עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. שלום, לאחר שניסיונותיי לחיפוש עצמאי לא עלו יפה, באתי לשאול כאן. אני מחפש שרת אחסון לאתר (שהוא למעשה מערכת פורומים) שאני אחראי עליו. כיום האתר יושב בשרת אחסון ישראלי, אבל העלויות די גדולות. הגודל הנוכחי הוא בסביבות 1GB, והמחירים בארץ שאני מצאתי נעים סביב ה-100 ש"ח לחודש. זה יוצא לא מעט לשנה. בחיפוש שעשיתי ראיתי ששרתי אחסון בחו"ל הם זולים יותר (בערך שליש), ואין שום מגבלה על הגודל, אבל נאמר לי שהגלישה בפורום שיושב באתר אחסון בארה"ב תהיה איטית ומעצבנת. היה לי ניסיון רע לפני שלוש שנים עם fatcow שאירחו את האתר: הגלישה הייתה די איטית ומידי פעם האתר היה נופל. אני לא יודע אם זה בגלל שהשרת יושב בארה"ב או בגלל שהם מקצים רוחב פס נמוך לכל אתר, אבל אני זוכר שזה היה די מעצבן. לכן, השאלה…

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  2. Started by soheyrom,

מי שהוא יודע איך אפשר לרוץ דרך תוכנית על התגים של HTML ולחפש בהם משהו? אני רוצה לבנות אתר אינטרנט בASP.NET עם קוד ב C# שיכניס תוכן מאתר אחר, אני יודע שכדי לרוץ על תגי XML רושמים את זה: האם יש משהו גם עבור HTML?WebClient wc = new WebClient();string xmlText = wc.DownloadString(searchUrl);XmlDocument xmlDoc = new XmlDocument();xmlDoc.LoadXml(xmlText);XmlElement rootElement = xmlDoc.DocumentElement;XmlElement channel = (XmlElement)rootElement.FirstChild;foreach (XmlNode child in channel.ChildNodes){if (child.NodeType == XmlNodeType.Element && child.Name == "script"){XmlElement title = (XmlElement)child.FirstChild;XmlNode text = title.FirstChild;TextBox1.Text = text.Va…

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  3. Started by IlanF,

יש לי דף שממנו יש קישורים לסרטוני וידאו. ואני רוצה שכל סרטון יפתח בחלון חדש, אבל אני רוצה שהוא יהיה בדיוק בגדול של הסרטון. ניסיתי עם javascript ופונקציית ה resizeto, אבל זה משנה את הגודל של כל החלון (ביחד עם הטולבארים והכל). אפשרות שחשבתי עליה היא להעלים את הטולבארים ואז לשנות את הגודל של החלון. אבל לא מצאתי איך אני מעלים את הטולבארים בחלון שכבר פתוח. *המידות של הסרטון קבועות וידועות לי. יש אפשרות אחרת בJS או בPHP לעשות את זה?

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  4. שלום לכולם, התחלתי ללמוד במכללה שפת JAVA ויש לי שיעורי בית שאלה מסוימת. אם תוכלו מישהו שיעזור לי תודה מראש. השאלה היא לא להרצה. בהנחה שמוגדרים שני משתנים מטיפוס int, והם i ו- j . א. מה מבצע קטע הקוד הבא? i = i+j; j = i-j; i = i-j; ב. כתבו קטע קוד אחר שמבצע אותו דבר (כמובן, לא רק להחליף שמות משתנים...)

• 9 תגובות
    • 865 צפיות
  5. אני כותב משחק עם שרת ולקוח שמתחברים בSOCKETS של TCP. בחיבור הראשון בדרך כלל אין כל כך בעיה, אבל אם אני סוגר את השרת קודם ואז את הלקוח ואז מנסה להתחבר שוב אני מקבל הרבה ECONNREFUSED בצד של הלקוח בפונקציה של connect. עשיתי CLOSE לכל הסוקטים עד כמה שידוע לי אבל זה אומר שכאילו לא סגרתי משהו או לא סיימתי את החיבור הקודם טוב. בסוף זה מתחבר אבל פשוט לוקח הרבה זמן. גם בחיבור הראשון אני לפעמים מקבל את השגיאה הזו כך שאני חושב שאוליי כשאני לא סוגר שם משהו זה אפילו נשאר לפעם הבאה שאני מריץ את האפלקציה, אבל פחות חמור כי עובר יותר זמן בין הרצה להרצה מאשר בחיבור שני באותה הריצה. ECONNREFUSED (111) Connection refused. This error can occur during an attempt…

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  6. Started by Eviljelly,

שלום אני רוצה ליצור אובייקט דפדפן מוקטן שיציג לי תוכן של אתר (מעין preview) אבל בגודל קטן (ומשתנה) . אני משתמש כרגע ב c# בעזרת האובייקט webbrowser , לא מצאתי בתכונות שלו משהו שיעזור (בסגנון fit to scale) חשבתי לנסות לשמור את האובייקט בתור תמונה ולהציג אותו אבל אני לא ממש יודע איך לממש את זה . אשמח להדרכה קלה תודה .

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  7. אבל break כזה שיוצא מכל הפונקציה (ולא רק מהלולאה האחרונה)? ???

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  8. Started by can_not_lose,

איך חוסמים f[n]=f[n-1]+log[n

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  9. Started by badboy2k,

שלום, רציתי לדעת האם אני יכול לתת למשתמשי הפורום שלי לשים תמונה או סרטון פלאש בחתימה ואם כן אז איך?

• 8 תגובות
    • 864 צפיות
  10. Started by Kayama,

כתוב תוכני תהכוללת 10 שלשות של מספרים שלמים א)התוכנית תדפיס עבור כל שלשה את המספר הגדול ביותר של השלשה ב)התוכנית תחשב ותדפיס את המספר הגדול ביותר מבין כל המספרים שנקלטו . תודה רבה לעוזרים נ.ב פורים שמח !

• 8 תגובות
    • 864 צפיות
  11. Started by SHAY951,

איך אני יכול לפרק תו מתוך מחרוזת ולהכניס אותו בתוך משתנה מסוג CHAR? הפונקציה COPY מחזירה ערך מסוג STRING בלבד גם אם ביקשתי לחתוך רק תו אחד , ואני מעונין שהתו הזה ישמר כ CHAR . איך אפשר לעשות את זה והאם זה אפשרי ?

• 10 תגובות
    • 864 צפיות
  12. ערב טוב ונעים לכולם פיתחתי תוכנה כלשהי (משחק) והעלאתי אותה בפקודת FTP אל האתר שלי (אתר שנמצא בשלב התחלתי), שנכתב בסביבת C# ASP.NET. שאלתי היא : מהי הפקודה שצריך להכניס באתר, בכדי שתתבצע הורדה ( download ), של תוכנת המשחק המאוחסנת באתר, אל המחשב הביתי של המשתמש. בתודה מראש לכל מי שייתיחס וינסה לעזור איציק

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  13. Started by MasterOr,

אני מתכנת ASP.NET בעזרת VB.NET ונמאס לי מהIFRAME החובבני אני רוצה ללמוד אינקלוד אפעם לא הצלחתי להבין את זה. אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא.. תודה

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  14. Started by D@nny,

שלום לכולם, התבקשתי לממש את שלוש הפונק' הבאות : void *aligned_malloc(size_t size, size_t alignment); void aligned_free(void *ptr); void *aligned_realloc(void *ptr, size_t size); עליי להשתמש בפונק' malloc, realloc, sizeof ו free בלבד כאשר הפרמטר alignment חייב להיות חזקה של 2. מימשתי את שלושתן ובמשוב שקיבלתי נאמר לי כי בפונק' aligned_realloc אני לא משמר את הבאפר המקורי שהוקצה במקור. צירפתי קובץ עם המימוש (ניסיתי להשתמש ב# אבל משום מה זה יוצא מאוד לא מסודר) אני אודה אם תוכלו להסביר היכן הבעיה.

• 7 תגובות
    • 864 צפיות
  15. היום מצאתי את עצמי יושב וחושב על "בתור מתכנת, מה תכנות ב64ביט יתן לי כיום?", הרי לי לא ידוע על שום אפשרות שאפשר לעשות ב64 ביט ולא ב32 ביט. אז משם התעניינתי בנושא הזה, וחיפשתי בגוגל כל מיני קודים לתוכניות שפועלות רק ב64ביט (בכל מיני שפות תכנות), ולראות איפה בא לידי ביטוי השוני. אבל החיפושים לא העלו שום תוצאות. אז אני מפנה את השאלה שלי אליכם. האם באמת יש פעולות שאפשר לעשות בסביבת 64ביט שלא ניתנות לביצוע בסביבת 32 ביט? באילו שפות תכנות וע"י אילו תוכנות אני יכול לתכנת יישומים שינצלו את יכולות ה64 ביט?

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  16. HTML ו-JavaScript קטן, ואני נתקל בבעיה בהמרת מחרוזות למספרים. יש לי שדה קלט ב-HTML שלי שבו משתמשים יכולים להזין מספר כמחרוזת. אני משתמש ב-JavaScript כדי להמיר מחרוזת זו למספר ולבצע חישובים, אבל אני לא מקבל את התוצאות הצפויות. להלן קוד ה-HTML וה-JavaScript שלי: <!DOCTYPE html> <html> <head> <title>String to Number Conversion</title> </head> <body> <input type="text" id="numberInput" placeholder="Enter a number"> <button onclick="calculate()">Calculate</button> <p id="result"></p> <script> function calculate() { let input = document.getEleme…

17. Started by BINI,

יש לי אתר להגיש מחר שעוד לא סיימתי ואני לחוץ טילים. אני תקוע בכמה דברים קטנים בASP (לא משהו מסובך...מסד נתונים מסוג txt) ואני ממש צריך מישהו שיכול לעזור לי אחרת אני בבעיה רצינית... אם בראש של מישהו לעזור, שישלח לי בבקשה את המס' ICQ שלו ואני אצור איתו קשר. תודהה.... :-[

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  18. Started by vourt,

היי, צריך פיתרון לכתיבת מידע לתוך oracle db מתוך excel. מישהו מכיר איך אפשר לעדכן טבלאות דטאבייס במידע שקיים בתוך עמודות של האקסל? תודה!

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  19. שלום לכולם! אני מחפש דרך איך אני יכול למחוק קבצים מספריה מסוימת לסל המחזור, האם מישהו יודע? דחוף!!!

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  20. Started by D-M-X,

אם אני מגדיר CSS על טבלה אבל בקוד אני רוצה לשנותאת העיצבו של הטבלהבמקומות מסוימים איך עושים דבר כזה? נגיד BGCOLOR... חשבתי שעיצוב בקוד אמור לדרוס את ההגדרות של הCSS

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  21. Started by Bsx,

ככה: mov ecx, dword [ebp+8] ; Get argument (pointer to string) mov edx, LC1 code: mov byte [edx], byte [ecx כשאני עושה את השורה מעל אני מקבל] invalid combination of opcode and operands בסה"כ מה שאני רוצה לעשות זה לקחת את התו שנמצא ב ecx ושים אותו ב edx איך אני עושה זאת ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  22. Started by omer1595,

ניסיתי לקלוט מתוך editbox משתנה מסוג Int בעזרת הפונקציה: GetDlgItemInt אבל משום מה הקליטה נכשלת לי כל פעם! int h,w; BOOL flag1; xStart = GetDlgItemInt(hwnd,17,&flag1,false); if(flag1==NULL) MessageBox(hwnd,NULL,NULL,NULL); yStart = GetDlgItemInt(hwnd,18,NULL,false); h = GetDlgItemInt(hwnd,19,NULL,false); w = GetDlgItemInt(hwnd,20,NULL,false); כל פעם קופץ לי הMessageBox שאומר שהקליטה נכשלה, ובנוסף הערכים שמקבלים המשתנים שווים ל0. יש למישהו רעיון איך ניתן לתקן את זה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  23. Started by mecharbsc,

עריכה: הסתדרתי עם השלב הראשון והגעתי לפה: עכשיו השאלה איך אני יכול לסכום את כל הספרות האלה לאחר שכל המספרים בהתחלה נקלטו? תודה! #include<stdio.h> void main() { //Variables int mis, i=1, digit, average; int sum_ahadot, sum_asarot, sum_meot, sum_alafim; printf("Enter 10 numbers with 4 digits each:\n"); //Input check while (i <= 3) { scanf("%d",&mis); if (mis >= 1000 && mis <= 9999) { printf("%d) the number is: %d\n", i, mis); i++; } else{ printf("Wrong number! Enter a number with 4 digits:\n"); i--; } }

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  24. Started by Godmoney,

יש לי עמוד HTML מסויים עם טקסט בתורכית. על 4-5 מחשבים שבדקתי רואים את הטקסט טוב אבל במחשב אחד יש סימני שאלה במקום חלק מהאותיות. איך אני יכול לפתור את הבעיה הזו?

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  25. Started by spinchicken,

אני רוצה לכתוב תוכנה שתקליט ממצלמת (VEO) איך ניתן לדבר עם הדרייבר ולהורות לה להתחיל לשלוח מידע?

• 1 תגובה
    • 862 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.