עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by HeaT-SinK,

האתר X יהיה בנוי HTML והקודים היחידים שיהיו שם: 1. CSS 2. קצת JS (פשוט, רק שתהיה תחלופה יפה לגלריית תמונות) 3. קוד גוגל אנליטיקס 4. תוכן רלוונטי לאתר מה העימוד ה"נכון" ביותר בשביל קריאה מהירה, קידום נכון בגוגל וכו' CSS JS תוכן ואנליטיקס בסוף?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. כל פעם שקופץ הסקרול בר אצלי באתר, הוא דוחף לי את האתר, עכשיו יש לי שוליים באתר והייתי מעדיף שבמקום לדחוף, אז הוא פשוט יופיע מעל או תמיד.. יותר מעדיף שיופיע מעל.. תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. Started by roxnity,

תראו את זה : [code] import java.io.File; import java.util.Scanner; public class count { public static void main(String[] args) throws Exception { Scanner x = new Scanner(new File("test.txt")); int words = 0; while(x.hasNext("\\S+")) { String word = x.next("\\S+"); words++; } System.out.println(words); } } התכנית קוראת קובץ טקסט ומדפיסה כמה מילים יש בתוך הקובץ. יש לי שתי שאלות על הקוד : 1. מה בעצם הפקודה הזו עושה ? x.hasNext("\\S+") 2. מה הפקודה הזו עושה ? String word = x.next("\\S+");

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. Started by zahiz007,

שלום, אני משנה את קובץ ה - CSS של ה MP ואני רואה את השינוי באתר אך כאשר אני מריץ השינוי לא מתרחש. יש למישהו רעיון? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by yaari,

בכל סביבת פיתוח טובה יש אפשרות לייצר קוד בצורה אוטומאטית. החל מWIZARD דרך SNIPPETים וכלה ביכולות של יצירת קוד בתוספים כמו RESHARPER המצויין. את רוצה להוסיף PROPERTY? בבקשה, יש לזה SNIPPET. רוצה להוסיף FORM? יש לזה WIZARD. גילית שיש בRESHARPER אפשרות לייצר TOSTRING ע"י WIZARD שנותן למשתמש אפשרות לבחור איזה שדות מתוך הCLASS יכללו במחרוזת שתיווצר. ובאופן אוטומאטי נוצרת קריאה ל STRING.FORMAT עם טקסט מתאים, והשדות כפרמטרים. כזה: http://www.jetbrains.com/resharper/webhelp/generating-formatting-members.html אם אני רוצה לעשות משהו דומה, אבל בצורה מותאמת אישית, מה הדרך הכי קלה לעשות את זה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by zahiz007,

שלום, אני מכניס נתונים לתוך TEXTBOX ממסד נתונים כלשהוא. אבל כאשר אני מאפשר למשתמש לעדכן אותם אני ממשיך לקבל את הערכים הישנים מתוך הTEXTBOX. רעיונות למישהו?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. קודם כל אני בעל תואר ראשון אבל לא במקצועות המחשוב, אני עובד בחברת הייטק בבדיקות ומעוניין להתחיל וללמוד מסלול של הכשרה של תכנות ואולי לעבור לזה בעתיד, אני לא מעוניין בלימוד של עוד תואר מפאת חוסר בזמן אלא במסלול שמכשיר לתכנות, אני יודע שמסלולים כאלו זה בד"כ סביב השנה, אני די מבולבל במסלול אבל לפי מה שראיתי יש דבר שנקראMCPD שזה של מייקרוסופט אבל ההתלבטות שלי היא מכיוון שמכמה אנשים שדיברתי איתם הבנתי שמחפשים יותר אנשים שמתכנתים ב-C וב-C++ מאשר ב-C# שלפי מה שראיתי זה מה שמתמחים ב-MCPD וברוב המסלולים שאני ראיתי. 1 האם זה נכון מה שנאמר לי בקשר לזה שעדיף ללמוד תכנות ב-C וב-C++ מאשר ב-C# 2 האם תוכלו להמליץ לי על מסלול מסויים תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  8. Started by ~שירה,

יש לי שורת קוד עם תנאי כזה : if(Request.Params["Name"] != null) איך נראית השורת קוד שבה מכניסים ערך לName (כדי שהתנאי יתקיים)?

9. Started by liorw13,

שלום, האם מישהו מכיר ממשק פשוט שיכול לעזור לי לשלוח ולקבל הודעות באמצעות תקשורת PCI-Express ? קניתי כרטיס Evaluation שממיר תקשורת PCI-Express ל- USB 2.0 עבור פרוייקט שאני עובד עליו. הכרטיס מתחבר לסלוט המתאים במחשב, אולם אין לי דרך לשלוט על ההודעות שאני שולח או מקבל באמצעות ה-PCI-Express כדי לבדוק אם הכרטיס באמת עובד... מישהו מכיר ממשק כלשהו ? (בסגנון תוכנת ה- Hyper Terminal עבור פורט סיראלי) תודה.

• 1 תגובה
    • 5.3k צפיות
  10. Started by עוגי,

מישהוא יכול להסביר לי מלמעלה איך השפה הזאת עובדת בערך?

11. בס"ד אני כותבת פויקט בC# על ניהול ספרייה. כחלק מהפרויקט יש לי שימוש בחומרה חיצונית - קורא ברקוד. יש אולי המלצה איזה חומרה לקנות?? איך אני מחברת את החומרה למחשב ולתוכנה?? איך אוכל להשיג קודים בנושא?? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  12. Started by עוגי,

בניתי אתר בASP ואני רוצה שמהאתר ירד נתונים(קבצי XML) לתוכנה שכתבתי בC# אם יש למישהוא קוד של download או רעיון איך לבצע את זה אני אשמח.. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. אני מקווה שאני במקום הנכון (מצטער מראש אם לא) השאלה שלי היא כזאת אני מחפש דרך לשלוח אימייל מועצב הכולל תמונות קישורים וטקסט. ניסיתי עם האאוטלוק והוא שולח את התמונה בפנים , הבעיה שהוא לא מגיע ישירות לכל אימייל לדוגמא בוואלה הוא מגיע כתמונה מצורפת ולא בתוך האימייל. יש לי אתר ASP.NET ושאני שולח דרך מערכת הניהול שלו הוא כן שולח טוב (גם לוואלה) אני רוצה לשלוח אימיילים מעוצבים גם מחוץ למערכת הניהול, והבנתי שהפיתרון הוא לשלוח ב HTML ובו להוסיף מה שאני רוצה. 1. האם זה נכון או שיש לי דרך יותר טובה לעשות את זה ? 2. איך לשלוח HTML באאוטלוק כי שאני מדביק קוד הוא לא "קורא" את זה כקוד? אשמח לרעיונות ועזרה תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 4.3k צפיות
  14. היי, כשמשתשמים בפונ' הנ"ל עם הפרמטר NULL, לאיזה מצב המנעול מאותחל? * ככה נראית שורת הקוד: pthread_mutex_init(&mtx,NULL) תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by card,

אני מדבר רק על רכישת דומיין, בלי hosting וכל זה.. יש הרבה אפשרויות.. איך אפשר להשוות

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  16. Started by ori2694,

שלום לכולם, הורדתי איזשהו קובץ פלאש שמשתמש בקובץ XML. הבעיה היא שכאשר אני משנה את הטקסט לעברית הוא מופיע כג'יבריש ואני לא מבין מה הבעיה. והקידוד הוא utf-8. הינה הקוד: <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <thumbnails> <thumbnail filename="flashmo_128_elegant.jpg" url="[url]http://www.flashmo.com/preview/flashmo_128_elegant"[/url] target="_parent" title="בדיקה" description="Elegant Design - Flash website template, subpages for products, AS3 contact form" /> <thumbnail filename="flashmo_127_curtain.jpg" url="[url]http://www.flashmo.com/preview/flashmo_127_curtain"[/url] target="_parent" title="Item No. 2 (127 curtain)" description="Curta…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  17. היי חברה, אני צריך את העזרה של המומחים, כי כל חיפושי העלו חרס. אני כרגע מנהל פורום phpBB על דומיין מסויים, שמסיבה מסויימת הולך להיסגר. מצאתי הרבה שירותי פורומים חינמיים אשר מספקים תמיכה בפורמט PHPBB אבל מה שאני זקוק לו היא היכולת לייבא ולייצא את התוכן מהפורום הקיים. אופציית ה Restore Database, נעולה למשתמשים חינמיים בכל הפורומים שבדקתי. כרגע אני במירוץ נגד השעון למצוא תחליף. אני אשמח אם תוכלו להפנות אותי אל אתר שנותן שירות כזה בחינם וכולל את האופציה לייבא קובץ DATABASE קיים לפורום. (למי שתוהה, האופציה קיימת תחת Maintenance, אשר ב Administrator control panel ) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  18. נתון מערך של 10 מספרים איך אני מסדר את זה מהקטן לגדול? תודה לעוזרים. נ.ב. אני משתמש ב-C#.

• 1 תגובה
    • 7.2k צפיות
  19. Started by bbnbbn,

שלום רב, ברצוני לבנות תוכנה שיודעת לדבר עם מחשב מסוים שהתוכנה שלו מבוססת SQL, ואם קפצה הודעת שגיאה אז תופיע בתוכנה שתיבנה ההודעה שקפצה במחשב היעד. אשמח לעזרה, תודה!!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by sharpi,

מעוניין לבצע בדיקות לקוד שאני כותב ב C#? ראיתי שיש את החבילה NUNIT ? האם יש חבילות נוספות מה המומלצת? ולגבי אובייקטי MOCK, איזו חבילה מומלצת? ומה בנוסף אני צריך לדעת? אשמח לפרטים. תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by ~שירה,

באיזה מאפיין מכניסים את הכותרת של הPANEL? ואיך מסמנים את הגבול שלו? וגם - מה ההבדל בין stackPanel ל dockPanel - מתי עדיף להשתמש בכל אחד מהם?

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  22. Started by zahiz007,

אני צריך לעשות השוואה בין שני תאריכים: היום ותאריך שקיים בעמודה. אני צריך לשלוח את הפרמטר של [היום] כל פעם מחדש ולבדוק האם עברה שנה. הזכרון בגד בי מעט בארוע הזה, מי יכול לעזור? C# הגעתי ל: "select * from ERT where DATEDIFF(YEAR, StartingDate, " + TODAY + ") order by "+d+""; תודה!

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  23. Started by gabi21,

אך אני יכול לכתוב תוכנית ב C++ (console application) אשר תציג לי את אחוז השימוש של המעבד שלי בכל זמן נתון האם יש עבור זה איזו שהי סיפריה שמטפלת בזה? תודה

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  24. Started by DaTHE,

שלום, מחפש תוכנה שיועדת לעבוד באופן ישיר עם יצאות המחשב (הטורי, המקבילי)? בנוסף אם אפשר מדריך קצר על התוכנה. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by אמתי,

יש לי שאלה: קלט לי הוא 10 מספרים הפלט הוא המספר החיובי הקטן ביותר והמספר השלילי הגדול ביותר ניסיתי לעשות קוד PHP: using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace ConsoleApplication1 { class Program { static void Main(string[] args) { Double x1, x2=0, x3=0; Console.WriteLine("Enter a 10 msparim"); x1 = double.Parse(Console.ReadLine()); x1=x2; for (int i = 2; i <= 10; i++) { x2=double.Parse(Console.ReadLine()); if ((x2 > x1)&&(x2<0)) x2 = x3; if ((x2 > x1)) x1=x2; } …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים