תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
-
- 0 תגובות
- 336 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להפיץ פרסום לקבוצה של מתעניינים, משיטוט באינטרנט ובפורומים השונים הבנתי ששימוש בפוטושופ הכי מתאים לחיתוך התמונה הכללית לתמונות קטנות ויצירת קובץ HTML לכדי תמונה שלמה והפצה של הקובץ הגעתי למצב שיש לי קובץ מוכן ב HTML ואם אני מפיץ אותו בתוך הארגון הוא נראה תקין הבעיה מתחילה בהפצה לשרותי דואר חיצוניים כגון - גוגל/יאהו/הוטמייל/וואלה/נענע/ועוד. בהפצה לאותם שרותי דואר יש תופעה (כפי הנראה מוכרת באינטרנט) שגוגל/יאהו/הוטמייל/וכד' יוצרים רווחים בין התמונות תמונה לדוגמה - כאן זה הקוד שאני ייצרתי ולמרות כל מה שאני מנסה עדיין מוצג עם רווחים <!DOCTYPE HTML PUBLIC “-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN” “http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd”> <html> &l…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך מגדירים לVS2008 שיעבוד עם דפי ASP כלומר שתהיה השלמה אוטומטית לדברים כמו RESPONSE וREQUEST?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פרקים: ידע מקדים מטרת המדריך מהו CSS? תחביר יישום CSS בדפי HTML צבעים אורך ואחוזים בוררים Margin ו – Padding מודל הקופסה ב- CSS גבולות דוגמה סופית סיכום מקורות המלצות ידע מקדים אל מנת ללמוד CSS יש צורך ללמוד (רצוי לעומק) HTML. מטרת המדריך מטרת המדריך הוא לתת ידע בסיסי ב CSS. מהו CSS? css הינה ראשי תיבות של Cascading Style Sheets. CSS משמשת לעיצוב מסמכי HTML ויצירת תבניות לאתרי אינטרנט. תחביר אני ישר מתחיל בדוגמאות והסברים (כך לאורך כל המדריך). selector{ property : vaule;} selector- תג ה HTML לדוגמא שאליו התכונה משתייכת. property- תכונה, לדוגמא : גובה, רוחב, רקע. vaule- ערך במספרים או קישור לקובץ או צבע הרקע. יישום CSS בדפי HTML ישנם כמה …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למדתי להשתמש בפרוצדורות שאני עושה שאילתות, השאלה שלי היא כזאת , הבנתי שברגע שאני יוצר פרוצדורה בפעם הראשונה שאני קורא לה היא רצה ואחרי זה אני כבר לא פונה לdatabase אלא היא מאוחסנת בשרת האם זה נכון? מה ההבדל בין גישה לdatabase לבין גישה לserver הכוונה שלי יותר היא מה ההשפעות? האם זה יותר מהיר? ברגע שאני קורא לפרוצדורה מה קורה בתכלס מאחורי הקלעים?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם חג שמח. אני רוצה לכתוב תוכנית שתמיר ממספר בינארי למספר דציאלי ודצימלי להקסדצימלי. #include<stdio.h> int main() { long long int num_b,j=1,sherit,num_d=0; printf("please enter binary number <consist of 1 and 0>: "); scanf("%lld",&num_b); while(num_b!=0){ sherit=num_b%10; num_d = num_d +sherit *j; j=j*2; num_b=num_b/10; } התחלתי לרשום תוכנית שממירה מבינארי לדצימלי. מדיצמלי להקסדצימאלי חשבתי להשתמש ב switch אבל משום מה התוכנית לא מגיבה לקלטים שהכנסתי. אשמח ליעוצים והכוונות.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום רב, אני בונה את משחק הסנייק (כמו בפלפאונים) למחשב, כפרוייקט גמר לבית הספר. ונתקלתי בבעיה. עשיתי שהנחש ינוע בתוך מלבן שקבעתי, כלומר ציירתי מלבן ובתוכו הנחש נע. עשיתי לולאת while שכל עוד הנחש לא יצא מהגבולות הוא ימשיך לזוז, אבל כאן מגיעה הבעיה, שדרל אגב קרתה לי אחרי שהוספתי בדיקה לארבע כפתורים שממוקמים לי במשחק שיפעלו תוך כדי הזזת הנחש, כי אלו כפתורים של: save,pause,new game, return ולכן אני צריך שהם יפעלו במהלך המשחק, הבעיה היא כזאת: כאשר אני מגיע לגבול כלומר נפסל, המשחק מסתיים וזורק אותי לעמוד של התפריט, כלומר עמוד אחד לפני המשחק. חשבתי כיצד לעשות שהוא לא יצא לי אלא ישאר במשחק, ורק כאשר אני ילחץ return הוא יחזור, אבל לא הצלחתי לחשוב על דרך לפתור זאת. למישהו יש אפשרות…
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני צריך למצוא אלגוריתם יעיל ככל הניתן (לינארי) אשר הקלט שלו זה מחרוזת S והפלט שלו הוא תת מחרוזת T של S כך שאם נשרשר את T לעצמה n פעמים, כלומר T^n נקבל את המחרוזת S בתחילת T^n, כלומר S היא רישא של T^n.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי את הדף asp הבא שמקשר בין ה-בסיס נתונים לבין האתר. עכשיו הנה הקוד: <html> <head> <title>Final club detail chack</title> <style> a { text-decoration : none ; color : #ad7b32 ; } a.pic { text-decoration : none ; color : black ; } font { color : #ad7b32 ; font-family : Arial ; font-size : 12 ; } font.star { color : red ; font-size : 12 ; font-family : Arial ; } body { background-color : black ; } </s…
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום יש לי להגיש פרוייקט בvbs עד יום ראשון לסוף סמסטר ואין לי מושג יש לי פרוייקט מוכן טוב של מישהו לפני שנתיים אבל אני מפחד להגיש ככה אני חייב שמישהו יעשה לי מייק אפ עליו כגון שינוי משתנים אני מוכן לשלם זה דחוף מי שמרחם עליי ויכול לעזור שיתקשר 0542453505
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, אני מריץ חיפוש באתר כלשהו והוא מציג לי את הנתונים כאשר בכל עמוד יש עשר רשומות. הקוד שמופיע הוא הבא: NameSearch.asp?p=2&FirstName=&LastName=T ולכן הוא מציג לי רק שמות משפחה שיש בהם את האות T. האם יש אפשרות שהוא יציג את כל הרשומות, והאם יש אפשרות שכולן יהיו העמוד אחד? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
Dim a As Font ( a = New Font( ?????????, FontStyle.bold השאלה היא איך אני יוצר פונט חדש (מה צריך לכתוב איפה שש סימני שאלה למעלה?????)
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע איך אפשר לגרום ללשונית של הסימניה שלי להבהב? הפכתי הכל ולא מצאתי את התכונה של הצבע של הלשונית + גודל טקטס וכו'.. בעצם, כל מה ששייך ללשונית ולא לסימניה עצמה אני לא מוצא איך לגשת!. תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום, התחלתי לכתוב בפייתון, עד עכשיו אני משתמש בVisual Studio 2015 וסביבה של Canopy. הכל היה בסדר והיה לי את החבילות שאני צריך, כעת אני צריך לעבוד עם SQL, ואני פשוט שובר את הראש עם החבילות, לא מצליח להתקין שום חבילה. איך אתם עובדים עפ פייתון? ואיך אפשר לקמפל פייתון 3.5 לקבצי EXE? ייתכן שרק 2.7 אפשר לקמפל? תודה מראש, סליחה על התסכול, כבר מעבד כיוון לחלוטין.
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
a.array[0][0]={2,0,7 0,0,0 6,0,0} ההודעה שאני מקבל error C2059: syntax error : '{' בשורה הראשונה.. a זה מערך דו ממדי של מערכים דו ממדיים
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בקיצור זרקו לי שאלה שאני די תקוע איתה למי שלא מכיר פאזל-8 זה פאזל מספרים בצורה של 3*3 עם מקום אחד ריק שבעזרתו מזיזים את המספרים עד לצורה הסופית שלהם אני מנסה לפתור גרסה של השאלה הזאת עם 3 מטרות אפשריות ולא 1 כאשר גם יש אות כפולה בדרך כלומר להגיע לצורה כזאת (יש 3 כאלו) [b][a][a] [d][_][c] [g][f][e] אני אמור לפתור את הבעיה עם קוד BFS תוך כדי הצגה של שלבי הפתרון אשמח לסיוע אנשים
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם, בניתי toolbar שבו יש מספר כפתורים וקומבו אחד(ב-אקסט - ג'אווה סקריפט) , אני מחפש דרך שבה אוכל לשלוף נתונים מטבלת SQL ולהעבירם לקומבו (הנתונים מתעדכנים כל הזמן ויש לשלוף את חמשת האחרונים) למישהו יש מושג איך מממשים את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
טוב את כל זה עברתי ונראה לי שאני מבין, אני צריך רעיון למיני פרוייקט כדי לבחון את הידע שלי בנושאים אלו. רעיונות?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איסוף אשפה הוא תהליך אוטומטי במערכת דוטנט. התהליך משחרר זיכרון של אובייקטים, שסיימו את תפקידם. הפרק שלפנינו הוא חלק ראשון בנושא זה, והוא מתאר את התהליך באופן כללי ואת השפעתו על כתיבת תוכניות. כתובת: http://youtu.be/Tl8k0XKJob4 ניתן להוריד את קטעי הקוד שבסרטון. ראו בתיאור הסרטון ביוטיוב. הסדרה "מושג ברגע" מתארת מושגים שונים בדוטנט ואת השפעתם עלינו ככותבי תוכניות. בסדרה יצאו עד עתה הסרטונים האלה: Just in time compiler http://youtu.be/k-IUhCR5ocY Generic method http://youtu.be/RNk9W7jlUZ8 Explicit implementation http://youtu.be/xkhvGTKq5cw צפיה מהנה!
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר מנוע חיפוש חינמי המבוסס על PHP ואפשר להוסיף אותו לאתר ולקסטם אותו?
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום. אני צריך לעבוד מול Web service מאובטח, שלא אני כתבתי ולא ניתן לשנותו. אותו Web service מצפה לקבל ממני תוכן XML כלשהו, אבל המתודה שלו מקבלת String. יצרתי את תוכנית הלקוח תוך שימוש בJava וAxis2, ע"י הכלי wsdl2java שמסופק ע"י Axis. כשאני שולח את הString שלי שמכיל את הXML, התווים המיוחדים בו הופכים לEscape sequences: > הופך ל-<, < הופך ל-> וכו', אבל הWeb service מצפה לקבל את התוכן כXML רגיל. יש דרך שבה אני יכול לשלוח את הXML כמו שהם מצפים? אני לא נעול על שפה או טכנולוגיה מסויימת, העיקר שיעבוד, אבל עדיף Java. תודה מראש, גרשון
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Hi guys, I am trying to get some class properties from a persistent manager in Java. the code is made of JAVA && jsp. some one know how to achieve this? thx
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לקמפל קובץ מסויים בGCC, ואני מקבל את הודעות השגיאה הבאות: In file included from main.c:1: /usr/include/sys/types.h:213:21: error: endian.h: No such file or directory In file included from /usr/include/stdio.h:72, from main.c:3: /usr/include/libio.h:32:23: error: _G_config.h: No such file or directory In file included from /usr/include/stdio.h:72, from main.c:3: /usr/include/libio.h:296: error: syntax error before Γאר_G_off_tΓאש /usr/include/libio.h:328: error: syntax error before Γאר}Γאש token /usr/include/libio.h:371: error: syntax error before Γאר_G_off64_tΓאש /usr/include/libio.h:409: error: syntax error before Γאר__wunderflowΓאש ועוד…
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני צריך ליצור משתנה STRING שמכיל מספר כלשהו ושתי שמות. נ.ב, המספר כבר מוגדר כאינט. תודה
-
- 4 תגובות
- 3.5k צפיות
-