עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. אהלן, כבר זמן מה שאני עובד על מערכת ב-PHP, שכוללת הרשמה, LOGIN, ופאנל אדמיניסטרציה מצומצם. מה שאני צריך ממכם, חברי הפורום זה לנסות ולשגע את המערכת, SQL INJECTION, XSS וכו', וגם בדיקה קטנה למה שכבר יש. כמו כן, עבדתי במשך מספר שעות על מערכת ANTI-PROXY ומערכת הרשמה ב-JS, אשמח אם חברי הפורום ייבדקו את הכל. תודה לכל המשתתפים http://84.109.228.17 במידה ואתם רוצים לנסות את ה-ADMIN PANEL - שם משתמש: admin סיסמא: 111111

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  2. Started by ElemenTal,

איך יוצרים חלון קופץ לתמונה או סרטון ? חלון שאין לו את הגבולות של ה EXPLORER והוא לא נחשב כחלון חדש אלה חלק מהדף ! תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  3. Started by girl20,

שאלה קצת טיפשית, אבל מה ההבדל מה PHP לוקאלי לPHP מרוחק? תודה

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  4. Started by אוראלהזמיר,

אהלן חבר'ה אני מקווה שזה המקום הנכון ושמרתי על הכללים.. אני רוצה בבקשה לדעת מה הסביבה המולמצת לפיתוח בשפה הזו NETBEANS או VISUAL STUDIO ? מה יותר נוח ומומלץ?:] תודה לעוזרים אוראל.

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  5. Started by dortibi,

אני יודע שכדי לשנות צבע כתב צריך לרשום Console.ForegroundColor = ConsoleColor.Black; מישהו יודע איך משנים את גודל הכתב?? (בשפת C#)

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by rotber,

שלום לכולם אני צריך לבנות פקודה כלשהי בדוס והסתבכתי קצת אולי תעזרו לי בבקשה מה שאני צריך זה ככה: יש לי מספר קבצים נגיד : shahar1.pdf, shahar2.pdf וככה עד shahar16.pdf אני רוצה למחוק את השם ושישארו רק המספרים האם מישהו יודע איך? תודה!!!

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  7. הבעיה היא שיש הפרש בין המיקום של הסמן למיקום של ה-label זכור לי שיש פונקציה כזאת שממירה את המיקום של העכבר במסך למיקום שלו בform שלי משהו עם transform mouse coordinates או משהו כזה איך אפשר לפתור את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  8. Started by פיני1805,

JNB FAR,$ לאן זה קופץ ומה זה הדולר?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  9. Started by Burned,

משהו ממש פשוט.. אני לא מבין כל כך בפעולות ואני צריך לעשות משהו.. יש לי את התוכנית הזאת: static void name(string name1) { Console.WriteLine("What is your name?"); name1 = Console.ReadLine(); Console.WriteLine("Good luck {0}", name1); } static void Main(string[] args) { name(); } איך אני גורם לפעולה לפעול דרך הMAIN?

10. Started by jackok111,

שלום, כנתי תוכנית בשפת visual c# שיוצרת מעין חידון בסגנון "פיצוחים" (התוכנית של פעם עם שוש עטרי). עכשיו אני רוצה שכל תשובה נכונה יושמע צליל א, וכל טעות יושמע צליל ב'. אשמח לעזרה איך לעשות את זה.

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  11. Started by rb024,

שלום לכולם, מחפש דרך לתעד זמנים (כמו TIMEKEEPER של עבודה, אתם יודעים כשמעבירים כרטיס...) דרך ממשק HTML שאוכל להעלות בדומיין שלי כך שאוכל לראות שעה, IP ואולי גם הערות מהרגע שבחרתי לתעד. יש למישהו רעיון? האם אני צריך MYsql בשביל זה?

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  12. ברצוני להציב מודעות גוגל אדסנס שיופיעו בצד השמאלי של העמוד. כשאני מציבה את הקוד, אוטומטית הן מופיעות בצד ימין. מה עליי לעשות כדי שהמודעות יופיעו בצד השמאלי של העמוד? תודה, חן.

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  13. Started by ikatz,

איך ניתן להוסיף לפרויקט הכתוב ב C# סרט?

14. Started by NIRAZULAY,

שלום האם אפשר ליצור תפריט של dropdown שברגע שהוא פותח מספר רב של תתי תפריטים ,התפריט הראשון שנפתח בעצם חוזר אחורה ובכך מאפשר לעוד אופציות להיפתח וככה הלאה בכול פעם שהוא מוגדר מראש למספר תתי תפריטים המערכת מזהה את זה וסוגרת את התפריטים שנפתחו לפני כן על מנת להישאר בגבולות המסך. במידה וישנו פיצ'ר כזה איך הוא נקרא? והאם מערכת כזו יכולה לעבוד בכול סוגי הדפדפנים הקיימים היום? בתודה מראש ניר

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  15. Started by attiass,

שלום לכולם, אני מפתח אפליקציה בשפת C++ , והוספתי לאפליקציה איזשהו source code חיצוני, מאפליקציה אחרת. אני באפליקציה שלי, משתמש רק בחלק מהפונקציות שנמצאות ב- source code שייבאתי, אך בsource code ההוא ישנם עוד מספר פונקציות שעושות דברים אחרים, ומבצעות קריאות לפונקציות אחרות חיצוניות שלא נמצאות בתוך האפליקציה שלי, לכן נוצרות לי שגיאות link , שלא אכפת לי מהשגיאות הללו. האם יש אפשרות לנטרל את השגיאות האלה ושייתבצע לינק למרות הכול? אני משתמש ב- visual studio 2005, תודה רבה מראש !

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  16. חינמי כמובן (נראה לי שיש אולי משהו של מייקרוסופט ?) תודה.

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  17. Started by ה*לה,

תבנית בשפת C בלינוקס. בתכנית יש לולאה לקליטת פקודות מהמשתמש שמופעלות ע"י fork() וexecv. בתחילת כל איטרציה אני צריכה לבדוק האם ישנן פקודות שכבר סיימו לפעול- איך אני בודקת את זה (צריכה להשתמש בפקודה wait()? מה צריך להיות תהנאי בלולאה הזו?)?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Absolutio,

שלום, התחלתי לאחרונה ללמוד בעצמי C++, ורציתי לדעת באיזה ספר מבין השלושה עדיף להשתמש (או אם יש המלצות על ספר אחר בכלל): Sam's Teach Yourself C++ in 21 days (5th Edition) Sam's Teach Yourself C++ in 1 Hour a Day C++ Primer Plus (5th Edition) תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  19. Started by attiass,

שלום לכולם, השאלה שלי מתחלקת לשתי תתי שאלות: אני עובד ב -visual studio 2005 בפרוייקט מסוג visual C++ . אני מנסה להמיר פרוייקט שנבנה ע"י קומפיילר metaware , לפרוייקט עם הקומפיילר של מייקרוסופט אבל יש לי בעיות תאימות : 1 . בקומפיילר metaware יש אפשרות להגדיר משתנים גם באמצע פונקציה , שלא כמו ב - visual 2 . בקומפיילר metaware יש טיפוס משתנה (data type) שיודע להתאים את גודלו לגודל המינימלי הדרוש : כלומר אם למשל מבצעים השמת ביטים אז הוא יודע להקצות את המינימום הדרוש , ואין צורך להגדיר מה גודלו, אלא הוא קובע אותו לבד - כמובן עם alignment לגודל של byte. למשל: FIELD הוא ה- data type : FIELD a:7; גודל a יהיה byte אחד FIELD b:13; גודל b יהיה 2 בתים השאלה שלי היא כזו: האם יש אפשר…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by Phobus,

שלום יש לי אתר שמשתמש ב fckeditor לכתיבת חדשות ומאמרים באתר. fckeditor היא תוכנית קטנה שניתן להריץ בjavascript, שמוסיפה תיבת טקסט מושקעת כמו מיקרוסופט וורד לדף ה html. הבעיה שלי היא כשאני מנסה לערוך מאמר על ידי fckeditor, זה מחרבש את ה html בגלל גרשיים שבתמונה שבכתבה. לכן fckeditor מאפשר לבחור ב סקריפט שמשתמש ב textarea, כך שהטקסט יהיה כתוב בין שני טאגים ולא תהיה בעיית גרשיים. בחרתי באפשרות הזו, ופתאום האדיטור לא עובד, ניסיתי לסתום כל חור בסקריפטים וזה עדיין לא עובד. אז הבקשה שלי היא: תעזרו לי לפתור את הבעיה או תגידו לי אם יש עורך אחר מ fckeditor תודה מראש

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  21. שלום לכולם, רציתי לדעת איך מקובל לצייר משפטי Switch Case, האם מציירים אותם כמספר תנאים ? האם יש דרך מקוצרת ? בתודה מראש, מייק.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by ה*לה,

כותבת תכנית, ועם הפונקציות fork,exec - מחפשת ביטוי בקובץ (עם grep), איך אני מכניסה את השורה שנמצאה לתוך משתנה (מערך של char)?

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  23. Started by MalGano,

שלום לכולם. כידוע (או לא), אפשר לאחסן קבצי exe בתוך קובץ וורד ע"י גררה פשוטה של הקובץ לתוך וורד. אני מחפש ספרייה\מודל\תוכנה\מנגנון או כל דבר אחר שיאפשר לי לזהות קבצים אלה בתוך קבצי וורד. המימוש ככול הנראה יתבצע י"ע c#. מודל: http://msdn.microsoft.com/en-us/library/aa192495(office.11).aspx תודה מראש

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  24. יש לי תרגיל לחשב איבר הגדול ביותר באלכסון ראשי ומשני של מטריצה בגודל 6*6 כאשר את 20 האברים מזינים בצורה רנדומלית . להלן הקוד #include <stdio.h> void main() { int i ,j = 0; randomize ( ); int matrix[6][6] matrix[i][j] = random (20); /* choose 20 random number */ for (i = 0; i < 6; i++) { for (j = 0; j < 6; j++) { if (matrix[i][j] != matrix [j][i]) ;

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by morany,

שלום רב, אני אשמח עם מישהו יוכל לתת לי קצת מידע לגבי COLLECTION IN .NET, הדבר היחיד שאני יודע על זה שזה קשור לכפתורים, תיבת דו שיח וכו' ... אני צריך קצת חומר על זה

דיונים חדשים בפורומים