עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by אוראלהזמיר,

היי חברה אני יש לי קומפילר של borland 3.1 עכשיו אני מריץ תוכניות ובזמן האחרון הוא ממש איטי וכל פעם שאני עושה RUN הוא כותב לי checking dependencies ואז רק אחרי איזה 15 שניות התוכנית רצה מישהו יודע מה בעיה?

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  2. Started by bdoron,

אני מתחיל לבנות אתר בasp.net שיהיה למעשה אחד מהאתרים של התיק עבודות שלי, עד עכשיו מצאתי כל מיני שרתים חינמים, הבעיה היא שהשרתים שם זזים נורא לאט, ועד שהאתר עולה זה מליון שנה אני מחפש שרת iis מהיר יחסית עד 200 מגה משהו כזה במחיר סביר... אשמח לקישורים לאתרי hosting , כאלה שיש לאנשים פה ניסיון ומרוצים מהביצועים

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  3. איך יוצרים מצגת תמונות (JPG) בתוך דף ב ASP.NET 2, אני רוצה להריץ תמונות על גבי דף WEB

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  4. הנה האתר [linkdr70.yourgalleries.net/|שבניתי]. אני רוצה למקם תמונה אחת בצד ימין, אחת באמצע ואחת (שעדיין לא הוספתי) בצד שמאל לצורך העניין. אגב זה לא חייב להיות בדיוק באמצע. איך אני באופן כללי שולט על המיקום? תודה מראש ושבת שלום, dr70

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  5. Started by nir567,

שלום חבריי. אני באמצע פרויקט. ניסיתי לשפר את הנגישות בתוכנית ע"י ה- voice recognition אבל משום מה זה לא פועל לי. הקוד שצירפתי זה הקוד שהשתמשתי בו בפרויקט וה-vb לא אומר שיש בעיה בקימפול או משהו, פשוט התוכנית לא מחליטה לאיזה case להיכנס ולא מבצעת את מה שנדרש. מה לא עשיתי בסדר? פליז תעזרו לי!! Option Explicit Dim totaldata As String Private Declare Function ShellExecute Lib "shell32.dll" _ Alias "ShellExecuteA" (ByVal hwnd As Long, ByVal _ lpOperation As String, ByVal lpFile As String, ByVal _ lpParameters As String, ByVal lpDirectory As String, _ ByVal nShowCmd As Long) As Long Private Sub DirectSR1_PhraseFinish(ByVal flags As Long, ByVal beginhi As Long, ByVal beginl…

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  6. Started by TecNodRom,

שלום רב! בקוד הבא שמתי לב שהאופרטור שווה משפיע על הפלט של התוכנית. ממה שלמדנו, וממה שרשום בחומר, אופרטור השמה לא עובר בתורשה וה b1=b2 צריך פשוט לדרוס אחד את השני כמו השוואה רגילה (עובדה שהy בפלט גם נדרס....) אשמח להבהרות. תודה רבה להלן הקוד: #include <iostream> using namespace std; class One { protected: int x; One(int x1)(x1) { cout<<"B one!"<<endl; } One& operator = (const One& other) { if( this != &other ) x=other.x+10; else cout<<"S A!"; return *this; } virtual void Show () { cout<<"x="<<x<<endl; } ~One() { Show(); } }; class Two:public One { int y; public: Two (int x1,int y1):O…

• 1 תגובה
    • 4.9k צפיות
  7. Started by sharpi,

מעוניין לבצע בדיקות לקוד שאני כותב ב C#? ראיתי שיש את החבילה NUNIT ? האם יש חבילות נוספות מה המומלצת? ולגבי אובייקטי MOCK, איזו חבילה מומלצת? ומה בנוסף אני צריך לדעת? אשמח לפרטים. תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. select MAX(salary) from Employes inner join Terms on Employes.Id=Terms.ID where Terms.Extra is not null יש לי 2 טבלאות, כאשר בטבלה terms יש לי נתונים נוספים על עובד, ובטבלה employes יש לי נתונים רגילים של עובד, תעודת זהות שם משכורת וכאלה אני רוצה להראות את העובד שמקבל משכורת מקסימום מהטבלה של הemployees אבל שהוא מקבל משכורת אקסטרה השאילתה עובדת כמו שצריך זה באמת מראה לי את המשכורת הכי גבוהה מאלה שמקבלים משכורת אקסטרה הבעיה שאני רוצה להראות חוץ מהמשכורת של אותו אדם גם את השם והתעודת זיהות אבל שאני מוסיף id וגם name אני מקבל שגיאת קומפילציה Msg 8120, Level 16, State 1, Line 15 Column 'Employes.Id' is invalid in the select list because it is not contained in either an ag…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, יש לי אתר ב-ASP.NET שמכיל עברית. על המחשב שלי - העברית נראית תקינה. כשאני עושה publish לשרת - אני מקבל ג'יבריש במקום עברית. חיפוש בגוגל מעלה רק אנשים מיואשים או פיתרונות כושלים. למישהו יש פיתרון? בינתיים מצאתי Workaround די מגעיל ולא נוח: protected void Page_Load(object sender, EventArgs e) { Label1.Text = "טקסט בעברית:"; } כלומר, הטקסט בעברית נראה טוב אם אני שם אותו לאחר הטעינה של הדף, דרך הקוד. אשמח לקבל פתרונות לבעיה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  10. Started by talgold,

שלום חברה אני מחפש קוד ב VB.NET ל סודוקו לא משהוא מתוחכם מדי תודה מראש

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  11. Started by mystic,

הורדתי WebMatrix אבל אני נתקל בבעיה, כאשר אני לוחץ על RUN ומחכה שיופיע לי "האתר" שעשיתי זה פותח דפדפן ויש שגיאה: Unable to connect Firefox can't establish a connection to the server at localhost:*****. The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments. If you are unable to load any pages, check your computer's network connection. If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web. עזרה מישהו?

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  12. האם שאלו אותכם בו על סיבוכיות זמן ריצה/ יעילות/ מערכים דו מימדיים? איזה נושאים עיקריים היו? בבקשה עזרה.. תודה

13. Started by YooOmer,

כתבתי DLL ב-#C. אני מנסה להשתמש ב-DLL ב- word VBA. כאשר אני מבצע reference ל-DLL אני מקבל הודעה שלא ניתן לבצע reference לקובץ הנ"ל. מה הבעיה.

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  14. היי, אני עובד עם אקליפס בג'אווה, ומנסה להתחבר למסד נתונים שיושב על MY SQL SERVER 2008R2. חיפשתי בגוגל כמה דרכים לעשות את זה..משום מה חלקן לא מצליחות (JDBC..). כרגע הצלחתי באמצעות ODBC (בעזרת האשף הקיים של הווינדוס) להתחבר למסד הנתונים, ולבצע שאילתות.. הבעיה שלי בדרך הזו, היא שבמידה וכרגע אני למשל מוסיף רשומות בSQL SERVER אחרי שכבר הרצתי את האשף, הן לא מתעדכנות בהרצה מן האקליפס, ובעצם צריך ליצור כל פעם מחדש את קובץ האשף הנ"ל. למישהו יש רעיון איך לפתור את זה? או אם קיימת דרך נוספת גם טוב תודה!

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  15. Started by Re_Boot,

מה דעתכם? יש מה לשפר?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  16. Started by pooki_1,

שלום לכולם יש לי בעיה עם איזה תרגיל רקורסיה קטן צריך לקבל מערך וגודל, ולהחזיר מערך חדש שמכיל כל איבר פעם אחת (כלומר אם יש כפולים אז להשמיט אותם) חשבתי בהתחלה אולי למיין אותו ואז לבדוק כל פעם מתי משתנה מספר, אבל העניין הוא שברקורסיה זה קצת מסבך לי את החיים ובכלל המערך מוגדר כ const אז אני לא בטוח אם מותר לקשקש אותו ככה, אפשר אולי כיוון מחשבה? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  17. שאני פותח קובץ כלשהו שנבנה על XP הוא אומר שיש לו בעיות התאמה ואם אני אומר לו שימצא פתרונות באינטרנט הוא אומר שיש עדכון ממיקרוסופט,חיפשתי במיקרוסופט ולא מצאתי.. אפשר עזרה ?

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  18. שלום רב, אני מעוניין לבנות תוכנת העברת הודעות והייתי מעוניינן לדעת איך אני יכול לבצע זאת באמצעות העברה ישירה מIP ל IP בASP.NET עם #C

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by ~שירה,

יש לי שורת קוד עם תנאי כזה : if(Request.Params["Name"] != null) איך נראית השורת קוד שבה מכניסים ערך לName (כדי שהתנאי יתקיים)?

20. Started by mor90,

אני צריך עזרה בתרגיל מצורפת תמונה עם התרגיל ניסיתי בכמה דרכים ואני עדיין לא מצליח להשלים את התרשים כמו שצריך אני חושב שיש משחק כלשהו עם ה- big

• 1 תגובה
    • 5.9k צפיות
  21. Started by nevet,

שלום, אני מעצבת אינטראקטיב, אני מעוניינת ללמוד את כל הנושא של בניית אתרים מהצד הטכני. (java script, PHP, בסיסי נתונים וכו') רציתי לדעת אם יש פה מישהו שיכול לתת חוות דעת על המכללה hackeru ועל ג'ון ברייס בהקשר של הלימוד של הנושא. ואם יש מכללה נוספת באיזור תל אביב שעדיפה על שתי אלה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  22. Started by POPCORN,

שאלתי את השאלה בפורם של פיתוח אפליקציות אבל לא ענו לי אז חשבתי שזה מתאים גם לאתרים שמשתמשים במסד נתונים משהו יודע אם אפשר להשתמש בגוגל דוקס כמסד נתונים. אני רוצה להעלות קובץ אקסל ולהשתמש במידע שלו באפליקציה - יש אפשרות כזאת? לדוגמא: ליצור טופס בגוגל דוקס וליצור אפליקציה שתראה לי את הנתונים לא אכפת לי לעשות את הקובץ פתוח לכולם ואז להשתמש בו, אבל הייתי מעדיף שיהיה אפשר להשתמש בקובץ כפרטי. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  23. של מיקרוסופט

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  24. Started by amit_f,

לכל עזרה שתוצע - תודה מראש! שאלתי היא: האם ב-VB6 יש קומפוננטה מובנית עבור שמירת תמונות בפורמטים שונים (bmp,jpeg וכו'). כלומר - כשאני שומר קובץ bmp כ-gif למשל ע"י App.path & strFileName & ".gif" התמונה לא באמת מקומפרסת לפורמט הרצויף אלא רק נשמרת עם סיומת הקובץ שרציתי. ידוע לי שב- .NET יש קומפוננטה שכזו, אולם אני צריך את זה עבור VB6.

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  25. Started by No_Man,

אני צריך להכין דיאגרמת בלוקים של תוכנית שתקבל 3 משתנים מהמשתמש ותוציא אותם לפי סדר, מהגדול לקטן ואז לכתוב את זה ב-JAVA. אני צריך לעשות את זה באמצעות IF. מישהו יכול לעזור לי ? ושאלה נוספת זה דיאגרמת בלוקים של עיגול, באמצעות IF ו-COUNTER או משהו כזה, וגם תוכנית ב-JAVA. אם תראו לי איך הדיאגרמת בלוקים שלהם נראית, אני כבר נראה לי יוכל לעשות את התוכנית אבל אני צריך כיוון. תכונו אותי.

• 1 תגובה
    • 682 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.