עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by B166ER,

מאיפה ניתן לשיג? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  2. Started by Dx-Triple H,

שלום לכולם. אני עושה קורס חוזר בשפת C++ ומסיים ללמוד הנדסאי אלטקרוניקה ואני צריך עזרה בכל הקשור לזה. יש אפשרות לקבל חומר על הלולאות, מערכים וטבלאות מעקב. אני עובד עם תוכנת VISUAL BASIC 2010

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  3. ניסיתי בזמן ריצה ליצור טור לחצנים לדאטא גריד, זה הצליח, הבעייה הייתה כשניסיתי לשייך אותם למתודה כלשהי, בדאטא גריד יש מתודה שנקראת ItemCommand שאמורה להתבצע כל פעם שלוחצים על לחצן בדאטא גריד, אבל משום מה כשאני לוחץ על הלחצן בדאטא גריד שום דבר לא קורה .. הוא רק נכנס לפייג' לוד וזהו .. מישהו נתקל אי פעם בבעיה?

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  4. Started by alex440,

אני מחפש שותפים ללמוד לMCPD בצורה עצמאית. אני גר בפ"ת. מי שמעוניין ללמוד ביחד מוזמן לשרשר. מי שמכיר מישהו שמעוניין או שיש לו מה להגיד או לשאול כנ"ל.

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  5. Started by Ghosthunter,

שלום, יש לי עוד כמה ימים מבחן בASM, והמורה איפשרה לנו להביא דפי עזר. האם מישהו הכין דפים דאלה איי פעם שמרכזים את כל הפקודות השונות וכו, ויכול לתת לי? תודה.

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  6. נכון אם אין לכם את הפלאש מותקן במחשב אחרי פרמוט או משהו אז ברגע שאתם נכנסים לאתר שיש בו פלאש זה שואל אותכם אם אתם רוצים להוריד את התכונה ? אני רוצה ליצור אתר שברגע שיכנסו אליו זה ישאל אם זה רוצה להוריד תוכנה שלי יש לכם מושג איך אני יכול לעשות את זה ?

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  7. יש לי תוכנית ב-Winform והעתקתי אותה לפרוייקט חדש ואני מקבל את השגיאה הנ"ל, חפרתי קצת והבנתי שאני צריך לשנות משהו ב-App.xaml אבל אין לי מושג איפה למצוא אותו, אשמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  8. Started by elad_rabi,

בתודה אלעד

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  9. רציתי לדעת איזה שינויים נעשו ב-JAVA בשנים האחרונות. אם אני רוצה ללמוד מספר מסויים או לחילופין אתר לא מעודכן, מה צריכה להיות שנת ההוצאה שלו כדי שיכיל את התכנים החדשים של השפה? אני מדבר פה על שינויים מהותיים ולא ברמה מתקדמת מאוד.

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  10. Started by attiass,

שלום לכולם אני עובד בסביבת eclipse של java ופיתחתי אפלט עבור יישום באינטרנט. התוכנה שלי עובדת ב eclipse מצויין אבל כאשר אני מסתכל באינטרנט התוכנה לא עובדת באופן זהה בתוכנה שלי אני נותן אופציה להכניס קובץ input ולבצע עליו פעולה כלשהי, כאשר אני לוחץ על כפתור ה browse באמת נפתח לי dialog box שמבקש קובץ, אבל לאחר שאני בוחר קובץ שום דבר לא קורה. והתוכנה לא מציגה את מה שהיא אמורה להציג. יש למישהו מושג מה הבעיה? קישור לאפליקציה אפשר למצוא כאן: http://www.eng.biu.ac.il/~attiass/BDD/MTBDD/index.html בגדול , הכנסת הקובץ אמורה להראות כמו סוג של עץ בינארי. תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  11. Started by ironman405,

שלום לכולם מצטער שאני שואל הרבה שאלות:9 יש לי שאלה חשובה , הקמתי איזה אתר קטן :http://web2.cs.colman.ac.il/oav/MainPage.aspx והשתמשתי בוויזאר של VS2005 להקמת יוזרים באתר (הוא בונה לבד את הDB של היוזרים) והקמתי עוד DB לבד,עכשיו שאני מעלה את הקבצים לשרת אז אי אפשר להתחבר לDB של היוזרים (לDB שהקמתי לבד אז הוא מתחבר ועובד כמו גדול ) הבעיה לפי דעתי שפשוט אני לא מצליח למצוא את ה CONNECTION STRING של הDB של היוזרים ולכן אני לא יכול לשנות אותו לקונפיגרציה של השרת ואז זה לא מתחבר אל הDB של היוזרים ,אם מישהו יודע איך אני מוצא את הCONNECTION STIRNG של DB של היוזרים (הוא לא נמצא ב WEB CONFIG) אני אשמח תודה מראש

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  12. Started by YooOmer,

כתבתי DLL ב-#C. אני מנסה להשתמש ב-DLL ב- word VBA. כאשר אני מבצע reference ל-DLL אני מקבל הודעה שלא ניתן לבצע reference לקובץ הנ"ל. מה הבעיה.

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  13. כמו שרשמתי בכותרת, לאחר שאני מכניס שם משתמש וסיסמה ומתחבר לאתר, זה מוביל אותי לדף מסוים (אי אפשר לראות את הדף הזה אם לא מתחברים). וזה מראה לי אותו, זה אומר שהסשן עובד. אבל אם אני לוחץ F5 (רענן). זה מרענן את הדף ושוב צריך להקליד שם משתמש וסיסמא. משהו יודע מה הבעיה? זה הקוד של הדף main.asp <html> <head> <title> אתר מלחמת לבנון השניה </title> </head> <body bgcolor="#d8d8d8" dir="rtl" link="darkblue" alink="darkblue" vlink="darkblue"> <% if (session("login_u") <> "true") then %> <form action="chek_login.asp" method="post" name="conect"> כינוי <input type="text" name="nickname" size="15"> סיסמא <input type…

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  14. Started by s_b54,

אני מחפש שרת בעיברית כדי לאחסן שרות הורדות שהורדתי הנה התוכנה וגם עם אתם יכולים להסביר לי איך תודה http://www.megaupload.com/?d=27YY2A98 עריכה: לא חייב בעברית

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  15. Started by GangstaRap,

שלום! אני חדש כאן! אני לא בטוח שזה ממש קשור לכאן אבל בכל זאת זה סוג של תיכנות... ;D אני מחפש עזרה\מדריך\הכוונה בכתיבת סקריפטים ל-AviSynth... עשיתי קצת חיפושים ומצאתי עזרה רק באנגלית, אז אם תוכלו לתת לי איזה קישור להדרכה בעברית אני אודה לכם מאוד! תודה רבה לכל מי שעוזר!

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  16. נגיד כל מי שניכנס לאתר ויש לו IP לא של ישראל יונפה לעמוד מסויים באתר. יש כזה סקריפט?

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  17. Started by Ash Binary,

יש לי ב DB טבלה כמו בתמונה T1 אני רוצה להציג אל המסך / ליצור ב DB / וכו טבלה כמו בתמונה T2 : לבחור רק חלק מהעמודות, ושלא יהיה משהוא שחוזר אל עצמו איך עושים את זה ? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  18. Started by RazKaziRo,

שלום ברשותי טופס html של חברת נסיעות ברצוני לערוך את הטופס ולאפשר אופציה של נוסע אחד (כרגע יש בטופס אופציה פתוחה של 3 נוסעים כברירית מחדל) ברצוני לערוך את זה שבראש הטופס יהיה אפשרות לבחור מס' נוסעים והטופס יפתח אותם באופן אוטומטי ויציג את השורות שנבחרו כתנאי לבחירת מס' הנוסעים מצורף קובץ המקור של טופס הנסיעות הנ"ל אשמח אם תוכלו לעזור לי לערוך אותו מצורף קובץ ה html http://www.f2h.co.il/1936007626355

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  19. שלום, אני מעוניין לבנות COUNTER שיוגדל רנדומלית כל פרק זמן מוגדר מראש (לדוגמה שבוע-7 ימים). איך אני ניגש לזה? הCOUNTER ברור לי. מה שלא ברור לי זה איך אני גורם לו לרוץ כל שבוע מבלי שיופעל בREFRESH על העמוד- אלא אוטומטית בכל שבוע חדש. התוצאה שהCOUNTER יראה אותו מספר (רנדומלי) לכל גולש באתר. אני אחדד את הלא מובן לי - המונה אמור להיות מוטמע באתר עם המון תנועה- מדובר על מאות אלפי כניסות בשבוע. כמו כן האתר בפיתוח כל הזמן - אני מחפש פתרון שהמשתנה של הCOUNTER לא יתאפס/יושפע מהתנועות או השינויים באתר. מעין משתנה אבסולוטי (אני לא מכיר את המונחים הנכונים) שלא מושפע מכלום חוץ ממה שמוגדר לו. תודה,

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  20. Started by kobine,

הקובץ asp +הקובץ html http://planet.nana.co.il/kobinec/register.rar הבעיה היא בשדה day .. זה שדה select ומשום מה הוא לא קולט אותו מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  21. אני צריך לעשות טבלת רשתות ב EXCEL, ובה אני מתאר את ה PORT ומספרי ה IP של חברה מסויימת, עכשיו לאותה חברה יש למעלה מ 2000 IP אני מחפש קוד תיכנות ל EXCEL שיאפשר לי לקדם ספרה מסויימת שאני רושם בכל משבצת ב X עבור המשבצת שמתחת. כלומר עם לדוגמא אני רושם במשבצת A1 CORE_1 אז שזה אוטומטית יעשה לי במשבצת A2 CORE_2 או יקדם לי את המספר ככה שב A20 יהיה לי CORE_20 האם יש אפשרות כזאת? תודה רבה לעונים

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  22. Started by matanyaniv,

רציתי לשאול מה אומרים כל אחד מהביטויים האלה בתור תנאי ללולאה: while(!degel)1 while(degel)1 (אל תתייחסו לספרה 1) לפי מה שאני זוכר הביטוי הראשון שואל: האם דגל לא השתנה (ז"א: אם דגל הוגדר בהתחלהבתור אפס והשתנה באחת הלולאות ל-1 אז הוא לא ייכנס ללולאה) לגבי הביטוי השני אני לא בטוח אם קיים ביטוי כזה אבל נדמה לי שהוא הופיע איפהשהו... צדקתי או שיש פרשנות אחרת לביטויים?

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  23. Started by aerosmith,

שלום לכולם.. לאחר בערך חצי שנה או שנה משהו בסביבות זה.. שאני לומד HTML החלטתי להתקדם שלב ולנסות שפה חדשה- PHP זה מה שנראה לי הכי רלוונטי בשבילי.. מאיפה אתם ממליצים לי להתחיל ללמוד? אתר? שיטת לימוד? וכו'... תודה. ועוד שאלה- האם הידע שלי ב HTML יעזור לי ב-PHP בהרבה דברים? כי ממה שהבנתי PHP משולב ב-HTML..

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  24. Started by DarkRise,

טוב רק התחלתי ללמוד את השפה ולימדו אותי על המשתנה char אבל תמיד שאני כותב משהו מסויים לדוגמא - char x = 'Rock'; אז הוא כותב רק את המילה האחרונה כשאני מנסה להדפיס על המסך מ printf("I Wanna %c\n", x); הוא לא כותב בתוצאה הסופית - I Wanna Rock אלא רק I Wanna K למה זה ככה? למה זה לא מוסיף את זה? [זה לידע כללי אולי אצטרך את זה בעתיד] תודה מראש

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  25. שלום לכולם, אני התחלתי לעבוד עם Assembly ויש לי בעיה, אני לא מצליח להציג תו על המסך ולהזיז אותו בעזרת החצים. יכול להיות שהערך האסקי שונה בווינדוס XP או שהוא בדיוק אותו הדבר ב -98? תודה לעוזר\ים.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.