תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
היי אני צריך לכתוב תוכנית שתקלוט 200 מספרים חיוביים , התכנית תדפיס כפלט כמה מהמספרים שנקלטו הם תלת ספרתיים וגם מתחלקים ב-7 ללא שארית. שתיי שאלות : 1. איך אני קולט רק מספרים חיובים ? 2. איך אני עושה התוכנית תדפיס כפלט כמה מהמספרים שנקלטו הם תלת ספרתיים וגם מתחלקים ב-7 ללא שארית ?
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
האם אפשר להכניס לטבלה ב-DB שורה של -HTML ולהציג את ה-HTML בדפדפן? http://img144.imageshack.us/img144/8581/87826786ro2.jpg האם יש אפשרות להציג את VIDEO LINK כ-HTML??
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הוא כותב לי relative jump out of range by 000ch bytes מה זה אומר?
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
משום מה הVisualStudio 2005 לא מכיר את הפונקציה textcolor() מישהו מכיר תחליף כך שניתן יהיה לצבוע את הטקסט בקונסול ?
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
בביצפר יש 2003 ואצלי יש 2005 מדובר על פרוייקט win32 ב c++ . פתחתי פרוייקט באותו שם? העתקתי את מה שנמצא בקובץ ה c++ לקובץ החדש בפרוייקט החדש.. מה עוד יכול להיות הבעיה? אני אובד עצות..
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אבל קישור שעובד (כי משום מה לא הצלחתי להוריד מאתר הבית שלהם)
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני כותב אפקליצייה קטנה שמטרתה לערוך את הFirmWare של הטלפון שלי בנוחות יחסית. אני מנסה לפתוח קובץ ששוקל 66 מגה והמחשב פשוט נתקע לי. אותו קובץ נפתח תוך חצי דקה בערך בWINHEX. איך אני גורם לאפליקצייה שלי לפתוח את הקובץ בלי לתקוע את המחשב?? ניסיתי ב-2 השיטות הבאות: [left]Private Sub cmdopen_Click() Dim filelocation As String CommonDialog1.ShowOpen filelocation = CommonDialog1.FileName r1.LoadFile filelocation, rtfText Image1.Picture = LoadPicture(filelocation) End Sub Private Sub Command1_Click() CommonDialog1.ShowOpen filelocation = CommonDialog1.FileName Dim file_name As String Dim file_length As Long Dim fnum As Integer Dim bytes() As Byte Dim txt…
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
אני צריך לקלוט ערך משורת הארגומנטים אני אמור לבדוק את args[0] אבל אני לא יודע איך עושים זאת...? ויש גם את הקטע שהופכים ממחרוזת לint (אני צריך את זה להמשך התרגיל)...
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
-
ישנם שתי תוכניות (3 לולאות בכל תוכנית) אני רוצה לדעת את הסיבוכיות הריצה של הלולאות כתלות בN... תודה [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מהו פורט...?..הגדרה של כמה שורות ברמה נחמדה..תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם אפשר לשלוח ב- HTML טופס בשיטת post באמצעות קישור: <a href""></a> ?
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי דף באתר, ואני רוצה שהכתובת שלו תישאר קבועה. עכשיו אני יסביר עצמי יותר טוב: נגיד שיש לי את הדף: www.walla.co.il ומשם מישהו נכנס לדף www.walla.co.il/abc.html, כמובן שהכתובת שתוצג לו אחרי שהוא יכנס תיהיה www.walla.co.il/abc.html אך אני רוצה שהדף הראשי בלבד יוצג ( www.walla.co.il), לא משנה לאן המשתמש נכנס ואיזה שינויים הוא מבצע .. בלי שהוא יוכל לראות לאיזה את הכתובת האמיתית של הדף (www.walla.co.il/abc.html,) ... אני יכול לעשות כזה דבר?
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
-
-
הורדתי והתקנתי קומפיילר טורבו פסקל 7.0 ויש לי בעיות הבאות זה לא נפתח על כל המסך כשאני לוחץ קומפייל ואז רן לא קורה כלום והתוכנית לא רצה מישהו נתקל בבעיות אלה?
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
היי, אני מחפש ספר טוב שמסביר לעומק כל C# ו-NET. אני מכיר כבר תכנות ברמה מסוימת כך שאני לא צריך הסבר מה זה int או כללי כתיבה כללים בקוד. גם הספקתי לכתוב מעט קוד ב-C#, אך הייתי רוצה להתעמק יותר. הצעות?
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי. אני רוצה להתחיל לבנות אתר ב ASP ואני צריך להפעיל במחשב את השרת הזה שנקרא IIS. יש לי מערכת ויסטה. עכשיו, מצאתי מדריך באינטרנט והפעלתי את ה IIS ועכשיו באמת יש לי תיקית Inetpub עם wwwroot וזה אבל אני שם קבצים של ASP ב wwwroot (שמתי כמה קבצים - חלק אני כתבתי וחלק הורדתי מהאינרטנט אז הם כולם תקינים שלא תגידו שהבעיה בקובץ) וכשאני מנסה להיכנס דרך הדפדפן אל הקובץ (localhost/myfile.asp או 127.0.0.1/myfile.asp) זה מה שהוא רושם: מה אני יכול לעשות?[br]פורסם בתאריך: 25.03.2007 בשעה 16:52:11 up
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
איך אני יכול להתאים את הערך של תיבה נפתחת למשתנה ASP? אני מתכוון שבמקום הערך הראשון שתמיד מופיע שתיבות נפתחות אני רוצה שיהיה נגיד הערך השני אבל מותאם למשתנה ASP. למישהו יש מושג איך אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
-
לא תואר ראשון. חיפשתי בג'ון ברייס אבל אני לא מוצא. איפה אני יכול לעשות קורב כזה,ואיזה אפשרויות יש ?
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות טופס בשני חלקים. החלק הראשון ימלאו כמה פרטים (נגיד שם פרטי ושם משפחה) ואז כשילחצו על כפתור המשך אז בטופס השני שגם בו יהיה שדה של שם פרטי ושם משפחה אז כבר יהיה רשום מה שהוא רשם בטופס הראשון. זה אפשרי ? בקיצור הכוונה להעברת מידע מטופס א' לטופס ב'. אפשרי דבר כזה ?
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני משתמש במהדר dev c++ אני לא מצליח להשתמש בפונקציית sleep אני עושה ככה sleep(5000); פשוט לא מצליח מישהו יכול לעזור לי אולי צריך להכניס סיפרייה לקוד? משהו?
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להפעיל כמה לדים דרך יציאת המדפסת ב C++ אני כותב את הקוד הבא ומקבל שגיאה: #include <conio.h> #define Data 0x378 #define Status 0x379 #define Control 0x37a int Bits, Dummy; void main(void) { Bits=255; Dummy = _outp(Data,Bits); } מישהו יודע איך לעשות את זה?
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
עברתי קורס VB לפני שנתיים בחופש הגדול והוא היה מיעוד לבני נוער...כמו כן היו שם קורסים נוספים...וגם הם לבני נוער..
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לדעת איך מגדילים את גודל הפונט בC#
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-