עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by itzick_b,

יש לי שתי בעיות עם קבצים בינאריים. 1. איך אפשר לדעת אם הקובץ ריק? 2. איך אפשר למחוק את כל המידע שנמצא קובץ בינארי? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by ניר.,

מישהו יודע כיצד ניתן לשנות את גודל הגופן ב-Eclipse שכך לדוגמא שהקוד יהיה בגודל 10 והתיעוד בגודל 12 ?

3. : הכל התחיל לפני כחודשיים, פחות או יותר - גלשתי לראשונה אל 'השרת העיור'. אחרי ששוטטתי קצת באתר והתרשמתי מהאווירה הקלילה ומהרצינות בה מתייחסים שם למוסיקה, חשבתי לעצמי -למה אין אתר דומה לספרים? ביקורות נלהבות יותר ופחות כלפי אלבומים, חשפו אותי, לא חובב גדול של מוסיקה, לסגנונות שלא הכרתי ולחוויות חדשות. אתר על ספרות יכול לעודד את הקריאה בקרב בני נוער ומבוגרים. באותו היום ממש, בעוד החזון הציוני הזה מתגבש בתוכי, דיברתי במקרה עם ידידה שלי, יוליה ברמן, והיא אמרה שהיא חשבה להקים בלוג ספרותי עם כל מיני ביקורות על ספרים שהיא קראה. כמו שבטח כבר ניחשתם, החלטנו לחבור יחדיו ולראות האם אפשר לעשות מעשה. טוב, אנחנו בורים לחלוטין בענייני מחשבים, בטח ברמת התכנות ולכן פנינו במייל לעורך '…

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  4. Started by feint,

שלום, אני מנסה להשתמש בקוד חופשי שנמצא ב: http://www.google.com/codesearch?q=+lang:java+get+download+speed+show:dD6xJDkZU3o:Uafz_S_acQs:0qKQjegzLyM&sa=N&cd=1&ct=rc&cs_p=http://www.limewire.org/limewire.zip&cs_f=gui/com/limegroup/gnutella/gui/init/SpeedWindow.java#a0 הבעיה היא שהוא אומר לי שהספריות הבאות חסרות לי: import com.limegroup.gnutella.SpeedConstants; import com.limegroup.gnutella.gui.GUIConstants; import com.limegroup.gnutella.gui.GUIMediator; import com.limegroup.gnutella.settings.ConnectionSettings; import com.limegroup.gnutella.settings.DownloadSettings; לא נגעתי ב JAVA בערך שנתיים, ואני לא ממש יודע איך אני משיג את הקבצים הנחוצים. …

5. יש לי ידע בסיסי של Java מ-2 יחידות שלמדתי בבצפר - אחסון דינמי, פולימורפיזם,ירושה, תכנות מונחה עצמים וכמובן כל הסינטקס הבסיסי. בזמן האחרון אני ממשיך ללמוד בעצמי מהאינטרנט, אבל זה לא מתקדם בקצב שבו הייתי רוצה שזה יתקדם. לפעמים אני נתקע, וקשה לי למצוא את התשובה באינטרנט. בכל מקרה, התחלתי בחיפוש אחר ספרים ומצאתי שניים שיכולים להתאים. הראשון שנראה לי הכי מתאים http://www.amazon.com/Introduction-Java-Programming-Comprehensive-Version-6th/dp/0132221586/ref=pd_bbs_2/002-1243508-3228005?ie=UTF8&s=books&qid=1191496142&sr=8-2 ו- http://www.amazon.com/Head-First-Java-Kathy-Sierra/dp/0596009208/ref=pd_bbs_sr_1/002-1243508-3228005?ie=UTF8&s=books&qid=1191496142&amp…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by אלון לטמן,

קיבלתי תרגיל לבנות מעגל לוגי שמקבל כקלט מספר בינרי בין 3 סיביות והפלא צריך להיות המספר הבינרי שמתאים לשארית של חלוקת מספר 3. כלומר אם קיבלנו 111 הפלט הוא 1 ואם קיבלנו 010 הפלט הוא 2. לא בטוח כל כך איך להתחיל...

7. Started by QuAKeR_996,

אני מנסה כבר שעה לעשות משהו פשוט עם NETBEANS ואני לא מצליח לעבוד עם האובייקטים. הבעייה היא שאני לא מבין את המבנה של סביבת התיכנות הזאת. אני יודע לעבוד עם JAVA ( ב ECLIPSE). אני מנסה לבנות שעון טקסט פשוט. אני משתמש ב THREAD כדי ליצור השהייה של שנייה, וחישובים פשוטים על משתנה INT פשוט כדי ליצור שעון. הבעייה שלי היא בגישה אל אובייקט הטקסט עצמו ואיפה אני בכלל אמור לשים את הקוד עצמו. הקוד שכתבתי: package javaapplication1; import java.lang.String; import java.util.logging.Level; import java.util.logging.Logger; /** * * @author אודי */ public class NewJFrame extends javax.swing.JFrame { /** Creates new form NewJFrame */ public NewJFrame() { initComponents(); } …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. יש לי בעיה. היה לי את הקוד אבל הוא נאבד לי איך אני גורם לכך שכאשר אני לוחץ על RADIO BUTTERN מסויים תופים לי תמונה אחרת מזאת שהייתה במקור במקום אחר. אני זוכר שזה סקריפט + HTML רגיל עם כמה טריגרים אבל אני לא זוכר איך כותבים בבקשה לעזור

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by nall,

שלום , מה הדרך היעילה כדי לכתוב תוכנית ב-C של שרת עם מספר לקוחות בלי תכנות multithreading , הבנתי שיש פונקציית select() , מישהו אולי מכיר אותה ויכול קצת להסביר איך היא בדיוק עובדת , אם ישנה דרך אחרת גם לבצע את התוכנית אשמח לשמוע

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by nir567,

איך אני עושה שכפתור בפלאש יגרום ל iframe להיות נראה ובלתי נראה ב-html? אם תוכלו להראות לי איך הקוד אמור להיראות זה יהיה מעולה, כי מישהו כבר בפורום אחר נתן לי תשובה שטחית למדי.. תודה, ניר.

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  11. אני סיימתי את מדעי המחשב ב' תוך שעתיים, הלך סבבה.. עוד כמה דקות מתחיל א', אז בהצלחה לכולם P: מישהו עוד עשה פה? על אילו שאלות עניתם?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. שלום קניתי ב Livecity דומיין עם סיומת co.il. הוא נותן לי את השגיאה הבאה Online transfer for your domain type is not supported.Domains with the following suffixes can be transferred: .COM, .ORG, .BIZ, .NET or .INFO. איזה הגדרות אני צריך להגדיר ב livecity שיקשר לי בין הדומיין שלי לאתר שבניתי ב wix איך אני מקשר בין הדומיין לאתר שבניתי תודה

• 1 תגובה
    • 4.7k צפיות
  13. Started by eranhef,

שלום, רציתי לדעת איזה מתודה מציירת בJava Applet עיגול ו/או גליל. במחלקה Graphics יש רק ציור של קווים מלבנים וכ'.... אודה למי שיעזור בהקדם - ערן.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by gkman,

שלום לכולם אני צריך קוד בשביל קישור שכשילחצו עליו הוא יפתח חלון הורדה לקובץ מסוים שאני אבחר. ניסיתי סתם לקשר לקובץ אבל בIE הוא פותח אותו ( לדוגמא אם קישרתי לקובץ של סרט אז IE יפתח אותו בWINDOWS MEDIA PLAYER) מישהו יכול לעזור? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  15. Started by D.A.Y.C,

שלום לכולם. אני כבר מלא זמן עובד אם מחשב? והייתי רוצה לדעת איך ליצור תוכנה פשוטה. אני לו כל כך מבין בזה אבל אולי יש איזה קודים ששמים או תוכנה שיוצרת לך את זה אפשר לדעת איך בעצם יוצרים תוכנה?

16. Started by glory,

יש לי שאלה כזאת: להציג זוגות של אחים שיש להם הורים משותפים. אני לא מבין איך אני בודק את הקשר בין ההורה לבין הילד לפי תעודת זהות.. זה הבסיס הנתונים Parent(parent_id,child_id). Sex(person_id,sex). Person(person_id,person_name,age). תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  17. Started by baruch_555,

יש לי את הבעיה הזאת מידיי פעם לא יודע למה. יכול להיות זה קורא שאני נכנס לתוכנה אחרי סריקת רוגלות עם מספר תוכנות(SpywareDoctor,SpySweeper,Spy-Bot,Ad-aware.....) ומנקה רגיסטרי????? ואיך אפשר לתקן את זה מבלי כל פעם מחדש לעשות לתוכנה Repair??

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  18. שלום! יש לי GridView שמציג נתונים מבסיס נתונים. ואני רוצה שהנתונים יוצגו בסדר הפוך, כלומר להפוך את השורות. שהשורה הראשונה תציג את הנתון האחרון שנכנס, ולא את הראשון. איך עושים את זה? תודה שריה

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  19. היי, לפני כחצי שנה, מחקתי את הפייסבוק שלי. לפני המחיקה, החלטתי לגבות את כל הנתונים שלי, כולל כל היסטוריית הצ'אט (של 5 שנים, יצא לא מעט). זה הביא לי את הגיבוי בצורת דף html, שבו כל ההודעות מבולגנות לגמרי. בעזרת פייתון הצלחתי למיין אותן. אבל עכשיו, אני צריך מקום לאחסן אותן כך שאוכל לראות אותן בצורה נוחה - משהו שיהיה קרוב לצ'אט המקורי של פייסבוק. לכל הודעה יש תאריך, ההודעה עצמה, והthread שהיא שייכת אליו (בעצם - אילו אנשים היו באותה שיחה). האם יש מערכת מוכנה שתאפשר לי להכניס את הנתונים האלו אליה ולהציג אותם בקלות? או שעדיף לבנות אתר משל עצמי? תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. Started by gkman,

טוב אני חדש בכל מה שקשור לSQL PHP ומנועי חיפוש אני חיפשתי מדריך לזה ולא מצאתי אם מישהו יכול בבקשה לתת לי קישור למדריך על איך משתמשים בתוכנה MY SQL ואיך בכלל בונים מנוע חיפוש למתחילים ובעברית תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. שלום לכולם, ניסיתי לבצע את הקוד של File Upload ב PHP לפי המדריך הזה: העלאת קבצים לשרת http://www.webmaster.org.il/article.asp?id=181 עשיתי הכל לפי ההוראות ו: -הקובץ לא עולה -אין פלט מ: print $file1 // ידפיס את הקובץ הזמני של input file1 print $file1_name // יחזיר את השם של הקובץ print $file1_size // יחזיר את גודל הקובץ בבתים print $file1_type // מחזיר סוג הקובץ אני משתמש ב PHP DESIGNER ובערכה WAMP 5 תודה רבה מראש!

22. Started by skywalker13,

האם התוכנה borland c++ 3 for dos היא תוכנה חופשית ואם כן אז איפה אפשר להוריד אותה? אשמח גם לקבל המלצות לתוכנות с++ אחרות כי בורלנד זאת התוכנה היחידה שאני מכיר כי יש אותה בבית ספר ואני רק מתחיל בתחום. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  23. Started by maz,

שלום, שמעתי את המונח scripting , הייתי בעוניין במידע מה זה , באיזה שפות כותבים scripting ומדריכים בהם אפשר ללמוד? תודה.

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  24. Started by ORrrr,

שלום, אני מחזיק DB חינמי דרך mongoLab. אני צפתח אתר אינטרנט מסויים דרך הIDE החינמי של cloud9. כתבתי את השרת שלי ב nodeJS. לצורך העניין יש לי 2 ראוטים לבקשות. בשני המקרים כל מה שהבקשה מבצעת זה את הדבר הבא: פונה לקולקציה, כאשר כל בקשה פונה לקולקציה אחרת, ומחזירה את כל המסמכים ממנה. בשתי הקולקציות יש מסמכים. להלן הקוד: var collection = db.collection('chat-users'); collection.find().toArray(function(err, docs) { console.log(JSON.stringify(docs)); res.end(JSON.stringify(docs)); db.close(); }); משום מה, בקולקציה הראשונה אין בעיה, אבל בקולקציה השניה, למרות שיש מסמכים, לא חוזר כלום ואני מקבל undefiend. למישהו יש מושג למה? תודה, אור

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. Started by efergan7,

יש לי קובץ firmware לנגן MP4 ואני רוצה לדעת אם אפשר לפתוח אותו ולשנות כמה דברים בתוך המטרה שלי זה לשנות את הרקע לתרגם לעברית כמה דברים ואם אפשר לכתוב כמה משחקים נוספים הסיומת לקובץ היא BIN ואני מעלה אותו לנגן דרך תוכנה שמצורפת mp3 player upgare tool

• 1 תגובה
    • 920 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.