תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקחת כל קובץ שבא לי ולשנות לו את הENCODING לUTF-8. בזמן ריצה כמובן. מישהו יודע איך עושים את זה? כי ניסיתי סתם לקרוא את הקובץ ואז שוב לכתוב אותו וזה הפך לי את כל התוכן שלו לריבועים. רק הספרות נישארו בסדר. ניסיתי לעשות את זה ככה: File.WriteAllText(filePath, File.ReadAllText(filePath), Encoding.UTF-8);
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
אני שולף נתונים ממסד נתונים באמצעות שאילתת SQL כשאת התוצאות אני מנסה למיין (ORDER BY) לפי הא-ב. העניין הוא שבעמודה שלפיה אני מנסה למיין יש גם עברית וגם, לפעמים, גרשיים ואז קורה שהשורות הראשונות שאני מקבל במיון הן שורות כמו: 'בן-חיים סרג, 'פרידמן משה פרופ, ... ורק אחרי כל השורות שמכילות: גרש, גרשיים, סוגריים. אני מקבל את התוצאות ממוינות לפי הא-ב. האם יש אפשרות איך שהוא לגרום לSQL להתעלם מכל הסימנים הללו בעת מיון?
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להתחיל ללמוד תיכנות על שפתיו. רציתי קצת רקע, אילו שפות יש? מה מומלץ? איזה שפה קשורה לפיתוח של מה? כדי לדעת לאיזה כיוון ללכת ובנוסף רציתי לדעת האם אפשר ללמוד בבית עם ספרים תיכנות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
יש לי קוד שעושה משהו מסויים ומשתמש ב-delay בין פעולה לפעולה, עכשיו מה שקורה ז זה אמור להיות מאוד מאוד מדוייק ה- delay ובגלל כל מיני שורות קוד באמצע הזמן מתארך לי למשל אם הכל צריך לרוץ 50 דק' אז זה יוצא עוד איזה דקה או שתיים שזה קריטי לי, מה שעשיתי זה לשים datetime מסויים איפשהו בקוד ועוד אחד ממש לפני ה- delay ואז הוריד מהזמן של ה- delay את הזמן בין 2 ה- datetime וככה הקוד ירוץ לי באופן יותר מדוייק אז אחרי 2 ה- datetime ששמתי יש לי את השורת קוד הבאה: double dif = d2.Subtract(d1).TotalMilliseconds; כאשר D1 ו-D2 הם ה-DateTime אבל ההבדל יוצא לי כל הזמן 0 ואני לא מבין למה.
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
???איך את התוכנית הזאת אני מעביר לשימוש במשתנים מסוג LongInteger ואיך אני פותר את הבעיות במספרים הגדולים? program find; {$N+} uses wincrt; var d,m,n:double; begin n:=1; while(n<=maxlongint)do begin d:=((n*(n+1))/2); m:=sqrt(d); if round(m)=m then writeln(n:2:0,' ',m:2:0); n:=n+1; end; end. 1 1 6 8 35 49 204 288 1189 1681 6930 9800 40391 57121 ====המספרים הגדולים איליהם אני לא מצליח להגיע=== 7997214 11309768 46611179 65918161 271669860 384199200 1583407981 2239277041 9228778026 13051463048 53789260175 76069501249 ??? ??? ??? ??? ??? ???
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום, אשמח לדעת האם יש מישהו שמוכן לסייע בכתיבת קוד לחלון צף באתר שאני בונה בLIVE CITY
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
הורדתי WebMatrix אבל אני נתקל בבעיה, כאשר אני לוחץ על RUN ומחכה שיופיע לי "האתר" שעשיתי זה פותח דפדפן ויש שגיאה: Unable to connect Firefox can't establish a connection to the server at localhost:*****. The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments. If you are unable to load any pages, check your computer's network connection. If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web. עזרה מישהו?
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
שלום =] אני מתכנת אתר לפרויקט שאמור להיות הפרויקט בגרות S: והדבר היחיד שנשאר לי לעשות זה הרשאות גישה. כלומר שיהיו דפים שמשתמשים לא רשומים לא יכולים להיכנס אליהם. המטרה היא להשתמש בsession. ואני לא יודע איך עושים את זה. ניסיתי הכל, זה פשוט לא עובד. אוקי אז עשיתי טופס הרשמה שעובד והפרטים הולכים למסד נתונים. עכשיו בניתי את הדבר הבא: זה טופס ההתחברות: <html> <head></head> <body dir="rtl" bgcolor="#d8d8d8"> <b><u><font size="5" color="black"> התחברות </font></u></b> <br> <form action="chek_login.asp" method="post" name="conect"> <table cellspacing=5"> <tr> <td>כינוי </td> </tr…
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
שלום אני לא ממש מצליח להבין איך משתמשים בassert אני רוצה להקצות עובדה כזו: human_color(red) או human_color(blue) עשיתי דבר כזה: set_p_c(red):- assert(human_color(red)). set_p_c(blue):- assert(human_color(blue)). אני קורא לאחת מהפונקציות האלה במהלך הריצה של פונקציה אחרת אני יוצר חלון דיאלוג עם כפתורים בעזרת send_list לחיצה על הכפתורים קוראת לאחת מהפונקציות הנ"ל לחלון קוראים Hand אז אחרי שיצרתי את החלון אני עושה send(Hand,open) שיפתח את החלון אחרי זה אני עושה פסיק, ואז מגיעה הבעייה human_color(PC), writeln(PC). הוא חושב שhuman_color זה פונקציה ואומר שהיא לא מוגדרת מה שאני צריך לעשות זה ככה: יש 2 ידיים (שמאל וימין כמובן), באחת מהן יש כלי משחק כחול ובאחת אדום - השחקן…
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
היי הסיפור הוא כזה, יש לי חבר שהוא אפיין איזה אפליקצית אינטרנט שהיא מעין פטנט (לא רשום בשום מקום) שלו, ואני כרגע מתכנת אותה, הסיכום היה בהתחלה שאני אתכנת ובתמורה אקבל חצי מהרווחים של המערכת כשהיא תרוויח כסף כתוצאה מפרסומות שיהיו בה אני כרגע בתהליך של הסדרת חוזה על העיניין הזה המערכת בעיקרון מקימה אתר בכמה קליקים ומאפשרת הכנסת פרסומות אליה מתוכניות AFFILIATES שאני והוא נרשמים אליה (כדוגמאת ADSENSE) השאלה שאני והוא לא מצליחים לפתור , מה קורה במידה והשותפות נסגרת ולא רוצים להמשיך לעבוד יחד, מה קורה עם הקוד? האם נהוג לתת את הקוד מקור ? כי הרי זה הרעיון , הפטנט הוא שלו והאפיון של המערכת והחשיבה מאחורי זה של איך זה יראה ויפעל זה שלו! בפועל חוץ מלתת לי את האפיון ולהנחות אותי א…
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום לכולם, במסגרת הלימודים לתואר אני לומד תיכנות בשפת C. עכשיו שאני כותב תוכנית פשוטה ביותר בתוכנה Microsoft Visual Studio 2008, עושה BUILD ואז DEBUG, אין שום דבר בחלון הפקודות. זאת אומרת מופיע השורה של PRESS ANY וכו.... עכשיו אני לא יודע אם צריך מהדר או שזה מגיע מובנה (אם צריך אשמח לאחד פשוט/עובד), שכן במחשבים במכללה אני עובד עם אותה התוכנה אבל ברגע שאני עושה BUILD יש לי בחלון התחתון את המהדר שרושם לך אם הכל בסדר או שיש ERRORS, אצלי אין כלום. ;D הנה תמונה של החלון בתוכנה במחשב שלי יחד עם החלון פקודות...כמו שאתם רואים גם אם כתוב בתוכנית משהו..בחלון הכל ריק... אני אשמח לקצת הכוונה לפתרון "הבעיה" הספציפית הזאת, תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
התחברתי דרך המסד נתונים לקובץ mdb שלי ואני יודע להסיף נתונים אבל לא למחוק. בעצם השאלה שלי איך אני מגיעה לשורה מסויימת בטבלה ומוחק אותה. מה שאני רוצה ליצור זה הזנה של מספר בinput text שהמספר שיוזן בו יפוך ל- integer ועל פיו לגשת לשורה ולמחוק אותה.
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אני רוצה לכתוב תוכנה שתקלוט לי נתונים מהפורטים של המחשב ותעשה עליהם איזה חישוב (המחשב הוא כף יד של קסיו קצת ישן אם זה משנה), אני יודע לכתוב בC++ וב ASMBLER האם אני יכול לכתוב לו באחת מהשפות האלו?
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
הי אני לומד ++C ואני כתבתי תוכנה אבל יש לי בעיה קטנה זה מה שהתוכנה עושה (זה תירגול): יש X ו-Y אם X גדול מX, Y ניצח אם Y גדול Y, X ניצח אם תיקו שואל שאלה אם באמת תיקו אז אומר OK אם לא באמת תיקו עונה בהתאם לכתוב קיצר הבעיה: כשאני עושה תיקו נגיד 5 ו-5 אז השורה: Y WON יורדת ונכתבת אם השאלה cant be in real score ויש אותה בעיה למטה מישהו יכול להסביר לי איך אני מוחק את המילה Y WON משורת התיקו הינה הקוד: #include <iostream.h> int main() { int x,y; cout<<"x score:"; cin>>x; cout<<"y score:"; cin>>y; { if(x>y) cout<<"x won"; else cout<<"y won"; } { if(x==y) cout<<"cant be in real sco…
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
עקב הביקוש הרב החלטתי להקל על חייכם ,הכנתי עיצוב עם מוד CS מובנה לא דורש התקנה !!! הוראות העתק את כל הקבצים לתיקיה ראשית של הפורום PHP ,תאשר להחליף אותם. כנס ללוח בקרה למנהל הראשי >> עיצוב >>רכיבי עיצוב שם יש לך 3 קטגוריות תבניות סגנונות ערכות תמונות תעשו רענן בכל אחד מהם ליד העיצוב prosilver בהגדרות CS תעשו הפעלה וזהו מוכן!! CS עיצוב מוכן (לא דורש התקנה) כמובן שאני ממליץ לעשות גיבוי של הפורום לפני התקנה!! הפורום ניבדק! עובד 100 אחוז!! אז תגידו תודה ותנו זכויות יוצרים תהנו!! כמובן שהעיצוב יראה הרבה יותר יפה שיהיה הרבה קטגוריות ומעל כל קטגוריה תהיה תמונה.. דוגמה של העיצוב http://mycomp.co.il/forum/index.php הורדה: mycomp.co.il/cs.rar הזכויות שמורות ל http:/…
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לכם, על השרת הביתי שלי שבו מאוחסנים האתרים יש כבר אתר אחד פעיל שעובד כמו שצריך. ניסיתי לבנות אתר חדש, קניתי דומיין, הגדרתי אותו ב-vhosts, עשיתי ריסטרט לאפצ'י והוא לא רוצה לעלות. ברגע שאני מנסה לעלות אותו, הוא למעשה מחזיר אותי ל-root של השרת. זה מה שרשמתי לו: <VirtualHost *:80> DocumentRoot "d:/xampp/htdocs/Singles/" ServerName singles.org.il <Directory /> Options FollowSymLinks AllowOverride All </Directory> </VirtualHost> הספרייה תקינה לחלוטין ולמעשה הכל הועתק באופן מוחלט מאיך שכתבתי את הדומיין שכבר קיים ועובד אצלי טוב. משום מה הוא כל הזמן מגיע לי רק ל-root של xampp ואני תקוע כבר ולא יודע מה לעשות. אש…
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
-
כתבתי תוכנית קטנה שמתקשרת עם מספר אתרי אינטרנט , הבעיה היא שכל פעולה שלה מתבצעת בסיום פעולה קודמת . מה שלדעתי מוסיף הרבה זמן ריצה . יש דרך למקבל פעולות ב C++ ? בפרט פקודות אינטרנט (אני משתמש ב webclient) ? בתיעוד של webclient ראיתי שיש שם סט של פקודות שרשום עליהם "without blocking the calling thread" (אולי יעזור) או אם יש שפות\פקודות אחרות שניתן לבצע איתם ?
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום אני מתחיל לבנות את פרוייקט ההנדסאים של בויז'ואל בייסיק. אני מחפש אתר שיכול לתת לי רעיונות ועזרה בבניית הפרוייקט. התחלתי לבנות תוכנת הזמנת כרטיסים בתאטרון עם מנויים ואולמות בשילוב עם מסד נתונים של אקסס. מישהו יכול להפנות אותי לדברים נוספים דומים ?
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
-
-
שלום, קיבלתי ספר לימוד מחבר (ויזואל בייסיק 6 ) אך חסר לו הדיסק. יש דרך להוריד בדרך חוקית מהדר שאני יוכל לעבוד איתו? תודה!
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
איך אני עושה בJAVASCRIPT כשאני לוחץ על כפתור יופיע טבלה??? לפני לא יראו את הטבלה וכשאני ילחץ על כפתור אז תופיע הטבלה
-
- 8 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חייב סטודנט למדעי המחשב שמבין בנושא רשתות נוירונים/עצביות. תגמול כספי למעוניינים!!!
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
אפשר לעשות את זה ב-C? אני פשוט לא יודע לעבוד עם קבצים.. נגיד דוגמא: יש לי טקסט כזה: ואחרי התוכנה הקטנה.. הטקסט יראה ככה: שיניתי ',' ל-'!'
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-