עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by LOTE,

אהלן, יש לי תפריט להלן: כעת, כפי שתראו, יש מרווח קטן בין התפריט (עוצב כמובן בידי margin). אני מעונין שהרווח הזה יירד ובמקומו יהיה צבע כחול. ניסיתי לשחק עם הmargin אך לא זאת הבעיה; הבעיה היא בתפריט עצמו. התפריט מעוצב עם ul,li כך שתמיד יהיה מרווח בין תיבה לתיבה. במידה ואני אוציא את ה<li>, כל התפריט יתחרבש ויירד למטה ולא יהיה מסודר. ניסיתי גם לעשות <span> אבל זה לא עבד. במידה ותרצו קוד מלא של התפריט / קוד מלא של תפריט הHTML. תקבלו בשמחה. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by bdoron,

אני מנסה להבין מה המשמעות של המאפיין הזה ואני לא מבין ראיתי שמשתמשים בו לצורך נעילה של תור במולטי סרדינג

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Idan-h,

חבר שלי רוצה לקשר בין אקסל לVB. את הקישור לאקסס הוא יודע. מה שהוא רוצה לעשות זה לקחת נתונים מטבלה באקסס באמצעות VB, ולהעזר בVB כדי להעביר את הנתונים האלו לאקסל וליצור גרף שיוצג בסופו של דבר בVB. מישהו יודע איך עושים את זה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  4. Started by yehudaeitam,

כבר שאלתי את השאלה הזאת אבל לא הסברתי כל כך טוב ולא ענו לי. אני רוצה להשתמש בתמונה בתור בסיס לאתר. בתמונה יש כפתורים. אני רוצה להפוך את הכפתורים לקישורים. אני משתמש בimage map אבל בכל מסך הקישורים יוצאים במקומות אחרים בהתאם לגודל מסך. מה אני אמור לעשות? חשבתי אולי לעשות באחוזים אבל זה לא עובד לי. (אפשר גם פתרונות ב image ready\photoshop) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  5. Started by ironman405,

שלום לכולם רציתי לדעת איך אני מתחבר בעזרת קוד לטבלה מDB SQL EXPRESS2005 ומציג למשל עמודה שלמה לתוך DROP DOWN LIST אני עובד עם V2005

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  6. Started by mgm,

שלום איך אני מגריל מספרים אקראיים ב ++c ,מה שם הפונקציה ובאיזה ספריה זה נמצא ? ואיך אני עושה שהמספרים יהיהו בתחום מסויים לדוגמא מספרים בין 1 ל 50 נניח תודה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  7. Started by LiavH,

מישהו יכול להביא לי בבקשה קוד של באנר נגלגל שרודף אחרייך בזמן שאתה גולל ללמטה תודה רבה לעוזריםם יום טוב חחח... זה קצת דחוף הקוד

8. Started by generalA,

מה עושה הפקודה INT 21H באסמבלי ? תודה אנשים !

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  9. Started by liorw13,

שלום, האם מישהו מכיר ממשק פשוט שיכול לעזור לי לשלוח ולקבל הודעות באמצעות תקשורת PCI-Express ? קניתי כרטיס Evaluation שממיר תקשורת PCI-Express ל- USB 2.0 עבור פרוייקט שאני עובד עליו. הכרטיס מתחבר לסלוט המתאים במחשב, אולם אין לי דרך לשלוט על ההודעות שאני שולח או מקבל באמצעות ה-PCI-Express כדי לבדוק אם הכרטיס באמת עובד... מישהו מכיר ממשק כלשהו ? (בסגנון תוכנת ה- Hyper Terminal עבור פורט סיראלי) תודה.

• 1 תגובה
    • 5.3k צפיות
  10. Started by avivlyaviv,

שלום בניתי טופס FORM בעל שדות טקסט בלבד. אני רוצה שטופס ישלח תמיד למייל שלי. איך אני עושה אתזה?(אני יודע ASP בקטנה אם צריך)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by pooki_1,

שלום אני מנסה להכין תוכנית פשוטה ב C# שעושה שימוש ב WCF קראתי חומר וראיתי דוגמאות והכל די מובן, אבל רק בתיאוריה מסתבר. יש לי בעיה בהקמת שרת, אני רוצה להקים אותו בפרוייקט חדש תחת אותו solution אבל הוא לא נותן לי לצרף using System.ServiceModel או אפילו את מרחב השם שבו מוגדרים ה service וה contract איך אני מקשר אותם? מה אני מפספס? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. Started by eranmor,

התחלתי ללמוד JAVA עם המדריכים מהאתר MH2000 התכנית הראשונה שאני אמור לכתוב ולהפעיל היא זאת public class Hello { public static void main(string[] args) {system.out.println("hello israel!"); //display the text } } מסיבה מסויימת אני מקבל שתי שגיאות בהרצת התוכנית למה זה? ** אני משתמש בJCratro. אם למישהו יש עורך נוח יותר אז בבקשה להגיד

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  13. יש לי מבחן מחר בJAVA... משהו דיי בסיסי... אני יודע הכל חוץ מאיך לכתוב אלגוריתם (בעברית) לדוגמה ללולאת פור או וויל... מישהו יכול להסביר לי בקצרה? ולרשום איך כותבים כל דבר...לדוגמא לולאה או מערך או לא יודע מה... תודה מראש ערן.

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  14. טוב לא כל כך הצלחתי לנסח את הכותרת אבל לא נורא... לפני די הרבה זמן בניתי לי נגן mp3 בויז'ואל בייסיק, הנגן הסתמך על הקומפוננט של המדיה פלייר, היום עשיתי סדר במחשב ונתקלתי בנגן, וחשבתי לעצמי אם אני יכול לבנות נגן שלא יסתמך על כלי אחר אלא יפענח את קידוד ה MP3 בעצמו, אולי למשהו יש ידע ברמה הזאת ויודע כיצד לעשות זאת? אודה לכל מי שיעזור

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by ori2694,

שלום לכולם, אני לא כל כך מתמצא ב PHP, אני יותר מבין ב ASP לכן אני מבקש את עזרתכם. אני רוצה לבנות איזשהו דף, שיתחבר למסד נתונים (עם זה אין לי בעיה) ואז יהפוך אותו לקובץ XML (לפי שאילתה כמובן) וישלח אותו להורדה. אתם חושבים שיש אפשרות כזו?

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  16. Started by rotman,

שלום לכולם , אני צריך המלצה להוסט בשביל אתר אינטרנט , האתר יהיה מבוסס wordpress או joomla . תעבורה מאד קטנה (לא יותר מ 2 ג'יגה בחודש) ונפח אחסון גם קטן (1 ג'יגה גג) , כמו כן אני צריך באיזור ה 5 כתובות mail forwarding . עדיפות להוסט ישראלי אבל אשמח לקבל המלצות גם על הוסטים ממדינות אחרות. תודה רבה.

17. Started by ezid,

יש לי בעייה בהפעלת DEV C++ בייחד עם ווינדוז 7 לאחר שאני מקמפל בהצלחה תוכנה: לאחר שאני מריץ אותה היא נסגרת בדיוק לפני שהיא צריכה להראות תןצאה לדוגמא: רשמתי תוכנה לחיבור שתי מספרים, קימפלתי בהצלחה ואני בוחר RUN נפתח חלון MS DOD ורשום להכניס מספר ראשון, אני מכניס מספר ולוחץ אנטר לאחר מכן מגיעה בקשה לרשום מספר שני, אני מכניס מספר שני ולוחץ אנטר אבל אז במקום שהתוכנה תרשום הסכום הוא ... החלון נסגר יש למישהוא רעיון איך ניתן לפתוא את זה ? שמתי לב שיש לי בעייה דומה לפעמים שאני מנסה להתחבר בטלנט למכשירים נ.ב- אין בעייה עם הקובץ שרשמתי ניסיתי אותו במחשב של הכיתה ולא היתה שום בעייה, הבעייה חוזרת בכל קובץ שאני מנסה להריץ

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  18. היי אני מעוניין להקים אתר אינטרנט להצגה של תכשיטים. עיצבתי את האתר בתוכנה שנקראת WebSite X5 v8 Evolution . עכשיו הבנתי שאני צריך דומיין להעלות אליו את האתר. אז חיפשתי מכירת דומיינים ומצאתי את זה: http://www.internic.co.il השאלה שלי היא - מה הלאה? אני רק קונה את הדומין ויכול כבר להעלות אליו את האתר שלי? זה מוגבל מבחינה של כמות מידע ? האם כל תוכנה לבניית אתרים אמורה להתאים או שיש שםות מסויימות בבניית אתרין שמתאימות ויש כאלו שלא? אודה לכם אם תוכלו לתת לי קצת ידע בנושא.

19. Started by avivkah,

הי, קניתי מחשב חדש, התקנתי עליו VS ואני לא מצליח להריץ קוד פשוט בפייתון נותן לי הודאת שגיאה, אשמח לדעת מה צריך לעשות https://jce365-my.sharepoint.com/:i:/g/personal/avivka_jce_ac_il/EZ_M7tlkID5NuXRNabnOk4IB_LElR6cuGC2z_JAwlvH2SQ?e=ghXogu

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  20. Started by omfir,

מה פשר הבעיה http://img72.imageshack.us/f/51439039.jpg/

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. Started by ShrekHunter,

מישהו יודע איך אפשר להדפיס מספר שלילי באסמבלי??? לדוגמא יש לי את המספר באוגר... mov ah,-54h איך אני מדפיס אותו???

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  22. Started by almogas,

שלום לכולם אני בונה עכשיו אתר ויש לי בעיה במרכוז שלו במרכז הדף. מבחינת גובה הוא תקין נתתי לו margin 30 וזה מספיק טוב, אבל בצדדים נתתי ב css possition absolut ואז התחלתי מ 8px משמאל (שם פשוט נראו הגבולות ב דרימויוור. איך לסדר את זה? ובנוסף איך נהוג לבנות את האתר זאת אומרת יש לי סרגל למעלה של הקישורים, ובאמצע ריבוע שרק הוא אמור להשתנות, השאלה אם לעשות את זה ב frame או פשוט כל לחיצה פותחת את כל הדף מחדש עם כל העיצוב והכתב הרלוונטי? והאם יש אפשרות ליצור קישור אקטיבי ב css שהוא גם תמונה? למשל שהקישור עומד זה תמונה של בית שאני שם עליו עכבר זה מתחלף לתמונה של כלב ושאני מפעיל אותו ונמצא בדף שלו אז זה תמונה של חתול(לצורך המחשה) והאם ניתן לשייך כל סדרת קישורים כזו לפי id מסויים ולא…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. שלום וברכה! רציתי לדעת לגבי הממשקים IEnumerable ו IEnumerator ב C# המאפשרים מעבר על מחלקה בלולאת Foreach. למה במקום להשתמש בממשקים הללו, לא להגדיר מאפיין לקריאה בלבד(המכיל רק פונ' GET) וכך יהיה אפשר בקלות לעבור על האוסף או המערך שיש במחלקה בלולאת ForEach, ולא תהיה אפשרות לשנות אותו. כל זאת מבלי לממש את הממשקים הנ"ל? זה לא יותר פשוט?

24. ערב טוב. אני משתמש ב gcc כמהדר (לשפת C). אני מהדר בצורה הבאה (יישום GTK+): gcc -Wall -o "main" "main.c" %GTK+% %GTK+% זהו משתנה סביבתי שתוכנו מקשר לספרייות המתאימות להידור יישומי GTK+. אחרי ההידור נוצר לי קובץ בשם main.exe. כשאני מפעיל אותו, נוסף על חלון ממשק המשתמש הגרפי, נפתח לי חלון שורת הפקודה: זה ממש משגע אותי. אני רוצה שחלון שורת הפקודה לא יפתח, אבל אני לא יודע איך בדיוק. לפי מה שהבנתי, רק ב'חלונות' חלון שורת הפקודה נפתח תמיד, ואילו בלינוקס הוא לא נפתח. אני אשמח מאוד לעזרה בנושא. דבר נוסף, חשוב הרבה פחות: יש איזשהו פונקציה שאומרת אם חלון שורת הפקודה פתוח או לא ? פונקצייה כזאת תעזור לי מאוד... תודה רבה על כל עזרה, יוסף אור

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. בJAVA- איך אני מוצא אורך שורה של מטריצה _mat [][] שנתונה? אולי אפשר איך שהוא להשתמש בהגדרות של המחלקה כי זה פרמטר שניתן באיתחול של המחלקה. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.