfileinputstream,בjava. הבעיה בזמן ריצה לא ב קומפילציה. אני עושה תוכנה שתעשה עם הקובץ משהו.מה? זה כבר סיפור ארוך. יש לי קובץ עם סדר של byteים.נגיד ככה. [LEFT]0,0,0,0,1,1,1,1,1,1 0,0,0,0,1,1,1,1,1,1 0,0,0,0,1,1,1,1,1,1[/LEFT] עכשיו אני רוצה לשנות משהו בתוך הקובץ.אני יודע בדיוק מאיפה עד איפה.נגיד ככה. [LEFT]0,0,0,0,1,1,1,1,1,1 [COLOR=#ff0000]2,2,2,2,2,2,2,2,2,2[/COLOR] 0,0,0,0,1,1,1,1,1,1[/LEFT] עכשיו איך אני עושה את זה?אם אני עושה FileOutputStream out = new FileOutputStream( myFile ); הכול נמחק.אם אני עושה FileOutputStream out = new FileOutputStream( myFile,true ); שזה יכתוב מהסוף זה גם לא עוזר כי אני רוצה לכתוב בא…

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  15. זה התוכנית הראשית: וזה המחלקה TREE שאני יוצר ממנה עצמים תריצו קומפילציה תראו מה הבעיה..

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  16. Started by wow,

יש לי תוכנה שאני בוחר לתוך Listbox את הקבצים שלי, הגדרתי Multiselect בקוד שאני אוכל לבחור יותר מקובץ אחד ו-SelectionMode="Multiple" ב-XAML ועדיין כשאני בוחר יותר מקובץ אחד רק קובץ אחד נכנס לי לתוך ה- Listbox זה הקוד שלי: Stream checkStream = null; Microsoft.Win32.OpenFileDialog openFileDialog = new Microsoft.Win32.OpenFileDialog(); openFileDialog.Multiselect = true; openFileDialog.InitialDirectory = "c:\\"; openFileDialog.Filter = ""All files (*.*)|*.*"; openFileDialog.FilterIndex = 1; openFileDialog.Title = "Please Select Source File"; if ((bool)openFileDialog.ShowDialog()) { try { i…

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  17. אני מחפש שיטה להעביר נתונים מJS לוורד באמצעות כל שפת WEB האם מישהו יכול לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  18. Started by tomer947,

איזה גרסה של visual basic יש בחבילת Visual Studio 2005

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  19. Started by Zeev86,

יש לי mysql בשרת מסוים. איך אני גורם לקוד הבא להתחבר אליו? Driver={MySQL ODBC 5.1 Driver};Server=localhost;Database=myDataBase; User=myUsername;Password=myPassword;Option=3; אני לא מבין מה אני צריך לרשום בserver, את הIP של השרת? את הדומיין? את הכתובת המלאה לתיקיה שבה מותקן הmysql? וזה משנה מה אני רושם בdriver?

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  20. Started by viper_sb,

שלום ! מישהו מוכן לעזור לי בלהכין קובץ BAT כדי להקים משמשים בDSA דרך קובץ EXSEL של משתמשים משורת CMD ?

21. Started by RonTwins,

ברשותי פורום IBHeb,כמו כן אני רוצה לעשות דבר כמו חדש בפורומים כמו שיש באתר שלנו,הבנתי שיש סקריפט כזה...מישהו יכול להביא לי כזה?

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  22. Started by orninyo,

1.איך אפשר לקבוע אורך מקסימלי (של טקסט) של textarea? המאפיין maxlength לא עובד על התג הזה 2. איך אפשר באמצעות onkeydown לקבל את ערך האסקי שלו? תודה.

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  23. Started by asihiz,

1. In what way the Java Script code of the JSP page enters the sevlet?Meanin how doe's it transfer to the Res object? 2. HTML question - what is the meaning of submiting only one form and not the entire page? 3. Do I have to define a JSP page name in my HTML submit command? 4. If I submit via Post command (sending params via body of message) the header remains empty? 5. Is a JSP page can be loaded without a servlet? 6. If the answer to 5 is no, how do I know which JSP page belongs to which servlet? 7. Is the HTML in a JSP page is also loaded to a servlet? and if yes, how? 8. Saying I have a JSP page loaded to my servlet, and in a doGet method I enter a HTML code to the re…

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  24. Started by yossibbc,

שלום לכולם אודה לכל מי שיעזור חייב עזרה בדחיפות אני יושב על השאלה הזאת המון זמן כתוב את הפונקציה int Contains(int number1, int number2).הפונקציה בודקת אם number1 מכיל את number2 . במידה וכן, הפונק' תחזיר את האינדקס שבו מופיע number2 ב number1 (מימין לשמאל).אחרת, הפונק' תחזיר -1.לדוגמה: number1 = 2265123 , number2 = 651 הפונק' תחזיר 4.number1 = 754763 , number2 = 222 הפונק' תחזיר -1.number1 = 693 , number2 = 693 הפונק' תחזיר 2.הערה: האינדקס מתחיל מאפס. עשיתי כל מיני סוגים של לולאות שסופרות כמה פעמים מספר אחד מופיע בשני אבל זה לא בכלום אשמח לקבל כיוון מפורט לפיתרון

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  25. Started by unknown2007,

אפשר למחוק. הסתדרתי.

דיונים חדשים בפורומים