תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
-
כמה שאני שונא את INTERNET EXPLORER.... יש לי בעיה עם הINPUTS שבתוך הטבלה , האקספלורר נותן לכל אינפוט PADDING של כמה שורות טובות , וגם מעביר את הפס גלילה לשמאל, מה שמחריב את כל הטבלה.. לעומת זאת בפיירפוקס הכל עובד כמו שצריך: http://aspspider.info/NuclearEnergy/test/ והCSS http://aspspider.info/NuclearEnergy/test/styleglobal.css אשמח מאוד לעזרה .. תודה אגב אני מניח שהבעיה נגרמת רק בIE6 או 7 אבל אני לא בטוח כי יש לי IE8 BETA וזה עובד דיי בסדר (חוץ מהפס גלילה המכוער שמופיע בצד שמאל במקום ימין)
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
לילה טוב, אני צריך לכתוב תכנית שתחשב את האיבר ה-i בסדרת פיבונצ'י. פתרתי את הבעיה בלי שגרה אבל אני לא יודע בדיוק איך לשנות את התכנית כך שתבצע את הנדרש: ;computes the i Fibonacci member; JMP Start I: DB 01 ;[02] The i fibo Result: DB 00 ;[03] The resutl Start: MOV AL,00 ;Holds one member MOV BL,01 ;Holad another member MOV DL,01 ;Counter LOOP: CMP DL,[02] ;Check if last num JZ EndProg ;if so- endprog ADD AL,BL ;Adding AL & BL PUSH AL ;Push AL to stuck PUSH BL ;Push BL to stuck POP AL ;Pop BL into AL POP BL ;Pop AL into BL INC DL ;DL++ JMP LOOP EndProg: MOV [03],AL ;Put the result in its place END
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום איך אני יכול ליישם מספר של count בתוך שאילה בודדת למשל, יש לי טבלה של קבוצות, טבלת משחקים, טבלת תוצאות אני רוצה להציג בשאילה אחת עבור כל קבוצה את מספר נצחונות הבית, מספר נצחונות חוץ וכו... תודה.
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
אני חפש מדריך מומלץ בעיברית לאובייקטים בשפת סי שימו לב סי ולא סי++
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
מדוע הפונקצייה delay בשפת C עובדת לי רק בקומפיילרים של דוס? האם יש פקודה מקבילה לקומפיילרים של ווינדוס? בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות עמוד אינטרנט כמו שיש בכל האתרים כדוגמת וואלה שיש בו כתבה ובסוף מי שרוצה יכול להגיב אני בטוח שיש קוד מוכן לזה באינטרנט ב JAVASCRIPT או בכל שפה אחרת אבל אני לא מצליח למצוא אם משהו יכול להפנות אותי לקוד או אתרים טובים ששווה לחפש בהם אני אודה לו מאוד.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מ6 בבוקר אני מחפש שרת טוב ואני לא מוצא כולם אם חסרונות שונים: או שהשרתים אם 20 מגה ואני רוצה מעל 100 מגה או שאין אתר של שרת או שזה לא בחינם או שזה לא תומך בכול השפות או שזה תומך אך בשפות הישנות הדרישות שלי לשרת. 1.יותר מ100 מגה 2.בחינם 3.שלא יפול אחרי חצי שנה 4.שיתמוך בכול השפות והגרסות החדשות חיפשתי גם פה בגוגל הכול כמעט ובעוד כמה אתרים ולא מצאתי משהו שיעמוד על כול ה4 הדרישות שלי תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני לא הבנתי את המשפט הזה? למשל, נשכתב כעת המחלקה, כך שכאשר המשתמש בא לשנות את אורך או רוחב המלבן, השינוי יתקבל רק אם האורך או הרוחב החדשים יהיו גדולים ממש מ-0 אפשר הסבר תודה.
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בונה אתר פשוט שעובד על HTML, PHP ומסד נתונים מבוסס MYSQL. כאשר אני מנסה להציג נתון שמאוחסן במסד נתונים בעברית (לדוגמא שם כלשהו) הוא מופיע לי באתר בצורה של סימני שאלה: ????? אני מניח שזו איזושהי בעיה עם הקידוד אבל ניסיתי לשנות את הקידוד בעמוד HTML ואפילו בMYSQL ושום דבר לא עוזר. יש לציין שכל טקסט אחר באתר (כזה שמקורו לא במסד נתונים) מוצג בעברית בצורה תקינה לחלוטין. רעיונות? תודה מראש, עומר.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
- 0 תגובות
- 350 צפיות
-
-
-
יש לי שאלה בקשר לתרגיל הזה באלגוריתם מילולי, מותר לי להשתמש בפונקציות שקיימות על מחרוזת? יעני אני יכול לרשום באלגוריתם המילולי נניח אורך_מחרוזת (קיימת פונ' srtlen או משהו כזה.. )? תודה!
-
- 8 תגובות
- 851 צפיות
-
-
יש לי חשבון פעיל מאד ביוטיוב ויש לי גם חשבון בadsenes והבעיה היא שאני לא יודע איך לסנכרן בינהם יש פה מישהו שמבין?
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
שלום רב, כתבתי אובייקט מסוג BigNumber_t שמכיל את הפרמטר char* data . לאובייקט שלושה בנאים ( ברירת מחדל, שמקבל מחרוזת, העתקה). אני צריך לכתוב בשלב הזה מחלקה BigInt_t שיורשת את המחלקה הנ"ל. BigNumber_t.h #ifndef BIGNUMBER_T #define BIGNUMBER_T #include<iostream> using namespace std; class BigNumber_t{ public: BigNumber_t(){data = 0;} BigNumber_t(const char*); BigNumber_t(const BigNumber_t&); ~BigNumber_t(); void Print(){cout<<data<<endl;} protected: char* data; }; #endif BigNumber_t.cpp #include"BigNumber_t.h" #include<iostream> using namespace std; BigNumber_t::BigNu…
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום. איך מוסיפים קוד HTML עבור יצירת לחצן "הירשם" (Subscribe) במייל שנשלח לנמענים? אני רוצה שהם יוכלו להצטרף לרשימת התפוצה שלנו על ידי לחיצה על הלחצן שמצורף ל newsletter. המון תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני אמור לפתח ללקוח אפשרות לגישה לpaypal עבור עגלת קניות- מה ההבדל בין ה api ל- ipn ?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אפשר עזרה בבקשה בהתקנת פורום smf? אני לא יודע איל מתיקנים הורדתי קובץ אבל הוא כולה קובץ לא צריך לחלץ קובץ כזה או משו? עם צריך לחלץ אי אפשר אני יודע שצריך לעלות אותו לfxp אבל נתקעתי קודם מה לעשות עם הקובץ שהורדתי יש למישו מדריך?או יכול ליכתוב ?
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני עשיתי קוד ב JAVASCRIPT ל DRAG & DROP הכול עובד מצויין בFF אבל בIE7 יש בעיה שאני רוצה להזיז תמונות כל פעם שאני מנסה להזיז תמונה הוא מזיז סנטימטר ואז מראה את הסימן של unaviliable ומפסיק להזיז את התמונה בבקשה עזרה חיפשתי בגוגל ולא נפתר
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום רב, שאלתי מורכבת מכמה נושאים חלקם בתיכנות חלקם יותר בענייני חוקיות אם כך אתחיל: עקב צורך בתוכנת ארכיון ליישוב ניגשנו ורכשנו ליישוב תוכנת ארכיון ישראלית מקצועית בהמלצת התוכנה נכתב שיש צורך ב-Windows XP Pro לטענתם בשפה האנגלית (תיכף תבינו למה) המחשב אותו העברנו להתקנה היה מחשב בעל אותה מערכת ההפעלה רק בשפה העברית (מטעמי נוחות מלבד העובדה שכך אכן רכשנו את המחשב מלכתחילה) לאחר התקנת התוכנה ונסיון לעבוד איתה גילינו כי הפקדים בתוכנה כולל התפריטים מיושרים משמאל לימין (במקום מימין לשמאל) כולל תיבות הטקסט ועכשיו לנושא הכאוב: כמובן שלא מדובר כאן בקטנוניות אלא בפונקציה שממש מונעת מאיתנו לבצע עבודה שוטפת שדות ההזנה מיושרים לא נכון ולכן מחיקה וסימון של טקסט בעברית הופכת למטלה מסו…
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
רציתי לדעת כיצד ניתן להכין טיימר שסופר לאחור ב java script בתודה מראש s_b54
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
-
שלום! יש למישהו מושג למה באתר הזה התפריט לא עובד במסך הצר של סמרטפון? http://www.smadar-short-stories.co.il/ לעומת זה, שזה כן עובד (אותה תבנית): http://twentythirteendemo.wordpress.com/ תודה שריה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי, קיבלתי תרגיל מהעבודה להבין מה הסיסמה , זה קובץ offline כזה שרשום רק השדה של הסיסמה ללא יוזר. אשמח לקבל עזרה לפי מה שהצלחתי להבין צריך להחליף את האותיות a-f ב-% אבל זה לא עובד אשמח אם תוכלו לסייע תודה גיל
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-