תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
-
אם אפשר משהו מההתחלה ממש למתחילים ... ברצוני לעשו קצת web-dev ואני צריך קצת מדריכים שממש עוברים על מה זה ואיך זה עובד ... וכמובן קצת סקריפטים שכדאי לדעת... ואיך כותבים אותם בצורה טובה... תודה !
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם JS וטופס אשמח אם מישהו יעזור לי: <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "[url]http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">[/url] <html xmlns="[url]http://www.w3.org/1999/xhtml">[/url] <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1255" /> <title>Untitled Document</title> </head> <body> <script language="javascript"> <!-- function loc(loca) { document.write("X"); var chr = split(loca); for (i=0;i<chr.length;i++) { if (chr[i]=="p" && chr[i+1] == "r") { chr[i] = "l"; chr[++i] = "2"; break; } } win…
-
- 11 תגובות
- 914 צפיות
-
-
מנהלים מצטער על ההפרה של חוקי הפורום אבל מחר אני צריך להגיש את האתר ויש לי בעיה הבעיה היא כזאת כשאני נותן סשן למשתמש ואז המשתמש עובר דרך הפריים סט לדף אחר הסשן נמחק ! מה עושים ? cookies ? או שיש פיתרון אחר ? ? ? בבקשה זה דחוף ולא סובל דיחוי
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
שלום. נתנו לי לעשות את התרגיל הבא: " בנה את משחק הזיכרון לפי הכללים הבאים: א. מטרת המשחק לגלות את כל זוגות התמונות ב. במשחק 6 תמונות (3 זוגות זהים). ג. המשחק מיועד לשחקן אחד. ד. התמונות מסודרות ב-3 שורות. בכל שורה 2 תמונות. ה. מיקום של כל תמונה. ו. התמונה מוצגות כלפי מטה. ז. יש לבחור שתי תמונות אחת אחרי השנייה. ח. אם שתי התמונות זהות, אז המשחק ממשיך לגילוי הזוג הבא. ט. אם התמונות אינן זהות, אז המשחק ממשיך לגילוי הזוג הבא. י. המשחק מסתיים כשהמשתמש מגלה את כל הזוגות. " זהו זה מה שאני צריך לעשות ב-java script אז כעיקרון די ברור לי אבל יש לי כמה דברים לא מובנים פה. אז אני מתכוון לעשות את זה בטבלה. שברגע שאני לוחץ על אחד התאים התמונה שם משתנה נגיד מהכתובת "תמונה מס'…
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
למישהו יש איזשהו קישור לדוגמה? אני צריך את זה לשימוש בנוסחה שהפלט שלה צריך להיות בסופו של דבר לפי התפלגות נורמלית תודה לכל מי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי קוד הזדהות פשוט ואפילו פריץ בלי סיבוכים ב MYSQL? ב PHP.. תודה רבההההההה לעוזרים!!
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אני בונה תוכנה ב C# שסורקת קבצים בתיקייה מסויימת ומבצעת עליהם פעולות קודם כל אני רוצה שהתוכנה לא תציג את הFORM וגם לא יוצג בסרגל כלים של הוינדווס שהתוכנה פועלת כי אין טעם. תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא כזאת אני יצרתי אתר שמתממשק ל DATABASE ברגע שהמשתמש נכנס יש שדה CONNECT ב DATABASE שמתעדכן ל1 אני רוצה שברגע שאני סוגר את ה EXPLORER או שאני עובד לדף אחר לגמרי כגון GOOGLE אני רוצה שהשדה הזה יתעדכן אוטומטי ל 0 כך שאפילו אם המשתמש ינסה לחזור לדף יופיע לו דף הכניסה
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
עד שאני אקבל את העותק של הVS2003+2005 אני מחפש קומפיילר מומלץ ופשוט, משהו קל שרק יתן לי להריץ פקודות פשוטות של C# (רק התחלתי ללמוד) תודה!
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
מישהו מכיר מדריך טוב לINFOPATH??? בבקשה זה ממש חשוב תודה
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
#include<stdio.h> int i,j,sum; int x[10]={3,8,9,10,15,22,32,33,40,51}; int y[10]={2,7,8,10,13,32,40,55,56,60}; main() { sum=0; j=0; for(i=0;i<10;i++) { for(;(y[i]>=x[j])&&j<10;j++) { if(y[i]==x[j]) sum++; } } printf("sum %d",sum); } אני לא המנתי מה זה אומר "מבחינה פונקציונלית!!!!!! הרצתי והבנתי מה הוא ערכו של sum אבל שוב וזה קורה לי כל הזמן שאני לא מבין את השאלה אם מישהו יכול להריץ על קומפיילר ולהסביר לי מי נגד מי כאן אני אשמח תודה
-
- 6 תגובות
- 913 צפיות
-
-
יש לי תוכנית(שפת C) ויש לי מחשב ישן "שמותקן" עליו רק DOS. אני רוצה לעשות ככה שכל פעם שאני מפעייל את המחשב שהתוכנית שלי תרוץ אוטומטית - התוכנית מקומפלת ויש קובל EXE.... השאלה שלי די פשוטה....איך אני עושה את זה? ואם יש מישהוא שמכיר פקודות DOS ל C כמו גישה לתיקיה...מחיקה של קבצים...שם תיקיה נוככית...כאלה... אז אפשר להוסיף תודה
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
צהריים טובים, איך אני מציג לצורך העניין נניח 5 ערכים הכי גבוהים ביותר בשאילתת SQL ... ניסיתי לחפש פונקציה שמגבילה את מספר שורות התוצאה כלומר שאני אעשה order by price ולאחר מכן להגביל את מספר השורות המוחזרות ל5 האם זה אפשרי ? מישהו יכול לעזור ? תודה
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אוקיי,יש לי שני אתרים אחד שיש בו רישום משתמשים ואחד שאין בו רישום משתמשים. ואני רוצה לאחד את קבצי הקוקיז כדי שגם אם יכנסו לאתר שאין בו רישום משתמשים אז האתר יזהה אותו כמו האתר שיש בו רישום משתמשים. כלומר: ליצור איחוד בין האתרים. מי שרשום בבסיס הנתונים של אתר שבו כל המשתמשים נמצאים, יכנס לאתר עם אותו שם וסיסמה, יותר מזה הוא יהיה מחובר בכולם אם הוא מתחבר באתר אחד. בתודה מראששש
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
יש אפשרות לעשות סאוונדים פשוטים כמו של מריו , בC# ?
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום רב, אני בונה לפרוייקט גמר לבית הספר סנייק, וכמובן צריך להשתמש בחצי המקלדת, מצאתי את הקוד האסקי שלהם, ועשיתי תו שקולט קלט מהמקלדת ע"י getchar. הקודים משום מה אינם עובדים לי, עשיתי switch למשתנה ששומר בתוכו את קלט המקלדת, כשאר אני עושה לו 8,6,4,2 שאלו החצים בצד, הנחש עובד ואני מצליח לזוז, כאשר אני שם לו את הקוד האסקי של החצים הרגילים, זה לא עובד, מישהו יכול להגיד לי מדוע? מה אפשר לעשות? מה הקודים ,אולי מה שיש לי הם לא נכונים. תודה...
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
יש לי עמוד HTML מסויים עם טקסט בתורכית. על 4-5 מחשבים שבדקתי רואים את הטקסט טוב אבל במחשב אחד יש סימני שאלה במקום חלק מהאותיות. איך אני יכול לפתור את הבעיה הזו?
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
אני מנסה להריץ את אחד התוכנות והחלון דוס נפתח ומיד נסגר. אגב לפי מה שרשום באתר שממנו אני לומד רשום stdio.h שאני מחליף ב-conio.h,בתחילת התוכנית רשום void main שאני מחליף ב-int main וגם מוסיף בסוף התוכנית getch; האם עשיתי בסדר ומה הבעיה שלי? (אתם יכולים לראות לפי התמונה באיזה קומפיילר אני משתמש)
-
- 7 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתעניין בתיכנות הרבה ואני מתכנת כשיש לי זמן פנוי, אחת המחשבות שעלו לי לראש הם איך אפשר ליצור תוכנה שתזהה סמל מסויים שמשתמש עשה בעזרת העכבר, אני אתן דוגמא, לאלו מיכם שמכירים את המשחק Black &White ניתן שמה להישתמש בקסמים בעזרת תנועת העכבר תוך כדי יצירת סמל מסויים, לדוגמא: אם אני יזיז את העכבר ואצור את האות W בעזרת העכבר אז יהיה לי קסם של מים (לפחות ככה זה במשחק). מה שעניין אותי זה איך תיכנתו את הדבר הבא, אחרי הכול משתמש לא יכול ליצור אות W מושלמת בעזרת העכבר והוא לא יכול לדייק, מה שצריכים זה טווח אולי שהעכבר יכול להימצא בו כדי שהאות W תיצא. אבל זה נשמע דיי מסובך ומסורבל, וזאתי השאלה שלי, האם אני מסבך את עצמי ויש דרך פשוטה ליצור את האפשרות הזו שתוכנה למשל…
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
בספר ד"ר דוט נט www.drdotnet.com יש דוגמה של בניית יישום שמעביר מסרים בין יישומים הוא דורש הבנה ב delegate למישהו יש חומר בנושא
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
היי מישהו יכול לעזור לי עם הדוגמה הזו ? http://www.forum.nokia.com/info/sw.nokia.com/id/85b9d2ee-83f1-4c7b-8e71-0b1e35d0c1e9/PC_Connectivity_over_BT_in_Java_Apps_with_Example_v1_0_en.zip.html זה צאט בין J2ME ל JAVA APP לא ברור לי למה אבל כשאני מריץ את הדוגמה הנתונים לא עוברים מהפאלפון N6500 לאפליקציה משהו יכול לעזור לי ? זה מאוד חושב/דחוף .... לי תודה !!!
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לכתוב קוד בVB בשביל אקסל, אני לא מכיר VB אני יודע רק C#. מה שאני צריך זה בעצם משהו כמו SWITCH שהבנתי שכותבים select case אני מתליח לעשות את זה, הענין הוא שאני רוצה לבחור כל CHAR מהCELL בפני עצמו. אני אתן דוגמא בC# for(int i=0;i<20;i++) { foreach(char c in cells(i,"A").text) { switch(c) { case bla bla bla bla } } } איך אני אמור לעשות את זה בVB? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני חדש ב php ומשווע לעזרה (יצירת cookie) הבעיה התורנית שלי הינה: אני עובד על פלטפורמת winxp, שרת web iis ברצוני לקבל באמצעות form פרטי משתמש, נניח, שם פרטי ושם משפחה. יצרתי form בקוד הבא: <html> <head> <body> <form action="cgi-bin/myform.php" method="POST"> Name: <input type="text" name="MYName"/> Age: <input type="text" name="myAge"/> <input type="submit" name="mysubmit"/> </form> </body> </html> עכשיו אני רוצה ליצור cookie אשר יכיל את המשתנים myName, ו myAge. ישנו מישהו היכול ומוכן להראות לי קוד php אשר משתמש בנתוני ה form שכתבתי לעיל , שומר אותם ב cookie ומציגם כל אי…
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום רב, שאלתי מורכבת מכמה נושאים חלקם בתיכנות חלקם יותר בענייני חוקיות אם כך אתחיל: עקב צורך בתוכנת ארכיון ליישוב ניגשנו ורכשנו ליישוב תוכנת ארכיון ישראלית מקצועית בהמלצת התוכנה נכתב שיש צורך ב-Windows XP Pro לטענתם בשפה האנגלית (תיכף תבינו למה) המחשב אותו העברנו להתקנה היה מחשב בעל אותה מערכת ההפעלה רק בשפה העברית (מטעמי נוחות מלבד העובדה שכך אכן רכשנו את המחשב מלכתחילה) לאחר התקנת התוכנה ונסיון לעבוד איתה גילינו כי הפקדים בתוכנה כולל התפריטים מיושרים משמאל לימין (במקום מימין לשמאל) כולל תיבות הטקסט ועכשיו לנושא הכאוב: כמובן שלא מדובר כאן בקטנוניות אלא בפונקציה שממש מונעת מאיתנו לבצע עבודה שוטפת שדות ההזנה מיושרים לא נכון ולכן מחיקה וסימון של טקסט בעברית הופכת למטלה מסו…
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-