עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by pain_killer12,

חבר'ה, אני צריך עזרה. נגיד ויש לי מבנה ובו שדות מסוימים כולל מצביע לתא הבא. ואני רוצה לקלוט בפונקציה ערכים מהמשתנה ולהוסיף את התא הזה לרשימה. נגיד ואני רוצה לעשות את זה 3 פעמים. אז איך אני אמור לעשות את זה? הכוונה שלי היא - אם אני יוצר מבנה בפונקציה (בכל פעם משלוש הריצות של הפונ') ואז מכניס אליו ערכים ושומר את הכתובת שלו בnext של האחרון ברשימה, זה בסדר? או אם אני יוצר מבנה בmain ואז שולח אותו by adress לפונ' (3 פעמים בלולאה) ואז קולט ערכים ושומר את הכתובת שלו בnext של האחרון ברשימה, זה בסדר? באופן יותר כללי, איזה מבנה שאני אצור ימות לי בסוף הפונקציה ואני לא אוכל להשתמש בו ברשימה ואיזה מבנה לא? האם תוכלו להסביר לי, כיצד הדרך הנכונה להוסיף איבר לרשימה- לדוגמא: struct pers…

2. Started by roei133,

יש להגדיר את המשתנים הבאים: #define check2 בתרגיל זה הינכם מקבלים משתנה check2 שהינו מספר שלם יש להתחיל לסרוק את המספר משמאל לימין(לדוגמא 1234 יש להתחיל מבדיקת 1 עד שמגיעים לספרה 4). במידה ופגשתם את הספרה 1 יש להחסיר מספרה זו 1 ומכל הספרות שמימין לה גם 1 (אין לחסר מהספרה 0). יש לעבוד עם הערך שנמצא ב check2 (ישנה אפשרות להעתיק אותו למשתנה אחר שאינו מערך). הפיתרון צריך להתאים עבור כל סוגי הקלטים (ולא רק עבור דוגמא ספציפית).

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  3. Started by נגה,

אני רוצה להוסיף מאקרו שיוסיף את השם של יוצר המסמך בצד שמאל של המסמך. אם מישהו אחר - ערך את המסמך, לחיצה על המאקרו תעדכן את השם - לשם שלו. איך אני עושה את זה? 1. איך אני בודקת האם קיים שם? (יש אפשרות בעת הוספת השם לסמן בFLAG שיש שם? הFLAG צריך להיות כללי לכל המסמך) 2. איך אני מסמנת את השם הקיים ומוחקת אותו?

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  4. Started by Posford,

שלום, אני מעוניין להתחיל ללמוד תיכנות על שפתיו. רציתי קצת רקע, אילו שפות יש? מה מומלץ? איזה שפה קשורה לפיתוח של מה? כדי לדעת לאיזה כיוון ללכת ובנוסף רציתי לדעת האם אפשר ללמוד בבית עם ספרים תיכנות? תודה.

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  5. Started by orlupo,

בניתי את הקוד הבא ב-PHP: header("Content-type: image/jpeg"); $dem = getimagesize($file); $dst = imagecreatetruecolor(w_resize, h_resize); $ifile = imagecreatefromjpeg($file); imagecopyresized($dst, $ifile, 0, 0, 0, 0, w_resize, h_resize, $dem[0], $dem[1]); imagejpeg($dst); כיצד אני יכול לקשר את התמונה שמודפסת? בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 923 צפיות
  6. הבעיה היא שהתוכנה לא מכירה את אקסס 2000 וצריך להוריד SP6 כדי שאני יוכל לשלב בין שני תוכנות מה אני צריך לעשות הוא לא מצליח לשלב כי זה לא אותו גירסה ! אמרו לי להוריד עדכון אני לא יודע מאיפה !@

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  7. שלום, לאחר שניסיונותיי לחיפוש עצמאי לא עלו יפה, באתי לשאול כאן. אני מחפש שרת אחסון לאתר (שהוא למעשה מערכת פורומים) שאני אחראי עליו. כיום האתר יושב בשרת אחסון ישראלי, אבל העלויות די גדולות. הגודל הנוכחי הוא בסביבות 1GB, והמחירים בארץ שאני מצאתי נעים סביב ה-100 ש"ח לחודש. זה יוצא לא מעט לשנה. בחיפוש שעשיתי ראיתי ששרתי אחסון בחו"ל הם זולים יותר (בערך שליש), ואין שום מגבלה על הגודל, אבל נאמר לי שהגלישה בפורום שיושב באתר אחסון בארה"ב תהיה איטית ומעצבנת. היה לי ניסיון רע לפני שלוש שנים עם fatcow שאירחו את האתר: הגלישה הייתה די איטית ומידי פעם האתר היה נופל. אני לא יודע אם זה בגלל שהשרת יושב בארה"ב או בגלל שהם מקצים רוחב פס נמוך לכל אתר, אבל אני זוכר שזה היה די מעצבן. לכן, השאלה…

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  8. אם אתם בעד תגידו I ואני כבר אעלה אותו... חשובה לי החות דעת...(מין תחרות של הקבוצה שלי(3 ילדים) עם ילד שחצן ביותר). לחטטנים שביניכם זה פרוייקט גמר של אל"צ שנה א'.(תנו מזל טוב שנה ב' שנה הבאה...)

• 6 תגובות
    • 923 צפיות
  9. Started by frezi,

הקוד הבא עובד מצויין על המחשב שלי על ה LOCALHOST, אבל כשאני מעלה אותו לדומיין שלי (רכש domain.co.il) עולה הודעה: The page cannot be displayed There is a problem with the page you are trying to reach and it cannot be displayed. -------------------------------------------------------------------------------- Please try the following: Open the ... home page, and then look for links to the information you want. Click the Refresh button, or try again later. Click Search to look for information on the Internet. You can also see a list of related sites. HTTP 500 - Internal server error Internet Explorer הקוד: <html dir="rtl"> <head> <meta http-equiv="C…

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  10. אהלן, אני רוצה לבנות אתר עם מערכת תוכן מוכנה, שאני יוכל לערוך בקלות את התוכן שלי.. אך בנוסף אני צריך שהמערכת תהיה נוחה לשינוי הממשק שלה.. אני מעוניין ליצור אתר דינמאי עם תפריטים נגללים, חיפוש תוך כדי הקלדה וכ'ו, איזה מן המערכות החינמיות שיש בשוק יכולות להיות הכי מתאימות לשינוי כזה?

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  11. Started by avi1231231900,

אתם יכולים לעזור לי לבנות סקריפט שיעביר קבצים בין תיקיות.? המצב הנתון הוא שיש שתי מחשבים עם כונן משותף ואני רוצה שאני מעביר קבצים ממחשב A למחשב B הקבצים שהעברתי יעברו אוטומטית לכונן בדיסק קשיח במחשב B תודה

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  12. Started by Tanya,

הי. אני נורא אוהבת מחשבים וכל מה שקשור אליהם, אבל אני מרגישה נורא "אטומה" כי הרבה דברים אני לא יודעת, ואני כל כך כן רוצה לדעת. יש איפושהו הסברים על כל המושגים השונים?[פסקל, ++C וכ'ו וכ'ו וכ'ו....]. משהו שאני יכולה להתחיל ממנו. [יש ספרים בנושא?] אשמח לקבל הצעות.

• 6 תגובות
    • 922 צפיות
  13. התחלתי ללמוד אסמבלר וכעת אנחנו כותבים בעזרת כלי ה DEBUG ש"אמור" להיות מובנה בכל מערכת הפעלה {cmd -> debug} יש לי WINDOWS 7 ULTIMATE 64 BIT ולהפתעתי מיקרוסופט החליטו שלא לכלול את הכלי הקטן הזה. בנוסף - זוג הקבצים ASM.EXE LINK.EXE שבעיקרון עובדים ב 16 ביט אינם עובדים ב 64 ביט (בעיית תאימות) ניסיתי כמה פתרונות שכנראה לא צלחו (להתקין את SDK / WDK גם powershell אשר מותקן אצלי לא מריץ את DEBUG ולא את שני הקבצים האחרים) האם למישהו יש איזה כיוון לפיתרון לבעיותיי? יש לציין שעל מערכת 32 ביט עובדים כל הכלים כולל DEBUG כמובן שאני מחפש פתרון שלא ידרוש ממני להסיר את המערכת הפעלה ולהתקין 32 ביט במקום - ושיהיה יותר יעיל מלהריץ על VPC מערכת הפעלה 32 ביט. תודה רבה לכל העוז…

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  14. Started by patrik,

כבר שנים אני רוצה לעשות זאת , תוכנות NORTON_GHOST לא עובדות לי טוב , תמיד מוציאות איזו סיבה שאי אפשר להעתיק קבצים מכונן C. אמרתי לעצמי למה לא לבנות תוכנית שתשחזר את המערכת הפעלה ע"י מס' פקודות , אז הינה התוכנית שלי ואם תוכלו לעזור לי אשמח מאוד: 1. בשביל לגבות את הכונן אני רוצה ליצור דיסקט אתחול שיתמוך במערכת קבצים NTFS/FAT32 (בעיקר) וכשסיים להיטען ישאל לאיפה להעתיק את כל התוכן של כונן C , לצורך העניין אני רוצה שיעתיק אותו לתוך תיקייה בכונן D (נגיד לשורת כתובת D:\GibuiC). 2. אני רוצה ליצור דיסק BOOTABLE שיבצע את הפעולות: א. לבצע Format לכונן C (תציעו לי דרך שיעשה זאת ללא אישור ועם אישור) ב. יעתיק את הקבצים מהתקליטור אל כונן C ג. הודעת סיום ואז שאלה לריסט ופקודה מתאימה שתבצ…

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  15. Started by ktbnus,

יש לי באג מוזר ב JAVA איך זה יכול להיות ש socket.isConnected() socket.isClosed() מחזיר : true true

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  16. Started by kisin,

אני שולף נתונים ממסד נתונים באמצעות שאילתת SQL כשאת התוצאות אני מנסה למיין (ORDER BY) לפי הא-ב. העניין הוא שבעמודה שלפיה אני מנסה למיין יש גם עברית וגם, לפעמים, גרשיים ואז קורה שהשורות הראשונות שאני מקבל במיון הן שורות כמו: 'בן-חיים סרג, 'פרידמן משה פרופ, ... ורק אחרי כל השורות שמכילות: גרש, גרשיים, סוגריים. אני מקבל את התוצאות ממוינות לפי הא-ב. האם יש אפשרות איך שהוא לגרום לSQL להתעלם מכל הסימנים הללו בעת מיון?

17. Started by badboy2k,

שלום, רציתי לדעת האם אני יכול לתת למשתמשי הפורום שלי לשים תמונה או סרטון פלאש בחתימה ואם כן אז איך?

• 8 תגובות
    • 922 צפיות
  18. Started by shaiga,

היי, כתבתי את הפלאש (AS3) הזה כי אני צריך בשביל העבודות שלי ולא מצאתי קומפוננטת גראפים ראויה שתומכת בעברית ולא עולה אלפי שקלים. אשמח גם לרעיונות לשיפור. קראתי לזה multiChart: http://chart.sqlcode.org

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  19. הי, אני מנסה את זה בתור בסיס: http://www.macromediahelp.com/flash/php_flash_contact_form/ זה עובד יפה מלבד שלוש בעיות: 1. בגלל שהפלאש שומר את הטקסט בתור מחרוזת הוא מאבד את כל הרווחים ויוצא שהדואר מתקבל כשורה ארוכה מאוד בלי שורות רווח. 2. זה לא מעביר עברית. 3. אין בדיקה של תקינות הסינטקס בשורת הכתובת. (ז"א בדיקה האם קיים הסימן @) אשמח לטיפים ועצות בנושא. תודה, LazyBoy

• 9 תגובות
    • 922 צפיות
  20. Started by kalimero1234,

התחלתי את לימודי הPHP שלי ודיי נתקעתי בהתקדמות. למדתי: HTML CSS JAVASCRIPT PHP SQL מכל מיני מדריכים באינטרנט וספרים. בסופו של דבר הידע שלי הוא בכתיבת סקריפטים די בסיסיים כמו שיש בכל המרדריכים האלא - אבל אני לא יודע לבנות ולעצב אתר רציני (במיוחד בעיצוב שבכלל לא למדתי...למדתי תכנות נטו) אני רוצה להתחיל לעבוד כפרילנסר - לקחת פרוייקטים קטנים כהכנסה צדדית. מה אתם אומרים לעשות בתור השלב הבא כדי שאוכל להתחיל לעבוד בזה?

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  21. Started by oded900,

מה השימוש של json_encode ו- json_decode ומה ההבדל בין הפקודות האלה לפקודות serialize ו- unserialize תודה

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  22. Started by bm1125,

הגיע הזמן שאני ילמד PHP ! עכשיו אני יודע רק ASP \ HTML \ JS ו asp בכלל לא שימושי היום. איך הספר הזה בשביל ללמוד PHP ? http://www.steimatzky.co.il/NS_GetProdInfo.asp?prodid=13371465 ניסיתי גם לילמוד דרך האתר של eitan.ac.il אבל כל פעם אני מפסיק באמצע! הוא ערוך ומעייף. תודה !! ;]

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  23. Started by fakeme,

שלום, אני מחפש כלי חינמי שיסתיר את הקוד שלי, ושלא יאפשר קריאה שלו בעזרת Reflector או כלים דומים. יש כזאת חיה?

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  24. שלום !התחלתי קורס פיתוח תכנה בסלע לפני מספר חודשים, עומד לסיים סמסטר ראשון. עד כה למדנו כתיבה ב WPF ו C# , ברמה די בסיסית (סמסטר הבא נכנסים לזה יותר לעומק) אני צריך הצעות ודרכים שאני אוכל לשדרג את עצמי ולהתפתח מעבר, לאוו דווקא במה שאני לומד כרגע ( WPF, C#), אולי ללמוד עוד שפה בצורה עצמאית? או להיכנס כבר עכשיו לעומק ורמה יותר מתקדמת ב WPF \ C#. אני לא מגיע מרקע של תכנות. אני הנדסאי אלק, למדתי קצת C+ בתקופה ההיא (לפני 6 שנים בערך).ועוד שאלה, מתי מומלץ להתחיל לחפש עבודה במקצוע? לא מצפה לשכר גבוה בהתחלה עקב חוסר תואר ונסיון, גם משכורת של 7-8 תספק אותי בתור התחלה ותהווה שידרוג מהמשכורת הנוכחית.

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  25. האם יש פה מישהו שהשתמש עם הAPI של יומן גוגל ויכול לעזור לי?

דיונים חדשים בפורומים