עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by barp12,

אני עשיתי תוכנית בגרפיקה שמציגה כפתור שברגע שלוחצים עליו עם העכבר הוא מציג הודעה והצבע של הכפתור משתנה הבעיה שאני כל הזמן לעדכן את המיקום של העכבר ולבדוק עם הוא לוחץ על הכפתור אז עשיתי LOOP עכשיו זה עושה לי הבהובים אני יודע שבVB עם DIRECTX עשו שתי חוצצים האם יש אפשרול לעשות את זה בC++ עם GRAPHICS.H? עריכה: לא משנה הצלחתי

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  2. Started by Wile E Coyote,

שלום לכולם. רקע: לא מזמן נחשפתי לאפשרות של שליטה במחשב מרחוק (ממחשב אחר) בגלל הצורך לתחזק את 4 המחשבים שיש לי בבית ביתר קלות. את ההפעלה הבסיסית של ה- Remote Desktop (מעכשיו - RD) למדתי מתוך קישור שפורסם בפורום זה. מאז שאני משתמש ב- RD, צצו מספר שאלות בנושא, ואודה לכם אם תוכלו לעזור לי: 1. כשהפעלתי את ה- RD לראשונה גיליתי, שכל מחשב חייב להיות מוצפן בסיסמה, אחרת אין אפשרות להתחבר אליו מרחוק. האם זה באמת כך, או שניתן להתחבר למחשב שהוא לא מוצפן? 2. אצלי בעבודה, כאשר טכנאי מחשבים מתחבר למחשב שלי מרחוק בכדי לתקן אותו, אני מסוגל לראות "בשידור חי" את הפעולות שהטכנאי עושה במחשב שלי (כאילו הוא יושב מולו ומתפעל אותו). אצלי בבית, כאשר אני מתחבר למחשב אחר בעזרת ה- RD, המשתמש במחשב "ה…

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  3. חבר שלי עבד בחודש דצמבר האחרון, ויעבוד חצי מינואר, והוא מבקש קבצי EXCEL לשני החודשים האלה, שבהם ירשום שעות עבודה ואוטומטית שעות העבודה יחושבו לבד. מישהו יכול בבקשה לבנות קובץ EXCEL למה שביקשתי, לשני החודשים הספציפים האלה? אני מצאתי קובץ אחד פעם, אבל היו בו רק 15 ימים, ולא הצלחתי להגדיל למספר הימים המדוייקים של אותו החודש. תמיד פונקציית החישוב, הייתה נהרסת ברגע שהייתי מגדיל מספר עמודות!

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. שלום לכולם הבנתי שאני צריך להשתמש בפעולה SCHEMA ,כדי לקבל את שם העמודות (FIELDS). יש למישהו מושג בזה?

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  5. Started by BIR,

שלום וערב טוב לכולם. אשמח אם מישהו יעזור לי או יסביר לי איך אני לוקח תוכנית בC# ומתרגם אותה לאלגוריתם. בתודה מראש,אור.

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  6. Started by Shbd,

התחברתי דרך המסד נתונים לקובץ mdb שלי ואני יודע להסיף נתונים אבל לא למחוק. בעצם השאלה שלי איך אני מגיעה לשורה מסויימת בטבלה ומוחק אותה. מה שאני רוצה ליצור זה הזנה של מספר בinput text שהמספר שיוזן בו יפוך ל- integer ועל פיו לגשת לשורה ולמחוק אותה.

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  7. Started by yossi_gr,

שלום אני רוצה לדעת איך אני יכול לראות את תעבורת האינטרנט שלי מהכרטיס רשת אם איזה פקודה אני צריך לעשות את זה

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  8. Started by barp12,

ב VISUAL C++ 6 היה את Add Member Variable Wizard האם יש את זה גם ב גרסא של 2005 כי לא מצאתי את זה

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  9. Started by nokobik,

האם יש דרך להגדיר מבנה גלובלי, שיהיה זמין למס' מחלקות שונות ללא צירוף header כל אחת מהן? צירוף המבנה ל-header יוצר לי בעיות redefinition מכיוון שאני עושה include לכל המחלקות ב-main.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by generalA,

מה עושה הפקודה SWAP במעבדי 8051 (אסמבלי). לא להתבלבל עם 8086/88 !!!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by ~שירה,

מחלקה לייצוג עץ אדום שחור. בפונקציה לסיבוב ימני ושמאלי, מה צריך לעושת כדי שהשינויים לא ישארו רק בפונקציה אלא ישפיעו על כל העץ???

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by Eran-s,

האם זה אפשרי? זכור לי שב-2003 היה אפשר.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by jupiter,

דיי אני נואש. :-\ העלתי קבצים למליון שרתים ובכל אחד בעיה אחרת. אני מחפש אחסון חינמי עם 50 מגה לפחות. לא אכפת לי פרסומות (רק בגבול) FTP עדיף שיהיה יותר ממסד נתונים אחד, אבל לא חובה. שרת מהיר ויציב. בבקשה מנסיון ולא כמכירים...

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by nokobik,

אני מנסה לתכנת ב-C++ בסביבת VS2005. אני מנסה ליצור MSGBOX פשוט ואני נעזר באתר הזה למרות שהוא כותב שם ל-C, ההסברים שלו טובים. כשאני מנסה לקמפל את הקוד הבא: #include <windows.h> int WINAPI WinMain(HINSTANCE hInstance, HINSTANCE hPrevInstance, LPSTR lpCmdLine, int nCmdShow) { MessageBox(NULL, "Goodbye, cruel world!", "Note", MB_OK); return 0; } אני מקבל הודעת שגיאה: error C2664: 'MessageBoxW' : cannot convert parameter 2 from 'const char [22]' to 'LPCWSTR' חפרתי באינטרנט לגבי ה-LPCWSTR והגעתי לזה שמדובר TYPEDEF של wchar_t. אין לי מושג אם לעשות המרה, וכל העניין הזה של Win32 app חדש לי. למישהו יש רעיונות?

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  15. תודה.[br]פורסם בתאריך: 30.12.2006 בשעה 17:41:31 מצאתי :]TheArrayListName.Count מתחיל מ0[פריט אחד = 1. שני פריטים = 2 וכו']

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  16. Started by barp12,

כותרת

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אני זוכר שבעבר כשהשתמשתי בפקדים [במיקרה הזה פקד של כפתור] עשיתי שהשם של כל הכפתורים הוא זהה אך האינדקס שלהם שונה. בצורה זו יכולתי להתייחס לפקדים כיאלו היו מערך. למשל: this.TheNameOfTheButton[1].BackColor = Color.Tan; this.TheNameOfTheButton[2].BackColor = Color.Tan; this.TheNameOfTheButton[3].BackColor = Color.Tan; אך כעת כשאני בא לעשות זאת איננו מוצא את הדרך. ניסיתי לתת לכפתורים אותו השם אך קיבלתי שגיאה. מישהו יודע את הפיתרון? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by 104952,

כשאני מריץ את התוכנה שכתבתי -כל פעם שאני קולט מספר ואז לוחץ ENTER אז החלון עף......וחוזר לחלון של הקומפיילר מה אני עושה לא נכון?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. "שיעורי בית" בפסקל, התרגיל ייחשב כ7 נקודות מן המבחן: "מכונת המשקאות, כתוב תוכנית המדמה את פעולתה של מכונת משקאות. המכונה מכילה 7 משקות במחירים שונים: 1. נס קפה - 2.25 ש"ח 2. קפה שחור - 2.25 ש"ח 3. תה - 2.25 ש"ח 4. שוקו - 2.25 ש"ח 5. מרק - 2.25 ש"ח 6. קולה - 2.25 ש"ח 7. מיץ תפוזים - 2.25 ש"ח המכונה יודעת להחזיר עודף בהתאם לסכום שהוכנס למכונה ולמחיר המשקה. כתוב תוכנית המקבלת כקלט את מספר המשקה ואת הסכום שהוכנס למכונה ומחזירה עודף(אם יש) במספר מינימלי של מטבעות. (המטבעות שבשימוש: 10 ש"ח, 5 ש"ח, 1 ש"ח, 50 אגורות, 10 אגורות ו5 אגורות). כפלט יש להדפיס את מחיר המשקה, הסכום שהוכנס, העודף ופירוט מטבעות העודף." Now, פתרתי את התרגיל והרצתי כמה פעמים עם כמה קלטים והפלטי…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by barp12,

אני עושה תוכנית בגרפיקה שתראה את מיקום העכבר אז עשיתי LOOP שיעדכן את העכבר ואת התמונה ובסוף ה LOOP קראתי לפונקציה clear device עכשיו זה מראה את התמונה איפה שהעכבר נימצא אבל זה מראה הבהובים והשאלה שלי איך לעשות שלא היו הבהובים הנה התוכנית http://rapidshare.com/files/9151205/program.zip.html

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  21. Started by ~שירה,

במחלקה שבניתי על חלק מהפונקציות וגם על התכנית הראשית: error C2601: 'main' : local function definitions are illegal מה זה אומר????? הצילו!

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  22. אני יודע שהמבחנים הם עם ספר פתוח אבל אולי יש דרך טובה שאפשר להתאמן אליה למבחנים ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by garnett,

שלום. הצלחתי פעם לעשות זאת ושכחתי, אם אפשר לעזור לי בזה אשמח.. אני מקבל ערך מדף HTML לדף ASP אבל לא מצליח להציג אותו דרך ג'אווה סקריפט.. איפה הטעות שלי??.... <% dim fname fname=Request.querystring("fname") Response.Write("Hello " & fname & "!<br />") %> <html> <head> <script type="text/javascript"> function fnchange() { var x = <%=fname; %>; alert(x); } </script>

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  24. Started by Nahum2,

איך עושים את זה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים