תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני חייב עזרה ממש דחופה און ליין עם מישהו שמבין בHTML לפי VIEW SOURCE בעמ' דפוק. אני בICQ 309352042 או ב:052-6626899 (תתקשרו ואחזור אליכם)
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי איך אני גורם לתוכנה שיצרתי לחזור על עצמה מתי שהיא מסיימת הנה הקוד עם זה עוזר: #include<iostream.h> void main() { int a,b,c,d,e,f,g,h,i,j; cout<<"if you wont to do the action + please prees 1"<<endl<<"if you wont to do the action - please prees 2"<<endl<<"if you wont to do the action : please prees 3"<<endl<<"if you wont to do the action X please prees 4"<<endl; cin>>a; if (a==1) { cout<<"pres the numbers"<<endl; cin>>b>>c; cout<<"--------------------------------the anser---------------------------------------"; cout<<b+c; } else if (a==2) { cout<<"…
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום! יש לי תרגיל כזה: כתבי פונקציה רקורסיבית שתקבל מספר ממשי ותחזיר את החלק השבור בלבד. אבל אני לא יודעת איך אני מורידה כל פעם את הספרה האחרונה כדי שאוכל לסכום את כל הספרות שאחרי הנקודה. לדוג': המס' 145.23 כאשר אני מחלקת ב10 התוצאה 14.153 וכאשר אני מכפילה ב10 אני מקבלת 1452.3 ואני רוצה לקבל 145.2 אם מישהו יודע איך עושים כזה דבר זה ממש יעזור לי... תודה!!!!!!!
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
למה הקוד הזה נותן לי ווקטור בסוף ולא סכום? לשאלה של מה ערך של y n=5; x=linspace(0,1,n); y=zeros(1,n); for k=1:n y(k)=sum(x(k)); end
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי חברים, אני צריך עזרה במימוש פונקציה המקבלת מצביע לראש רשימה מקושרת המורכבת ממבנים אלו ומדפיסה את איברי הרשימה. זה המבנה: typedef struct item { int data; struct item* next; } sItem; זאת כותרת הפונקציה: void print_list(sItem* head) אני מאמין שאם אראה את הקוד של הפונקציה הזאת, אוכל להבין מכך את הסינטקסט ואז להבין גם איך לכתוב את המשך התכנית. תודה רבה חברים!
-
- 7 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
אני צריך לכתוב תוכנית שפותרת את בעיית 8 המלכות בשחמט (כלומר....צריך לסדר 8 מלכות על לוח שחמט כך שאחת לא תאכל ת'שנייה)....הקיצר חיפשתי המון בגוגל ....חלק מהתוכניות בכלל לא עובדות וחלק...אחרי שאני מקמפל זה מריץ הכל תוך כמה שניות ולא ניתן לראות כלום..... אני צריך שיראו את הפתרון על המסך בצורה של לוח שחמט.....איפה שאין מלכה יהיה קו ואיפה שהיא צריכה להיות שיהיה כוכבית.. _ _ _ _ _ _ _ * * _ _ _ _ _ _ _ וכך הלאה....
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת אם כל האברים במחרוזת (האברים כולם מספרים וישנם 30 איברים במחרוזת) דומים או שונים???.. לדוגמה אם כל התאים מכילים אותו מספר או שחלקם שונים ורק מספר תאים מכילים אותו המספר...
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לך קיבלתי תרגיל תיכנותי ב#C ואין לי את הכלים לעשות אותו ( אף פעם לא עבדתי על התוכנה הזאת ) אם מישהו יוכל לתת לי פתרון חלקי או הנחיות איך לפתור את התרגיל הזה . תודה על העזרה תכנות בעצמים מבוזרים עליך לכתוב מערכת ובה שרת ראשי (להלן ראשי) ומספר לקוחות. כל לקוח פונה לראשי עבור סוג פעולה אחד: העלאת מספר בחזקת השני. הראשי מפעיל מספר threads, באשר כל אחד עובד מול לקוח אחר. עבודה אופיינית נראית כך: הלקוח וה (thread הפרטי שלו ב) שרת יוצרים קשר. הלקוח מגריל מספר שלם m בין 3 ל-10; זהו מספר פעולות החשוב שיבקש. מתחילה לולאה לפיה (שוב, במלה שרת הכוונה לנים המתפקד כשרת עבור לקוח מסוים, ובמלה ראשי הכוונה ל-thread הראשי בצד השרת): o הלקוח מגריל זוג מספרים שלמים …
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אין לי ממש ידע בתכנות מעבר לקצת C של כיתה י"א, אבל אני מעוניין ליצור "תוכנה" או יותר נכון מאגר נתונים עם קצת אופציות אוטומטיות ואפשרות להוצאת דוחות במטרה לחסוך שעות עבודה וטעויות לחיילי האומללים. למי שהיה בצבא והכיר את הנושא, מדובר על פק"ל חלוקה\דפי תפוצה של הק"שים. למי שלא יודע מה זה אומר, נקרא לזה "מוצרים" אני מגדיר מדרגיות - אוגדה חטיבה גדוד אחר כך אני מגדיר בכל אחד מהם בעלי תפקידים - מפקד אוגדה, סגן, מח"ט ק. אג"מ, מ"פ, מ"מ.... אחר כך אני מגדיר לכל אחד מה הוא מקבל. דוגמא:מפקד אוגדה מקבל את כל העגלה סגן מקבל במבה ביסלי קולה מ"פ מקבל בסילי וקולה מ"מ מקבל רק קולה אחרי בניית החלוקה החלק החשוב הוא המספור, שיכול להתחיל במספר שונה בכל מוצר.. הדבר שאני מעוניין ליצר הוא ל…
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני צריך לספור את התווים באני מקליד בתוך TEXTAREA בפורם שאני בונה בHTML האילוץ היחידי שלי הוא, שיש הבדל בין תווים בעברית לבין תווים באנגלית. ז"א: אם המשתמש מקליד באנגלית אני סופר כל אותו בצורה מסויימת, ואם בעברית, אחרת. זקוק לעזרה מקצועית באיך לדעת באמצעות קוד איזה שפה מוקלדת כרגע. תודה.
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
כתבתי את הפונקציה הבאה שמקבלת שתי מטריצות זהו אחת של מספרים ואחת שבכל תא שלה יש את סכום הספרות בתא המקביל לו במטריצת המספרים הפונצקיה אמורה לסדר את מטריצת המספרים בסדר עולה לפי סכום האיברים שבאותה שורה. הפונקציה עושה את זה זה אבל במקרים מסויימים היא כאילו נתקעת באמצע ומסדרת רק חצי... מישהו יכול לעזור? int v,i,j,S=1,sum1=0,sum2=0,temp; for(v=1;v<N;v++) { for(i=0;i<N-S;i++) { sum1=0; sum2=0; for(j=0;j<N;j++) sum1+=mat2[j]; for(j=0;j<N;j++) sum2+=mat2[i+1][j]; if(sum2>sum1) for(j=0;j<N;j++) { temp=mat[j]; mat[j]=mat[i+1][j]; mat[i+1][j]=temp; } } S++; }
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום .. יש לי את הקוד הבא : User_menu menu=new User_menu(null); menu.setVisible(true); ה- usermenu זה jdailog שמכיל קונטינר שמכיל שני כפתורים שהמשתמש צריך ללחוץ על אחד מהם .. מה שאני רוצה לדעת אם זה אפשרי זה שמתי שהמשתמש ילחץ על אחד מן הכפתורים אז הוא יחזור לי עם התוצאה מאיפה שיצרתי אותו כלומר לשני שורות למעלה במילים אחרות לאחר שאני עושה אותו setvisible אני רוצה לחכות שם עד שהוא יחזור עם תוצאה של לחיצה האם זה אפשרי ...ואם כן איך ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום יש לי מחלקה בשם ARRAY אני צריך שני סוגים של operator[], אחד להדפסת איברים ואחד להשמה. כלומר בmain אני רוצה שיהיה כך main(){ ARRAY test; test[0]=55; //קריאה לפונקציה אחת cout << test[0]; // קריאה לפונקציה שניה } תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי אתרים עם חומר הסבר עליהם אני לא צריך קוד אני מעדיף הרבה חמור תאורטי עליהם תודה.
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
להלן השגיאה המתקבלת כשאר אני מנסה לטעון נתונים לתוך פקד הGR מהDB... http://img201.imageshack.us/i/30789628.jpg/ using System; using System.Collections; using System.Configuration; using System.Data; using System.Linq; using System.Web; using System.Web.Security; using System.Web.UI; using System.Web.UI.HtmlControls; using System.Web.UI.WebControls; using System.Web.UI.WebControls.WebParts; using System.Xml.Linq; using System.Data.SqlClient; namespace LibrarySite { public partial class _Default : System.Web.UI.Page { protected void Page_Load(object sender, EventArgs e) { //create the connection string string connString = "Data Source=.\SQLEXPRESS;Atta…
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי איזה שהיא בעיה כשאני שולח פקודה להרצת שרת רדיו או משחק כמו cs הוא פשוט לא מריץ אותו עכשיו הכל בסדר גמור החיבור עובד הקבצים נמצאים במקום הנכון יש הרשאות לקובץ שאותו אני מנסה להריץ אין פורט זהה הכל פיקס. פשוט לא מריץ וכשאני עושה ידני כלומר דרך ה putty זה פועל עכשיו מה שמוזר שרת ונטרילו הוא כן מריץ דרך הקוד .. זה הקוד להרצת שרת רדיו: (קוד SSH2) $stream = ssh2_exec($conn, "cd public_html; ./sc_serv &;"); stream_set_blocking($stream, true); מה יכול להיות הבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היה לנו מבחן והייתה בו משימה לכתוב תוכנית שלוקחת מערך חד מימדי מסוג אינטג'ר ומחזירה את מספר התווים הספרות השונות שיש במערך. כל השעתיים הלכו לי על זה.
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מתחיל לבנות אתר בasp.net שיהיה למעשה אחד מהאתרים של התיק עבודות שלי, עד עכשיו מצאתי כל מיני שרתים חינמים, הבעיה היא שהשרתים שם זזים נורא לאט, ועד שהאתר עולה זה מליון שנה אני מחפש שרת iis מהיר יחסית עד 200 מגה משהו כזה במחיר סביר... אשמח לקישורים לאתרי hosting , כאלה שיש לאנשים פה ניסיון ומרוצים מהביצועים
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מנסה לתכנן מסד נתונים ב MSAcess כאשר לאחר הסיום אני אגש אליו מ C בעזרת SQL. אך הבעייה שלי היא בשלב התכנון , יש לי כמה עשרות מוצרים שאני אמור לבדוק ולייצר עבור כל אחד מהם דו"ח כאשר הדוח יהיה בן 50 שורות לערך.... הומצרים יבדקו על בסיס חצי שנתי , ההתלבטות היא איך לממש ? האם לעשות טבלה גדולה למוצרים וטבלה חדשה עבור כל בדיקה ? דבר שיצור לי בעוד כמה שנים כמה מאות של טבלאות ? או שיש איזה רעיון אחר ? האם בכלל כמה מאות טבלאות יעבדו בצורה טובה או שזה יהיה איטי ? תודה...
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה להקמת אתר מקצועי חדש בתחומו כרגע אני עובד לבד אבל בע"ה אם האתר יצליח כמובן שיהיה לי צוות שיעזור. אני משתמש בתוכנה Dreamweaver ויש לי פחות או יותר עיצוב לאתר (אני יודע קצת להשתמש בפוטושופ) דומיין CO.IL כמובן שאני אקנה לאחר שהאתר יהיה מוכן בע"ה איחסון - בהתחלה איחסון "קטן" , אחריי שהאתר יתפתח אני אשקיע על איחסון טוב עכשיו העזרה שאני צריך 1. מערכת אתר חינמית כמו של פורטל הורדות (למי שמתעניין, לא, אני לא מתכוון לפתוח פורטל הורדות או משהו בסגנון...) * מי שמכיר את האתר הורדות.נט - המערכת תתאים בול אני חושב (אם אסור לכתוב שם של אתר אחר תצנזרו, אל תנעלו את האשכול בקשה) בגדול אני צריך מערכת לאתר שמעלים בו תמונות ויש אפשרות להגיב + לדרג את התמונה ושי…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התחלתי ללמוד אסמלי ויש לי שתי שאלות קטנות: א)באיזה כתבן כדאי לי להשתמש(בנתיים אני משתמש ב NOTEPAD וטורבו קומפיילר) ב)מה מייצגת הנקודה למשל ב model small . stack xxx.
-
- 4 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה רק רציתי לשאול כמה שאלות פשוטות אני חייל משוחרר יש לי קצת זמן עד שאני אתחיל לימודים אקדמיים אבל אני רוצה לבוא מוכן חיפשתי אין ספור באינטרנט על מדריכים בטוח שמעתם על האתר THENEWBOSTON עברתי על מעל 200 סרטונים תירגלתי בVS למדתי Python בסיסי ועוד כמה שפות אבל הכל ברמה מאוד בסיסית עד שנתקעתי אני מתאר לעצמי שיש מדריכים למתחילים הנדסת תוכנה זה כל מה שיש לי בראש אני פשוט מבולבל ולא יודע מאיפה להתחיל אם תוכלו בבקשה להביא לי מדריכים על איזה שפה להתחיל והסברים למתחילים תודה רבה סופ''ש נעים
-
- 6 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני מחזיק מספר טבלאות. כל עוד הגודל נותן קטן למדי, סדר גודל של עד 1,500,000 אין בעיה. כאשר אני מעלה את הטבלא הגדולה של 3 מליון רשומות, ההעלאה שלה לוקחת המון זמן. כמה זמן? מעל שעתיים ואני מדבר על העלאה מקומית! כלומר השרת הוא המחשב שלי, אין רשת בכלל בסיפור! הטבלאות הן במנוע INNODB, מעבר לMYISAM כמובן משפר את הזמן לדקות בודדות, אבל זה לא עוזר לי כי בטבלא הנ"ל שני שדות שחייבים להיות FOREIGN KEYS לטבלאות השכנות. גם אם אני מעלה לINNODB ללא ההגדרה של המפתחות זה טס. אבל ברגע שאני יוצר את הFORIEGN KEY זו פעולה שלוקחת חזרה את כל ההפרש הנ"ל! כנ"ל כמובן לגבי העלאה לטבלת MYISAM והמרה לINNODB. והרי שבMYISAM אין FOREIGN KEYS. מה אני כן יכול לעשות כדי לזרז את ההעלאה והיצירה של הטבלא השלי…
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
import java.util.Scanner; public class Abc { public static void main (String[] args) { Scanner scan = new Scanner(System.in); String str; char letter; System.out.println("Enter letter"); letter = scan.next().charAt(0); System.out.println("Enter string"); str = scan.nextLine(); System.out.println(letter); System.out.println(str); } } למה בהרצה זה מדלג על השורה: " str =scan.nextLine();" כלומר למה זה לא מבקש ממני קלט עבור str? (אני משתמש ב bluej אם זה משנה...)
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
היי, אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי. אני רוצה לעבור להשתמש במערכת CRM שתשמש בערך 6 אנשים במקביל. הבעיה היא שאין לי כרגע כסף להשקיע בזה. הבנתי שיש מערכות חינמיות (כמו VTIGER למשל) שאפשר להתקין תחת רישיון קוד פתוח ולהשתמש באופן חופשי. מאחר ואין לי כרגע כסף לזה - אני לא רוצה לשלם על אירוח של המערכת - יש לי מחשב פנוי שאני יכול לעשות איתו מה שאני רוצה אז נראה לי שלפחות בהתחלה נשתמש בו. אין לי בעיה שלא תהיה גישה דרך האינטרנט למערכת - הכל יכול לעבוד ברשת מקומית (אולי אפילו עדיף מבחינת אבטחת מידע - לא?) - כמה שאלות: 1. כרגע על המחשב יש לי windows 8.1 - האם יש סיבה אמיתית לפרמט ולהתקין לינוקס? (שימו לב שאין לי כלל ניסיון או ידע על עבודה עם לינוקס). 2. אני מבין שהדרישות הבסיסיות של VT…
-
- 16 תגובות
- 5.4k צפיות
-