תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
היי אני התקנתי את הVs 2011 developer preview וכתוב שניתן לפתח שם Windows Driver ואני מחפש בProjects ואני לא מוצא .. האם אני צריך להתקין איזה add-in כדי שאני יכול לפתח?
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום התקנתי VISUAL STUDIO ובכל פעם שאני נכנס לאתר מסויים ומראה כי יש BUG מסויים איך אני מבטל את האופציה הזאת על מנת שהוא "יקפוץ כל פעם"
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שילבתי אובייקט פלאש בעמוד html-י ואני רוצה שלחיצה על האוביקט הזה תוביל לקישור אחר.. התאג <a href> ושילוב קוד הפלאש בתוכו לא עובד ולא מקשר בלחיצה.. יש לציין שני רוצה לקשר מדף הhtml ולא מקובץ הפלא שעצמו לקישור נפרד. זה הקוד שניסיתי- <a href={U_LOGIN_LOGOUT}><object width="150" height="50"><embed src="templates/beats101/images/logout.swf" width="150" height="50" quality="high" bgcolor="#000000" name="index" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" border="0" /></object></a> עריכה- זהו דף tpl במערכת phpbb המשתמש בקוד php על מנת לקשר לקישור הנ"ל({U_LOGIN_LOGOUT}) יש לציין שעם תאג תמונה ולא <…
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלוב חברים אני ליאור טכנאי מתחיל מעוניין להקים אתר מכירות אינטרנט אני צריך מדריך מ-א-ת שאומר לי מה אני צריך לעשות והאם זה בחינם ? תודה לעוזרים!@!@
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני עושה תוכנית בגרפיקה שתראה את מיקום העכבר אז עשיתי LOOP שיעדכן את העכבר ואת התמונה ובסוף ה LOOP קראתי לפונקציה clear device עכשיו זה מראה את התמונה איפה שהעכבר נימצא אבל זה מראה הבהובים והשאלה שלי איך לעשות שלא היו הבהובים הנה התוכנית http://rapidshare.com/files/9151205/program.zip.html
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
השאלה נובעת מהשימוש של MATLAB בספרייה SWING ויצירת WINDOWS APPLICATION. איך הם עשו את זה ? האם קיימת דרך לפתח WINDOWS APPLICATION בעזרת JAVA ? אולי איזה לינק קטן לTUTORIAL ?
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
הביאו לנו שיעורים בפסקל ואני לא כל כך מסתדר איתם: איך עושים את זה? מישהו יכול לתת לי הדרכה או איזשהי דרך לעשות את זה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
-
-
אני מהדר תכניות בשפת ++c באמצעות bcc32 ב syntax: bcc32 file1 file2 file3 כשיש לי הרבה קבצים, נניח 10 אני מבקש להדר באמצעות הפקודה: bcc32 file1 file2.......file10 אבל ההידור לא מתבצע. מישהו מכיר שיטת הידור בה מספר הקבצים להידור לא ימנע את ביצוע ההידור ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
הכנתי את הקוד הזה: Private Sub Timer1_Timer() Dim Counter Counter = 0 If Timer1 = 1000 Then Counter = Counter + 1 Timer1.Enabled = True End If If Counter = 60 Then MsgBox ("HELLO I'M A MSGBOX PROMPT") End Sub בקוד ניסיתי שזה יציג את ההודעה - "HELLO I'M A MSGBOX PROMPT" לאחר 60 שניות. ואני לא יודע מה הבעיה בבקשה תקנו לי אני יושב על זה שעות...
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לשנות ב Boot.ini את אחד ה Switch (כדי שה- DEP יהיה מבוטל). אני יודע איזה טקסט צריך למחוק ואיזה טקסט צריך להכניס. אפשר לעשות את זה ב Batch File?
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת כיצד אוכל לצרף מתודה למופע ספציפי של אובייקט מסויים בזמן הרצה. הבנתי שצריך לשמור מצביע לפונ. כיצד עושים זאת?
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום. אני עובד על קובץ ועם FileOutputStream וfileinputstream,בjava. הבעיה בזמן ריצה לא ב קומפילציה. אני עושה תוכנה שתעשה עם הקובץ משהו.מה? זה כבר סיפור ארוך. יש לי קובץ עם סדר של byteים.נגיד ככה. [LEFT]0,0,0,0,1,1,1,1,1,1 0,0,0,0,1,1,1,1,1,1 0,0,0,0,1,1,1,1,1,1[/LEFT] עכשיו אני רוצה לשנות משהו בתוך הקובץ.אני יודע בדיוק מאיפה עד איפה.נגיד ככה. [LEFT]0,0,0,0,1,1,1,1,1,1 [COLOR=#ff0000]2,2,2,2,2,2,2,2,2,2[/COLOR] 0,0,0,0,1,1,1,1,1,1[/LEFT] עכשיו איך אני עושה את זה?אם אני עושה FileOutputStream out = new FileOutputStream( myFile ); הכול נמחק.אם אני עושה FileOutputStream out = new FileOutputStream( myFile,true ); שזה יכתוב מהסוף זה גם לא עוזר כי אני רוצה לכתוב בא…
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
זה התוכנית הראשית: וזה המחלקה TREE שאני יוצר ממנה עצמים תריצו קומפילציה תראו מה הבעיה..
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש לי תוכנה שאני בוחר לתוך Listbox את הקבצים שלי, הגדרתי Multiselect בקוד שאני אוכל לבחור יותר מקובץ אחד ו-SelectionMode="Multiple" ב-XAML ועדיין כשאני בוחר יותר מקובץ אחד רק קובץ אחד נכנס לי לתוך ה- Listbox זה הקוד שלי: Stream checkStream = null; Microsoft.Win32.OpenFileDialog openFileDialog = new Microsoft.Win32.OpenFileDialog(); openFileDialog.Multiselect = true; openFileDialog.InitialDirectory = "c:\\"; openFileDialog.Filter = ""All files (*.*)|*.*"; openFileDialog.FilterIndex = 1; openFileDialog.Title = "Please Select Source File"; if ((bool)openFileDialog.ShowDialog()) { try { i…
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני מחפש שיטה להעביר נתונים מJS לוורד באמצעות כל שפת WEB האם מישהו יכול לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
איזה גרסה של visual basic יש בחבילת Visual Studio 2005
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
יש לי mysql בשרת מסוים. איך אני גורם לקוד הבא להתחבר אליו? Driver={MySQL ODBC 5.1 Driver};Server=localhost;Database=myDataBase; User=myUsername;Password=myPassword;Option=3; אני לא מבין מה אני צריך לרשום בserver, את הIP של השרת? את הדומיין? את הכתובת המלאה לתיקיה שבה מותקן הmysql? וזה משנה מה אני רושם בdriver?
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
-
ברשותי פורום IBHeb,כמו כן אני רוצה לעשות דבר כמו חדש בפורומים כמו שיש באתר שלנו,הבנתי שיש סקריפט כזה...מישהו יכול להביא לי כזה?
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
1.איך אפשר לקבוע אורך מקסימלי (של טקסט) של textarea? המאפיין maxlength לא עובד על התג הזה 2. איך אפשר באמצעות onkeydown לקבל את ערך האסקי שלו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
1. In what way the Java Script code of the JSP page enters the sevlet?Meanin how doe's it transfer to the Res object? 2. HTML question - what is the meaning of submiting only one form and not the entire page? 3. Do I have to define a JSP page name in my HTML submit command? 4. If I submit via Post command (sending params via body of message) the header remains empty? 5. Is a JSP page can be loaded without a servlet? 6. If the answer to 5 is no, how do I know which JSP page belongs to which servlet? 7. Is the HTML in a JSP page is also loaded to a servlet? and if yes, how? 8. Saying I have a JSP page loaded to my servlet, and in a doGet method I enter a HTML code to the re…
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
שלום לכולם אודה לכל מי שיעזור חייב עזרה בדחיפות אני יושב על השאלה הזאת המון זמן כתוב את הפונקציה int Contains(int number1, int number2).הפונקציה בודקת אם number1 מכיל את number2 . במידה וכן, הפונק' תחזיר את האינדקס שבו מופיע number2 ב number1 (מימין לשמאל).אחרת, הפונק' תחזיר -1.לדוגמה: number1 = 2265123 , number2 = 651 הפונק' תחזיר 4.number1 = 754763 , number2 = 222 הפונק' תחזיר -1.number1 = 693 , number2 = 693 הפונק' תחזיר 2.הערה: האינדקס מתחיל מאפס. עשיתי כל מיני סוגים של לולאות שסופרות כמה פעמים מספר אחד מופיע בשני אבל זה לא בכלום אשמח לקבל כיוון מפורט לפיתרון
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-