תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה קטנה עם רשימה - יש לי שאלה בספר עשיתי אותה טוב(את החלק הראשון, השאלה תופיע בהמשך) אבל החלק שאני מדפיס אותה יש לי לולאה אינסופית שמדפיסה אפסים. השאלה היא: כתובת תתכנית המקבלת שני מספרים שלמים: איבר ראשון first ומספר איברים num. כל איברי הרשימה הם מספרים שלמים עוקבים, כך שfirst הוא הערך הקטן ביותר. לדוגמא: first = 5, num=4 תוחזר הרשימה 5,6,7,8 להלן התוכנית: קוד: program xyz; uses wincrt, list2; var first, num,i,x: integer; var list: list_type; p:pos_type; begin list_init(list); p := list_anchor(list); write('enter first number and border: '); read(first, num); for i := first to (first+num) do begin list_insert(list,p,i); p:=list_next(list…
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
זה קוד הASP שאני מריץ: <% if session("adminCheck")<>"true" then response.write "אין לך גישה לדף זה" else path=server.mappath("db/db.mdb") set con=server.createObject("ADODB.Connection") con.open "driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)};DBQ=" & path response.write request.form("feednum") con.execute "delete from feedback where feedNumber=request.form("feednum")" end if %> ואני כל פעם מקבל את השגיאה הזו: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error '80040e07' [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Data type mismatch in criteria expression. /deletefeed.asp, line 10 בבקשה אם מישהו יודע מה השגיאה הזאת אומרת ואיך לתקן אותה....…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
איך אני עושה דבר כזה בדיוק כמו IMAGESHACK שיעלה לי לתיקיה בשרת שלי רק תמונות בASP מישהו יכול להסביר לי?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
אני לא יודע אם איתתי את זה נכון אבל כעיקרון אני צריך לדעת איך למצא סקריפטים למשחק מסוים ואני מעויין ללמוד את השפה הזאת מישהוא יכול להביא לי מדריכים בעיברית בשביל זה ?
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
שלום נניח ויש לי טיפוס מסוג lpstr (שזה char* מבחינתי) אני רוצה שlabel1 אותו גררתי מהסרגל כלים יקבל את הערך שלו. אם הייתי רוצה להכניס לתוכו את הערך hello הייתי רושם label1->text-"hello" dd אבל כשאני מנסה לשים בתוכו משתנה אני נכשל כלומר אין לי מושג איך. (הוא לא מקבל char* ( תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
thanks for any help היה אתר מוכן, מישהו בנה ושילמו לו 1500 שקל. מה שעישתי זה לקחת את אותו האתר ולשכתב אותו שיהיה בעברית, לא משהו מסובך, רק HTML, קצת פוטושופ בסיסי, וזהו. תאכלס מה שהיה צריך לעשות זה לשנות את הכתיב מימין לשמאל, לשנות כפתורים מימין לשמאל, לכתוב מחדש את כל ה BODY והטקסט עצמו, להוסיף תמונות במקומות הנכונים, וזהו..... פאטנר שלי לאתר מהודו אמר לי שלוקחים 10-15$ לשעה על בסיס 40 מילים לדקה, אמר לי ש50$ זה נשמע הוגן, ביקשתי 250, אמרו לי בפורום אחר 600-800 שקל. יש פה מישהו מנוסה שיכול לעיין באתר, לראות ולהעריך בכמה בערך לקחת על זה? יש לציין זה פרוייקט ראשון שלי , HTML בסיסי. http://wewish.org/girudox2x2/heb.html אני לא זוכר כמה שעות עבדתי אבל סיימתי תוך יום, …
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
איך אפשר לקבע את השורה הראשונה כך שהכותרת תשאר (תופיע) כשגוללים את הטבלה למטה? אם אפשר קטע קוד לדוגמה זה יהיה מצוין תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
-
שלום, חשבתי לבנות sniffer . אני יודע להשתמש ב- Winsock אבל אין לי ניסיון גדול בכתיבת ישומי רשת. מישהו יוכל להפנות אות למקור מידע שיראה לי איך להגיע ל promiscious mode ? אה ואם מישהו כאן גם מכיר מדריך ל- raw sockets זה יהיה נחמד. תודה
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לזהות מתוך תוכנית שלי אם מותקן במחשב IE6 או IE7. מישהו זוכר מה הקוד לזה מתוך C#?
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
מישהו יכול לעלות \לשלוח לי את הקבצים הבאים : tasm.exe tlink.exe tc.exe תודה
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
מישהו יודע כיצד מבצעים validation (בדיקת קליטת נתונים על select (תיבת אפשרויות) ב-JS ?
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
אני מתכוון מתי שהוא יריץ את התוכנית שלי הרזולציה של המסך שלו תשתנה לרזולציה שאני יגדיר אני יודע שיש משחקים שעושים ככה כמו נגיד fm 2007 השאלה שלי איך אני יכול לעשות את זה אם זה פקודות כלשהם או מה ?
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי את הטופס התחברות שהולך לקובץ ASP שבודק במסד נתונים אם הנתונים הם של אדמין או משתמש רגיל, הנה הקוד: <% set oConn=Server.CreateObject("ADODB.Connection") oConn.open "DRIVER={Microsoft Access Driver (*.mdb)};DBQ=" & Server.MapPath("Forum.mdb") memberName=request.Form("memberName") password=request.Form("password") sqlStrInsert="select * FROM forumAdmins WHERE (memberName='"+memberName+"' AND password='"+password+"')" set Admin=oConn.Execute(sqlStrInsert) if Admin.EOF then sqlStrInsert="select * FROM forumMembers WHERE (memberName='"+memberName+"' AND password='"+password+"')" set clubUser=oConn.Execute(sqlStrInsert) if clu…
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחיקת משתמש ממסד הנתונים למרות שהמשתמש קיים במסד איך פותרים את הבעיה ? הקוד של הקובץ : <% if session("iao")="no" then response.redirect("admin.html") end if %> <HTML> <HEAD> <TITLE>מחיקת משתמש</TITLE> </HEAD> <BODY> <% '======= שליפת נתוני המשתמש מהטופס ======= username = Request.Form("username") '======= חיבור למסד הנתונים ופתיחתו ======= Set con = Server.CreateObject("ADODB.connection") con.Open("Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0; Data Source=" & Server.MapPath("db/members.mdb")) '=========== בדיקה האם כבר קיימת רשומת משמתמש בטבלה ========== sqlSelectCmd = "SELECT * FROM users WH…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כותרת... אמרו לי שעדיף לעבור ל DOT NET כי היא יותר חדשה וההבדל בין #C ל ++C הוא לא הרבה. למרות ששמעתי ש++C יותר חזקה אבל היום #C תופסת את מקומה והופכת ליותר נפוצה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי קוד של מחשבון שפתחתי בפרויקט חדש WINDOWS APLLICATION (שאני מריץ אותו נפתח חלון של מחשבון כמו בווינדוס) ויש לי WEB APLLICATION עכשיו באתר שעשיתי יש לי תמונה של מחשבון ואני רוצה לעשות שברגע שאני לוחץ על התמונה זה מריץ את הקוד של המחשבון ולמעלה אותו ורציתי לדעת איך מרייצים את הקוד מחשבון בWEB APPLICATION .
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
בכל משבצת (או template) יש לי לינק. איך אני יכול לשמור בsession את ה-id (או כל פרמטר כלשהו אחר שנטען מהמסד) הספציפי שממנו לחצו על הלינק? לא מצאתי אף דרך בעע
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
איך "לוקחים"(אין לי מילה טובה יותר) מאתר את הקוד מקור שלו באמצעות JAVA אני לא מצאתי פתרון לזה אם מישהו יכולת לעזור לי ולתת לי קוד או להפנות אותי למקור מסויים ששם אני יוכל למצוא פתרון תודה
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
יש אפשרות להפעיל תוכנה שעוצבה והוכנה ב- Visual Basic ב- פוקט פי.סי? אם כן איך? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
שאלה מטומטת מצטער נדפק לי השכל עם הפנקס רשימות של ווינדוס ואני לא מצליח להעביר את הסמן לצד שמאל של הדף אני מנסה להקים את בספרדית וכשהסמן בצד ימין הכל יוצא לי הפוך כבר כמה ימים אני שובר את הראש ולא מצליח לשנות את זה בינתיים אני כותב על וורד ומעתיק לפנקס איך אני פותר את הבעיה הזו? תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איך אני מתחבר בעזרת קוד לטבלה מDB SQL EXPRESS2005 ומציג למשל עמודה שלמה לתוך DROP DOWN LIST אני עובד עם V2005
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
יש לי כותרת לגריד שאני גורמת לה להשאר במקום (קפואה) כאשר נעשה scrolling(מגללת) למעלה ולמטה ע"י הצהרה כזאת: th{ position:relative; z-index: 10; } זה עובד מעולה (נישאר במקום!) כל עוד אני לא משנה את הדף מה dir=ltr ל dir=rtl ברגע שהדף נמצא במצב RTL הכותרת "משתגעת" - היא לא ממוקמת במקום הנכון,או מידי שמאלה/ימינה או מידי למעלה/למטה. וכן ככל שאני משחקת עם גודל הדף(מגדילה/ מזעירה) הכותרת פשוט זזה ממקום למקום. זה משגע! האם מישהו נתקל בבעיה זו?? אם כן אני חייבת עזרה לטיפול בבעיה. תודה מראש. הודי
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-