עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Styx,

התרגיל הוא כזה לצייר מין דגל כזה באופן הבא. ***** **** *** ** * * ** *** **** ***** וגם הפוך כלומר להתחיל מכוכבית אחד ולעצור בN הבעייה שלי שאני לא יודע איך להפוך את התנאי עצירה הנה מה שעשיתי עבור הדגל הראשון void flag(int n) { int i; if (n<1) return; for (i=0; i<n; i++) { putchar('*'); putchar(' '); ] putchar(‘\n’); flag(n-1); for (i=0; i<n; i++) { putchar('*'); putchar(' '); } putchar(‘\n’); } }

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  2. אני חייב דרייבר אשר דרכו אני יכול לראות פריימים של צילום בתוכנת וויזואל בייסיק

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  3. Started by PhoenixBoy,

בניתי דף שמעדכן טבלה במסד נתונים. הבעיה היא שהוא לא נותן כי אין לו הרשאת כתיבה. איך אני מאפשר לו?

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  4. Started by POD,

שלום לכם, אני מנסה לעשות DEBUG ל-SCRIPT שכתבתי אך Microsoft Script Editor פשוט לא מריץ אותו. הוא נכנס למצב של RUN לשתי שניות אבל לא רואים תוצאות. זה ממש מעצבן , אולי יש משהו בהגדרות שאני צריך לשנות?

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  5. Started by DeQ,

אשמח לעזרה בשאלה ממבחן - האם הפתרון שעליו חשבתי הוא נכון ואופטימלי (מבחינת יעילות). נתון מערך באורך 2n - כאשר n תאים מכילים '0' ו-n תאים מכילים '1'. צריך לכתוב שיטה שתחזיר את מספר ההחלפות המינימלי שיביא מערך מסוג זה למערך מתחלף (010101...). לדוגמא: במידה והמערך הנתון הוא 00011011 אז מינימום ההחלפות שנדרש הוא 2 (במודגש - התאים המוחלפים): 00011011 00011011 כמובן שיכולות להיות אפשרויות נוספות לעשות זאת ב-2 צעדי החלפות, אבל זה לא משנה, מה שחשוב הוא המס' המינימלי. ההצעה לפתרון שלי היא: באמצעות לולאה אחת לסכום את הערכים במקומות הזוגיים, ובנפרד את הערכים במקומות האי זוגיים. ואז מינימום ההחלפות הוא למעשה הסכום הקטן מביניהם שאותו תחזיר השיטה. האם הפתרון שלי הוא נכון ויעיל (היעי…

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  6. Started by roeeaveram,

שלום רציתי לשאול אותכם איזה ספר אתם ממליצים לקנות כדי ללמוד C++ כי מה שיש באינטרנט כול המדריכים למיניהם לא ממש מקיפים וחפיפניקיות וראיתי ספר שעולה 240 ש"ח ששמו: C++ מדריך מקצועי מרכז הארצי ההדרכה 2000 מעת מאיר סוע.

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  7. Started by IDAN AMRAM,

שלום לכולם!!! אני צריך עזרה... הכנתי באנר בפלאש שיש לו כפתור שקוף וזה..... אני רוצה לשים אותו בדף אינטרנט שכשילחצו עליו הוא ישמש לי קישור לדף אחר.... את הבאנר שמרתי כקובץ SWF ואני צריך את הפקודה ב ASP או ב HTML תודה לכל העוזרים!!!

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  8. Started by bm1125,

הגיע הזמן שאני ילמד PHP ! עכשיו אני יודע רק ASP \ HTML \ JS ו asp בכלל לא שימושי היום. איך הספר הזה בשביל ללמוד PHP ? http://www.steimatzky.co.il/NS_GetProdInfo.asp?prodid=13371465 ניסיתי גם לילמוד דרך האתר של eitan.ac.il אבל כל פעם אני מפסיק באמצע! הוא ערוך ומעייף. תודה !! ;]

• 5 תגובות
    • 898 צפיות
  9. Started by galan,

שלום לכולם! ישל לי בעיה לשלוט במאפיני ה-display של 2 div - ים בדף ה - html שלי כאשר נפתח על ידי דפדפן FireFox. שני הdiv - ים אמורים לעמוד על אותה משבצת בסגנון כפתורי מצב נסגר/נפתח כלומר כאשר האחד ב"display: none" השני ב":display" (הבנתי שאין לרשום inline בדפדפן FireFox ) אך לצערי בעוד דפדפן IE מבין עניין דפדפן FireFox מתעקש להראותם ביחד או במילים אחרות מתעלם ממאפיני ה-display אני מניח שdiv מתנהג אחרת בדפדפן זה...איך ניתן להתאימו לשני הדפדפנים? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  10. בס"ד קודם כל שלום לכולם, פעם ראשונה בפורום, ובאתי מצויידת עם שאלה: יש דרך לזמן קובץ ג'אווה מקובץ ג'אווה אחר? אני לא מתכוונת לפנייה ישירה לקובץ, כמו זימון פונקציה מקובץ אחר או שימוש במבנה נתונים שיצרתי. אני מתכוונת לדוגמא: אם אני רוצה שהתוכנית תקלוט שם של קובץ ושם פונקציה בתור מחרוזת, ואת המחרוזת אני אוכל להזין בתוכנית בתור פקודה. כמו למשל הפונקציה שקיימת בג'אווה שפותחת קבצי טקסט. יש נגיד פונקציה כזו שפותחת קבצי ג'אווה ויכולה להפעיל אותם? אני מצרפת קובץ וורד עם דוגמא תודה לעונים

11. היי הסיפור הוא כזה, יש לי חבר שהוא אפיין איזה אפליקצית אינטרנט שהיא מעין פטנט (לא רשום בשום מקום) שלו, ואני כרגע מתכנת אותה, הסיכום היה בהתחלה שאני אתכנת ובתמורה אקבל חצי מהרווחים של המערכת כשהיא תרוויח כסף כתוצאה מפרסומות שיהיו בה אני כרגע בתהליך של הסדרת חוזה על העיניין הזה המערכת בעיקרון מקימה אתר בכמה קליקים ומאפשרת הכנסת פרסומות אליה מתוכניות AFFILIATES שאני והוא נרשמים אליה (כדוגמאת ADSENSE) השאלה שאני והוא לא מצליחים לפתור , מה קורה במידה והשותפות נסגרת ולא רוצים להמשיך לעבוד יחד, מה קורה עם הקוד? האם נהוג לתת את הקוד מקור ? כי הרי זה הרעיון , הפטנט הוא שלו והאפיון של המערכת והחשיבה מאחורי זה של איך זה יראה ויפעל זה שלו! בפועל חוץ מלתת לי את האפיון ולהנחות אותי א…

• 5 תגובות
    • 898 צפיות
  12. אפשר לעשות את זה ב-C? אני פשוט לא יודע לעבוד עם קבצים.. נגיד דוגמא: יש לי טקסט כזה: ואחרי התוכנה הקטנה.. הטקסט יראה ככה: שיניתי ',' ל-'!'

• 5 תגובות
    • 898 צפיות
  13. Started by eido300,

ניסיתי להציג message box והמהדר כתב לי Cannot assign to 'Show' because it is a 'method group' חיפשתי על זה קצת באינטרנט ולא מצאתי שום דבר מועיל, אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה הוא רוצה. תודה.

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  14. Started by Eviljelly,

כתבתי תוכנית קטנה שמתקשרת עם מספר אתרי אינטרנט , הבעיה היא שכל פעולה שלה מתבצעת בסיום פעולה קודמת . מה שלדעתי מוסיף הרבה זמן ריצה . יש דרך למקבל פעולות ב C++ ? בפרט פקודות אינטרנט (אני משתמש ב webclient) ? בתיעוד של webclient ראיתי שיש שם סט של פקודות שרשום עליהם "without blocking the calling thread" (אולי יעזור) או אם יש שפות\פקודות אחרות שניתן לבצע איתם ?

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  15. אני כותב משחק עם שרת ולקוח שמתחברים בSOCKETS של TCP. בחיבור הראשון בדרך כלל אין כל כך בעיה, אבל אם אני סוגר את השרת קודם ואז את הלקוח ואז מנסה להתחבר שוב אני מקבל הרבה ECONNREFUSED בצד של הלקוח בפונקציה של connect. עשיתי CLOSE לכל הסוקטים עד כמה שידוע לי אבל זה אומר שכאילו לא סגרתי משהו או לא סיימתי את החיבור הקודם טוב. בסוף זה מתחבר אבל פשוט לוקח הרבה זמן. גם בחיבור הראשון אני לפעמים מקבל את השגיאה הזו כך שאני חושב שאוליי כשאני לא סוגר שם משהו זה אפילו נשאר לפעם הבאה שאני מריץ את האפלקציה, אבל פחות חמור כי עובר יותר זמן בין הרצה להרצה מאשר בחיבור שני באותה הריצה. ECONNREFUSED (111) Connection refused. This error can occur during an attempt…

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  16. Started by h@c,

אני רוצה לכתוב תוכנה שתקלוט לי נתונים מהפורטים של המחשב ותעשה עליהם איזה חישוב (המחשב הוא כף יד של קסיו קצת ישן אם זה משנה), אני יודע לכתוב בC++ וב ASMBLER האם אני יכול לכתוב לו באחת מהשפות האלו?

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  17. Started by yoav23,

היי אני מנסה לכתוב דרייבר לתקשורת בRS232 בשפת C יש למישהו דוגמאות מוכנות? הצעות?

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  18. Started by Dirb,

שלום, אני מעוניין לקלוט תאריך מהמשתמש ע"י הקפצת חלון טקסט (InputBox), אך התצורה של התאריך הוא לפי שיטה אמריקאית, כלומר החודש בא לפני היום, לדוגמא: 1/19/2001. איך אני משנה את תצורת התאריך ב InputBox שיתאים לשיטה האירופאית? תודה

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  19. Started by nahoom,

הי אני לומד ++C ואני כתבתי תוכנה אבל יש לי בעיה קטנה זה מה שהתוכנה עושה (זה תירגול): יש X ו-Y אם X גדול מX, Y ניצח אם Y גדול Y, X ניצח אם תיקו שואל שאלה אם באמת תיקו אז אומר OK אם לא באמת תיקו עונה בהתאם לכתוב קיצר הבעיה: כשאני עושה תיקו נגיד 5 ו-5 אז השורה: Y WON יורדת ונכתבת אם השאלה cant be in real score ויש אותה בעיה למטה מישהו יכול להסביר לי איך אני מוחק את המילה Y WON משורת התיקו הינה הקוד: #include <iostream.h> int main() { int x,y; cout<<"x score:"; cin>>x; cout<<"y score:"; cin>>y; { if(x>y) cout<<"x won"; else cout<<"y won"; } { if(x==y) cout<<"cant be in real sco…

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  20. איך לעזאזל אני אמור לממש מבנה נתונים מאונדקס כלומר שאני אוכל לגשת לאיבר בו על ידי stack_type[some_index] בסיפיפי כלומר איזה פונקציה אני אמור לכתוב, איזה כלי עומד לרשותי

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  21. Started by holly man,

שלום לכולם מישוה יודע איך בונים ספר אורחים לאתר? ומה הקוד ? תודה מראש שבת שלום

22. Started by mei,

יש לי את התוכנית המצ"ב.. האם הפקודה SWAP הופכת בין האחדות לעשרות באופן בינארי או שהיא הופכת "1" ל- "0" ? והאם לאחר ANL אני מקבל רק את ספרת האחדות ואז כאשר אני מציב אותו בתא החדש האם הוא דורס את הנתון או שהוא רושם את ספרת האחדות ליד העשרות של הקיים בתא אליו היא מועברת ? ומדוע ? תודה אנשים ! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  23. שלום אני לא ממש מצליח להבין איך משתמשים בassert אני רוצה להקצות עובדה כזו: human_color(red) או human_color(blue) עשיתי דבר כזה: set_p_c(red):- assert(human_color(red)). set_p_c(blue):- assert(human_color(blue)). אני קורא לאחת מהפונקציות האלה במהלך הריצה של פונקציה אחרת אני יוצר חלון דיאלוג עם כפתורים בעזרת send_list לחיצה על הכפתורים קוראת לאחת מהפונקציות הנ"ל לחלון קוראים Hand אז אחרי שיצרתי את החלון אני עושה send(Hand,open) שיפתח את החלון אחרי זה אני עושה פסיק, ואז מגיעה הבעייה human_color(PC), writeln(PC). הוא חושב שhuman_color זה פונקציה ואומר שהיא לא מוגדרת מה שאני צריך לעשות זה ככה: יש 2 ידיים (שמאל וימין כמובן), באחת מהן יש כלי משחק כחול ובאחת אדום - השחקן…

24. Started by ophir91,

שלום אני מתכנת בC# בתוכנה VISUAL STUDIO אני רוצה לעשות שדה חיפוש כזה כמו של גוגל ופייסבוק כזה שאתה מתחיל לכתוב בו והוא פותח נגלל כזה עם התוצאות שמתאימות לתחילת החיפוש שלך.... איך אפשר לעשות משהו כזה? אם איאפשר בC# אז באיזה שפה אפשר??

• 8 תגובות
    • 897 צפיות
  25. Started by Aviv C,

האם יש אפשרות להשתמש באיזשהו סוג של טיימר ב- Console Application ב- #C?

• 3 תגובות
    • 897 צפיות

דיונים חדשים בפורומים