תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
מדוע רוב מתכנתי האתרים משתמשים ב- PHP (לדוגמה HWzone) ולא ב- ASP? האם יש סיבות רבות או נוחות שימוש?
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף את האתר הזה למועדפים אבל שאני לוחץ יפתח לי חלון שבתוכו אני מכניס מילה http://www.babylon.com/definition/WORDHERE/Hebrew תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין להתחיל ללמוד VB,אין לי נסיון עבר באף שפת תיכנות. הייתי שמח אם מישהו מכיר אתר בעברית (למרות שגם באנגלית זה בסדר) שמלמד את השפה. הסתכלתי בסטיקי ולא מצאתי קישור ללימוד VB. תודה מראש! נועם
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
-
המורה שלי ביקש לעשות תרגיל כזה: נתון מערך חד מימדי A. צריך לגלגל את המספר הכי גדול במערך ימינה ואת המספר הכי קטן שמאלה לדוגמא: נתון המערך: 2,7,9,12,54,0,18,54 אחרי הגלגולים הוא יראה כך: 54,2,7,9,12,18,54,0 המקסימום בצד שמאל והמינימום בצד ימין. (ניתן להשתמש במערך עזר). ביצעתי את התרגיל בדרך אחרת ופשוטה יותר(לדעתי לפחות). כלומר שמרתי את המיקום של המקסימום והמינימום, שמתי אותם המערך החדש(מימין ומשמאל) ואז עברתי על המערך הישן ובדקתי שאם זה לא המיקום שלהם אז שישים אותם ביניהם במערך החדש. אבל, המורה רוצה שזה יתבצע בעזרת גלגולים, ואין לי מושג איך לבצע את התרגיל הספציפי הזה עם גלגולים. גלגול זה למשל יש מערך: 2,7,9,12,54,0,18,54 אז אחרי גלגול אחד ימינה למשל הוא יראה כך: 54,2,7…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לשים כמה קישורים על תמונה ושיהיה מעליו מרחפים מצאתי איזה משהו כזה אבל שמגדילים ומקטינים את החלון הקישור זז.... עשיתי אתר עם דוגמה לכך שהקישור זז http://www.gmybox.com/1111
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום. מישהו מכיר תוכנה Open Source ליצירת קובצי הרצה (EXE) בג'אווה?? אני יודע שאפשר להריץ את קובצי ה-JAR, אבל בכל מקרה... (או לפחות מה יותר עדיף..) נ.ב. מישהו מכיר תוכנה ויזרד ליצירת התקנה?? (אם יש משהו מתאים ליצירת התקנה לאפליקציות JAVA) מצטער על ההטרדה. תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה בקומפילציה לשורה הבא if (counter mod 2 <>0) then זה רושם לי : operand do not match operator error41 איך אני יכול לתקן את זה??
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני צריך להכין דיאגרמת בלוקים של תוכנית שתקבל 3 משתנים מהמשתמש ותוציא אותם לפי סדר, מהגדול לקטן ואז לכתוב את זה ב-JAVA. אני צריך לעשות את זה באמצעות IF. מישהו יכול לעזור לי ? ושאלה נוספת זה דיאגרמת בלוקים של עיגול, באמצעות IF ו-COUNTER או משהו כזה, וגם תוכנית ב-JAVA. אם תראו לי איך הדיאגרמת בלוקים שלהם נראית, אני כבר נראה לי יוכל לעשות את התוכנית אבל אני צריך כיוון. תכונו אותי.
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
היי, רק התחלתי ללמוד עכשיו #C וכתבתי משהו קטן שמייצר 20 תרגילים רנדומלים במתמטיקה וסופר על כמה תרגילים המשתמש ענה נכון. אני רוצה להדפיס הודעה למסך (ב Console השחור) עם טקסט למשתמש. ההודעה תשתנה עפ"י מספר התשובות הנכונות. הודעה אחת תופיע כאשר משתמש ענה על יותר מ 15 תרגילים נכון, הודעה אחרת תופיע כאשר משתמש ענה על יותר מ 10 תרגילים נכון, אבל על פחות מ 15, הודעה אחרת תופיע כאשר משתמש ענה על יותר מ 5 תרגילים נכון, אבל על פחות מ 10 וכן הלאה... איך אני יכול לעשות את זה עם Switch ולא עם משפט IF בתוך IF? :s05:
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עובד על איזה פרוייקט שמשלב אלק' ותוכנה. אני רוצה שתיהיה לי אפשרות לקרוא ולכתוב מידע מהמחשב באמצצעות C# תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
שלום.. בניתי שרת מולטיט'רד. כשאני מפעיל את אפליקציית הלקוח (מפעיל פעמיים) אני נתקל בבעיה כזו: הלקוח הראשון -> שולח הודעה לשרת והשרת מקבל. הלקוח השני -> שולח הודעה לשרת והשרת מקבל. הלקוח הראשון שוב -> הודעה לשרת והשרת לא מקבל. הלקוח השני -> שולח הודעה לשרת והשרת מקבל תמיד. הפעלתי עוד כמה לקוחות ורואים שמכולם אפשר לשלוח אחד והאחרון תמיד נשאר עם האפשרות לשלוח עוד. (האחרון זה האפליקציה האחרונה שהפעלתי ולא קשור סדר שליחת הודעות.) אני משתמש בSyncronized... מישו יש לו מושג?? או מישו הבין אותי בכלל?? תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברס, יש לי בעיה. אני מתכנת בג'אווה, ואני צריך לכתוב שיטה שמקבלת מספר מסויים, ועושה שעון חול ממנו, לדוגמא עבור המספר 5 אז הפלט יהיה: 5 5 5 5 5 4 4 4 4 3 3 3 2 2 1 2 2 3 3 3 4 4 4 4 5 5 5 5 5 כמובן שאני חייב להשתמש ברקורסיה (כלומר שהשיטה מזמנת את עצמה עבור ערך יותר קרוב לתנאי העצירה). למשהו יש רעיונות?
-
- 9 תגובות
- 10.9k צפיות
-
-
אני נורא! מתעצל לכתוב רשימה מקושרת בC. המורה דוש קבצי: list.c list.h item.m main.c יש למישהו משהו דומה מוכן אולי, אני מתקשה למצוא ברשת..
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך להחזיר כבר למורה שלי תשובה כי הוא רוצה לרשום אותנו.. ואני צריך לדעת מה הדרישות מינימום אני לא רוצה לחרוג מהם יותר מדיי וסתם לשבור את הראש אז אם למישהו יש את המידע הזה זה מאוד יעזור. תהיו פתוחים ברעיונות ..לא רק משחקים.. תודה מראש לעונים.
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
-
ז"א - לבדוק שאכן התא הספציפי קיים במערך ולא "מחוצה לו"?? :bash: תודה......
-
- 25 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יצרתי חלון מסוג frame import javax.swing.*; import java.awt.*; public class Survey { /** * @param args */ public static void main(String[] args) { // TODO Auto-generated method stub JFrame f = new JFrame ("Survey"); f.setDefaultCloseOperation(JFrame.EXIT_ON_CLOSE); JPanel panel = new JPanel(); // f.setContentPane().add(panel);//הוספת פאנל לחלון f.setContentPane(panel); f.pack(); f.setVisible(true); } } ואני רוצה להוסיף לו פאנל מסוג BroderLayout import javax.swing.*; import java.awt.*; public class panel extends JPanel{ public panel() { setLayout(new BorderLayout()); setBackground(Color.pink); Center c = new Center(); …
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
למדנו טיפוס נתונים מופשט ועכשיו עברנו לפונקציות רקורסיביות ויום חמישי יש מבחן מישהו יכול להביא לי איזה מדריך בעיצוב תוכנה?
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
מישהו יכול להראות לי איך אני מכין את סידרת פיבוצני בלולאה . ???
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בשילוב של Web Custom Control ב User Control ב ASP.NET . כתבתי את ה Web Custome Control הבא אשר משמש כ RequiredFieldValidator לפקד Checkbox. using System.Web.UI; using System.Web.UI.WebControls; using System.ComponentModel; namespace CustomValidators //RequiredFieldValidatorForCheckBoxLists { /// <summary> /// Summary description for WebCustomControl1. /// </summary> public class RequiredFieldValidatorForCheckBoxLists : System.Web.UI.WebControls.BaseValidator { private ListControl _listctrl; private int _restrictionCount; private string _restrictionType; public int restrictionCount { get { return _restriction…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה עושה הפקודה [m=mat[0 כאשר mat מוגדר כמערך עם 5 מקומות. ???? תודה אנשים !
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יצרתי פרויקט בJAVA המכיל 5 חלונות (חלון ועוד ארבעה פאנלים הנמצאים בו) בכל חלון אני מקבלת ההערה כזו: מה זה אומר?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום,יש לי בעיה, אני מאמין שהיא דיי בסיסית.. יצרתי טבלה דינמית אשר תכיל שם מוצר לצידו כפתור Submit שבתוכו הכנסתי פונקציה(onclick) שלוקחת את הId של אותו מוצר ומכניסה אותו לטבלה עפ"י אותו יוזר. הבעיה היא שא )לחיצה על הכפתור לא עובדת ב)הוא פשוט מצרף לי את כל המוצרים ישר כשהעמוד עולה מבלי קשר אם הפונקציה נקראה או לא. מישהו יכול להסביר לי בעדינות למה ? תודה מראש! קוד: <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd"> <table border="2" bgcolor="#66FF99" frame="border" align="center" style="bottom: 60%;right: 50%; position: absolute"> <% dim user,product product="" user=Session("Memb…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-