תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעוניין לבנות טופס, שיוצר שכבה מעל העמוד שבו המשתמש נמצא, ויעדכן את מה שהוא רושם בטופס במיקום מסויים בעמוד הנוכחי. הכוונה היא שהגולש מקליד אותיות בטופס, והמילים יעודכנו באתר. יש למישהו רעיון, איפה אפשר למצוא מידע הנושא?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://mrspeaker.webeisteddfod.com/2006/01/07/hacking-pinball/ יש כמה מדריכים כאלו, מעיין מבוא קצר וזריז לתחום של REV ENG וכו'.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני בונה סוג של אתר והייתי רוצה להוסיף תגובות... אני יודע שיש תגובות של פייסבוק שבשורת קוד אתה יכול ליצור באתר שלך תגובות של פייסבוק, אבל אני לא מעוניין בזה , אני רוצה ליצור בעצמי . אז הייתי רוצה לדעת האם התגובות הן למעשה טקסט שנשמר בdatabase כמו למשל SQL SERVER וכל פעם שהיוזר נכנס לאתר אז כל המידע מאותו database עולה ומוצג בפניו... אני לא יודע איך נהוג להתייחס לכל הנושא של תגובות על סטטוסים... כי ניראה לי קצת מטורף לשמור בdatabase מאות ואלפי הודעות של אנשים הייתי רוצה לדעת מה קורה אחרי שאדם מקליד הודעה תגובה על סטטוס של מישהו ולוחץ עדכן , אז רואים את התגובה שלו , וגם שהוא יוצא ונכנס התגובה עדיין קיימת.. קצת מבולבל בנושא אשמח אם תעשו לי סדר
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתכוון למשל כשאני הולך ל-Start ואז Run ורושם למשל D: ונפתחת לי המחיצה של D, איך אני יכול לרשום את זה ב-C# ? תודה.
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
#include <iostream.h> #include <conio.h> class car { public: void operate(int a); }; int main() { car toyota; int a; main1: system("cls"); menu: cout<<"what do you want to do now?\n(1)brake\n(2)pick a run\n"; cout<<"\n"; cin>>a; if(a!=1 && a!=2){cout<<"press a number between 1-2"; goto menu;} if(a=1) toyota.operate(1); else toyota.operate(2); return 0; } void car::operate(int a) { if(a=1){cout<<"zzzzzzzzzzzzzzzzzz";getch();} if(a=2){cout<<"hhhhannnnnnnn hhhannnnnnnn";getch();} } מה הבעיה בקוד הזה בעצם? תלחצו 1 ו-2 ותבינו
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בשנה שעברה החלטתי שלא להמשיך במגמת מדעי המחשב לטובת כימייה משום שכל מה שלימדו בה כבר ידעתי או שיכלתי ללמוד בשבועיים חומר של שנה (שנה וחצי ראשונות לפחות). בקיצור - אני רוצה לדעת כל מה שבית הספר היה מלמד אותי אם הייתי ממשיך במגמה (כדי שאני אהיה לפחות באותו קו של בוגרי המגמה לפני שאתגייס). לשם כך אני צריך את רשימה של הנושאים שמלמדים בבית הספר. אני אשמח גם לקבל קישור לחומר הנלמד ו/או לתרגילים בנושאים. לדוגמא חיפשתי באינטרנט חומר על מבני נתונים וכל מה שמצאתי זה חומר ברמה של אוניברסיטה, שם הדגש הוא על יעילות, מה שדורש ידע במתמטיקה שעדיין אין לי. תודה מראש .
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צריך לעשות שקובץ EXE (מצגת פלאש) יעלה אוטומטית עם הכנסת ה DISC ON KEY לכונן ה USB. הבעייה היא שקובץ AUTORUN מיועד רק ל CD-ROM ... למישהו יש רעיון כל שהוא ?
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום אני זקוק לעזרה קטנה בג'אווה איך אני יוצר מחלקה בתוך מחלקה מהקטע הבא: create engines// engine e1=new engine(789456,0.3,1500,false ,create a car license plate 20-105-06,model 1995,color blue// car c1=new car(e1,20-105-06,1995,blue איך אני מייצר את המחלקות הבאות עם הבנאים תודה
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שלום, קוד ליצירת טבלה בשם abcd דלהלן עובד: USE skullcrashingwords; DROP TABLE IF EXISTS abcd; CREATE TABLE abcd( ID INT AUTO_INCREMENT, Name VARCHAR(255) not null collate utf8_unicode_ci, KEY (ID) ); INSERT INTO abcd(name) SELECT 'aaaaa'; נוצרה לי טבלה בשם abcd בעלת שורה אחת המכילה שדה מספר רץ ושדה name עם ערך aaaaa. כאשר אני רוצה להוסיף יותר משורה אחת לטבלה, 2 שורות, בעזרת מילת המפתח union אני חוטף הודעת שגיאה ! להלן הקוד המתוקן USE skullcrashingwords; DROP TABLE IF EXISTS abcd; CREATE TABLE abcd( ID INT AUTO_INCREMENT, Name VARCHAR(255) not null collate utf8_unicode_ci, KEY (ID) ); INSERT INTO abcd(name) SELECT 'aaaaa'; UNION SELECT 'bbbb'…
-
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
טוב, נמאס לי לעבוד עם ה emacs ועם ה VI, ואחרי שהתנסתי ב visual וב visual.net אני מחפש משהו דומה (או לפחות קרוב) לזה בלינוקס. הצעות מכל הסוגים יתקבלו בברכה. מטי.
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום כולם! אני צריך פונקציה שתעבוד על מערך שלם, שסוגו אובייקט שאני יצרתי. כלומר: GameSquare [,] squares=new GameSquare[5,5] squares.ChangeMoveToStatus(true); כי אם אני עושה פונקציה רגילה במחלקה, היא עובדת על אובייקט בודד בלבד. אני צריך משהו שיעבוד על מערך GAMESQUARE כמו שgetLength עובד עליו. בדקתי על GetLength וראיתי שהוא חלק במחלקה בשם System.array .אני יכול להוסיף לה פונקציה או משהו כזה? או שאני צריך לרשת אותה ואז להגיד לתוכנית שלי להתייחס למערכים כMyArray:system.Array במקום כsystem.array ? עזרה בבקשה!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה אפשרי בכלל חוץ מכל האפשרויות הרגילות? (אני יודע שיהיה אליפסי, צבעוני, כל מיני שטויות).
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
מישהו יודע מה ההבדל בין נוהל מפת"ח רמה ראשונה ונוהל מפת"ח רמה שניה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש דוגמה לפרויקט 5 יחידות בC#, מערכת אתר מכירות או דברים דומים כאלו... הרצתי חיפוש ולא מצאתי לכן אני שואל כאן... אם יש למישהו פרויקט שהוא הכין ויכול להביא לי אותו וכו' יעזור לי מאוד... ויש לי שאלה, יש לגוגל ארט וובסרביס ? אם כן משהו ? ואיך אני יכול להשתמש בו ? (אני מכין פרויקט על מערכת מיני חמ"ל כזאת...)
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה ספרים או אתרים כדאי לי לקנות/לבקר בשביל לדעת את השפות האלה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי. 1. למה אני חייב לעשות המרה ממחרוזת לשלם בקליטת משתנה (אחרת הקומפיילר רושם: cannot implicitly convert type 'string' to 'int')? 2. איך אני יכול להשתמש ב case בשביל משהו כמו: אם הערך בין 90-99 (או בין כל טווח אחר של מספרים)? השאלות שלי נבעו מתוכנית פשוטה שרציתי לעשות: int grade; //commented out// string gradeString; //gets the user's grade in math Console.Write("Enter your math grade: "); grade = Console.ReadLine(); //commented out// gradeString = Console.ReadLine(); //commented out// grade = Convert.ToInt32(gradeString); //creates some blank lines Console.WriteLine(); Console.WriteLine(); //checks the us…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
היי חברים יש לי עבודת הגשה ל 23:00 ונתקלתי בתרגיל שמשום מה אני לא מצליח לפתור אותו באמת שאני ישמח לעזרה, שאלה קצרה ולא ארוכה מצורף תמונה..
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה ללכת לגאמא בצבא, מה אני צריך ללמוד? נכנסתי לפה בעיקר בגלל השם (שפות עיליות) אבל אם זה לא המקום אשמח לקבל הכוונה למקום הנכון, כי מחשבים זה תחום גדול ואני לא כלכך מבין בזה אבל מתכוון לחרוש יום ולילה על מה שצריך בשביל גאמא. ראיתי פה גם תכנות LOW LEVEL, פיתוח אתרי אינטרנט, תכנות כללי וכו', אני לא מבין בזה, אבל צריך להתחיל מאיפשהו והתחום הזה תמיד משך אותי...
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בסוף פונקציה אחרי הRETURN (בשורה של '{' ) הוא נותן לי את הארור הזה Run-Time Check Failure #2 - Stack around the variable 'value' was corrupted. ואין לי מושג מה גורם לזה בתוך הפונקציה יש לי עבודה של קריאה מקובץ למערך ובסוף אני מחזיר 1. הוא קורא מסיים את הקריאה של הקובץ בצורה טובה וסוגר את הקובץ. עובר את ה RETURN 1 ואחרי זה נותן את הארור. מה הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שאלה 2 פה: http://www.cs.bgu.ac.il/~spl121/wiki.files/11-a.pdf פתרון : http://www.cs.bgu.ac.il/~spl121/wiki.files/11-a-solution.pdf ביקשו להמיר ל- c ובאחד השדות כתבו: Pedestrian **_pedestrians אני מניח שהכוונה היא מצביע למערך שכל אחד בו הוא מסוג מצביע להולך רגל. אבל איך זה מובן מהסינקט פה?(אולי חסר סוגרים מרובעות?) שאלה שניה: מדוע במימוש ב- c כתבו בדיסטרקטור: virtual ~StairCaseImpl(){ delete[] _pedestrians; } לפי מה שלמדנו, בדיסטקרטור כותבים כל מיני פעולות שרוצים לבצע לפני המחיקה. ואחרי היציאה מהדיס' מתבצעת המחיקה, אז למה כאן המחיקה בפנים? שאלה שלישית: כאשר כתבו את הממשק והמימוש ב- cpp , בממשק הוסיפו וירטואל לכל הפונקציות, בעוד במימוש הויספו לדיסטקרטור בלבד. מדוע? …
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
מישהו יודע האם וכיצד ניתן להוסיף מוזיקת רקע שתנוגן כאשר FORM שאני בוחר /מעלה רץ (=פועל)?
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בונה משחק(ב VC++ 2008) , ויש בו עורך שלבים כעקרון בניתי אותו פחות או יותר עכשיו החלק הבעייתי בסיפור הוא שמירה/טעינה של השלב שהמשתמש ערך/יצר לשם כך חשבתי לפתוח חלון כמו שיש בכל תוכנה של שמירה (של השלב) בכל מקרה ראיתי שאפשר להשתמש באובייקט SaveFileDialog הבעיה היחידה שחרשתי על האינטרנט ולא מצאתי דוגמא אחת שעובדת כמו שצריך(או שפשוט לא הבנתי איך זה אמור לעבוד) משהו כזה http://www.functionx.com/vccli/controls/save.htm תודה
-
- 25 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום .. קודם כל אני חדש פה . אני יודע לתכנת בשפת java הכל טוב ויפה .. רציתי לעבור וללמוד את שפת c ולאחרייה כמובן c++ ו c# . הורדתי את כל סביבת העבודה הקיימות לשפת c לדוגמא : Dev-c++ , Microsoft Visual C++ 2010 Express אך שהתחלתי לקרוא מדריכים ושמתי את קטע הקוד לדוגמא בvisual (חשוב להדגיש בשפת c בלבד ) הוא מראה לי שאין שגיאות קומפילציה , אך לא מראה לי את הפלט בשום מקום . איך אני רואה מה הפלט ? או אם יש שגיאות קומפילציה , כי אני רגיל לעבודה עם eclipse ו jCreator באוניברסיטה . מקווה לתשובה מהירה . ותודה
-
- 13 תגובות
- 6.2k צפיות
-