תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום שלום, ברצוני ללמוד שפת אסמבלר שמתמשים בה בתקופתינו, במסגרת לימודיי למדתי אסמבלר של 8086 (ברמה לא הכי גבוהה) ואסמבלר של 8051 (ברמה דיי גבוהה) איזו גירסא של השפה הכי מומלץ ללמוד היום? אם יש המלצות לספרים אני אשמח, תודה מראש, בר.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע שבשביל לפתוח דף בפריים שונה ממנו נמצא הלינק עצמו צריך לתת ללינק TARGET , הTARGET הוא השם של הפריים האחר. עשיתי את זה בצורה <a href="main.shtml" target="_main"> במה טעיתי?
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
יש לי Y נתון שהוא מספר גדול אני צריך למצוא את הX ש X^X יהיה כמה שיותר קרוב למספר Y ואם יש X אחר ש(X^(X+1 או ש (X^(X-1 שיציג אותו יש למישהו רעיון? דרך אגב Y יכול ליהיות גם גדול מ20 ספרות תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הי אני רוצה להתחיל ללמוד שפת C אין לי שום ידע קודם בשפות תיכנות.. אז אם אפשר בבקשה ספר/מדריך למתחילים לשפת C .. אני רוצה להתחיל ללמוד בתוכנה VISUAL STUDIO6 אז אם יש מדריך/ספר לשימוש התוכנה גם יכול לעזור מאוד.. תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
טוב אחרי יומיים שאני נלחם עם הבעיה, הגעתי למסקנה שצריך לבקש עזרה. אז ככה: כתבו פונקציה הבודקת האם במערך נתון קיימת תת-קבוצה של מספרים אשר סכומם שווה למספר מטרה. אם תת-קבוצה כזאת קיימת, הפונקציה מעדכנת מערך עזר כך : - אם איבר i כלשהו במערך הנתון שייך לתת קבוצת הסכום, אז האיבר i במערך העזר = 1. - אחרת איבר i במערך העזר = 0. int find_sub_sequence(int sequence[], int sub_sequence[], int size, int sum) - the header הנתונים : מערך של מספרים שלמים. מערך עזר מאותחל באפסים. גודל המערכים (זהה). מספר מטרה (הסכום אליו שואפים להגיע). דוגמא: סכום מטרה : 60 1 21 6 42 34 47 56 17 13 - המערך הנתון. 0 0 0 0 0 1 0 0 1 - מערך העזר. והפונקציה תחזיר 1. סכום מטרה : 50 0 0 0 0 0 0 0 0 0 - מ…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שאלה ב VB6 איך מעתיקים קובץ מסויים ממקום מסוים למקום מסויים למשל יש לי בדיסק קובץ ואני רוצה שזה יעביר אותו ל C:\BLABLA\BLABLA\"".EXE
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
התרגיל הוא, לכתוב פעולה רקורסיבית המקבלת מחרוזת ומחזירה מחרוזת חדשה- עם התו כוכבית(*) אחרי כל שלושה תווים מן המחרוזת המקורית. \ זאת אומרת אם הstring הוא anjklopj הוא עכשיו יהיה anj*klo*pj אשמח לעזרה בדחיפות, תודה!
-
- 1 תגובה
- 3.5k צפיות
-
-
היי, יש לי שאלה כזו- נתונה לי מטריצה מסוג char בגודל 4X4. נתונה לי גם פונקציה ( bool isWord(char* s ובה יש את כול המילים שניתן ליצור מהתווים שבמטריצה. אני צריכה לעבור על המטריצה ובכול פעם לשלוח לפונקציה מילה אפשרית, אם זו אכן מילה אז להדפיס אותה ולבסוף להחזיר את מספר המילים התקינות שהדפסתי. ישנה מגבלה- אסור לעבור על המטריצה כאשר חוצים את הקו הדימיוני בעת המעבר עליה (מותר ללכת ימינה, שמאלה, למעלה, למטה אבל אסור לחצות את הקו הדימיוני) ניסיתי קודם כול לכתוב את הפונקציה ללא המגבלה- בעזרת רקורסיה. משום מה אני לא מצליחה לבצע זאת.(מקבלת הודעות שגיאה לא מובנות) אני ממש אשמח לעזרה יש לציין שרק עכשיו התחלתי ללמוד את השפה ואני עוד לא בקיאה כ"כ.... …
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
אני ניסיתי להתקין את המערכת וזה הראה לי שגיאה שהוא לא מוצא את מסד הנתונים .. אז מישהו יכול להגיד לי איזה קובץ צריך לבחור כמסד נתונים מהמערכת פורומים הזאת ? תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
בס"ד יצרתי (ב VisualStudio 2005) איזשהו WebApplication בשם EstateAgency, וקימפלתיו בהצלחה. הקימפול פותח חלון שבו כתובת הURL אינה המיקום הפיזי שבו יושב הפרוייקט וגם לא הנתיב הוירטואלי שלו שהוגדר ב IIS, אלא משהו כמו שרת פנימי של ה Visual. בסגנון: http://localhost:1111/Default.aspx. (- הפורט אחרי הנקודותיים משתנה מקימפול לקימפול). כשאני מנסה להריץ את הפרוייקט ב URL קלאסי, בסגנון http://localhost/root/sub/EstateAgency/Default.aspx אני מקבל את השגיאה הבאה: מה זה? הבעיה הקריטית היא כשאעלה את הפרוייקט לפרודקשן ואצטרך לפרסם את ה URL האמיתי, כמובן. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
היי, לא ידעתי איפה לפתוח את הנושא הזה. משום מה, המקום הזה נראה לי הכי מתאים - מקווה שפגעתי. ??? בכל מקרה, יש לי בעיה מסוימת שאולי תוכלו לעזור לי לפתור אותה. יש לי בלוג דרך גוגל (BBLOGERׂ) ומצאתי מדריך איך להוסיף תגובות של אנשים דרך הפייסבוק שלהם (כמו שיש בכל מיני אתרי חדשות). עשיתי זאת, פעמיים, אך בבלוג שלי, המערכת לא מופיעה בצורה מסודרת, אלא נבלעת (תמונה למטה). האם מישהו יודע איך אני מייצב את המערכת, או יותר נכון - מתאים אותה לבלוג? ניסיתי לסדר את זה דרך ההגדרות של הבלוג, אך אין אפשרות כזאת.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אם יש לכם לינק של בשביל לבנות אתר אם יש לכם תנו לי תודה מעידן20
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה עם רשימה - יש לי שאלה בספר עשיתי אותה טוב(את החלק הראשון, השאלה תופיע בהמשך) אבל החלק שאני מדפיס אותה יש לי לולאה אינסופית שמדפיסה אפסים. השאלה היא: כתובת תתכנית המקבלת שני מספרים שלמים: איבר ראשון first ומספר איברים num. כל איברי הרשימה הם מספרים שלמים עוקבים, כך שfirst הוא הערך הקטן ביותר. לדוגמא: first = 5, num=4 תוחזר הרשימה 5,6,7,8 להלן התוכנית: קוד: program xyz; uses wincrt, list2; var first, num,i,x: integer; var list: list_type; p:pos_type; begin list_init(list); p := list_anchor(list); write('enter first number and border: '); read(first, num); for i := first to (first+num) do begin list_insert(list,p,i); p:=list_next(list…
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
אני רוצה לאחסן את האתר שלי בארץ (הפעם. הייתי בברינקסטר). לא בא לי שוב הפיצול הזה בין DOMAIN CO.IL לשאת אחסון בחו"ל. אני רוצה שהכול ישולם במקום אחד. האתר פשוט מאוד, ולא דורש שום דבר מיוחד. יש המלצה למקום אחסון שיתן לי גם co.il?
-
היי לכולם, לפני 7 שנים רכשתי תוכנה לפיצריה מאדם אנונימי שכנראה כתב אותה או רק שיווק. במהלך השימוש בתוכנה הייתה הפסקת חשמל ומרגע הפעלת המחשב התוכנה נותנת שגיאה שאחת הפקודות נמחקו. התוכנה נעולה עם סיסמא שאין לי מושג מה היא בשביל ההגדרות טכנאי. השאלה אם יש משהו שאפשר לעשות ? כמובן בתשלום! ( גם למי שירצה רק לעזור ) התוכנה נמצאת במיקרוסופט אופיס בווינדוס אקספי
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יודע מה קוד האלגוריתם של פונקצית הערכה למשחק רברסי בשפת JAVA?
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה!!! מישהו יודע לכתוב תוכניות ולשלב בתוכן גרפיקה מתקדמת (הכוונה שלא לצייר סתם מרובעים וקווים אלא גרפיקה כמו תמונות או אנימציות וכו'). היה פעם איזה שהוא ספר של הוצאת "הוד-עמי" שעוסק בזה אם למישהו יש ויכול לעזור לי או מכיר אתר שמלמד גרפיקה והדגש על מתקדמת אני אודה לו מאוד. תודה ולהתראות האי-מייל שלי: Spidey_man@walla.co.il
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה באתר שהכפתורי ASP שלי מפעילים לי פונקציות בJS. דבר זה מתבצע לי בכל הדפים שישנם פונקציות שפועלות Onsubmit, וכפתורי ASP. אם מישהו יודע איך לתקן את זה אני אשמח מאוד! (זה די דחוף) הינה קוד של כפתור ASP: <asp:Button ID="Button2" runat="server" Text="התנתקות" OnClick="Button2_Click" /> כפתור submit: <input type="submit" value="כניסה" /> התג form באחד מהדפים: <form id="form1" runat="server" onsubmit="return bdika()"> תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
הורדתי את זה מהאתר הרישמי, פתחתי את הראר ואני לא מוצא EXE להפעלה...
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
יש לי תרגיל שבו אני קורא נתונים מקובץ טקסט, כל שורה זה אובייקט והא מורכבת ממספרים שמופרדים בניהם בפסיק, המספר האחרון בכל שורה זה מספר העותקים של אותו אובייקט (זה אובייקט מסוג Movie). אחת המתודות שעלי לכתוב זה השכרת סרט אז אחרי ההשכרה אני רוצה לעדכן את המלאי ולהוריד את מספר העותקים של אותו סרט (בתנאי כמובן שמלכתכילה הוא עמד על יותר מאפס), אז מה שקורה שבהשכרת סרט החבר שמשכיר נותן את שם הסרט (שנמצא בתחילת של שורה במקום הראשון) ואז אם אותו סרט קיים הוא מושכר. אז מה שאני עושה זה אחרי שהמתודה מקבלת סרט מסויים היא קוראת שורה מהקובץ ואם ה-ID של הסרט שהחבר נתן שווה ל-ID של השורה שנקראה הסרט יושכר לחבר ואני רוצה לערוך את אותו השורה שמייצגת סרט ולהוריד את המלאי אבל אני רוצה לעדכן את…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
זאת העבודה, http://www.cse.bgu.ac.il/common/download.asp?FileName=ass01_2012A.pdf&AppID=2&MainID=578&SecID=2949&MinID=1 אני שובר את הראש על 3 ואין לי אפילו כיוון אם יש מישהו בסביבת אשדוד שיכול לשבת איתי ולעזור לי אשמח אם תיצרו איתי קשר בפרטי (בתשלום כמובן). מועד ההגשה היום ב00:00. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
-
אני צריך עזרה אני לא מבין את הנושא אוטמט מחסנית במודלים חישוביים בפסקל מישהו יכול לרשום לי איזה הסבר כללי? או לכוון אותי לאתר שיעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
כותבת תכנית, ועם הפונקציות fork,exec - מחפשת ביטוי בקובץ (עם grep), איך אני מכניסה את השורה שנמצאה לתוך משתנה (מערך של char)?
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
היי, יש לי שאלה לגבי פונקציה המקבלת מספר ומחזירה את המספר ההפוך, כלומר מספר חדש שבו הספרות בסדר ההפוך. :(def reverse_num(num את פקודת הreverse אני לא יכולה לבצע על int, באיזו דרך אחרת אני יכולה להשתמש? תודה:)
-
- 1 תגובה
- 4.5k צפיות
-