תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום. נתנו לי לעשות את התרגיל הבא: " בנה את משחק הזיכרון לפי הכללים הבאים: א. מטרת המשחק לגלות את כל זוגות התמונות ב. במשחק 6 תמונות (3 זוגות זהים). ג. המשחק מיועד לשחקן אחד. ד. התמונות מסודרות ב-3 שורות. בכל שורה 2 תמונות. ה. מיקום של כל תמונה. ו. התמונה מוצגות כלפי מטה. ז. יש לבחור שתי תמונות אחת אחרי השנייה. ח. אם שתי התמונות זהות, אז המשחק ממשיך לגילוי הזוג הבא. ט. אם התמונות אינן זהות, אז המשחק ממשיך לגילוי הזוג הבא. י. המשחק מסתיים כשהמשתמש מגלה את כל הזוגות. " זהו זה מה שאני צריך לעשות ב-java script אז כעיקרון די ברור לי אבל יש לי כמה דברים לא מובנים פה. אז אני מתכוון לעשות את זה בטבלה. שברגע שאני לוחץ על אחד התאים התמונה שם משתנה נגיד מהכתובת "תמונה מס'…
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני בונה אתר, ואני צריך שבזמן מעבר עכבר על טקסט מסוים יקפוץ לי בלון כזה (כמו גוגל קלנדר או משהו בסיגנון) ויהיו רשומים בו פרטים. את הפרטים אני בונה צריך להוציא מDB. אם זה משנה אז MSSQL. כרגע האתר נבנה מASP.NET, יש דרך לעשות את זה לעבור לג'אווה סקירפט או אג'אקס? אם אין, אז איך אני עובד עם JAVASCRIPT או AJAX עם DB?
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לבקש המלצה לתוכנה עם ממשק פשוט יחסית לתכנת איתו בC. עד עכשיו עבדתי עם VISUAL STUDIO 2008 ואת האמת הוא יותר מידיי לכתיבה הבסיסית, שרמת הכתיבה מגיע עד רקורסיה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
אין לי מושג למה, אבל אני לא יכול להוסיף אותו ויזואלית לFORM, אני צריך לכתוב אותו בקוד... אם מישהו יודע איך אפשר להכניס אותו, כמו בVB, בפשטות, אודה לו מאד... תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
בירצוני ליצור גרף בVB ע"י הפקד CHART ולא דרך פתיחת הEXCEL האם משהו יכול לתת לי איזה קוד או אולי אפילו תוחנית קטנה שמשתמשת בפקד הזה תודה מראש לעוזרים BIG FOOT
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
היי חברים , התקנתי cubase במחשב שלא הצליח לעמוד בעומס וקרס. קניתי מחשב חדש בו הקיובייס כבר מותקן אבל אי אפשר להפעילו כי הרשיון הוא חד פעמי. אז פניתי לסטיינברג ,החברה שמכרה לי את התוכנה. הם ביקשו ממני להתקין מחדש את קיובייס. וכאן אני שואלת שאלה, האם אני צריכה למחוק את ההתקנה הקודמת של קיובייס? ואם כן כיצד אני מווןדאת שמחקתי הכול. לדעתי התיקים של תוכנה מפוזרים בכמה דרייברים? יום נעים
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
אשמח לקבל רעיונות ללימוד טכנולוגיה/ שפה חדשה ב.NET או משהוא אחר. עדיף משהוא קליל לזמן פנוי. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 886 צפיות
-
-
ככה: mov ecx, dword [ebp+8] ; Get argument (pointer to string) mov edx, LC1 code: mov byte [edx], byte [ecx כשאני עושה את השורה מעל אני מקבל] invalid combination of opcode and operands בסה"כ מה שאני רוצה לעשות זה לקחת את התו שנמצא ב ecx ושים אותו ב edx איך אני עושה זאת ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
יש אפשרות לעשות סאוונדים פשוטים כמו של מריו , בC# ?
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני רוצה לפרסם כמה לינקים, אבל אני לא רוצה שהכתובת המלאה תופיע בהודעה. למשל, אני רוצה שמילה מסויימת תהיה בעצם קישור לאתר אינטרנט שאני אגדיר. איך אני עושה את זה?
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
כלומר זה יתרום לי משהו לאוניברסיטה בכלל? זאת אומרת זה ממש פרוייקט מסובך ומעאפן לדעתי...אני לא חושב שמסתכלים עליו בכלל. וגם אמרו לי לא פעם ולא פעמיים אנשים סטודנטים לא לעשות את הפרוייקט ולהתמקד במה שחשוב כמו פיזיקה מתמטיקה וכו'. מישהו יכול לתת לי כאן עצה מנסיון או מנסיון של אחרים? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
אני בןנה תוכנה ב#C שכוללת מסך כניסה LOGON, אני צריך ליצור קובץ LOG ושהנתונים ישמרו בקובץ XML כדי שיהיה מעקב אחרי יוזרים שנכנסים, אשמח לעזרה בנושא. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
למשל יש לי FILE *fp ו- FILE זו רשומה, נאמר לי שאחד השדות שלה מכיל את שם הקובץ, איזה שדה זה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אוקי, אז ככה זה האתר שאני צריך להגיש לפרויקט: http://www.epstain.be/Snowboard.rar כעיקרון תורידו את זה ותפעילו בIIS, עכשיו תקחו את הפרטים של האדמין במסד ותשחקו שם. כעיקרון יש שם בעיה, אחרי שאני נכנס לשם ואני רוצה לערוך למישהו פרטים לא משנה, אדמין או משתמש הוא מראה את הדף עריכת הפרטים ושאני עושה עריכה הוא לא מעדכן למסד, הוא משאיר את זה כמו שזה. תסתכלו נראה לי שהבעיה היא בדפים:listupdate2.asp ו listupdate3.asp ש: listupdate2.asp זה של המשתמשים הרגילים וlistupdate3.asp זה של המנהלים. בבקשה לעזור לי כי זה הפרויקט שלי למתכונת בASP ובגלל בבגרות באינטרנט וזאת הבעיה היחידה שלי, כי כל השאר עובד פיקס. ועוד משהו, פה יש את האתר עצמו ברשת: http://web.1asphost.com/Taimors/Snowboard/ תו…
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אחרי שהוספתי עוד קובץ של players (סתם שם) כדי להשים שמה את ה CLASS קובץ אחד של CPP ואחד של H נוצרה בעיה שאין לי מושג איך לפתור אותה..אני עובד עם VISUAL STUDIO 2003 אני אצרף פה את כל הפרוייקט אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד.. אם תוכלו חוץ מהעזרה לתת גם כמה עצות לשיפור הפרוייקט זה יעזור מאוד .. (אני עושה משחק כובש/סוגר שטחים) הקובץ נמצא פה http://www.f2h.co.il/866751 האתר הזה עושה קצת בעיות עם FF אז תנסו ישר עם IE טאב או אקספלורר.. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אז ככה, אשמח אם מישהו יפנה אותי לסקריפט מוכן, עדיף ב-PHP למערכת החלפת באנרים. אשר תחליף ע"פ סדר קבוע מראש באנרים באתרי. אם ישנה האפשרות לשמירה של מספר הלחיצות/הופעות ביום של כל באנר, אשמח. בתודה מראש, דור.
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
יש לי דף עם תיבת select, את האיבר הנבחר אני צריך למחוק מתוך המסד נתונים שלי. הבעיה שלי היא שאני לא יודע איך מוצאים איזה איבר נבחר ב-vbscript.
-
- 7 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום רב, שאלתי מורכבת מכמה נושאים חלקם בתיכנות חלקם יותר בענייני חוקיות אם כך אתחיל: עקב צורך בתוכנת ארכיון ליישוב ניגשנו ורכשנו ליישוב תוכנת ארכיון ישראלית מקצועית בהמלצת התוכנה נכתב שיש צורך ב-Windows XP Pro לטענתם בשפה האנגלית (תיכף תבינו למה) המחשב אותו העברנו להתקנה היה מחשב בעל אותה מערכת ההפעלה רק בשפה העברית (מטעמי נוחות מלבד העובדה שכך אכן רכשנו את המחשב מלכתחילה) לאחר התקנת התוכנה ונסיון לעבוד איתה גילינו כי הפקדים בתוכנה כולל התפריטים מיושרים משמאל לימין (במקום מימין לשמאל) כולל תיבות הטקסט ועכשיו לנושא הכאוב: כמובן שלא מדובר כאן בקטנוניות אלא בפונקציה שממש מונעת מאיתנו לבצע עבודה שוטפת שדות ההזנה מיושרים לא נכון ולכן מחיקה וסימון של טקסט בעברית הופכת למטלה מסו…
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום, ברצוני ליצור ScrollBar (פס גלילה) שיהיה מיושר לימין, אך ללא TextArea. הכיצד? תודה מראש, מתן
-
- 9 תגובות
- 885 צפיות
-
-
ערב טוב ונעים לכולם פיתחתי תוכנה כלשהי (משחק) והעלאתי אותה בפקודת FTP אל האתר שלי (אתר שנמצא בשלב התחלתי), שנכתב בסביבת C# ASP.NET. שאלתי היא : מהי הפקודה שצריך להכניס באתר, בכדי שתתבצע הורדה ( download ), של תוכנת המשחק המאוחסנת באתר, אל המחשב הביתי של המשתמש. בתודה מראש לכל מי שייתיחס וינסה לעזור איציק
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
יש לי בעיה עכשיו כשהגעתי בפרויקט שלי לשלב האינטרנט... יש לי יותר מידי פרמטרים להעביר בין הצדדים שSTRING אחד יספיק בשבילהם... אז חשבתי על רעיון למה לא לשלוח כבר את כל המחלקות שאני צריך (נגיד לכל הקלינטים שלי אני כל פעם ישלח את הלוח וכל השחקנים). אני מודע שזה די גדול ולהעתיק אותם כל פעם גם דורש זמן, פשוט לא חשבתי על משהו יותר טוב מבלי לעשות שינוי מסיבי של כל הפרוייקט, בנוסף לקטע של הזמן שנשאר לי רק שבוע. בכל אופן עיניין אותי איך אני יכול לשלוח מחלקות שאני יצרתי ברשת.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום, יש לי תוכנה שמאזינה על פורט מסויים וברגע שמישהו שולח לה את המילה "get", היא שולחת בחזרה כל מספר שניות שורה שונה. אני רוצה לכתוב עמוד PHP שמתחבר לאייפי והפורט, שולח "get" ומקבל ברגע שהתוכנה שולחת לו את השורות ומדפיסה אותם בecho כתבתי את הקוד הזה: <?php $host = 'ip'; $port = port; $conn = @fsockopen($host, $port, $errno, $errstr, 30); if (!$conn) { die("Error: ".$errstr); } fwrite($conn, "get\n"); while (!feof($conn)) { usleep(100); $theNewData .= fgets($conn); echo $theNewData; } fclose($conn); ?> אבל זה לא עובד, רק טוען את הדף בלי להפסיק.. שאני שולח רק את הפקודה echo fread($conn, 27); בלי הלולאה, אני מקבל את מה שהתוכנה מחזירה, אבל רק מה שה…
-
- 9 תגובות
- 884 צפיות
-
-
למישהו יש קישור להורדת FRONTPAGE מעל 2003?!...ניסיתי באימיול ובאתר דאונלאוד ולא הולך לי..... :-[
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
-
כמו שניתן לראות בקוד למטה, אני מנסה להוציא ממסד הנתונים סיסמא של משתמש (בטופס log in), כלומר אם המשתמש שהוכנס בטופס הוא 'אבי159' אז אני מנסה להוציא מהמסד נתונים את הסיסמא שנשמרה ליד השם 'אבי159' ניסיתי 1001 דברים אבל אני לא יודע איך בדיוק לעשות את זה, הצלחתי להוציא את כל הנתונים שנמצאים בטבלה, אבל אני מנסה להוציא רק נתון אחד ספציפי אני יודע שהקוד לא נכון אבל אני לא יודע מה לא נכון בו, תודה לעוזרים. userName = (Request.Form["user_name"]); // Get the username from the form userPassword = (Request.Form["user_password"]); // Get the password from the form string tableName = "users"; string sqlPassword = "SELECT user_password FROM " + tableName + " WHERE user_name = '" + use…
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-