עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by dj shay 30010,

אני רשום באתר מסוים וכל מה שאני רוצה לשנות נמצא בקובץ PHP באתר. אך אני יכול לשנות את הנתונים שיש בקובץ באתר (ניתן לעשות upload לקוצץ ולשנות אותו ???) תנו לי כל דרך או משהו פלייייייייז

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  2. Started by abarbotel,

היי אני חדש פה בפורום יש לי כמה שאלות שאשמח אם מישהו יוכל לענות לאחרונה נכנסתי חזק לרעיון של לעשות כסף מהאינטרנט איכשהו הבנתי שיש צורך בדרך כלל באתר שדרכו אפרסם מוצר או שאחרים יפרסמו בו פרסומות בכל אופן הבנתי שאצטרך אתר. אין לי שום רקע בבניית אתרים ורוב המידע הוא חדש עבורי השאלה שלי היא מה בעצם ההבדל בין אתר שאני בונה בחינם באמצעות תוכנות כמו דרים וויבר או ג"ומלה לבין אתר שאשלם עליו כסף איך זה מתבטא במה שאוכל לעשות עם כל אחד מהאתרים? השאלה השנייה היא האם יש הבדל על איזה שרת אשים את האתר? כי אני רואה שהמון חברות מציעות את עצמן שישימו בהם את האתר שלהם ללא תשלום וישנן כאלה שמציעות בתשלום של דולרים מעטים בערך 20 דולר.. מה ההבדל ודבר אחרון מהי עלות הקמה בערך של אתר בסדר גודל "…

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  3. Started by Kostya,

שלום! ראשית רציתי לשאול בקשר למוסג Platform, מה זה? ומה ההבדל בינו לבין IDE? שנית רציתי לדעת מהו ה- IDE הכי טוב שיש ומדריך טוב למתחילים ב- Java עדיף בעברית אבל גם אנגלית מתאים! תודה רבה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  4. Started by HFDO5,

שלום, אני רוצה להשתמש ביציאת הCOM שלי במחשב לאיזה פרוייקט לפי מה שהבנתי היציאה בנויה מ 4 כפתורים ואפשר לפתוח \ לסגור אותם לפי איך שאני רוצה איך אני יכול לבנות תוכנה שתסגור לי כפתור מסויים? מישהו יכול לעזור לי ליצור תוכנה שתסגור \ תפתח כפתור מסויים של היציאה? מה הכתובת של היציאה באסמבלר? איך אפשר להשתמש בה באסמבלר? תודה ;D

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  5. Started by אשר2000,

בספר ד"ר דוט נט www.drdotnet.com יש דוגמה של בניית יישום שמעביר מסרים בין יישומים הוא דורש הבנה ב delegate למישהו יש חומר בנושא

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  6. Started by G.P.S,

נפתר!!

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  7. Started by טוליפ מאק,

היי חברים , התקנתי cubase במחשב שלא הצליח לעמוד בעומס וקרס. קניתי מחשב חדש בו הקיובייס כבר מותקן אבל אי אפשר להפעילו כי הרשיון הוא חד פעמי. אז פניתי לסטיינברג ,החברה שמכרה לי את התוכנה. הם ביקשו ממני להתקין מחדש את קיובייס. וכאן אני שואלת שאלה, האם אני צריכה למחוק את ההתקנה הקודמת של קיובייס? ואם כן כיצד אני מווןדאת שמחקתי הכול. לדעתי התיקים של תוכנה מפוזרים בכמה דרייברים? יום נעים

8. Started by redead,

public static int countArray(int []_arr){ int sign=_arr[0]+1; int count=0; boolean found=false; int start=_arr[0]; for (int i=1; !found; i=((i+1)%_arr.length)){ count++; if (_arr[i]==start){ _arr[i]=sign; //mark this place if (_arr[(i-count)%_arr.length]==_arr[i]) found=true; else _arr[i]=sign; } } return count; } מה שהקוד הזה אמור לעשות הוא בעצם להחזיר את הגודל של המערך בשיטה הבאה : ע"מ לדעת כמה מכוניות יש בחניון (או כמה איברים יש ברשימה המקושרת/מערך) נתחיל ממכונית כל שהיא ונזכור את המספר שלה עכשיו נתחיל לספור מכוניות אם נגיע למכונית שמסומנת כמו המספר של הראשונה (שאולי זו בדיוק היא) אז נבצע שני דברים הראשון נשנה את הסימן שעל…

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  9. Started by laskos,

רציתי לדעת בבקשה אם מישהו מכיר את התוכנה הנ"ל איך אני משנה את סוג הפונטים לעיברית ??? מדובר בתוכנת מקרומדיה לעריכת אתרי אינטרנט או לחילופין...באיזה תוכנה אני יכול לעלות אתר לאינטרנט בעיברית ??? כנסו ובקרו ברעיון מגניב לאתר אינטרנט אתר הבית שלי ... http://www.laskos.netfirms.com/mainpage.htm

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  10. Started by mwalker03,

מישהו יכול לתת לי בבקשה דוגמא שעובדת בעבודה עם C ן SQL כבר שעתיים שאני מנסה לעשות insert לתוך DB ואני לא מצליח ... זה אמור להיות כל כך מסובך ?? אני הולך בדיוק לפי ההוראות באתר שלהם ...

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  11. Started by 8us.co.il,

‬mycomp.biz

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  12. Started by moses_23,

אז ככה לחבר שלי יש אתר על שרת והוא שם שם PHP אבל כשנכנסים לשם יש שם את השגיאה הזאת: http://forum.3gfiles.net/ (כנסו לאתר ותראו שם לבד). מה הוא אמור לעשות? תודה!

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  13. Started by doker,

אני בונה תוכנה ב C# שסורקת קבצים בתיקייה מסויימת ומבצעת עליהם פעולות קודם כל אני רוצה שהתוכנה לא תציג את הFORM וגם לא יוצג בסרגל כלים של הוינדווס שהתוכנה פועלת כי אין טעם. תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  14. Started by elnat4,

שלום לכולם, כתבתי קוד שאמור להריץ תוכנה כלשהי במחשב (QHOCR, זהו שם התוכנה) הקוד אמור לפתוח את התוכנה, לגשת אל ה open שלה, להעלות מסמך אותו התוכנה תבדוק, ואז לשמור את תוצאת הבדיקה, ולסגור את התוכנה. (בגדול - זוהי תוכנה לזיהוי תווים בתמונה או בדף סרוק, שמחזירה כפלט דף טקסט עם התווים שזיהתה) מה שהקוד כרגע מבצע הוא לפתוח את התוכנה, וזה הכל. יש לי 2 בעיות עיקריות. 1. ניסיתי להגדיר Timer שימתין 10 שניות אחרי הרצת התוכנה (Process.start), ורק אז יחפש את החלון של התוכנה (FindWindow). במקרה והוא לא מוצא את חלון התוכנה, יופיע MessageBox עם ההודעה - "QHOCR is not running". והבעיה היא: הקוד אמנם מריץ את התוכנה אבל מיד אחרי שהתוכנה נפתחת מופיע בכל זאת ה - MessageBox עם ההודעה - "QH…

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  15. Started by nazgull,

כתבו תוכנית הקולטת מהמשתמש אות אנגלית קטנה ומדפיסה משולש אותיות באופן הבא: בשורה הראשונה תופיע האות a , בשורה השנייה הרצף aba , בשורה השלישית הרצף abcba וכך הלאה עד שבמרכז השורה האחרונה תופיע האות שנקלטה. לדוגמא עבור הקלט d יודפס: a aba abcba abcdcba אשמח אם תפתרו לי את זה בבקשה

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  16. שלום לכולם, יש לי 2 שאלות הנוגעות האחת לשילוב של פרויקטים ביחד והשנייה לבעיית עיצוב... 1. יש לי פרויקט אחד ב C++ שלתוכו אני רוצה לשלב פרויקט אחר שנכתב ב C. את הפרויקט שנכתב ב C יש לי זמין עבור VISUAL 6 כולל כל הפרויקט. את הפרויקט שנכתב ב C++ יש לי ב VISUAL 2003... אני מעונייןם לשלב את הפרויקט C או התוצר שלו שהוא LIB לתוך הפרויקט CPP כדי שאפשר יהיה להשתמש בו... תהיתי איך אני ניגש לבעיה היות ואני יודע שזה לא כל כך טריויאלי לחבר C ו C++ ביחד... אשמח להדרכה קצרה מפי מי שנתנסה בדבר... 2. יש לי בעיית עיצוב של תוכנה בה נתקלתי ושוברעלייה את הראש זמן מה כבר... הדרישה מהמערכת היא כדלקמן: א. יש DATA SOURCE שמשדר מידע כל הזמן. ב. יש לוגיקה שאמורה לעבד את המידע ולשלוח הוראות …

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  17. הכותרת אומרת הכל. יש לי תפריט פלאש יפה צבעוני שמלווה את כל האתר שלי, חוץ מבפורום PHPBB שהתקנתי. זה מסובך קצת. ניסיתי לעשות הפרדת פריימים - "מסך מפוצל" - פריים עליון דק - התפריט, פריים תחתון גדול - הפורום כולו. א ב ל ... 1) נוצרת תופעה לא יפה של תת גלגשת בפריים התחתון - הפורום. (את אורכי כל פריים חייבים לתת באחוזים או בפיקסלים, או שאני טועה???) 2) כאשר לוחצים על "התחבר" ומזינים שם משתמש וסיסמא, נהפך כל החלון לפריים אחד והתפריט היפה שלי עף קיבינימאט. תודה לכל העוזר, ירון.

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  18. Started by OBR,

היי יש לי שתי תוכניות שאני מתקשה להבין את הפלט,אשמח לקבל עזרה לגבי השורות המודגשות: 1. #include <stdio.h> #include <conio.h> unsigned sum_no_digits(unsigned long long n); void main(){ unsigned long long z; printf("number: "); scanf("%llu", &z); printf("Sum of non appearing digits in %llu is %u", z, sum_no_digits(z)); _getch(); } unsigned sum_no_digits(unsigned long long n){ unsigned sum=0, dig, cnt[10]={0}; while(n){ cnt[n%10]++; n /= 10; } for(dig=1; dig<10; dig++) if (!cnt[dig]) sum += dig; return sum; } 2.[code] [pre]#include <stdio.h> #include <conio.h> #define N 5 int number (int arr[], int n…

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  19. Started by maorphp,

שלום לכולם, אני מתכנת פורום מ- 0, ורוצה לדעת מה אתם חושבים על המערכת. אני יודע שיש עוד המון עבודה אבל זה עניין של זמן.. מה אתם חושבים על המערכת ?? יש לכם רעיון תוכלו לשלוח לי הודעה במייל mmaaoorr123@gmail.com קישור: www.galiteyal.com/forums דעתכם חשובה לי אתה מעצב צור איתי קשר במייל mmaaoorr123@gmail.com

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  20. Started by xlSnaK,

אני צריך לכתוב תוכנית המקבלת כקלט 3 נתונים : 2 הנתונים הראשונים הם מס' שלמים והנתון השלישי הוא אחד הסימנים: + או - . על התוכנית להציג ולפתור תרגיל חשבוני בהתאם לפעולה החשבונית הנקלטת.לדודגמא: עבור הקלט + 12 10 יתקבל הפלט : 10+12=22 תודה זה ממש ממש דחוף

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  21. היי , אני עזרה בארגון תפריט שמשתנה אם מנהל נכנס לאתר אפשר לראות שההגדרות של שני הלינקים האחרונים בתוך הSITEMAP מכילות גם פרמטר ROLES , שאותו רק מי שיש לו Session שווה ל-0 יוכל לראות גם את שני התפריטים האחרונים. השאלה היא איך אפשר לעשות את זה.. כלומר , אי אפשר לקבל את eval["roles"] a לתוך משתנה או משהו דומה.. עכשיו בעקרון אם המנהל מחובר אז גם הקלאס של atzuma צריך להתחלף למשהו אחר (כדי לשמור על margin של התפריט) הנה הקוד של התפריט בMasterPage: <div id="links"> <ul><asp:Repeater runat="server" ID="linkmenu" DataSourceID="SiteMapDataSource" EnableViewState="false"> <ItemTemplate> <li class='<%#Eval("Description")%>'> <asp…

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  22. Started by or,

טוב אז ככה יש לי 2 טפסים שצריכים להיות קשורים אחד לשני בקשר של: לחיצה בטופס אחד על אחד מ-3 הכפתורים שיש בטופס הזה תסגור את הטופס הזה ותפתח את השני עם ערך למשתנה גלובלי (public) אשר נקבע לפי הכפטור שלחצו עליו (בעט לחיצה על כל אחד מהכפטורים אני שולח לפונקצייה את הערך שצריך להיות למשתנה הזה ואני רוצה לדעת מה לכתוב בפונקציה הזאת כדי לסוגר את הטופס הזה ולפתוח את החדש) בעייה אחרת שלי היא לקבוע עדיפות לאחד הטפסים משמע: הוא פותח כודם את הטופס השני ולא את זה שנאי רוצה לפחות ראשון... קצת מידע טכני: לטופס עם ה-3 כפתורים קוראים LevelSelct ולשני- זה שנפתח ראשון אבל צריך להיפתח רק אחדי הלחיצה על אחד הכפתורים בטופס LevelSelct קוראים GameForm תודה מראש לכל מי שעוזר!!!!!!!!! אור חן

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  23. Started by SweeT_EviL,

ולא דרך SHAPE אני רוצה להזיז מלבן בלי יהיה לי כזה קפיצות (של המחיקות מסך) ואני לא ממש יודע איך אני רוצה שתראו לי עם LINE לא הפקד אלה עם FORM1.LINE... כאילו form1.line(x1,y1)-(x2,y2),vbcolor,b מה שאני ניסיתי זה עם 2 טיימרים אחד מוחק כל X זמן תמסך והשני עושה תמלבן כל X/2 זמן - בעיקרון זה היה כל 2 מוחק וכל 1 עושה... אבל לא משנה איך שיניתי את זה זה לא עזר תמיד היה קפיצות כאלה,לא יודע

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  24. Started by LazyBurger,

חיפשתי שנתיים ואנלא מוצא הורדה... ניסיתי MASM זה לא מתקין, ניסיתי NASN זה רק מביא ללינוקס, חוץ מ1 שלא עושה כלום אם אפשר כמה שיותר פשוט ונוח =] ובדרך אני לא אתנגד למדריך בסיסי מאוד (חבל שאין בנעוץ יחד עם שאר שפות התכנות)

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  25. Started by CyberBot,

יש דרך לצבוע מילים או משפטים בודדים?

• 5 תגובות
    • 864 צפיות

דיונים חדשים בפורומים