תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
-
היי, רצית את חוות דעתו של מי שמכיר על מספר סביבות פיתוח Borland® Developer Studio היא הראשונה כרגע אני עובד על VS2005 של מיקרוסופט. אז יש לי כמה שאלות ספיציפיות. האם ה C++ של בורלנד הוא אמיתי או .NET? האם ניתן להעביר תוכניות בצורה חלקה מ VS2005 לבורלנד ולהיפך? האם למישהו יש חוות דעת על ההפרש במחיר בין VS2005 (בערך 800$) ל בורלנד (בערך 3500$)? מה גורם לכזה הפרש? יש באמת הצדקה? האם פשוט ללמוד דלפי? (אין לי ניסיון בפסקל, רק ב C C++ C# JAVAו VB) הסביבה השניה היא JBuilder 2007 Turbo מה הרמה שלה יחסית לאקליפס (ראיתי שהיא בנויה עליה אבל מה ההבדלים) האם קל ללמוד אותה או שעדיף להשאר באקליפס? ואם כבר אז עוד שאלה, למה מחלקים אותה בחינם? מה האינטרס שלהם?
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
הי חבר'ה יש לי בעיה קשה יש לי תוכנית עם מלא פורמים ומשום מה הפורם מס 15 מוגדר כראשי וברירת מחדל והפורם שצריך להיות ראשי הוא 90(שממנו תתחיל התוכנית ותיהיה שרשרת משם לכל התוכנית) איך אינ משנה את זה?!!! זה די דחוף=] תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
אני צריך לתת למשתנה ערך רנדומלי בתחום מסוים, נגיד בין 1 ל-100. איך אני עושה את זה? אני יודע שזה לא אמור להיות מסובך תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
יש למישהו נסיון עם הוספת אפשרות הרשמה לתוכנה, ועד שלא נרשמים התוכנה זמינה רק ל-X ימים? אני לא מדבר על איך להצפין ולהפוך מידע לקוד או ההיפך - זה כבר דיון אחר. אני מדבר על איך/איפה לשמור את המידע של המשתמש במקרה והוא אכן נרשם, כי אם זה במקום ברור מדי אז אפשר פשוט להכנס לשם ולשנות ערכים וככה "להרשם" ידנית. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
איך מישהו בכלל חושב על הדברים האלה? אני עכשיו עובר קצת על ROOTKIT ובהלם מ 90% מהדברים שם. תראו את זה: http://www.infoworld.com/archives/emailPrint.jsp?R=printThis&A=/article/07/04/05/HNembeddeddeviceattack_1.html
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
שאני פותח קובץ כלשהו שנבנה על XP הוא אומר שיש לו בעיות התאמה ואם אני אומר לו שימצא פתרונות באינטרנט הוא אומר שיש עדכון ממיקרוסופט,חיפשתי במיקרוסופט ולא מצאתי.. אפשר עזרה ?
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
<asp:DropDownList ID="DropDownList1" runat="server"> <asp:ListItem Value=F14>F-14</asp:ListItem> <asp:ListItem Value=F15>F-15</asp:ListItem> <asp:ListItem Value=F16>F-16</asp:ListItem> <asp:ListItem Value=F18>F-18</asp:ListItem> <asp:ListItem Value=F22>F-22</asp:ListItem> <asp:ListItem Value=F117>F-117</asp:ListItem> <asp:ListItem Value=B2>B-2</asp:ListItem> <asp:ListItem Value=B52>B-52</asp:ListItem> <asp:ListItem Value=A10>A-10</asp:ListItem> </asp:DropDownList><br /> מה הוא הקוד שאני מוסיף ל-DROP DOWN LIS…
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
אני עובד עם visual studio 2003 כאשר אני יוצר חלון ומציג אותו איך אני יכול לעשות שהחלון יוצג ישר בגודל מלא (על כל המסך) ולא בגודל נורמלי (על חצי מסך).
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
-
שלום! השאלה ה-1: איך אני עושה שאירוע מסוים יקרה כשהעכבר לא מעל הטופס? לדוג' שטימר יפסיק לעבוד. 2. בפרויקט שלי מבית הספר אני צריך לעשות חיפוש. אני עובד עם פקד ADODC שאליה קישרתי את הטבלה שלי. אז ככה, החיפוש מחפש לפי שם פרטי והוא מתחיל לפעול באירוע change של פקד ה-textbox. לדוגמא נלחץ את האות "נ" אז הוא יעבור על כל השמות הפרטיים בטבלה וימצא את אלו ששמותיהם מתחיל ב-"נ" אם נוסיף עוד אות לדוגמא "י" הוא יביא את אלו ששמותיהם מתחילים ב-"ני" (למשל ניר). אבל משום מה יש לי בעיה ואני לא מבין מה היא. זה פועל רק עבור אחד מן הרשומות כמו שצריך ואת השאר הוא לא מוצא או משהו. צירפתי לכם את הטבלה ואת הטופס בקובץ rar. תודה מראש,ניר!! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
איך אני בוחר ממחרוזת ב-vb 6 תו לפי האינדקס שלו. משום מה ארין לי את הפקודה strings.getchar. מה עושים? תודה! ניר
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שלום , בדקתי את הנושאים זה נראה לי הכי קשור לפה אבל תקנו אותי אם אני טועה ... על כל מקרה קניתי דומיין לאחרונה , ואני רוצה לעשות מחשב ישן שלי כשרת לדומיין, איך אני יכול לעשות את זה ? נתונים של המחשב 2.4C של אינטל , DDR 1024 והארדיסק לא זוכר של איזה חברה אני חושב של WD שהוא SATA נפח של 80 ג'יגה , החיבור אינטרנט עצמו עומד על 1 מגה בייט אפלוד , אבל ככה או ככה , האתר שאני רוצה לעשות לא יהיה על נתוני תעבורה גבוהים , לפחות בהתחלה , שעשיתי חיפוש ברשת ראיתי מאמרים מאוד בסיסיים וקצת מהם , והרבה מאוד דברים שלא קשורים הורדתי תוכנות מסויימות לא הבנתי מה אני צריך לקשר בNO IP והאם אני צריך לשלם או לא לNO IP , כי במידה שצריכים לשלם כבר שווה לעשות אירוח אתרים של איזה חברה , ובמידה שאת…
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
שלום חבריי. אני באמצע פרויקט. ניסיתי לשפר את הנגישות בתוכנית ע"י ה- voice recognition אבל משום מה זה לא פועל לי. הקוד שצירפתי זה הקוד שהשתמשתי בו בפרויקט וה-vb לא אומר שיש בעיה בקימפול או משהו, פשוט התוכנית לא מחליטה לאיזה case להיכנס ולא מבצעת את מה שנדרש. מה לא עשיתי בסדר? פליז תעזרו לי!! Option Explicit Dim totaldata As String Private Declare Function ShellExecute Lib "shell32.dll" _ Alias "ShellExecuteA" (ByVal hwnd As Long, ByVal _ lpOperation As String, ByVal lpFile As String, ByVal _ lpParameters As String, ByVal lpDirectory As String, _ ByVal nShowCmd As Long) As Long Private Sub DirectSR1_PhraseFinish(ByVal flags As Long, ByVal beginhi As Long, ByVal beginl…
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
חברה יש לי קובץ TXT ואני רוצה להפוך אותו לASM ודרך התוכנה 8051 לקובץ HEX או ישירות לקובץ HEX על מנת לצרוב על ג'וק 8051 אז ככה למישהו יש רעיון איך אני הופך את קובץ ה TXT ? אולי קישור לתוכנה שאני יכול להוריד 8051? זה מאוד חשוב תודה!
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
ייצרתי טופס צור קשר שבסופו נשלח לאימייל הטופס שלי הוא מוכן אך איך אני מאפשרת את שליחת התוצאות לאימייל ובאיזה קוד ואיך כותבים זאת מה שאני רק יודעת הוא שאת שם הקובץ מדבקים בנוסחה FORM ACTION בבקשה עזרה זה חשוב מאוד
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
התחלתי ליקרוא את הספר : "C++ כשפת אם" של יצחק גרבר, הספר מפנה לאתר : www.defaus-computers.com הבעיה שהאתר נפל או הורד מהרשת... אז אם למישהו יש את הקבצים מהאתר ו\או קבצי דוגמא לשפת C++ שלא קשורים לספר אני אשמח מאוד, תודה !
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
זה שמות של קבצים שיש לי באתר אבל הוא רושם לי שהם חסרים (כמה מהם) ובסיות Smi
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב חברים, אני בניתי DB של Massage איך אני ממשיך מפה. האם מישהו יכול להסביר את התהליך הנכון לבניית פורום ואם אפשר לתת גם דוגמאות. בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
יש לי בגרות בשפת ה C# ואם אתם יכולים לתת לי אתר לבגריות קודמות איך הם באים ?איך התרגילים וככה ... תודה ...
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
איך אני מתרגמת את הפקודה ב++C לשפת MIPS? הפקודה: k[i]=j; מה שומרים ברגיסטר S ומה ברגיסטר T?
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
כרגע התחלתי ללמוד ASP.NET מהאינטרנט. הקוד הראשון שלמדתי הוא זה: <%@Page Language="C#"%> <script runat="server"> void Page_Load(object sender, EventArgs e) { myLabel.Text = "Hello World!"; } </script> <html> <head> <title>My first ASP.NET page</title> </head> <body> <asp:Label runat="server" id="myLabel"></asp:Label> </body> </html> הבעיה היא שהוא לא עובד אצלי. הוא נותן לי את השגיאה שבתמונה. ולמי שרוצה את השגיאה המדוייקת: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
איך אני מכניס נתונים למשתנה בASP מתפריט נגלל(drop down box)??? אני מנסה לעשות את זה ככה: c=request.form("cot") והוא אומר לי: שגיאת זמן ריצה של Microsoft VBScript (0x800A01A8) דרוש אובייקט: 'xyx' איזה אובייקט דרוש?? [br]פורסם בתאריך: 5.05.2007 בשעה 14:08:08 סידרתי את הבעיה!!!!
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
איפה אני יכול להשיג תשובות למבחני בגרות קודמים של 5 יחידות מדעי המחשב יב' בפסקל... אני מתכוון ממש פתרון עם מימוש בפסקל מלא כמו שצריך להיות בתשובה.
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש חבילה שמציירת גרפים (גרפים של מדעי המחשב, לא של אקסל), בפייתון או ב-.NET. מישהו מכיר חבילה טובה ויכול להמליץ? (חיפשתי בגוגל, אבל אני גם אשמח להמלצות ספציפיות)
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-