עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by roylu,

מחפש מדריך ברשת לeclipse java ספר ,אתר. הכול למתחילים

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by laufgas,

אני אמור לבנות תוכנית שבה מקלידים מספר והיא אמורה להוציא פלט של מספר הספרות של אותה ספרה. למשל אם כותבים את הספרה 100 צריך לקבל את הפלט: 3. הנה התוכנית. למה זה לא עובד לי? #include <stdio.h> int main() { int a,b,d,counter=0; printf("Please enter a number: "); scanf("%d", &a); for(d=1 ; b<1 ; d++){ b=a/10; } printf("%d", d); } לא משנה, הצלחתי!!! תודה בכל אופן.

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  3. Started by mupi8,

יש לי שני מנועים שהכנתי בשבילם קוד בשפת c ניסתי להפעיל את שתי המנועים ביחד ואחרי 5 שניות להפסיק את פעולתו של אחד המנועים.. מישהו אולי יודע איזה פקודה יש כדי לשלוט בזמן בזמן פעולה של כל אחד מהמנועים בנפרד??

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום, למרות גילי הצעיר [15] צברתי נסיון רב בשפה PHP. שימוש רגיל ב OOP, ביטויים רגולרים, SQL, exceptions ועוד... בינתיים התחלתי לבנות לי מעין פורום שבעצם לא יועיל לי בכלום חוץ מצבירת נסיון נוסף. איך אוכל למצוא לי תעסוקה שארוויח ממנה כסף? ניסיתי למצוא לי "עבודה" אך אחרי ששומעים את הגיל 15 מהדהד המספר בראש ולא נותן לי שום אפשרות להשיג משהו. כמו שכולם אמרו לי שאני באמת צעיר מדי, לדעתי דווקא אני כן צריך למצוא לי עבודה - זה יהווה לי אתגר, נסיון וכסף ;D יום טוב, נתי.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by yoahe,

אני למנסה להריץ קוד של צאט רגיל בין פלאפונים התקנתי את הטול קייט של J2ME והמולטור נפתח לי והוא מבקש שאני ילחץ ל LUNCH אבל שאני לוחץ בחלון הפלט ב ECLIEPs רשום לי את זה:Uncaught exception java/lang/ArrayIndexOutOfBoundsException. ואין שום תגובה מצד האמולטור מה זה אומר?

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  6. Started by נעמה.,

ב++C אני צריכה לקרוא שורות מסוימות מתוך קובץ לפי בקשת המשתמש. 1. אם המשתמש לוחץ ENTER בCIN (כי הוא רוצה לקרוא מהשורה הראושנה עד האחרונה= לא מכניס קלט מספר) אז המחשב לא ממשיך הלאה בתכנית עד שהוא מכניס קלט. מה אפשר לעשות נגד זה??? 2. איך אני קוראת שורות מסוימות איך הפונקציה GETLINE עוזרת לי בזה?

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. אני צריך לבנות תוכנית בשפת C שתקבל מספר עשרוני ותפרק אותו למספר בינארי בן 16 ספרות וצריך שהמספר יחולק לפי high byte ו- low byte כלומר 8 ביטים ראשונים זה הlow ו8 ביטים אחרונים זה high אין לי מושג איך עושים את זה למישהו יש פיתרון?....

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. למה תוכנות שאני כותב ב C/C++ לוקחות 50% מעבד? רוב התוכנות שלי זה ככה... :\

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  9. Started by Sifo Jen,

היי! האים יש פקודה במטלב שיודעת לקחת ייצוג פולארי או סקאלרי תלת מימדי ולצייר אותו קרטזית? תודה!!

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  10. Started by djzander,

יש אפשרות לעשות סאוונדים פשוטים כמו של מריו , בC# ?

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  11. Started by slimshady21,

שלום. למדתי כבר שפת C (מספר) ועכשיו התחלתי ללמוד C++ אבל אני מעדיף גם את זה ללמוד מספר. מישהו יכול להמליץ על ספר טוב לכאלה שכבר למדו את C? תודה.

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by kawaii,

whats up guys? קיצר, אני צריך לכתוב יחידת ספריה בפסקל שתטפל במחרוזות. התחלתי, והכל נחמד, חוץ מכמה בעיות. אני אתחיל- procedure DeleteString(var S:StrRecordType;Index,Count:integer); var I:integer; begin if Index<=S.Len then if Index+Count>S.Len then writeln('too long') else begin for I:=0 to S.Len-(Index+Count) do S.Str[Index +I]:=S.Str[Index + Count +I]; end; S.Len:=S.Len - Count; end; מה לא בסדר פה? משום מה כל פעם שאני מנסה להפעיל את הפרוצדורה הנ"ל יוצאות תוצאות לא קשורות. עוד משהו, אני כרגע מנסה לפתח משהו כמו POS, ולא ממש מצליח לנסח את זה...מישהו יכול להביא אלגוריתם\פסאודו-קוד לזה? תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by nahoom,

אני לומד ++C והגעתי לIF וכתוב לי שיש כמה דרכים לכתוב IF: 1)לכתוב כל הזמן IF דוגמא :if (X >Y) cout << "Go x !\n"; if (x< y) { cout << "Go y!\n"; cout << "Happy for you!\n"; } (if (x ==yIF (2 ולאחר מכן ELSE דוגמא: if ( (firstNumber % secondNumber) == 0) // evenly divisible? { if (firstNumber == secondNumber) cout << "They are the same!\n"; else cout << "They are evenly divisible!\n"; } else cout << "They are not evenly divisible!\n";קיצר אני רציתי לשאול במה עדיף להישתמש :1\2

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום לכולם אני מנסה ליבנות טופס בו הגולש מכניס את פרטיו ומוסיף תמונה מהמחשב והטופס שולח את הפרטים לאימייל שלי יש לי כבר טופס של ASP ששולח פרטים לאימייל שלי אבל אני לא מצליח ליבנות טופס שנותן את אפשרות הוספת התמונה עזרה תיתקבל בברכה ועל השרת מותקן ASPUPLOAD תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  15. שלום לכולם, התקנו שרת SQL SERVER 2005 DEVELOPER EDITION בארגון. כמו כן פתחנו ל IP של המחשב את כל הפורטים מבחינת גישה חיצונית למחשב מרחבי האינטרנט, כלומר ישנו IP קבוע חיצוני אשר מפנה ישירות ל IP הפנימי של המחשב. הבעיה שלי היא כדיקלמן, כאשר אני מנסה להתחבר לשרת SQL מבחוץ כלומר מרחבי האינטרנט באמצעות תוכנת הניהול SQL MANAGMENT STUDIO אני מצליח להתחבר ללא שום בעיות. אך כאשר אני מנסה להתחבר לשרת דרת אפליקייצית ASP.NET אני מקבל את ההודעת שגיאה SQL Server does not exist or access denied ברצוני לציין כי כאשר אני מנסה לתקשר ברשת המקומית דרך ה ASP.NET כלומר פנייה ל IP הפנימי של המחשב או על פי שם המחשב אז אני מצליח להתחבר ללא שום בעיות. הודה לעזרה בנידון בהקדם האפשרי.

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  16. Started by baruch_555,

נגיד יש לי אתר עם פריימים ויש פריים אחד שבו מתחברים (זה מוצא את השם והסיסמא במסד ומעביר לתפריט של משתמש...) ואפשר ללחוץ על קישורים... איך עושים לחצן התנתק, שלוחצים עליו התפריט של המשתמש הופך חזרה לדף ההתחברות וגם הדף בפריים השני חוזר לדף ראשי או משהו??? הצלחתי עד הקטע של להחזיר בפריים לדף התחברות אבל בו זמנית אני לא מצליח להעביר בפריים השני לדף אחר.. זה מה שעשיתי ולא פועל...: <scripttype="text/javascript"language="javascript"> function Disconnect() { parent.dright.location.href="dright.asp"; parent.dleft.location.href="show.asp"; } </script> <ahref="javascript: Disconnect()">התנתק</a><br/><br/><br/> עשיתי פונקציה ולינק שמפנה אלי…

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  17. Started by ה*לה,

יש לי תכנית המדמה שעון דיגיטלי. <יש שעון פנימי שאחרי SLEEP של שניה מעדכן את הזמן (שניה מייצגת דקה, דקה מייצגת שעה- כל שישים שניות מתחלפת דקה)> המשתמש יכול לכוון את השעון- אם הוא מכניס קלט 0 אז הוא מגיע למצב של כיוון הדקות אם הוא יכניס קלט 1 הוא יכול לקדם את הדקה (כדי להגיע לזמן הרצוי לו). אם יכניס שוב קלט 0 הוא יגיע למצב של כיוון השעה ואז על ידי הכנסת קלט 1 הוא יוכל לקדם את השעות עד השעה הרצויה לו. אם יכניס שוב קלט 0 הוא יגיע למצב התתחלתי. <אם במצב הזה מכניס קלט 1- לא קורה כלום.> אני צריכה ליצור לשעון הזה ממשק גרפי . יש לי FRMAE עם PANEL שמתקדם לפי הזמן- כמו שצריך. כדי להסתדר עם הקלט שהמשתמש יכניס הוספתי שני כפתורים MODE עבור מה שצריך להיות קלט 0 ו SELECT עבו…

• 54 תגובות
    • 6.9k צפיות
  18. מצ"ב השאלה... הצלחתי לעשות כך : MOV SI,200H MOV CX,10H MOV DX,41H CMP [sI],12CH מה ההמשך ? תודה ! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  19. Started by mei,

PULSE: SETB P1.0 MOV R7,#8H D: DJNZ R7,D CLR P1.0 RET האם רוחב הפולס הינו: 19 מיקרו שניות ? החשבתי Cycle אחד עבור SETB, עוד אחד עבור MOV ועוד 8X2=16 עבור לולאת DJNZ, ועוד אחד עבור ה- CLR. יוצא 19 Cycles ואז התדר הינו תדר השעון לחלק ל- 12 ויוצא לי 1 MHz , ואני עושה 1 חלקי 1 מגה ומכפיל ב- 19. האם החישוב נכון ?

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by Nahum2,

http://www.csit.org.il/YOD_GML_DLD/Final_tests/S3/770072B.htm איך פותרים את התרגיל האחרון? מס 10. אני לא מצליח אותו..

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  21. http://msdn.microsoft.com/vstudio/express/beginner/default.aspx לפיתוח תחת חלונות ואינטרנט. כמובן שהם משתמשים בכלים שלהם (בגרסא החינמית). האתר אמור להסביר מאפס הרבה מהדברים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by rubiliani,

מישהו פעם התחבר לMYSQL דרך סי שארפ? אני משתגע עם זה!! אני לא מצליח לראות את הנתונים בטבלאות למרות כל הwizard שיש לVS2005

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  23. Started by WazZzap,

אם איזה שפות תכנות בונים משחקים( לא פלאש) משחקים משחקים נגיד CS, RainbowSix, Silkroad וכו' וכו' ??? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by TheReaper,

רציתי לדעת איך מייצרים מספר רנדומלי באסמבלי 8086 ואיך לקבוע לטווח גבולות אני יודע שבפסקל יש אפשרות כזאת ובסוף הכל הופך לאסמבלי...

• 20 תגובות
    • 5.6k צפיות
  25. מישהו יכול לרשום לי את התוכנית / אלגוריתם לפיתרון של התרגיל המצ"ב? תודה אנשים ! [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים