תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
האם יש פה מישהו שהשתמש עם הAPI של יומן גוגל ויכול לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
איך יוצרים מצגת תמונות (JPG) בתוך דף ב ASP.NET 2, אני רוצה להריץ תמונות על גבי דף WEB
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
אחרי שהוספתי עוד קובץ של players (סתם שם) כדי להשים שמה את ה CLASS קובץ אחד של CPP ואחד של H נוצרה בעיה שאין לי מושג איך לפתור אותה..אני עובד עם VISUAL STUDIO 2003 אני אצרף פה את כל הפרוייקט אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד.. אם תוכלו חוץ מהעזרה לתת גם כמה עצות לשיפור הפרוייקט זה יעזור מאוד .. (אני עושה משחק כובש/סוגר שטחים) הקובץ נמצא פה http://www.f2h.co.il/866751 האתר הזה עושה קצת בעיות עם FF אז תנסו ישר עם IE טאב או אקספלורר.. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני צריך דוגמה לקוד הכי בסיסי! של בסיס נתונים המשתמש בקוב. MDB ב VB. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
היי מה המצב יש לי בעיה בקוד אבל אני לא יודע מה היא הינה הקוד #include <stdio.h> void main() { int a,b,c; printf("enter the number (1)enter number bigger then 10: \n"); scanf("%d",&a); printf("enter the number (2)enter number bigger then 20: \n"); scanf("%d",&b); printf("enter the number (3)enter number bigger then 30: \n"); scanf("%d",&c); if (a <= 10 ) break; while (b >= 20 ){ printf("the number is: %d" ,b); continue; } printf("the number is : %d" ,c); }
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום. נתנו לי לעשות את התרגיל הבא: " בנה את משחק הזיכרון לפי הכללים הבאים: א. מטרת המשחק לגלות את כל זוגות התמונות ב. במשחק 6 תמונות (3 זוגות זהים). ג. המשחק מיועד לשחקן אחד. ד. התמונות מסודרות ב-3 שורות. בכל שורה 2 תמונות. ה. מיקום של כל תמונה. ו. התמונה מוצגות כלפי מטה. ז. יש לבחור שתי תמונות אחת אחרי השנייה. ח. אם שתי התמונות זהות, אז המשחק ממשיך לגילוי הזוג הבא. ט. אם התמונות אינן זהות, אז המשחק ממשיך לגילוי הזוג הבא. י. המשחק מסתיים כשהמשתמש מגלה את כל הזוגות. " זהו זה מה שאני צריך לעשות ב-java script אז כעיקרון די ברור לי אבל יש לי כמה דברים לא מובנים פה. אז אני מתכוון לעשות את זה בטבלה. שברגע שאני לוחץ על אחד התאים התמונה שם משתנה נגיד מהכתובת "תמונה מס'…
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
יש לי איזה בעיה עם הסוגריים לא הבנתי בדיוק טעות טיפשית import java.util.*; public class MyClass { static scanner reader= new scanner(system.in); public static void main() { int a,b,c,d; double avg; for (int i=1; i<20; i++) { System.out.println ("how many goals in game1"); a=reader.nextInt(); System.out.println ("how many goals in game2"); b=reader.nextInt(); System.out.println ("how many goals in game3"); c=reader.nextInt(); d=(a+b+c); avg=(d/3); System.out.println ("the number of player is and the avg is"+ i+avg); if ((a=0) // (b=0) // (c=0)) { System.out.println ("lo evkia"); } if (d>5) …
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני בונה אתר, ואני צריך שבזמן מעבר עכבר על טקסט מסוים יקפוץ לי בלון כזה (כמו גוגל קלנדר או משהו בסיגנון) ויהיו רשומים בו פרטים. את הפרטים אני בונה צריך להוציא מDB. אם זה משנה אז MSSQL. כרגע האתר נבנה מASP.NET, יש דרך לעשות את זה לעבור לג'אווה סקירפט או אג'אקס? אם אין, אז איך אני עובד עם JAVASCRIPT או AJAX עם DB?
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לבקש המלצה לתוכנה עם ממשק פשוט יחסית לתכנת איתו בC. עד עכשיו עבדתי עם VISUAL STUDIO 2008 ואת האמת הוא יותר מידיי לכתיבה הבסיסית, שרמת הכתיבה מגיע עד רקורסיה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
שלום. אני משתמש במחלקה של php_mailer ואני רוצה שהוא ינסה קודם להשתמש בפונקצית mail() רגילה ואם אי אפשר אז שישלח דרך gmail. איך אני בודק אם יש שרת smtp דרך קוד בPHP ואם אפשר להשתמש בפונקציה? (אני מעדיף שזה יהיה דרך סקריפט למקרה שאני אחליף שרתים בעתיד- אז בבקשה לא להציע לבדוק עם השרת)
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי ליצור תוכנית שתחליף את הרקע של המחשב בתמונה שאני אבחר, אבל אני לא רוצה לקרוא לתמונה דרך התיקייה שלה, אלא דרך resource files. השאלה היא איך אני יכול להגיד בתוכנית שאני רוצה לקרוא לתמונה שנמצאת בresources זאת התוכנית שבניתי: #include <Shlobj.h> void main() { SystemParametersInfo(SPI_SETDESKWALLPAPER, 0,L"img2.jpg", SPIF_SENDCHANGE); } מאוד ארוכה ומורכבת אבל היא עדיין לא עובדת לצערי הקובץ img2.jpg נמצא על שולחן העבודה וכדי להוסיף אותו לresource files פשוט לחצתי על resource files כפתור ימיני וadd existing item תודה רבה לכל מי שיעזור!
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
היי, אני רוצה להוסיף פקד - גרף ל - toolbox. יש לי את הקובץ mschrt20.ocx רק שאני לא יודע איך להוסיף אותו ואיפה. עזרתכם. תודה
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
האם ניתן לקבל קוד מקור מתוכנה שיש לי רק את הקובץ EXE שלה? אם כן איך עושים את זה? אם יש צורך בתוכנה אנא צרפו לינק....
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי קוד הזדהות פשוט ואפילו פריץ בלי סיבוכים ב MYSQL? ב PHP.. תודה רבההההההה לעוזרים!!
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום, ברצוני ליצור ScrollBar (פס גלילה) שיהיה מיושר לימין, אך ללא TextArea. הכיצד? תודה מראש, מתן
-
- 9 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני משתמש ב DLL שלא קשור ל Framework אני יוצר משתנה לאחד מה Classes של ה DLL ומשתמש בפונקציות כלשהן של ה Class אני מקבל HRSULT E_ABORT Operation Failed. איך אני יכול לזהות מדוע זה זורק את ה ERROR ניסתי להשתמש ב COMExecption וללא תוצאות.. שפה : C# DLL : Interop.CT20kSpiLib.dll (בשימוש הכרטיס קול) תודה :jump1:
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
הרבה אתרי תיירות ישראלים למינהם שותלים את האתר של אופרן השכרות רכב בתוך האתר שלהם כ- IFRAME מה שפותח פתח לפרצות אבטחה בהן נחשף מידע על השרתים ומשמש קצה חוט בידי האקרים להתקפות על השרתים עושה רושם שרוב אתרי התיירות הישראלים פותחו בידי איזו ספקית אחת ולכל אתר הצמידו CSS אישי, אבל המנגנון זהה בכולם. רצ"ב דוגמית כאשר האתר של אופרן נחשף במערומיו [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
יש לי בעיה עכשיו כשהגעתי בפרויקט שלי לשלב האינטרנט... יש לי יותר מידי פרמטרים להעביר בין הצדדים שSTRING אחד יספיק בשבילהם... אז חשבתי על רעיון למה לא לשלוח כבר את כל המחלקות שאני צריך (נגיד לכל הקלינטים שלי אני כל פעם ישלח את הלוח וכל השחקנים). אני מודע שזה די גדול ולהעתיק אותם כל פעם גם דורש זמן, פשוט לא חשבתי על משהו יותר טוב מבלי לעשות שינוי מסיבי של כל הפרוייקט, בנוסף לקטע של הזמן שנשאר לי רק שבוע. בכל אופן עיניין אותי איך אני יכול לשלוח מחלקות שאני יצרתי ברשת.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום, יש לי תוכנה שמאזינה על פורט מסויים וברגע שמישהו שולח לה את המילה "get", היא שולחת בחזרה כל מספר שניות שורה שונה. אני רוצה לכתוב עמוד PHP שמתחבר לאייפי והפורט, שולח "get" ומקבל ברגע שהתוכנה שולחת לו את השורות ומדפיסה אותם בecho כתבתי את הקוד הזה: <?php $host = 'ip'; $port = port; $conn = @fsockopen($host, $port, $errno, $errstr, 30); if (!$conn) { die("Error: ".$errstr); } fwrite($conn, "get\n"); while (!feof($conn)) { usleep(100); $theNewData .= fgets($conn); echo $theNewData; } fclose($conn); ?> אבל זה לא עובד, רק טוען את הדף בלי להפסיק.. שאני שולח רק את הפקודה echo fread($conn, 27); בלי הלולאה, אני מקבל את מה שהתוכנה מחזירה, אבל רק מה שה…
-
- 9 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני לומד C# והגעתי לחלק של ממשקי משתמש וWindows Forms, כשאני מנסה לכתוב את התוכנית כמו שכתבתי לפני ("Console Application") עם הוספת using של System.Windows.Forms הוא כותב לי שגיאה שWindows לא נמצא בתוך System והוא לא מסכים לקמפל את הקוד... מישהו יודע מה אפשר לעשות עם זה?? אולי להוסיף קבצים?? תודה רבה רבה לעוזרים כי אני די תקוע בינתיים...
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
אני תקוע ב-2משימות בבקשה חייב עזרה זה להגשה מחר 1. כתוב פונקציה המסכמת איברי ווקטור עד האיבר השלילי הראשון (לא כולל). הפונקציה צריכה להחזיר משתנה המכיל את .x , נתון הקלט של הפונקציה הוא ווקטור אחד מהתחלתו ועד לאיבר השלילי הראשון בו (לא כולל). ,sum_positive , הסכום של איברי הווקטור 2. כתוב 2 פונקציות, אחת עם לולאה והשני ללא לולאה, שסופרות כמה פעמים מופיע מספר מסוים בווקטור נתון. .num , ומשתנה אחד ,x , נתוני הקלט של הפונקציות הם ווקטור אחד תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
כתבתי היום איזה structure אחד וניסיתי להגדיר בתוכו משתנה מטיפוס string (לא שכחתי להוסיף את הinclude המתאים), והקוד לא מתקמפל. אני מתאר לעצמי שזה בגלל שstring זה "משתנה" (לא בדיוק משתנה) דינאמי, שאין לו גודל קבוע, ובגלל זה הstructure לא מסכים לקבל אותו, אבל בכל זאת מאוד נוח לעבוד איתו. יש איזושהי דרך שאפשר בכל זאת להשתמש במשתנה string בstructures? (אולי להגדיר לו גודל קבוע כמו נגיד מערך של תווים?). תודה! קטע קוד לדוגמא: #include <string> struct MyStruct { string name; int something; };
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
#include<stdio.h> int i,j,sum; int x[10]={3,8,9,10,15,22,32,33,40,51}; int y[10]={2,7,8,10,13,32,40,55,56,60}; main() { sum=0; j=0; for(i=0;i<10;i++) { for(;(y[i]>=x[j])&&j<10;j++) { if(y[i]==x[j]) sum++; } } printf("sum %d",sum); } אני לא המנתי מה זה אומר "מבחינה פונקציונלית!!!!!! הרצתי והבנתי מה הוא ערכו של sum אבל שוב וזה קורה לי כל הזמן שאני לא מבין את השאלה אם מישהו יכול להריץ על קומפיילר ולהסביר לי מי נגד מי כאן אני אשמח תודה
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
כתבתי תוכנה שאמורה להוציא פלט עם מיליוני שורות (לא אינסופי) ובאמצע שהוא מוציא את הפלט הוא מראה שגיאה internal error. מה אני יכול לעשות כדי שהפלט יצא עד הסוף? ???
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
מטרת התוכנית: קוראת מהמשתמש מספרים שלמים בזה אחר זה וממשיכה כל עוד המספר שהוכנס הוא זוגי. #include <stdio.h> int main() { int num; printf("Enter an even number: "); scanf("%d", &num); if ( (num / 2) * 2 = num ) { printf("Enter an even number: "); scanf("%d", &number); } else { printf("You entered an odd number!"); } return(0); } מדוע מתקבלת שגיאת invalid lvalue in assignment בפונקצית if?
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-