עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by ~שירה,

איך אני מתרגמת את הפקודה ב++C לשפת MIPS? הפקודה: k[i]=j; מה שומרים ברגיסטר S ומה ברגיסטר T?

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  2. יש לי באתר כבר מערכת של העלאת קבצים והייתי רוצה אפשרות לחלץ קבצי ZIP שמעלים לאתר. מישהו יודע לעשות זאת בASP??? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  3. Started by syaron66,

שלום, אני מנסה זה זמן מה להבין איך אני יכול להפעיל חלון שונה, כלומר נניח וקיימת תוכנה שמראה את השעה אם לוחצים F1 היא מראה גם שניות עוד לחיצה מבטלת וכן הלאה. אני מעוניין לקבל שליטה על החלון כלומר להיות מסוגל לקרוא את השעה ו"ללחוץ F1" מתי שאני רוצה (מתוך תוכנה אחרת כמובן), קראתי הרבה על SPY++ ואני רואה שאני יכול לקגבל פירוט על החלון, אבל לא הבנתי איך אני יכול לנצל את המידע בתוכנה (אגב אני מתכנת בC++, אבל יכול גם בשפות אחרות אם יש צורך) תודה רבה לעונים

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  4. Started by nall,

שלום , אני מחפש פונקציה שתציג לי את רשימת הקבצים הקיימים בתקייה הנוכחית ? מישהו מכיר ? תודה.

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  5. Started by johnny_hm,

Linking... LINK : fatal error LNK1168: cannot open Debug/ex_3.exe for writing Error executing link.exe. יש לכם אולי מושג למה לעזאזל למה הלינקינג לא מצליח ,,חוץ מהקטע שהוא לא מצליח לפתוח את הקובץ אני לא מצליח למצא סיבה.ויש אולי דרך לעשות לינקינג בצורה ידנית? זה בvusual studio C++

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  6. Started by alex15,

יש לי בגרות בשפת ה C# ואם אתם יכולים לתת לי אתר לבגריות קודמות איך הם באים ?איך התרגילים וככה ... תודה ...

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  7. Started by Lirans,

שלום אני מנסה לכתוב תוכנית שקולטת מספר תווים מהמשתמש. אני יודע באיזו פקודה להשתמש (scanf) אבל אני לא מצליח לישם דבר מסוים. ברגע שאני נותן למשתמש להכניס את התווים יש למשתמש אפשרות לכתוב ולמחוק תווים וללחוץ אנטר כשהוא רוצה כדי לאשר את הקליטה. מה שאני רוצה לעשות זה שכאשר המשתמש לוחץ על אות או מספר כלשהו במקלדת אז שהאות/מספר יקלטו ישר בלי שהמשתמש יוכל לשנות או ללחוץ אנטר כדי לאשר. תודה לעוזרים

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by Larisa,

היי!? אני לא ממש סגורה על איך כותבים משהו מסויים, אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי. איך אני מפנה קישור מדף אחד ל Iframe שנמצא בדף אחר? (שני הדפים מוצגים זה לצד זה בתוך פריימסט) תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ironman405,

שלום רב חברים, אני בניתי DB של Massage איך אני ממשיך מפה. האם מישהו יכול להסביר את התהליך הנכון לבניית פורום ואם אפשר לתת גם דוגמאות. בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  10. Started by zerocool15,

יש לי רווחים בין תמונות בשורות ב PHP http://mhu27900.1111mb.com/register.php אני מודה מאוד מאוד מאוד למי שיעזור לי ! [אני כבר ]

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  11. Started by Vatos-Locos,

מההתרשמות שלי עם מדריכים בסיסיים (ללימוד ההתחלה), שפת C היא טקסטואלית כזאת דיי ישנה עם פקודות לאדע, לא נראות הכי מועילות ממבט ראשון, אולי פעם הדברים האלה היו יכולים להיות עשר השאלה למה היום בשנת 2007 באמת משמשת שפת C, באיזה מקומות משתמשים בה, לאן ולמה היא יכולה להועיל? (זאת השאלה העיקרית?) תודה רבה רבה, ואגב, אני מדבר בעיקרון על C, אבל אם אתם ממש ממש מתעקשים לענות על C++ וכאלה אז תרגישו חופשי, אבל בעיקרון לא אכפת לי מה ההבדלים בינהם השאלה היא בנוגע ל -C...

• 22 תגובות
    • 6.8k צפיות
  12. זה שמות של קבצים שיש לי באתר אבל הוא רושם לי שהם חסרים (כמה מהם) ובסיות Smi

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  13. התחלתי ליקרוא את הספר : "C++ כשפת אם" של יצחק גרבר, הספר מפנה לאתר : www.defaus-computers.com הבעיה שהאתר נפל או הורד מהרשת... אז אם למישהו יש את הקבצים מהאתר ו\או קבצי דוגמא לשפת C++ שלא קשורים לספר אני אשמח מאוד, תודה !

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  14. Started by Jeka90,

מישהו יכול לעזור לי לפתור שאלה בפסקל? השאלה: כתוב תוכנית הקולטת מספר שלם ארוך חיובי. על תוכנית להדפיס את המספר מחולק ע"י " ," כמקובל במתמטיקה. תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 730 צפיות
  15. Started by donkey kong,

<% Set c = Server.CreateObject("ADODB.Connection") set r = Server.CreateObject("ADODB.Recordset") c.Provider="Microsoft.Jet.OLEDB.4.0" c.Open Server.MapPath("proj.mdb") r.activeconnection=c dim paso,pasn,mil paso=request.Form("z") pasn=request.Form("x") mil=request.Form("b") r.Open "select * from users where use='"& session("use") &"'" if not r.eof then if pasn<>"" then if r.Fields("pass")=paso then c.execute "Update users set pass=" & pasn & " Where use='"& session("use") &"'" response.write("הסיסמאות עדוכנו</br>") else response.write("הסיסמאות לא עודכנו במע…

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  16. Started by Component,

אהלן, מישהו יכול להסביר לי את ההוכחה של נכונות ה-Termination condition של אלגוריתם graphplan המקורי? תודה, עדי.

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  17. איך מחפשים רשומות עם תאים רקים כאשר התא הוא מספר/מטבע/תאריך SELECT * FROM tbl WHERE fld... מה ההמשך??

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  18. Started by Aviv C,

אני בונה כרגע אתר לפרוייקט לבגרות (HTML, JavaScript, ASP). החלטתי לבנות אתר קניות וירטואלי (לא אמיתי כמובן). אני צריך עזרה בקשר לעגלת הקניות באתר. מה שאני עשיתי זה: 1) יצרתי משתנה Session שלתוכו נוספים המוצרים כשבין כל מוצר ומוצר מפריד הסימן ; (נקודה פסיק). לדוגמה, Battlefield 2142;FIFA 07;Need for Speed Carbon; זה מה שיהיה לי במשתנה ה- Session (בעגלה). 2) בדף ה- ASP של העגלה השתמשתי בפונקציה Split שמקבלת מחרוזת ומחזירה מערך עם חלקים מהמחרוזת כשבין כל תא ותא מפריד הסימן ; . לדוגמה, ממשתנה ה- Session שכתבתי למעלה אני אוכל לקבל מערך שבו התא הראשון יכיל את הערך Battlefield 2142, השני את הערך FIFA 07, והשלישי את הערך Need for Speed Carbon ואלו הם למעשה המוצרים שבעגלה. 3) במער…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Little_AKA_Or,

שלום P: אני כרגע בכיתה י', ביום ראשון יש לי בחינת מגן בפסקל. יש לי שאלה שאני חייב לוודא את התשובה שלה. כאשר יש לי פרוצדורה שמחזירה ערך בוליאני של True/False אני עושה את הזימון על המשתנים שעליהם צריכה לרוץ הפונקציה ובסופו של דבר מחזירה את הערך למשתנה בוליאני נוסף שאני יוצר בתכנית הראשית? (ז"א שהמשתנה הבוליאני שיצרתי שנמצא בתכנית הראשית מקבל את הערך True/False בעזרת זימון הפרוצדורה ואז אני בעצם יכול לעשות בו את השימושים שאסור לעשות עם פרוצדורה..) אני רוצה לוודא שזה נכון, ובמידה ולא לדעת איך אני בעצם מאפשר את השימוש בערך שמחזירה הפרוצדורה לכל דבר (ז"א שאני יכול להשתמש בו כתנאי ל- IF, יכול להציג אותו באמצעות WRITELN וכל השאר). תודה רבה

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  20. היי, אני מעונין לבנות כלי שמשחזר את הסיסמאות של ה-ICQ במחשב שעליו מורצת התוכנה (כן, אני יודע שיש מיליון ואחד כלים כאלה כבר) ניסיתי לחפש בגוגל והבנתי שהסיסמא נמצאת ב-Registry, מוצפנת בהסתמך על מספר הסידורי של הכונן הקשיח. לא הצלחתי למצוא איך מפענחים את הסיסמאות המוצפנות ב-Registry - מישהו יודע איך עושים זאת? חשוב לי להדגיש, שאני לא עושה את זה למטרות לא חוקיות, אלא לימוד בלבד (והראיה היא שיש כבר המון כלים שעושים את זה) תודה!

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  21. Started by Nurit2005,

ייצרתי טופס צור קשר שבסופו נשלח לאימייל הטופס שלי הוא מוכן אך איך אני מאפשרת את שליחת התוצאות לאימייל ובאיזה קוד ואיך כותבים זאת מה שאני רק יודעת הוא שאת שם הקובץ מדבקים בנוסחה FORM ACTION בבקשה עזרה זה חשוב מאוד

22. Started by sh2006,

חברה יש לי קובץ TXT ואני רוצה להפוך אותו לASM ודרך התוכנה 8051 לקובץ HEX או ישירות לקובץ HEX על מנת לצרוב על ג'וק 8051 אז ככה למישהו יש רעיון איך אני הופך את קובץ ה TXT ? אולי קישור לתוכנה שאני יכול להוריד 8051? זה מאוד חשוב תודה!

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  23. היי חברה.. אני מתכנת הרבה בJS ואני כבר מעל הממוצע .. לא מזמן התחלתי לתכנת קצת ב ASP רק בשביל החלק ההגנתי ... עכשיו אני נתקלתי בבעיה הכי פשוטה בעולם, אני לא מצליח להתחבר לקובץ ACCESS פשוט וזה משגע אותי לפי מה שהבנתי זאת הפקודה כדי ליצור התחברות <% set conn=Server.CreateObject("ADODB.Connection") conn.Provider="Microsoft.Jet.OLEDB.4.0" conn.Open "c:/webdata/northwind.mdb" %> אבל משום מה שאני רושם את זה בASP הוא נותן לי שגיאה (כמובן ששניתי את הנתונים לפי הצרכים שלי.. ב CONN OPEN רשמתי את המיקום של הקובץ שלי.. ניסיתי הכל וכלום לא הלך ! הוא פשוט נותן לי שגיאה 500 כיאילו הדף לא טוב וזהו ... (משום מה פעם הוא נתן לי שגיאה מה בדיוק הבעיה אבל עכשיו זה פשוט לא נותן לי כ…

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  24. Started by barp12,

אני עשיתי חלון בC++ אבל משום מה הפעילות של החלון לא נגמר אחרי סוף התכנית אני ב Task Manager ב Processes שהתוכניתרצה איך לתקן את זה? #include <windows.h> #include <d3d9.h> #include <d3dx9.h> //globals LPDIRECT3DDEVICE9 p_Device; bool AppRunning = true; //end globals //functions HWND NewWindow(LPCTSTR str_Title,int int_XPos, int int_YPos, int int_Width, int int_Height,HINSTANCE h); LRESULT CALLBACK OurWindowProcedure(HWND han_Wind,UINT uint_Message,WPARAM parameter1,LPARAM parameter2); LPDIRECT3DDEVICE9 InitDevice(HWND wnd); void DrawScene(); //end Functions int WINAPI WinMain(HINSTANCE hInstance,HINSTANCE hPreviousInstance,LPSTR lpcmdline,int nCmdShow…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום, מישהו יודע כיצד ניתן להגדיר file type בעזרת סי-שארפ? אני רק יודע שסיומות הקבצים והתוכנות בהן הן נפתחות מצויות ברג'יסטרי ב-HKEY_CLASSES_ROOT... תודה רבה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 741 צפיות

דיונים חדשים בפורומים