עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by yeled,

התחלתי לא מזמן ללמוד פייתון (זה אני מהדיון הקודם) והתקדמתי לא רע.. ואחרי שצברתי קצת ידע אני צריך גם תרגול מעשי, הרצתי חיפוש בגוגל ומצאתי את 'pygame' התקנתי את התוכנה, הכל טוב ויפה, אבל אני לא מצליח להשתמש בתוסף. כשאני רושם את הקוד הזה: import pygame, sys pygame.init() screen = pygame.display.set_mode([200,200]) image = pygame.image.load('C:\Python27\sim.png').convert_alpha() screen.fill([255,255,255]) screen.blit(image,[0,0]) pygame.display.update() מופיע לי חלון לבן קטן (כמצופה) רק שהוא תקוע, ואז אני חייב לצאת מהתוכנית.

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  2. שלום רב, 2 שאלות קצרות1- הקוד הבא .data 0x10010000 mem: .byte 1,2,3 .text li $v0, 1 la $t0,mem lw $a0,0($t0) בכונה טענתי מילה ולא lb , כמובן שאם הייתי עושה lb היה ניכנס ל a0 את הסיפרה 1, אבל אני טוען בכוונה מילה(תרגיל במבחן) ויוצא לי של a0 ניכנס 197121 , מדוע? 2- לגבי קידוד הוראות במידה ורשום לדוגמא שהפקודה LW מקודדת כך שה6 ביטים השמאליים (הרי זה פקודה מסוג I ) הם 0x23 , (מציין את סוג הפקודה OPCODE ) עכשיו כמובן אני יוצא להמיר לבינארי אבל איך לעשות זאת כעיקרון הרי זה 00100011 , אבל אין מקום הרי לכל הביטים האלה ,צריך רק 6 מה לעשות? תודה

• 1 תגובה
    • 3.5k צפיות
  3. Started by tdknight,

איפה אני מוצא מדריכים טובים באינטרנט ללימוד JAVA? ולא רק בסיס, ואם אפשר המלצה לקומפיילר פשוט אך נוח.

4. Started by yigael_o,

היי, אני רוצה לזהות מתוך תוכנית שלי אם מותקן במחשב IE6 או IE7. מישהו זוכר מה הקוד לזה מתוך C#?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  5. Started by ofer_shm,

שלום לכולם יש לי פרוייקט בג'אווה שאני עובד עליו ונתקעתי במשהו קטן .. מה שוקרה זה שאני מושך תמונה מסוג blob מ-mysql הופך אותה ל- image ואני מנסה לשמור אותה עכשיו במחשב זה מה שהצלחתי עד עכשיו Blob blob=rs.getBlob(1); is=new BufferedInputStream(blob.getBinaryStream Image raw =ImageIO.read(is עכשיו אני רוצה לשמור את ה- Image בדיסק מקומי ..אז מה שעשיתי זה: fc = new JFileChooser int returnVal = fc.showSaveDialog(Search_table.this ופה נתקעתי ....איך אני אומר לו שאני רוצה לשמור את ה- image שלי ... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  6. Started by asichen,

מהי הדרך הקלה ביותר לשלב מנוע חיפוש פנימי לאתר? יש איזה סקריפט או משהו כזה? בתודה מראש...

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  7. Started by dani1999,

אני רוצה לשלוח פקטה "מוזייפת" דרך המחשב שלי שאני אכניס את כל הפרמטרים, IP מקור ויעד PORT מקור ויעד MAC מקור ויעד , סוג ההודעה(TCP UDP HTTP) וכו' איך אפשר לעשות זאת בתיכנות? הבנתי שלזה הכי טוב להשתמש ב פייתון שמעתי שיש סיפריה scapy, אך לא הבנתי מה אני עושה איתה יש לי פייתון עם פיצ'ארם, הסקאפי זה סיפריה שאני צריך להתקין אותה?(איך) אשמח לעזרה, לא הצלחתי להגיע לפתרון דרך גוגל (אם יש אפשרות ב C# עדיף לי מאוד... אבל גם לזה לא מצאתי פתרון) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  8. Started by rubiliani,

שלום.. אני מתכנת ג'אווה המון זמן אבל אף פעם לא נגעתי ב-J2EE. רציתי לדעת מה ההבדלים בניהם..!?! מה יש בJ2EE?! אם יש הבדלים בסינטקס? או בקונספט? ואם המעבר קל?!.. תודה רבה!!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכולם נדרשתי לבנות משחק ראשון שלי בארדואינו ואני עדיין לא שולטת טוב ישמח לעזרתכם 1.להדליק מיקום אקראי גם הכיוונים וגם האלכסונים שמיוצגים ע"י שתי נורות כלומר אם לדוגמא :דולקת גם הנורה הימנית וגם העליונה - יש להזיז באלכסון ימינה ולמעלה ולכבות את שניהם ואחרי 20 פעמים של הזזות נכונות לכבות את הנורות ושהמשחק יגמיר .

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  10. Started by guyby,

בניתי אפליקציה שהיא WIN FORM שמכיל 8 webBrowser בתוכו. כל אחד מה-webBrowser מכיל URL של אתר שאני רוצה לדגום כל מספר קצוב של שניות/דק'. הבעיה היא שרואים רק חלק מהאתר כמובן כי זה חלון קטן לכל אחד מה-webBrowser ואני לא מאפשר ScrollBar. הייתי רוצה לדעת איך אני יכול לראות את כל הדף של האתר בתוך החלונית שהקצתי לה? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  11. הי,אני אשמח להכוונה עבור שפה \ framework לפיתוח ממשק משתמש לאפליקציות לwindows דוגמת Advanced System Care \ Poker Stars וכדומה.מצורף קובץ עם דוגמא.תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  12. Started by אוראלהזמיר,

אהלן חבר'ה אני מקווה שזה המקום הנכון ושמרתי על הכללים.. אני רוצה בבקשה לדעת מה הסביבה המולמצת לפיתוח בשפה הזו NETBEANS או VISUAL STUDIO ? מה יותר נוח ומומלץ?:] תודה לעוזרים אוראל.

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  13. Started by rondana,

שלום, נתקלתי בבעיה מתסכלת בVISUAL BASIC 6. אני כותב תוכנה שמשלבת עבודה עם ACCESS. בבואי להגדיר בGENERAL שני טיפוסי משתנים (Dim ab As Database, dim costimer as recordset) לא מופיעה שום הודעת שגיאה. אך, כשאני מנסה לקמפל מופיעה ההודעה הבאה : "Compile error: User-defined type not defined" יש לציין, כי ההודעה מתיחסת לשני טיפוסי המשתנים שצינתי בGENERAL. למה זה קורה? וכיצד ניתן לתקן? תודה לעוזרים! :

14. שלום לכולם נדרשתי לבנות משחק ראשון שלי בארדואינו ואני עדיין לא שולטת טוב ישמח לעזרתכם 1.להדליק מיקום אקראי גם הכיוונים וגם האלכסונים שמיוצגים ע"י שתי נורות כלומר אם לדוגמא :דולקת גם הנורה הימנית וגם העליונה - יש להזיז באלכסון ימינה ולמעלה ולכבות את שניהם ואחרי 20 פעמים של הזזות נכונות לכבות את הנורות ושהמשחק יגמיר .

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  15. Started by arkady,

אנשים שלום הכנתי עבודה לבית הספר, העבודה היא בשפת C. שאני עושה Comiple אין שום שגיאה והכל עובר חלק, אבל שאני עושה run אני מקבל שגיאה אחת שאומרת: Undefined symbol _main in module TURBO_CCOS.ASM זו ההודעה. אני זקוק לעזרה בהקדם האפשרי תודה! :-) אם זה משנה אני עובד בקומפיילר TcLight

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  16. Started by DNA_na,

שלום, אני רוצה לכתוב תוכנית בJava שמשתמשת במערך בוליאני כתנאי יציאה מלולאת while. איך אני יכול לעשות את זה? תודה לכל העוזרים

17. אהלן. אני צריך למצוא פתרון לאחסון 500MB +/- (לא אני בניתי את האתר ולא לא בשבילי). מכיוון שהאתר לא יכיל הרבה גולשים אז חשבתי לקחת מחשב עתיק ולפתוח עליו שרת. השאלה עם זה אפשרי. קודם כל זה ישמע מצחיק כצאת אז הנה. פנטיום 1 200MHZ 80MB SDRAM 730MB HDD ide LG X52CD ROM Ati GPU 1-2MB PCI VGA 1024*768 Etharnet card 10/100 PCI Windows xp sp2 lite Usb 2.0 pci card x6 (משום מה גיליתי שיש יציאה אחת על הלוח שמפעילים אותה בביוס וחשבתי שUSB קיים רק מפנטיום 2 וW98 השאלה עם בכלל הגרוטאה הזאת מסוגלת לזה עם יותקן עליו אפילו 98/2K שהם טסות או איזה לינוקס. האתר יהיה צרוב על דיסק או מחובר לדיסק און קי. ותגידו לי מה המינימום שצריך עם זה ככה P2-3 מסוגלים לזה כי המחשב הזה הייתי הופך אותו לMs-Dos …

18. Started by בלה,

שלום, חשבתי לבנות sniffer . אני יודע להשתמש ב- Winsock אבל אין לי ניסיון גדול בכתיבת ישומי רשת. מישהו יוכל להפנות אות למקור מידע שיראה לי איך להגיע ל promiscious mode ? אה ואם מישהו כאן גם מכיר מדריך ל- raw sockets זה יהיה נחמד. תודה

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  19. שלום, חזרתי לא מזמן למקורות- לC כדי לנסות למצוא פונקציה חזקה שמייצרת מספרים רנדומלים טובים. לפי מה שהבנתי בC הפונקציה שמייצרת מספרים, RAND, מייצרת פסדו-רנדומליים קבועים בין 0 ל32767, כאשר אני פשוט "דוגם" מספר מסדרה קבועה שרצה ולכל מספר הסתברות שווה להופיע. אפילו אם אני עושה SEED עם SRAND עדיין המספרים לא כל כך טובים... גם random() בדומה לrand לא משהו בכלל... אבל אז שמתי לב לפונקציה מעניינת בשם CryptGenRandom בספרייה Wincrypt.h שלפי מה שקראתי עליה ע"י ישום טוב שלה למקור רנדומלי CSP ניתן לייצר פונקציה חזקה למספרים רנדומליים.. יחד עם זאת יש עליה הרבה סימני שאלה שלא ממש הצלחתי להבין, כמו מה מקור האנטרופיה שלה... מישהו פה פיתח משהו טוב עם הפונקציה הזאת למספרים רנדומל…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by ofersto,

רציתי לעשות תוכנה שתהיה בכמה מחשבים ותסתנכרן ביניהם דרך האינטרנט. אמרו לי שצריך להשתמש ב winsock. מישהו יכול להסביר לי איך משתמשים בזה? תודה מראש.

21. Started by 123elad,

שלום אנשים, במסגרת הלימודים התבקשתי להכין עבודה שכוללת תרגיל מסוים בשפת C שאני צריך לחשוב על רעיון, זה יכול להיות משחק קצר או כל רעיון אחר. ההגבלות הם שהקוד יכיל לפחות 5 פונקציות כאשר אחת מהן היא רקורסיבית. הכתיבה שלי היא לא ברמה גבוהה לכן אני לא מחפש להסתבך מדי. אשמח לשמוע אם יש לכם הצעות לרעיון. תודה רבה!

22. Started by ה*לה,

פרדיקט המקבל רשימה- וצריך להחזיר את הרשימה המושטחת, לדוגמא: קלט: [1,[2,3], 4] פלט: [4,2,3,1] איך עושים את זה?? (אם האיבר אינו atomic (כמו האיברים הראשון והאחרון) מה עושים עם האיבר האמצעי??)

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  23. שלום לכולם אני מנסה ליבנות טופס בו הגולש מכניס את פרטיו ומוסיף תמונה מהמחשב והטופס שולח את הפרטים לאימייל שלי יש לי כבר טופס של ASP ששולח פרטים לאימייל שלי אבל אני לא מצליח ליבנות טופס שנותן את אפשרות הוספת התמונה עזרה תיתקבל בברכה ועל השרת מותקן ASPUPLOAD תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  24. Started by yamamoto,

מאיפה אני מוריד SQL ומה הנפח של התוכנה הזו מה הקשר בין אקסס ל SQL ומדריך גם יעזור תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. אהלן, פיתחתי לא מעט בשפות עילית (בעיקר ג'אווה) והתחלתי לאחרונה להתעניין בפיתוח ב-WEB. אני מנסה לבנות צ'ט פשוט מבוסס WEB ומרוב מושגים ואופציות נראה לי שיש לי בלגאן בראש ולא ברור לי איך אני צריך לממש את העניין. מה שיש לי כרגע: - HTML עם קצת JSP של מסך הכניסה הראשוני (המשתמש מקליד שם משתמש ומנווט הלאה לחלון הבא). - HTML עם קצת JSP של חלון הצ'ט הבסיסי הראשוני (שורת כתיבה וחלון שיחה המתעד את התכתובת בין המשתמשים). יש לי כמה שאלות לגבי ה-JSP: איפה אני ממש את ה-doPost ו-doGet? אני צריך לבנות סרבלטים נפרדים בשביל זה או שאפשר לממש אותם בגוף ה-JSP כקוד ג'אווה? אני צריך לממש איכשהו server push, כלומר שבכל פעם שאחד הקליינטים שולח הודעה זה מתעדכן אצל כל האחרים (בלי שהם יזמו כלום). לפי…

• 1 תגובה
    • 928 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.