תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
מחפש מדריך ברשת לeclipse java ספר ,אתר. הכול למתחילים
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מנסה לעשות ToolBar שיהיה תמיד התחילת הדף ולא יזוז גם אם אני גולל את הדף. אני אם רושם: <div id="top_toolbar" style="position:fixed;top:0;width:100%;"> ומוסיף לתחילת העמוד: <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "[url]http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">[/url] זה עובד מצויין ב IE7 ו FF2 אבל ב IE6 הוא לא מתייחס יש למישהו פתרון ? (כמה שפחות קוד, ובלי JavaScript בכלל). תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח קובץ DLL <שJAVAV תפתח פונקציות הכתובות ב++C> זה מה שעשיתי: ++C קובץ הצהרה JNIEXPORT jint JNICALL Java_Targil1_begingMasseage (JNIEnv *, jobject, jchar*); ++C קובץ cpp JNIEXPORT jchar* JNICALL Java_Targil1_begingMasseage (JNIEnv *env, jobject obj) { char* message = new char[80]; message = "Hello World"; return message; } JAVAקובץ ublic class Targil1 { public native String begingMasseage(); public static void main(String[] args) { System.loadLibrary("Targil1"); Targil1 tar = new Targil1(); String message = tar.begingMasseage(); System.out.println("begingMasseage: " + message); } } וזה מה שהקומפיילר רושם ל…
-
- 41 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
יש לי שני מנועים שהכנתי בשבילם קוד בשפת c ניסתי להפעיל את שתי המנועים ביחד ואחרי 5 שניות להפסיק את פעולתו של אחד המנועים.. מישהו אולי יודע איזה פקודה יש כדי לשלוט בזמן בזמן פעולה של כל אחד מהמנועים בנפרד??
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש אפשרות לעשות סאוונדים פשוטים כמו של מריו , בC# ?
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
היי! האים יש פקודה במטלב שיודעת לקחת ייצוג פולארי או סקאלרי תלת מימדי ולצייר אותו קרטזית? תודה!!
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
מישהו יודע איך משיגים (שומרים כמחרוזת) את יעד הקובץ שאליו מצביע קובץ LNK מסויים? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך לבנות תוכנית בשפת C שתקבל מספר עשרוני ותפרק אותו למספר בינארי בן 16 ספרות וצריך שהמספר יחולק לפי high byte ו- low byte כלומר 8 ביטים ראשונים זה הlow ו8 ביטים אחרונים זה high אין לי מושג איך עושים את זה למישהו יש פיתרון?....
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה ליבנות טופס בו הגולש מכניס את פרטיו ומוסיף תמונה מהמחשב והטופס שולח את הפרטים לאימייל שלי יש לי כבר טופס של ASP ששולח פרטים לאימייל שלי אבל אני לא מצליח ליבנות טופס שנותן את אפשרות הוספת התמונה עזרה תיתקבל בברכה ועל השרת מותקן ASPUPLOAD תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
ב++C אני צריכה לקרוא שורות מסוימות מתוך קובץ לפי בקשת המשתמש. 1. אם המשתמש לוחץ ENTER בCIN (כי הוא רוצה לקרוא מהשורה הראושנה עד האחרונה= לא מכניס קלט מספר) אז המחשב לא ממשיך הלאה בתכנית עד שהוא מכניס קלט. מה אפשר לעשות נגד זה??? 2. איך אני קוראת שורות מסוימות איך הפונקציה GETLINE עוזרת לי בזה?
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
נגיד יש לי אתר עם פריימים ויש פריים אחד שבו מתחברים (זה מוצא את השם והסיסמא במסד ומעביר לתפריט של משתמש...) ואפשר ללחוץ על קישורים... איך עושים לחצן התנתק, שלוחצים עליו התפריט של המשתמש הופך חזרה לדף ההתחברות וגם הדף בפריים השני חוזר לדף ראשי או משהו??? הצלחתי עד הקטע של להחזיר בפריים לדף התחברות אבל בו זמנית אני לא מצליח להעביר בפריים השני לדף אחר.. זה מה שעשיתי ולא פועל...: <scripttype="text/javascript"language="javascript"> function Disconnect() { parent.dright.location.href="dright.asp"; parent.dleft.location.href="show.asp"; } </script> <ahref="javascript: Disconnect()">התנתק</a><br/><br/><br/> עשיתי פונקציה ולינק שמפנה אלי…
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
PULSE: SETB P1.0 MOV R7,#8H D: DJNZ R7,D CLR P1.0 RET האם רוחב הפולס הינו: 19 מיקרו שניות ? החשבתי Cycle אחד עבור SETB, עוד אחד עבור MOV ועוד 8X2=16 עבור לולאת DJNZ, ועוד אחד עבור ה- CLR. יוצא 19 Cycles ואז התדר הינו תדר השעון לחלק ל- 12 ויוצא לי 1 MHz , ואני עושה 1 חלקי 1 מגה ומכפיל ב- 19. האם החישוב נכון ?
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מצ"ב השאלה... הצלחתי לעשות כך : MOV SI,200H MOV CX,10H MOV DX,41H CMP [sI],12CH מה ההמשך ? תודה ! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
whats up guys? קיצר, אני צריך לכתוב יחידת ספריה בפסקל שתטפל במחרוזות. התחלתי, והכל נחמד, חוץ מכמה בעיות. אני אתחיל- procedure DeleteString(var S:StrRecordType;Index,Count:integer); var I:integer; begin if Index<=S.Len then if Index+Count>S.Len then writeln('too long') else begin for I:=0 to S.Len-(Index+Count) do S.Str[Index +I]:=S.Str[Index + Count +I]; end; S.Len:=S.Len - Count; end; מה לא בסדר פה? משום מה כל פעם שאני מנסה להפעיל את הפרוצדורה הנ"ל יוצאות תוצאות לא קשורות. עוד משהו, אני כרגע מנסה לפתח משהו כמו POS, ולא ממש מצליח לנסח את זה...מישהו יכול להביא אלגוריתם\פסאודו-קוד לזה? תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנו שרת SQL SERVER 2005 DEVELOPER EDITION בארגון. כמו כן פתחנו ל IP של המחשב את כל הפורטים מבחינת גישה חיצונית למחשב מרחבי האינטרנט, כלומר ישנו IP קבוע חיצוני אשר מפנה ישירות ל IP הפנימי של המחשב. הבעיה שלי היא כדיקלמן, כאשר אני מנסה להתחבר לשרת SQL מבחוץ כלומר מרחבי האינטרנט באמצעות תוכנת הניהול SQL MANAGMENT STUDIO אני מצליח להתחבר ללא שום בעיות. אך כאשר אני מנסה להתחבר לשרת דרת אפליקייצית ASP.NET אני מקבל את ההודעת שגיאה SQL Server does not exist or access denied ברצוני לציין כי כאשר אני מנסה לתקשר ברשת המקומית דרך ה ASP.NET כלומר פנייה ל IP הפנימי של המחשב או על פי שם המחשב אז אני מצליח להתחבר ללא שום בעיות. הודה לעזרה בנידון בהקדם האפשרי.
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
http://www.csit.org.il/YOD_GML_DLD/Final_tests/S3/770072B.htm איך פותרים את התרגיל האחרון? מס 10. אני לא מצליח אותו..
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
http://msdn.microsoft.com/vstudio/express/beginner/default.aspx לפיתוח תחת חלונות ואינטרנט. כמובן שהם משתמשים בכלים שלהם (בגרסא החינמית). האתר אמור להסביר מאפס הרבה מהדברים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו פעם התחבר לMYSQL דרך סי שארפ? אני משתגע עם זה!! אני לא מצליח לראות את הנתונים בטבלאות למרות כל הwizard שיש לVS2005
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום כולם, אני מחפש דרך לבדוק האם אובייקט הוא מעל (ויזואלית - ממש מעל) אובייקט אחר. אני רוצה לבנות תוכנה עם PictureBox שזז, ולבדוק כל בזמן מסויים האם הוא מעל תמונה אחרת... ניסיתי כבר לחשב את כל הפינות ולבנות האם כל פינה של התמונה בתוך התמונה השנייה, אבל אחרי כמה כאלה זה ממש העמיס את המעבד אז אני צריך דרך אחרת... תודה על ההצעות!
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
כתוב תוכני תהכוללת 10 שלשות של מספרים שלמים א)התוכנית תדפיס עבור כל שלשה את המספר הגדול ביותר של השלשה ב)התוכנית תחשב ותדפיס את המספר הגדול ביותר מבין כל המספרים שנקלטו . תודה רבה לעוזרים נ.ב פורים שמח !
-
- 8 תגובות
- 850 צפיות
-
-
הי אני לומד ++C ואני כתבתי תוכנה אבל יש לי בעיה קטנה זה מה שהתוכנה עושה (זה תירגול): יש X ו-Y אם X גדול מX, Y ניצח אם Y גדול Y, X ניצח אם תיקו שואל שאלה אם באמת תיקו אז אומר OK אם לא באמת תיקו עונה בהתאם לכתוב קיצר הבעיה: כשאני עושה תיקו נגיד 5 ו-5 אז השורה: Y WON יורדת ונכתבת אם השאלה cant be in real score ויש אותה בעיה למטה מישהו יכול להסביר לי איך אני מוחק את המילה Y WON משורת התיקו הינה הקוד: #include <iostream.h> int main() { int x,y; cout<<"x score:"; cin>>x; cout<<"y score:"; cin>>y; { if(x>y) cout<<"x won"; else cout<<"y won"; } { if(x==y) cout<<"cant be in real sco…
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אם איזה שפות תכנות בונים משחקים( לא פלאש) משחקים משחקים נגיד CS, RainbowSix, Silkroad וכו' וכו' ??? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני פשוט לא מבין מה הפקודה הזו עושה... The aaa (ASCII adjust after addition) and daa (decimal adjust for addition) instructions support BCD arithmetic. Beyond this chapter, this text will not cover BCD or ASCII arithmetic since it is mainly for controller applications, not general purpose programming applications. BCD values are decimal integer coded in binary form with one decimal digit (0..9) per nibble. ASCII (numeric) values contain a single decimal digit per byte, the H.O. nibble of the byte should contain zero. The aaa and daa instructions modify the result of a binary addition to correct it for ASCII or decimal arithmetic. For example, to add two BCD values, you …
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני לומד ++C והגעתי לIF וכתוב לי שיש כמה דרכים לכתוב IF: 1)לכתוב כל הזמן IF דוגמא :if (X >Y) cout << "Go x !\n"; if (x< y) { cout << "Go y!\n"; cout << "Happy for you!\n"; } (if (x ==yIF (2 ולאחר מכן ELSE דוגמא: if ( (firstNumber % secondNumber) == 0) // evenly divisible? { if (firstNumber == secondNumber) cout << "They are the same!\n"; else cout << "They are evenly divisible!\n"; } else cout << "They are not evenly divisible!\n";קיצר אני רציתי לשאול במה עדיף להישתמש :1\2
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך אני יכול לעבור בתוכנית בין כל הקבצים בתיקייה מסויימת. תודה
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-