תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אמנם השאלה לא בנושא windows, אך הפורום הכי קרוב לנושא מבין הקיימים כיצד ניתן לגשת לשדה של טבלה מקושרת באמצעות ביטוי ב"בונה הביטויים"? כלומר, הבעייה שלי היא שבונה הביטויים מאפשר גישה לשדות המיידיים של הטבלה, אך לא לשדות המקושרים מטבלה אחרת. בתודה, ilil
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום.. אני רוצה לדעת איך אפשר לייצא מ-Eclipse קובץ exe כי אין כזאת אפשרות.. או אם אי אפשר בכלל.. איך אני ממיר JAVA ל-EXE.. תודה
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
איך אני עושה פונקציה ב javasciprt שתבדוק לי העם הקלט שלה הוא מחרוזת בעברית או באנגלית? פשוט אני רוצה שעם היא בעברית היא תשלח אותה בחזרה עם התג dir=rtl ועם היא לא באנגלית אז שתשאיר אותה כמו שהיא? או פונקציה אחרת אשר תקבל מחרוזת ותהפוך את כיוונן של כל המילים הכתובות בעברית. הודה לעזרה דחופה בנידון .
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אהלן, בשבועיים האחרונים למדתי SQL - פקודות, סינטקס וכל השאר. בעיקרון, לאחד כמה תרגולים שמצאתי באינטרנט, אני חושב שיש לי מספיק ידע בשביל להתחיל לכתוב תוכנה (ב-C++ כמובן) לניהול מסד נתונים. נגיד ואני בונה מסד נתונים פשוט, לדוגמא מודל ספריה. ואני רוצה לנהל אותה בפשטות ע"י Console בC++. מהן הפקודות להקמת צינור תקשורת בין התוכנה לקובץ? וכמובן מהן הפקודות שבהן אני מציב שאילתות? (מישהו שאני מכיר דיבר על ADODB - הגיוני?)
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
עושה שהוא יופיע בחיפושים בגוגל ובמידה וזה עולה כסף , יש המלצה על חברה טובה שעושה את זה בצורה מקצועית ? תודה
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
נגיד יש לי אתר עם פריימים ויש פריים אחד שבו מתחברים (זה מוצא את השם והסיסמא במסד ומעביר לתפריט של משתמש...) ואפשר ללחוץ על קישורים... איך עושים לחצן התנתק, שלוחצים עליו התפריט של המשתמש הופך חזרה לדף ההתחברות וגם הדף בפריים השני חוזר לדף ראשי או משהו??? הצלחתי עד הקטע של להחזיר בפריים לדף התחברות אבל בו זמנית אני לא מצליח להעביר בפריים השני לדף אחר.. זה מה שעשיתי ולא פועל...: <scripttype="text/javascript"language="javascript"> function Disconnect() { parent.dright.location.href="dright.asp"; parent.dleft.location.href="show.asp"; } </script> <ahref="javascript: Disconnect()">התנתק</a><br/><br/><br/> עשיתי פונקציה ולינק שמפנה אלי…
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
האם משהו נתקל פעם שפעולה כמו SET DATEFORMAT DMY לפני קריאה ל store procedure גורמת להאטה מטורפת בזמן ביצוע הפרוצדורה (מ 4 שניות ל 3 דקות)? למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום! אני חדש כאן! אני לא בטוח שזה ממש קשור לכאן אבל בכל זאת זה סוג של תיכנות... ;D אני מחפש עזרה\מדריך\הכוונה בכתיבת סקריפטים ל-AviSynth... עשיתי קצת חיפושים ומצאתי עזרה רק באנגלית, אז אם תוכלו לתת לי איזה קישור להדרכה בעברית אני אודה לכם מאוד! תודה רבה לכל מי שעוזר!
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
**ברור לי שהמצב הזה הזויי ולא הגיוני ואני לא צריך ליסט של צ'אטים. כי זה מטומטם. אבל זה מתאר את הבעיה שלי לכפילות נתונים. אני ישמח לתשובה! יש לי כמה Multicastים. לכל אחד מהם יש צ'אט משלו שבתוכו יש חדרים (קבוצה של אנשים ששולחים ומקבלים הודעות מהMulticast שלהם). לכל צא'ט יש חדרים והמשותף לכולם הוא האיפי של הMulticast והסוקט שהחדרים משתמשים בו כדי לשלוח ולקבל נתונים. אם הבנת עד לפה אז הבנת שנוצר לי מצב של כפילות נתונים בכל אותם חדרים ששיכים לכל Multicast. ואני לא יכול לעשות את הכתובת של הMulticastt והSocket משתנים סטטיים כי בפרוייקט יש לי כמה Multicastים. האם יש פתרון אחר במקום להשאר עם הכפילות נתונים הזאת? המחלקות: Manager - מכיל ליסט של צ'אטים. Chat - מכיל ליסט של חדרים ול…
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
מישהו פעם התחבר לMYSQL דרך סי שארפ? אני משתגע עם זה!! אני לא מצליח לראות את הנתונים בטבלאות למרות כל הwizard שיש לVS2005
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה אני מנסה לבנות סקריפט שישלח PING לסדרה של כתובות מ 192.168.1.1 עד 192.168.1.20 אבל אני לא מצליח להבין מה הפקודה שאני צריך להכניס כדי שזה יעבוד מישהו יכול לעזור ?
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
שלום! התלחתי ללמוד CSS י1. ש בשפה הרבה מאוד דרכים כדי למקם פריט. איך אני יודע במה אני צריך להשתמש? נגיד MENU BAR באיזה דרך כדאי לי להשתמש ? 2. מה ההבדל בין A:hover ל onmouseover/onmouseout? הדבל היחידי שאני יכל לחשוב עליו זה שבA:HOVER תמיד יהיה שינוי ובONMUOSE.... יהיה שינוי רק במקום שאני רוצה... אבל יש עוד הבדל?
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
מה זאת השפה הזאת בעיקרון וכמה טוב/חשוב יהיה לקחת קורס של זה באוניברסיטה?
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה בתוכנית עם משתנה מסוג int. התוכנית כוללת משחק בין 2 משתתפים. המשתנה int מאותחל בהתחלה ל-0, וכשמגיע תורו של שחקן 1 לשחק - בסוף התור המשתנה הופך לערך 2. וכן הלאה.. מגיע תורו של שחקן 2, ובסוף התור ה-int הופך לערך 1 כדי שבפעם הבאה יהיה תורו של שחקן 1. הבעיה היא שבאמצע התכנית ה-int הופך ל-NULL מסיבה כלשהי שאינני מצליח להבין. כאילו היה משתנה דינאמי ששוחרר... האם יש תופעות לוואי כלשהן ב-C שאני פשוט לא מדוע אליהן? (הקוד נכתב בסי ולא בסי++) תודה מראש, גלעד
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
היי חברים, אני עובד עכשיו על פרויקט שבמסגרתו אני צריך לבצע Localization ופשוט לא הולך לי... אני עובד על זה כבר שבוע, ניסיתי מדריכים באינטרנט, ניסיתי דוגמא שהמרצה שלח לי וכלום! יש מצב שמישהו יכול לכתוב לי בסעיפים שלבים לביצוע? בעיקרון אני מנסה לשים DropDownList בתוך ה- Master Page ושהוא ישלוט על השפה בתוך ה- Content Page. יכול להיות שאני לא מגדיר נכון את ה Content Page שלי? מה שאני עושה זה לחיצה ימנית על ה- Master Page ואז אני בוחר ב- Add Content Page, יש משהו שאני מפספס? טוב בקיצור באמת אני ישמח אם מישהו יוכל לכתוב לי לפי סעיפים את השלבים לביצוע. זה דיי דחוף להגשה ביום ראשון (14/8/2011). תודה ושבת שלום לכל העוזרים... עדכון: הסתדרתי בסוף... תודה בכל מקרה, שבוע טוב.
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
-
שלום , חיפוש בגוגל נותן מלא תוצאות וקשה לברור מדריך טוב , אני מחפש מדריך טוב לבעלי ידע בתיכנות , אבל ללא ניסיון קודם בתיכנות ל firefox תודה
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
התוכנית היא יישום פשוט של פיצוץ בלונים - אתה ממקם בלון מתנפח על המסך וכל בלון אחר שנוגע בו מתחיל גם להתנפח (מועבר מווקטור הבלונים הנעים לווקטור המתנפחים). התוכנית בסך הכל עובדת היטב, אולם ככל שזמן הריצה שלה מתמשך (בד"כ תוך כחצי דקה) היא נעשת יותר יותר איטית. מפרט המחשב שלי רשום מימין, והוא כמובן לא הגורם המגביל פה (ניסיתי גם על המחשב המשני שלי - אותו סינדרום). אין גם דליפת זיכרון. אז כנראה שהבעיה טמונה ביישום לא נכון של opengl ואשמח לקבל עצה בעניין (אם אפשר בדחיפות, הדד-ליין היום בחצות). Controler* WindowGL::_maker=NULL; int WindowGL::_size; GLint pntX=0, pntY=0; WindowGL::WindowGL(int size, Controler* maker) { _size = size; glutInitDisplayMode(GLUT_RGBA | GLUT_DOU…
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אני חיפשתי איך עושים זאת ומצאתי זה ע"י הוספת פקד מהtoolbox בשם notifyicon ואם רוצים לפתוח ממנו תפריט נוסיף לטופס גם פקד contextmenustrip ונקשר אותו במאפיינים של הפקד הראשון בקיצור שחקו עם זה שם... מקוה שזה יעזור למישו
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לחבר ספר לימוד שפת C,רציתי לדעת אם יש לכם המלצות לספר טוב למתחילים וגם ולמתקדמים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
-
מישהו פה יודע איך להכין הרחבות לפיירפוקס?? יש לי רעיון להרחבה מצויינת למשתמשים העבריים. מתי שכותבים בשורת הכתובת או בשורת החיפוש '''( באותיות עבריותwww) או שחסר רווח לאחר אות סופית כמו ןףךץם אז מה שנכתב והכתב ישתנה לאנגלית. מישהו מוכן לעבוד איתי בשיתוף פעולה?
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
הרצתי את הקוד וקיבלתי את הפלט רק שאני מתקשה להבין איך מגיעים לפלט הזה.. אם אפשר הסבר פשוט ומובן לזה , זה נורא נורא יעזור לי תודה. #include <stdio.h> #include <sys/types.h> main() { pid_t pid; int stat, i; for (i=0; i<3; i++) { if (fork()==0) { printf("this is a child\n"); } else { printf("this is a parent\n"); if (i==2) wait(&stat); } } }
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני יודע בסיסי יש לכם במקרה אתר שמביא הרבה תגיות וכדומה ומסביר על כל אחת מהן תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני רוצה, בשביל האתגר, לפתח מנוע תלת מימד קטן מאפס- לתכנת אותו מרמת ציור פיקסל בודד למסך. חיפשתי פלטפורמה מתאימה מבחינת נוחות ויעילות (חשוב שיעבוד גם עם הכרטיס מסך), אבל החיפוש רק בילבל אותי עוד יותר. חשובה לי גם נוחות ההורדה וההתקנה, דבר שקצת מרתיע אותי ב-OpenGL. יש הצעות?
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-