תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
היי, אני רוצה להוסיף פקד - גרף ל - toolbox. יש לי את הקובץ mschrt20.ocx רק שאני לא יודע איך להוסיף אותו ואיפה. עזרתכם. תודה
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום רב, אני לומד c. ואני רוצה לתרגל את החומר, אשמח אם מישהו יכול להביא לי כמה תרגילים ברמה בינונית ב-.c אשמח לקבל כמה שיותר.
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
יש לי פונקציה ב PHP שבודקת אם יש משתמש רשום באותו השם בטבלה. היא בודקת בשני אופנים לפי משתנה שאני מקבל. בעקרון בפונקציה עצמה לא אמורה ליהיות בעיה, אבל משום מה שאילתת הSQL לא מתבצעת... (זה נכנס לחלק של ה die) יש לי באותו הדף שאילתא נוספת שדווקא כן מתבצעת (הכנסה לטבלה). אם יש מישהו שיכול להאיר את עיני בנוגע לבעיה כאן אני אשמח... כנראה זה הלילה ללא שינה שדפק לי את המוח שאני לא מצליח פתאום להריץ שאילתא פשוטה כזאת function searchUser($uname, $pass, $meth) { $query = "SELECT * FROM users"; $result = mysql_query($query, $db_link) or die(mysql_error() . '<br /> '. $uname.' '. $pass .' '. $meth .'<br />cannot select from database'); while($row = mysql_f…
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
חברה חברה.. רציתי לשאול אם למישהו יש את משחק הרברסי בשפת הפרולוג.. או אפילו משחק בסגנון..אני צריך את הקוד המקורי!.. אם יש לכם את הקוד או שאתם מכירים מישהו שיש לו.. אז.. אני אודה לכם מאוד..
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך אני יכול לקבל את הindex של הבחירה מהComboBox. ניסיתי להשתמש בכל מיני פונקציות כמו: CBN_SELCHANGE וכו' אבל אף אחת לא נתנה לי את האינדקס של השורה. אני רוצה את זה כדי שאוכל לשייך בפונקציה מה קורה עבור כל בחירה. תודה רבה לכל מי שיעזור לי להבין איך עושים את זה!
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לבנות אתר שמקבל תמונה ממשתמש, מציג אותה על המסך, והמשתמש מסמן מלבן על התמונה. את התמונה והסימון של המלבן (המלבן למשל יכול להיות מיוצג ע"י 2 נק' על התמונה) אני מעביר לתכנית שרצה על השרת. בניתי טופס להעלאת תמונה לפי האתר הזה http://tech.hawkfield.be/archives/000009.html והתמונה עולה לשרת לתיקייה מסויימת שקבעתי. עכשיו אני מחפש איך לבנות UI שיתן למשתמש לצייר מלבן על התמונה ולא מצאתי כ"כ... אין לי ניסיון כמעט בPHP אבל אמרו לי שמאוד קל לבנות אתרים כאלה בPHP. למישהו יש רעיון או קישור שמסביר כאלה דברים? תודה ויום טוב
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני בשלבי פיתוח של אתר שמספק ללקוחות שירות -הלקוח מקליד מס' פניה ות.ז., האתר שולח בקשה לכמה אתרים אחרים (חיצוניים) ברשת, מקבל מהם תשובות ומחזיר ללקוח דף עם ריכוז הנתונים.עשיתי כמה דברים כאלו בעבר בשפת תכנות לא-וובית (VISUAL BASIC),שאלתי היא האם ניתן לעשות זאת גם בשפות תכנות כגון PHP וכיוב' ?הורדתי איזשהו FRAMEWORK שמאפשר ל-PHP לקרוא ולפענח דפי HTML,זה עובד למשך כמה שניות ולאחר מכן נעצר בטענה שהסקריפט הגיע למקסימום הזמן המאושר לו לרוץ.הכוונה היא שהאתר ירוץ על חשבון האחסון הקיים שלי מבלי צורך לרכוש VPS או שרת ייעודי.שאלותי הן -* האם יש טכנולוגיה/שפה מומלצת לכתיבת דברים מהסוג הזה ?* דוגמאות / עצות / חלקי קוד וכל דבר אחר שיוכל לעזור.* אספקטים של אבטחה.
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
האם ניתן להריץ את הקומפיילר של #C על מערכת הפעלה windows 98 ? לפני שכולכם תקפצו ותאמרו לי להתקין XP. יש לי בבית XP והכול עובד פיקס. הבעיה היא שהתחלתי עכשיו ללמוד ואני רוצה לתרגל גם בעבודה, בעבודה אנחנו עובדים על 98 ואין מצב לשדרג.
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
היי (: החלטתי שלפני שאני מתחיל לימודים אקדמאים אני רוצה ללמוד תיכנות (ג'ון ברייס/מכללת נס) ככה רק כדי להתבסס ושתהיה לי עבודה סבבה ואפשרות לעבודות עצמאיות בזמן התואר. הדבר הראש שדיי קורץ לי והציעו לי ללמוד זה פיתוח PHP כשהייתי בתיכון עוד היינו מתעסקים הרבה עם מערכות פורומים SQL HTML CSS וכוכוכו אבל ברמה הנורא חובבנית וחשבתי שזה דווקא ישב עליי טוב אם אני יתן בזה גז עכשיו ואחרוש את התחום. רציתי לדעת אם באמת יש בתחום עבודה. ואם אפשר קצת יותר פירוט לגבי מה זה בעצם "פיתוח PHP" כי הבנתי מהיועצת שזה מעבר לסתם לדעת לתכנת בPHP לא יודע עד כמה זה קשור אבל סיימתי לימודי מדעי המחשב בתיכון עם ציונים ממש גבוהים. תודה רבה D:
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני צריך דוגמה לקוד הכי בסיסי! של בסיס נתונים המשתמש בקוב. MDB ב VB. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי ליצור תוכנית שתחליף את הרקע של המחשב בתמונה שאני אבחר, אבל אני לא רוצה לקרוא לתמונה דרך התיקייה שלה, אלא דרך resource files. השאלה היא איך אני יכול להגיד בתוכנית שאני רוצה לקרוא לתמונה שנמצאת בresources זאת התוכנית שבניתי: #include <Shlobj.h> void main() { SystemParametersInfo(SPI_SETDESKWALLPAPER, 0,L"img2.jpg", SPIF_SENDCHANGE); } מאוד ארוכה ומורכבת אבל היא עדיין לא עובדת לצערי הקובץ img2.jpg נמצא על שולחן העבודה וכדי להוסיף אותו לresource files פשוט לחצתי על resource files כפתור ימיני וadd existing item תודה רבה לכל מי שיעזור!
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
מנהלים מצטער על ההפרה של חוקי הפורום אבל מחר אני צריך להגיש את האתר ויש לי בעיה הבעיה היא כזאת כשאני נותן סשן למשתמש ואז המשתמש עובר דרך הפריים סט לדף אחר הסשן נמחק ! מה עושים ? cookies ? או שיש פיתרון אחר ? ? ? בבקשה זה דחוף ולא סובל דיחוי
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
יש לי את הסקריפט הבא: ואני רוצה לעשות שברגע שילחצו על הכפתור NEW זה ישלוף משפט חדש. אני פשוט לא מצליח לעשות את זה. אז אם אפשר עזרה. תודה <CENTER><HTML> <HEAD> <TITLE> </TITLE> </HEAD> <BODY> <br> הנה אבאלה קח כמה משפטים שיעזרו לך בחיים <br> <form name="random"><input type="text" name="random" size=78 value=""></form> <SCRIPT LANGUAGE="JavaScript"> <!-- // Copyright 1996 - Tomer and Yehuda Shiran // This example will appear in our forthcoming book on JavaScript. // Feel free to "steal" this code provided that you leave this notice as is. // Additional examples from the book can be found at /…
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך בבקשה עזרה במימוש שיטה בשם allThere במחלקה שיצרתי בשם Square3X3 המייצגת מערך דו מימדי של 3x3 מספרים (סה"כ 9 מספרים). השיטה צריכה למצוא האם במערך הדו מימדי יש את כל המספרים מ-1 עד 9 (כולל כולם, וכל אחד רק פעם אחת), במידה וכך הדבר,הוא יחזיר trueת, אחרת, יוציא false. ניסיתי להכניס תנאי של if שיבדוק בכל מספר שנכנס הוא בין 1 ל-9 ,אבל למעשה אם נכנסים פעמיים את הספרה 5 עדיין הוא יוציא true. בנתיים החתימה של השיטה וההתחלה שלה נראית כך: ;()public boolean allThere (++for(int row=0;row<=2;row } (++for(int col=0;col<=2;col } ... אודה לעזרה מראש.
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
יש לי בעיה עכשיו כשהגעתי בפרויקט שלי לשלב האינטרנט... יש לי יותר מידי פרמטרים להעביר בין הצדדים שSTRING אחד יספיק בשבילהם... אז חשבתי על רעיון למה לא לשלוח כבר את כל המחלקות שאני צריך (נגיד לכל הקלינטים שלי אני כל פעם ישלח את הלוח וכל השחקנים). אני מודע שזה די גדול ולהעתיק אותם כל פעם גם דורש זמן, פשוט לא חשבתי על משהו יותר טוב מבלי לעשות שינוי מסיבי של כל הפרוייקט, בנוסף לקטע של הזמן שנשאר לי רק שבוע. בכל אופן עיניין אותי איך אני יכול לשלוח מחלקות שאני יצרתי ברשת.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
יש לי להגיש היום פרוייקט באסבמבלר ואני בינתיים רק בפרוייקט עצמו ועוד יש לי אלגוריתם לכמה דברים... מישו יכול לעזור לי בבקשה עם התוכנית.. קולטים מספרים 1-9 למערך של 6 תאים. קולטים קוד פעולה 1 או 2 כך שאם זה 1 התוכנית בודקת אם המערך סימטרי נגיד 123321 שאפשר לקרוא אותו מ 2 הצדדים אותו דבר וקוד פעולה 2 בודק אם המערך בסדר יורד... התת תוכנית שבודקת אם המערך סימטרי עובדת התת תוכנית שקוראים לה SIM לא עובדת ממש טוב היא תמיד כותבת שתמיד הוא בסדר יורד... מישו יודע מה הטעות?מה לתקן? הנה הקובץ: txt http://www.mytempdir.com/1360063 בבקשה תעזרו לי עם זה...אני גם ככה ביום איחור בגלל המורה
-
- 8 תגובות
- 863 צפיות
-
-
היי אני משתמש בwindows forms של visual studio בניתי תוכנה קטנה עם כפתורים ומה שצריך , אין באגים. עכשיו אני רוצה שהפרוייקט יפעל בתור תוכנה עצמאית. איך עושים את זה???
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
[list type=decimal] [*] שאלה צריך ליקלוט סדרה של 3 דלת ספרתים איך לעושת בדיקה תקינות [*] האם השלשה של המספרים חוקית ולא מפסיקה את מהלך הבדיקות. תמצא ותדפיס את ערכו של המספר הגדול ביותר בכל שלשה של מספרים שנקלטה.תבדוק עבור כל שלשה של מספרים, האם הגדול ביותר הוא חיובי או אפס, אם הוא חיובי, תחשב ותדפיס את השורשהריבועי של המספר, אחרת, התכנית תדפיס "המספר שלילי ולכן אין לו שורש" תבדוק האם בתוך השלשה שנקלטה יש מספר ראשוני, במידה וכן תדפיס אותו עם הערה מתאימה. void main () { int a, b ,c,tamp=0 ; scanf("%d%d%d",&a,&b,&c); while(tamp>100&& tamp<1000) { if(a<b && a<c) printf("the big number is:\n",a ); else i…
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
אני חדשה בשפה הזו וצריכה לכתוב בה קומפיילר. אם מישהו התנסה בשפה אני ממש אשמח לתקשר איתו. (ניסיתי לעבוד לפי האינטרנט אבל הייתי מעוניינת לשאול שאלות ספציפיות, אם מישהו נתקל בבעיות שבהן נתקלתי). כל מידע יעזור!
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום רב, אני בונה לפרוייקט גמר לבית הספר סנייק, וכמובן צריך להשתמש בחצי המקלדת, מצאתי את הקוד האסקי שלהם, ועשיתי תו שקולט קלט מהמקלדת ע"י getchar. הקודים משום מה אינם עובדים לי, עשיתי switch למשתנה ששומר בתוכו את קלט המקלדת, כשאר אני עושה לו 8,6,4,2 שאלו החצים בצד, הנחש עובד ואני מצליח לזוז, כאשר אני שם לו את הקוד האסקי של החצים הרגילים, זה לא עובד, מישהו יכול להגיד לי מדוע? מה אפשר לעשות? מה הקודים ,אולי מה שיש לי הם לא נכונים. תודה...
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
שלום אני לומד JAVA דרך התוכנה ECLIPSE.. יצרתי כפתור BUTTON: Button b1=new Button("123"); ואחרי זה עשיתי כמובן add(b1) כדי להוסיף את הכפתור.. אבל ניסיתי לחפש ולא מצאתי שום שיטה שבה אני אומר אם הכפתור הזה נלחץ תעשה ככה וככה.. מה אני צריך לרשום כדי שכפתור B1 יגיב ללחיצה עליו? תודה..
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
שלום, יש לי תוכנה שמאזינה על פורט מסויים וברגע שמישהו שולח לה את המילה "get", היא שולחת בחזרה כל מספר שניות שורה שונה. אני רוצה לכתוב עמוד PHP שמתחבר לאייפי והפורט, שולח "get" ומקבל ברגע שהתוכנה שולחת לו את השורות ומדפיסה אותם בecho כתבתי את הקוד הזה: <?php $host = 'ip'; $port = port; $conn = @fsockopen($host, $port, $errno, $errstr, 30); if (!$conn) { die("Error: ".$errstr); } fwrite($conn, "get\n"); while (!feof($conn)) { usleep(100); $theNewData .= fgets($conn); echo $theNewData; } fclose($conn); ?> אבל זה לא עובד, רק טוען את הדף בלי להפסיק.. שאני שולח רק את הפקודה echo fread($conn, 27); בלי הלולאה, אני מקבל את מה שהתוכנה מחזירה, אבל רק מה שה…
-
- 9 תגובות
- 862 צפיות
-
-
האתר הוא ***נמחק*** אם מגדילים את האתר אפשר לראות את הקווים
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אוקי, אז ככה זה האתר שאני צריך להגיש לפרויקט: http://www.epstain.be/Snowboard.rar כעיקרון תורידו את זה ותפעילו בIIS, עכשיו תקחו את הפרטים של האדמין במסד ותשחקו שם. כעיקרון יש שם בעיה, אחרי שאני נכנס לשם ואני רוצה לערוך למישהו פרטים לא משנה, אדמין או משתמש הוא מראה את הדף עריכת הפרטים ושאני עושה עריכה הוא לא מעדכן למסד, הוא משאיר את זה כמו שזה. תסתכלו נראה לי שהבעיה היא בדפים:listupdate2.asp ו listupdate3.asp ש: listupdate2.asp זה של המשתמשים הרגילים וlistupdate3.asp זה של המנהלים. בבקשה לעזור לי כי זה הפרויקט שלי למתכונת בASP ובגלל בבגרות באינטרנט וזאת הבעיה היחידה שלי, כי כל השאר עובד פיקס. ועוד משהו, פה יש את האתר עצמו ברשת: http://web.1asphost.com/Taimors/Snowboard/ תו…
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם! התחלתי ללמוד לבד MYSQL ו PHP. סתם בשביל ללמוד אני בונה אתר ואני רוצה שהתוכן שלו יוצג רק למשתמשים רשומים. הרשימה של המשתמשים תהיה בטבלה בבסיס בנתונים. השאלה שלי היא, כדי שמשתמש יוכל להיכנס לחשבון שלו, הוא צריך גישה לבסיס נתונים, אז איך אני אמור להגדיר כל דף PHP? עם כניסה של ROOT לבסיס נתונים ואז לבצע בדיקה של שם המשתמש והססמא? ככה אמורים לעשות את זה? זה בטוח? הכוונה שלי היא שבכל עמוד אני צריך לשים את הקטע קוד הבא למשל?: <?php $user="root"; $host="localhost"; $password=12345"; $database="test"; $connection = mysql_connect($host,$user,$password); $db = mysql_select_db($database, $connection); ?> ואז אני מבצע את האימות של השם משתמש והססמא? תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 862 צפיות
-