עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by נעמה.,

יש לי את הפונקציה הבאה שעובדת ב++C void d(char* name) { ofstream fl; char str[80]; int lineBegin, lineEnd, moneLine=0; cin>>lineBegin; cin>>lineEnd; strcat(name,".txt"); fl.open(name); while(moneLine<lineBegin-1) { file.getline(str,80); moneLine++; } while((moneLine<=lineEnd)&&(!file.eof())) { file.getline(str,80); fl.write(str,80); puts(str); moneLine++; } } אבל, כשהעברתי אותה לDLL היא כותבת לי בתוך הקובץ רק פסים כאלו |||||||||||||||| למה?? JNIEXPORT jboolean JNICALL Java_Targil_createFile //פונקציה ליצירת קובץ חדש (JNIEnv *env, jobject obj, jstring string) { const char *str = env->GetStringUTFChars(string,…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by matteo,

תקשיבו אני רוצה לבנות תוכנה שבעצם תפעיל לי קובץ במחשב בלולאה ותסגור אותו לאחר כל פעם שהיא מפעילה 2 ביות יש לי איך אני מפעיל קובץ בעזרת סיפיפי איך אני עושה סליפ בעזרת סי פיפי ואיך אני סוגר קובץ בעזרת סיפיפי מפעיל הכוונה ממש כמו ללחוץ עליו עם העכבר דרך אגב הקובץ נמצא במיקום C:\Documents and Settings\g\Desktop\a.URL

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  3. Started by baruch_555,

יש לי 2 שאלות לענות בשפה C# אבל אני גם יבין אם תעזרו לי בשפות אחרות: פתח ויישם בשלבים אלגוריתם הקולט מחרוזות עד לקליטת המחרוזת "the end" ,כל מחרוזת מכילה תת-מחרוזת המופרדות בינהן בתו '0'. עבור כל מחרוזת יש לבנות מחרוזת חדשה כך שבכל תת-מחרוזת שלה יופיעו התווים בסדר הפוך לסדר הופעתם בתת-מחרוזת של המחרוזת המקורית, ולהציג אותה כפלט. לדוגמא: עבור המחרוזת "b0$%y0ggf0" , תוצג כפלט המחרוזת "b0y%$0jgg0". מעבד התמלילים "smarty" יודע לבדוק אם יש במשפט 2 מילים רצופות זהות, ולבטל אחת מהן. כתוב פעולה המקבלת מחרוזת המכילה משפט, ומבטלת בה את כל ההופעות החוזרות ברציפות של מילה. כל מילה שהופיע ברצף , תישאר פעם אחת. ידוע שבין מילה למילה מופיע התו רווח. הפעולה תחזיר את המשפט המעודכן.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by SubX,

יצרתי פונקציה שקוראת לפונקציות בדיקות של קלטים מהמשתמש , הפונקציה בוחרת בפונקציות שתשתמש ע"י הפרמטרים (0 = לא , 1 = כן) הפונקציות מכניסות למשתנה errMsg את תיאור השגיאה. יש שגיאה לא מובנה בפונקציה ואני כבר מנפח וריד. הפונקציה: תודה על העזרה מראש. עדכון: הבעייה נפתרה ("מחיקת המילה var פתרה את הבעייה").

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by yakar,

שלום, אני מחפש דרך לסדר את הפלט מהמספר הגדול ביותר למספר הקטן.. הבעיה שלי היא שכל הפרטים נתונים בתוך קבצי txt ואז יוצא הפלט מהקבצי טקסט בלולאה.. איך אני יכול לומר להדפסה על המסך להציג את זה מהמספר הגדול לקטן? חלק מהקוד <?php $dirname = "./file"; $dh = opendir( $dirname ); while ( $file = readdir( $dh ) ) { $fh=fopen("./file/" . $file ,r); $filedata= explode('|', fgets($fh)); echo "$filedata[1]"; } ?> והפלט נגיד הוא 15 20 45 21 הקובץ טקסט בנוי בצורה כזו שאני צריך רק את החלק השני ממנו שבו מצויין מספר ההורדות.. איך אני מסדר את זה מהקובץ המורד ביותר לפחות מורד? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  6. Started by LazyBoy,

אני מנסה ליצור footer שתמיד (בלי קשר לרזולוציה) ישב דבוק לתחתית המסך. יש כמובן שני מצבים: 1. כאשר התוכן בחלק העיקרי של האתר לא ממלא את כל המסך ואז יש רווח בין הFOOTER לבין התוכן. 2. כאשר התוכן מלא את כל המקום (תלוי כמובן ברזולוציה) ואז הFOOTER "דבוק" לתוכן וגם לתחתית המסך. אני פשוט לא מצליח לעשות את זה כמו שצריך עם CSS. מישהו בטח כבר נתקל בזה ויכול לעזור. נ.ב - נא לא לשלוח אותי סתם לגוגל - כבר חיפשתי שם ואפילו די הרבה ולא מצאתי משהו שעובד כמו שצריך בכל הדפדפנים.

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  7. בJAVA- איך אני מוצא אורך שורה של מטריצה _mat [][] שנתונה? אולי אפשר איך שהוא להשתמש בהגדרות של המחלקה כי זה פרמטר שניתן באיתחול של המחלקה. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. שלום!, אני צריך לקלוט מחרוזת כלשהי ולפרק אותה לתווים בשביל לבדוק משהו איתם. איך עושים? ד"א הכל בConsole Application, תודה, Aviko

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by PuLsE,

שלום אשמח לדעת בבקשה רבה ומיוחלת איך עושים טיימר אשר יספור לדוג' 21 שניות ואז ימשיך בשאר התוכנית בתודה מראש,

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by mupi8,

יש מישהו שיכול לתת לי הסבר על מה זה שנייהם עם מי כל אחד יכול לדבר ופשוט כל מה שיש לכם לשפוך עלייהם

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  11. Started by Necessary_Evil,

איך עושים כזה דבר?

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  12. אני לא יודע אם למישהו יש פה נסיון מעשי עם שתי הסביבות, אבל אני דיי תקוע במעבר בינהם, בגלל העושר והקלות של המטלב (אבל האיטיות) והקמצנות של C (והמהירות). אני צריך להעביר את הפרויקט שכתוב במטלב, לC לצורך אופטימיציות ומהירות, הבעיה היא שאני לא ממש הצלחתי למצוא ספריות (ואם הצלחתי למצוא, אז לא להתקין ולהשתמש), שעושות את מה שאני צריך. אני צריך בסך הכל 4 פונקציות שיש במטלב שחסרות לי. 1) קריאת DICOM 2) כפל ו "RESHAPE" למטריצות (באופן יעיל, אני יכול לכתוב אחד, בכמה שורות, אבל זה יהיה O(n^3) ולי יש מטריצות ענקיות. 3) imrotate של מטלב, מימוש בC זה חלק מה image processing toolbox. 4) פונקציות find של מטלב. אני כבר מתחיל להתייאש מהחיפושים, אני מקווה שיש פה לפחות מישהו אחד שמכיר את הנוש…

• 18 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. צירפתי את הקובץ שהורדתי , אני מריץ את הchat.asp והתקלה: Error Type: Active Server Pages, ASP 0234 (0x80004005) Server side include directives may not be present in script blocks. Please use the SRC= attribute of the <SCRIPT> tag. /chat/global.asa, line 3 איך מתקנים? תודה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by idoleff,

שלום, אני בונה פרוייקט בVB אשר מבוסס על בסיס נתונים. אחת הפעולות שאני צריך לעשות היא הוספה של טבלה לבסיס הנתונים, פעולה פשוטה כשלעצמה, אבל אני צריך קודם כל לבדוק אם באמת לא קיימת טבלה בשם זה. יש למישהו רעיון כיצד ניתן לעשות זאת? תודה!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by YardenG,

שלום, יש לי טופש שכשממלאים אותו כל השדות נשלחים לי לאימייל. עכשיו אני רוצה להוסיף שדה שכשימלאו אותו גם הוא יישלח אלי. איך עושים את זה בדף PHP ? העלתי את שני העמודים כי זה עם למעלה מ500 שורות כל עמוד. http://www.apply-online-loans.com/loanwebsite.rar אולי בכל זאת אפשר לפרסם את קוד פה בפורום ? אשמח מאד אם תעזרו

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  16. Started by hazed,

אני צריך תוכנית שמעבירה bmp to ascii, כלומר תמונה לייצוג התמונה באותיות או מספרים בקובץ טקסט. מישהו יודע איפה אני יכול להשיג את זה, מהאינטרנט? המעבר צריך להיות לקובץ טקסט, ולא לhtml.

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  17. Started by Sarlula,

אהלן! אני נבחן על מבחן מסויים, וישנן כמה שאלות שלא פתרתי: 1. בC++, מה מבצעים new ו-delete על מחלקה? א. קוראים לconstructor ול-destructor שלה ב. הקצאה/שחרור זיכרון בגודל המתאים למחלקה ג. גם הקצאה/שחרור זיכרון, וגם קריאה לctor ול-dtor ד. new מבצע את שתי הפעולות (הקצאה וקריאה לctor), בעוד delete משחרר את הזיכרון בלבד ---------------------------------------------------------------------------------------------- 2. מה יוצא דופן? א. MFC ב. XML ג. ATL ד. dotNET ---------------------------------------------------------------------------------------------- 3. מה ההבדל בין ODBMS ל-RDBMS? א. ODBMS כתוב ב-.NET בעוד ש-RDBMS כתוב בשפת C. ב. ב-RDBMS עושים שימוש ב-SQL בעוד שב-ODBMS משתמש…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by moshiko870,

שלום לכולם.. אני צריך לפתוח 2 socket שאני יוכל לדבר במקביל בשתיהם.. יש למישהו פיתרון??.

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  19. אני צריך ליצור תוכנית שכתוב כמה פעמים מופיעה תת-מחרוזת במחרוזת כשלהי. הסבר קצת יותר מפורט: אם למשל קבעתי שהמחרוזת היא acbdacss והתת-מחרוזת היא ac אז הפלט צריך להיות 2 כי ac מופיע פעמיים במחרוזת. הנה קוד התוכנית #include <stdio.h> int foon(char *shorter, char *longer) /*this is the function that calculate the number of times the sub string is showing*/ { int counter=0; /*the counter that should count the number of times*/ char *backup=shorter; while(*longer!='\0') { while(*shorter!='\0') { if(*longer==*shorter) { sho…

• 6 תגובות
    • 11.7k צפיות
  20. Started by rubiliani,

שלום, אני רוצה ל"עברת" את הכותרת של הDataGrid שלי מהכותרת שהוא מקבל מהDataBase. הצלחתי לעדכן בעקרון, אבל רק בשאילתה הראשונה. אבל הבעיה מתחילה כשאני מריץ שאילתה חדשה השדות של הדאטהבייס חוזרים בנוסף לשדות ה"מעוברתות" (בשדות ששיניתי לפני זה מופיעים אחרי הרצת השאילתה השניה ערכי NULL). איך אפשר לסדר את זה שהכותרת החדשות יתפסו את מקומן של השדות מהDB??.. תודה רבה!!..

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  21. Started by Sarlula,

cout << "0.03 - 0.02 = "; double answer; cin >> answer; double a = 0.18; double b = 5.0; double c = 3.6; if (answer == a/(b*c)) { cout << "correct!" << endl; } else { cout << "wrong the correct answer is: " << a/(b*c) << endl; } שאלה קטנה: ב-bash, איך אפשר להשתמש ב-Variable כ"מצביע"?

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  22. Started by Aviv C,

יש לי בעיה עם שליחת אימייל ב- ASP. הנה הקוד: <% Set myMail=CreateObject("CDO.Message") myMail.Subject="Sending email with CDO" myMail.From="mymail@mydomain.com" myMail.To="someone@somedomain.com" myMail.TextBody="This is a message." myMail.Send set myMail=nothing %> הנה השגיאה שמופיעה: זאת שורה 15: myMail.Send איך אני פותר את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  23. מישהו יודע איך משיגים (שומרים כמחרוזת) את יעד הקובץ שאליו מצביע קובץ LNK מסויים? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by WazZzap,

פעם היה לי תוכנה כזאת חינמית שאני יכול לכתוב C/CPP ואז אני יכול לראות גם מה יצא לי במסך שחור קטן כזה מישהו יודע תשם/איפה מורידים? תודה רבה. עוד דבר: אני לומד C עם הספר "ללמוד C" מהדורה שלישית עשיתי בטוב שקניתי אותי? הוא טוב למתחילים? כי אין לי ידע קודם בשום שפת תכנות

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Systema,

יש לי תרגיל בג'אוה די מסובך ואני צריך עזרה במשהו.. איך לגלות למספר N כמה פעמים יש בו 1000, כמה פעמים 500, 100, 50, 10, 5 ,1 למשל- בשביל 560 יש לו 0 פעמים 1000 פעם 1 500 0 פעמים 100, פעם 1 50, פעם 1 10, 0 פעמים 5, 0 פעמים 1, אני צריך לדעת לגלות את זה. עוד שאלה קטנה טכנית- יש לי משתנה בוליאני f שהוא מוגדר לפני לולאת FOR והיא אומרת ככה: for (int i=0; i<other.length || !f; i++)l מה אומר החלק של f! תודה מראש

• 2 תגובות
    • 787 צפיות

דיונים חדשים בפורומים