תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שאלה וחייב כמה קבצים באסמבלר!! אני חייב תקבצים האלה.... TLINK.EXE TASM.EXE MONITOR.EXE BRUN40.EXE להפעיל את זה.. SSEG SEGMENT DW 100H OUP(?) SSEG ENDS CSEG SEGMENT ASSUME SS:SSEG,CS:CSEG START: SS:SSEG,CS:CSEG MOV AX,0302H MOV BX,0813H MOV CX,1205H MOV BX,CX ADD AL,CL MOV CH,AL ADD BX,BL MOV BH,BL CSEG ENDS END START
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
אני מהדר תכניות בשפת ++c באמצעות bcc32 ב syntax: bcc32 file1 file2 file3 כשיש לי הרבה קבצים, נניח 10 אני מבקש להדר באמצעות הפקודה: bcc32 file1 file2.......file10 אבל ההידור לא מתבצע. מישהו מכיר שיטת הידור בה מספר הקבצים להידור לא ימנע את ביצוע ההידור ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לשנות ב Boot.ini את אחד ה Switch (כדי שה- DEP יהיה מבוטל). אני יודע איזה טקסט צריך למחוק ואיזה טקסט צריך להכניס. אפשר לעשות את זה ב Batch File?
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
אני נחום הנדסאי תוכנה .התחלתי בזמנו לתכנן משחק מחשב ב XNA2.0 זו ספריה מבוססת C#EXPRESS יש לי התחלה של של התחלה של מנוע גרפי. יש TERRAIN שניתן להסתובב עליו. ועוד כמה שטויות. אני מחפש מישהו מראשל"צ שמכיר את C# ברמה סבירה+ ידע ב גרפיקה מחשבית חובה. ידע ב XNA כמובן יבורך ביותר. שירצה אולי לפתח יחד איתי. המטרה הראשונית היא מנוע גרפי 3D ובעתיד אני לא ממש בטוח. אם מישהו מתעניין אבל חסר את הידע אני יכול להפנות אותכם לסיפרות המתאימה.
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם העכבר כשאני עובד ב C הוא זז רק בחצי המסך העליון ולא יורד לחלק התחתון של המסך חשוב לציין שהמערכת היא XP למישוה יש פיתרון ? :
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
??? ??? ???איך אני מקבל מחרוזת המכילה משפט המורכב מעברית ואנגלית ואז הופך את המילים שבעברית בו כך שבעצם המילים בעברית יהיו כתובות מהסוף להתחלה כמו שכותבים בעברית ויזואלית.
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם אודה לכל מי שיעזור חייב עזרה בדחיפות אני יושב על השאלה הזאת המון זמן כתוב את הפונקציה int Contains(int number1, int number2).הפונקציה בודקת אם number1 מכיל את number2 . במידה וכן, הפונק' תחזיר את האינדקס שבו מופיע number2 ב number1 (מימין לשמאל).אחרת, הפונק' תחזיר -1.לדוגמה: number1 = 2265123 , number2 = 651 הפונק' תחזיר 4.number1 = 754763 , number2 = 222 הפונק' תחזיר -1.number1 = 693 , number2 = 693 הפונק' תחזיר 2.הערה: האינדקס מתחיל מאפס. עשיתי כל מיני סוגים של לולאות שסופרות כמה פעמים מספר אחד מופיע בשני אבל זה לא בכלום אשמח לקבל כיוון מפורט לפיתרון
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
-
-
-
שלום לכולם. רקע: לא מזמן נחשפתי לאפשרות של שליטה במחשב מרחוק (ממחשב אחר) בגלל הצורך לתחזק את 4 המחשבים שיש לי בבית ביתר קלות. את ההפעלה הבסיסית של ה- Remote Desktop (מעכשיו - RD) למדתי מתוך קישור שפורסם בפורום זה. מאז שאני משתמש ב- RD, צצו מספר שאלות בנושא, ואודה לכם אם תוכלו לעזור לי: 1. כשהפעלתי את ה- RD לראשונה גיליתי, שכל מחשב חייב להיות מוצפן בסיסמה, אחרת אין אפשרות להתחבר אליו מרחוק. האם זה באמת כך, או שניתן להתחבר למחשב שהוא לא מוצפן? 2. אצלי בעבודה, כאשר טכנאי מחשבים מתחבר למחשב שלי מרחוק בכדי לתקן אותו, אני מסוגל לראות "בשידור חי" את הפעולות שהטכנאי עושה במחשב שלי (כאילו הוא יושב מולו ומתפעל אותו). אצלי בבית, כאשר אני מתחבר למחשב אחר בעזרת ה- RD, המשתמש במחשב "ה…
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
1. In what way the Java Script code of the JSP page enters the sevlet?Meanin how doe's it transfer to the Res object? 2. HTML question - what is the meaning of submiting only one form and not the entire page? 3. Do I have to define a JSP page name in my HTML submit command? 4. If I submit via Post command (sending params via body of message) the header remains empty? 5. Is a JSP page can be loaded without a servlet? 6. If the answer to 5 is no, how do I know which JSP page belongs to which servlet? 7. Is the HTML in a JSP page is also loaded to a servlet? and if yes, how? 8. Saying I have a JSP page loaded to my servlet, and in a doGet method I enter a HTML code to the re…
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שלא מצליח להתגבר עליה, אני צריך לקלוט שני מערכים שונים בגודלם ולמצוא את התת-מערך המשותף הגדול ביותר. את זה הצלחתי, הבעיה היא שאני צריך את האינדקס שבו מתחיל הרתף הארוך בכל אחד מהמערכים וכן להדפיס את התת מערך האורך. אנא עזרתכם
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
הוא לא רושם שגיאה לא כלום, פשוט לא מוחק, מה רע בקוד הבא : OleDbConnection Con3=new OleDbConnection(); Con3.ConnectionString=@"provider=microsoft.jet.oledb.4.0;data source="+Server.MapPath("")+"\\MyDB.mdb"; Con3.Open(); String sqlstring="DELETE FROM Soldiers WHERE MsID='"+usID.Text+"' AND MID='"+uID.Text+"'"; OleDbCommand Cmd=new OleDbCommand(sqlstring,Con3); Con3.Close(); תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני רוצה שהשגיעות בתוך הטופס הרשמה יופיעו לצד השדות. הכנתי ליד כל שדה DIV ריק ונתתי לו ID עכשיו השאלה איך אני מתיחס אליו בתוך ה JV שהטקסט יופיעו בתוכו ? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
מחפש סקריפ שאפשר להפעיל ואז התוכנית בחלון JAVA ירוץ יותר לאט. כמו שיש משחקי JAVA בדפדפן ואז רץ משהו "רנדומאלי", אז שירוץ יותר לאט לפני שאני לוחץ. האם מישהו יודע איפה אפשר להשיג דבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
אני מחפש שיטה להעביר נתונים מJS לוורד באמצעות כל שפת WEB האם מישהו יכול לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום. אני עובד על קובץ ועם FileOutputStream וfileinputstream,בjava. הבעיה בזמן ריצה לא ב קומפילציה. אני עושה תוכנה שתעשה עם הקובץ משהו.מה? זה כבר סיפור ארוך. יש לי קובץ עם סדר של byteים.נגיד ככה. [LEFT]0,0,0,0,1,1,1,1,1,1 0,0,0,0,1,1,1,1,1,1 0,0,0,0,1,1,1,1,1,1[/LEFT] עכשיו אני רוצה לשנות משהו בתוך הקובץ.אני יודע בדיוק מאיפה עד איפה.נגיד ככה. [LEFT]0,0,0,0,1,1,1,1,1,1 [COLOR=#ff0000]2,2,2,2,2,2,2,2,2,2[/COLOR] 0,0,0,0,1,1,1,1,1,1[/LEFT] עכשיו איך אני עושה את זה?אם אני עושה FileOutputStream out = new FileOutputStream( myFile ); הכול נמחק.אם אני עושה FileOutputStream out = new FileOutputStream( myFile,true ); שזה יכתוב מהסוף זה גם לא עוזר כי אני רוצה לכתוב בא…
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום התקנתי VISUAL STUDIO ובכל פעם שאני נכנס לאתר מסויים ומראה כי יש BUG מסויים איך אני מבטל את האופציה הזאת על מנת שהוא "יקפוץ כל פעם"
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם. מצאתי את הקטע קוד הזה (כמובן ששיניתי אותו לפי צרכי) : איך עושים שקובץ הסאונד לא התנגן בלופ? cimport javax.swing*; import sun.audio.*; import java.awt.event.*; import java.io.*; public class Sound { public static void music(){ AudioPlayer MGP = AudioPlayer.player; AudioStream BGM; AudioData MD; ContinuousAudioDataStream loop = null; try{ BGM = new AudioStream(new FileInputStream("c:\\eating.wav")); MD = BGM.getData(); loop = new ContinuousAudioDataStream(MD); }catch(IOException error){ System.out.print("file not found"); } MGP.start(loop); } }
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
הורדתי אותו מהנושא שהיה פה עליו, וזה לא עובד לי על הווינדוס XP. מה צריך לעשות?...
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני עושה תוכנית בגרפיקה שתראה את מיקום העכבר אז עשיתי LOOP שיעדכן את העכבר ואת התמונה ובסוף ה LOOP קראתי לפונקציה clear device עכשיו זה מראה את התמונה איפה שהעכבר נימצא אבל זה מראה הבהובים והשאלה שלי איך לעשות שלא היו הבהובים הנה התוכנית http://rapidshare.com/files/9151205/program.zip.html
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
היי, האם קיים אתר אכסון אתרים חינמי מומלץ (אתר בסיסי ללא DB או PHP) - ללא פרסומות - שמאפשר שימוש בשם דומיין קיים. תודה
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום. אני זקוקה לעזרתכם. אני רוצה לכתוב פקודה שתחליף קובץ מסוים במחשב בקובץ אחר. אינני יודעת איך לעשות זאת. אני זקוקה לפקודה בקובץ שיהיה EXE כיוון שאני מעבירה אותו לעובדים שלי ואני פשוט רוצה שהם ילחצו ויאשרו (רצוי כמובן שיאשרו ) הקובץ הוא קובץ DAT שמדי פעם מועבר אלי, ויש צורך שימצא גם במחשבים אחרים במקום העבודה (אין כרגע רשת קיימת שם). תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
כדי לעבוד עם זה התקנתי על המחשב IIS עכשיו הפעולות של ה ASP עובדות בסדר, אני מצליח לקרוא מתוך מסד נתונים הבעיה היא שמתי שאני מנסה לעדכן מסד נתונים זה לא מצליח זה כותב לי שזה read only (בהגדרות זה לא לקריאה בלבד, זה כן עובד במחשב אחר שניסיתי בו) איך אני מתקן את ה IIS השגיאה: Error Type: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80004005) [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Cannot update. Database or object is read-only. /עבודה/kelet.asp, line 36
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-