עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by boyaka,

כדי לעבוד עם זה התקנתי על המחשב IIS עכשיו הפעולות של ה ASP עובדות בסדר, אני מצליח לקרוא מתוך מסד נתונים הבעיה היא שמתי שאני מנסה לעדכן מסד נתונים זה לא מצליח זה כותב לי שזה read only (בהגדרות זה לא לקריאה בלבד, זה כן עובד במחשב אחר שניסיתי בו) איך אני מתקן את ה IIS השגיאה: Error Type: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80004005) [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Cannot update. Database or object is read-only. /עבודה/kelet.asp, line 36

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  2. לבדוק אם יש ( לא לקרוא אותם באתר שאני בונה, רק לראות אם וכמה הודעות נכנסות יש) למשל דרך חשבון ג'ימייל...אפשרי ? חוקי ? תודה מראש, דודו. אופס,נראה לי הייתי צריך לפתוח את זה בפורום תיכנות... שאחראי פורום יעביר אותי בבקשה...

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  3. ניסיתי ליצור קובץ חדש עם אובייקט של IFSTREAM כדי להשוות מה שכתוב בו לקובץ אחר שמצליח להיפתח לי. מן הסתם בבדיקה הראשונה הקובץ הראשון עדיין ריק אבל בכל זאת אין אפשרות לפתוח אותו . צריך קודם לפתוח ולסגור עם אובייקט של OFSTREAM ורק אז יהיה ניתן לפתוח אותו אם אובייקט של IFSTREAM ? תודה

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  4. אני רוצה ללחוץ על כפתור ב FORM1 וש FORM2 יפתח כבר עם הפעולות שביקשתי בלחיצת כפתור של הFORM1. מאחר ואני עובד עם SQL מקומי של הVISUAL STUDIO אני רוצה שבעת הלחיצה על כפתור בFORM1, ה - FORM2 יפתח כבר עם הנתונים

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  5. Started by assaf990,

כיצד ניתן באופן קבוע לערוך קוד בזמן ריצת התוכנית? למשל באפליקציית ווב, אם מריצים ללא שגיאות בעת ההרצה אז ניתן לערוך את הקוד, לעשות שמירה ואז ללחוץ אפ-5 אבל ברגע שיש את השגיאה הראשונה אז כבר אי אפשר לערוך את הקוד בזמן ריצה האם זה ניתן לשינוי?

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  6. אני משחק משחק רשת ישן . אין הרבה דוקומנטציה מחוץ למשחק והאינפורמציה שמקבלים על נשקים בclient לא מספקת. בגלל שהחברה שהמשחק בבעלותה נתנה לקהילה גישה לכלי הפיתוח של המפות של המשחק הצלחתי לתעד את המבנה של הקבצים שהמשחק משתמש בהם ( כעיקרון csv עם שורות ארוכות). השתמשתי במידע לכתוב תוכנית C שמיצרת עמודי HTML ומתעדת את רוב המידע החיוני על נשקים כמו קצב ירי,מהירות קליע, דיוק, הדף של הפיצוץ וכו. אני מדפיס את כל האינפורמציה הזאת ברמה מאוד בסיסית . אחת הבעיות העיקריות היא שכמות המידע גדולה מאוד יחסית בעיקר בגלל שהקליעים לפעמים הופכים לקליעים אחרים ויש להם גם לפעמים השפעות כמו "רעל" והאטה,שיתוק וכו. בקיצור האתר שלי לא הכי ברור וגם די מישן. הקבצים שאני יוצר גם כוללים הרבה מאוד חזרות כ…

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  7. Started by JVT,

בעיה, אני יושב על זה חצי שעה ולא מבין מה רוצים ממני.. תלמיד כתב תכנית הבודקת אם המספר הנמצא באוגר CL שונה משמונה ואם כן, היא שמה את הערך '1' באוגר DL. אם ערכו של CL הוא שמונה היא שמה באוגר DL את הערך '0'. להלן התכנית: .model small .stack 100h .data .code start: mov ax, @data mov ds, ax mov cl, 12 cmp cl, 8 jnz NotEqual mov dl, 0 NotEqual: mov dl, 1 mov ah, 4ch int 21h END start התכנית שכתב התלמיד שגויה והיא אינה משיגה את מטרתה. א. האם עבור הערך הרשום באוגר CL התכנית מתבצעת כראוי? ב. רשמו מספר שעבורו התכנית מתבצעת בצורה שגויה. ג. תקנו את התכנית. יאללה אני סומך עליכם, אתם יודעים את זה כמו 1+1!!!!!!

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  8. Started by rubiliani,

מישהו פעם התחבר לMYSQL דרך סי שארפ? אני משתגע עם זה!! אני לא מצליח לראות את הנתונים בטבלאות למרות כל הwizard שיש לVS2005

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  9. Started by IlanF,

למה הסקריפט לא עובד לי בפיירפוקס? הוא עובד מצויין בIE אבל בFF לא עובד. <html> <head> <title>test</title> </head> <body> <bgsound id="BGSOUND_ID" /> <script> function stopMusic() { document.getElementById('BGSOUND_ID').src = ''; } function songtrack() { document.getElementById('BGSOUND_ID').src = document.form3.song.value; } </script> <form name="form3"> <select name="song"> <option>select song</option> <option value="song1.mp3">song 1 </option> <option value="song2.mp3">song 2 </option> </select> <input type="button" onClick="songtrack();" value="Play" /&…

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  10. Started by Lidor2000,

אממ קיבלתי תרגיל שבו יש לי מחסנית עם מספרים שלמים והמטרה שלי היא להחזיר את המחסנית עם אותם מספרים רק ללא כפילויות כלומר אם יש לי מחסנית שבתוכה הערכים 10-10-20-5-5 אני אקבל מחסנית עם הערכים 10-5-20 ....מישהו מוכן להסביר לי איך לבצע את זה ? כי אין לי אפילו קצת חוט ד"א אסור להשתמש במערך עזר אלא רק במחסנית עזר...

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  11. Started by orninyo,

1.איך אפשר לקבוע אורך מקסימלי (של טקסט) של textarea? המאפיין maxlength לא עובד על התג הזה 2. איך אפשר באמצעות onkeydown לקבל את ערך האסקי שלו? תודה.

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  12. שלום לכולם, אני מחפש מדריך/ספר טוב שמלמד בצורה יסודית את השפה. כל המדריכים שנתקלתי בהם ברשת (באנגלית/עברית) רשומים בצורה מאוד שטחית, אני מתכוון שפשוט מלמדים את הפקודות ולא כיצד הם משפיעות על הזיכרון ואם זה טוב או לא לתכנת בפקודות הנ"ל, ולא כמו באוניברסיטה שמסבירים רעיונות ומה עומד מאחוריו. יש ניסיון ב-C וC++. אשמח להמלצה לגבי אחת מהשפות האלו: C#, python, java וכל שפה מודרנית ושימושית לימינו לעבודה. תודה ויום טוב.

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  13. שאני רוצה לבדוק רק תקינות ? לא מספיק בדיקה של OPEN ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  14. Started by Get-Process,

היי אני התקנתי את הVs 2011 developer preview וכתוב שניתן לפתח שם Windows Driver ואני מחפש בProjects ואני לא מוצא .. האם אני צריך להתקין איזה add-in כדי שאני יכול לפתח?

15. מישהו יכול בבקשה לתת לי קוד של תפרית לאתר אינטרנט ושיכלל על כל הדפים בבקשה בתודה מראש S_b54

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  16. Started by ^DaGoN^,

הכנתי טופס מסויים, שיש בו מספר נתונים, כמו שם, אימייל וכו'. רציתי לדעת איך אני שולח את הנתונים שהתקבלו מהגולש לאימייל מסויים שאני יביא לו ב-action של הטופס, ניסיתי משהו אבל מה שאני מקבל באימייל זה Delievery Status Notiication, כלומר השליחה נכשלה. אז מה אני עושה כדי לגרום לזה לעבוד? תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  17. Started by Gal_452,

אני משדר רדיו דרך הוינאפ והשאלה שלי היא איך אני עושה לינק דרך האינטרנט שאנשים ילחצו וזה ישר יפתח להם את הוינאפ ויפעיל את השידור ? ???

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  18. Started by segevon,

שלום.. אני רוצה לדעת איך אפשר לייצא מ-Eclipse קובץ exe כי אין כזאת אפשרות.. או אם אי אפשר בכלל.. איך אני ממיר JAVA ל-EXE.. תודה

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  19. שלום. אני עובד על קובץ ועם FileOutputStream וfileinputstream,בjava. הבעיה בזמן ריצה לא ב קומפילציה. אני עושה תוכנה שתעשה עם הקובץ משהו.מה? זה כבר סיפור ארוך. יש לי קובץ עם סדר של byteים.נגיד ככה. [LEFT]0,0,0,0,1,1,1,1,1,1 0,0,0,0,1,1,1,1,1,1 0,0,0,0,1,1,1,1,1,1[/LEFT] עכשיו אני רוצה לשנות משהו בתוך הקובץ.אני יודע בדיוק מאיפה עד איפה.נגיד ככה. [LEFT]0,0,0,0,1,1,1,1,1,1 [COLOR=#ff0000]2,2,2,2,2,2,2,2,2,2[/COLOR] 0,0,0,0,1,1,1,1,1,1[/LEFT] עכשיו איך אני עושה את זה?אם אני עושה FileOutputStream out = new FileOutputStream( myFile ); הכול נמחק.אם אני עושה FileOutputStream out = new FileOutputStream( myFile,true ); שזה יכתוב מהסוף זה גם לא עוזר כי אני רוצה לכתוב בא…

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  20. Started by etay34,

שלום, אני בונה אתר ובאתר שלי יש כמו סקר שכאשר מסיימים אותו ועושים שלח הוא כביכול שולח את זה לאימייל שלי בצורה גלויה כלומר פותח פתאום את הOUTLOOK בשביל לשלוח את המכתב. מה שאני רוצה זה שכשאר מישהו ילחץ על שליחת הטופס זה ישלח לבד לאימייל שלי ובמקביל יעלה דף שאומר תודה שהצבעת משהו כזה. אז ככה.. השאלות לסיכום הם: 1. האם יש דרך לעשות את זה באופן סמוי כלומר שישלח את המכתב בלי להפעיל OUTLOOK? דרך אגב רשמתי בפקודה POST אם זה משנה. 2. אם באקטיב של הפקודה אני יכול לעשות 2 אקטיבים כלומר אחד לאימייל ואחד לדף אחר בנוסף לזה.? דבר שלישי ואחרון זה אם אפשר רק דרך HTML לעשות כפתור הוספה למועדפים כלומר שמישהו ילחץ על המילה וזה יעלה חלון הוספה למועדפים? תודה מראש חברה!

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  21. Started by 11moshiko11,

נראה לי שזה המקום לשאול את השאלה, למרות שזה פורום תכנות. אז ככה: באחד הפעמים שעבדתי בתוכנה, סגרתי את כל החלונות כדי שיהיה לי מסך גדול שבו אוכל לראות את כל התוכנית. לאחר מכן, הופתעתי לגלות כי החלונות LOCALו AUTO ,WATCH לא מופיעים יותר. לאחר חיפוש באינטרנט גיליתי איך מחזירים את חלונות ה WATCH (control+alt+number) אבל LOCAL ו- AUTO עדיין לא מופיעיםץ משהו יודע איך מחזירים אותם? תודה, מושיקו

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  22. Started by HeaT-SinK,

היי חבר'ה, אני צריך ליצור קשר עם בן אדם שיש לו רקע תכנותי לIPHONE לשאלות, בירורים וכו'. מישהו מוכן לעזור?

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  23. Started by Master-Chipsets,

מה זה ADO ואיך אני מיישם אותו בVB6 תודה בבקשה תעזרו..

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  24. Started by Iris Shrager,

שלום לכולם, רציתי להציג (מקווה שזה בסדר - זהו אינו תוכן שיווקי) כלי שפיתחנו שמטרתו לרכז את כל הקורסים המתקדמים שקיימים היום בשוק. לא אחת שמתי לב שאין מקום אחד מקצועי שבו להבין אילו קורסים קיימים ומי מוסמך להדריך אותם. אני חייבת לציין שאני לא מוכרת לא את המדריך או את הקורס - פשוט ריכזנו הכל במקום אחד. הרעיון הוא שאם צוות פיתוח יחפש קורס בנניח angularJS - הוא יוכל לעיין בכל הקורסים הקיימים ובכל המדריכים הפוטנציאליים. אפשר למצוא קורסי תכנות בכל הקשת הטכנולוגית: .net , C++ פיתוח למובייל - פיתוח web וכיוב' אם מדריך רוצה לפרסם את עצמו אצלנו - שיפנה אליי אישית. לעיונכם: http://www.skilit.net/course/ או http://www.skilit.net/find-instructor/

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  25. Started by krabby,

---

• 2 תגובות
    • 796 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.