תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אשמח לעזרה בשאלה ממבחן - האם הפתרון שעליו חשבתי הוא נכון ואופטימלי (מבחינת יעילות). נתון מערך באורך 2n - כאשר n תאים מכילים '0' ו-n תאים מכילים '1'. צריך לכתוב שיטה שתחזיר את מספר ההחלפות המינימלי שיביא מערך מסוג זה למערך מתחלף (010101...). לדוגמא: במידה והמערך הנתון הוא 00011011 אז מינימום ההחלפות שנדרש הוא 2 (במודגש - התאים המוחלפים): 00011011 00011011 כמובן שיכולות להיות אפשרויות נוספות לעשות זאת ב-2 צעדי החלפות, אבל זה לא משנה, מה שחשוב הוא המס' המינימלי. ההצעה לפתרון שלי היא: באמצעות לולאה אחת לסכום את הערכים במקומות הזוגיים, ובנפרד את הערכים במקומות האי זוגיים. ואז מינימום ההחלפות הוא למעשה הסכום הקטן מביניהם שאותו תחזיר השיטה. האם הפתרון שלי הוא נכון ויעיל (היעי…
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
איך עושים בה compile או run ....?????????????????????? http://software.nana.co.il/Software/?SoftwareID=6105
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
התחלתי לילמוד פסקל ואני צריך תוכנה פשוטה לתיכנות בלי אפשרויות מתקדמות.
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
כבר שנים אני רוצה לעשות זאת , תוכנות NORTON_GHOST לא עובדות לי טוב , תמיד מוציאות איזו סיבה שאי אפשר להעתיק קבצים מכונן C. אמרתי לעצמי למה לא לבנות תוכנית שתשחזר את המערכת הפעלה ע"י מס' פקודות , אז הינה התוכנית שלי ואם תוכלו לעזור לי אשמח מאוד: 1. בשביל לגבות את הכונן אני רוצה ליצור דיסקט אתחול שיתמוך במערכת קבצים NTFS/FAT32 (בעיקר) וכשסיים להיטען ישאל לאיפה להעתיק את כל התוכן של כונן C , לצורך העניין אני רוצה שיעתיק אותו לתוך תיקייה בכונן D (נגיד לשורת כתובת D:\GibuiC). 2. אני רוצה ליצור דיסק BOOTABLE שיבצע את הפעולות: א. לבצע Format לכונן C (תציעו לי דרך שיעשה זאת ללא אישור ועם אישור) ב. יעתיק את הקבצים מהתקליטור אל כונן C ג. הודעת סיום ואז שאלה לריסט ופקודה מתאימה שתבצ…
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
בניתי את הקוד הבא ב-PHP: header("Content-type: image/jpeg"); $dem = getimagesize($file); $dst = imagecreatetruecolor(w_resize, h_resize); $ifile = imagecreatefromjpeg($file); imagecopyresized($dst, $ifile, 0, 0, 0, 0, w_resize, h_resize, $dem[0], $dem[1]); imagejpeg($dst); כיצד אני יכול לקשר את התמונה שמודפסת? בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 907 צפיות
-
-
עקב הביקוש הרב החלטתי להקל על חייכם ,הכנתי עיצוב עם מוד CS מובנה לא דורש התקנה !!! הוראות העתק את כל הקבצים לתיקיה ראשית של הפורום PHP ,תאשר להחליף אותם. כנס ללוח בקרה למנהל הראשי >> עיצוב >>רכיבי עיצוב שם יש לך 3 קטגוריות תבניות סגנונות ערכות תמונות תעשו רענן בכל אחד מהם ליד העיצוב prosilver בהגדרות CS תעשו הפעלה וזהו מוכן!! CS עיצוב מוכן (לא דורש התקנה) כמובן שאני ממליץ לעשות גיבוי של הפורום לפני התקנה!! הפורום ניבדק! עובד 100 אחוז!! אז תגידו תודה ותנו זכויות יוצרים תהנו!! כמובן שהעיצוב יראה הרבה יותר יפה שיהיה הרבה קטגוריות ומעל כל קטגוריה תהיה תמונה.. דוגמה של העיצוב http://mycomp.co.il/forum/index.php הורדה: mycomp.co.il/cs.rar הזכויות שמורות ל http:/…
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אני כבר די מנוסה בתכנות-אני יודע java C# c וכ"ו. אני גם יודע assembley. עכשיו,אני התחלתי ללמוד ריברסינג ואני מחפש מאיפה להתקדם הלאה באבטחת מידע. הצפנה? וירוסים?. אני מחפש מדריכים/ספרים. אשמח אם למשהו יש המלצות.
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
התרגיל הוא כזה לצייר מין דגל כזה באופן הבא. ***** **** *** ** * * ** *** **** ***** וגם הפוך כלומר להתחיל מכוכבית אחד ולעצור בN הבעייה שלי שאני לא יודע איך להפוך את התנאי עצירה הנה מה שעשיתי עבור הדגל הראשון void flag(int n) { int i; if (n<1) return; for (i=0; i<n; i++) { putchar('*'); putchar(' '); ] putchar(‘\n’); flag(n-1); for (i=0; i<n; i++) { putchar('*'); putchar(' '); } putchar(‘\n’); } }
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם, במסגרת הלימודים אני צריך ליצור תכנה ב #c ב console app שמבצעת את הדברים הבאים : לבנות יישום Console Application המדמה סימולציה למבחן אמריקאי היישום מציב שאלה אחת ומציג 4 תשובות אפשריות לאחר שהלקוח בחר תשובה מוצגת השאלה הבאה עד סיום הבחינה הלקוח יכול לפרוש במהלך המבחן ולקבל ציון לאחר 20 שאלות יקבל הלקוח ציון הלקוח יקבל גם הודעה אם עבר או לא עבר את הבחינה - כל תשובה נכונה 5 נק ציון עובר מעל 60 בכל מבחן השאלות יהיו בסדר רנדומלי וגם סדר התשובות בחלק מהשאלות התשובה מורכבת משתי תשובות למשל גם א+ב אין לעבוד מול בסיס נתונים אני ממש מתקשה עם זה והייתי שמח לקבל עזרה, התכנה צריכה לכלול דברים כמו structs,objects,enums,constructors,inheritance,interface,abs…
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אני חייב דרייבר אשר דרכו אני יכול לראות פריימים של צילום בתוכנת וויזואל בייסיק
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום, לאחר בערך שנתיים שלא נגעתי כמעט בכל מה שקשור לתיכנות, חשבתי אולי לנסות ולחזור לכל הנושא. לפני שלקחתי את ההפסקה, הייתי מתכנת בVB.NET ובPHP... עכשיו קיימת פה בעיה .. VB.NET היתה הרבה יותר נוחה ומסודרת וכו', אבל הבעיה היא שסרבר SQL לדוגמא הוא לא ממש חינמי, ולמצוא שרתי איחסון תומכי ASP.NET + SQL זאת קצת בעיה בוא נגיד (אני מדבר על להעלות את האתר ככה שיפעל ONLINE ועוד אנשים יוכלו להכנס אליו). מצד שני יש את PHP - כשלPHP יש הרבה יותר שרתי איחסון כך שפה אין בעיה הבעיה היא שPHP בנויה אחרת מVB והיא פחות מסודרת מבחינת המבנה שלה וזה מה שאני לא אוהב בה. עוד משהו, אם מישהו יפתור לי את הבעיה עם ה-VB.NE ויתן לי פתרונות אחרים, שאלה אחרת עולה- מה עדיף? VB או C# לתיכנות בסביבת …
-
- 8 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול אותכם איזה ספר אתם ממליצים לקנות כדי ללמוד C++ כי מה שיש באינטרנט כול המדריכים למיניהם לא ממש מקיפים וחפיפניקיות וראיתי ספר שעולה 240 ש"ח ששמו: C++ מדריך מקצועי מרכז הארצי ההדרכה 2000 מעת מאיר סוע.
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-
-
הגיע הזמן שאני ילמד PHP ! עכשיו אני יודע רק ASP \ HTML \ JS ו asp בכלל לא שימושי היום. איך הספר הזה בשביל ללמוד PHP ? http://www.steimatzky.co.il/NS_GetProdInfo.asp?prodid=13371465 ניסיתי גם לילמוד דרך האתר של eitan.ac.il אבל כל פעם אני מפסיק באמצע! הוא ערוך ומעייף. תודה !! ;]
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם הפונקציה uigetfile ב- Matlab R2007b אני כותב: a=uigetfile('*.txt','title','c:\nvidia\') ומקבל: ??? Java exception occurred: java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException: Array index out of range: 5 at java.util.Vector.get(Unknown Source) at javax.swing.plaf.basic.BasicDirectoryModel.getElementAt(Unknown Source) at javax.swing.plaf.basic.BasicListUI.updateLayoutState(Unknown Source) at javax.swing.plaf.basic.BasicListUI.maybeUpdateLayoutState(Unknown Source) at javax.swing.plaf.basic.BasicListUI.getCellBounds(Unknown Source) at javax.swing.JList.getCellBounds(Unknown Source) at javax.swing.JList.ensureIndexIsVisible(Unknown Source) …
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקלוט תאריך מהמשתמש ע"י הקפצת חלון טקסט (InputBox), אך התצורה של התאריך הוא לפי שיטה אמריקאית, כלומר החודש בא לפני היום, לדוגמא: 1/19/2001. איך אני משנה את תצורת התאריך ב InputBox שיתאים לשיטה האירופאית? תודה
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מסד נתונים מסויים שיהיה אפשר לחפש לפי תאריך ולהזין נתון ולראות את התוצאות לדוגמה, אם אני מזין תאריך ונתון, יוצא תוצאה שאני יוצר בסופו של דבר יש דבר כזה?? אם כן באיזה תוכנה??
-
יש לי קוד שעושה משהו מסויים ומשתמש ב-delay בין פעולה לפעולה, עכשיו מה שקורה ז זה אמור להיות מאוד מאוד מדוייק ה- delay ובגלל כל מיני שורות קוד באמצע הזמן מתארך לי למשל אם הכל צריך לרוץ 50 דק' אז זה יוצא עוד איזה דקה או שתיים שזה קריטי לי, מה שעשיתי זה לשים datetime מסויים איפשהו בקוד ועוד אחד ממש לפני ה- delay ואז הוריד מהזמן של ה- delay את הזמן בין 2 ה- datetime וככה הקוד ירוץ לי באופן יותר מדוייק אז אחרי 2 ה- datetime ששמתי יש לי את השורת קוד הבאה: double dif = d2.Subtract(d1).TotalMilliseconds; כאשר D1 ו-D2 הם ה-DateTime אבל ההבדל יוצא לי כל הזמן 0 ואני לא מבין למה.
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום אני לא ממש מצליח להבין איך משתמשים בassert אני רוצה להקצות עובדה כזו: human_color(red) או human_color(blue) עשיתי דבר כזה: set_p_c(red):- assert(human_color(red)). set_p_c(blue):- assert(human_color(blue)). אני קורא לאחת מהפונקציות האלה במהלך הריצה של פונקציה אחרת אני יוצר חלון דיאלוג עם כפתורים בעזרת send_list לחיצה על הכפתורים קוראת לאחת מהפונקציות הנ"ל לחלון קוראים Hand אז אחרי שיצרתי את החלון אני עושה send(Hand,open) שיפתח את החלון אחרי זה אני עושה פסיק, ואז מגיעה הבעייה human_color(PC), writeln(PC). הוא חושב שhuman_color זה פונקציה ואומר שהיא לא מוגדרת מה שאני צריך לעשות זה ככה: יש 2 ידיים (שמאל וימין כמובן), באחת מהן יש כלי משחק כחול ובאחת אדום - השחקן…
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
יש לי דף HTML שדרכו אני מחפש שם משפחה שנמצא במסד הנתונים זה קוד דף ה-ASP: <html> <body background="images\850.gif" dir="rtl"> <% fname=Request.Form("familyname") sq="select * from personal_data where sname='"&"fname"&"' path=server.mappath("data/db1.mdb") set con= Server.createobject("ADODB.Connection") con.open "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;data source=" &path set R= con.Execute (sq) Response.write "<body dir=rtl>" Response.write "<br>רשימת שמות משפחה" Response.write "<table> <tr>" Response.write "<td> שם משפחה </td>" Response.write "</tr>" do until R.eof Response.write "<tr><td>…
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
כתבתי פונקציה.. ואחרי שאני עושה קומפילציה הוא אומר שמשהו לא טובה במשפט הבא: (q+J) = *(p+i) הפונקציה: void Hipoh(int *a) { int b[N]; int *p, *q; int i, J; q=b; p=a; for(i=(N-1),J=0; i>=0; i--, J++) { (q+J) = *(p+i); } Print_a(&(*b)); } מה הבעיה? =\
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
ניסיתי להציג message box והמהדר כתב לי Cannot assign to 'Show' because it is a 'method group' חיפשתי על זה קצת באינטרנט ולא מצאתי שום דבר מועיל, אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה הוא רוצה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה, אני מתכנת ב C# אבל זה כנראה יהיה תקף לכל שפה. אני כותב אפליקציה, היא בנוייה מ GUI ומלוגיקה. עכשיו קראתי איפשהוא שהדרך לאינטרקציה בין שתי המרכיבים הללו זה דרך ה callbacks. השאלה שנשאלת היא מי מספק את ה callbacks? כאילו מי מגדיר את ה delegate ו events דרכם הלוגיקה תרצה לבקש מה GUI לצייר משהוא? האם ה events (שהם בעצם delegates לפונקציות בתוך ה GUI) יהיו חלק ממשתני הלוגיקה או משתני ה GUI ויספקו כ public ללוגיקה (או דרך getters)? כלומר דרך אחת שאני רואה לעשות את זה, זה להגדיר מספר כלשהוא (תלוי במס' ה callbacks) של events כ static בתוך הלוגיקה ואז כשה GUI יוצר את ה לוגיקה הוא שם ערכים ל static events של הלוגיקה (או לעשות אותם private ואז דרך הבנאי). ואחרי זה כל…
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני חיפשתי להוריד ADX COM Add-In ולא מצאתי. האם משהוא מכיר את זה, האם יש למשהוא את ההתקנה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
היי.. יש לי אתר עם אלפי צפיות ביום, ואני מחפש כיצד אוכל להרוויח כסף מהצפיות האלה ? לדוגמא GOOGLE ADS אבל הוא לא נתמך באתר שלי.. יש אופציה אחרת עם אותו רעיון ? ממש תודה למי שיוכל לעזור לי, תומר.
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני רוצה לכתוב תוכנה שתקלוט לי נתונים מהפורטים של המחשב ותעשה עליהם איזה חישוב (המחשב הוא כף יד של קסיו קצת ישן אם זה משנה), אני יודע לכתוב בC++ וב ASMBLER האם אני יכול לכתוב לו באחת מהשפות האלו?
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-