עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by bermangroup,

בניתי אתר: http://www.d-designs.co.il/DD/Home.htm הכל טוב ויפה, עובד סבבה, אבל בפיירפוקס רואים כזה חלק ריק בצד ימין..עכשיו, חיפשתי חיפשתי בקוד איפה נמצא הבלוק הזה ולא מצאתי אותו, מישהו יכול לבדוק את הקוד ולראות איפה נמצא הבלוק הזה בצד ימין? thnx ;D

• 8 תגובות
    • 878 צפיות
  2. Started by LiroN,

יש לי מחלקה ובה אני יוצר אובייקט עם ה design pattern SINGLTON ואני מעוניין באמצעות junit לבדוק את מתודת יצירת האובייקט איך אני עושה זאת?

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  3. Started by thegodx,

הא"ב הוא A ו B , והשפה היא שפת כל המילים שבהן מספר האותיות A מתחלק ב-3 עם שארית 1 וגם מספר האותיות הכולל זוגי (AABBBAA, למשל , אינה בשפה, אך AABBBAAB נאמצת בפשה). תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. במסגרת עבודה אני אמור לבנות פונקציה שאמורה להגריל ערכים למערך. הערכים צריכים להיות בטווח שבין 1 לפעמיים גודל המערך. משום מה הקוד שלי לא עובד, מה שקורה בפועל הוא שהפונקציה מגרילה רק מספר אחד, כלל לא בטווח ובכלל לא טוענת אותו למערך. למישהו יש מושג למה? { int i,j,counter=0,member,k; k=2*s; for(;counter<s;) { srand(time(0));//for the 'rand' function member = 1+ rand()%(k - 5 +1);//generate a random number for(j=0;j<counter;j++)//make sure the number is not already int the array { if(member==set[j]) break; } if(j==(counter-1)) { set[counter]=member; counter++; } } } void generateSet(int set[],int s)

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by byn007,

אני צריך קוד ל BOBLE SORT (קוד למיון משתנים בסדר יורד מהגבוה לנמוך) על מערך משתנים אחד. תדה חג שמח ושנה טובה

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  6. Started by gal_il50,

יש לי תרגיל שבוא אני מקבל 2 מערכים למשל [d, e] ומערך שני [a, b, c, d, e, f] אני אמור לרשום פונקציה רקורסיבית שתבדוק אם המערך הראשון הוא תת מערך של השני (בדוגמא שלי הוא כן תת מערך) ותחזיר true או false מה שכן אני לא אמור להשתמש בלולאות אלא בפונקציה רקורסיבית, אני יודע איך לבדוק בלי רקורסיה אבל מתקשה לחשוב על הפיתרון באמצעות רקורסיה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by t0m3r,

שלום. יש לי בעיה, אני לא בדיוק יודע כיצד לפתור אותה. הנה היא: אני צריך לכתוב תוכנית, או חלק מתכנית שתקלוט את המספרים M ו-N, ומערך דו מימדי בגודל NxM. זאת אומרת, אם למשל אכניס M=5 ו-N=3 - אז יווצר לי מערך דו מימדי בגודל 3x5. תודה מראש!

• 15 תגובות
    • 3.6k צפיות
  8. Started by t0m3r,

שלום. יש לי בעיה, אני לא בדיוק יודע כיצד לפתור אותה. הנה היא: אני צריך לכתוב תוכנית, או חלק מתכנית שתקלוט את המספרים M ו-N, ומערך דו מימדי בגודל NxM. זאת אומרת, אם למשל אכניס M=5 ו-N=3 - אז יווצר לי מערך דו מימדי בגודל 3x5. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by gshhar,

התחלתי ללמוד לאחרונה מסלול של תיכנות (MCPD) ויש לי שאלה קטנה, בעיקרון בשיעורים הראשונים עדיין לא התחלנו לתכנת ממש על המחשב אלא יותר תרשימי זרימה על הנייר, באחת השאלות נתקלתי במשהו שאין לי רעיון איך לפתור, אחד התרגילים היו לקלוט מספר ולהדפיס מאיזה ספרות הוא מורכב למשל אם אני קולט את המספר 123 אז אני אמור לקבל 1,2,3. הבעיה שלי היא שאני בתרגיל מקבל את הסדר הפוך למשל 3,2,1 איך אני יכול להפוך את זה בכילים שעומדים לרשותי כרגע ? (לולאת IF) תודה.

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  10. Started by hilaj,

יש לי arrayList בשם airlines שמכיל אובייקטים מסוג Airline ונמצא בתוך קלאס sData. בתוך כל אובייקט Airline יש לי arrayList בשם registeredPlanes שמכיל אובייקטים מסוג Plane. במידה ואני רוצה לולאה שתבדוק האם בתא i במערך הAirline הregisteredPlanes שלו ריק או שיש בו מטוסים כלשהם, האם נכון לכתוב את זה כך: if(!sData.getAirlines().get(i).getRegisteredPlanes().isEmpty()) השגיאה שאני מקבלת היא java.lang.NullPointerException. תודה!!

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by ani,

בכל משבצת (או template) יש לי לינק. איך אני יכול לשמור בsession את ה-id (או כל פרמטר כלשהו אחר שנטען מהמסד) הספציפי שממנו לחצו על הלינק? לא מצאתי אף דרך בעע

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  12. Started by benyben,

משום מה התמונה השלישית לא עולה ואני לא מפענח את העניין. אם כי אני לא ממש מומחה. אולי מישהו יכול בקלות לעלות על משהו שאני לא? http://kylerichards.net/

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by Stoichkov,

שלום לכולם קיבלתי את השאלה הזו באופ ישבתי עליה אולי 5 שעות ולא הצלחתי למצוא את הפתרון אשמח אם תעזרו לי. בעיקרון הבנתי שהמערך בנוי בצורה "מקופלת" ממוינת נסיתי איכשהו לנסות לשלב את זה בעזרת חיפוש בינארי ובכל מיני דרכים אחרות אך לא הצלחתי.. תודה לעוזרים..

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by shay01,

חברים מישהו שיכול לעזור בפתרון השאלה המצורפת ? קצת הסתבכתי עם עצמי . תודה !

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Sagi Shnek,

שלום לכולם. התבקשתי לרשום תוכנית שתקבל מספר בינארי ותדפיס הקסדצימאלי התוכנית צריכה לקלוט את המספר כמשתנה שלם int ולהדפיס את הייצוג ההקסדצימלי הפוך. רשמתי את התוכנית הבאה #include<stdio.h> int main() { long int num_b,num_h=0,j=1,sherit; printf("Enter any number any binary number: "); scanf("%ld",&num_b); while(num_b!=0){ sherit=num_b%10; num_h+=sherit*j; j=j*2; num_b/=10; } printf(" hexadecimal: %lX",num_h); return 0; כשאני מכניס 11111111 התוכנית אכן מדפיסה ff אך שזה מעל 8 ספרות נוצר בלאגן. אשמח לעזרה.

• 14 תגובות
    • 5.2k צפיות
  16. איך אני יכול לקלוט מספר שלם מהמשתמש כlong ולהעביר אותו למערך כך שכל סיפרה במספר השלם תישמר במערך בנפרד? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. אני אתחיל בזה שאני אספר לכם שאני לא יודע כמעט כלום על כל מה שהתח"מים (מגמת מחשבים בתיכון) לומדים בכל הקשור ליסודות המחשב אבל אני מעוניין ללמוד את מה שהם לומדים דרך האינטרנט . הבקשה שלי מכם היא לתת לי כמה שיותר מקורות מידע שבהם יש חומר התחלתי ובסיסי על הנושא... תודה

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  18. Started by AC/DC,

אני מחפש מישהו שיודע ליכתוב ולשנות BIOS שידע אסמבלר זה רציני וצריך מישהו שמבין מה הוא עושה עם ניסיון עבודה של כמה ימים 3 בערך ותשלום גבוה דחוף מאד

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  19. Started by aviv11,

שלום לכולם שבת שלום רציתי לשאול שאלה בניתי אתר דרך מישהי שבנתה אותו בphp עכשיו אחרי שהאתר באוויר היא תופסת אותי בביצים על כל שינוי אות הוספת תמונה מלל מחלקה וכדומה אין לה זמן לשנות לי באותו רגע כל דבר לוקח ימים רציתי לדעת האם יש תוכה או דרך לנהל אתר גם למי שלא יודע לתכנת ושפות תכנות ואם כן מה העליות ? מה אני צריך ממי שבנה לי את האתר ? תודה אביב

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Shlompy,

שלום אנשים. יש לי מבחן בשפת C עוד מעט וכמה תרגילי חזרה למבחן. יש תרגיל אחד שממש אין לי מושג איך לעשות אותו. זה משהו כזה: כתוב תכנית שקולטת מחרוזת באורך של 4 תווים, ומדפיסה את כל האפשרויות של המחרוזת. לדוגמא: הקלט היה ABCD הפלט יהיה: ABCD, ABDC, ACDB,CBDA וכו' אודה מאוד על עזרה והכוונה

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by eli33,

שלום לכלום המורה הביא לנו תרגילים לפתור ב c++ אם תוכלו לעזור אני אודה לכם מאוד תרגיל אחד זה כתוב תוכנית הקולטת מספר n ובודקת אם הוא ראשוני.. תרגיל שני כתוב תוכנית הקולטת מספר n ומציגה את כל המספרים הראשוניים בין 1 ל n חשבתי הרבה כיצד אני אוכל לעשות זאת ולא הצלחתי למצוא פיתרון ... תודה מראש למי שעוזר

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by cateye,

שלום, אני רוצה לעשות אם אפשר שאני יכנס לאתר מסוים ואני יגלוש ממנו, אני לא מדבר על PROXY אלא על אתר בתוך אתר -ז"א שהכותרת שלי לא תשתנה כשאני יגלוש. (יכול להיות ש"פריים" קשור איכשהו?) תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  23. שלום, הנה הקוד: משום מה הסוגריים האחרונות עושות בעיות ואני מקבל Error . איך אני אמור לתקן את זה? תודה .

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  24. Started by ZenMaster,

כיצד אני ממרכז שורת טקסט ב - #C אני רוצה למרכז שורה במסך האפליקציה (מעיין כותרת). תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  25. Started by vs88,

נדרש לכתוב תכנית עבור משוואה מסוג AX+BY+CZ=D כאשר המקדמים שונים מאפס. על התכנית למצוא שלשות של X,Y,Z הפותרות את המשוואה, כאשר אלו נמצאות בתחום שבין N/2 ו N/2-, כאשר N מספר טבעי זוגי. כן יש לספור את השלשות הפותרות את המשוואה. כלומר הקלט הוא A,B,C D ו N והפלט הוא מספר הפתרונות האפשריים, הבעיה שלי היא שהדרך הכי יעילה שאני מצליח לפתור את התכנית היא באמצעות 3 לולאות מ-0 עד n/2 אבל לפי מה שנאמר לי ישנה דרך לפתור את התרגיל באמצעות שתי לולאות בלבד ואני מצליח להבין איך, אשמח מאוד לעזרה. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.