תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
ביום חמישי האחרון עשיתי את בחינת הבגרות במדעי המחשב א'. נתקלתי בשאלה שבהתחלה לא נראתה קשה אבל אחר כך חשבתי אחרת. השאלה הייתה ככה (ציטוט מדוייק מהטופס לגבי C#): לפניך כותרת של פונקציה/פעולה הכתובה ב- C#. public static int Test(int x, int y, double z) לפניך חמישה זימונים של הפונקציה/הפעולה: בעבור כל אחד מחמשת הזימונים כתוב אם הוא תקין או אינו תקין. אם אינו תקין - הסבר מדוע. x, t, m, k, c, b הם משתנים מטיפוס שלם. 1) x = Test(3, 7, 8.2); 2) t = Test(b, b, 2.5); 3) c = Test(7.8); 4) m = Test(4, 6.25, 9); 5) if (Test(2, 4, 6.1) == 1) k = 7; אני חושב שלכולם ברור ש-1 ו- 5 תקינים וגם ש- 3 ו- 4 לא תקינים. עכשיו, לגבי 2 אני כתבתי שהוא תקין. אחרי המבחן חלק מהחברים שלי רשמו לא ת…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
איך אני עושה דבר כזה בדיוק כמו IMAGESHACK שיעלה לי לתיקיה בשרת שלי רק תמונות בASP מישהו יכול להסביר לי?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
נתחיל מהקל אל הכבד 1.הוצאת הוד עמי : "המדריך השלם לשפת C " משה ליכטמן ועמית דש 2.הוצאת הוד עמי : "c++ opp למתכנת המקצועי " שמעון כהן 3. microsoft press : " המדריך השלם visual c++" 4.הוצאת הוד עמי : שפת אסמבלי למחשב האישי אלי כהן 5.ספר שנכתב על ידי ממציא שפת c++ "c++ programing language third edition" 6. scot meyers : effective c++" 7. : more effective c++ 8. osborne : stl programming herbert schildt 9. sun microsystems press : graphic java משהו מכיר איזשהו ספר ? חוות דעת ?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כברק יודע את הבסיס של C++ כולל מצביעים ואני לא יודע אם בכלל שווה להעמיק בשפה או להתחיל JAVA (שמעתי שבהרבה מקומות עובדים עם JAVA)??? ד"א אני יודע C# ואמרו לי שזה 95% כמו JAVA.... C# אני בטוח מעמיק, השאלה היא אם ללמוד גם JAVA??? שאלה שנייה: יש שפה שעוזרת ללמוד אלגוריתמים? שמעתי שפסקל מפתחת את החשיבה, האם זה נכון?
-
- 12 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש שרת אחסון חינמי שמאפשר העלאת קבצי ASP.NET 2.0. מישהו מכיר?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בקרוב אני יתחיל את כל הבחינות של הצבא(ממרם וגאמא). אז החלטתי לחזור על הדברים שלמדתי מלפני שנה ושנתיים (ושלוש =] ) כי הבנתי שVB לא מעניין תצבא. אז התקנתי תתוכנה הנ"ל ואני לא מצליח להריץ תוכניות. כלומר, כאשר אני לוחץ על דיבאג/דיבילט(לא זוכר) אז הוא עובר קומפילציה ואז שהם בא להריץ את זה הוא שואל אותי עם מה להריץ את זה(executable for debug) ויש לי כמה אפשרויות: הדפדפן הראשי שלי(פיירפוקס), REGSVR32.EXE, activeX control test container, עיוון. ואת האפשרות הactiveX הוא לא נותן לי לבחור... מה עושים?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי שהוספתי עוד קובץ של players (סתם שם) כדי להשים שמה את ה CLASS קובץ אחד של CPP ואחד של H נוצרה בעיה שאין לי מושג איך לפתור אותה..אני עובד עם VISUAL STUDIO 2003 אני אצרף פה את כל הפרוייקט אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד.. אם תוכלו חוץ מהעזרה לתת גם כמה עצות לשיפור הפרוייקט זה יעזור מאוד .. (אני עושה משחק כובש/סוגר שטחים) הקובץ נמצא פה http://www.f2h.co.il/866751 האתר הזה עושה קצת בעיות עם FF אז תנסו ישר עם IE טאב או אקספלורר.. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 839 צפיות
-
-
מישהו שם פעם באתר איזה ActiveX וזה עבד לו ? יצרתי סתם איזה קובץ ActiveX פשוט שלוחצים על כפתור וקופצת הודעה. לאחר מכן השתמשתי בכלי בשם LPKTool כדי ליצור קובץ lpk. לאחר מכן השתמשתי בכלי בשם Microsoft ActiveX Control Pad כדי לבחור את הפקד שהכנתי מהרשימה כך שהתוכנה תוסיף את ה CLASSID שלו ל HTML. שאני שם את הקובץ באתר אני מתבקש להוריד את הפקד הזה כמו בכל אתר עם ActiveX אבל לאחר מכן אני מקבל X שלא ניתן לראות אותו. אפשר לראות את הדוגמא פה: http://www.tovilevis.com/Tests/c.htm
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
איך אני יכול להכנס לKEY מסויים ברגיסטרי? כל מה שאני מצליח זה ליצור ולמחוק KEY בתוך הKEY-ים הראשיים (כמו הLOCAL MACHINE, CURREN USER) איך אני לדוגמה יוצר KEY בתוך local machine\software?
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
זה קוד הASP שאני מריץ: <% if session("adminCheck")<>"true" then response.write "אין לך גישה לדף זה" else path=server.mappath("db/db.mdb") set con=server.createObject("ADODB.Connection") con.open "driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)};DBQ=" & path response.write request.form("feednum") con.execute "delete from feedback where feedNumber=request.form("feednum")" end if %> ואני כל פעם מקבל את השגיאה הזו: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error '80040e07' [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Data type mismatch in criteria expression. /deletefeed.asp, line 10 בבקשה אם מישהו יודע מה השגיאה הזאת אומרת ואיך לתקן אותה....…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להתחיל ללמוד עיצוב תוכנה ב-#C. אני לומד את החומר הזה שנה הבאה ואני שמעתי שזה חומר ממש קשה אז חשבתי להתחיל קצת ללמוד אותו בחופש הגדול... תודה מראש!!
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אפשר לקבל אתר שבו מסבירים על פונקציות ב Java? -חיפשתי באשכול המרוכז ולא מצאתי משהו מתאים- לדוגמא: כותרת של פונקציה בשפת Java: public static int funcA (int a, int b) תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך הלך לכם? דווקא לא היה קשה יחסית קצת הסתבכתי עם השאלה של האוטומט מחסנית בתורת המחשב. עריכה: אופס לא ראיתי שכבר נפתח אשכול בכללי...אפשר לסגור תודה.
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
היי, אני אמור לקחת 2 מערכים עם גודל 20 כל האיברים הם בין 0-10 אני אמור למצוא את רצף הערכים הזהה המקסימלי הקיים בשניהם... (הערכים למערך נכנסים רנדומלית.. עם RND ) אני מנסה לעשות את התרגיל הזה כבר כמה זמן והוא פשוט מציק לי...לא עולה לי הדרך.. תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אני צריכה סקריפט לJOB שירוץ על בסיס יומי שיצור משתמש חדש בDB ויקצה לו סיסמה. איך והאם אפשרי? תודה 8)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כבר יודע כמעט את כל החומר, אבל מאיזושהי סיבה כל הכיתה שלי מסתבכת עם השאלה הזאת ובנתיים אף אחד לא הצליח להשתמש רק בתור. אני מקווה שתוכלו לעזור לי [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה עם רשימה - יש לי שאלה בספר עשיתי אותה טוב(את החלק הראשון, השאלה תופיע בהמשך) אבל החלק שאני מדפיס אותה יש לי לולאה אינסופית שמדפיסה אפסים. השאלה היא: כתובת תתכנית המקבלת שני מספרים שלמים: איבר ראשון first ומספר איברים num. כל איברי הרשימה הם מספרים שלמים עוקבים, כך שfirst הוא הערך הקטן ביותר. לדוגמא: first = 5, num=4 תוחזר הרשימה 5,6,7,8 להלן התוכנית: קוד: program xyz; uses wincrt, list2; var first, num,i,x: integer; var list: list_type; p:pos_type; begin list_init(list); p := list_anchor(list); write('enter first number and border: '); read(first, num); for i := first to (first+num) do begin list_insert(list,p,i); p:=list_next(list…
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שלום. השאלה שלי נמצאת למטה וגם מה שעשיתי עד עכשיו. התחלתי לפתור את השאלה ואני מבין איך לעשות אותה בראש בל אני לא יודע כ"כ איך ליישם את זה בפסקל. קלטתי את כל הנתונים ועכשיו אני רוצה לבדוק אם SCORE1 גדול מ-SCORE2 ואם כן אז להוסיף לשחקן KOD1 ב- SCORE של המערך רשומות 5 נקודות ולהפך. אם ש תיקו אז לכל שחקן 2 נק'. בנוסף אני צריך לכתוב את התוכנית עם שגרות, אסור לרשום הכל ביחד... מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 758 צפיות
-
-
הנה שני השאלות, אם יש למישהו פיתרון אני ממש אשמח לראות אותו כי יש לי מחר בגרות, תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש חבילה שמציירת גרפים (גרפים של מדעי המחשב, לא של אקסל), בפייתון או ב-.NET. מישהו מכיר חבילה טובה ויכול להמליץ? (חיפשתי בגוגל, אבל אני גם אשמח להמלצות ספציפיות)
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
שלום מחר בגרות במדעי המחשב ב' ומכיוון שיש חומר פתוח ואני קצת חלש בעצים(יודע את החומר אבל יכול ליפול...חבל על ההגשה- 100) אני רוצה לאסוף כמה אלגוריתמים בסיסיים שלא יהיה לי לחשוב עליהם בזמן המבחן אז אם אפשר את עזרתכם לרעיונות ואני יממש כבר למשל אלגוריתם לבדיקת רמה בעץ של צומת כלשהיא בצורה הזו: רמה בעץ(T,צומת) 1.אם עץ ריק(T) או אחזר שורש(T)=אחזר שורש(צומת) 1.1 החזר 0 2.אחרת 2.1 אם עץ ריק(תת עץ ימני(T) וגם לא עץ ריק(תת עץ שמאלי(T)) 2.1.1 החזר 1+רמה בעץ(תת עץ שמאלי(T),צומת) 2.2 אם עץ ריק(תת עץ שמאלי(T) וגם לא עץ ריק(תת עץ ימני(T)) 2.2.1 החזר 1+רמה בעץ(תת עץ ימני(T),צומת) 3. החזר 1+ (רמה בעץ(תת עץ ימני(T),צומת) + רמה בעץ(תת עץ שמאלי(T),צומת)) תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איפה אני יכול להשיג תשובות למבחני בגרות קודמים של 5 יחידות מדעי המחשב יב' בפסקל... אני מתכוון ממש פתרון עם מימוש בפסקל מלא כמו שצריך להיות בתשובה.
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
האם יש אפשרות לבנות דף HTML מWORD ?? אם כן- איך אני שומרת את הקובץ כדי שאוכל לפתוח אותו כדף HTML? מישהו מכיר אתר <בעברית> שמסביר את העניין? מצאתי רק הסברים לבנייה מדפדפן. תודה
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-