תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אני מצרף תמונה של התרגיל ושל הקומפיילר כשהוא מסמן את השורה הבעייתית (כנראה). הקוד: int main (void) { int num1,num2,num3,sum; sum = (1+(num1*2)+(num2*3)+(num3*4)); printf("please enter 3 numbers:"); scanf("%d%d%d",&num1,&num2,&num3); scanf("%d",∑); printf("| 1| 2| 3| 4|\n"); printf("| %d| %d| %d| %d|\n",(num1*1),(num1*2),(num1*3),(num1*4)); printf("| %d| %d| %d| %d|\n",(num2*1),(num2*2),(num2*3),(num2*4)); …
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
היי מה המצב יש לי בעיה בקוד אבל אני לא יודע מה היא הינה הקוד #include <stdio.h> void main() { int a,b,c; printf("enter the number (1)enter number bigger then 10: \n"); scanf("%d",&a); printf("enter the number (2)enter number bigger then 20: \n"); scanf("%d",&b); printf("enter the number (3)enter number bigger then 30: \n"); scanf("%d",&c); if (a <= 10 ) break; while (b >= 20 ){ printf("the number is: %d" ,b); continue; } printf("the number is : %d" ,c); }
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות אם אפשר שאני יכנס לאתר מסוים ואני יגלוש ממנו, אני לא מדבר על PROXY אלא על אתר בתוך אתר -ז"א שהכותרת שלי לא תשתנה כשאני יגלוש. (יכול להיות ש"פריים" קשור איכשהו?) תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אשמח לקבל רעיונות ללימוד טכנולוגיה/ שפה חדשה ב.NET או משהוא אחר. עדיף משהוא קליל לזמן פנוי. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 854 צפיות
-
-
האם ניתן לקבל קוד מקור מתוכנה שיש לי רק את הקובץ EXE שלה? אם כן איך עושים את זה? אם יש צורך בתוכנה אנא צרפו לינק....
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי קוד הזדהות פשוט ואפילו פריץ בלי סיבוכים ב MYSQL? ב PHP.. תודה רבההההההה לעוזרים!!
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש לי פונקציה ב PHP שבודקת אם יש משתמש רשום באותו השם בטבלה. היא בודקת בשני אופנים לפי משתנה שאני מקבל. בעקרון בפונקציה עצמה לא אמורה ליהיות בעיה, אבל משום מה שאילתת הSQL לא מתבצעת... (זה נכנס לחלק של ה die) יש לי באותו הדף שאילתא נוספת שדווקא כן מתבצעת (הכנסה לטבלה). אם יש מישהו שיכול להאיר את עיני בנוגע לבעיה כאן אני אשמח... כנראה זה הלילה ללא שינה שדפק לי את המוח שאני לא מצליח פתאום להריץ שאילתא פשוטה כזאת function searchUser($uname, $pass, $meth) { $query = "SELECT * FROM users"; $result = mysql_query($query, $db_link) or die(mysql_error() . '<br /> '. $uname.' '. $pass .' '. $meth .'<br />cannot select from database'); while($row = mysql_f…
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
[list type=decimal] [*] שאלה צריך ליקלוט סדרה של 3 דלת ספרתים איך לעושת בדיקה תקינות [*] האם השלשה של המספרים חוקית ולא מפסיקה את מהלך הבדיקות. תמצא ותדפיס את ערכו של המספר הגדול ביותר בכל שלשה של מספרים שנקלטה.תבדוק עבור כל שלשה של מספרים, האם הגדול ביותר הוא חיובי או אפס, אם הוא חיובי, תחשב ותדפיס את השורשהריבועי של המספר, אחרת, התכנית תדפיס "המספר שלילי ולכן אין לו שורש" תבדוק האם בתוך השלשה שנקלטה יש מספר ראשוני, במידה וכן תדפיס אותו עם הערה מתאימה. void main () { int a, b ,c,tamp=0 ; scanf("%d%d%d",&a,&b,&c); while(tamp>100&& tamp<1000) { if(a<b && a<c) printf("the big number is:\n",a ); else i…
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
אני חדשה בשפה הזו וצריכה לכתוב בה קומפיילר. אם מישהו התנסה בשפה אני ממש אשמח לתקשר איתו. (ניסיתי לעבוד לפי האינטרנט אבל הייתי מעוניינת לשאול שאלות ספציפיות, אם מישהו נתקל בבעיות שבהן נתקלתי). כל מידע יעזור!
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני בונה מערכת פורומים כרגע. כשאני מוסיף הודעה חדשה אני רוצה לרשום למשתמש שההודעה נוספה ושאחרי כמה שניות הוא יועבר לנושא שהוא הגיב בו (זה מה שעושים חלק מהפורומים). אני יודע איך להשתמש ב- Timer (פחות או יותר) אבל רציתי לדעת איך אני יכול להעביר את המשתמש לנושא שהוא הגיב בו? כי הנושא שמור כמשתנה ב- ASP ואני הרי עובד עם JavaScript.
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
הי אני רוצה להתחיל ללמוד שפת C אין לי שום ידע קודם בשפות תיכנות.. אז אם אפשר בבקשה ספר/מדריך למתחילים לשפת C .. אני רוצה להתחיל ללמוד בתוכנה VISUAL STUDIO6 אז אם יש מדריך/ספר לשימוש התוכנה גם יכול לעזור מאוד.. תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
אוקי, אז ככה זה האתר שאני צריך להגיש לפרויקט: http://www.epstain.be/Snowboard.rar כעיקרון תורידו את זה ותפעילו בIIS, עכשיו תקחו את הפרטים של האדמין במסד ותשחקו שם. כעיקרון יש שם בעיה, אחרי שאני נכנס לשם ואני רוצה לערוך למישהו פרטים לא משנה, אדמין או משתמש הוא מראה את הדף עריכת הפרטים ושאני עושה עריכה הוא לא מעדכן למסד, הוא משאיר את זה כמו שזה. תסתכלו נראה לי שהבעיה היא בדפים:listupdate2.asp ו listupdate3.asp ש: listupdate2.asp זה של המשתמשים הרגילים וlistupdate3.asp זה של המנהלים. בבקשה לעזור לי כי זה הפרויקט שלי למתכונת בASP ובגלל בבגרות באינטרנט וזאת הבעיה היחידה שלי, כי כל השאר עובד פיקס. ועוד משהו, פה יש את האתר עצמו ברשת: http://web.1asphost.com/Taimors/Snowboard/ תו…
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לכתוב קוד בVB בשביל אקסל, אני לא מכיר VB אני יודע רק C#. מה שאני צריך זה בעצם משהו כמו SWITCH שהבנתי שכותבים select case אני מתליח לעשות את זה, הענין הוא שאני רוצה לבחור כל CHAR מהCELL בפני עצמו. אני אתן דוגמא בC# for(int i=0;i<20;i++) { foreach(char c in cells(i,"A").text) { switch(c) { case bla bla bla bla } } } איך אני אמור לעשות את זה בVB? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני בונה פרוייקט גדול עם 30 מחלקות בערך וכל מיני ירושות בינהן , ואין לי מושג איך למנוע multiple inclusion של קובצי header. במיוחד נתקלתי בבעייה עם מחלקה A שמחזיקה פוינטר למחלקה B ו-B צריכה להפעיל מתודה של A . הכללתי את ה-HEADER של B ב-A אבל בשביל ש-B תוכל להפעיל את המתודה של A אני צריך להכליל את ה-HEADER של A ב-B אבל זה ייצור לי לולאת הכללות או משהו כזה. איך מונעים את זה ? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום. נתנו לי לעשות את התרגיל הבא: " בנה את משחק הזיכרון לפי הכללים הבאים: א. מטרת המשחק לגלות את כל זוגות התמונות ב. במשחק 6 תמונות (3 זוגות זהים). ג. המשחק מיועד לשחקן אחד. ד. התמונות מסודרות ב-3 שורות. בכל שורה 2 תמונות. ה. מיקום של כל תמונה. ו. התמונה מוצגות כלפי מטה. ז. יש לבחור שתי תמונות אחת אחרי השנייה. ח. אם שתי התמונות זהות, אז המשחק ממשיך לגילוי הזוג הבא. ט. אם התמונות אינן זהות, אז המשחק ממשיך לגילוי הזוג הבא. י. המשחק מסתיים כשהמשתמש מגלה את כל הזוגות. " זהו זה מה שאני צריך לעשות ב-java script אז כעיקרון די ברור לי אבל יש לי כמה דברים לא מובנים פה. אז אני מתכוון לעשות את זה בטבלה. שברגע שאני לוחץ על אחד התאים התמונה שם משתנה נגיד מהכתובת "תמונה מס'…
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
יש לי את הסקריפט הבא: ואני רוצה לעשות שברגע שילחצו על הכפתור NEW זה ישלוף משפט חדש. אני פשוט לא מצליח לעשות את זה. אז אם אפשר עזרה. תודה <CENTER><HTML> <HEAD> <TITLE> </TITLE> </HEAD> <BODY> <br> הנה אבאלה קח כמה משפטים שיעזרו לך בחיים <br> <form name="random"><input type="text" name="random" size=78 value=""></form> <SCRIPT LANGUAGE="JavaScript"> <!-- // Copyright 1996 - Tomer and Yehuda Shiran // This example will appear in our forthcoming book on JavaScript. // Feel free to "steal" this code provided that you leave this notice as is. // Additional examples from the book can be found at /…
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך בבקשה עזרה במימוש שיטה בשם allThere במחלקה שיצרתי בשם Square3X3 המייצגת מערך דו מימדי של 3x3 מספרים (סה"כ 9 מספרים). השיטה צריכה למצוא האם במערך הדו מימדי יש את כל המספרים מ-1 עד 9 (כולל כולם, וכל אחד רק פעם אחת), במידה וכך הדבר,הוא יחזיר trueת, אחרת, יוציא false. ניסיתי להכניס תנאי של if שיבדוק בכל מספר שנכנס הוא בין 1 ל-9 ,אבל למעשה אם נכנסים פעמיים את הספרה 5 עדיין הוא יוציא true. בנתיים החתימה של השיטה וההתחלה שלה נראית כך: ;()public boolean allThere (++for(int row=0;row<=2;row } (++for(int col=0;col<=2;col } ... אודה לעזרה מראש.
-
- 7 תגובות
- 853 צפיות
-
-
יש לי בעיה עכשיו כשהגעתי בפרויקט שלי לשלב האינטרנט... יש לי יותר מידי פרמטרים להעביר בין הצדדים שSTRING אחד יספיק בשבילהם... אז חשבתי על רעיון למה לא לשלוח כבר את כל המחלקות שאני צריך (נגיד לכל הקלינטים שלי אני כל פעם ישלח את הלוח וכל השחקנים). אני מודע שזה די גדול ולהעתיק אותם כל פעם גם דורש זמן, פשוט לא חשבתי על משהו יותר טוב מבלי לעשות שינוי מסיבי של כל הפרוייקט, בנוסף לקטע של הזמן שנשאר לי רק שבוע. בכל אופן עיניין אותי איך אני יכול לשלוח מחלקות שאני יצרתי ברשת.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
יש לי להגיש היום פרוייקט באסבמבלר ואני בינתיים רק בפרוייקט עצמו ועוד יש לי אלגוריתם לכמה דברים... מישו יכול לעזור לי בבקשה עם התוכנית.. קולטים מספרים 1-9 למערך של 6 תאים. קולטים קוד פעולה 1 או 2 כך שאם זה 1 התוכנית בודקת אם המערך סימטרי נגיד 123321 שאפשר לקרוא אותו מ 2 הצדדים אותו דבר וקוד פעולה 2 בודק אם המערך בסדר יורד... התת תוכנית שבודקת אם המערך סימטרי עובדת התת תוכנית שקוראים לה SIM לא עובדת ממש טוב היא תמיד כותבת שתמיד הוא בסדר יורד... מישו יודע מה הטעות?מה לתקן? הנה הקובץ: txt http://www.mytempdir.com/1360063 בבקשה תעזרו לי עם זה...אני גם ככה ביום איחור בגלל המורה
-
- 8 תגובות
- 853 צפיות
-
-
-
עבור מערך חד-ממדי של מספרים שלמים בן N תאים (עבור N שהינו קבוע של התכנית) נאמר כי תא אחד במערך מצביע על תא שני במערך אם התא האחד מכיל את מספרו של התא השני. לדוגמה: במערך הבא [table][tr] [td] 3 [/td] [td] 6 [/td] [td] 17 [/td] [td] 5 [/td] [td] 4 [/td] [td] 5 [/td] [td] 2 [/td] [/tr] [tr] [td] 6# [/td] [td] 5# [/td] [td] 4# [/td] [td] 3# [/td] [td] 2# [/td] [td] 1# [/td] [td] 0# [/td] [/tr][/table] התא 0# מצביע על התא 2#, התא 1# מצביע על התא 5#, אך התא 4# אינו מצביע על כל תא במערך (שכן במערך אין תא 17#). לולאה במערך כנ"ל היא סדרה של תאים כך שהראשון מצביע על השני, השני על השלישי, וכן הלאה, עד לתא האחרון בסדרה שמצביע על התא הראשון בלולאה. לדוגמה: במערך הנ"ל ה…
-
- 9 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום , בזמן שלפת המידע ע"י JDBC פשוט אני רואה שכאשר המידע מכיל עברית + סוגריים או תווים מיוחדים , כל העימוד של התווים נהרס (הסוגריים קופצים לאמצע המשפט וכ"ו).. המידע יושב בסדר ב DB .. אני מבין שזו בעיה די נפוצה.. נסיתי ליצור STRING חדש עם charset שונים אבל ללא הצלחה. יש רעיונות איך להתמודד עם התופעה ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
כתבתי תוכנה שאמורה להוציא פלט עם מיליוני שורות (לא אינסופי) ובאמצע שהוא מוציא את הפלט הוא מראה שגיאה internal error. מה אני יכול לעשות כדי שהפלט יצא עד הסוף? ???
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום רב, אני לומד c. ואני רוצה לתרגל את החומר, אשמח אם מישהו יכול להביא לי כמה תרגילים ברמה בינונית ב-.c אשמח לקבל כמה שיותר.
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
כתבתי תוכנית וזה לא פועל הפונקציה פה מקבלת מספר וסיפרה ומחזירה כמה פעמים הסיפרה מופיעה במספר(חובה להשתמש בפונקציה הזאת) והתוכנית הראשית אמורה להדפיס את הספרה שמופיעה הכי הרבה במספר. אז ניסיתי לעשות אבל זה לא מחזיר לי כלום. #include <stdio.h> #include <conio.h> int number2(int num,int dig); int main(){ int number,digit,max=0,number1,x; printf("enter number: "); scanf("%d",&number); number1=number; while(number1!=0){ digit=number1%10; x=number2(number,digit); if(x>max) max=digit;} printf("%d",max);} int number2(int num,int dig){ int count=0,dig1; while(num!=0){ dig1=num%10; if(dig==dig1) count++; …
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-